Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportuojame Bodygyme pigiau!
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
panther
Va, va, as irgi norejau susizinoti apie Active BS, nejaugi niekas nebuvot?
Siandien 18 val. man labai tinkamas laikas, tik galvoju, ar nebus ten kokiu netiketumu, tai butu idomu isgirsti atsiliepimus wink.gif
Pep
Priviet smile.gif

as AS buvau vakar pas Jana smile.gif kuo active BS skiriasi nuo paprasto sunku ir pasakyt. kiekvienas treneris skirtingai ji veda. Janas gi islaiko savo "janiskaji" stiliu. man pasirode si treniruote labai panasi i jo buvusia lieknejimo treniruote. tiesa, jis vis dar saugosi po savo ligos/traumos. step platformu nereikejo. gumu nereikejo. buvo balanso, o dauguma pratimu vyko itupstu pagrindu. prijungiant pratimus bicepsams ir tricepsams. darai itupstus zingsniuojant i prieki, paskui atgal ir kartu darai pratimus rankoms. presas irgi kartu su svareliais. na tikiuosi supratot, apie ka as cia rasau smile.gif man kadangi patinka Jano treniruociu stilius, tai uzskaitau smile.gif
Panther, isbandyk, paskui parasysi savo kompetentinga nuomone. Tu gi seniau sportuoji wink.gif
Salia kelio, laikina treniruote, nes matyt dar neaisku, ar liks lieknejimo treniruote, ar active BS. ir kas bus 4dieniais vietoj Tae Bo. Janas kazka uzsimine ir apie galima Body Pump.
prirasiau daug, ale nezinau, ar informatyviai mastau.gif
panther
Pep, aciu uz info, dabar jau daugmaz isivaizduoju, kaip ta trefke atrodo smile.gif Tad leksiu siandien isbandyti wink.gif
Ingakalnis
QUOTE(Salia_kelio @ 2010 02 10, 15:49)
Merginos, o kas bande Active Body Sculpt pas Jana, kuo nuo paprasto skiriasi? Ir idomu, kodel ji laikina  g.gif
*

as net nemaciau kad nauja tren.yra.. o kas janui buvo? trauma gavo kazkur unsure.gif
TekilaSunrise
Aš su tokiu Off-topic'u šį kartą, jei labai nepyksit 4u.gif

Norėčiau paprašyti užildyti anketą apie "Ekologiją ir kosmetiką" mano magistriniam darbui:

http://www. publika .lt/apklausa-15-6e05c70dd36d4497ec729c54d0b5cd8f.html

Tik ištrinkit tarpelius prieš ir po žodžio "publika" - kitaip neleidžia nuorodos kelti... ax.gif

Ačiū smile.gif
Pep
Ingakalni, nenoriu buti gossip girl ax.gif lotuliukas.gif, bet Janui atsinaujino trauma lyg ir g.gif

Tekila, viskas ok, pazadu uzpildyti tavaja anketa. rytoj 4u.gif

xo xo
TekilaSunrise
QUOTE(Pep @ 2010 02 11, 22:23)
Ingakalni, nenoriu buti gossip girl ax.gif lotuliukas.gif, bet Janui atsinaujino trauma lyg ir g.gif

Tekila, viskas ok, pazadu uzpildyti tavaja anketa. rytoj 4u.gif

xo xo
*

Janui, kiek žinau, jau seniai vargas su kelių sąnariais... g.gif Nors gal čia ne prie ko smile.gif

Pep - ačiū clap.gif
Angie_Kiras
QUOTE(Pep @ 2010 02 11, 10:29)
laikina treniruote, nes matyt dar neaisku, ar liks lieknejimo treniruote, ar active BS. ir kas bus 4dieniais vietoj Tae Bo. Janas kazka uzsimine ir apie galima Body Pump.

Va va, man irgi rūpėjo sužinot, kas čia per Active BS. Turbūt šita treniruote vis tik nesusigundysiu, nes labai nemėgstu įtūpstų smile.gif Ech, galėjo tą praeito 4dienio šeštos valandos laikiną BS pas Kristiną padaryt ne laikina... rolleyes.gif Manau, būtų turėjusi pasisekimą, nes tada tiek daug merginų buvo blink.gif
Ingakalnis
panos, klausimukas labai ne i tema, bet gal kuri zino kurnetoli lazdynu ar zveryno galima butu palankyti solo latino,ar kt be partnerio sokius pradedantiesiems?

