Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas 39
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jaunutia
ohara, nu bet tu ir darbstuole, vis nauju dezuciu prikepi biggrin.gif as tik apklijavau sonus, virsu ir stovi. leksiu i medzio beica pirkti, gal tada ir pabaigsiu
Auksine'
QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 13:15)
Sveikutes bandziau pasendinti su dala dvikomponenciu. pirma sluoksni uztepiau. isdziuvo . antra uztepiau, isdziuvo. tada su dalos auksine spalva istepiau palaikiau per nakti . ryte nuvaliau ir ka ir nieko. tiesiai ziurint itrukimu nesimato pasukus ir paziurejus is sono kazkas smulkaus ligtais ir yra.ka netaip padariau  g.gif
*

o koki naudojai small ar large? jei small tai pirma zingni butent ta small crack reikia tepti storiau, antra cracle glaze irgi tokiu pat vienodai storesniu sluoksniu, dariau ir as su juo stalvirsi tai labai gerai man isejo tik tepiau storiau. mirksiukas.gif
Rapola
QUOTE(biriusa @ 2010 01 28, 10:45)
Butent Antika as pirkau Dekomanija parduotuveje  mirksiukas.gif
*

dėkui , bet tai kaip suprantu Vilniuj

QUOTE(Auksine' @ 2010 01 28, 11:46)
kiek zinau dala firmos , pirkau silver city si menesi su nuolaida apiue 10 lt kainuoja thumbup.gif
*

o kur tai randasi ?
QUOTE(Salne @ 2010 01 28, 12:01)
Kadangi akrilas greitai džiūsta..todėl paskui ir nelabai nusivalo..todėl jei įtrukimus įtrini akrilu..tai geriausia trinti mažais ploteliais..įtrini - pavalai - įtrini - pavalai..kol viską įtrini.. smile.gif

Aš tai visus įtrūkimus..ar sendintojas būtų vadens pagrindu, ar aliejinis..įtrinu aliejiniais dažais..Niekada nenusivyliau..Turiu aliejinių dažų rinkinuką..tai jei reikia susimaišau norimą spalvytę ir įtrinu..ir įsitrina gerai, ir nusivalo perteklius.. ax.gif
*

reiks bandyti
campari*
Ohara nu ir rgeituole tu thumbup.gif
visu pirma tai ar is priekio isvis islupciau ta auksini uzsegima, jis visa vaizda gadina, geriau isvis be nieko, arba su kokiom sagom ar kuo...
visu antra tai virsuje truksta man daugiau svelniu pabruzinimu svirtiniu, per balta mano akim, o visuj irgi per balta, kazkokio melyno seselio noretusi ar ko.. siulyciau prie dekupazo darbeliu perziureti sita ir ankstesne temas, mat nepamenu kurioj buvo arbatine irgi balta su melyna spalvom labai graziai padaryta gal kokiu minciu paciai kils wink.gif
Auksine'
QUOTE(Auksine' @ 2010 01 28, 12:46)
kiek zinau dala firmos , pirkau silver city si menesi su nuolaida apiue 10 lt kainuoja thumbup.gif
Papildyta:
nusipirk balto ryzinio foninio popieriaus, man labai sauniai gavosi su juo.tik jis plonas kai susikarpysi pakisk po juo paprasta balta lapa , net gali paklijuoti truputi ir pirmyn!! smile.gif
*

Silver city yra visuose miestuose, gali nueiti i ju svetaine, ten visi adresai. bigsmile.gif
toys
Sveikos "koleges", nesenai pradejau ir daryti mini darbelius, ir dabar turiu didele komoda ir spinta, kuria noreciau dekupuoti, bet truputeli gaila pinigeliu, juk prekes ne pigios, o parduotuveje dvikomponentis lakas nuo 79lt kainuoja, tie nedideli buteliukai doh.gif . Gal kas perkate kur uzienyje tas prekes, ar internetu kur pygiai. Nes kaip ir viskas lietuvoje brangiausia, sakau gal yra kur pigiau blush2.gif arba gal zinote kaip tie vienkomponenciai ir dvikomponenciai lakai vadinasi angliskai, visaip ieskojau per google bet visokias nesamones randa rolleyes.gif . Aciu labai uz info 4u.gif
biriusa
QUOTE(toys @ 2010 01 28, 17:13)
Sveikos "koleges", nesenai pradejau ir daryti mini darbelius, ir dabar turiu didele komoda ir spinta, kuria noreciau dekupuoti, bet truputeli gaila pinigeliu, juk prekes ne pigios, o parduotuveje dvikomponentis lakas nuo 79lt kainuoja, tie nedideli buteliukai  doh.gif . Gal kas perkate kur uzienyje tas prekes, ar internetu kur pygiai. Nes kaip ir viskas lietuvoje brangiausia, sakau gal yra kur pigiau  blush2.gif arba gal zinote kaip tie vienkomponenciai ir dvikomponenciai lakai vadinasi angliskai, visaip ieskojau per google bet visokias nesamones randa  rolleyes.gif . Aciu labai uz info  4u.gif
*

