Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas 39
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ohara
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 18, 18:15)
O tai ten ne aliejiniai dažai?O perteklius iš tų įtrūkimų neišsivalo?
*

ne ne aliejiniai dažnai o spec. pasta įtrūkimams... neisivalo, aš valau su vaniline emulsija.. aišku jei trinsiu ten vienoj vietoj beleliek tai išsivalytu,bet kai švelniai gražiai perbrauki tai neišsivalo... ax.gif
Daktarienė B
O tai gal perbraukti reikia su drėgnu ar sausu kokiu vatos skrituliuku?
ohara
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 18, 18:28)
O tai gal perbraukti reikia su drėgnu ar sausu kokiu vatos skrituliuku?
*

nu as svelniai pasitepu tos emulsijos ant vatos ir gražiai nuvalau.
Daktarienė B
Aiškus, žinosiu...gal ir parodysiu ką pagaminau, jei pavyks blush2.gif
Dėkui už info 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ohara
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 18, 18:37)
Aiškus, žinosiu...gal ir parodysiu ką pagaminau, jei pavyks  blush2.gif
Dėkui už info 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

aisku pasirdykit.... mirksiukas.gif
kad tik mačytu ta info... 4u.gif
rimute7
[quote=Nuotaikinga,2010 02 15, 21:39]

Sveika. Seniau mačiau tavo vieną dėžutę tipo su "kojytėm" ( mažom plastmasinėm (?) permatomom "sagytėm"). Kad dėžutė nesibraižytų į stalą ar pan. Gal gali pasakyti kur toks dalykas perkasi?
Papildyta:
QUOTE(Flaminija @ 2010 02 18, 15:36)
O kur yra pirkti visai paprastų medinių, nelakuotų rėmelių dekupažui? 4u.gif
*

Gali paieškoti foto prekėse, Maximoj būna, "Už 1 eurą" parduotuvėj, Norfoj. Arba rankdarbių parduotuvėse kur įvairios dėžutės. Pasižvalgyk atidžiau, tikrai rasi 4u.gif
Mėlyn@kė
merginos,gal kuri pigiau turi vienkomponencio i dvikomponencio sendintoju? ax.gif 4u.gif blush2.gif AZ drinks_cheers.gif
Silvaja
Sveikos 4u.gif norėjau paklausti, ar prieš darant naują nedažytą dėžutę reikia gruntuoti blush2.gif ax.gif ( ar neklystu, kad jis purškiamas blush2.gif )
biriusa
QUOTE(Silvaja @ 2010 02 20, 21:12)
Sveikos 4u.gif  norėjau paklausti, ar prieš darant naują nedažytą dėžutę reikia gruntuoti blush2.gif  ax.gif ( ar neklystu, kad jis purškiamas blush2.gif  )
*

Gruntuoti is esmes nebutina jei dezute lygi, bet nugruntavus geriau ir lygiau daai kimba. As naudoju vietoj grunto paprastus baltus dazus, veliau ir servetele jau galiu klijuoti ir seip pavirsius lygesnis malnesnis darbas mirksiukas.gif
Silvaja
QUOTE(biriusa @ 2010 02 20, 20:35)
Gruntuoti is esmes nebutina jei dezute lygi, bet nugruntavus geriau ir lygiau daai kimba. As naudoju vietoj grunto paprastus baltus dazus, veliau ir servetele jau galiu klijuoti ir seip pavirsius lygesnis malnesnis darbas  mirksiukas.gif
*

aciuks.gif ačiū už patarimą 4u.gif
Jaunutia
QUOTE(ohara @ 2010 02 13, 19:43)
Idealiausia priemonė pertekliui.. tikrai dar tokio gėrio neturėjau... neišvalo užpildytu tarpeliu šakes kaip lengva dirbt  wub.gif

