razina8
2010 01 27, 11:06
Sveikos, gal turite kokiu patarimu, kad reguliarus seksas netaptu rutina? Ar kad taptu maloni rutina? Is pradziu viskas buvo saunu, taciau kai esi pavarges ar neturi nuotaikos tai net nesinori, bet REIKIA... Prasau nerasyti tu, kurios bando kelis menesius ir uzduoda klausima - kaip seksas su mylimu zmogumi gali tapti kancia?...
O gal cia tik mums taip?...
na manau kad tai yra ne vienai tau problema, pas mus planuojancias, ypatingai manau toms kurioms reikia IUI ar IVF taimanau joms tas pagal grafika susidelioja dar stipriau, taciau ka daryti kad to nebutu negaliu, as kazkodel manau kad cia kazkas musu pasamonej uzsifiksuoja ir viskas, nzn ka daryt nes mane tai irgi kartais nervina
stimuliuojantis irgi...  atrodo lyg ir tikrai nori, bet kai zn kad dar ir tas momentas dabar kai butina ND atlikt, vistiek galvoje susibalamutyja... O gal priprasim su laiku ka? ir nebekreipsim demesio?  o jei ner nuotaikso Razina, tai gal kita karta bus, tai laikina?
razina8
2010 01 27, 12:20
QUOTE(Akutee @ 2010 01 27, 13:07) stimuliuojantis irgi...  atrodo lyg ir tikrai nori, bet kai zn kad dar ir tas momentas dabar kai butina ND atlikt, vistiek galvoje susibalamutyja... O gal priprasim su laiku ka? ir nebekreipsim demesio?  o jei ner nuotaikso Razina, tai gal kita karta bus, tai laikina?  Na belieka tiketis, kad greit turesim angeliuka
QUOTE(amela @ 2010 01 27, 12:45) na manau kad tai yra ne vienai tau problema, pas mus planuojancias, ypatingai manau toms kurioms reikia IUI ar IVF taimanau joms tas pagal grafika susidelioja dar stipriau, taciau ka daryti kad to nebutu negaliu, as kazkodel manau kad cia kazkas musu pasamonej uzsifiksuoja ir viskas, nzn ka daryt nes mane tai irgi kartais nervina  ND dar nieko, blogiau kitkas -kai intensyviai pradi planuot sunku apturet ten ta malonuma ............  Kaip tokiais momentais isjugt savo galva?????
Reginiukas.uk
2010 01 30, 17:42
Visoms taip yra ir bus iki tol kol neatsiras tas maziukas....juk pacios pagalvokit musu smegenyse jau yra iauge kad reikia daryti leliu,o nori ar ne cia jau kitas klausimas apie tai negalvoji,tik zinai kad reikia.. Man taip pat neiseina isjungti savo smegenines,bet sexo filmukai kartais padeda pamirsti apie reikala ir lieka malonumas na dar ir reikalas atliktas  ) Pabandykit..
Inetasanx
2010 01 30, 20:50
[quote=Reginiukas.uk,2010 01 30, 18:42] Visoms taip yra ir bus iki tol kol neatsiras tas maziukas....juk pacios pagalvokit musu smegenyse jau yra iauge kad reikia daryti leliu,o nori ar ne cia jau kitas klausimas apie tai negalvoji,tik zinai kad reikia.. Man taip pat neiseina isjungti savo smegenines,bet sexo filmukai kartais padeda pamirsti apie reikala ir lieka malonumas na dar ir reikalas atliktas  ) Pabandykit.. [/ man dar padeda vyno taure  aisku nereikia abiems prisigerti , bet pora tauriu vyno ar alaus kas megsta tikrai nepakenks, o tik atpalaiduos smegenine  tikrai maziau galvoji tada kas TEN vyksta ar jau ar ne
man dar padeda vyno taure  aisku nereikia abiems prisigerti , bet pora tauriu vyno ar alaus kas megsta tikrai nepakenks, o tik atpalaiduos smegenine  tikrai maziau galvoji tada kas TEN vyksta ar jau ar ne  [/quote] nea... nepadeda nei vynas nei sampanas....  pavydziu vyrams, daugiau ar maziau bet jie pajunta ta ooo..
