Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportuojame Bodygyme pigiau!
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ayaan
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 10 23, 12:24)
Dėl Jano  šios treniruotės  smagu skaityti bet  jaučiu padaryti šitą pratimą tikrai sunku  ar net neįmanoma man būtų  blush2.gif

Jo, aš dėl savęs irgi tą patį pagalvojau biggrin.gif

Beje, kam buvo įdomu, tai per Editos treniruotes skamba šita rusiška daina.
Ingakalnis
ačiū už dainą, na man ji visai nieko tokia blush-anim-cl.gif
Užmiršau
Labas rytas,

keliu temą į viršų.

Vakar likau sužavėta apžavėta Neringos treniruotė. She's the best thumbup.gif thumbup.gif

Ir moteriška ir kieta trenirutė.
Lyyja Marija
Užmiršau, o kokioje treniruotėje buvote, prašom pasidalinti tokiais gerais įspūdžiais? smile.gif
Ingakalnis
Neringos mano akimis visos gana neblogos ir tikrai ne zemo intensyvumo treniruotes smile.gif
Užmiršau
QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 10 26, 15:48)
Užmiršau, o kokioje treniruotėje buvote, prašom pasidalinti tokiais gerais įspūdžiais? smile.gif
*

Buvau Body sculpe....Dar daug treniruociu neisbandziau, bet skirtumas kiek buvau, pav. lyginant su Aleksandro Body sculpu, tai jos tokia moteriskesne. Intensyvumas didelis, bet man truputi lengviau buvo. Ir nuotaika treneres superine ir energija. Zodziu, pasikroviau teigiama emocija.

Ir muzika ziauriai patiko.
Ir Neringa atrodo tiesiog puikiai thumbup.gif
kutulia
QUOTE(Užmiršau @ 2010 10 26, 23:03)
Buvau Body sculpe....Dar daug treniruociu neisbandziau, bet skirtumas kiek buvau, pav. lyginant su Aleksandro Body sculpu, tai jos tokia moteriskesne. Intensyvumas didelis, bet man truputi lengviau buvo. Ir nuotaika treneres superine ir energija. Zodziu, pasikroviau teigiama emocija.

Ir muzika ziauriai patiko.
Ir Neringa atrodo tiesiog puikiai thumbup.gif
*

Smagu skaityti, kad kiekviena randa sau patinkančias treniruotes! bigsmile.gif
Vakar buvau Aleksandro Body sculpte, tai stebėjausi kaip visos puikiai tempą palaiko, greit pereina prie naujų pratimų. Matyt, dauguma pastoviai vaikšto į šią treniruotę. Man kai buvo naujų pratimų, tai teko treneriui ne kartą mane taisyti. biggrin.gif
O Neringos, aiškiai, kad moteriškesnės treniruotės. O Stepas super smagus būna. thumbup.gif
Ingakalnis
man taip pat labai faina matyti, kad dauguma vis tik randa savo treneri/treniruote ir lieka pakrautos tiek fiziskai tiek emociskai smile.gif
Ingakalnis
Sveikos, pildymukas lapkricio bus antradieni t.y lapkricio 2d veliau bus lapkr. 5d ir 12d. toliau manau irgi penktadieniais 4u.gif
Aganju
Sveikos mergnos, noriu paklausti, dabar, kai uzdaryta stovejimo aikstele prie Sporto rumu, ar nebuna aikstele prie BG perpildyta, ar randat vietos?
TekilaSunrise
QUOTE(Neaiste @ 2010 11 04, 10:09)
Sveikos mergnos, noriu paklausti, dabar, kai uzdaryta stovejimo aikstele prie Sporto rumu, ar nebuna aikstele prie BG perpildyta, ar randat vietos?
*

Bet kiek mačiau, BodyGym irgi kažkokius vartelius turi jau - tik nežinau, kiek juos naudoja g.gif
Šiaip nuo 19 val. dažniausiai sportuoju, tai dar nebuvo taip, kad nerasčiau vietų. Nors daug laisvų tikrai nebūna smile.gif
Ingakalnis
Sveikos,
as seniau tai palei kelia staciau blush-anim-cl.gif jei nerasdavau aikstelej prie klubo.
Užmiršau
QUOTE(Neaiste @ 2010 11 04, 10:09)
*

Na, as tai dazniausiai einu sportuot veliau, griztu namo, persirengiu, o tada VAZ2PESHKOM einu sportuot (apie 30 min. kelio), atgal atvaziuoja vyras pasiimt.