Na nezinau kur tu radai dvikomponenti uz 79Lt, cia turbut brangiausias blink.gif
As pirkau Dekomanijoje dvikomponenti uz 18Lt. Paziurek internetines leituviskose pardutuvese, nera niekur tokiu kainu kaip parasei doh.gif (pirmame siso temos puslapyje yra nuorodos internetiniu parduotuviu). Vienkomponenciai irgi kainuoja panasiai, yra senukuose kas koks vienkomponentis bet as asemniskai jo neprikau.
karosimi
QUOTE(Auksine' @ 2010 01 28, 15:40)
o koki naudojai small ar large? jei small tai pirma zingni butent ta small crack reikia tepti storiau, antra cracle glaze irgi tokiu pat vienodai storesniu sluoksniu, dariau ir as su juo stalvirsi tai labai gerai man isejo tik tepiau storiau. mirksiukas.gif
*

pas mane dala large o antras crackle glaze .ar kas su sitais sendinot blush2.gif
Osera
QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 17:49)
pas mane dala large o antras crackle glaze .ar kas su sitais sendinot blush2.gif
*

as su siom butent sendinau smile.gif tepk storiau ir bus viskas gerai ....bet su siom priemonem tikrai nesigaus stambus itrukimai ....o jei nori kitokiu teks pirkti kitas priemones
as kaip tik dabar dziovinu vazele ,imesiu foto kaip itrinsiu kokie itrukimai gavos man ,o tu parodyk kaip gaunas tau smile.gif
baltė
QUOTE(ohara @ 2010 01 28, 10:21)
dendinu as su Heritagne jis vandens pagrindu tinka akriliniai dazai..bet ot beda ot gerai kad pabandziau pirma ant juodrascio sendint ir itrukimus trint karsta.gif itryniau atrodo gerai gavosi, BET nenusivalo perteklius nei su aliejum nei su vaniline emulsija nei su niekuo kitu..  blink.gif
*

Tada geriau su aliejiniais ar su miltukais 4u.gif

QUOTE(sorciere @ 2010 01 28, 10:37)
skaičiau daug , bet taip ir neišsiaiškinau kuri geriau sendintoja pirkti ? antika ?
*

Sendintojas? Sendinantis lakas ar pan.? Geriausia, aišku, sakyti vienkomponentis, dvikomponentis lakas... Nes sendinti daiktus galima pasitelkiant daugelį priemonių, ne vien skaldančius lakus. 4u.gif
Viskas priklauso nuo to, kokio efekto tikiesi. smile.gif Papuliariausi "Antika" ir "Antik" (skirtingos firmos). Nesupainioti su Antique (Sadolino). Aš naudoju Stamperijos dvikomponenčius (Medium ir Sottile) 4u.gif

QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 12:15)
Sveikutes bandziau pasendinti su dala dvikomponenciu. pirma sluoksni uztepiau. isdziuvo . antra uztepiau, isdziuvo. tada su dalos auksine spalva istepiau palaikiau per nakti . ryte nuvaliau ir ka ir nieko. tiesiai ziurint itrukimu nesimato pasukus ir paziurejus is sono kazkas smulkaus ligtais ir yra.ka netaip padariau  g.gif
*

Kaip ir daugelis, spėju, jog per plonas sluoksnis. O kam laikei per naktį? g.gif unsure.gif

QUOTE(aura/v @ 2010 01 28, 12:57)
Tai gi, bandžiau dekoruot plasmasinį vazoną,gadangi grunto neturiu,aš jį patryniau su svitr.popr.poto nupurskiau akrl.laku,vel patryniau,bet man dazas vis tiek vietom atsoka.
Tai be grunto man jo apdekoruot nepavyks g.gif ?
*

Vazoną butina impregnuoti iš vidaus. Vienos lakuoja, kitos naudoja spec. gruntus. 4u.gif

