Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. Kornelija Mačiulienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
elelel
Nuostabi gydytoja! Labai konkreti ir savo darba ismano. Jos deka pavyko dukryte isnesioti beveik iki 39 savaites, o gimdymas buvo greitas ir netgi visai smagus smile.gif. O ir po gimdymo prieziura superine.
Nuo tada kai apsilankiau pas ja nestumo metu, apeme visiska ramybe ir aiskumas. Ko kartais tikrai truksta lankantis pas gydytojus.
slyva85
QUOTE(elelel @ 2010 12 15, 20:59)
Nuostabi gydytoja! Labai konkreti ir savo darba ismano. Jos deka pavyko dukryte isnesioti beveik iki 39 savaites, o gimdymas buvo greitas ir netgi visai smagus smile.gif. O ir po gimdymo prieziura superine.
Nuo tada kai apsilankiau pas ja nestumo metu, apeme visiska ramybe ir aiskumas. Ko kartais tikrai truksta lankantis pas gydytojus.
*

gal kas nors galit parasyti man i a.z kiek atsidekojot siai gydytojai uz gimdyma?
ir ar buvo cezaris, ar gimdet pacios?
giedretit
As taip pat gimdziau pas sia Gydytoja. Siu metu laukiuosi antro leliaus ir jau buvau vel pas ja nuvykusi. Konkreti, nuostabi gydytoja. Visa nestuma ji mene priziurejo. Kaip kazkuri mama minejo po konsultaciju su ja apimdavo visiska ramybe ir del mazylio ir del saves. Pagimdziau lengvai. ji pati dalyvavo. Per visa lankymosi laika ji nei karto nera pasakiusi apie gimdymo kaina. Is pazystamu zinau kad kai kurie tiesiai sviesiai pasako kiek kainuos gimdymas. Zinoma jai nori mamos, kad gydytoja jas mamyluoti, pazuikiuoti ir taip toliau, tada pas ja neiktie. Aiskiai ir konkreciai.

Aja*
Merginos man irgi arteja gimdymas pas šią gydytoją.
Būkit geros pasidalinkite i az kokia suma padėkojote.

aciu 4u.gif
Butkute
Kas kiek gali tas tiek duoda smile.gif as gimdziau pas sia gydytoja,buvo neplanuotas cezaris,lankantis pas ja sakiau - nemokesiu niekam,neskambinsiu jai kai gimdysiu,nesvarbu pas ka pagimdysiu,visi moka dirbti savo darba.. buvau sustra doh.gif bet ta diena,kai pagimdziau ir gydytoja pasake,kad man pasiseke,jog laiku atvaziavau pasitikrint ir spejo cezari padaryt - as jai galejau atiduot viska ka turiu ir dar biski smile.gif bet zinoma davem tiek kiek kisene tuo momentu leido smile.gif taip,kad nuo jusu priklauso,ar jus duosit 200,500 ar visa 1000 lt smile.gif
Džiuga+
Gal kas neseniai gimdete, galit parasyt koki atsiliepima? rolleyes.gif

Mane labiausiai domina:

ar gavote vip palata, jei jos pageidavote?
jei gimdete nakti arba savaitgali, ar skambinotes be problemu? Man kazkaip panika sioje vietoje blush2.gif
Morena.
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 04 30, 18:59)
Gal kas neseniai gimdete, galit parasyt koki atsiliepima?  rolleyes.gif

Mane labiausiai domina:

jei gimdete nakti arba savaitgali, ar skambinotes be problemu? Man kazkaip panika sioje vietoje  blush2.gif
*

Na, as gimdziau beveik pries metus. Del skambinimo, tai kaip susitarete. As tiesiai sviesiai paklausiau, ar galiu skambint nakti ar savaitgali, ji pasake - gali. Ir viskas aisku 4u.gif Palatos norejome ir gavome.
Sofija85
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 04 30, 19:59)
Gal kas neseniai gimdete, galit parasyt koki atsiliepima?  rolleyes.gif

Mane labiausiai domina:

jei gimdete nakti arba savaitgali, ar skambinotes be problemu? Man kazkaip panika sioje vietoje  blush2.gif
*