Siandien buvau nuo 19 val. ti tik pasidziaugiau, kad be masinos, siaubas kas ten dejosi. Man atrodo renginys Ukio arenoj buvo doh.gif

Bet kokios grazios panos, moterys ateina sportuot. Tikrai, tokios susitvrkiusios, pagalvojau, kad malonu i tokias pasitempusias ir ziuret. Tik gaila, kad visos kaip su uniforma, juodai apsirengusios. Vos kelios su nejuodom maikutem ir tik viena pilnai nejuoda.

Bet su tokios figurom ateina, kad as jei tokia tureciau tai jauciu kaip nors egzotic noreciau sportuot biggrin.gif

Ir dar gerai nuteike Jano nusiteikimas. Ideidamas, kaip isivaizduoju itensyvios treniruotes, tokia sypsena. Super thumbup.gif
Aganju
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 04, 09:51)
Nors daug laisvų tikrai nebūna smile.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 04, 21:12)
Sveikos,
as seniau tai palei kelia staciau blush-anim-cl.gif jei nerasdavau  aikstelej prie klubo.
*

QUOTE(Užmiršau @ 2010 11 04, 22:07)
Na, as tai dazniausiai einu sportuot veliau, griztu namo, persirengiu, o tada VAZ2PESHKOM einu sportuot (apie 30 min. kelio), atgal atvaziuoja vyras pasiimt.

Labryt, aciu uz atsakymus. Anksciau ir as eidavau i kluba ir pareidavau is jo pestute, gyvenau 20 min kelio nuo BG. Dabar mastau is ryto atvaziuoti ir palikti masina prie klubo eiti i darba, o po darbo tiesiai i sporto kluba ir po to tiesiai i masinike. Ziuresiu ar isdegs mano planas.

Ingakalni, o pildymas tik penktad? siandien jau turbut nespesiu...
Vis del to pervedziau dabar pinigelius. Jei galesi, pranesk, ar itraukei i sarasus siandien. aciu
astuxxx2000
Sveikos, sportininkes wink.gif

As vakar buvau pas Jana treniruotej, tai super duper thumbup.gif ir kruvis geras, ir nuotaika puiki smile.gif
Nepatiko tik treciadieni stepas pas Neringa.. bet pati kalta, kad nesugebejau "ikirsti" derinuku, nes ten tikrai jau pazengusioms.. smile.gif
Ingakalnis
Sveikutes,
pildyma jau siryt padariau anksti ryte, bet jei kieno dar pinigai ikrite bus, ryt busiu pati sporto klube tai irasysiu smile.gif

artimiausias pildymas penktadieni, bet jeigu kam reik anksciau, galiu irasyti ir pirmadieni, be problemu smile.gif

Klausimukas, kurios eina pirmadieni i Latina dance -ar ten sudetinga, ar man, kuri labai seniai nesportavusi iseis susigaudyti ( seniau su malonumu ejau i body sculpt ir kalanetika, step jau man siek tiek per sunku buvo, vis tik turiu ner maza virsvori, bet uzsirasiau i solo latino treniruotes tai noretusi gal pries tai i latina dance nueiti biggrin.gif

lauryna
QUOTE(astuxxx2000 @ 2010 11 05, 10:40)
Sveikos, sportininkes wink.gif

As vakar buvau pas Jana treniruotej, tai super duper  thumbup.gif  ir kruvis geras, ir nuotaika puiki  smile.gif
Nepatiko tik treciadieni stepas pas Neringa.. bet pati kalta, kad nesugebejau "ikirsti" derinuku, nes ten tikrai jau pazengusioms.. smile.gif
*

