Siandien 18 val. man labai tinkamas laikas, tik galvoju, ar nebus ten kokiu netiketumu, tai butu idomu isgirsti atsiliepimus
Va, va, as irgi norejau susizinoti apie Active BS, nejaugi niekas nebuvot?
Siandien 18 val. man labai tinkamas laikas, tik galvoju, ar nebus ten kokiu netiketumu, tai butu idomu isgirsti atsiliepimus
Priviet
as AS buvau vakar pas Jana Panther, isbandyk, paskui parasysi savo kompetentinga nuomone. Tu gi seniau sportuoji Salia kelio, laikina treniruote, nes matyt dar neaisku, ar liks lieknejimo treniruote, ar active BS. ir kas bus 4dieniais vietoj Tae Bo. Janas kazka uzsimine ir apie galima Body Pump. prirasiau daug, ale nezinau, ar informatyviai
Pep, aciu uz info, dabar jau daugmaz isivaizduoju, kaip ta trefke atrodo
Aš su tokiu Off-topic'u šį kartą, jei labai nepyksit
Norėčiau paprašyti užildyti anketą apie "Ekologiją ir kosmetiką" mano magistriniam darbui: http://www. publika .lt/apklausa-15-6e05c70dd36d4497ec729c54d0b5cd8f.html Tik ištrinkit tarpelius prieš ir po žodžio "publika" - kitaip neleidžia nuorodos kelti... Ačiū
Ingakalni, nenoriu buti gossip girl
Tekila, viskas ok, pazadu uzpildyti tavaja anketa. rytoj xo xo QUOTE(Pep @ 2010 02 11, 10:29) laikina treniruote, nes matyt dar neaisku, ar liks lieknejimo treniruote, ar active BS. ir kas bus 4dieniais vietoj Tae Bo. Janas kazka uzsimine ir apie galima Body Pump. Va va, man irgi rūpėjo sužinot, kas čia per Active BS. Turbūt šita treniruote vis tik nesusigundysiu, nes labai nemėgstu įtūpstų
panos, klausimukas labai ne i tema, bet gal kuri zino kurnetoli lazdynu ar zveryno galima butu palankyti solo latino,ar kt be partnerio sokius pradedantiesiems?
ir kazin kaip ta Kristinos latin Danc?tiesiog linskma ar ir su zingsniukais QUOTE(Angie_Kiras @ 2010 02 04, 10:36) Jooo, vakar galvojau, ir aš jau įkliuvau ant to kalniuko Melka, pavyyydžiu aham, aciu tam vaikinukui, kuris pastume, nes ilgai ten dar butume buksave visi
Panos, klausimukas- ar daug zmoniu buna treniruotese dabar? na 12val?
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 13, 12:56) Na aš sakyčiau, kad ir linksma, ir su žingsniukais. Bet linksma tik tada, kai tuos žingsniukus jau pramoksti. Tas man nelabai sekės, todėl į LatinDance daugiau nėjau QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 15, 23:39) Darbo dienom einu tik vakarais, tai sakyčiau dar pakenčiama, tikrai ne pats bumas, kaip kad būna... O savaitgaliais dieną irgi normaliai
as i latin noriu nueiti bet kai zingsniuku nemoku visai bijau kad ten tik grybautoja busiu.. nors labai noriu ismokti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 17, 20:20) as i latin noriu nueiti bet kai zingsniuku nemoku visai bijau kad ten tik grybautoja busiu.. nors labai noriu ismokti Na, ir nieko tokio - visiems kažkada reikia pagrybauti, kad išmokti
oj kaip viliojanciai skamba.....
tos sventes visai ismusa is ritmo
Ingakalni, del pildymo niekas nesikeicia? rytoj?
che che, Pep, jo ismusa... man per sventes tai sniegas trugde pasikapstyt, tai kelia skaudejo
QUOTE(pma @ 2010 02 18, 11:44) che che, Pep, jo ismusa... man per sventes tai sniegas trugde pasikapstyt, tai kelia skaudejo aha, vis pamirsdavau pasisakyt apie Kristes plaukus. spalva nuostabi. isties neiprasta, bet labai grazu man tai jokiu rimtu kliuciu kaip ir nebuvo, tik bet kokia menkiausia mintis apie sporta buvo ignoruojama. ir viskas QUOTE(pma @ 2010 02 18, 12:44) che che, Pep, jo ismusa... man per sventes tai sniegas trugde pasikapstyt, tai kelia skaudejo Man tai nelabai jai tie tamsus plaukai...
Sveikos,
pildymas bus ryt. kristinos tamsios neisivaziduoju net... matyt zmogus keiciasi pries pavasari
Ingakalni, man tavo liniuotė labai patiko: tu čia į tokią kelionę vyksi greit ?
Laba ryta
ohoho, vakar man patiko intro. tokia valiukiska ir taip greit prabego. galetu sis geris buti pora kartu savaiteje. i like, i like Melka, sveika sugrizus Panther dingo kazkur QUOTE(Pep @ 2010 02 19, 08:58) Esu esu Niu man ta active BS tokia sakyciau per viduri - nei labai patiko, nei nepatiko Siandien leksiu i ABL pas Neringa QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 18, 15:24) Man tai nelabai jai tie tamsus plaukai... Papildyta: QUOTE(panther @ 2010 02 19, 10:35) Niu man ta active BS tokia sakyciau per viduri - nei labai patiko, nei nepatiko Siandien leksiu i ABL pas Neringa O tas žodelis "active" kaip pasireiškia? Gal daugiau kokių step'o elementų ar pan.? QUOTE(Pep @ 2010 02 19, 09:58) Laba ryta ohoho, vakar man patiko intro. tokia valiukiska ir taip greit prabego. galetu sis geris buti pora kartu savaiteje. i like, i like Melka, sveika sugrizus Panther dingo kazkur Intro: ispudingas paskutines kombinacijos paskutinis judesys
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_
ab rocket 180lt ab tronic x2 160lt celluless 90lt vibro tone 90lt masazinis lankas hoop 70lt leg magic 170lt cardio twister 320lt sauna belt 65lt vibro shaper 110lt galit paziureti kaip atrodo topshop niekuom nesiskiria QUOTE(loreta__ @ 2010 02 21, 11:35) jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina Taip taip, top shop prekes mes tiesiog dievinam...
kas tie mes?