Reginiukas.uk
2010 01 31, 21:38
Jau tada geriau stikliukas degtines nei taure vyno..o be to skaiciau kad baltas vynas kenkia pastojimui moterims...
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 01 31, 22:38) Jau tada geriau stikliukas degtines nei taure vyno..o be to skaiciau kad baltas vynas kenkia pastojimui moterims... Degtines?  Kazin kuo tapsim po poros metu jei 2-3 kartus per savaite po stikliuka gersim?
Reginiukas.uk
2010 02 01, 00:40
QUOTE(Aivė @ 2010 01 31, 23:26) Degtines?  Kazin kuo tapsim po poros metu jei 2-3 kartus per savaite po stikliuka gersim?  haha na jau nebijok tikrai nekuom nepatapsi  ,o kaip gyditojai siulo po 50gr i diena konjako del sveikatos palaikymo?,netgi  reikia po 50 gr gero konjako...taigi merginos darykim isvadas-konjakas i sveikata
Pelargonija
2010 02 01, 11:37
QUOTE(Aivė @ 2010 01 31, 23:26) Degtines?  Kazin kuo tapsim po poros metu jei 2-3 kartus per savaite po stikliuka gersim?  Užtat alkoholikai neturi nevaisingumo problemų  Gamina vieną po kito Juodas jumoras...
razina8
2010 02 01, 11:43
QUOTE(Pelargonija @ 2010 02 01, 12:37) Humoras humoru, bet dalis tiesos yra...
Sveikutes. Jo iki siol su MB prisimenam tuos laikus, kai butent darem vaika, net nupurto. I lova vos nesuasarom eidavau, nes malonumo jokio jau nebuvo. Beveik 7 metus. Aisku pajusdavom malonuma, nevisada jau cia taip tragiskai. Bet dazniau buvo nekas. Uztat va dabar jau tiek aistros atsirado, jauni pasijutom  Pavarge nuo bemiegiu naktu, bet laimingi. Ir lovos reikalai susitvarke i labai gera puse. bandykit filmukus, konjaka, alu ir degtines. Gal kokie nors zaisliukai praskaidrins nuotaikas.
nu gerai jus cia isdiskutavot...  o kad kartais padeda tai tikrai (kas ka megsta: balta, ar alaus..ar brendzio..), nors nepamirsti, bet kazkiek atsijungi ir labiau atsipalaiduoji..
Didele_meile
2010 02 01, 19:53
QUOTE(anoli @ 2010 02 01, 12:51) Sveikutes. Jo iki siol su MB prisimenam tuos laikus, kai butent darem vaika, net nupurto. I lova vos nesuasarom eidavau, nes malonumo jokio jau nebuvo. Beveik 7 metus. Aisku pajusdavom malonuma, nevisada jau cia taip tragiskai. Bet dazniau buvo nekas. Uztat va dabar jau tiek aistros atsirado, jauni pasijutom  Pavarge nuo bemiegiu naktu, bet laimingi. Ir lovos reikalai susitvarke i labai gera puse. bandykit filmukus, konjaka, alu ir degtines. Gal kokie nors zaisliukai praskaidrins nuotaikas.  7 metus????  Cia jau ir medali reikia...
QUOTE(Pelargonija @ 2010 02 01, 12:37) Jeigu nezinociau kaip smarkiai kenkia alkoholis busimiems vaikams turbut isgerciau, bet .... sazine neleidzia.....
niekaip kitaip ir negali buti,nes pagalvokit,jei ka nors darot ir siekiat tikslo,daznai apima nerimas,kad neiseina,nuovargis,nes per ilgai,baime,kad gal visai neiseis.jau situ triju jausmu pakanka,kad apimtu stresas. del visu situ persipynusiu jausmu ir dingsta malonumas,atsiranda rutina,o ir tikslas dar nepasiektas,tad ir kankinames.