Vakar pas Jana labai vezanti muzika skambejo biggrin.gif uz duru sededama, maniau jus ten kokius sokius trypiat thumbup.gif
Nu laba diena, kaip tik treciadieni Neringos stepas buvo labai linksmas ir fainas. mirksiukas.gif O Jus i intro trenirofkes vaikstote ?
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 05, 12:41)
Sveikutes, 
pildyma jau  siryt padariau anksti  ryte,  bet jei kieno dar pinigai ikrite bus, ryt busiu pati sporto klube  tai irasysiu smile.gif

artimiausias pildymas  penktadieni, bet jeigu kam reik  anksciau, galiu irasyti ir  pirmadieni, be problemu smile.gif

Klausimukas, kurios eina pirmadieni i Latina dance -ar ten sudetinga, ar  man, kuri labai seniai  nesportavusi  iseis susigaudyti (  seniau  su malonumu ejau i body sculpt ir  kalanetika, step jau  man siek tiek per sunku buvo, vis tik turiu ner maza virsvori, bet uzsirasiau i solo latino  treniruotes tai noretusi  gal pries tai i latina dance nueiti biggrin.gif
*

Nelabai sudetinga latino pas Kristina, galima greitai pramokti. mirksiukas.gif
astuxxx2000
[quote=lauryna,2010 11 05, 21:18]
Vakar pas Jana labai vezanti muzika skambejo biggrin.gif uz duru sededama, maniau jus ten kokius sokius trypiat thumbup.gif
Nu laba diena, kaip tik treciadieni Neringos stepas buvo labai linksmas ir fainas. mirksiukas.gif O Jus i intro trenirofkes vaikstote ?

Pas Neringa stepas buvo linksmas ir fainas pazengusioms, o man nepatiko, nes nemokejau visu zingsneliu ir nespejau ismokti..tai del to nieko gi nekaltinu, tik save smile.gif Intro esu buvusi, pagrindinius zingsniukus moku senai..Na, bet gi labai didelis treniruociu ir treneriu pasirinkimas, tad ir galime rinktis pagal save smile.gif
TekilaSunrise
QUOTE(lauryna @ 2010 11 05, 21:18)
Nu laba diena, kaip tik treciadieni Neringos stepas buvo labai linksmas ir fainas. mirksiukas.gif

Aš tai senokai Neringos stepe nebuvau... Bet užtat paskutiniu metu vis ištaikau į Aleksandro stepą nueiti - super super super thumbup.gif
Arbatelle
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 06, 13:04)
Bet užtat paskutiniu metu vis ištaikau į Aleksandro stepą nueiti - super super super  thumbup.gif
*

Pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aganju
Labryt smile.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 05, 12:41)
Sveikutes, 
pildyma jau  siryt padariau anksti  ryte,  bet jei kieno dar pinigai ikrite bus, ryt busiu pati sporto klube  tai irasysiu smile.gif

artimiausias pildymas  penktadieni, bet jeigu kam reik  anksciau, galiu irasyti ir  pirmadieni, be problemu smile.gif

kokioj treniruotej vakar buvai?
gal irasei mane i sarasiuka? (vedziau pinigus pirmad ryte)
Ingakalnis
QUOTE(Neaiste @ 2010 11 07, 12:15)
Labryt smile.gif
kokioj treniruotej vakar buvai?
gal irasei mane i sarasiuka? (vedziau pinigus pirmad ryte)
*

jei pervedei pirmadieni tai buvai irasyta veliausia penktadieni smile.gif
nebuvau nes pasikeite planai, visa nakti sportavau pagal lotyniska muzika laugh.gif
Aganju
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 07, 12:22)
jei pervedei pirmadieni  tai buvai irasyta veliausia penktadieni smile.gif
nebuvau  nes pasikeite planai, visa nakti sportavau pagal lotyniska muzika laugh.gif
*

oj ne taip surasiau - pervedziau penktad ryte...
smagus sportas lotyno ritmu thumbup.gif
Ingakalnis
neaiste, irasysiu rytojui:)

o sportas tikrai buvo geras... dar kai 12cm kulnas tai is vis maniau siandien kojas sukelus ant pagalviu busiu biggrin.gif
Aganju
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 07, 13:46)
neaiste, irasysiu  rytojui:)

o sportas tikrai buvo  geras...  dar kai 12cm kulnas tai is vis      maniau  siandien kojas  sukelus ant pagalviu busiu biggrin.gif
*

