Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas 39
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
DOLLILYTE
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 28, 19:25)
Tikriausiai pasijuoksite iš manęs,bet kadangi man nepavyko su akrilu nieko padaryti, o porporinos miltelių neturėjau,tai įtryniau su ... akių šešėliais  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Pavyko daug geriau negu su akrilo dažais blush2.gif Dar reikia nulakuoti, išklijuoti vidų su medžiaga ir rodysiuosi jums ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif
*

tikrai niekas nesijuoks...galimairakiu seselius naudoti,tik gal mazai apie tai kalbama,nes turbut daug kas naudoja tradicines priemones...bet akiu seseliai irgi thumbup.gif
Tina Les
Merginos, užduodamos klausimus ir rašydamos apie nepavykusius darbelius, paminėkite ir priemonių pavadinimus 4u.gif . Man kartais kyla įtarimas, kad įtrinti su akrilu ar lakuoti kažkokiu laku nepavyko todėl, kad priemonės nedraugauja mirksiukas.gif O kai priemonių neparašote spėlioti ir patarti, kodėl taip įvyko nedrįstu smile.gif
bambooce
QUOTE(bambooce @ 2010 02 26, 10:07)
gal is merginu kuri naudojot siuos du produktus?

user posted image user posted image

geras? negeras? rekomenduotumet?  blush2.gif
*

pasikartosiu blush2.gif
bambooce
dar karteli bandziau dekuopazuoti ir vel servetele susigaranksliavo... puolu i nevilti. pirma karta bandziau ant nudazyto pavirsiaus uzdeti sudrekinta servetele, patepiau klijais - nepavyko. antra karta bandziau ant klijai patepto pavirsiaus uzdeti servetele ir dar karteli patepti klijais - nepavyko. gal ka ne taip darau?
Viktorija G.
QUOTE(bambooce @ 2010 03 01, 15:18)
dar karteli bandziau dekuopazuoti ir vel servetele susigaranksliavo... puolu i nevilti. pirma karta bandziau ant nudazyto pavirsiaus uzdeti sudrekinta servetele, patepiau klijais - nepavyko. antra karta bandziau ant klijai patepto pavirsiaus uzdeti servetele ir dar karteli patepti klijais - nepavyko. gal ka ne taip darau?
*

Tai kad klijai yra tepami ant serveteles virsaus ax.gif
Tina Les
QUOTE(bambooce @ 2010 03 01, 15:18)
*

Pamėgink iš padžių klijuoti labai nedidelius servetėlės plotelius - maždaug 3x3 cm - kuo didesnis plotas, tuo sunkiau lygiai užklijuoti. Uždėk servetėlę ant norimos sausos vietos. Piršto galiuku ar minkštu teptuku paimk nedidelį kiekį klijų ir tepk nuo paties viduriuko, tarytum pieštum saulutę. Aš vedu ratuku neatitraukdama piršto nuo servetėlės (žinoma, nebetn klijų reikia pakabinti), labai švelniai ir atsargiai.
Turėtų pavykti mirksiukas.gif
Gali pabandyti klijuoti ir be klijų - su vandeniu, o po to gerai užtepti klijais. Su vandeniu lengviau galėsi koreguoti servetėlę, nes nebus prilipęs paveikslėlis.
Megink ir tikrai atrasi lengviausią būdą. Apie servetėlių klijavimo būdus nemažai parašyta didelių motyvų klijavimo temoje - prilyginant, mirkant balutėje, po srovele ir t.t. 4u.gif
rimute7
QUOTE(bambooce @ 2010 03 01, 14:18)
*

