QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 18, 18:15)
ne ne aliejiniai dažnai o spec. pasta įtrūkimams... neisivalo, aš valau su vaniline emulsija.. aišku jei trinsiu ten vienoj vietoj beleliek tai išsivalytu,bet kai švelniai gražiai perbrauki tai neišsivalo...
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 18, 18:15) ne ne aliejiniai dažnai o spec. pasta įtrūkimams... neisivalo, aš valau su vaniline emulsija.. aišku jei trinsiu ten vienoj vietoj beleliek tai išsivalytu,bet kai švelniai gražiai perbrauki tai neišsivalo...
O tai gal perbraukti reikia su drėgnu ar sausu kokiu vatos skrituliuku?
Aiškus, žinosiu...gal ir parodysiu ką pagaminau, jei pavyks
Dėkui už info
[quote=Nuotaikinga,2010 02 15, 21:39]
Sveika. Seniau mačiau tavo vieną dėžutę tipo su "kojytėm" ( mažom plastmasinėm (?) permatomom "sagytėm"). Kad dėžutė nesibraižytų į stalą ar pan. Gal gali pasakyti kur toks dalykas perkasi? Papildyta: QUOTE(Flaminija @ 2010 02 18, 15:36) Gali paieškoti foto prekėse, Maximoj būna, "Už 1 eurą" parduotuvėj, Norfoj. Arba rankdarbių parduotuvėse kur įvairios dėžutės. Pasižvalgyk atidžiau, tikrai rasi
merginos,gal kuri pigiau turi vienkomponencio i dvikomponencio sendintoju?
Sveikos
QUOTE(Silvaja @ 2010 02 20, 21:12) Sveikos Gruntuoti is esmes nebutina jei dezute lygi, bet nugruntavus geriau ir lygiau daai kimba. As naudoju vietoj grunto paprastus baltus dazus, veliau ir servetele jau galiu klijuoti ir seip pavirsius lygesnis malnesnis darbas
Sveikos,
turiu klausymukam ar galima dekupazuoti ant stiklo?
Sveikos,
ir as noriu pasitarti panasia tema - gal kuri bandeti dekupazinti stiklini gaubta lempai? Turiu gaubta ir noreciau dekupazinti, bet iskilo klausimas - ar nieko lakui nenutiks nuo lemputes karscio? bambooce, tikrai galima
nusipirkau tos emulsijos ir jau isbandziau - labai geras daiktas, o va mano mieste silver city tiktais deje Dala, Rayher ir kazkoks Solo ar Sogo (net nepamenu) sendintojai yra. vadinasi reikes internetu vel uzsisakineti
ar perfetto sendintoją galima įtrinti akriliniais dažais?
tikrai galima perfekto itrinti su akriliniais
As tai akriliniu lakavau - puikiai laikosi
Panos, tai kaip del stiklinio gaubto? negi niekas nedekupazinot?
is smalsumo noreciau paklausti kokios jums geriausios sendinimo priemones (firmos), cia idomumo delei, nes pati esu tik 2 firmu naudojusi
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 02 22, 16:54) Manau jei lentyna ne vonioje ar virtuveje (kur daug dregmes ar vandens gali uzlaset) gali drasiai vandens pagrindo laka rinktis. O kokiu yra tai gali paziureti temukeje apie lakus ten ir nuotraukos yra
mergaites, kur perkat medines dezutes dekoravimui?