labai aciu 4u.gif
ir tu nepamirsk pasportuoti BG, kartais ten toks pat malonumas kaip ir lotynu sokiai biggrin.gif
Ingakalnis
oj zinau... bet kad dabar taip toli nuo namu.. darbas dar toliau... blush-anim-cl.gif
Arbatelle
Nesusilaikiau, labai noriu pagirt Aleksandra, sio vakaro Stepas buvo nerealus!!!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Melka
Mergučiai, daug žmonių būna 1dieniais pas Neringą nuo 18 val BS ?
TekilaSunrise
QUOTE(Arbatelle @ 2010 11 09, 22:49)
Nesusilaikiau, labai noriu pagirt Aleksandra, sio vakaro Stepas buvo nerealus!!!
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Nu va, o aš kaip tyčia vakar negalėjau... verysad.gif
Ingakalnis
as pirmadieni i latin dance norejau bet zakon podlasti, darbe iki 20h sedeti reikejo sad.gif

ar einate i solariuma klube? kazin kaip ten dabar lempos, senos ar gerai idegis imamas.
Užmiršau
Melka, man atrodo as tave maciau pirmadieni bigsmile.gif
Man atrodo nuo 17.3- iki 18.30 imtinai visos treniruotes zmoningos, nesvarbu pas ka ax.gif

Ingakalnis, o kurioj vietoj darbas?? As pastebejau toki dalyka, jeigu gaunasi tiesiai is darbo i kluba, ti dar nueinu i treniruote, jei tik uzsuku namo doh.gif
Melka
Užmiršau, o kaip pažinai, kad čia aš ?
ellinga
Laba diena 4u.gif
atsiprasau, kad isiverziau ir cia visai ne i tema, bet... ax.gif
suintrigavo Ingakalnes parasas blush2.gif kas per stebuklas DD ir per 9 dienas numesta 7 kg bigsmile.gif

O gal kas laikes Editos sudarytos mitybos programos? Ir atsiliepimai butu ax.gif
Užmiršau
QUOTE(Melka @ 2010 11 10, 21:04)
Užmiršau, o kaip pažinai, kad čia aš ?
*

Na labai daug nepasikeitei:)

O kaip as siandien nusivyliau Jano treniruote, ejau tokia uzsidegusi, o buvo labai labai nepozityvi treniruote. Daugiau ten nebeisiu schmoll.gif
TekilaSunrise
QUOTE(Užmiršau @ 2010 11 11, 21:51)
O kaip as siandien nusivyliau Jano treniruote, ejau tokia uzsidegusi, o buvo labai labai nepozityvi treniruote. Daugiau ten nebeisiu schmoll.gif
*

Užtat pas Aleksandrą buvo thumbup.gif Patinka jis man - konkrečiai, be pliotkų, be nukrypimų biggrin.gif
kutulia
QUOTE(Užmiršau @ 2010 11 11, 21:51)
Na labai daug nepasikeitei:)

*

Nu va, o man kaip tik patiko, kad buvo ką veikti šioje treniruotėje. Na ta prasme, kad reikėjo gerai paprakaituoti, norint viską padaryt iki galo. Išėjau tokia išsikrovus ir lengva it pūkas. thumbup.gif
O praeitą ketvirtadienį nebuvau, tai negaliu palygint, kas ten tokio buvo gero, o šį - tiek blogai. g.gif
Ingakalnis
QUOTE(Užmiršau @ 2010 11 10, 20:49)
Melka, man atrodo as tave maciau pirmadieni bigsmile.gif
Man atrodo nuo 17.3- iki 18.30 imtinai visos treniruotes zmoningos, nesvarbu pas ka ax.gif

Ingakalnis, o kurioj vietoj darbas?? As pastebejau toki dalyka, jeigu gaunasi tiesiai is darbo i kluba, ti dar nueinu i treniruote, jei tik uzsuku namo doh.gif
*

dirbu prie trakų vokės doh.gif

QUOTE(ellinga @ 2010 11 11, 20:27)
Laba diena  4u.gif
atsiprasau, kad isiverziau ir cia visai ne i tema, bet...  ax.gif
suintrigavo Ingakalnes parasas  blush2.gif kas per stebuklas DD ir per 9 dienas numesta 7 kg  bigsmile.gif

