Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: *** Epilepsiukai ***
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sviesioji
QUOTE(Sviesioji @ 2010 03 29, 23:01)
http://mamufa.ucoz.ru/publ/ob_ehpilepsii/1-1-0-1
ВВЕДЕНИЕ
Гленн  Доман

Cia pilnas straipsnis (is keliu daliu):

http://mamufa.ucoz.ru/publ/1
geleta
labas rytas 4u.gif su Melagių diena ax.gif 4u.gif
Vaima
Labas rytas 4u.gif

Su melagių diena 4u.gif

Mes su Ieva pirmadienį gulėjom tyrimams, tai va miego EED gera thumbup.gif likę tik likutiniai iššokimai kurie gydytoja sakė ir liks, pradedam nuiminėti vaistus thumbup.gif unsure.gif tikiuosi nereikės vėl grįžt prie jų doh.gif ( čia ne pokštas o teisybė)

Miranda80
Tai su melageliu diena biggrin.gif

Vaima, kokios puikios zinios! bigsmile.gif thumbup.gif
Vaima
QUOTE(Miranda80 @ 2010 04 01, 09:24)
Tai su melageliu diena biggrin.gif

Vaima, kokios puikios zinios! bigsmile.gif  thumbup.gif
*

Puikios, bet šį kartą kažko aš nesidžiaugiu kaip pirmą kartą , vėl bijosiu miegot ir kur į svečius išleist doh.gif Bet čia jau man reikia smegeninę praplaut doh.gif cool.gif
Domicele
QUOTE(Vaima @ 2010 04 01, 09:17)
Labas rytas  4u.gif

Su melagių diena  4u.gif

Mes su Ieva pirmadienį gulėjom tyrimams, tai va miego EED gera  thumbup.gif  likę tik likutiniai iššokimai kurie gydytoja sakė ir liks, pradedam nuiminėti vaistus  thumbup.gif  unsure.gif tikiuosi nereikės vėl grįžt prie jų  doh.gif ( čia ne pokštas o teisybė)
*

kaip faina thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Vaima @ 2010 04 01, 09:35)
Puikios, bet šį kartą kažko aš nesidžiaugiu kaip pirmą kartą , vėl bijosiu miegot ir kur į svečius išleist  doh.gif  Bet čia jau man reikia smegeninę praplaut  doh.gif  cool.gif
*

nieko nebijok, nesiusk neigiamu bangu vaikui mirksiukas.gif
nuo to bijosi tu ar ne niekas nesikeis, tai geriau jau galvok, kad viskas bus gerai 4u.gif
Miranda80
QUOTE(Domicele @ 2010 04 01, 11:39)
nieko nebijok, nesiusk neigiamu bangu vaikui mirksiukas.gif
nuo to bijosi tu ar ne niekas nesikeis, tai geriau jau galvok, kad viskas bus gerai  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
iquana
QUOTE(Vaima @ 2010 04 01, 11:17)
Labas rytas  4u.gif

Su melagių diena  4u.gif

Mes su Ieva pirmadienį gulėjom tyrimams, tai va miego EED gera  thumbup.gif  likę tik likutiniai iššokimai kurie gydytoja sakė ir liks, pradedam nuiminėti vaistus  thumbup.gif  unsure.gif tikiuosi nereikės vėl grįžt prie jų  doh.gif ( čia ne pokštas o teisybė)
*

Kaip smagu girdėti geras naujienas, kad jų būtų vis daugiau ir daugiau. O kiek laiko gėrėte vaistus? Ar jūsų liga irgi tokio pobūdžio, kurią galima išaugti?
Sviesioji
QUOTE(Vaima @ 2010 04 01, 10:17)
Labas rytas  4u.gif

Su melagių diena  4u.gif

*

Jusu dukra tiesiog subrendo ir pasidare neurologiskai, fiziskai ir lytiskai beveik suaugusi. Todel jai ir dingo priepoliai. Galit padekot musu medicinai ir istatymams uz tai, kad visa ta laika, kol jusu vaikas gere tabletes, ji buvo pagal visas teisines Lietuvos gydymo normas tiesiog nugydoma.
O priepoliu pas ja nera ne todel, kad ji vaistus gere, o todel, kad ji isaugo. Na, liudno mamytes...bet tai tiesa. Tukstanciams vaiku visoje Lietuvoje daroma labai didele zala priesepilepsiniais vaistais.

