QUOTE(Ingakalnis @ 2010 10 23, 12:24) Dėl Jano šios treniruotės smagu skaityti bet jaučiu padaryti šitą pratimą tikrai sunku ar net neįmanoma man būtų  Jo, aš dėl savęs irgi tą patį pagalvojau Beje, kam buvo įdomu, tai per Editos treniruotes skamba šita rusiška daina.
Ingakalnis
2010 10 24, 16:51
ačiū už dainą, na man ji visai nieko tokia
Užmiršau
2010 10 26, 07:44
Labas rytas, keliu temą į viršų. Vakar likau sužavėta apžavėta Neringos treniruotė. She's the best Ir moteriška ir kieta trenirutė.
Lyyja Marija
2010 10 26, 14:48
Užmiršau, o kokioje treniruotėje buvote, prašom pasidalinti tokiais gerais įspūdžiais?
Ingakalnis
2010 10 26, 20:31
Neringos mano akimis visos gana neblogos ir tikrai ne zemo intensyvumo treniruotes
Užmiršau
2010 10 26, 22:03
QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 10 26, 15:48) Užmiršau, o kokioje treniruotėje buvote, prašom pasidalinti tokiais gerais įspūdžiais?  Buvau Body sculpe....Dar daug treniruociu neisbandziau, bet skirtumas kiek buvau, pav. lyginant su Aleksandro Body sculpu, tai jos tokia moteriskesne. Intensyvumas didelis, bet man truputi lengviau buvo. Ir nuotaika treneres superine ir energija. Zodziu, pasikroviau teigiama emocija. Ir muzika ziauriai patiko. Ir Neringa atrodo tiesiog puikiai
kutulia
2010 10 27, 07:42
QUOTE(Užmiršau @ 2010 10 26, 23:03) Buvau Body sculpe....Dar daug treniruociu neisbandziau, bet skirtumas kiek buvau, pav. lyginant su Aleksandro Body sculpu, tai jos tokia moteriskesne. Intensyvumas didelis, bet man truputi lengviau buvo. Ir nuotaika treneres superine ir energija. Zodziu, pasikroviau teigiama emocija. Ir muzika ziauriai patiko. Ir Neringa atrodo tiesiog puikiai  Smagu skaityti, kad kiekviena randa sau patinkančias treniruotes! Vakar buvau Aleksandro Body sculpte, tai stebėjausi kaip visos puikiai tempą palaiko, greit pereina prie naujų pratimų. Matyt, dauguma pastoviai vaikšto į šią treniruotę. Man kai buvo naujų pratimų, tai teko treneriui ne kartą mane taisyti.  O Neringos, aiškiai, kad moteriškesnės treniruotės. O Stepas super smagus būna.
Ingakalnis
2010 10 27, 11:20
man taip pat labai faina matyti, kad dauguma vis tik randa savo treneri/treniruote ir lieka pakrautos tiek fiziskai tiek emociskai
Ingakalnis
2010 10 29, 17:39
Sveikos, pildymukas lapkricio bus antradieni t.y lapkricio 2d veliau bus lapkr. 5d ir 12d. toliau manau irgi penktadieniais
Sveikos mergnos, noriu paklausti, dabar, kai uzdaryta stovejimo aikstele prie Sporto rumu, ar nebuna aikstele prie BG perpildyta, ar randat vietos?
TekilaSunrise
2010 11 04, 09:51
QUOTE(Neaiste @ 2010 11 04, 10:09) Sveikos mergnos, noriu paklausti, dabar, kai uzdaryta stovejimo aikstele prie Sporto rumu, ar nebuna aikstele prie BG perpildyta, ar randat vietos? Bet kiek mačiau, BodyGym irgi kažkokius vartelius turi jau - tik nežinau, kiek juos naudoja  Šiaip nuo 19 val. dažniausiai sportuoju, tai dar nebuvo taip, kad nerasčiau vietų. Nors daug laisvų tikrai nebūna
Ingakalnis
2010 11 04, 21:12
Sveikos, as seniau tai palei kelia staciau  jei nerasdavau aikstelej prie klubo.