*

is kur tu si geri pirkai? nes man jau baigesi sendintojas, tai prie to pacio reiketu kazko panasaus uzsisakyti
ohara
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 20, 22:58)
is kur tu si geri pirkai? nes man jau baigesi sendintojas, tai prie to pacio reiketu kazko panasaus uzsisakyti
*

pirkau Silver City.. 13 lt su centais kainuoja thumbup.gif
Jaunutia
QUOTE(ohara @ 2010 02 20, 23:11)
pirkau Silver City.. 13 lt su centais kainuoja  thumbup.gif
*

oij reikes tada nulekti, o kazi silver city yra kitokiu sendinimo priemoniu apart Dala ir Rayher g.gif
Raseleb
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 21, 00:17)
oij reikes tada nulekti, o kazi silver city yra kitokiu sendinimo priemoniu apart Dala ir Rayher  g.gif
*

Tikrai yra, nemažas pasirinkimas tongue.gif
Jaunutia
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 21, 08:43)
Tikrai yra, nemažas pasirinkimas  tongue.gif
*

mano ''kaime'' maciau tik tuos, bet gal blogai maciau
bambooce
Sveikos,

turiu klausymukam ar galima dekupazuoti ant stiklo? smile.gif ar reikia kazkokiu papildomu priemoniu ar viskas tas pats kaip ir ant medZio? biggrin.gif
Bjauruska
Sveikos,
ir as noriu pasitarti panasia tema - gal kuri bandeti dekupazinti stiklini gaubta lempai? Turiu gaubta ir noreciau dekupazinti, bet iskilo klausimas - ar nieko lakui nenutiks nuo lemputes karscio? g.gif

bambooce, tikrai galima smile.gif
Jaunutia
nusipirkau tos emulsijos ir jau isbandziau - labai geras daiktas, o va mano mieste silver city tiktais deje Dala, Rayher ir kazkoks Solo ar Sogo (net nepamenu) sendintojai yra. vadinasi reikes internetu vel uzsisakineti
Pinavija Nuostabioji
ar perfetto sendintoją galima įtrinti akriliniais dažais? unsure.gif
kvartetas
tikrai galima perfekto itrinti su akriliniais 4u.gif . isbandziau jau ir su aliejiniais ir su biriais mileliais. viskas tinka.
Pinavija Nuostabioji
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 22, 15:53)
tikrai galima perfekto itrinti su akriliniais  4u.gif . isbandziau jau ir su aliejiniais ir su biriais mileliais. viskas tinka.
*

neįsivaizduoji, kaip padėjai aciuks.gif o nulakuoji akriliniu? ar sintetiniu purški?
Bjauruska
As tai akriliniu lakavau - puikiai laikosi smile.gif

Panos, tai kaip del stiklinio gaubto? negi niekas nedekupazinot? blink.gif
Jaunutia
is smalsumo noreciau paklausti kokios jums geriausios sendinimo priemones (firmos), cia idomumo delei, nes pati esu tik 2 firmu naudojusi g.gif
japoniuke1
smile.gif Merginukės, sakykit kokiu laku geriau lakuoti gana didelę lentyną- reikia didesnio kiekio lako. Aš nežinau, gal statybinių medžiagų parduotuvėse esantis tinka? Patarkit, esu žalia šiame reikale- nors lentyna gavosi gražiai, aišku be jokių pribambasų tongue.gif , tik akrilas ir servėtėlės. Dabar nebežinau kokiu laku lakuoti? Nenoriu to smirdančio schmoll.gif , ar tiktų vandens pagrindo lakas? Lentyna medinė. Dėkui, jei kuri atkreipsit dėmesį į mano klausimėlį 4u.gif .
biriusa
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 02 22, 16:54)
smile.gif  Merginukės, sakykit kokiu laku geriau lakuoti gana didelę lentyną- reikia didesnio kiekio lako. Aš nežinau, gal statybinių medžiagų parduotuvėse esantis tinka? Patarkit, esu žalia šiame reikale-  nors lentyna gavosi gražiai, aišku be jokių pribambasų tongue.gif , tik akrilas ir servėtėlės. Dabar nebežinau kokiu laku lakuoti? Nenoriu to smirdančio schmoll.gif , ar tiktų vandens pagrindo lakas? Lentyna medinė. Dėkui, jei kuri atkreipsit dėmesį į mano klausimėlį 4u.gif .
*