QUOTE(ohara @ 2010 01 28, 14:07)
Gal galit padėt ir patart kas su ja negerai?  g.gif
Aišku į spyneles nekreipkit dėmesio bus viska snuvalyta... lotuliukas.gif  blush2.gif
user posted image
user posted image
*

Su žvake dirbai? Man turputį per grubiai atsilupo... O šiaip graži kompozicija thumbup.gif
ohara
QUOTE(baltė @ 2010 01 28, 18:30)
Tada geriau su aliejiniais ar su miltukais 4u.gif

Su žvake dirbai? Man turputį per grubiai atsilupo... O šiaip graži kompozicija thumbup.gif
*

ok nusipirksiu aliejiniu rinkinuka... blush2.gif 4u.gif

o ka rekomenduotumet dar pakeist toj dezutej,ar kanors dadet? nes as nesugalvoju taip ir stovi ji..jau senokai nes truksta kazko jai bet nznau ko... unsure.gif

aha, su žvake... blush2.gif ax.gif 4u.gif
OJE
labukas,

Kazkuri is jusu esate padariusi graziai tokius kleksus ir nubegimus juodus.Patarkit kaip tai pasidaryti.Aciu
karosimi
Per nakti laikiau nes taip parasyta ant blizgucio dezutes , nu bent jau as taip supratau blush2.gif . o kiek palaikot jus g.gif
Papildyta:
Tiesa neturesiu as ka dar parodyti. nes bandau ant gabaleliu nesinori daigto sugadinti. mirksiukas.gif
Osera
karosimi nelaikiau ,itrinu ir valau iskarto ... smile.gif
o kuom itrynei? man tiko tik dala rubi
karosimi
QUOTE(Osera @ 2010 01 28, 22:01)
karosimi   nelaikiau ,itrinu  ir valau  iskarto ... smile.gif
o kuom itrynei? man tiko tik dala rubi
*

ir mano dala rub auksine spalva .
Rapola
baltė dėkui 4u.gif
Salne
QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 21:18)
ir mano dala rub auksine spalva .

o tu tik užtepei..ar užtepusi ir nuvalei perteklių, kad ta spalva liktų tik įtrūkimuose..??.. g.gif ..nes pagal ankstesnį tavo pasisakymą..supratau, kad tu tik užtepei ir palikai..O reikėjo įtrūkimus įtrinti..ir paskui pavalyti paviršių, kad spalva liktų tik įtrūkimuose...Gal todėl tau nieko ir nesimato, nes tu viską užtepei.. g.gif
baltė
Ohara, na, realiai nieko nekeisčiau. Gal nebent jei sumanymas "shaby", tai visa ji turi buti apsitrynusi. O šešėlio nereikia. Čia ne tas paveiksliukas, čia daugiau man primena kermiką, suvenyrų raštus. Ta stilistika nereikalauja jokio šešėlio, tai ne spalvotoji tapyba. O spynelę gal ir gera mintis būtų pakeisti, įsuktį kokią sendintą rankenėlę... smile.gif
ohara
QUOTE(baltė @ 2010 01 28, 22:21)
Ohara, na, realiai nieko nekeisčiau. Gal nebent jei sumanymas "shaby", tai visa ji turi buti apsitrynusi. O šešėlio nereikia. Čia ne tas paveiksliukas, čia daugiau man primena kermiką, suvenyrų raštus. Ta stilistika nereikalauja jokio šešėlio, tai ne spalvotoji tapyba. O spynelę gal ir gera mintis būtų pakeisti, įsuktį kokią sendintą rankenėlę... smile.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif spynelė jau išlupta... blush2.gif lotuliukas.gif
MB sako čia tokia man grynai senuosius rusų laikus primena.. samavara ir bandeles su kopūstais... lotuliukas.gif
saulyte2
QUOTE(Auksine' @ 2010 01 28, 12:46)
Papildyta:
nusipirk balto ryzinio foninio popieriaus, man labai sauniai gavosi su juo.tik jis plonas kai susikarpysi pakisk po juo paprasta balta lapa , net gali paklijuoti truputi ir pirmyn!! smile.gif
*

reikes nusipirkt popieriaus ir bandyti, nelabai turiu laiko skaityti prie kompo, vis trumpam pribegu paskaitineti , aciukas.
zis
QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 14:15)
*