Sveika. Visada rezultato norisi kuo greičiau ir kuo geresnio mirksiukas.gif . Bandyk, bandyk, bandyk dar kartą. Imk ne visą servetką, o tik kokią jos dalį, vieną detalę. Kai pasiseks, bandysi didesnę. O jei gaila servetėlių, tai gali antrą ar trečią sluoksnius klijuoti ( tie kurie balti). Gero daikto irgi nepeckiok, paimk kokį kartono gabalą ar dar ką. Kuo daugiau užklijuosi servetėlių, tuo geresni bus įgūdžiai 4u.gif . Kartais būna ir servetėlių labai prastų, kurios net neklijuotos plyšta, o skiriant sluoksnius tiesiog "skysta" rankose. Bet didžiausia paslaptis praktikoj, na ir žinoma - kantrybės mirksiukas.gif .
Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rimute7 @ 2010 03 01, 14:38)
Sveika. Visada rezultato norisi kuo greičiau ir kuo geresnio mirksiukas.gif . Bandyk, bandyk, bandyk dar kartą. Imk ne visą servetką, o tik kokią jos dalį, vieną detalę. Kai pasiseks, bandysi didesnę. O jei gaila servetėlių, tai gali antrą ar trečią sluoksnius klijuoti ( tie kurie balti). Gero daikto irgi nepeckiok, paimk kokį kartono gabalą ar dar ką. Kuo daugiau užklijuosi servetėlių, tuo geresni bus įgūdžiai 4u.gif . Kartais būna ir servetėlių labai prastų, kurios net neklijuotos plyšta, o skiriant sluoksnius tiesiog "skysta" rankose. Bet didžiausia paslaptis praktikoj, na ir žinoma - kantrybės mirksiukas.gif .
Sėkmės 4u.gif
*

Upsssss ax.gif ... Nepastebėjau, kad jau atsakė blush2.gif
bambooce
QUOTE(Viktorija G. @ 2010 03 01, 13:31)
Tai kad klijai yra tepami ant serveteles virsaus  ax.gif
*

o kaip patertum daryti? blush2.gif

QUOTE(Tina Les @ 2010 03 01, 13:33)
Pamėgink iš padžių klijuoti labai nedidelius servetėlės plotelius - maždaug 3x3 cm - kuo didesnis plotas, tuo sunkiau lygiai užklijuoti. Uždėk servetėlę ant norimos sausos vietos. Piršto galiuku ar minkštu teptuku paimk nedidelį kiekį klijų ir tepk nuo paties viduriuko, tarytum pieštum saulutę. Aš vedu ratuku neatitraukdama piršto nuo servetėlės (žinoma, nebetn klijų reikia pakabinti), labai švelniai ir atsargiai.
Turėtų pavykti  mirksiukas.gif
Gali pabandyti klijuoti ir be klijų - su vandeniu, o po to gerai užtepti klijais. Su vandeniu lengviau galėsi koreguoti servetėlę, nes nebus prilipęs paveikslėlis.
Megink ir tikrai atrasi lengviausią būdą. Apie servetėlių klijavimo būdus nemažai parašyta didelių motyvų klijavimo temoje  - prilyginant, mirkant balutėje, po srovele ir t.t. 4u.gif
*

aciu uz patarima mirksiukas.gif

aciu rimute7 4u.gif

ar tiesa kad PVA klijus reikia skiesti su vandeniu 1:3?
Tina Les
QUOTE(rimute7 @ 2010 03 01, 15:40)

*

drinks_cheers.gif Irgi geri patarimai drinks_cheers.gif
Osera
QUOTE(bambooce @ 2010 03 01, 14:18)
*

cia labai daug aprasyta ..... smile.gif
Moliūgėlė
Sveikos,
Turiu sioki toki klausimeli... pries kelias dienas nusipirkau pabandymui DALA firmos dekupazo rinkinuka, ikuri ieina:
1) Large Crack Base;
2) Cracle Glaze;
3) Klijai Lodge;
4) Deco Varnish High Gloss (lakas vandens pagrindu).
Tai dabar taip iseina, kad as pasendinusi su siuo dvikomponenciu savo darbeli,jo negaliu lakuoti siuo laku (nr.4), nes jis vandens pagrindu???? Jei negaliu, tai kokio velnio i tokius rinkinius ideda tokius lakus,kurie netinka???
Nieko nebesuprantu, gal kas galite man, zioplai,paaiskinti??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif doh.gif
Pievuzele
QUOTE(skrabaliuke @ 2010 02 26, 17:38)
sveikutes,
bandau dvikomponenti dekupaza su dala rinkinuku (kur step1 step2 klijai ir lakas) itrukiai viskas gaunasi puikiai. bet kai itrinu
dala antique rub (auksine)  ir pradedu valyti viskas nusivalo (itrukiai pakankaimai gilus) ir fonas pageltonavo.valiau su s[ecialia emulcija (is silver sicio) o po to bandizua ir be jos. vistiek viskas ir is tarpuku issivalo.
ka darau ne taip?
*

