QUOTE(Gucci XX @ 2010 12 06, 09:43)
itraukiau jus jau
sveikutes,
panos sventinis menuo tai primenu kad paskutinis pildymukas bus 24d. sio menesio siaip pildymukai bus si treciaidnwei tada sekantis penktadieni ir jau paksutinis 24d
Sveikos, o ar pirkot kas nors siam klube individualiu treniruociu sudaryma?
QUOTE(renatacka5 @ 2010 12 15, 01:31) sveika, seniau merginos buvo pirkusios, kiek zinau tos kurios dare pagal plana viska liko patenkintos, rase cia atsiliepimus, mano pazistama ir pas edita mitybos kons. daresi, patiko, svoris graziai krito.
Sveikos
kaip ramu, jauciasi pries sventinis laikotarpis buvau pati antradieni kalanetikoje 12h pas Aurelija, smagu buvo ir vyruka matyti ... ir nustebino pasikeitusi choreografija, sunkesne mano akim treniruote bet siaip bent diena zmoniu mazai is vis, kaip vakarais ar daug zmoniu?
Vakar Intro treniruotėj buvo 6 merginos
oho, vadinas tikrai zmoniu sumazejo ne tik per piet
Bandysiu ryt eit sportuot nuo 11 val..kažin ar apskritai kas nors ateis
Ingakalni, kada papildymai...?
Sveikos,
panos su Šventėmis Jus pildymuką darysiu ryt.
einu tikrinu saskaitas -siusiu papildymuka.
Linksmu naujuju metu mergaites
Gal žinote, ar nuo naujųjų keičiasi tvarkaraštis ar lieka tas pats?
Visas, visas su praejusiomis sventemis!!!
Labas, damos
pep, aciukas, jauciu reik ne tik sportisku bet ir sekmingos dietos bei valios metu
irasysiu
Reikia butinai pasigirti, siandien apturejom nerealiai fantastikai "afigiena"Alekso stepa.
paskutiniu metu pagyru tik jis ir tegauna cia
saunuolis vadinas.. na dar janas kartais Pildymukas rytojui padarytas QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 05, 00:09) paskutiniu metu pagyru tik jis ir tegauna cia saunuolis vadinas.. na dar janas kartais Ir Kristina, pas ją irgi labia gerai
Jo, Neringa SUPER
O kokios Neringos ir Kristinos geriausios?
aš buvau savaitgalį pas Aureliją, galiu pasakyti kad metai sporte pertraukos juodai padarė savo ir net jos body sculpt man nebuvo lengvas QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 05, 11:35) O kokios Neringos ir Kristinos geriausios? aš buvau savaitgalį pas Aureliją, galiu pasakyti kad metai sporte pertraukos juodai padarė savo ir net jos body sculpt man nebuvo lengvas Kristina tik jegos treniruotes veda, man asmeniskai jos nera labai lengvos Ooo, koks pagyvėjimas!! Su Naujais metais visas sportininkes! Greitu laiku ir sporto klube sulauksim pagausėjimo. Dabar tai nerealiai man smagu. Sportininkės vis tos pačios, tai ir treniruotės sunkesnės, yra ką veikt, ir nereikia sekti kaimynių, kad neužkabinti netyčia. o kuo labiau nugainioja, tuo labiau man patinka.
Ingakalni, kada kitą savaitę pildymai ?
o tai velnias, nu ir baudelės dydis...
QUOTE(SonataNav @ 2011 01 06, 12:27) Jau cia senas ivykis, vasara apie tai rase spauda, tik konkreciai klubo vardo neidentifikavo. Patikrintu kitus sportklubius - rastu ta pati. Valstybe irgi kalta,priversdama verslininkus chalturinti zmoniu sveikatos saskaita.
girdejau ir as ta istorija, gaila zmogaus.... o del baudos, nera ji didele tikrai mano akimis.
QUOTE(SonataNav @ 2011 01 06, 13:27) Tas pats gali nutikti vandeniu naudojantis namie, darbe ar kur kitur. Tikimybė n kartų mažesnė nei patekti į avariją ar pan. Neąsdinkit žmonių
Lauryna, o valstybė tai kas? tai mes
Ką mąstot dėl klubo ? Aš žadu toliau eiti. O bauda didelė mano akim, nes nėra aišku, kad ten konkrečiai žmogus užsikrėtė, kiek supratau. QUOTE(Melka @ 2011 01 07, 09:18) Ką mąstot dėl klubo ? Aš žadu toliau eiti. Tai žinoma, net kalbos nėra
Laba diena
jei 2k i sav t.y 8k i men tikrai sakyciau, jums, kaip ir arbateles apsimoketu labiau imti 12kartini - jis butu 190lt o isnaudotumete per pusantro men. nors velgi - jei sumastysite daugiau nei 2k jau ir nebe labai apsimoka...
zodziu 12kartinis 190lt. neribotas bet jis tik menesiukui 145lt Papildyta: nauja temike http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=686107 daug kas klausia kur tvarkarasti paziureti galima, taigi jis yra cia: http://www.bodygym.lt/tvarkarastis P.s matau kad klube nuolaida yra 12 kartiniui, jei kas gali gauti su faktura ir etc. tai labiau net is klubo apsimoka imti nes ten dabar tik 195lt.
Gal galite parašyti kaip joga šiame klube?
deja del jogos nzn nieko, pati neturiu su kuom palyginti
pildymuka siandiena padariau, nes prasymuku sulaukiau del skubumo, sekantis - penktadieni
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|