biriusa
2010 01 26, 13:16
Pirma tema... 17 tema (čia rasite nuorodas ir į ankstesnes temas)18tema19 tema20 tema23 tema24 tema25 tema26 tema27 tema28 tema29 tema30 tema31 tema32 tema33 tema34 tema35 tema36 tema37 tema38 temaKą reikia turėti norint pradėt dirbti:1. Daiktas, kurį norite dekoruoti. 2. Servetėlės, dekupažinis popierius, ryžinės servetėlės ir t.t. 3. PVA klijai (lipalas)arba universalūs klijai dekupažui. 4. Akriliniai dažai. 5. Teptukai. 6. Žirklės. 7. Lakas (akrilinis ar kitoks). NAUDINGOS NUORODOS:Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21) ornamentaiwww.senasnaujas.lt prekės dekupažui ir įvairiems rankdarbiams (internetu), www.daivosmene.com Rankdarbiautojų klubas, kūrybos studija, vyksta įvairių temų dekupažo bei kitų rankdarbių kursai, prekyba daiktais dekoravimui. Visoje Lietuvoje organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai. www.puseplus.lt prekės dekupažui (prekiauja Stamperiafirmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18) www.artmanija.com čia mes perkam priemones dekupažui - galima užsisakyti internetu, parduotuvė Klaipėdoje, Šimkaus g. 3 / Vytauto g. 30, parduotuvė-klubas VILNIUJE - Pylimo 33. Organizuojami dekupažo kursai. www.hobbycentras.lt prekės įvairiems rankdarbiams - Nauja parduotuvė (Kaunas, Daukšos 20, buvusi "Kauno mažoji galerija") "Spalvų namai" - prekės dekupažui ir ne tik. Parduotuvė Kaune, Daukšos 22-2. Organizuojami kursai, galima gauti daug naudingų patarimų užsukus puodeliui arbatos. www.creativa.lt-prekės dekupažui, scrapbooking ir kitoms technikoms. Internetinė prekyba. www.menassau.lt Šv. Stepono 9, klubas, organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai Parduotuvė Ermitaže prie kasų. www.dekovita.lt - prekės dekupažui ir kitiems įvairiems rakdarbiams (internetu). "Menoja" - dekoravimo studija, Šiauliuose, Dvaro 79. Dekoravimo priemonės, dovanos, kursai. Medinukai, serveteles http://ziiz.lt/"ĮDĖJŲ NAMAI DAIVOS MENĖ" Totorių g. 30 Dekupažo darbų kolekcijaMurziukų seminarasVideo pamokos:Ieškoti čiaAprašymai su nuotraukomis:Rasite čiaDarbų galerijos internete:Žiūrėkite čiaProduktai:Taip pat čiaForumai:ČiaPaveiksliukų lobynai:Nuorodų į paveikslėlių lobynus ieškokite ankstesnėse temose (pirmame poste). Forumo merginų paveikslėlių saugyklaNuorodos i smulkesnes dekupažo temas:Dekupažo klijaiDidelių motyvų klijavimo būdaiDekupažas ant stikloŠešeliavimo pradžiamokslisServetėlės dekupažuiDekupažo pagyrų puodasDAUG FILMUKŲ APIE DEKUPAŽĄ - SPAUSK  [/quote] Šią lentelę pildome kartu
Raseleb
2010 01 26, 13:31
Kaip greitai pildosi temos, jau 39 Papildyta:Kaip šaunu ir murziukų seminaru pasipildė ir lentele
aciu BIRIUSA uz nauja temele
_buterfly_
2010 01 26, 14:58
kaip faina kad yra nauji namuciai o dar tos nuorodos pradzioje isvis super
biriusa
2010 01 26, 16:25
Na prasom visom, kam reikalingi sie namuciai  Tiesiog greitai temos uzpildymas rodo, kad ji daug kam reikalinga ir padeda  Visos nuorodos cia anktesniu temu seimininkiu darbas, mano mazas indelis tik lentele, kuria kvieciu pikdyti bendrom jegom. Jei kas dar turi kitu dvikomponenciu laukiu ziniu kaip su jom dirbti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 26, 16:25) Jei kas dar turi kitu dvikomponenciu laukiu ziniu kaip su jom dirbti  apie dvikomponenti DALA neitraukta
biriusa