Užmiršau
2010 11 04, 22:07
QUOTE(Neaiste @ 2010 11 04, 10:09) Sveikos mergnos, noriu paklausti, dabar, kai uzdaryta stovejimo aikstele prie Sporto rumu, ar nebuna aikstele prie BG perpildyta, ar randat vietos? Na, as tai dazniausiai einu sportuot veliau, griztu namo, persirengiu, o tada VAZ2PESHKOM einu sportuot (apie 30 min. kelio), atgal atvaziuoja vyras pasiimt. Siandien buvau nuo 19 val. ti tik pasidziaugiau, kad be masinos, siaubas kas ten dejosi. Man atrodo renginys Ukio arenoj buvo Bet kokios grazios panos, moterys ateina sportuot. Tikrai, tokios susitvrkiusios, pagalvojau, kad malonu i tokias pasitempusias ir ziuret. Tik gaila, kad visos kaip su uniforma, juodai apsirengusios. Vos kelios su nejuodom maikutem ir tik viena pilnai nejuoda. Bet su tokios figurom ateina, kad as jei tokia tureciau tai jauciu kaip nors egzotic noreciau sportuot Ir dar gerai nuteike Jano nusiteikimas. Ideidamas, kaip isivaizduoju itensyvios treniruotes, tokia sypsena. Super
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 04, 09:51) Nors daug laisvų tikrai nebūna  QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 04, 21:12) Sveikos, as seniau tai palei kelia staciau  jei nerasdavau aikstelej prie klubo. QUOTE(Užmiršau @ 2010 11 04, 22:07) Na, as tai dazniausiai einu sportuot veliau, griztu namo, persirengiu, o tada VAZ2PESHKOM einu sportuot (apie 30 min. kelio), atgal atvaziuoja vyras pasiimt.
Labryt, aciu uz atsakymus. Anksciau ir as eidavau i kluba ir pareidavau is jo pestute, gyvenau 20 min kelio nuo BG. Dabar mastau is ryto atvaziuoti ir palikti masina prie klubo eiti i darba, o po darbo tiesiai i sporto kluba ir po to tiesiai i masinike. Ziuresiu ar isdegs mano planas. Ingakalni, o pildymas tik penktad? siandien jau turbut nespesiu... Vis del to pervedziau dabar pinigelius. Jei galesi, pranesk, ar itraukei i sarasus siandien. aciu
astuxxx2000
2010 11 05, 10:40
Sveikos, sportininkes  As vakar buvau pas Jana treniruotej, tai super duper  ir kruvis geras, ir nuotaika puiki Nepatiko tik treciadieni stepas pas Neringa.. bet pati kalta, kad nesugebejau "ikirsti" derinuku, nes ten tikrai jau pazengusioms..