ir kazin kaip ta Kristinos latin Danc?tiesiog linskma ar ir su zingsniukais biggrin.gif ?
susidomejusi
QUOTE(Angie_Kiras @ 2010 02 04, 10:36)
Jooo, vakar galvojau, ir aš jau įkliuvau ant to kalniuko  doh.gif Kai į treniruotę atvažiavau, apsidžiaugiau, žiūriu, nuo jo sniegas lyg ir pravalytas, provėžų nėra, viskas ok, normaliai užvažiavau. O atgal grįžtant matau, vienas į kalną važiuojantis ant jo pakibo, buksuoja, iš paskos mašinų eilė susirinko... Tai po to tą buksuojantį pradėjo kažkokie vaikinukai stumti, aš, kad netrukdyčiau pravažiuot, į šoną pasukau, o ten sniego taip normaliai, tai ir pati pakibau, t.y. atgal niekaip negaliu pajudėt, ratai prasisukinėja, nors verk, į priekį irgi negaliu pravažiuot, nes su tuo stumiamu negaliu prasilenkt  doh.gif Bet ačiū D tą auto užstūmė, kažkoks busikas, važiuojantis paskui jį, į šoną nusuko, tai ir aš išsijudinau į priekį  ax.gif Sakiau, šiandien vakare į treniruotę su rezervu išvažiuosiu, kad spėčiau laiku ir be trukdžių  unsure.gif 
Melka, pavyyydžiu smile.gif O kur trauksi?  bigsmile.gif
*

biggrin.gif uztaikiau visai netycia ant sios temikes, spaustelejau pirma pasitaikiusi puslapi, skaitau pirma pasitaikiusi posta ir suprantu, kad apie mane cia bigsmile.gif bigsmile.gif
aham, aciu tam vaikinukui, kuris pastume, nes ilgai ten dar butume buksave visi biggrin.gif
Ingakalnis
Panos, klausimukas- ar daug zmoniu buna treniruotese dabar? na 12val?
Ramzytė
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 13, 12:56)
ir kazin kaip ta Kristinos latin Danc?tiesiog  linskma ar ir su zingsniukais  biggrin.gif ?
*

Na aš sakyčiau, kad ir linksma, ir su žingsniukais. Bet linksma tik tada, kai tuos žingsniukus jau pramoksti. Tas man nelabai sekės, todėl į LatinDance daugiau nėjau blush2.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 15, 23:39)
Panos, klausimukas- ar daug zmoniu buna treniruotese dabar?  na  12val?
*

Darbo dienom einu tik vakarais, tai sakyčiau dar pakenčiama, tikrai ne pats bumas, kaip kad būna... O savaitgaliais dieną irgi normaliai 4u.gif
Ingakalnis
as i latin noriu nueiti bet kai zingsniuku nemoku visai bijau kad ten tik grybautoja busiu.. nors labai noriu ismokti blush-anim-cl.gif

TekilaSunrise
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 17, 20:20)
as i latin noriu nueiti bet kai zingsniuku nemoku visai bijau kad ten  tik grybautoja busiu.. nors  labai noriu ismokti blush-anim-cl.gif
*

Na, ir nieko tokio - visiems kažkada reikia pagrybauti, kad išmokti wink.gif Ir ne vieną kartą, ypač jei sunkesnė choreografija. Užtat kai išmoksti, kai perpranti visus žingsnius, paskui taip lengva ir smagu visur - bet kur gali susigaudyti thumbup.gif
Ingakalnis
oj kaip viliojanciai skamba.....
Pep
tos sventes visai ismusa is ritmo hihihi.gif dar ir dabar sunku susikaupti irnesakyk.gif

Ingakalni, del pildymo niekas nesikeicia? rytoj? bigsmile.gif
pma
che che, Pep, jo ismusa... man per sventes tai sniegas trugde pasikapstyt, tai kelia skaudejo ax.gif bet vakar uztai smagiai pas kristina pasibuvau rolleyes.gif ji plaukus nusidaze tamsiai, taip neiprasta smile.gif
Pep
QUOTE(pma @ 2010 02 18, 11:44)
che che, Pep, jo ismusa...  man per sventes tai sniegas trugde pasikapstyt, tai kelia skaudejo  ax.gif bet vakar uztai smagiai pas kristina pasibuvau  rolleyes.gif  ji plaukus nusidaze tamsiai, taip neiprasta  smile.gif
*

aha, vis pamirsdavau pasisakyt apie Kristes plaukus. spalva nuostabi. isties neiprasta, bet labai grazu brunette.gif

man tai jokiu rimtu kliuciu kaip ir nebuvo, tik bet kokia menkiausia mintis apie sporta buvo ignoruojama. ir viskas lotuliukas.gif
TekilaSunrise
QUOTE(pma @ 2010 02 18, 12:44)
che che, Pep, jo ismusa...  man per sventes tai sniegas trugde pasikapstyt, tai kelia skaudejo  ax.gif bet vakar uztai smagiai pas kristina pasibuvau  rolleyes.gif  ji plaukus nusidaze tamsiai, taip neiprasta  smile.gif
*