2010 01 26, 18:11
QUOTE(Osera @ 2010 01 26, 19:08) apie dvikomponenti DALA neitraukta  taip ir prasiau priminti man kuom ja itrinti ir kuom lakuoti nes bijau kad nelabai teisingai uzpildysiu, kas kaip ir nesupratau iki galo kaip su ja dirbt  gali ir i az parasyt
nukopinau kaip siule Auksine - Dala ( vandens pagrindo ) dvikomponentis, kuri galima itrinti decomanios arba tos pacios Dalos "Antik rube" patina, o pertekliu valyti Decomanios emulsija ( sita preimone man labai patiko), lakas galimas ir akrilinis, bet tokiu atveju pries lakuojant turime labai gerai su popieriumi nuvalyti visa riebalini sluoksni, na o jei tingime jamam spiritini ir lakuojam. as pati siandien isbandziau ta varijanta kad nuvalyti gerai riebalus ,tai nublizginau skudureliu ir lakavau paprastu laku hobby line , ir gavos na bet reikes nusipirkti spiritini ir isbandyti dar su juo
biriusa
2010 01 26, 18:51
QUOTE(Osera @ 2010 01 26, 19:24) nukopinau kaip siule Auksine - Dala ( vandens pagrindo ) dvikomponentis, kuri galima itrinti decomanios arba tos pacios Dalos "Antik rube" patina, o pertekliu valyti Decomanios emulsija ( sita preimone man labai patiko), lakas galimas ir akrilinis, bet tokiu atveju pries lakuojant turime labai gerai su popieriumi nuvalyti visa riebalini sluoksni, na o jei tingime jamam spiritini ir lakuojam. as pati siandien isbandziau ta varijanta kad nuvalyti gerai riebalus ,tai nublizginau skudureliu ir lakavau paprastu laku hobby line , ir gavos na bet reikes nusipirkti spiritini ir isbandyti dar su juo noriiu patikslinti, tai jei cia vandens pagrindu reiskia iatrinti galma ir patina ir akriliniais dazais, alejiniais, porporina? o lakuoti ir sintetiniu ar akriliniu?
pliuske
2010 01 26, 19:00
Sveikutes, Labai atsiprasau, gal ne cia pataikiau, bet norejau paklausti del mediniu daiktu dekupazui uzsakymo is Drewlandijos.  Gal galetu man kas atsakyti kiek kainuoja atsiuntimas ir per kiek ateina siuntinys? Butu didelis aciu uz atsakyma
QUOTE(biriusa @ 2010 01 26, 20:51) noriiu patikslinti, tai jei cia vandens pagrindu reiskia iatrinti galma ir patina ir akriliniais dazais, alejiniais, porporina? o lakuoti ir sintetiniu ar akriliniu? Bandziau itrinti patina, bet tik ismozojau ir pagadinau savo darbeli  O lakuoti rasoma, kad sintetiniu. Pati dar neisbandziau lakavimo, nes lauke salta, o lakuot kiek supratau galesiu tik terasoje, nes sintetinis smirda  o antiq rub labai graziai itrukimai pasiryskina, zymiai graziau atrodo
biriusia, saunuole, kaip visada
_asamaM, kaip ir žadėjau, atsakau dėl užrašo-ilgai mąsčiau kaip jį gražiai ir lygiai padaryti, bet geriausią mintį pakišo vyras-atkartojau užrašą per kalkę, kaip senais gerais laikais. Paskuj apvedžiojau auksiniu kontūriniu markeriu. Campari* mintis taip pat šauni-popierius apdegintais kraštais
QUOTE(zis @ 2010 01 26, 20:41) Bandziau itrinti patina, bet tik ismozojau ir pagadinau savo darbeli  O lakuoti rasoma, kad sintetiniu. Pati dar neisbandziau lakavimo, nes lauke salta, o lakuot kiek supratau galesiu tik terasoje, nes sintetinis smirda  o antiq rub labai graziai itrukimai pasiryskina, zymiai graziau atrodo  Aš niekada patinos nenaudojau, bet daug kartų čia skaičiau, kad nesėkmingai juo įtrinimai daromi. Man regis, ši priemonė gal nelabai tam tinka (apskritai) Ar bandei valyti kuo nors, aliejuku kokiu?