P.S. Mano reikalas perspeti. Jusu reikalas rinktis...

Daugiau apie tai:
Воздействие созревания мозга на активность припадка
В нормальном зрелом мозге происходят огромные, болезненные, угрожающие жизни физиологические изменения для того, чтобы искоренить цепочку событий, ведущих к главному припадку. В незрелом детском мозге новорожденного или очень маленького ребенка менее страшное нарушение физиологической среды, такое как высокая температура и при ней большая потребность всего организма в кислороде, часто достаточно для того, чтобы вызвать припадок. У ребенка с повреждением мозга аномальные электрические разряды могут быть легко порождены в локальных областях повреждения из-за усиленной восприимчивости к изменениям в физиологической среде, которые вызывают механизм припадка. У такого ребенка процессы развития, ведущие к прогрессирующему созреванию и заканчивающиеся корковым контролем, замедляются или повреждаются, и корково-церебральное взаимодействие и настройка ретикулярной системы незрелые и беспорядочные.
Именно здесь заблуждение противосудорожной терапии становится очевидным. Данные лекарства могут в какой-то степени подавлять в мозге распространение корковых сигналов об опасности во время быстротечных припадков. Но, несмотря на то, что они увеличивают период действия мозжечка в подавлении припадка, каждую секунду, каждый день, пока они находятся в детском организме и мозге, они, в общем, подавляют корковую функцию. Мы верим, что подавление кортекса, вызванное этими лекарствами, в дополнение к неадекватной корковой функции из-за задержек в развитии, исходящих от мозговой травмы, часто приводит к недостаточной корковой реакции и корково-церебральной интеграции для проверки рефлекторного защитного механизма во время припадков. Вредное физическое воздействие данных лекарств, принимаемых полными дозами в течение продолжительного периода, на клетки мозжечка уже обсуждалось. Мы верим, что в этом отношении противосудорожные препараты часто способствуют активности приступа вместо его подавления. Доказательством этого парадокса служит прогрессирующе снижение по тяжести и частоте припадков у детей в Институтах IAHP , которым постепенно прекратили давать противосудорожные препараты, как мы уже отмечали.
Простое наблюдение, которое указывает на созревание как окончательную основу для предотвращения или управления припадками, - это хорошо известный факт, что распространенность припадков у взрослых значительно ниже, чем у детей. Это происходит потому, что многие дети с припадками вырастают и становятся взрослыми без припадков. Взросление разрушает припадки, так как процесс роста сопровождается физиологическим, неврологическим, а также физическим и половым созреванием.
Физиологический ключ к предотвращению и управлению припадками – это достижение наивысшего по возможности уровня корковой функции и контроля.

Развивающие программы Институтов IAHP, с целями достижения Интеллектуального Совершенства, Физического и Социального Совершенства, признают и осуществляют этот фундаментальный принцип путем специально созданной окружающей среды с сенсорным вводом сильно увеличенной частоты, интенсивности и продолжительности. Также разумно принять во внимание, что второй фактор, способствующий снижению или прекращению припадков у детей по лечебным программам IAHP , - это снижение тенденции генерации аномальных электрических разрядов в области мозга, которая ранее была повреждена. Результатом было бы снижение или прекращение активности припадка.

http://mamufa.ucoz.ru/publ/1

Butu labai dziugu, jei forumo moderatoriai idetu sia nuoroda (informacija) i sio foruma pirma puslapi. Juk kiekviena mama turi turet pasirinkimo laisve. 4u.gif
-Sandrita-
QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 01, 13:51)
Jusu dukra tiesiog subrendo ir pasidare neurologiskai, fiziskai ir lytiskai beveik suaugusi. Todel jai ir dingo priepoliai. Galit padekot musu medicinai ir istatymams uz tai, kad visa ta laika, kol jusu vaikas gere tabletes, ji buvo pagal visas teisines Lietuvos gydymo normas tiesiog nugydoma. O priepoliu pas ja nera ne todel, kad ji vaistus gere, o todel, kad ji isaugo. Na, liudno mamytes...bet tai tiesa. Tukstanciams vaiku visoje Lietuvoje daroma labai didele zala priesepilepsiniais vaistais.