O gal kas laikes Editos sudarytos mitybos programos? Ir atsiliepimai butu  ax.gif
*

DD dukano dieta smile.gif jos laikausi nuo 11-02d numečiau per ją 4kg per 9d. bet dabar stabilizacija kažkokia vyksta.. svoris nei iš vietos sad.gif
kitus kelis kg numečiau per savaitę iki šios dietos, po 17h nevalgiau, būtinai 30min sporto ir kcal iki 900 i dieną blush-anim-cl.gif
nors žinau kad taip negalima blush2.gif

Labai jau norisi iki kalėdų tikslą pasiekti blush-anim-cl.gif

Editos programą turėjo viena mano kaimynė... kol laikėsi, krito svoris labai gražiai, metė ir aišku ... kg grįžo 4u.gif
ellinga
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 11, 22:10)
Editos programą turėjo viena mano  kaimynė... kol laikėsi,  krito svoris labai gražiai,  metė ir aišku ... kg grįžo  4u.gif
*

na jus tikra saunuole thumbup.gif o grizimo as labiausiai ir bijau, nes ta malonuma jau turejau doh.gif
TekilaSunrise
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 11, 23:10)
po 17h nevalgiau, ir kcal iki 900 i dieną blush-anim-cl.gif

O siaube, aš antrą dieną išprotėčiau blink.gif
Jau kiek valios pas Jus... smile.gif
Melka
Užmiršau, tai kitą kartą ateik pasilabinti wink.gif

Ellinga wink.gif
Ingakalnis
QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 00:01)
na jus tikra saunuole  thumbup.gif o grizimo as labiausiai ir bijau, nes ta malonuma jau turejau  doh.gif
*

as seniau meciau nuo 118 iki 83 cia pries kelis metus blush-anim-cl.gif dabar daugiau nwei du metai svoris laikosi apie 83/85 o paskutiniu metu soktelejo daugiau tai vel susiemiau, man idealus svoris yra 70kg... nenoriu kudute buti o normali moteris tik smile.gif dabar jau per daug apkuni jauciuosi tai reik...
ir reik tik noro, svoris pats krenta kai imi ji purtyti 4u.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 12, 08:16)
O siaube, aš antrą dieną išprotėčiau  blink.gif
Jau kiek valios pas Jus...  smile.gif
*

zinok pripranti ier bnieko... paskui palaipsniui didini kcal iki kokiu 1300 ... nes jei daugiau.. man svoris auga verysad.gif labai leta medz. apyk. plius kt bedu yra.

ir tiesa, i mane TU o ne jus kreipkites blush-anim-cl.gif
ellinga
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 12, 10:10)
as seniau meciau nuo 118 iki 83 cia pries kelis metus blush-anim-cl.gif  dabar   daugiau nwei du metai  svoris laikosi apie 83/85 o paskutiniu metu    soktelejo daugiau tai vel susiemiau,   man idealus svoris yra 70kg... nenoriu  kudute buti o   normali moteris tik smile.gif  dabar jau per daug  apkuni jauciuosi tai reik...
ir  reik tik noro, svoris pats krenta  kai imi ji purtyti  4u.gif
*

As svori islaikyti sugebejau tik metus blush2.gif paskui toks zveriskas noras buvo valgyti, net dabar baisu prisiminti doh.gif paskui dar gimdymas ir turiu plius 16kg doh.gif
laukiu nesulaukiu kada dukryte maziau priklausys nuo mano papulio, labai pasiilgau Editos treniruociu

Melka, jei niekas iki kito sestadienio nepsikeis planuoju i kazkuria Editos treniruote uztaikyti ax.gif gal noresi ir tu?
Arbatelle
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 11, 22:03)
Užtat pas Aleksandrą buvo  thumbup.gif Patinka jis man - konkrečiai, be pliotkų, be nukrypimų  biggrin.gif
*

Ne tau vienai, kiek pasiklausau.... jis superinis treneris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Melka
Ellinga, pasirašau !
eisiu matomai ir ryt pas Editą.
ellinga
QUOTE(Melka @ 2010 11 12, 17:18)
Ellinga, pasirašau !
eisiu matomai ir ryt pas Editą.
*