Ingakalnis
2010 11 05, 12:41
Sveikutes, pildyma jau siryt padariau anksti ryte, bet jei kieno dar pinigai ikrite bus, ryt busiu pati sporto klube tai irasysiu  artimiausias pildymas penktadieni, bet jeigu kam reik anksciau, galiu irasyti ir pirmadieni, be problemu  Klausimukas, kurios eina pirmadieni i Latina dance -ar ten sudetinga, ar man, kuri labai seniai nesportavusi iseis susigaudyti ( seniau su malonumu ejau i body sculpt ir kalanetika, step jau man siek tiek per sunku buvo, vis tik turiu ner maza virsvori, bet uzsirasiau i solo latino treniruotes tai noretusi gal pries tai i latina dance nueiti
lauryna
2010 11 05, 20:18
QUOTE(astuxxx2000 @ 2010 11 05, 10:40) Sveikos, sportininkes  As vakar buvau pas Jana treniruotej, tai super duper  ir kruvis geras, ir nuotaika puiki Nepatiko tik treciadieni stepas pas Neringa.. bet pati kalta, kad nesugebejau "ikirsti" derinuku, nes ten tikrai jau pazengusioms..  Vakar pas Jana labai vezanti muzika skambejo  uz duru sededama, maniau jus ten kokius sokius trypiat Nu laba diena, kaip tik treciadieni Neringos stepas buvo labai linksmas ir fainas.  O Jus i intro trenirofkes vaikstote ? Papildyta:QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 05, 12:41) Sveikutes, pildyma jau siryt padariau anksti ryte, bet jei kieno dar pinigai ikrite bus, ryt busiu pati sporto klube tai irasysiu  artimiausias pildymas penktadieni, bet jeigu kam reik anksciau, galiu irasyti ir pirmadieni, be problemu  Klausimukas, kurios eina pirmadieni i Latina dance -ar ten sudetinga, ar man, kuri labai seniai nesportavusi iseis susigaudyti ( seniau su malonumu ejau i body sculpt ir kalanetika, step jau man siek tiek per sunku buvo, vis tik turiu ner maza virsvori, bet uzsirasiau i solo latino treniruotes tai noretusi gal pries tai i latina dance nueiti  Nelabai sudetinga latino pas Kristina, galima greitai pramokti.
astuxxx2000
2010 11 06, 11:38
[quote=lauryna,2010 11 05, 21:18] Vakar pas Jana labai vezanti muzika skambejo  uz duru sededama, maniau jus ten kokius sokius trypiat Nu laba diena, kaip tik treciadieni Neringos stepas buvo labai linksmas ir fainas.  O Jus i intro trenirofkes vaikstote ? Pas Neringa stepas buvo linksmas ir fainas pazengusioms, o man nepatiko, nes nemokejau visu zingsneliu ir nespejau ismokti..tai del to nieko gi nekaltinu, tik save  Intro esu buvusi, pagrindinius zingsniukus moku senai..Na, bet gi labai didelis treniruociu ir treneriu pasirinkimas, tad ir galime rinktis pagal save
TekilaSunrise
2010 11 06, 12:04
QUOTE(lauryna @ 2010 11 05, 21:18) Nu laba diena, kaip tik treciadieni Neringos stepas buvo labai linksmas ir fainas. Aš tai senokai Neringos stepe nebuvau... Bet užtat paskutiniu metu vis ištaikau į Aleksandro stepą nueiti - super super super
Arbatelle
2010 11 06, 15:40
Labryt  QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 05, 12:41) Sveikutes, pildyma jau siryt padariau anksti ryte, bet jei kieno dar pinigai ikrite bus, ryt busiu pati sporto klube tai irasysiu  artimiausias pildymas penktadieni, bet jeigu kam reik anksciau, galiu irasyti ir pirmadieni, be problemu  kokioj treniruotej vakar buvai? gal irasei mane i sarasiuka? (vedziau pinigus pirmad ryte)
Ingakalnis
2010 11 07, 12:22
QUOTE(Neaiste @ 2010 11 07, 12:15) Labryt  kokioj treniruotej vakar buvai? gal irasei mane i sarasiuka? (vedziau pinigus pirmad ryte) jei pervedei pirmadieni tai buvai irasyta veliausia penktadieni  nebuvau nes pasikeite planai, visa nakti sportavau pagal lotyniska muzika
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 07, 12:22) jei pervedei pirmadieni tai buvai irasyta veliausia penktadieni  nebuvau nes pasikeite planai, visa nakti sportavau pagal lotyniska muzika  oj ne taip surasiau - pervedziau penktad ryte... smagus sportas lotyno ritmu
Ingakalnis
2010 11 07, 13:46
neaiste, irasysiu rytojui:) o sportas tikrai buvo geras... dar kai 12cm kulnas tai is vis maniau siandien kojas sukelus ant pagalviu busiu
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 07, 13:46) neaiste, irasysiu rytojui:) o sportas tikrai buvo geras... dar kai 12cm kulnas tai is vis maniau siandien kojas sukelus ant pagalviu busiu  labai aciu ir tu nepamirsk pasportuoti BG, kartais ten toks pat malonumas kaip ir lotynu sokiai
Ingakalnis
2010 11 07, 21:37
oj zinau... bet kad dabar taip toli nuo namu.. darbas dar toliau...