QUOTE(moliugele @ 2010 03 02, 14:02)
Sveikos,
Turiu sioki toki klausimeli... pries kelias dienas nusipirkau pabandymui DALA firmos dekupazo rinkinuka, ikuri ieina:
1) Large Crack Base;
2) Cracle Glaze;
3) Klijai Lodge;
4) Deco Varnish High Gloss (lakas vandens pagrindu).
Tai dabar taip iseina, kad as pasendinusi su siuo dvikomponenciu savo darbeli,jo negaliu lakuoti siuo laku (nr.4), nes jis vandens pagrindu???? Jei negaliu, tai kokio velnio i tokius rinkinius ideda tokius lakus,kurie netinka???
Nieko nebesuprantu, gal kas galite man, zioplai,paaiskinti???  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif  doh.gif
*

Oi oi ta Dala... baigiu prarasti kantrybe, man nesigauna irgi graziai itrinti tu irtukimu. Sakyciau kad jie man nesigauna pakankamai gilus. Isbandziau ir nauraliai dziovinti abu sluoksnius ir su dziovintuvu, bandziau ir 2 kartus tepti 1 zingsni (taip patare siver cityje), bet viskas veltui... Teks turbut pirkti kitos firmos, nes tokie zaidimai jau nusibodo. Stengiesi darai darbeli is visos sirdies, o paskui jau bijau su tuo skilimu ka ir bedaryti, o taip norisi.... Gal kazka ne taip darau g.gif Idomu ar kam nors gaunasi su Dalos firmos produktais dirbti?
biriusa
Cia ir senbuves rase, kad su DALA reikia laiko susidraugauti. Tad pries superkant pirmas priemones paskaiciau temas ir padariau isvada, kad maziausiai kaprizingas dvikomponentis yra ANTIKA. Ir itrinimams tinka akriliniai dazai ir daugumos pamegtas akrilinis lakas mirksiukas.gif

O as noriu pakalusti del skysto stiklo darbelio padengimui. Gal kas naudoja? Ar yra kokiu subtilybiu kurias reikia zinoti pries pradedant su juo dirbti. Galutinis rezultatas man labai patiko (maciau prduotuveje) bet kaip ten yra su juo, kaip paskaiciuoti kiek reikia sumaisyti kad ir neliktu ir nepritruktu, kaip greitai stingsta, kaip ji lygiai uztepti....pasidalinkite patirtimi prasau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bambooce @ 2010 03 01, 14:44)
pasikartosiu  blush2.gif
*

Nesu tikra, bet man atrodo LT nera siso priemones. Drauge uzsienyje gyvena tai sake, kad ten gerokai ddiesnis pasirinkimas ir dvikomponenciu ir kitu laku su dvikomponencio efektu...ir net instrukcijose yra lenteles su nuotraukomis kokiam rastui kokio storio tepti lakus t.y. tai ka mes darome ant juodrasciu doh.gif
///...akyra...///
merginos,esu naujoke pas jus,turiu klausimėlių,tik prasau nesijuokit,nes zalia esu...lyg esu girdejus,kad yra dekupazo priemoniu atspariu karsciui....truputi sugadinom savo orkaites laukini stikla,labai negraziai dabar atrodo,galvoju ar isvis yra priemonių tokiam dalykui(kad tiktu stiklui ir del karscio tuo paciu)?ar man ne negalvoti apie toki dalyka ,nes neimanoma?bukit geros patarkit...aciukas iskart
Jaunutia
QUOTE(bambooce @ 2010 03 01, 14:41)
*o kaip patertum daryti?  blush2.gif
aciu uz patarima  mirksiukas.gif

aciu rimute7  4u.gif

**ar tiesa kad PVA klijus reikia skiesti su vandeniu 1:3?
*

*ant servetele pili klijus, o ne po ja
**jei esi pradedancioji, tai patarciau naudoti specialius klijus, tada taip neplis serveteles ir nesiraitys. nu bent as viena karta pabandzius su lipalu klijuoti greitai isigijau normalius klijus