Ryt mano vyras dirba, o kitam sestadieniui atrodo jokiu planu. Tikiuosi mazoji nebus tokia kaip siandien ir bent i kazkuria treniruote istaikysiu
Skaitei ka apie tavo zuikuti sapnavau?
Ingakalnis
QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 12:16)
As svori islaikyti sugebejau tik metus  blush2.gif paskui toks zveriskas noras buvo valgyti, net dabar baisu prisiminti  doh.gif  paskui dar gimdymas ir turiu plius 16kg  doh.gif
laukiu nesulaukiu kada dukryte maziau priklausys nuo mano papulio, labai pasiilgau Editos treniruociu

Melka, jei niekas iki kito sestadienio nepsikeis planuoju i kazkuria Editos treniruote uztaikyti  ax.gif gal noresi ir tu?
*

va va... edimas kartais ziaurus uzeina ir man...

editos tren. daug kas giria, o as nei sykio nebuvau.. gal ryt pavyks nulekti ir man rolleyes.gif

Lyyja Marija
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 12, 19:28)

editos tren. daug kas giria, o as nei sykio nebuvau.. gal ryt pavyks nulekti ir man  rolleyes.gif
*

Editos kalanetikos gerbėja ir aš esu:) Labai stengiuosi kiekvieną šeštadienį nulėkt, bet, gėda pelėda, gerokai rečiau išeina...
Kaip būtų smagu, kad ji ne tik šeštadieniais, o kasdien būtųsmile.gif!
ellinga
QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 11 12, 19:59)
Kaip būtų smagu, kad ji ne tik šeštadieniais, o kasdien būtųsmile.gif!
*

drinks_cheers.gif nes per Aurelijos (jei gerai pamenu varda) man labai norejosi miego, o i pabaiga pradedavau galvoti ka valgysiu grizus blush2.gif (kazkodel norejosi lasiniu su duona) lotuliukas.gif
Lyyja Marija
QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 21:21)
drinks_cheers.gif nes per Aurelijos (jei gerai pamenu varda) man labai norejosi miego, o i pabaiga pradedavau galvoti ka valgysiu grizus  blush2.gif (kazkodel norejosi lasiniu su duona)  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man taip pat!
labai jau migdanys ne tik pratimai, bet ir treneres balsas, veido israiska...o jau tas nuolatinis ziurejimas i laikrodi ir paprasciausias patogus sedejimas, kol panos saleje plusha, uf schmoll.gif
na, bet gal kartais kai baisiai baisiai tingisi sportuotu, tada galima eiti smile.gif
Užmiršau
QUOTE(kutulia @ 2010 11 11, 22:42)
Nu va, o man kaip tik patiko, kad buvo ką veikti šioje treniruotėje.  Na ta prasme, kad reikėjo gerai paprakaituoti, norint viską padaryt iki galo. Išėjau tokia išsikrovus ir lengva it pūkas.  thumbup.gif
O praeitą ketvirtadienį nebuvau, tai negaliu palygint, kas ten tokio buvo gero, o šį - tiek blogai.  g.gif
*

Gal ir sudetinga, nes antra diena viska skauda. Bet man patinka tikrai judrios treniruotes visas 45 min. O pas ji vis atsirasdavo laiko pagalvoti ka valgysiu, zvilgtelt i laikrodi...Nu zodziu, nesutampa biolaukai turbut su Jano, nes nelimpa man jo treniruote, nepatiko schmoll.gif

QUOTE(Melka @ 2010 11 12, 09:13)
Užmiršau, tai kitą kartą ateik pasilabinti wink.gif

Ellinga wink.gif
*

OK, i kuria treniruote zadi eiti??

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 12, 19:28)

editos tren. daug kas giria, o as nei sykio nebuvau.. gal ryt pavyks nulekti ir man  rolleyes.gif
*

Man toks edimas uzeina, jeigu pietu nepavalgau. Tada jau toks ispudis, kad non-stop valgau doh.gif

QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 21:21)
drinks_cheers.gif nes per Aurelijos (jei gerai pamenu varda) man labai norejosi miego, o i pabaiga pradedavau galvoti ka valgysiu grizus  blush2.gif (kazkodel norejosi lasiniu su duona)  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.