biriusa
2010 01 26, 23:41
Ok, rasau tada kaip auksine rase, jei bus kokiu pastabu del DALA rasykite, koreguosim ir pildysim
nepastebejau zis klausimo  patinos pertekliu nuvalyk, kaip ir aliejinius dazus, popieriniu ranksluosciu, arba toletiniu popieriu, tol keisk popieriu, kol valant jis nebenusiteps. jei tai nepadeda, pamirkyk ta popieriuka, arba vata i paprasta alieju ir pavalyk. lakuoti reikia sintetiniu/akriliniu purskiamu laku. jei tavo dvikomponentis stamperijos medium, tai gali ir paprastu akriliniu laku lakuoti, bet tik labai atsargiai, nes kitaip issimozos sendintojas  dar priklauso, kokia tavo patina, kiek susiduriau, tai pebeo patina gerai isitrina, o lefranc & borgeois sunkiau.
Lachesė
2010 01 27, 08:30
nepamirškit apskritai,kad yra dvieju rūšių patinos ir vandeninės ir aliejinės ir gal dėl to įvyksta kažkokių nesuispratimų ?
QUOTE(baltė @ 2010 01 27, 01:31) Aš niekada patinos nenaudojau, bet daug kartų čia skaičiau, kad nesėkmingai juo įtrinimai daromi. Man regis, ši priemonė gal nelabai tam tinka (apskritai) Ar bandei valyti kuo nors, aliejuku kokiu? Patina bandziau valyti aliejumi, tai siek tiek issivalo, bet tik vienos firmos (turiu dveju skirtingu firmu patina), kita nepasiduoda. Apskritai, patina nelabai pasiduoda valymui popieriniu ranksluosciu, ji labai gerai sukimba su sendintojo pavirsiumi O antiq rub valosi labai graziai paprasciausia minksta sluostele, del to ji man labiau patiko Dar klausimelis del tu sintetiniu laku. Ar tikrai reikia jais lakuoti lauke/balkone ir t.t. Ar galima nulakuoti gerai vedinamoje patalpoje, o dziovinti jau isinesus i vidu namie? Ar labai smirda?
meduza370
2010 01 27, 09:06
QUOTE(efauto @ 2010 01 27, 01:43) nepastebejau zis klausimo  patinos pertekliu nuvalyk, kaip ir aliejinius dazus, popieriniu ranksluosciu, arba toletiniu popieriu, tol keisk popieriu, kol valant jis nebenusiteps. jei tai nepadeda, pamirkyk ta popieriuka, arba vata i paprasta alieju ir pavalyk. lakuoti reikia sintetiniu/akriliniu purskiamu laku. jei tavo dvikomponentis stamperijos medium, tai gali ir paprastu akriliniu laku lakuoti, bet tik labai atsargiai, nes kitaip issimozos sendintojas  dar priklauso, kokia tavo patina, kiek susiduriau, tai pebeo patina gerai isitrina, o lefranc & borgeois sunkiau. sveikute gal kartais dirbat su ta pracuziska priemone lefranc&borgeois nes as tik ja turiu o taip norisi pasendinti ir niekas nesigauna gal itrukimai ir iseina bet kai tepu patina ipac ant sviesiu viska sugadinu murzini lieka nenusivalo,papasakotkit smulkiau kaip su ja dirbti,aciu
Auksine'
2010 01 27, 10:00
QUOTE(zis @ 2010 01 27, 10:06) Patina bandziau valyti aliejumi, tai siek tiek issivalo, bet tik vienos firmos (turiu dveju skirtingu firmu patina), kita nepasiduoda. Apskritai, patina nelabai pasiduoda valymui popieriniu ranksluosciu, ji labai gerai sukimba su sendintojo pavirsiumi O antiq rub valosi labai graziai paprasciausia minksta sluostele, del to ji man labiau patiko Dar klausimelis del tu sintetiniu laku. Ar tikrai reikia jais lakuoti lauke/balkone ir t.t. Ar galima nulakuoti gerai vedinamoje patalpoje, o dziovinti jau isinesus i vidu namie? Ar labai smirda? tam , kad nenusiviltumete savo darbu siulau nepagaileti 12 lt ir nusipirkti emulsija kas dirbat su patinom, aisku yra tokiu kurios nusivalo aliejumi ar