Man tai nelabai jai tie tamsus plaukai... blush2.gif Labai išblyškusi atrodo. Ji juk natūraliai šviesi, tai taip stipriai tamsintis pavojinga... rolleyes.gif
Ingakalnis
Sveikos,
pildymas bus ryt.

kristinos tamsios neisivaziduoju net... matyt zmogus keiciasi pries pavasari biggrin.gif ruda tamsi jai tiktu bet jei juodai tai brrr..nors reiktu pamatyti smile.gif
Melka
Ingakalni, man tavo liniuotė labai patiko: tu čia į tokią kelionę vyksi greit ?
Pep
Laba ryta wink.gif

ohoho, vakar man patiko intro. tokia valiukiska ir taip greit prabego. galetu sis geris buti pora kartu savaiteje. i like, i like lotuliukas.gif

Melka, sveika sugrizus 4u.gif susildyk nors keliais trumpais ispudziais, ka?

Panther dingo kazkur g.gif Tu skolinga savo nuomone apie active BS. pameni? lotuliukas.gif
panther
QUOTE(Pep @ 2010 02 19, 08:58)
Panther dingo kazkur g.gif Tu skolinga savo nuomone apie active BS. pameni? lotuliukas.gif
*

Esu esu biggrin.gif
Niu man ta active BS tokia sakyciau per viduri - nei labai patiko, nei nepatiko rolleyes.gif Pirma treniruotes dalis tai nelabai, bet paskui isivaziavom ir i pabaiga visai OK smile.gif
Siandien leksiu i ABL pas Neringa smile.gif
Angie_Kiras
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 18, 15:24)
Man tai nelabai jai tie tamsus plaukai...  blush2.gif Labai išblyškusi atrodo. Ji juk natūraliai šviesi, tai taip stipriai tamsintis pavojinga...  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif Man irgi atrodo, kad Kristinai šviesūs plaukai labiau tinka... rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(panther @ 2010 02 19, 10:35)
Niu man ta active BS tokia sakyciau per viduri - nei labai patiko, nei nepatiko  rolleyes.gif  Pirma treniruotes dalis tai nelabai, bet paskui isivaziavom ir i pabaiga visai OK  smile.gif 
Siandien leksiu i ABL pas Neringa smile.gif
*

O tas žodelis "active" kaip pasireiškia? Gal daugiau kokių step'o elementų ar pan.? g.gif
Arbatelle
QUOTE(Pep @ 2010 02 19, 09:58)
Laba ryta wink.gif

ohoho, vakar man patiko intro. tokia valiukiska ir taip greit prabego. galetu sis geris buti pora kartu savaiteje. i like, i like lotuliukas.gif 

Melka, sveika sugrizus 4u.gif susildyk nors keliais trumpais ispudziais, ka?

*

Intro: ispudingas paskutines kombinacijos paskutinis judesys thumbup.gif
Ingakalnis
QUOTE(Melka @ 2010 02 18, 21:47)
Ingakalni, man tavo liniuotė labai patiko: tu čia į tokią kelionę vyksi greit ?
*

taip, geguzes 31 isskrendam su vyru mini atostogu nes uzkniso viskas juodai blush2.gif
panther
QUOTE(Angie_Kiras @ 2010 02 19, 14:35)
O tas žodelis "active" kaip pasireiškia? Gal daugiau kokių step'o elementų ar pan.?  g.gif
*

Man kazkuo primena funkcine treniruote. Vienu metu kelios raumenu grupes dirba, pvz, daromi itupstai zingsniuojant i prieki-atgal ir tuo paciu dirba rankos
loreta__
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_

ab rocket 180lt
ab tronic x2 160lt
celluless 90lt
vibro tone 90lt
masazinis lankas hoop 70lt
leg magic 170lt
cardio twister 320lt
sauna belt 65lt
vibro shaper 110lt
galit paziureti kaip atrodo topshop niekuom nesiskiria
TekilaSunrise
QUOTE(loreta__ @ 2010 02 21, 11:35)
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina

Taip taip, top shop prekes mes tiesiog dievinam... doh.gif biggrin.gif
loreta__
kas tie mes?
TekilaSunrise
QUOTE(loreta__ @ 2010 02 21, 11:47)
kas tie mes?
*

Ne į tą temą, man atrodo, taikot... wink.gif
Ingakalnis
QUOTE(loreta__ @ 2010 02 21, 10:47)
kas tie mes?
*

lotuliukas.gif situ prekiu kurias jus siulote, prikejai gali buti tik tiek kurie sedi namie ir skundzias del lasinuku ar celiulito biggrin.gif
tie kuri eina i sporto kluba manau nepirktu papiguskiu kurie tik akiu dumimas smile.gif

turejau kelis is tos pardes nusiopirkus ir sekmingai pardaviau oo men naudojimo nes sporto klube ta pati rezultata per savaite pasieki mirksiukas.gif
Gucci XX
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 21, 10:48)
Ne į tą temą, man atrodo, taikot... wink.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai ne ten mergina pataike...: lotuliukas.gif
Ingakalnis
lai rasineja, gal renkasi zinuciu skaiciu ir kurs savo tema biggrin.gif
Ingakalnis
Panos, si men uzdarysiu treciadieni 4u.gif jei bus norinciu tai informuoju is anksto kad penktadieni pildymo nebus drinks_cheers.gif
*gerda*
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 22, 19:46)
Panos, si men uzdarysiu treciadieni  4u.gif  jei bus norinciu tai informuoju is anksto kad penktadieni pildymo nebus  drinks_cheers.gif
*

O as uz SV kaip tik katik pervedziau, tai vadinasi sportuot gales eiti jau treciadieni vakare? bigsmile.gif

ak, noreciau ir as su jumis, kazkaip prisijaukinau tada Bodygyma smile.gif
TekilaSunrise
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 22, 18:46)
Panos, si men uzdarysiu treciadieni  4u.gif  jei bus norinciu tai informuoju is anksto kad penktadieni pildymo nebus  drinks_cheers.gif
*

Ui, tai reikia man pervesti smile.gif Nes liko paskutinis dovaninis pakvietimas ir tada jau vsio... biggrin.gif Kiek pamenu, jei ka, tai per 2 savaites ateiti reikia nuo irasymo, ar ne? smile.gif
panther
Na ir zmoniu vakar buvo karsta.gif Bent jau pas Neringa BS doh.gif Cia gal pasirodziusi saulute ir pirmieji horizonte jauciamo pavasario blyksniai taip visas uzdege, kad laikas ruostis bikini sezonui hihihi.gif
Melka
Gerai, kad vakar į BS nėjau - bučiau uždususi smile.gif
Angie_Kiras
QUOTE(panther @ 2010 02 23, 09:32)
Na ir zmoniu vakar buvo  karsta.gif Bent jau pas Neringa BS  doh.gif  Cia gal pasirodziusi saulute ir pirmieji horizonte jauciamo pavasario blyksniai taip visas uzdege, kad laikas ruostis bikini sezonui  hihihi.gif
*

Nieko nuostabaus, kaip visada - priešpavasarinis bumas, kai daug kas tikisi per porą mėn. formas nusilipdyt prieš atvirų drabužių sezoną biggrin.gif

QUOTE(Melka @ 2010 02 23, 09:34)
Gerai, kad vakar į BS nėjau - bučiau uždususi smile.gif
*

Melka, manau, dabar gerus porą mėnesių šitaip bus - pratinkis mirksiukas.gif Paskui su laiku atsitiktinės nubyrės, liks tos pačios ir dar gal kelios naujos užsikabins.
Melka
Jau savaitė kaip neinu po atostogų sportuot, iš pradžių sirguliavau, dabar tingiu ir kuo toliau, tuo labiau... įtariu,kad tingulys gali būt baisulinis
Sienna
Sveikos,

Ar galit pakomentuoti Kalanetikos treniruote - kokio ji pobudzio, ar smagi ar daugiau tokia prie lengvesniu?
Ieskau rytiniu laiku sportavimui, ale vis ta kalanetika rytais yra ax.gif
*gerda*
QUOTE(Sienna @ 2010 02 23, 16:25)
Sveikos,