P.S. Mano reikalas perspeti. Jusu reikalas rinktis...

Butu labai dziugu, jei forumo moderatoriai idetu sia nuoroda (informacija) i sio foruma pirma puslapi. Juk kiekviena mama turi turet pasirinkimo laisve. 4u.gif
*

Sveikos, nu nepykit bet jūs gydytoja kad taip teigiat? doh.gif

Vaima baliončikas merginai 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vaima
QUOTE(iquana @ 2010 04 01, 12:08)
Kaip smagu girdėti geras naujienas, kad jų būtų vis daugiau ir daugiau. O kiek laiko gėrėte vaistus? Ar jūsų liga irgi tokio pobūdžio, kurią galima išaugti?
*

Ilga mūsų istorija mažiukės gėrėm tris metus po to šešių metų pertrauka, dabar tris su puse metų gėrėm dar rudenį kai darė EEG didinom vaistus - diskotekos vyko smegenyse o dabar ramu tik liekamieji kaip ir mažiukei doh.gif tai todėl ir neramu, kuom visa tai baigsis apie išaugimus nebuvo kalbėta, paauglystėj saydavo gali paaštrėt gali atsitraukt , o kažkada vėl išlyst doh.gif

Šviesioji jūsų posmų pasiskaičius tai mes visi ir tėvai ir medikai durni, kad bandom vaikus gydyt, pagal jus matyt pas raganų eit reikia doh.gif O iki subrendimo mano merginai toli gražu vienuolikmetė kita labaius visais atžvilgiais subrendus doh.gif

Ačiū visoms už gerus linkėjimus, bandau ir aš tikėt ax.gif
JulieTa
QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 01, 13:51)
O priepoliu pas ja nera ne todel, kad ji vaistus gere, o todel, kad ji isaugo. Na, liudno mamytes...bet tai tiesa. Tukstanciams vaiku visoje Lietuvoje daroma labai didele zala priesepilepsiniais vaistais.
*

mes zinom jusu nuomone, bet gal galite baigti situs dalykus mum sakyti, o tai nusibodo skaityti doh.gif
neisizeiskit, bet jau tikrai kazkaip net neujauku iejus i tema... unsure.gif
-Sandrita-
QUOTE(JulieTa @ 2010 04 01, 14:54)
mes zinom jusu nuomone, bet gal galite baigti situs dalykus mum sakyti, o tai nusibodo skaityti  doh.gif
neisizeiskit, bet jau tikrai kazkaip net neujauku iejus i tema...  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif
kažkoki marazmai, kiekvienas turi savo nuomonę ir nereikia čia vadinti mūsų kvailėmis, kad savo vaikams norim ko geriausio, kad pasveiktų.
kažkaip į temą retai ir užsuktu, nes tik rusiški postai vyrauja doh.gif
Sviesioji
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 04 01, 14:21)
Sveikos, nu nepykit bet jūs gydytoja kad taip teigiat?   doh.gif

Vaima baliončikas merginai  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Visu pirma tai ne mano teiginiai, o
"Едуард Ле Винн, доктор медицины,FACP. Директор Института клинического исследования. Институты развития человеческого потенциала"
Jei jus netikit man, galit parasyti rastiska uzklausima i pati Domano centra, kuris turi pasaulini pripazinima:

http://www.iahp.org/
Papildyta:
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 04 01, 15:00)
drinks_cheers.gif 
kažkoki marazmai, kiekvienas turi savo nuomonę ir nereikia čia vadinti mūsų kvailėmis, kad savo vaikams norim ko geriausio, kad pasveiktų.
kažkaip į temą retai ir užsuktu, nes tik rusiški postai vyrauja  doh.gif
*

As nieko kvailemis nevadinau. Jus cia pati prisigalvojot. As irgi jusu vaikuciams linkiu viso ko geriausio. Ir jusu teise rinktis. Jus savo vaiku mamos, ne as. 4u.gif
-Sandrita-
QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 01, 15:00)
Visu pirma tai ne mano teiginiai, o
"Едуард  Ле Винн, доктор медицины,FACP. Директор Института клинического исследования. Институты  развития  человеческого  потенциала"
Jei jus netikit man, galit parasyti rastiska uzklausima i pati Domano centra, kuris turi pasaululini pripazinima:

http://www.iahp.org/
*

nematau reikalo man ten rašinėti...
iquana
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 04 01, 16:04)
nematau reikalo man ten rašinėti...
*