QUOTE(Pievuzele @ 2010 03 02, 23:38)
Oi oi ta Dala... baigiu prarasti kantrybe, man nesigauna irgi graziai itrinti tu irtukimu. Sakyciau kad jie man nesigauna pakankamai gilus. Isbandziau ir nauraliai dziovinti abu sluoksnius ir su dziovintuvu, bandziau ir 2 kartus tepti 1 zingsni (taip patare siver cityje), bet viskas veltui... Teks turbut pirkti kitos firmos, nes tokie zaidimai jau nusibodo. Stengiesi darai darbeli is visos sirdies, o paskui jau bijau su tuo skilimu ka ir bedaryti, o taip norisi.... Gal kazka ne taip darau g.gif  Idomu ar kam nors gaunasi su Dalos firmos produktais dirbti?
*

mano drauges taip pat skundziasi tuo DALA
Jakatta
QUOTE(biriusa @ 2010 03 03, 08:20)
Tad pries superkant pirmas priemones  paskaiciau temas ir padariau isvada, kad maziausiai kaprizingas dvikomponentis yra ANTIKA. Ir itrinimams tinka akriliniai dazai ir daugumos pamegtas akrilinis lakas  mirksiukas.gif 

*

O gal zinai, kur pigiausia pirkti ta Antika ir kitas dekupazo priemones. ax.gif ???
DOLLILYTE
sveikos 4u.gif
Silver city pirkau tokia "Metallic Paste" medium, aukso spalvos...pabandziau karta,bet man kazkaip nepasiseke su siapriemone dirbti..gal kas naudojat?galeciau parduoti pigiau,nes pas mane stovi nenaudojama...mokejau 18Lt.
biriusa
QUOTE(Jakatta @ 2010 03 03, 12:53)
O gal zinai, kur pigiausia pirkti ta Antika ir kitas dekupazo priemones. ax.gif ???
*

Deja nezinau, nes tik vienoje vietoje ja ir pirkau Artmanija parduotuveje
Jakatta
QUOTE(biriusa @ 2010 03 03, 12:29)
Deja nezinau, nes tik vienoje vietoje ja ir pirkau Artmanija parduotuveje
*

Aisku. Aciu. 4u.gif

O gal kitos zino??? Gal kas siunciates is el. parduotuviu??
Pievuzele
QUOTE(biriusa @ 2010 03 03, 09:20)
Cia ir senbuves rase, kad su DALA reikia laiko susidraugauti. Tad pries superkant pirmas priemones  paskaiciau temas ir padariau isvada, kad maziausiai kaprizingas dvikomponentis yra ANTIKA. Ir itrinimams tinka akriliniai dazai ir daugumos pamegtas akrilinis lakas  mirksiukas.gif 

o kuri ANTIKA:
sita http://www.artmanija.lt/goods/cat,245/sub,...2-x-100ml-.html
ar sita http://www.decoupage.lt/prekiu-katalogas/p...u-rinkinys.html

blush2.gif is kart atsiprasau kad ikiriu, tik si kart noriu isitikinti ar nusipirksiu tai ko reikia unsure.gif
bambooce
QUOTE(biriusa @ 2010 03 03, 07:20)
Nesu tikra, bet man atrodo LT nera siso priemones. Drauge uzsienyje gyvena tai sake, kad ten gerokai ddiesnis pasirinkimas ir dvikomponenciu ir kitu laku su dvikomponencio efektu...ir net instrukcijose yra lenteles su nuotraukomis kokiam rastui kokio storio tepti lakus t.y. tai ka mes darome ant juodrasciu  doh.gif
*

tame ir beda kad nerandu kaip angliskai vadinasi tas dvikomponentis. gal galetum drauges paklausti kaip vadinasi? mirksiukas.gif labai man padetum ax.gif
biriusa
QUOTE(Pievuzele @ 2010 03 03, 13:41)
o kuri ANTIKA:
sita  http://www.artmanija.lt/goods/cat,245/sub,...2-x-100ml-.html
ar sita    http://www.decoupage.lt/prekiu-katalogas/p...u-rinkinys.html

blush2.gif  is kart atsiprasau kad ikiriu, tik si kart noriu isitikinti ar nusipirksiu tai ko reikia unsure.gif
*

Pirmas dvikomponentis ANTIKA tik buna mazesniais ipakavimais, o antras yra Antik cia jau kita priemone!