Pelargonija
2010 02 02, 13:00
QUOTE(Didele_meile @ 2010 02 01, 20:53) 7 metus????  Cia jau ir medali reikia...  Kai kam ir porą medalių galit duoti
Dzastina_
2010 02 02, 13:47
As jau nekalbu kai galvoji dienom apie tai bet kai sexo metu vis mintys kazin kibs ar ne tai jau tikrai nera gerai. Manau musu galveles ir blokuoja pastojimus. As irgi pritariu,kad jau geriau isgert 50gr,bet but nors kiek atsipalaidavus.
Linutas
2010 08 25, 12:04
Blogai ar gerai, kad is anksto negali zinoti savo vaisngu dienu ir ciklai ilgi. Taigi kai vyras diba nuo 10 iki 22 val teturim laiko tik iki 9 ryto  O vakare?.. Vakaras gali but toks, kad arba vyras grizta kaip vcitrina issuktas, arba man naktine pamaina, taigi as budziu darbe ir griztu tik ryte, kai vyras jau vel buna isejes i darba...  Ir taip iseina, kad bent 3 paras normaliai nesimatom. O, kadangi nezinau kada bus man vaisingos dienos tai ir darbe is anksto negali pasiplanuoti, pasikeisti grafika  Na taip ir bega mensiuskai 40 dienu ciklas nuplaukia, vel 35 ciklo dienos nuplaukia ir tt.. todel suprantu, kad alkoholikam ne tik akloholis padeda pastoti, bet nieko neveikimas per dienas tik gerimas arba... na pacios zinot is kur vaikai atsiranda
QUOTE(Linutas @ 2010 08 25, 13:04) Blogai ar gerai, kad is anksto negali zinoti savo vaisngu dienu ir ciklai ilgi. Taigi kai vyras diba nuo 10 iki 22 val teturim laiko tik iki 9 ryto  O vakare?.. Vakaras gali but toks, kad arba vyras grizta kaip vcitrina issuktas, arba man naktine pamaina, taigi as budziu darbe ir griztu tik ryte, kai vyras jau vel buna isejes i darba...  Ir taip iseina, kad bent 3 paras normaliai nesimatom. O, kadangi nezinau kada bus man vaisingos dienos tai ir darbe is anksto negali pasiplanuoti, pasikeisti grafika  Na taip ir bega mensiuskai 40 dienu ciklas nuplaukia, vel 35 ciklo dienos nuplaukia ir tt.. todel suprantu, kad alkoholikam ne tik akloholis padeda pastoti, bet nieko neveikimas per dienas tik gerimas arba... na pacios zinot is kur vaikai atsiranda  Pas mus lygiai ta pati situacija, MV pamainos, pas mane pamainos, tad kartais visai nesimatome  Tad pas mus rutinos tikrai nesukursi.Ciklas ilgas 33-34dienos
lauraz5
2010 08 28, 17:52
na mums ND pagal grafika praskaidrina prota ir suteikia malonuma kai mastai jog darai leliuka ir isivaizduoji kad si karta tikrai pasiseks...tada tikrai mintys apie tai suteikia malonumo kad ir kaip ilgai bebutu planuota...man tai dar siek tiek juokingai atrodo kai dejuoja jaunos merginos nepastojancios kokius 6 menesius  o medali kabinti cia galima daugeliui nes senbuviu cia yra nemazai...pati jau bandau iveikti nevaisinguma 5 metukai eina...ir ka daugiau galima pasakyti i tai?kam tas medalis juk zmones nekalti kad jiems nesigauna po5 metus galbut po 10 metu....ka jie gali padaryti?