Arbatelle
2010 11 09, 21:49
Mergučiai, daug žmonių būna 1dieniais pas Neringą nuo 18 val BS ?
TekilaSunrise
2010 11 10, 07:13
QUOTE(Arbatelle @ 2010 11 09, 22:49) Nu va, o aš kaip tyčia vakar negalėjau...
Ingakalnis
2010 11 10, 12:56
as pirmadieni i latin dance norejau bet zakon podlasti, darbe iki 20h sedeti reikejo  ar einate i solariuma klube? kazin kaip ten dabar lempos, senos ar gerai idegis imamas.
Užmiršau
2010 11 10, 19:49
Melka, man atrodo as tave maciau pirmadieni Man atrodo nuo 17.3- iki 18.30 imtinai visos treniruotes zmoningos, nesvarbu pas ka Ingakalnis, o kurioj vietoj darbas?? As pastebejau toki dalyka, jeigu gaunasi tiesiai is darbo i kluba, ti dar nueinu i treniruote, jei tik uzsuku namo
Užmiršau, o kaip pažinai, kad čia aš ?
ellinga
2010 11 11, 19:27
Laba diena atsiprasau, kad isiverziau ir cia visai ne i tema, bet... suintrigavo Ingakalnes parasas  kas per stebuklas DD ir per 9 dienas numesta 7 kg  O gal kas laikes Editos sudarytos mitybos programos? Ir atsiliepimai butu
Užmiršau
2010 11 11, 20:51
QUOTE(Melka @ 2010 11 10, 21:04) Užmiršau, o kaip pažinai, kad čia aš ? Na labai daug nepasikeitei:) O kaip as siandien nusivyliau Jano treniruote, ejau tokia uzsidegusi, o buvo labai labai nepozityvi treniruote. Daugiau ten nebeisiu
TekilaSunrise
2010 11 11, 21:03
QUOTE(Užmiršau @ 2010 11 11, 21:51) O kaip as siandien nusivyliau Jano treniruote, ejau tokia uzsidegusi, o buvo labai labai nepozityvi treniruote. Daugiau ten nebeisiu  Užtat pas Aleksandrą buvo  Patinka jis man - konkrečiai, be pliotkų, be nukrypimų
kutulia
2010 11 11, 21:42
QUOTE(Užmiršau @ 2010 11 11, 21:51) Na labai daug nepasikeitei:) O kaip as siandien nusivyliau Jano treniruote, ejau tokia uzsidegusi, o buvo labai labai nepozityvi treniruote. Daugiau ten nebeisiu  Nu va, o man kaip tik patiko, kad buvo ką veikti šioje treniruotėje. Na ta prasme, kad reikėjo gerai paprakaituoti, norint viską padaryt iki galo. Išėjau tokia išsikrovus ir lengva it pūkas. O praeitą ketvirtadienį nebuvau, tai negaliu palygint, kas ten tokio buvo gero, o šį - tiek blogai.