QUOTE(bambooce @ 2010 03 03, 16:12)
tame ir beda kad nerandu kaip angliskai vadinasi tas dvikomponentis. gal galetum drauges paklausti kaip vadinasi?  mirksiukas.gif  labai man padetum  ax.gif
*

As aisku uzklausiu, bet ji miniejo butent kad ju yra gerokai daugiau nei pas mus ir dvikomponenciu ir kitu laku. Paklausiu kuria ji pirko, bet su atsakymu uztruksiu pora dienu mirksiukas.gif
bite
QUOTE(biriusa @ 2010 03 03, 08:20)

O as noriu pakalusti del skysto stiklo darbelio padengimui. Gal kas naudoja? Ar yra kokiu subtilybiu kurias reikia zinoti pries pradedant su juo dirbti. Galutinis rezultatas man labai patiko (maciau prduotuveje) bet kaip ten yra su juo, kaip paskaiciuoti kiek reikia sumaisyti kad ir neliktu ir nepritruktu, kaip greitai stingsta, kaip ji lygiai uztepti....pasidalinkite patirtimi prasau  4u.gif
*

Taip, yra šiokių tokių subtilybių, dirbant su šia priemone. Populiariai ji vadinama "skystu stiklu", iš tikrųjų tai - dviejų komponentų derva.
Maišyti ją reikia griežtai prisilaikant nurodytų proporcijų, atsargiai, maišymo metu "nepakabinant" oro ir neprimaišant oro burbuliukų. Jei jau kartais taip nutiktų, po nulakavimo tokius dervoje pastebėtus oro burbuliukus reikia "susprogdinti" atadėle, teptuku ar pan. Didžiausia "subtilybė", manau, yra štai kas. Sumaišius tuos du komponentus, prasideda lėta reakcija, kurios pasekmėj derva užkaista. Taigi, svarbu yra sumaišius ir palaukti šio momento ir tik tada lakuoti. Kaip tai padeda? Tepant šiltą dervą, lengva užtepti ploną sluoksnį, kuris po užtepimo daiktą atšaldžius, nenubėgs. Tai svarbu, nes dažnas nepatogumas - nubėgimai, kurių ir yra sunku išvengti, nes derva tiršta, klampi, tepasi storai. Maždaug per parą paviršius tampa nelipnus, o iki visiško sukietėjimo ir daikto naudojimo geriausia palaukti pora savaitėlių.
Šia derva užliejant formeles, manau, jokių ypatingų plonybių nėra.
Dozuoti patogu, pasinaudojant ne tik pridedamu graduotu indeliu, bet ir švirkštais, o tikslus bendro užmaišomo kiekio nustatymas - jau praktikos reikalas.
QUOTE(///...akyra.../// @ 2010 03 03, 11:39)
merginos,esu naujoke pas jus,turiu klausimėlių,tik prasau nesijuokit,nes zalia esu...lyg esu girdejus,kad yra dekupazo priemoniu atspariu karsciui....truputi sugadinom savo orkaites laukini stikla,labai negraziai dabar atrodo,galvoju ar isvis yra priemonių tokiam dalykui(kad tiktu stiklui ir  del karscio tuo paciu)?ar man ne negalvoti apie toki dalyka ,nes neimanoma?bukit geros patarkit...aciukas iskart
*