Gimdziau pries 1.5 men. pas sia gydytoja. Tikrai puiki gydytoja, tikra savo srities profesionale. Jei ne ji nezinau ar buciau pati pagimdzius.
Mokamos palatos pageidavome ir ja gavome.
Del skambuciu nakti ar savaitgali manau reikia tartis su pacia gydytoja. Bet as pagimdziau penktadieni nakti, tai daktare atvyko apziureti net sekmadieni. Manau del sito problemu nekils.
Džiuga+
QUOTE(Sofija85 @ 2011 05 15, 15:14)
Gimdziau pries 1.5 men. pas sia gydytoja. Tikrai puiki gydytoja, tikra savo srities profesionale. Jei ne ji nezinau ar buciau pati pagimdzius.
Mokamos palatos pageidavome ir ja gavome.
Del skambuciu nakti ar savaitgali manau reikia tartis su pacia gydytoja. Bet as pagimdziau penktadieni nakti, tai daktare atvyko apziureti net sekmadieni. Manau del sito problemu nekils.
*

Smagu, kad puikus atsiliepimai ir del naktinio gimdymo... As jau antra kart pas ja gimdysiu, bet vis tiek nerimauju smile.gif Man kazkaip labai nepatogu zmogu kviestis nakti, nors paskutini kart kai lankiausi sake kazka, mano telefona turi... Bet vis viena labai nenoriu nei savaitgali nei nakti gimdyti blush2.gif Antradieni vel keliauju i VGN, aptarsiu viska, bus ramiau. Nes kai jau treciasis nestumas, tai pojuciai oi oi, tik biski, atrodo jau gimdau doh.gif
Teka
Būkit rami, tikrai jai drąsiai galit skambint naktį ir savaitgaliais, ypač jei esat sutarę dėl gimdymo 4u.gif o palatą tai visos gavo,kas norėjo smile.gif ir pas savo gimdyves ėjo kasdien ir savaitgaliais, sako "kaip gi aš galiu palikt?" smile.gif va taip va
sėkmės 4u.gif
Arenga
Palatą pati pasiūlė wink.gif
Ir skambint liepė visada, kai kas neaišku wink.gif
Visą gyvenimą būsiu dėkinga šiai gydytojai už tokį lengvą gimdymą ir už griežtas komandas jo metu, kitaip tikrai būčiau išglebus blush2.gif biggrin.gif
Sekantį, jei bus, gimdysiu irgi tik pas ją.
Annia
QUOTE(Arenga @ 2011 06 06, 18:46)
Palatą pati pasiūlė wink.gif
Ir skambint liepė visada, kai kas neaišku wink.gif
Visą gyvenimą būsiu dėkinga šiai gydytojai už tokį lengvą gimdymą ir už griežtas komandas jo metu, kitaip tikrai būčiau išglebus  blush2.gif  biggrin.gif
Sekantį, jei bus, gimdysiu irgi tik pas ją.
*

o aš negrįžau ax.gif
Morena.
QUOTE(Annia @ 2011 06 06, 19:41)
o aš negrįžau  ax.gif
*

kodel? g.gif blush2.gif
as irgi, jei dar bus, noreciau pas ja gimdyti ax.gif
Annia
QUOTE(Morena. @ 2011 06 06, 22:02)
kodel? g.gif  blush2.gif
as irgi, jei dar bus, noreciau pas ja gimdyti ax.gif
*

tiesiog slogūs atsiminimai iš pirmo gimdymo unsure.gif , džiaugiuosi, kad viskas baigesi laimingai, bet ir nebe mano pagalbos, pasitaiko , kad gimdyvėms pritrūksta jėgų... vaikas stringa gimdymo kanaluose , ji echo matė, bet sakė susitvarkys... susitvarkėm abi, o jei bučiau nebepajėgus... žodziu, man pasirodė, kad mano atveju ji savo jėgas įvertino, bet pašalinių veiksnių ne unsure.gif Nežinau kiek aš teisi medikė nesu , bet gimdmas mane paveikė taip, kad antram ryžaus po 6 metų, pas kitą gydytoją ir tik ... CP.
Teka
QUOTE(Annia @ 2011 06 06, 22:17)
tiesiog slogūs atsiminimai iš pirmo gimdymo  unsure.gif , džiaugiuosi, kad viskas baigesi laimingai, bet ir nebe mano pagalbos, pasitaiko , kad gimdyvėms pritrūksta jėgų... vaikas stringa gimdymo kanaluose , ji echo matė, bet sakė susitvarkys... susitvarkėm abi, o jei bučiau nebepajėgus... žodziu, man pasirodė, kad  mano atveju ji savo jėgas įvertino, bet pašalinių veiksnių ne  unsure.gif  Nežinau kiek aš teisi medikė nesu , bet gimdmas mane paveikė taip, kad antram ryžaus po 6 metų, pas kitą  gydytoją ir  tik ... CP.
*