Linutas
2010 08 28, 20:33
Medalis manes neguos, tai ne garbe, kad taip ilgai nesulaukiam savu atzalu. Jau zadejau uzsimerkti ir nematyti vaiku, tarsi suauge is karto butu, bet taip neisena, vis ,,akis bado" nesancios savo pilvukus moterys, pilna mamu kaimyniu stumdanciu vezimukus, parduotuveje zuja vaikai.. Bet ivertini tai, kad kai naudoji tam tikrus vaistus, kai negalima tureti lytiniu santykiu  , abu laisvi ir namuose, rodos tik imk ir ,,daryk" leliuka
lauraz5
2010 08 28, 21:48
QUOTE(Linutas @ 2010 08 28, 21:33) Medalis manes neguos, tai ne garbe, kad taip ilgai nesulaukiam savu atzalu. Jau zadejau uzsimerkti ir nematyti vaiku, tarsi suauge is karto butu, bet taip neisena, vis ,,akis bado" nesancios savo pilvukus moterys, pilna mamu kaimyniu stumdanciu vezimukus, parduotuveje zuja vaikai.. Bet ivertini tai, kad kai naudoji tam tikrus vaistus, kai negalima tureti lytiniu santykiu  , abu laisvi ir namuose, rodos tik imk ir ,,daryk" leliuka  pas mus ta pati situacija vartojami vaistai ir ju vartojimo metu negali sex  na bet juk zinai kad vaistu vartojimas yra tam kad visos atejusios nelaimes su sveikata greiciau pasitrauktu...ir kad taip tik bus padarytas zingsnelis i prieki...suprantu kaip pavargai tiketi bet visada tikek kad tai paskutinis kartas ir kad jau si menesi bus viskas ok...o kas mums daugiau belieka?tik viltis ir tikejimas... nors tiesa pasakius ir man taip buna net nzn kodel tokios mintys mane puola bet pamacius  man sauna galvon kad as niekada nebusiu  net nzn kodel....  matyt jau perilgas sitas laukimas ir mane nuvargino...bet mano MB siltas nuosirdus laukimas man padeda nuvyti visas poiktas mintis i sona ir vel tiketi ir siekti...daryti viska kas musu galioje ir laukti laukti laukti....o kas mums belieka?
Linutas
2010 08 29, 11:19
lauraz5, gerai skai, kad ,,vaistu vartojimas yra tam kad visos atejusios nelaimes su sveikata greiciau pasitrauktu..." Ir dar prideciau, kad kaip tik tada pradedi labaiu vienas kita vertinti, labiau pasiilgti O man ir kartais atrodo, kad niekad netapsiu mama  Banduo ir pateisint ir guosti save ir stengtis ieskoti kazkokiu maloniu uzsiemimu kitur, kad tik negalvot apie tai.. Ir ka galiu pasakyti: kartais uztenka vieno vienintelio kartelio per cikla, o kartais ir sex pagal reikala naudos neduoda, tad isvadoj lieka tiesiog gyventi mylint vienas kita ir besimylint kada buna aistra
Karalyna
2011 03 08, 16:51
Sveikos mergaites  noriu prisideti prie jusu ir palaikyti kiekviena. mes jau du metus negalime pastoti... paskutiniu metu jau pradejau susidurti su tuo kad seksas nebeteikia malonumo, nebenoriu artumo ir santykiu. Taciau puikiai zinau jog viskas yra musu galvoje ir mastyme. Kada meile yra is reikalo (jusu atveje pagal grafika) tai greitai nusibosta, abudu partneriai pavargsta ir matot pacios kuo baigiasi... galiu tik patirtimi pasidalinti kaip keiciau savo mastyma. paskutiniu metu jau net pagalvoti apie tai nenorejau. supratau del ko kyla blogos mintys ir pradejau jas keisti. mintyse sukeliu geisma ir aistra savo vyrui ir veliau labai lengva tai merteikti kunu. taigi nepamirskite kad viskas yra jusu galvoje  pirmiausia mylekite save ir kiekviena vakara is naujo pazvelkite i savo sutuoktini. pasitelkite vaizduote ir nustokit myletis pagal grafika - mylekites is meiles. Linkiu kuo dideliausios aisrtos kiekvienai ir tyro dziaugsmo bei pasitenkinimo. bukit laimingos net tada kai reikia laukti.....
|
|