Neturiu tokios patirties, tačiau manyčiau, kad dekupažui skirtos priemonės šiuo atveju nėra pats geriausias pasirinkimas, nes ilgainiui viskas vistiek gali sudegti (temperatūros juk čia labai aukštos). Gal vertėtų pasigilinti į stiklo, porceliano dekoravimo priemonių pasiūlą?
Kita mama
O gal galit kokį pav. ar nuorodą mestelėti, kaip tas skystas stiklas atrodo. Įtariu, kad su juo dirbau (Stamperia firmos Lacca Vetrificante ar pan.). Ir būtent ir turėjau tokių sunkumų, kaip rašo bite (tirštas, sunkiai tepasi ir nutekėjimai nutekėjimai rolleyes.gif ). Matyt, nesulaukiau, kol ims kaisti..... g.gif Bet lyg ir išlaukiau tą laiką (10 min.).... g.gif O tai gal reikia ilgiau laukti.... Ten ne itin aiškiai parašyta, ar po pusvalandžio lakuoti ar per pusvalandį nulakuoti (būtent taip supratau rolleyes.gif ).....
biriusa
Bite, aciu labai uz isamia konsultacija 4u.gif
Kita Mama, as sia priemone maciau cia http://ziiz.lt/?page_id=3&category=195&page_number=2, tad negaliu pasakyti ar tai tas pats ar ne ax.gif
ohara
sveikutes 4u.gif

pradėjau tiksliau įpūsėjau daryti dėžutę tokia..ir prašau jūsų patarimo..nznau ar čia ji gera,ko jai trūksta nesusigaudau... unsure.gif gal padėsit...

user posted image user posted image
Daktarienė B
Viduje įklijuočiau ką nors raudoną filcą, o šonus susendinčiau, ir įtrinčiau bronza blush2.gif
biriusa
bambooce, drage turi kita priemone MURAL COLOR Set para Craquelado Vernize e craquelador Made in Brazil
Jakatta
Gal kuri bandet sita dvikomponenti laka:

user posted image

Kokie atsiliepimai???
bambooce
QUOTE(biriusa @ 2010 03 03, 19:03)
bambooce, drage turi kita priemone MURAL COLOR Set para Craquelado Vernize e craquelador Made in Brazil
*

aciu 4u.gif hmmm... net google neranda tokio, bet susitrumpinus pavadinama rado mirksiukas.gif

radau internete kitoki dalykeli, sakiau isbandysiu blush2.gif
stai kaip atrodo, ir gan pigus rolleyes.gif user posted image

ir dar teksitelei mediuma prigriebiau blush2.gif
ohara
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 03 03, 19:18)
Viduje įklijuočiau ką nors raudoną filcą, o šonus susendinčiau, ir įtrinčiau bronza  blush2.gif
*

dėkui už patarimą 4u.gif

Daugiau nieks nieko nepasiulys? unsure.gif prašau... user posted image
Pievuzele
QUOTE(ohara @ 2010 03 03, 23:36)
dėkui už patarimą  4u.gif

Daugiau nieks nieko nepasiulys?  unsure.gif  prašau... user posted image
*

O as ai gal net nesendinciau schmoll.gif Man ta sviesi spalvyte ir tie patapsnojimai suteikia toki svelnumo ispudi, lug dezute butu koku barchatu apklijuota wub.gif
leliuko_mama
QUOTE(Jakatta @ 2010 03 03, 23:40)
Gal kuri bandet sita dvikomponenti laka:
[Kokie atsiliepimai???
*

sioj temoj panasiai apie 22, 23 psl. daug rasyta apie si dvikomponenti laka, yra ir juodrastis ideta.
Jakatta
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 03 03, 23:22)
sioj temoj panasiai apie 22, 23 psl. daug rasyta apie si dvikomponenti laka, yra ir juodrastis ideta.
*

ojjj... blush2.gif

aciu. begu skaityt 4u.gif
Tamsioji ugnis
Gal galit priminti kaip ten yra, kai dekupažuoji indą kurį nori naudoti maistui?
Skaičiau kažką kad reikia kiek palaikyti karštoje orkaitėje? Galbūt aš visai kliedžiu?