As nemaza pasirinkima dezuciu suradau Silver city parduotuvej, ten ir kainos mazesnes nei internete
Sveikos,
Noriu pasiklausti ar kas bandėt po sendintojo neįtrinti tų įtrūkimu, o palikus kaip yra nulakuoti akriliniu laku. Aš dabar padarius ir man taip gražu nieko neįtrinus, jie gana neblogai matosi. Tai galvoju ar užlakavus laku, nesusilygins įtrūkimai? QUOTE(biriusa @ 2010 02 22, 16:13) Manau jei lentyna ne vonioje ar virtuveje (kur daug dregmes ar vandens gali uzlaset) gali drasiai vandens pagrindo laka rinktis. O kokiu yra tai gali paziureti temukeje apie lakus ten ir nuotraukos yra Dėkui Birusia už nuorodėlę apie lakus, tikrai nežinojau kad tokia temelė yra. Jėga QUOTE(rimute7 @ 2010 02 18, 23:08) QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 02 15, 21:39) Sveika. Seniau mačiau tavo vieną dėžutę tipo su "kojytėm" ( mažom plastmasinėm (?) permatomom "sagytėm"). Kad dėžutė nesibraižytų į stalą ar pan. Gal gali pasakyti kur toks dalykas perkasi? http://www.public.fotki.com/bendravimui/de...ktroiarbat.html Šitos? Na jos buvo komplekte kai pirkau su stalčiukais ERBI parduotuvėje dėžutę, tik ją kabinamą padariau, tai kojeles nebereikėjo dėti. Bet kiek pamenu tokios apsaugos anksčiau buvo baldininkų furnitūros skyriuose - jas meistrai klijuodavo kad spintelių durelės nesitrankytų. Dabar jau senokai nebesidomiu baldų gamyba, tai ir nebežinau kur kokie blatnumai parduodami.
[quote=Nuotaikinga,2010 02 23, 01:39]
Šitos? Dėkui už rūpestį
Sveikos visos, as gal truputi ne i tema, bet naujos temos neleidzia uzvest kaip naujokei, tai cia noriu kokiai auksarankei atiduoti CD kompaktus, gal kam reikia, gal kas daro dekupazus, atvirutes, paveikslelius, laikrodzius ant ju, internete maciau daug info ir nuotrauku su jais, nes turiu tikrai nemazai gal apie 100vnt. ir gaila ismest kaip matai koki grozi galima padaryti, gal kam reikia? Vieta Vilnius, na dar galeciau Kaunietei arba Panevezietei idet per draugus. Rasykit su malonumu atiduosiu, o gal ir ras tinkamos muzikos ar filmu, gales pazet
Va cia maciau kokius groziu daro is ju: http://www.craftladies.puslapiai.org/topic...aktus-vt363.htm
ketinu uzsisakyti perfetto sendintoja, bet ziuriu yra dvieju rusiu, smulkaus ir stambaus skilimo. gal galit pasakyti kuom jie skiriasi? kuris i antika panasesnis?
As tai pirkau stambaus skilimo, jis panasus i antika. Be to, is stambaus galima padaryti smulku - tereikia ploniau sluoksnius tepti.
Kazkur temoje turi buti nuotrauka, ten paeksperimentavau ir matosi kas gaunasi uztepus stora ir plona sluoksni. Nepatingek pasiieskoti QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 02 23, 21:59) turiu ir aš Perfetto, bet ant buteliuko neparašyta, koks manau stambus pas mane Kaip tai neparasyta?
tikrai nerašo, tuoj parodysiu
Papildyta: ![]() ![]()
Nu rimtai... keistai kaip... Siaip tai panasu, kad stambusis cia
QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 23, 22:51) man irgi stambus labiau patinka..kaip ir minejo kazkas,galima ploniau uztept ir bus smulkus...o as pradzioj smulkaus norejau,paskui norejau,kad stambiai skilinetu,tai turejau daug sluoksniu tept,bet ir tai negavau norimo rezultato...tai dabar perku ti stambu
O gal smulkus čia, nes aš irgi turiu jį ir suskilę dar satmbiau. Ir igi nerašo, nes pradžioje, kai tik paleido į prekybą, nerašė, nes stambaus dar nebuvo, buvo tik smulkus.
bet ir smulkus man labai patinka...labai man jis tinka smulkiems daiktams sendint
pas mane kad smulkus, tai tik ant nr 2 parasyta, o ant nr 1, taip paciai kaip Pinavijos Nuostabiosios nuotraukoj |