Laikyt per nakti nereikia, itrini gerai ir labai graziai nusivalo smile.gif Ir teisingai tau visos sako, per plona sluoksni uztepei 4u.gif As dabar su sia priemone darau darbelius, tai pirmakart naudojant irgi pakankamai smulkus itrukimai buvo, nepaisant to, labai graziai isitrine antiq rub 4u.gif

QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 19:49)
*

Sendinam sendinam. Ir pas mane tas pats rinkinukas 4u.gif
aura/v
QUOTE(baltė @ 2010 01 28, 17:30)
Vazoną butina impregnuoti iš vidaus. Vienos lakuoja, kitos naudoja spec. gruntus. 4u.gif
*

4u.gif ačiū už patarimą. Tai aš jį paliksiu ramybėj kolkas,nes jis pilnas ax.gif
karosimi
Gal ir per plona . jo istepiau ir palikau, o vadinasi reikia istepti ir trinti . Aciu visom bis.gif . Ir dar klausymas ant antro zingsnio parasyta kad isdziuvus itrinti, o isdziuna per 24 h. Tai negi tiek laukti g.gif . Dovanokit kad toke ikiri esu . blush2.gif . Ir visom labai didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
baltė
Gal antras sluoksnis džiūna taip ilgai? Bet įtrynimus tai iš karto galima valyti...
karosimi
QUOTE(baltė @ 2010 01 29, 10:22)
Gal antras sluoksnis džiūna taip ilgai? Bet įtrynimus tai iš karto galima valyti...
*

taip as apie antra ir rasau ant jo taip parasyta.
biriusa
QUOTE(karosimi @ 2010 01 29, 10:25)
*

Siulau laikytis instrukcijos tongue.gif , nebent pabandzius ant kokio gabaliuko pamatytum kad pakaktu ir per nakti palaikyti. Nes jei nepilnai isdzius, tai kai darysi itrinimus tas dazas labai lips prie Step2 ir nenusivalys doh.gif
O itrinimus geriau daryti sukamais judesiais nedideliais ploteliais. Tai ant galiuko lasiukas dazu ir itrini o kol suki toliau tuoj vietoj tai ir pasivalo...as naudoju medvelnini skuduriuka (nuo vaiku kalnas paluciu liko ner kur deti lotuliukas.gif )
Osera
QUOTE(karosimi @ 2010 01 29, 09:25)
*

na antra sluoksni palieku ramybeje uztepus 24 valandom ,nes kitaip dar nebuna sukietejas ,ir velia ,lieka pirstukai palietus unsure.gif ir to proceso nerekomenduoja greitinti su fenu ....Tad kantrybes belaukiant mirksiukas.gif

va kaip mano itrukimai su dala gaunasi ax.gif

user posted image

tik fotografuoti dar reikai ismokti doh.gif
Jaunutia
sugadinau dezute, gal dar galima ''paremontuoti'' patarkit:
user posted imageuser posted imageuser posted image
campari*
nesuprantu ka tu cia sugadinai??
-kad vyriukai issitrauke? deko prekese yra ju pirkti ir gali pasikeisti i naujus ir norimos spalvos.
- spalva/paveiksliukas nepatinka?

del dvikomponencio tai taip bent jau per nakti reikia palaukti kol pilnai isdzius step2 kad itrinant (nesvarbu ka) neliptu prie pavirsiaus ir itrinimai liktu tik itrukimuose 4u.gif
Jaunutia
QUOTE(campari* @ 2010 01 29, 11:20)
nesuprantu ka tu cia sugadinai??
-kad vyriukai issitrauke? deko prekese yra ju pirkti ir gali pasikeisti i naujus ir norimos spalvos.
- spalva/paveiksliukas nepatinka?

del dvikomponencio tai taip bent jau per nakti reikia palaukti kol pilnai isdzius step2 kad itrinant (nesvarbu ka) neliptu prie pavirsiaus ir itrinimai liktu tik itrukimuose 4u.gif
*

ant paveiksliuko (aplink) labai jau prisitepliojo, man kazkaip nekaip ziurisi unsure.gif gal tose vietose reiketu uzsendinti?
OJE
Jaunutia- o baltai pagrindo nereikia padazyti ?
Raseleb
QUOTE(Jaunutia @ 2010 01 29, 11:51)
sugadinau dezute, gal dar galima ''paremontuoti'' patarkit:
*