Manau jei lentyna ne vonioje ar virtuveje (kur daug dregmes ar vandens gali uzlaset) gali drasiai vandens pagrindo laka rinktis. O kokiu yra tai gali paziureti temukeje apie lakus ten ir nuotraukos yra 4u.gif
Pinavija Nuostabioji
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 22, 15:53)
tikrai galima perfekto itrinti su akriliniais  4u.gif . isbandziau jau ir su aliejiniais ir su biriais mileliais. viskas tinka.
*

man nuo akrilinių gavosi košė verysad.gif
gerai atrodo su aliejiniais, bet gražiausiai su akių šešėliais rolleyes.gif
bambooce
mergaites, kur perkat medines dezutes dekoravimui? blush2.gif
Jaunutia
QUOTE(bambooce @ 2010 02 22, 20:53)
mergaites, kur perkat medines dezutes dekoravimui?  blush2.gif
*

as tik is internetiniu parduotuviu
bambooce
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 22, 19:59)
as tik is internetiniu parduotuviu
*

gal adresiukais gali pasidalinti? blush2.gif
Jaunutia
QUOTE(bambooce @ 2010 02 22, 21:07)
gal adresiukais gali pasidalinti?  blush2.gif
*

artmanija.lt
dekostudija.lt
decoupage.lt
senasnaujas.lt
Viktorija G.
As nemaza pasirinkima dezuciu suradau Silver city parduotuvej, ten ir kainos mazesnes nei internete thumbup.gif
-Sigi-
Sveikos,
Noriu pasiklausti ar kas bandėt po sendintojo neįtrinti tų įtrūkimu, o palikus kaip yra nulakuoti akriliniu laku. Aš dabar padarius ir man taip gražu nieko neįtrinus, jie gana neblogai matosi. Tai galvoju ar užlakavus laku, nesusilygins įtrūkimai?
rimute7
QUOTE(Viktorija G. @ 2010 02 22, 21:27)
As nemaza pasirinkima dezuciu suradau Silver city parduotuvej, ten ir kainos mazesnes nei internete  thumbup.gif
*

Laba. Šiandien ir aš buvau įlindusi į jų puslapį. Gražių dalykėlių radau, bet kainų niekur neradau doh.gif . Kažin, kur galima rasti kainas, nes esu ne iš Vilniaus?
japoniuke1
QUOTE(biriusa @ 2010 02 22, 16:13)
Manau jei lentyna ne vonioje ar virtuveje (kur daug dregmes ar vandens gali uzlaset) gali drasiai vandens pagrindo laka rinktis. O kokiu yra tai gali paziureti temukeje apie lakus ten ir nuotraukos yra  4u.gif
*

Dėkui Birusia už nuorodėlę apie lakus, tikrai nežinojau kad tokia temelė yra. Jėga thumbup.gif thumbup.gif
Nuotaikinga
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 18, 23:08)
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 02 15, 21:39)

Sveika. Seniau mačiau tavo vieną dėžutę tipo su "kojytėm" ( mažom plastmasinėm (?) permatomom "sagytėm"). Kad dėžutė nesibraižytų į stalą ar pan. Gal gali pasakyti kur toks dalykas perkasi?

http://www.public.fotki.com/bendravimui/de...ktroiarbat.html
Šitos?

Na jos buvo komplekte kai pirkau su stalčiukais ERBI parduotuvėje dėžutę, tik ją kabinamą padariau, tai kojeles nebereikėjo dėti.

Bet kiek pamenu tokios apsaugos anksčiau buvo baldininkų furnitūros skyriuose - jas meistrai klijuodavo kad spintelių durelės nesitrankytų.

Dabar jau senokai nebesidomiu baldų gamyba, tai ir nebežinau kur kokie blatnumai parduodami. bigsmile.gif
rimute7
[quote=Nuotaikinga,2010 02 23, 01:39]

Šitos?