riebiu kremu.. o ypac svarbu nemaisyti priemoniu is 100 parduotuviu + senuku, tada tikrai geriausio efekto negausit jei nesate patyrusios. Del lakavimo spiritiniais lakais, man asmeniskai nelabai smirda,as ir kambari lakuoju, bet zmones juk visi skirtingi Papildyta:QUOTE(efauto @ 2010 01 27, 00:43) nepastebejau zis klausimo  patinos pertekliu nuvalyk, kaip ir aliejinius dazus, popieriniu ranksluosciu, arba toletiniu popieriu, tol keisk popieriu, kol valant jis nebenusiteps. jei tai nepadeda, pamirkyk ta popieriuka, arba vata i paprasta alieju ir pavalyk. lakuoti reikia sintetiniu/akriliniu purskiamu laku. jei tavo dvikomponentis stamperijos medium, tai gali ir paprastu akriliniu laku lakuoti, bet tik labai atsargiai, nes kitaip issimozos sendintojas  dar priklauso, kokia tavo patina, kiek susiduriau, tai pebeo patina gerai isitrina, o lefranc & borgeois sunkiau. o kodel purskiamas lakas?
labas o sakykite ,ar apsimoka isigyti dazus kurie iskart su sendejimo efektu
_buterfly_
2010 01 27, 11:22
QUOTE(efauto @ 2010 01 27, 01:43) nepastebejau zis klausimo  patinos pertekliu nuvalyk, kaip ir aliejinius dazus, popieriniu ranksluosciu, arba toletiniu popieriu, tol keisk popieriu, kol valant jis nebenusiteps. jei tai nepadeda, pamirkyk ta popieriuka, arba vata i paprasta alieju ir pavalyk. lakuoti reikia sintetiniu/akriliniu purskiamu laku. jei tavo dvikomponentis stamperijos medium, tai gali ir paprastu akriliniu laku lakuoti, bet tik labai atsargiai, nes kitaip issimozos sendintojas  dar priklauso, kokia tavo patina, kiek susiduriau, tai pebeo patina gerai isitrina, o lefranc & borgeois sunkiau. as itrinu sendinamaja pasta is artmanijos ir valau su tualetiniu popieriumi, bet daznai gaunasi kad net tarpeliai issivalo, tai kaip to isvengti? jau ne karta teko po milimetra trinti kad po to pavyktu nuvalyti pertekliu neisvalant tarpeliu
QUOTE(Lachesė @ 2010 01 27, 08:30) nepamirškit apskritai,kad yra dvieju rūšių patinos ir vandeninės ir aliejinės ir gal dėl to įvyksta kažkokių nesuispratimų ? gal gali parasyti, kurios yra vandens pagrindu, o kurios aliejaus. QUOTE(zis @ 2010 01 27, 09:06) *Patina bandziau valyti aliejumi, tai siek tiek issivalo, bet tik vienos firmos (turiu dveju skirtingu firmu patina), kita nepasiduoda. Apskritai, patina nelabai pasiduoda valymui popieriniu ranksluosciu, ji labai gerai sukimba su sendintojo pavirsiumi O antiq rub valosi labai graziai paprasciausia minksta sluostele, del to ji man labiau patiko **Dar klausimelis del tu sintetiniu laku. Ar tikrai reikia jais lakuoti lauke/balkone ir t.t. Ar galima nulakuoti gerai vedinamoje patalpoje, o dziovinti jau isinesus i vidu namie? Ar labai smirda? * megink su vata ir aliejumi. **man tai sintetiniai lakai kvepia, bet lakuoju lauke, o dziovinu palepeje. QUOTE(meduza370 @ 2010 01 27, 09:06) sveikute gal kartais dirbat su ta pracuziska priemone lefranc&borgeois nes as tik ja turiu o taip norisi pasendinti ir niekas nesigauna gal itrukimai ir iseina bet kai tepu patina ipac ant sviesiu viska sugadinu murzini lieka nenusivalo,papasakotkit smulkiau kaip su ja dirbti,aciu tas pranzuziskas sendintojas geras, bet uztrunka, kol ivaldai ji antra sluoksni tepk po 2-4 valandu. o trukius stebek po 1,5-2valandu. kai pamatysi, kad trukiai jau tinkami, itrink patina, bet daug nemozok ir