Aš tai iš vis nesuprantu, kam reikia čia rašinėti visokias ištraukas ir dėti temoje. Nuoroda yra, kam įdomu pasiskaitys. jei kiekviena rašytų ką randa internete arba ką išgirdo, tai čia būtų nuogirdų, kažkokų marazmų forumas. Mes čia kalbames iš savo gyvenimo, iš širdies apie savo džiaugsmus ir abejones, o ne kad skaityti kažkoius ilgus straipsnius.
Vaima
QUOTE(iquana @ 2010 04 01, 14:24)
Aš tai iš vis nesuprantu, kam reikia čia rašinėti visokias ištraukas ir dėti temoje. Nuoroda yra, kam įdomu pasiskaitys. jei kiekviena rašytų ką randa internete arba ką išgirdo, tai čia būtų nuogirdų, kažkokų marazmų forumas. Mes čia kalbames iš savo gyvenimo, iš širdies apie savo džiaugsmus ir abejones, o ne kad skaityti kažkoius ilgus straipsnius.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kiekvienas kiek kam ko reikia nuorodas paskaitom jeigu tinka taikom jeigu ne ne , bet nerėkiam į kiekvieną pasisakymą, citatom begalinėm doh.gif
anaja
Man kazkaip labai keistai irgi viskas skamba. jus rinkites ka norit, jus mamos, jus norit visko ko geriausio, bet jei pasirinksit ne mano siuloma ir pasaulyje pripazinta metoda (nes dauguma pasirinko pasaulyje nezinomus nepripazintus priesepilpesinius vaistus, dauguma gydosi pas gydytojus, kurie mokesi nepripazintuose universitetuose ir niekad neisvaziavo i uzsieni, nesikonsultavo, nesitobulino...) busit kvailos (tiesa zodzio kvaila niekas tiesiai sviesiai neraso...) ir letai zudysit vaikus. Bet ar taip galima sakyti mamoms, kurios bet ka paadrytu, kad ju vaikas uzaugtu sveikas? O kaip tie atvejai, kai epilepsija serganciam vaikui duodami vieni vaistai ir jie netinka ir tieisog suradus tinkamus vaistus priepuoliai apmazeja ar visai dingsta? Tai visada tik sutapimai? Jei neduotumem vaistu, gal jau puse vaiku nebeturetume? nes kitas alternatyvus gydymas uztrunka daug laiko, o jo kaip tik sergant sia liga ir nera, nes kiekvienas priepuolis atima dalele vaiko ... zodziu man kazkaip liudna sad.gif
rasa419
Sveikutes. Niekada nerasiau tik tyliai sekiau situacija.Vis ieskojau atitikmens savo sunelio ligai... ir deja neradau. Jeigu ne mano uzsispyrimas ir neieskojimas pagalbos, jei ne bemieges naktys prie interneto ir vertimai is anglu kalbos su kaimyne iki pasigerimo, mano sunus irgi butu gydytoju nugydymo pavyzdys. As visu simtu procentu sutinku su sviesiaja, kad reikia ieskoti pagalbos visur, kur tik imanoma.As ijungiau i si procesa daugybe dalyku ir mano sunus jauciasi nepalyginamai geriau.Dabar jau esu tikra, kad mes tikrai pasveiksim. ir tvirtais, dideliais zingsniais link to judam.Linkiu priimti pagalba geranoriskai ir negalvoti, kad jums brukama kazkas per prievarta.Visi siame forume norime tik vieno-padeti savo vaikuciams. 4u.gif
geleta
QUOTE(Vaima @ 2010 04 01, 10:17)
Labas rytas  4u.gif