tai juk ir susitvarkėt, kaip ji ir sakė
Annia
QUOTE(Annia @ 2011 06 06, 22:17)
tiesiog slogūs atsiminimai iš pirmo gimdymo  unsure.gif , džiaugiuosi, kad viskas baigesi laimingai, bet ir nebe mano pagalbos, pasitaiko , kad gimdyvėms pritrūksta jėgų... vaikas stringa gimdymo kanaluose , ji echo matė, bet sakė susitvarkys... susitvarkėm abi, o jei bučiau nebepajėgus... žodziu, man pasirodė, kad  mano atveju ji savo jėgas įvertino, bet pašalinių veiksnių ne  unsure.gif  Nežinau kiek aš teisi medikė nesu , bet gimdmas mane paveikė taip, kad antram ryžaus po 6 metų, pas kitą  gydytoją ir  tik ... CP.
*

QUOTE(Teka @ 2011 06 06, 22:23)
tai juk ir susitvarkėt, kaip ji ir sakė
*

bet ji negalėjo numatyt mano galimbių smile.gif bepigu kalbėt jei nebuvai tokioj situacijoj
Teka
QUOTE(Annia @ 2011 06 06, 22:49)
bet ji negalėjo numatyt mano galimbių  smile.gif  bepigu kalbėt jei nebuvai tokioj situacijoj
*

manau, dėl to ji ir yra profesionalė, kad daug ką numato ir išmano savo darbą
Annia
QUOTE(Teka @ 2011 06 06, 22:52)
manau, dėl to ji ir yra profesionalė, kad daug ką numato ir išmano savo darbą
*

irnesakyk.gif kai nenori tai ir neišgirsi, tavo reikalas mirksiukas.gif
Soy
QUOTE(Annia @ 2011 06 07, 07:34)
irnesakyk.gif  kai nenori  tai ir neišgirsi, tavo reikalas  mirksiukas.gif
*

Tai kad jus pati neaiskiai rasot. Sake, kad susitvarkysit ir susitvarket. Prie ko cia tas 'galejau ir nesusitvarkyt'. Tai daug kas galejo buti. Svarbu kaip buvo is tikro.

As irgi noreciau gimdyti vel pas sia gydytoja. Jauciausi rami, gydytoja, kaip profesionale visiskai pasitikejau ir viskas vyko sklandziai.
Arenga
QUOTE(Annia @ 2011 06 07, 08:34)
irnesakyk.gif  kai nenori  tai ir neišgirsi, tavo reikalas  mirksiukas.gif
*

Pas kitą gydytoją galėjo būt absoliučiai ta pati situacija, ir spėju daug blogesnė schmoll.gif
taip kad..
rrrasele2012
Manyciau, jog tai labai puiki profesionale. Man ir vyrui ji labai patiko. Nestumo metu laiko atzvilgiu gal itin daug demesio ir nerode, bet juk ne to mes norim. Norim, kad viskas butu gerai ir gydytojas greitai ir profesionaliai reaguotu gimdymo metu ir izvelgtu visas galimas rizikas ir ju isvengtu. Su vyru likom tikrai patenkinti, gimdymo metu ji buvo nepakeiciama, kasdien ateidavo apziureti mane visas dienas kai gulejau vip palatoje ir negailejo nei patarimu, nei demesio. Likom isties patenkinti, kita karta irgi gimdyciau pas ja.
Vasarele2011
Tikrai sauni gydytoja, gerai atliko cp, praejo pora men, o randelis jau vos matomas ir juntamas. Palata mokama gavom, demesio taip pat uztektinai;)
Nuo jūros
Noreciau ir as prasytis gimdyti pas sia gydytoja. Gal galite kas nors i AZ parasyti kokia suma atsidekojote? 4u.gif
tyloje
mane irgi domintu atsidekojimo sumeles i AZ smile.gif
Drugeliukas
Gimdžiau ir aš pas ją, bet antro pas ją tikrai negimdysiu schmoll.gif
juliok80
Pirma vaikeli gimdziau pas Maciuliene. Prieziura nuo 5 sav irgi buvo pas ja. Taip, ji visada skuba, pastoviai turi mazai laiko, nera labai svelni ir t.t., bet per gimdyma ji mum labai patiko. Gimdymas buvo komplikuotas, gruodzio 30 d. Tai ir gruodzio 31 ir sausio 1 d. buvo atejus aplankyt. Gavom vip palata. Antra vaikeli vel gimdysiu pas ja. Nuo 6 sav vel priziuri.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.