O gal nori dėžutės dangtelio kraštelius, kampelius paslėpti kur matosi tamsesni? g.gif
Jei taip, tuomet tik pritapymas ant viršaus parenkant pagal servetėlę dažų spalvas mirksiukas.gif
Bjauruska
QUOTE(Jaunutia @ 2010 01 29, 12:26)
ant paveiksliuko (aplink)  labai jau prisitepliojo, man kazkaip nekaip ziurisi  unsure.gif gal tose vietose reiketu uzsendinti?
*

Na va, o as galvojau, kad ten tycia patepliota, pasendinta biggrin.gif Tik as dar labiau patamsinciau kampukus ax.gif
campari*
na as ir siulyciau prisimaisyt dazu is ant virsaus pagal serveteles spalvas padazyti 4u.gif po to jei norisi nat virsaus pasendinti... o dezutes apacia jau gatva skaitosi ta su rastais? smile.gif
OJE
Pasakykit man prasau, kaip ji graziai nutaskyti plemais ir nubegimais ? user posted image
baltė
QUOTE(campari* @ 2010 01 29, 11:20)
*

Čia su tuo Dala? Nes su Perfetto, Medium'u niekada tiek nelaukiu, pakanka kelių valandų, o jei šilta ir sausa, tai iš viso greitai skyla.

Oje, pamėgink per sietelį, ar šukas...
OJE
QUOTE(baltė @ 2010 01 29, 14:45)
Čia su tuo Dala? Nes su Perfetto, Medium'u niekada tiek nelaukiu, pakanka kelių valandų, o jei šilta ir sausa, tai iš viso greitai skyla.

Oje, pamėgink per sietelį, ar šukas...
*

bet man tada nesigaus tokio "nubegusio rasalo" varijantas .. ir kleksai... ax.gif
Raseleb
QUOTE(OJE @ 2010 01 29, 13:44)
Pasakykit man prasau, kaip ji graziai nutaskyti plemais ir nubegimais ?
*

Gali pabandyti su dantų šepetėliu ir šukomis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 01 29, 15:21)
bet man tada nesigaus tokio "nubegusio rasalo" varijantas .. ir kleksai...  ax.gif
*

Kaip įsivaizduoji "nubegusio rasalo" varijantas g.gif
campari*
Kaip buvo kazkurios mamytes padekliukas alui, su moteriske stora ir nubegimas, manau kalba apie tai 4u.gif
karosimi
Ir dar as galvoju kad su dvikomponenciu geriausei matysis itrukimai ant tamsiai dazyto pagrindo g.gif
Jaunutia
QUOTE(campari* @ 2010 01 29, 12:25)
na as ir siulyciau prisimaisyt dazu is ant virsaus pagal serveteles spalvas padazyti 4u.gif po to jei norisi nat virsaus pasendinti... o dezutes apacia jau gatva skaitosi ta su rastais? smile.gif
*

taip, jinai turejo buti sviesesne, bet nubego beicas, tai teko ant visu uzdazyti. nu dar jinai nelakuota, ryt reikes pameistrauti.
o su kokiu svitriniu nusveiciat lakuotas - sugadintas dezutes? viena noreciau pertaisyti, bet jau kiek bruzinau ir galo net nesimato doh.gif
Pievuzele
Merginos norejau jusu paklausti kokius dazus jus naudojat savo darbeliams: ar spec. dekupazui skirtus, ar perkat ekonomiskesnes pakuotes pvz senukuose. NOrejau suzinoti ar tokie tiktu?

SIENA. 7
Matiniai dažai vidaus darbams

Vandeniniai dispersiniai styreno akrilinio latekso matiniai dažai vidaus darbams. Gerai dengiantys, gerai susiliejantys, nenutekantys, tvirtai sukimba su paviršiumi, nestipraus kvapo, nepavojingi aplinkai ir žmogaus sveikatai.

neisiena ideti foto. Cia Igis firmos dazai
leliuko_mama
QUOTE(OJE @ 2010 01 29, 16:21)
bet man tada nesigaus tokio "nubegusio rasalo" varijantas .. ir kleksai...  ax.gif
*

cia gal tas "nubegusio rasalo" variantas kai padedi lasa ir su siaudeliu isputi, padarai norima nubegima ar issitaskyma...
OJE
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 01 29, 19:44)
cia gal tas "nubegusio rasalo" variantas kai padedi lasa ir su siaudeliu isputi, padarai norima nubegima ar issitaskyma...
*

dekui uz ideja.
campari*- jo kazkas buvo taip dares, is jos darbo tik supratau, kad sis reikalas nekontroliuojamas, jau kaip nubegs taip ax.gif
sumasciau kad gal dar su pipete galima... nu zodziu, eisiu ir sugadinsiu.
campari*
Pabandyk ir pasidalink patirtim su mumis wink.gif