Ingakalnis
2010 11 11, 22:10
QUOTE(Užmiršau @ 2010 11 10, 20:49) Melka, man atrodo as tave maciau pirmadieni Man atrodo nuo 17.3- iki 18.30 imtinai visos treniruotes zmoningos, nesvarbu pas ka Ingakalnis, o kurioj vietoj darbas?? As pastebejau toki dalyka, jeigu gaunasi tiesiai is darbo i kluba, ti dar nueinu i treniruote, jei tik uzsuku namo  dirbu prie trakų vokės QUOTE(ellinga @ 2010 11 11, 20:27) Laba diena atsiprasau, kad isiverziau ir cia visai ne i tema, bet... suintrigavo Ingakalnes parasas  kas per stebuklas DD ir per 9 dienas numesta 7 kg  O gal kas laikes Editos sudarytos mitybos programos? Ir atsiliepimai butu  DD dukano dieta  jos laikausi nuo 11-02d numečiau per ją 4kg per 9d. bet dabar stabilizacija kažkokia vyksta.. svoris nei iš vietos  kitus kelis kg numečiau per savaitę iki šios dietos, po 17h nevalgiau, būtinai 30min sporto ir kcal iki 900 i dieną nors žinau kad taip negalima Labai jau norisi iki kalėdų tikslą pasiekti  Editos programą turėjo viena mano kaimynė... kol laikėsi, krito svoris labai gražiai, metė ir aišku ... kg grįžo
ellinga
2010 11 11, 23:01
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 11, 22:10) Editos programą turėjo viena mano kaimynė... kol laikėsi, krito svoris labai gražiai, metė ir aišku ... kg grįžo  na jus tikra saunuole  o grizimo as labiausiai ir bijau, nes ta malonuma jau turejau
TekilaSunrise
2010 11 12, 07:16
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 11, 23:10) po 17h nevalgiau, ir kcal iki 900 i dieną O siaube, aš antrą dieną išprotėčiau Jau kiek valios pas Jus...
Užmiršau, tai kitą kartą ateik pasilabinti  Ellinga
Ingakalnis
2010 11 12, 10:10
QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 00:01) na jus tikra saunuole  o grizimo as labiausiai ir bijau, nes ta malonuma jau turejau  as seniau meciau nuo 118 iki 83 cia pries kelis metus  dabar daugiau nwei du metai svoris laikosi apie 83/85 o paskutiniu metu soktelejo daugiau tai vel susiemiau, man idealus svoris yra 70kg... nenoriu kudute buti o normali moteris tik  dabar jau per daug apkuni jauciuosi tai reik... ir reik tik noro, svoris pats krenta kai imi ji purtyti QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 12, 08:16) O siaube, aš antrą dieną išprotėčiau Jau kiek valios pas Jus...  zinok pripranti ier bnieko... paskui palaipsniui didini kcal iki kokiu 1300 ... nes jei daugiau.. man svoris auga  labai leta medz. apyk. plius kt bedu yra. ir tiesa, i mane TU o ne jus kreipkites
ellinga
2010 11 12, 11:16
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 12, 10:10) as seniau meciau nuo 118 iki 83 cia pries kelis metus  dabar daugiau nwei du metai svoris laikosi apie 83/85 o paskutiniu metu soktelejo daugiau tai vel susiemiau, man idealus svoris yra 70kg... nenoriu kudute buti o normali moteris tik  dabar jau per daug apkuni jauciuosi tai reik... ir reik tik noro, svoris pats krenta kai imi ji purtyti As svori islaikyti sugebejau tik metus  paskui toks zveriskas noras buvo valgyti, net dabar baisu prisiminti  paskui dar gimdymas ir turiu plius 16kg laukiu nesulaukiu kada dukryte maziau priklausys nuo mano papulio, labai pasiilgau Editos treniruociu Melka, jei niekas iki kito sestadienio nepsikeis planuoju i kazkuria Editos treniruote uztaikyti  gal noresi ir tu?
Arbatelle
2010 11 12, 11:59
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 11, 22:03) Užtat pas Aleksandrą buvo  Patinka jis man - konkrečiai, be pliotkų, be nukrypimų  Ne tau vienai, kiek pasiklausau.... jis superinis treneris
Ellinga, pasirašau ! eisiu matomai ir ryt pas Editą.
ellinga
2010 11 12, 17:24
QUOTE(Melka @ 2010 11 12, 17:18) Ellinga, pasirašau ! eisiu matomai ir ryt pas Editą. Ryt mano vyras dirba, o kitam sestadieniui atrodo jokiu planu. Tikiuosi mazoji nebus tokia kaip siandien ir bent i kazkuria treniruote istaikysiu Skaitei ka apie tavo zuikuti sapnavau?