pertekliu valyk toletiniu popieriumi/vata+aliejus(jei sunkiai valosi), tada lakuok vel pirmaji laka. buna tokiems sendintojams, kad jei trinant trukius daug mozoji, tai jie veliau pr laika dar smulkiau sutrukineja. bet as cia rasau is savo patirties, nzn kaip kitos naudoja tuos sendintojus. QUOTE(Auksine' @ 2010 01 27, 10:00) *tam , kad nenusiviltumete savo darbu siulau nepagaileti 12 lt ir nusipirkti emulsija kas dirbat su patinom, aisku yra tokiu kurios nusivalo aliejumi ar riebiu kremu.. o ypac svarbu nemaisyti priemoniu is 100 parduotuviu + senuku, tada tikrai geriausio efekto negausit jei nesate patyrusios. Del lakavimo spiritiniais lakais, man asmeniskai nelabai smirda,as ir kambari lakuoju, bet zmones juk visi skirtingi **o kodel purskiamas lakas? * ** nes nzn tepamu sintetiniu laku, naudoju tik purskiama. gal gali pasakyti, kokie yra tepami sintetiniai lakai? QUOTE(Osera @ 2010 01 27, 10:28) o sakykite ,ar apsimoka isigyti dazus kurie iskart su sendejimo efektu  o kokia firma ir kaip atrodo? jei nori gali meginti juos QUOTE(_buterfly_ @ 2010 01 27, 11:22) as itrinu sendinamaja pasta is artmanijos ir valau su tualetiniu popieriumi, bet daznai gaunasi kad net tarpeliai issivalo, tai kaip to isvengti? jau ne karta teko po milimetra trinti kad po to pavyktu nuvalyti pertekliu neisvalant tarpeliu tai ir dirbk mazais ploteliais ir neskubant
meduza370
2010 01 27, 16:25
kagi einu savo prancuziska sendinimo priemone kankinti na jei si karta nieko neiseis tai tada reiskia ne man sendinima daryti,arba lauksiu siltesniu oru bandysiu is lt uzsisakyti internetu gal atsius
QUOTE(meduza370 @ 2010 01 27, 16:25) kagi einu savo prancuziska sendinimo priemone kankinti na jei si karta nieko neiseis tai tada reiskia ne man sendinima daryti,arba lauksiu siltesniu oru bandysiu is lt uzsisakyti internetu gal atsius  as tokio tipo, kaip tavo prancuziskas, sendintoja "perlauziau", kai sunaudojau po puse buteliuku sendintojo  tai nesijaudink, jei nepavyks
QUOTE(zis @ 2010 01 27, 09:06) Dar klausimelis del tu sintetiniu laku. Ar tikrai reikia jais lakuoti lauke/balkone ir t.t. Ar galima nulakuoti gerai vedinamoje patalpoje, o dziovinti jau isinesus i vidu namie? Ar labai smirda? Lakuoti vėdinamoje patalpoje reikia, ne kiek dėl kvapo (man jis nėra jau toks baisus), kiek dėl kenksmingumo (reikia jo neįkvėpti). Aš tai darau balkone (kažkiek visvien prisikvėpuoju), kai pradžiūna, atsinešu į kambarį. Šiuo metu, kai tokie šalčiai, tai negaliu nieko daryti, neiškentus dirbau ir namie QUOTE(_buterfly_ @ 2010 01 27, 11:22) as itrinu sendinamaja pasta is artmanijos ir valau su tualetiniu popieriumi, bet daznai gaunasi kad net tarpeliai issivalo, tai kaip to isvengti? jau ne karta teko po milimetra trinti kad po to pavyktu nuvalyti pertekliu neisvalant tarpeliu Tarpeliai gal per dideli šiai priemonei, tai ir išsivalo. Man tai pasitaiko su visais sendintojais, tame tarpe ir su Sottile, kurios plyšiukai būna gal nepakankamai gilūs, tai išvalau paviršių bevalydama... Ant vieno darbelio išmėginau kelias priemones įtrinimams, galiausiai radau tokią, kuri neišsivalė. Vadinasi, reikia atsiderinti Dėl aliejinio/vaitspiritinio lako vadinimo sintetiniu, tai jau rašiau lakų temoje, berods 11 psl., tai jau nebenoriu kartotis. Tai ne tapatūs dalykai, tačiau neretai "subendrinama"...