QUOTE(loreta__ @ 2010 02 21, 10:47) tie kuri eina i sporto kluba manau nepirktu papiguskiu kurie tik akiu dumimas turejau kelis is tos pardes nusiopirkus ir sekmingai pardaviau oo men naudojimo nes sporto klube ta pati rezultata per savaite pasieki
lai rasineja, gal renkasi zinuciu skaiciu ir kurs savo tema
Panos, si men uzdarysiu treciadieni
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 22, 19:46) Panos, si men uzdarysiu treciadieni O as uz SV kaip tik katik pervedziau, tai vadinasi sportuot gales eiti jau treciadieni vakare? ak, noreciau ir as su jumis, kazkaip prisijaukinau tada Bodygyma QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 22, 18:46) Panos, si men uzdarysiu treciadieni Ui, tai reikia man pervesti
Na ir zmoniu vakar buvo
Gerai, kad vakar į BS nėjau - bučiau uždususi
QUOTE(panther @ 2010 02 23, 09:32) Na ir zmoniu vakar buvo Nieko nuostabaus, kaip visada - priešpavasarinis bumas, kai daug kas tikisi per porą mėn. formas nusilipdyt prieš atvirų drabužių sezoną QUOTE(Melka @ 2010 02 23, 09:34) Melka, manau, dabar gerus porą mėnesių šitaip bus - pratinkis
Jau savaitė kaip neinu po atostogų sportuot, iš pradžių sirguliavau, dabar tingiu ir kuo toliau, tuo labiau... įtariu,kad tingulys gali būt baisulinis
Sveikos,
Ar galit pakomentuoti Kalanetikos treniruote - kokio ji pobudzio, ar smagi ar daugiau tokia prie lengvesniu? Ieskau rytiniu laiku sportavimui, ale vis ta kalanetika rytais yra QUOTE(Sienna @ 2010 02 23, 16:25) Sveikos, Ar galit pakomentuoti Kalanetikos treniruote - kokio ji pobudzio, ar smagi ar daugiau tokia prie lengvesniu? Ieskau rytiniu laiku sportavimui, ale vis ta kalanetika rytais yra kai lankiau klubą, tai buvo pati mėgstamiausia mano treniruotė - lėta rami, ale tikrai ne iš lengviausių, jei stengies dirbt. Tai tempimo, lyg gimnastikos pratimai, trenerė Edita šeštadieniais pamenu taip smagiai nuteikdavo, kad išeidavau kaip ant sparnų ir grįždavau dviračiu palei upę ir rodės viskas aplink dainuodavo QUOTE(Sienna @ 2010 02 23, 15:25) Sveikos, Ar galit pakomentuoti Kalanetikos treniruote - kokio ji pobudzio, ar smagi ar daugiau tokia prie lengvesniu? Ieskau rytiniu laiku sportavimui, ale vis ta kalanetika rytais yra Sakyčiau taip - jei sąžiningai darai ir moki savo raumenukus įjungti į darbą, tai dar ir kaip jie padirba, skauda paskui tris dienas Tai va, iš esmės gera treniruotė, manyčiau, nors man, mėgstančiai "išsilakstyti" tai nėra prie mėgstamiausių... QUOTE(gerda29 @ 2010 02 22, 17:53) O as uz SV kaip tik katik pervedziau, tai vadinasi sportuot gales eiti jau treciadieni vakare? ak, noreciau ir as su jumis, kazkaip prisijaukinau tada Bodygyma taip, ryt 13h papildysiu tai po 16 tikrai gales na o pati jau greit galesi prisideti QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 22, 19:10) Ui, tai reikia man pervesti pradeti reikia per menesi laiko QUOTE(Sienna @ 2010 02 23, 14:25) Sveikos, Ar galit pakomentuoti Kalanetikos treniruote - kokio ji pobudzio, ar smagi ar daugiau tokia prie lengvesniu? Ieskau rytiniu laiku sportavimui, ale vis ta kalanetika rytais yra kalanetika - mano megstamiausia treniruote, pratimai nera staigus bet darant saziningai, ensimuliuojant - visi raumenukai dirba ir labai gerai daileja pilvas ir rankos ( man ir taaaip reik vel pradeti lankytis.. nes vazidelis ne koks.. o pavasaris jau ant nosies
oi, vakar man truko kantrybe parkavimosi aikstelej
papildyma padariau, tikiuos spes pereit pinigeliai. QUOTE(pma @ 2010 02 24, 11:13) jooo, puikiai suprantu, pati viena karta panasiai suvargau as visad pasiziuriu cia: http://www.teatroarena.lt/
paburnosiu ir as
Sveikutes,
si men jau viskas.. artimiausias bus kovo 1d paskui kovo 5d. planuoju nuvaziuot kuria diena per pietus pasisportinti... reik.. jau pavasaris greit
Noriu pagirti Jana uz vakarykscia Active BS
Bet uztai vakar kitokie pratimukai buvo ir labai fain praejo Apskritai nesu didele Jano gerbeja, bet objektyviai vertinant, rasau jam pliusa |