Su melagių diena  4u.gif

*

šaunuolės thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(anaja @ 2010 04 01, 16:46)
Man kazkaip labai keistai irgi viskas skamba. jus rinkites ka norit, jus mamos, jus norit visko ko geriausio, bet jei pasirinksit ne mano siuloma ir pasaulyje pripazinta metoda (nes dauguma pasirinko pasaulyje nezinomus nepripazintus priesepilpesinius vaistus, dauguma gydosi pas gydytojus, kurie mokesi nepripazintuose universitetuose ir niekad neisvaziavo i uzsieni, nesikonsultavo, nesitobulino...) busit kvailos (tiesa zodzio kvaila niekas tiesiai sviesiai neraso...) ir letai zudysit vaikus. Bet ar taip galima sakyti mamoms, kurios bet ka paadrytu, kad ju vaikas uzaugtu sveikas? O kaip tie atvejai, kai epilepsija serganciam vaikui duodami vieni vaistai ir jie netinka ir tieisog suradus tinkamus vaistus priepuoliai apmazeja ar visai dingsta? Tai visada tik sutapimai? Jei neduotumem vaistu, gal jau puse vaiku nebeturetume? nes kitas alternatyvus gydymas uztrunka daug laiko, o jo kaip tik sergant sia liga ir nera, nes kiekvienas priepuolis atima dalele vaiko ... zodziu man kazkaip liudna sad.gif
*

sutinku su tavim anaja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa419 @ 2010 04 01, 23:59)
Sveikutes. Niekada nerasiau tik tyliai sekiau situacija.Vis ieskojau atitikmens savo sunelio ligai... ir deja neradau. Jeigu ne mano uzsispyrimas ir neieskojimas pagalbos, jei ne bemieges naktys prie interneto ir vertimai is anglu kalbos su kaimyne iki pasigerimo, mano sunus irgi butu gydytoju nugydymo pavyzdys. As visu simtu procentu sutinku su sviesiaja, kad reikia ieskoti pagalbos visur, kur tik imanoma.As ijungiau i si procesa daugybe dalyku ir mano sunus jauciasi nepalyginamai geriau.Dabar jau esu tikra, kad mes tikrai pasveiksim. ir tvirtais, dideliais zingsniais link to judam.Linkiu priimti pagalba geranoriskai ir negalvoti, kad jums brukama kazkas per prievarta.Visi siame forume norime tik vieno-padeti savo vaikuciams. 4u.gif
*

o kokia liga jūsų vaikučiui jai ne paslaptis?
Domicele
QUOTE(rasa419 @ 2010 04 01, 22:59)
*

Gal galite daugiau papasakoti apie vaiko ligos eiga, ka taikote, kokius metodus?

Mergaites, nesibarkim, juk kiekviena siuo klausimu turime savo nuomone, beje kuri kazkada gali ir pasikeisti mirksiukas.gif

Manau, kad bet kokia info yra reikalinga, gal daugumai cia ir nepriimtinas netradicinis gydymas ir pan., bet tai nereiskia, kad kazkada neuzeis mama, kuri ieskos buten tai ir sekmingai tai taikys smile.gif

As siuo klausimu turiu savo nuomone, niekam jos nepersu ir nesikartoju, tiesiog tyliai darau tai kas mano manymu reikia mirksiukas.gif ka sudomina, pabendrauju per AZ

Nemanau, kad Sviesioji cia mus kvailemis vadina schmoll.gif tiesiog gal kiek primygtinai bruka savo nuomone smile.gif
Sutinku su tuo, kad nereikia cia rasyneti tokiu ilgu rusisku istrauku, juk pilnai uztenka tiesiog nuorodos, kam bus idomu, pasiskaitys, nes tikrai, kazkaip biski užsigrūzina forumas blink.gif

iquana
QUOTE(Domicele @ 2010 04 02, 10:48)
Gal galite daugiau papasakoti apie vaiko ligos eiga, ka taikote, kokius metodus?
Mergaites, nesibarkim, juk kiekviena siuo klausimu turime savo nuomone, beje kuri kazkada gali ir pasikeisti  mirksiukas.gif

Manau, kad bet kokia info yra reikalinga, gal daugumai cia ir nepriimtinas netradicinis gydymas ir pan., bet tai nereiskia, kad kazkada neuzeis mama, kuri ieskos buten tai ir sekmingai tai taikys  smile.gif

As siuo klausimu turiu savo nuomone, niekam jos nepersu ir nesikartoju, tiesiog tyliai darau tai kas mano manymu reikia  mirksiukas.gif ka sudomina, pabendrauju per AZ