campari*
2010 01 27, 18:31
O kokios firmos/internet.parduotuves tas antique rub sendintojas??? kazkaip sudomino mane jisai, bo labai jau geri atsiliepimai apie ji  aciu uz info merginos
Nuliookas
2010 01 27, 19:30
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 26, 22:40) _asamaM, kaip ir žadėjau, atsakau dėl užrašo-ilgai mąsčiau kaip jį gražiai ir lygiai padaryti, bet geriausią mintį pakišo vyras-atkartojau užrašą per kalkę, kaip senais gerais laikais. Paskuj apvedžiojau auksiniu kontūriniu markeriu. Campari* mintis taip pat šauni-popierius apdegintais kraštais  Kaip išradingai  Dėkui už atsakymą
Jaunutia
2010 01 27, 20:10
Ziuriu cia daugumai su patina nekaip einasi, as irgi neisimtis, man dabar geriausiai porporinos, ar dazai.
QUOTE(baltė @ 2010 01 27, 20:12) Lakuoti vėdinamoje patalpoje reikia, ne kiek dėl kvapo (man jis nėra jau toks baisus), kiek dėl kenksmingumo (reikia jo neįkvėpti). Aš tai darau balkone (kažkiek visvien prisikvėpuoju), kai pradžiūna, atsinešu į kambarį. Šiuo metu, kai tokie šalčiai, tai negaliu nieko daryti, neiškentus dirbau ir namie Vat ir kenciu, nes dar su sintetiniu laku niekad nelakavau, tai laukiu, kol lauke bent siek tiek atsils, tada eisiu jau paruostos dezutes lakuoti  Namie nesiryztu, nes baisu, kad labai smirdes
QUOTE(efauto @ 2010 01 27, 15:52) o kokia firma ir kaip atrodo? jei nori gali meginti juos tai ir dirbk mazais ploteliais ir neskubant  dazai sendintojai ..,va apie situos galvoju ..o prisiprikiti nesinori ,nes gali nuvilti rezultatas QUOTE(campari* @ 2010 01 27, 18:31) O kokios firmos/internet.parduotuves tas antique rub sendintojas??? kazkaip sudomino mane jisai, bo labai jau geri atsiliepimai apie ji  aciu uz info merginos  as pirkau silver sity parduotuveje .dabar kaip tik 20% nuolaida
prasau lblb padėti,darau deezute melyna su baltu ir kazkaip sendint norisi lb, bet galvoju itrukimus melynai uzpildyti noretusi tiks akriliniai melyni dazai? ar geriau aliejiniai? ir man dazus su patina maisyt? ir su kuo nuvalyt pertekliu? padekit labai prasau nes sustojau nebezinau ka daryt...
saulyte2
2010 01 27, 23:03
Noreciau atsispausdinti nuotrauka, ant kokio popieriaus geriau? ir klijuoti ant dezutes, gal galit patarti ir kokiu spausdintuvu geriau?