aš mamai pjaustymo lentelę papuošiau, užlakuosiu ją ir ką? negi ji bus tinkama pjaustymui? g.gif gal yra kažkoks specjalus nenuodingas lakas?
biriusa
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2010 03 04, 01:49)
Gal galit priminti kaip ten yra, kai dekupažuoji indą kurį nori naudoti maistui?
Skaičiau kažką kad reikia kiek palaikyti karštoje orkaitėje? Galbūt aš visai kliedžiu?

aš mamai pjaustymo lentelę papuošiau, užlakuosiu ją ir ką? negi ji bus tinkama pjaustymui? g.gif gal yra kažkoks specjalus nenuodingas lakas?
*

Dazniausiai dekoruotas pjaustymo lenteles naudoja tik kaip grazia virtuves puosmena. Dar galima dekoruoti is vienos puses o naudoti is kitos, bet bus neilgaamze tokia lentele schmoll.gif
Tamsioji ugnis
QUOTE(biriusa @ 2010 03 04, 09:33)
Dazniausiai dekoruotas pjaustymo lenteles naudoja tik kaip grazia virtuves puosmena. Dar galima dekoruoti is vienos puses o naudoti is kitos, bet bus neilgaamze tokia lentele  schmoll.gif
*

a..taip ir įtariau verysad.gif nu bet puošmena užtat nebloga bus biggrin.gif
campari*
Ohara man grazi tavo dezute, tik viduj deciau kazkoki akcenta vazono raudonumo spalvos 4u.gif o isore turbut palikciau tokia smile.gif na nebent bantuka dadesi 4u.gif
_buterfly_
e paneles noreciau jusu pasiterauti apie sendinima su zvake, bandziau pora kartu bet nu niekaip nesigauna, arba dazai grynai nutrupua (speju per daug dazu) arba isvis nesitrina (speju gal per mazai vasko) tai gal galetumete ka patarti? ar labai daug to vasko pritrinti reikia? ir su kuo sveiciat? as tai su svitriniu nelabai siurksiu
efauto
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 03 04, 21:16)
paneles noreciau jusu pasiterauti apie sendinima su zvake, bandziau pora kartu bet nu niekaip nesigauna, arba dazai grynai nutrupua (speju per daug dazu) arba isvis nesitrina (speju gal per mazai vasko) tai gal galetumete ka patarti? ar labai daug to vasko pritrinti reikia? ir su kuo sveiciat? as tai su svitriniu nelabai siurksiu
*

kai uzdazai antra dazu sluoksni, nelauk, kol jis visiskai isdzius(nes kai isdziuva, akrilas palieka, kaip plevele) ir trink su dregna virtuvines kempineles, siurksciaja puse. turetu pavykti 4u.gif 4u.gif
Tamsioji ugnis
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 03 04, 22:16)
e paneles noreciau jusu pasiterauti apie sendinima su zvake, bandziau pora kartu bet nu niekaip nesigauna, arba dazai grynai nutrupua (speju per daug dazu) arba isvis nesitrina (speju gal per mazai vasko) tai gal galetumete ka patarti? ar labai daug to vasko pritrinti reikia? ir su kuo sveiciat? as tai su svitriniu nelabai siurksiu
*

kaip keista vis g.gif ą laiką ankščiau tik su žvake dariau, mamai spintelę visą tokiu principu padariau ir visada pavykdavo g.gif aš tai vaško nedaug užtrinu, o dar pertekliu su šeriniu teptuku nuvalau, kad neliktu jokiu grudeliu, ir galiausiai lieka labai plonas sluoksnis, beveik nematomas, užtepu plonu sluoksniu tik tiek kad nepersišvestu, ir naudoju švelnu švitrinį, nes su kiek šiurkštesniu man visus sluoksnius nuima biggrin.gif