Nemanau, kad Sviesioji cia mus kvailemis vadina  schmoll.gif  tiesiog gal kiek primygtinai bruka savo nuomone  smile.gif
Sutinku su tuo, kad nereikia cia rasyneti tokiu ilgu rusisku istrauku, juk pilnai uztenka tiesiog nuorodos, kam bus idomu, pasiskaitys, nes tikrai, kazkaip biski užsigrūzina forumas  blink.gif
*

Sveikutės. Niekas nieko nekaltina ir neteisia, pačios renkamės kaip gydyti savo vaikučius. Tik paprasčiausiai jau pabodo, kai tik įsijungi forumą taip tie ilgi straipsniai. Parašiai vieną kartą kas kaip ir pakanka, kam įdomu bus per AŽ susirašys. O pyktis tikrai niekas nesipyksta, tik išsakėm savo nuomonę dėl tų straipsnių. Aš visada sakau-svarbiausia, kad pasaulyje būtų Taika! biggrin.gif lotuliukas.gif
Domicele
QUOTE(iquana @ 2010 04 02, 09:23)
Sveikutės. Niekas nieko nekaltina ir neteisia, pačios renkamės kaip gydyti savo vaikučius. Tik paprasčiausiai jau pabodo, kai tik įsijungi forumą taip tie ilgi straipsniai. Parašiai vieną kartą kas kaip ir pakanka, kam įdomu bus per AŽ susirašys. O pyktis tikrai niekas nesipyksta, tik išsakėm savo nuomonę dėl tų straipsnių. Aš visada sakau-svarbiausia, kad pasaulyje būtų Taika!  biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

mirksiukas.gif good.gif
Miranda80
Labas Rasa419, kaip jus laikotes? Daznai pagalvoju, o parasyt taip vis kas ir isblasko 4u.gif
geleta
QUOTE(iquana @ 2010 04 02, 10:23)
Sveikutės. Niekas nieko nekaltina ir neteisia, pačios renkamės kaip gydyti savo vaikučius. Tik paprasčiausiai jau pabodo, kai tik įsijungi forumą taip tie ilgi straipsniai. Parašiai vieną kartą kas kaip ir pakanka, kam įdomu bus per AŽ susirašys. O pyktis tikrai niekas nesipyksta, tik išsakėm savo nuomonę dėl tų straipsnių. Aš visada sakau-svarbiausia, kad pasaulyje būtų Taika!  biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

pilnai pritariu thumbup.gif niekas ant nieko nepyksta thumbup.gif
rasa419
[quote=Miranda80,2010 04 02, 11:44]
Labas Rasa419, kaip jus laikotes? Daznai pagalvoju, o parasyt taip vis kas ir isblasko 4u.gif
*

[/quot
Labas, as irgi vis pagalvoju kaip jums sekasi, susisiekiu kartas nuo karto su Vaiva ir Emute, jos kas menesi vaziuoja i klinikas, hormonus lasinasi.Baisu, kai pagalvoju.O mes atitaiseme Augustui kakliuka, buvo smarkus nukretimas, kuris sukele smegenu dangalu uzdegima, gydomes privaciai pas gydytoja neurologe.Is keliu simtu buvusiu kasdieniniu priepuoliuku kartais pastebim viena kita, bet labai silpnus ir labai retai, dabar jau pora savaiciu visai nera.Geriam dar depakina, bet maza terapine doze, kitu vaistu,kurie buvo israsyti net nepradejau duoti.Lankome darzeli, aukletojos visai tu priepuoliuku nera mate.Vaikas linksmas,judrus,vystosi puikiai, per pacias Velykas svesime ketvirtaji gimtadieni.Daug informacijos gavau narsydama siame tinklapyje, taip pat stiprybes ir tikejimo.Linkiu visoms neprarasti vilties, ieskoti issigelbejimo,nes kas iesko- tas ir randa... thumbup.gif
Miranda80
QUOTE(rasa419 @ 2010 04 02, 15:33)
Labas, as irgi vis pagalvoju kaip jums sekasi, susisiekiu kartas nuo karto su Vaiva ir Emute, jos kas menesi vaziuoja i klinikas, hormonus lasinasi.Baisu, kai pagalvoju.O mes atitaiseme Augustui kakliuka, buvo smarkus nukretimas, kuris sukele smegenu dangalu uzdegima, gydomes privaciai pas gydytoja neurologe.Is keliu simtu buvusiu kasdieniniu priepuoliuku kartais pastebim viena kita, bet labai silpnus ir labai retai, dabar jau pora savaiciu visai nera.Geriam dar depakina, bet maza terapine doze, kitu vaistu,kurie buvo israsyti net nepradejau duoti.Lankome darzeli, aukletojos visai tu priepuoliuku nera mate.Vaikas linksmas,judrus,vystosi puikiai, per pacias Velykas svesime ketvirtaji gimtadieni.Daug informacijos gavau narsydama siame tinklapyje, taip pat stiprybes ir tikejimo.Linkiu visoms neprarasti vilties, ieskoti issigelbejimo,nes kas iesko- tas ir randa... thumbup.gif
*