Ingakalnis
2010 11 12, 18:28
QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 12:16) As svori islaikyti sugebejau tik metus  paskui toks zveriskas noras buvo valgyti, net dabar baisu prisiminti  paskui dar gimdymas ir turiu plius 16kg laukiu nesulaukiu kada dukryte maziau priklausys nuo mano papulio, labai pasiilgau Editos treniruociu Melka, jei niekas iki kito sestadienio nepsikeis planuoju i kazkuria Editos treniruote uztaikyti  gal noresi ir tu? va va... edimas kartais ziaurus uzeina ir man... editos tren. daug kas giria, o as nei sykio nebuvau.. gal ryt pavyks nulekti ir man
Lyyja Marija
2010 11 12, 19:59
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 12, 19:28) va va... edimas kartais ziaurus uzeina ir man... editos tren. daug kas giria, o as nei sykio nebuvau.. gal ryt pavyks nulekti ir man  Editos kalanetikos gerbėja ir aš esu:) Labai stengiuosi kiekvieną šeštadienį nulėkt, bet, gėda pelėda, gerokai rečiau išeina... Kaip būtų smagu, kad ji ne tik šeštadieniais, o kasdien būtų  !
ellinga
2010 11 12, 20:21
QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 11 12, 19:59) Kaip būtų smagu, kad ji ne tik šeštadieniais, o kasdien būtų  !  nes per Aurelijos (jei gerai pamenu varda) man labai norejosi miego, o i pabaiga pradedavau galvoti ka valgysiu grizus  (kazkodel norejosi lasiniu su duona)
Lyyja Marija
2010 11 12, 20:42
QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 21:21)  nes per Aurelijos (jei gerai pamenu varda) man labai norejosi miego, o i pabaiga pradedavau galvoti ka valgysiu grizus  (kazkodel norejosi lasiniu su duona)  man taip pat! labai jau migdanys ne tik pratimai, bet ir treneres balsas, veido israiska...o jau tas nuolatinis ziurejimas i laikrodi ir paprasciausias patogus sedejimas, kol panos saleje plusha, uf na, bet gal kartais kai baisiai baisiai tingisi sportuotu, tada galima eiti
Užmiršau
2010 11 13, 10:23
QUOTE(kutulia @ 2010 11 11, 22:42) Nu va, o man kaip tik patiko, kad buvo ką veikti šioje treniruotėje. Na ta prasme, kad reikėjo gerai paprakaituoti, norint viską padaryt iki galo. Išėjau tokia išsikrovus ir lengva it pūkas. O praeitą ketvirtadienį nebuvau, tai negaliu palygint, kas ten tokio buvo gero, o šį - tiek blogai.  Gal ir sudetinga, nes antra diena viska skauda. Bet man patinka tikrai judrios treniruotes visas 45 min. O pas ji vis atsirasdavo laiko pagalvoti ka valgysiu, zvilgtelt i laikrodi...Nu zodziu, nesutampa biolaukai turbut su Jano, nes nelimpa man jo treniruote, nepatiko QUOTE(Melka @ 2010 11 12, 09:13) Užmiršau, tai kitą kartą ateik pasilabinti  Ellinga  OK, i kuria treniruote zadi eiti?? QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 12, 19:28) va va... edimas kartais ziaurus uzeina ir man... editos tren. daug kas giria, o as nei sykio nebuvau.. gal ryt pavyks nulekti ir man  Man toks edimas uzeina, jeigu pietu nepavalgau. Tada jau toks ispudis, kad non-stop valgau QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 21:21)  nes per Aurelijos (jei gerai pamenu varda) man labai norejosi miego, o i pabaiga pradedavau galvoti ka valgysiu grizus  (kazkodel norejosi lasiniu su duona) 
|
|