o koks pas tave šiaip akrilas? negali būti kad nekokibiškas ar gal kiek senstelėjes? nes akrilas klaikiai džiuna ir pasidaro labai prastas...kokio pusmečio senumo akrilas gali gadinti visą darbą, tada jis rutuliojasi ar trupa verysad.gif
gabija77
gavom dovanu knyga dekupazo ir sumastem su sese pabandyti ka nors pasidaryti, taciau visiskai nenutuokiu ka nusipirkti pirmam pabandymui blush2.gif nuejau patarimu i parduotuve, bet ten stengesi, kad kuo daugiau nupirkciau reikia-nereikia tai nieko nepirkau. medine dezute turim, zinau, kad reikia dazu, serveteles, lako,o ko dar? ir kiek madaug kainuos minimalus pirmas rinkinukas blush2.gif
Katuliukas
Ar galit kas pasakyti su sumustiniu popierium reikia pamirkyt vandenyje ar galima klijuoti kaip servetele? ax.gif blush2.gif
DOLLILYTE
QUOTE(gabija77 @ 2010 03 05, 10:10)
gavom dovanu knyga dekupazo ir sumastem su sese pabandyti ka nors pasidaryti, taciau visiskai nenutuokiu ka nusipirkti pirmam pabandymui  blush2.gif  nuejau patarimu i parduotuve, bet ten stengesi, kad kuo daugiau nupirkciau reikia-nereikia tai nieko nepirkau. medine dezute turim, zinau, kad reikia dazu, serveteles, lako,o ko dar? ir kiek madaug kainuos minimalus pirmas rinkinukas  blush2.gif
*

jei dekoruosit dezute vienkomponenciu,tuomet reikes:
dezutes,kuria turit smile.gif
dazu
vienkomponencio lako
serveteles
kliju
blizgaus arba matinio lako
jei norit dvikomponenciu,tuomet reikes visko truputi daugiau:
dezute
dazai
servetele
klijai
dvikomponentis lakas nr1 ir nr2
porporina (tinkairakiu seseliai,bet geriau naudoti spec.priemones)
blizgus arba matinis lakas

gal nieko nepraleidau.. g.gif
Bjauruska
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 03 05, 12:15)
jei dekoruosit dezute vienkomponenciu,tuomet reikes:
dezutes,kuria turit smile.gif
dazu
vienkomponencio lako
serveteles
kliju
blizgaus arba matinio lako
jei norit dvikomponenciu,tuomet reikes visko truputi daugiau:
dezute
dazai
servetele
klijai
dvikomponentis lakas nr1 ir nr2
porporina (tinkairakiu seseliai,bet geriau naudoti spec.priemones)
blizgus arba matinis lakas

gal nieko nepraleidau.. g.gif
*

Praleidai hihihi.gif reikes dar teptuku (svelniu) ir/arba kempineliu (man puikiai tinka ir paprastos, indu plovimui skirtos) smile.gif
DOLLILYTE
QUOTE(Bjauruska @ 2010 03 05, 12:18)
Praleidai hihihi.gif reikes dar teptuku (svelniu) ir/arba kempineliu (man puikiai tinka ir paprastos, indu plovimui skirtos) smile.gif
*

lotuliukas.gif galvojau,parasyt,bet galvoju,gal supras,kad ne nosim dazus reikia tepti lotuliukas.gif
gabija77
labai aciu jums 4u.gif susirasiau ant lapelio ryt bandysiu pirkti ax.gif
_buterfly_
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2010 03 05, 03:34)
kaip keista vis g.gif ą laiką ankščiau tik su žvake dariau, mamai spintelę visą tokiu principu padariau ir visada pavykdavo  g.gif aš tai vaško nedaug užtrinu, o dar pertekliu su šeriniu teptuku nuvalau, kad neliktu jokiu grudeliu, ir galiausiai lieka labai plonas sluoksnis, beveik nematomas, užtepu plonu sluoksniu tik tiek kad nepersišvestu, ir naudoju švelnu švitrinį, nes su kiek šiurkštesniu man visus sluoksnius nuima  biggrin.gif

o koks pas tave šiaip akrilas? negali būti kad nekokibiškas ar gal kiek senstelėjes? nes akrilas klaikiai džiuna ir pasidaro labai prastas...kokio pusmečio senumo akrilas gali gadinti visą darbą, tada jis rutuliojasi ar trupa verysad.gif
*

na as is artmanijos perku buteliukuose ju dazus, bet kazko man nesigauna... siandien laisva dienele begsiu bandyti ant kokios batu dezes smile.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.