QUOTE(ohara @ 2010 01 27, 22:18) prasau lblb padėti,darau deezute melyna su baltu ir kazkaip sendint norisi lb, bet galvoju itrukimus melynai uzpildyti noretusi tiks akriliniai melyni dazai? ar geriau aliejiniai? ir man dazus su patina maisyt? ir su kuo nuvalyt pertekliu? padekit labai prasau nes sustojau nebezinau ka daryt...  Kuo nori sendinti?
QUOTE(ohara @ 2010 01 27, 22:18) prasau lblb padėti,darau deezute melyna su baltu ir kazkaip sendint norisi lb, bet galvoju itrukimus melynai uzpildyti noretusi tiks akriliniai melyni dazai? ar geriau aliejiniai? ir man dazus su patina maisyt? ir su kuo nuvalyt pertekliu? padekit labai prasau nes sustojau nebezinau ka daryt...  Viskas priklauso nuo to kokią konkrečiai sendinimo priemonę naudosi..Jei ji draugauja su vandens pagrindo priemonėm gali trinti ir akrilu, jei ne..tai trini aliejiniais..
QUOTE(saulyte2 @ 2010 01 27, 23:03) Noreciau atsispausdinti nuotrauka, ant kokio popieriaus geriau? ir klijuoti ant dezutes, gal galit patarti ir kokiu spausdintuvu geriau? Nieko nebus, teks pasiskaityti ankstesnę temą. Apie tai klabėta labai daug kartų. Jei trumpai tai galima ant paprasto popieriaus lazeriniu printeriu ir dirbti toliau kaip su dekopopieriumi
Lachesė
2010 01 28, 10:06
grįšiu ir pasistengsiu sumesti patinas pagal rūšis.
Nuotaikinga
2010 01 28, 10:18
QUOTE(Osera @ 2010 01 27, 23:09) dazai sendintojai ..,va apie situos galvoju ..o prisiprikiti nesinori ,nes gali nuvilti rezultatas geriau nepirk... Tu ranką pramiklinusi su vienkomponenčiu išgausi daug geresnio rezultato pati, pasirinkdama reikiamas spalvas ar tonus, o nusipirkusi vieną "gatavą" spalvą gali ir labai nusivilti, nes jau tas dekupažisčių įkvėpimas - na netiks tau prie "nuotaikos" darbeliui daryti, ir kur paskui kišti tuos brangius dažus? Lauk nemesti, o naudoti "kaip ir netiks? Pagalvok pati  Jau geriau už tuos pačius pinigus Senukuose Antikos sakrdinę eksperimentams "nusikauk"  (dengiant su kempinėle ar pištu sukant ratukais gaunami visai keistai faini efektukai su ta "Antika")
QUOTE(baltė @ 2010 01 28, 08:47) QUOTE(Salne @ 2010 01 28, 08:48) Viskas priklauso nuo to kokią konkrečiai sendinimo priemonę naudosi..Jei ji draugauja su vandens pagrindo priemonėm gali trinti ir akrilu, jei ne..tai trini aliejiniais..  dendinu as su Heritagne jis vandens pagrindu tinka akriliniai dazai..bet ot beda ot gerai kad pabandziau pirma ant juodrascio sendint ir itrukimus trint  itryniau atrodo gerai gavosi, BET nenusivalo perteklius nei su aliejum nei su vaniline emulsija nei su niekuo kitu..
skaičiau daug , bet taip ir neišsiaiškinau kuri geriau sendintoja pirkti ? antika ?