Ar galit pakomentuoti Kalanetikos treniruote - kokio ji pobudzio, ar smagi ar daugiau tokia prie lengvesniu?
*

kai lankiau klubą, tai buvo pati mėgstamiausia mano treniruotė - lėta rami, ale tikrai ne iš lengviausių, jei stengies dirbt. Tai tempimo, lyg gimnastikos pratimai, trenerė Edita šeštadieniais pamenu taip smagiai nuteikdavo, kad išeidavau kaip ant sparnų ir grįždavau dviračiu palei upę ir rodės viskas aplink dainuodavo thumbup.gif
TekilaSunrise
QUOTE(Sienna @ 2010 02 23, 15:25)
Sveikos,

*

Sakyčiau taip - jei sąžiningai darai ir moki savo raumenukus įjungti į darbą, tai dar ir kaip jie padirba, skauda paskui tris dienas biggrin.gif Bet intensyvumo šioje treniruotėje nėra. T.y. pratimai gana statiški, daroma lėtai, ant spaudimo, išlaikymo. Suprakaituoti nesuprakaituosi smile.gif
Tai va, iš esmės gera treniruotė, manyčiau, nors man, mėgstančiai "išsilakstyti" tai nėra prie mėgstamiausių... ax.gif
Ingakalnis
QUOTE(gerda29 @ 2010 02 22, 17:53)
O as uz SV kaip tik katik pervedziau, tai vadinasi sportuot gales eiti jau treciadieni vakare?  bigsmile.gif

ak, noreciau ir as su jumis, kazkaip prisijaukinau tada Bodygyma  smile.gif
*

taip, ryt 13h papildysiu tai po 16 tikrai gales bigsmile.gif
na o pati jau greit galesi prisideti rolleyes.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 22, 19:10)
Ui, tai reikia man pervesti smile.gif Nes liko paskutinis dovaninis pakvietimas ir tada jau vsio...  biggrin.gif Kiek pamenu, jei ka, tai per 2 savaites ateiti reikia nuo irasymo, ar ne? smile.gif
*

pradeti reikia per menesi laiko 4u.gif jei irasau vasario 24 tai iki kovo pab reik aktyvuoti 4u.gif
QUOTE(Sienna @ 2010 02 23, 14:25)
Sveikos,

*

kalanetika - mano megstamiausia treniruote, pratimai nera staigus bet darant saziningai, ensimuliuojant - visi raumenukai dirba ir labai gerai daileja pilvas ir rankos ( man blush-anim-cl.gif)
ir taaaip reik vel pradeti lankytis.. nes vazidelis ne koks.. o pavasaris jau ant nosies rolleyes.gif
pma
oi, vakar man truko kantrybe parkavimosi aikstelej doh.gif , matyt 19 buvo renginys, as ivaziavau, neradau vietos...o atgal,ner kaip isvaziuot, trombu trombai masinu, as 20 min isvazinejau is ten, nervu prigadinau ir galu gale nepasportavau verysad.gif kur jus ziurit tu renginiu tvarkarascius? daugiau taip nenoreciau ipult...
papildyma padariau, tikiuos spes pereit pinigeliai.
panther
QUOTE(pma @ 2010 02 24, 11:13)
kur jus ziurit tu renginiu tvarkarascius? daugiau taip nenoreciau ipult...
*

jooo, puikiai suprantu, pati viena karta panasiai suvargau doh.gif
as visad pasiziuriu cia:
http://www.teatroarena.lt/
Pep
paburnosiu ir as smile.gif maliausi toj mesmalej vakar wacko.gif labiausiai uzmusa, kad nepaisoma jokiu sveiko proto ir mandagumo taisykliu. grudasi visi bilekaip bicycle.gif man tikrai nesunku praleisti ivaziuojancio, pasitraukti, jei yra vietos. bet jau kai turiu lipti ant bordiuru per pusnis idant praleisciau koki nors izulu tipa, tai sorry box.gif no comment umn.gif

Ingakalnis
Sveikutes,
si men jau viskas.. artimiausias bus kovo 1d paskui kovo 5d.

planuoju nuvaziuot kuria diena per pietus pasisportinti... reik.. jau pavasaris greit blush-anim-cl.gif
panther
Noriu pagirti Jana uz vakarykscia Active BS thumbup.gif Praeita karta, kaip jau rasiau, man si treniruote buvo tokia so-so, nei labai patiko, nei nepatiko.
Bet uztai vakar kitokie pratimukai buvo ir labai fain praejo smile.gif
Apskritai nesu didele Jano gerbeja, bet objektyviai vertinant, rasau jam pliusa 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.