Beje merginos yra klausimas ar puoduka galima dekoruoti su foto??? ant ko reiktu ja spausdinti norint uzklijuot ant puodelio? 4u.gif
ringute
Reikia jusu pagalbos - su kuo geriausia itrinti Sendintojo Sottile itrukimus. Aliejiniais dazais nesigauna, viskas nusivalo. Gal ka ne taip darau?
O gal kokia purpurina pabandyt g.gif

Ir kitas klausimas, kas nutiktu jei akriliniu laku uzpuksciau po to ant virsaus (pagal lentele, turetu netikti)? Pasirodo radau masinos skirta purskiama akrilini laka, nesinori svaistytis pinigais naujam.

aciu mielosios 4u.gif
biriusa
QUOTE(ringute @ 2010 01 29, 22:15)
Reikia jusu pagalbos - su kuo geriausia itrinti Sendintojo Sottile itrukimus. Aliejiniais dazais nesigauna, viskas nusivalo. Gal ka ne taip darau?
O gal kokia purpurina pabandyt g.gif

Ir kitas klausimas, kas nutiktu jei akriliniu laku uzpuksciau po to ant virsaus (pagal lentele, turetu netikti)? Pasirodo radau masinos skirta purskiama akrilini laka, nesinori svaistytis pinigais naujam.

aciu mielosios  4u.gif
*

Itrinti reiktu su aliejiniais dazais ax.gif Sottile itrukimai labai ploni, todel lengvai isivalo, reiktu nuvalyti su aliejumi. As ant skudurelio vos kleis lasus dejau alejaus ir greit bandziau pavalyti...teko pazaisti. Su porporina gali irgi bandyti, bet jei su aleijinais neiseina tai su porporina bus siek tiek sunkiau nes ji irgi vis bando "pabegti" is itrukimu valant pertekliu. Skaciau cia senbuviu pastaba, kad krastutiniu atveju gali bandyti su akrilu uzpurksti bet reikia nuvalyti labai gerai alieju tiesiog idealiai ir visiven uz pasekmes taip sakant niekas neatsako rolleyes.gif Jei turi Sottile ir ji visiven reiks sunaudoti lotuliukas.gif tai gali maza buteliuka sintetinio nupirkti (ir su Sottile bus reikalingas o gal dar koki isbandysi) nes po kokiu 2 sluoksniu sintetinio galesi akrila purksti kiek nori mirksiukas.gif
bus_ka
O, pasirodo ne aš viena vargstu su Sottile biggrin.gif , aš su patina aliejiniu pagrindu įtrinu, didesnis skilimas neblogai išeina, o vat smulkesnis niekaip nepasiduoda.
Dar klausimas dėl to sendintojo-ar jo įtrūkimai visada tokie subtilūs? Tepu gan storą ir 1 ir 2 sluoksnį, bet vis tiek išeina labai jau "lengvas" tinklelis. Gal patarsit kokį dvikomponentį, kuris duoda ryškesnį skeldėjimą.
Ačiu 4u.gif
ohara
Man Heritage gera skylimą duoda.. atitaikiau.. nes ju keliu rusiu yra,tai man EXTRA LARGE super... blush2.gif
biriusa
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 30, 18:32)
O, pasirodo ne aš viena vargstu su Sottile biggrin.gif , aš su patina aliejiniu pagrindu įtrinu, didesnis skilimas neblogai išeina, o vat smulkesnis niekaip nepasiduoda.
Dar klausimas dėl to sendintojo-ar jo įtrūkimai visada tokie subtilūs? Tepu gan storą ir 1 ir 2 sluoksnį, bet vis tiek išeina labai jau "lengvas" tinklelis. Gal patarsit kokį dvikomponentį, kuris duoda ryškesnį skeldėjimą.
Ačiu 4u.gif
*

Man labai Antika patinka ax.gif patinka kad itrinti galiu akriliniais dazais ir nezaisti su aleijiniais, patinka kad akrilinis lakas tinka tongue.gif ir skilima gali reguliuoti is esmes nuo smulkaus iki palyginus stambesnio.
Aisku Sottile su savo tokiais smulkiais subtiliais grioveliais ir stambesniu ipatingos formos skilimu priduoda sarmo darbams del to ir vargtam lotuliukas.gif grozis reikalauja auku doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.