Labai smagu girdet, kad Augusteliui gereja thumbup.gif Linksmo gimtadienio ir sekmes toliau judant gerejancia kryptim 4u.gif
geleta
[quote=rasa419,2010 04 02, 16:33]
[quote=Miranda80,2010 04 02, 11:44]
*

[/quot
*

[/quote]
labai džiaugiuosi už jus wub.gif
Sviesioji
QUOTE(rasa419 @ 2010 04 02, 16:33)
O mes atitaiseme Augustui kakliuka,

As apie kakla tarp kitko irgi straipsni cia dejau. Ir savo vaikus patikrinau. Tai turiu bedu del dukters. Jai vieno slankstelio dantukas ne vietoje. Tai man va idomu, koks jums specialistas kakla sutvarke?
Miranda80
QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 02, 23:04)
As apie kakla tarp kitko irgi straipsni cia dejau. Ir savo vaikus patikrinau. Tai turiu bedu del dukters. Jai vieno slankstelio dantukas ne vietoje. Tai man va idomu, koks jums specialistas kakla sutvarke?
*

Jei teisingai pamenu, tai ten berniukui buvo priepuoliukai pasireiskiantys per galvos staigu atlenkima atgal. Kas trukdavo labai trumpai, tai gal cia tai turejo minty Rasa149. g.gif Bet gal pati kada parasys tiksliau 4u.gif
rasa419
QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 03, 01:04)
*

Kakla mums taiso mano uosvio sesuo, ji ne specialiste jokia, tiesiog suvalkijoje paplites nuo senu senoves toks gydymo budas, perduodamas is kartos i karta.Kai kurie gydytojai jau ta pripazista, gaila, kad musu neurologai dar tokie trumparegiai.O as juk matau, kad nauda akivaizdi, nors ir man sis dalykas kazkada atrode kaip kosmine opera.Tik kai susirgo mano vaikas, prasidejo tie galvos linksejimai,visada pamellimai apie lupas,amzinas kosulys ir sloga,veliau viduriavimas ir vemimas,pradejau galvoti, kad tai sukelia deguonies trukumas, sitam forume radau informacijos rusiskame tinklapyje ir tai dar labiau sustiprino mano itarimus. Jau po pirmojo kaklo atitaisymo dingo kosulys ir sloga, priepuoliuku nebuvo dvi dienas nei vieno.Dar nuvezem sunu i Kauna, pas gydytoja neurologe, kuri gydo Folio metodu,ten nustate smegenu dangalu uzdegima, kuri gydomes iki siol.Nezinau, kas mums padeda, bet jauciames daug geriau ir manau, kad tikrai pasveiksim.O klinikose,atvezus judru,linksma vaika jau trecia diena vezimelyje veziojau,nes nepaejo nuo vaistu, veliau vos nenumire nuo tokio gydymo,reanimacijos prireike.Atsiemiau su piktumais didziausiais,prigasdino,kad bus tik blogiau, nes itare Lennox Gastaut arba Mae sindroma pagal encefelograma,bet taip ir nepatvirtino.Kalbejausi ne su vienu specialistu ir jie visi patvirtino, kad priepuolius gali sukelti daugybe dalyku,reikia tik rasti priezasti,o ar jos iesko musu neurologai? Uzmusa vaistu dozemis ir zinokis.Mes,mamos turime tai daryti, ieskoti, nes niekas uz mus to nepadarys, gal mane kas ir pasmerks, bet as dabar darau viska, net ir tai, kas seniau man atrode kaip is fantastikos srities.Kol dziaugiuosi tuo kaip siandien jauciames,o sampana gersim kai visai pasveiksim. thumbup.gif
geleta
sveikos 4u.gif su artėjančiom šventėm 4u.gif kol mes su vyru namus tvarkėm, Gabytė kiaušinių primargino, ir tokių gražių, su svogūnų lukštais ir žolelėm, o paskui dažuose virė smile.gif , o mažoji žiopsojo ką ji ten daro thumbup.gif
Rustė
Su šventom Velykom!