biriusa
2010 01 28, 10:45
QUOTE(sorciere @ 2010 01 28, 11:37) skaičiau daug , bet taip ir neišsiaiškinau kuri geriau sendintoja pirkti ? antika ? Butent Antika as pirkau Dekomanija parduotuveje
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 01 28, 10:18) geriau nepirk... Tu ranką pramiklinusi su vienkomponenčiu išgausi daug geresnio rezultato pati, ACIU  O su sadolin antika jau isbandziau ,tik man nelabai grazus itrukimai gavosi ,ir kazkaip nuleidau rankas,pradejau su dvikomponenciais na bet reikes rimciau bandyti ant juodrasciu ir gal atrasiu ta buda
Auksine'
2010 01 28, 11:46
QUOTE(campari* @ 2010 01 27, 19:31) O kokios firmos/internet.parduotuves tas antique rub sendintojas??? kazkaip sudomino mane jisai, bo labai jau geri atsiliepimai apie ji  aciu uz info merginos  kiek zinau dala firmos , pirkau silver city si menesi su nuolaida apiue 10 lt kainuoja Papildyta:QUOTE(s1aulyte2 @ 2010 01 28, 00:03) Noreciau atsispausdinti nuotrauka, ant kokio popieriaus geriau? ir klijuoti ant dezutes, gal galit patarti ir kokiu spausdintuvu geriau? nusipirk balto ryzinio foninio popieriaus, man labai sauniai gavosi su juo.tik jis plonas kai susikarpysi pakisk po juo paprasta balta lapa , net gali paklijuoti truputi ir pirmyn!!
QUOTE(ohara @ 2010 01 28, 10:21) dendinu as su Heritagne jis vandens pagrindu tinka akriliniai dazai..bet ot beda ot gerai kad pabandziau pirma ant juodrascio sendint ir itrukimus trint  itryniau atrodo gerai gavosi, BET nenusivalo perteklius nei su aliejum nei su vaniline emulsija nei su niekuo kitu..  Kadangi akrilas greitai džiūsta..todėl paskui ir nelabai nusivalo..todėl jei įtrukimus įtrini akrilu..tai geriausia trinti mažais ploteliais..įtrini - pavalai - įtrini - pavalai..kol viską įtrini.. Aš tai visus įtrūkimus..ar sendintojas būtų vadens pagrindu, ar aliejinis..įtrinu aliejiniais dažais..Niekada nenusivyliau..Turiu aliejinių dažų rinkinuką..tai jei reikia susimaišau norimą spalvytę ir įtrinu..ir įsitrina gerai, ir nusivalo perteklius..
karosimi
2010 01 28, 12:15
Sveikutes bandziau pasendinti su dala dvikomponenciu. pirma sluoksni uztepiau. isdziuvo . antra uztepiau, isdziuvo. tada su dalos auksine spalva istepiau palaikiau per nakti . ryte nuvaliau ir ka ir nieko. tiesiai ziurint itrukimu nesimato pasukus ir paziurejus is sono kazkas smulkaus ligtais ir yra.ka netaip padariau
Sveikos mielos dekupažo mylėtojos Aš pirmąkart šitą gėrį aptikau,kaip tik jūsų forume prieš daugiau nei metus. Nuo tada vis skaičiau skaičiau ir skaičiau temutes apie tai,kol pati nusipirkau keletą pagrindinių priemonių ir pabandžiau. Nors ilgai delsiau,nes buvo baisu,kad niekas nesigaus ir viską mesiu,bet...man labai patiko. Tik aišku dar daug subtilybių nežinau ir dar daug reikia dirbt. Tai gi, bandžiau dekoruot plasmasinį vazoną,gadangi grunto neturiu,aš jį patryniau su svitr.popr.poto nupurskiau akrl.laku,vel patryniau,bet man dazas vis tiek vietom atsoka. Tai be grunto man jo apdekoruot nepavyks  ?
karosimi na kiek as susiduriau su dala ,tai sakyciau per plonai uztepei .....nes man pirma dezute taip gavosi ,mazi labai skilimai ,o va sekanti gavos su didesniais bet man grazesnis skilimas su antik
campari*
2010 01 28, 13:25
QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 13:15) Sveikutes bandziau pasendinti su dala dvikomponenciu. pirma sluoksni uztepiau. isdziuvo . antra uztepiau, isdziuvo. tada su dalos auksine spalva istepiau palaikiau per nakti . ryte nuvaliau ir ka ir nieko. tiesiai ziurint itrukimu nesimato pasukus ir paziurejus is sono kazkas smulkaus ligtais ir yra.ka netaip padariau  gal per plonai dvikomponencio abu sluoksnius tepei, kad taip smulkiai sutruko ir neisitrina...
Marinčik
2010 01 28, 14:14
o su ko valote,aš visada kankinuosi valydama
|
|