Dėkui už rūpestį 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Šitos, šitos drinks_cheers.gif . Labai geras dalykas thumbup.gif . Reiks ieškoti prie baldų furnitūros g.gif .
toys
Sveikos visos, as gal truputi ne i tema, bet naujos temos neleidzia uzvest kaip naujokei, tai cia noriu kokiai auksarankei atiduoti CD kompaktus, gal kam reikia, gal kas daro dekupazus, atvirutes, paveikslelius, laikrodzius ant ju, internete maciau daug info ir nuotrauku su jais, nes turiu tikrai nemazai gal apie 100vnt. ir gaila ismest kaip matai koki grozi galima padaryti, gal kam reikia? Vieta Vilnius, na dar galeciau Kaunietei arba Panevezietei idet per draugus. Rasykit su malonumu atiduosiu, o gal ir ras tinkamos muzikos ar filmu, gales pazet lotuliukas.gif
Va cia maciau kokius groziu daro is ju:
http://www.craftladies.puslapiai.org/topic...aktus-vt363.htm
_buterfly_
QUOTE(bambooce @ 2010 02 22, 22:53)
mergaites, kur perkat medines dezutes dekoravimui?  blush2.gif
*

labai pigiai dezuciu pirkti yra ASIA parduotuvese, kazkada uz 60Lt nusipirkau 5 dezutes ir gana nemazas, siaip tos parduotuves yra Klaipedoje ir Kaune tai tikrai, o kituose miestuose nezinau net
Jaunutia
ketinu uzsisakyti perfetto sendintoja, bet ziuriu yra dvieju rusiu, smulkaus ir stambaus skilimo. gal galit pasakyti kuom jie skiriasi? kuris i antika panasesnis?
Bjauruska
As tai pirkau stambaus skilimo, jis panasus i antika. Be to, is stambaus galima padaryti smulku - tereikia ploniau sluoksnius tepti.
Kazkur temoje turi buti nuotrauka, ten paeksperimentavau ir matosi kas gaunasi uztepus stora ir plona sluoksni. Nepatingek pasiieskoti mirksiukas.gif
Jaunutia
QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 23, 20:13)
As tai pirkau stambaus skilimo, jis panasus i antika. Be to, is stambaus galima padaryti smulku - tereikia ploniau sluoksnius tepti.
*

labai dekui
leliuko_mama
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 23, 22:08)
ketinu uzsisakyti perfetto sendintoja, bet ziuriu yra dvieju rusiu, smulkaus ir stambaus skilimo. gal galit pasakyti kuom jie skiriasi? kuris i antika panasesnis?
*

o tas smulkus, tai jau labai labai smulkus skilimai gaunasi...
Pinavija Nuostabioji
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 23, 21:08)
*

turiu ir aš Perfetto, bet ant buteliuko neparašyta, koks doh.gif
manau stambus pas mane unsure.gif
user posted image
Bjauruska
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 02 23, 21:59)
turiu ir aš Perfetto, bet ant buteliuko neparašyta, koks  doh.gif
manau stambus pas mane  unsure.gif

Kaip tai neparasyta? blink.gif Paziurek prie aprasymo - pas mane po lako numerio (Nr1, Nr2) parasyta koks.
Pinavija Nuostabioji
tikrai nerašo, tuoj parodysiu
Papildyta:
user posted image

user posted image
Bjauruska
Nu rimtai... keistai kaip... Siaip tai panasu, kad stambusis cia g.gif
Jaunutia
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 02 23, 20:59)
turiu ir aš Perfetto, bet ant buteliuko neparašyta, koks  doh.gif
manau stambus pas mane  unsure.gif
*

nu kaip graziai suskiles drinks_cheers.gif
zodziu imu stambu
DOLLILYTE
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 23, 22:51)
nu kaip graziai suskiles  drinks_cheers.gif
zodziu imu stambu
*

man irgi stambus labiau patinka..kaip ir minejo kazkas,galima ploniau uztept ir bus smulkus...o as pradzioj smulkaus norejau,paskui norejau,kad stambiai skilinetu,tai turejau daug sluoksniu tept,bet ir tai negavau norimo rezultato...tai dabar perku ti stambu thumbup.gif
baltė
O gal smulkus čia, nes aš irgi turiu jį ir suskilę dar satmbiau. Ir igi nerašo, nes pradžioje, kai tik paleido į prekybą, nerašė, nes stambaus dar nebuvo, buvo tik smulkus.
leliuko_mama
bet ir smulkus man labai patinka...labai man jis tinka smulkiems daiktams sendint ax.gif
pas mane kad smulkus, tai tik ant nr 2 parasyta, o ant nr 1, taip paciai kaip Pinavijos Nuostabiosios nuotraukoj
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.