user posted image
geleta
4u.gif
QUOTE(Rustė @ 2010 04 04, 12:13)
Su šventom Velykom!

user posted image

*

su Šventom 4u.gif gražių ir stiprių margučių mirksiukas.gif
MELONIJA
SU SVENTOM VELYKOM 4u.gif
JulieTa
su svente mirksiukas.gif
user posted image
krista...
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 04 01, 16:00)
drinks_cheers.gif 
kažkaip į temą retai ir užsuktu, nes tik rusiški postai vyrauja  doh.gif
*

Labas merginos SU VELYKOMIS.Na tikrai pritariu Tau. Toks vaizdas kad nori kaška pareklamuoti .O kadangi tai forume draudžiama tai ir pučia migla.Ir dar vaizduoja ,kad padeti nori. schmoll.gif Skaitem mes ir domejomes dar ir ne tiek mažai ir tikrai nereik mums čia pamokslauti apie vaistu šalutini poveiki. g.gif angel_sadangel.gif DAR KARTA VISAS SU ŠVENTEMIS VISIEMS RAMYBES
geleta
QUOTE(krista... @ 2010 04 04, 22:27)
Labas merginos SU VELYKOMIS.Na tikrai pritariu Tau. Toks vaizdas kad nori kaška pareklamuoti .O kadangi tai forume draudžiama tai ir pučia migla.Ir dar vaizduoja ,kad padeti nori. schmoll.gif Skaitem mes ir domejomes dar ir ne tiek mažai ir tikrai nereik mums čia pamokslauti apie vaistu šalutini poveiki. g.gif  angel_sadangel.gif DAR KARTA VISAS SU ŠVENTEMIS VISIEMS RAMYBES
*

nu ir aš tokios nuomonės, bijočiau nuimti savo merginai vaistus,juk ne be reikalo juos geriam unsure.gif
imdeco
labas vakaras, kas dar nemiega 4u.gif
user posted image
ŠIS MIELAS SALDUS VIŠČIUKAS SIUNČIA SVEIKATYTĖS, MEILĖS, RAMYBĖS, DARNOS, TVIRTYBĖS IR KANTRYBĖS bigsmile.gif
Ruste norėčiau sekančioj temutėj ir aš pasirodyti pirmam lape. sergu pati 10 metu.
geleta
QUOTE(imdeco @ 2010 04 05, 00:49)
labas vakaras, kas dar nemiega  4u.gif 
user posted image
ŠIS MIELAS SALDUS VIŠČIUKAS SIUNČIA SVEIKATYTĖS, MEILĖS, RAMYBĖS, DARNOS, TVIRTYBĖS IR KANTRYBĖS  bigsmile.gif
Ruste norėčiau sekančioj temutėj ir aš pasirodyti pirmam lape. sergu pati 10 metu.
*

oj koks gražuoliukas biggrin.gif
Rustė
nauji namučiai http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=575233

Imdeco, įtraukiau ir tave smile.gif
geleta
QUOTE(Rustė @ 2010 04 05, 12:30)

ačiū už naujus namučius mirksiukas.gif
inetele
su Velykomis wub.gif

user posted image
Domicele
QUOTE(rasa419 @ 2010 04 03, 12:55)
bet as dabar darau viska, net ir tai, kas seniau man atrode kaip is fantastikos srities.
*

drinks_cheers.gif pritariu tau simtu procentu mirksiukas.gif
krista...
QUOTE(inetele @ 2010 04 05, 15:19)
su Velykomis wub.gif
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif LAAABAII PAKELE NUOTAIKA.Ačiū
JulieTa
reik tema damust lotuliukas.gif
Rustė
Viso gero senai temai, einam į naują, su nauja viltim ir tikėjimu, kad ryt, tikrai bus geriau nei šiandien smile.gif
-Sandrita-
Sveikos, mušam temą biggrin.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.