Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportuojame Bodygyme pigiau!
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ingakalnis
QUOTE(Gucci XX @ 2010 12 06, 09:43)
Ingakalni ir as si karta jungsiuosi kartiniui:) (tuoj pervesiu pinigelius).
*

itraukiau jus jau 4u.gif
Ingakalnis
sveikutes,
panos sventinis menuo tai primenu kad paskutinis pildymukas bus 24d. sio menesio 4u.gif
siaip pildymukai bus si treciaidnwei tada sekantis penktadieni ir jau paksutinis 24d 4u.gif
renatacka5
Sveikos, o ar pirkot kas nors siam klube individualiu treniruociu sudaryma? 4u.gif
Ingakalnis
QUOTE(renatacka5 @ 2010 12 15, 01:31)
Sveikos, o ar pirkot kas nors siam klube individualiu treniruociu sudaryma?  4u.gif
*

sveika, seniau merginos buvo pirkusios, kiek zinau tos kurios dare pagal plana viska liko patenkintos, rase cia atsiliepimus, mano pazistama ir pas edita mitybos kons. daresi, patiko, svoris graziai krito.
Ingakalnis
Sveikos smile.gif
kaip ramu, jauciasi pries sventinis laikotarpis smile.gif
buvau pati antradieni kalanetikoje 12h pas Aurelija, smagu buvo ir vyruka matyti ... ir nustebino pasikeitusi choreografija, sunkesne mano akim treniruote smile.gif

bet siaip bent diena zmoniu mazai is vis, kaip vakarais ar daug zmoniu?
Melka
Vakar Intro treniruotėj buvo 6 merginos smile.gif
Ingakalnis
oho, vadinas tikrai zmoniu sumazejo ne tik per piet smile.gif
Melka
Bandysiu ryt eit sportuot nuo 11 val..kažin ar apskritai kas nors ateis smile.gif
TekilaSunrise
Ingakalni, kada papildymai...? 4u.gif Pabaigiau šiandien abonementą smile.gif Bus kitą savaitę?
Ingakalnis
Sveikos,
panos su Šventėmis Jus newyear.gif

pildymuką darysiu ryt.
TekilaSunrise
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 12 26, 22:11)
Sveikos,
panos su  Šventėmis Jus  newyear.gif

pildymuką darysiu ryt.
*

Ką tik pervedžiau smile.gif Ačiū smile.gif
Ingakalnis
einu tikrinu saskaitas -siusiu papildymuka.
Ingakalnis
Linksmu naujuju metu mergaites 4u.gif
Pukė
Gal žinote, ar nuo naujųjų keičiasi tvarkaraštis ar lieka tas pats? blush2.gif
Arbatelle
Visas, visas su praejusiomis sventemis!!! tongue.gif
Ingakalnis
QUOTE(Pukė @ 2010 12 31, 13:11)
Gal žinote, ar nuo naujųjų keičiasi tvarkaraštis ar lieka tas pats? blush2.gif
*

jeigu www.bodygym. lt neraso apie pakeitimus vadinas nera, nes jie ten visu pirma paraso 4u.gif

arbatelle aciukas wub.gif

pildymukas bus treciadieni, veliau penktadieniais drinks_cheers.gif
Pep
Labas, damos ax.gif Užsukau ir aš prisijungti prie Arbatos sveikinimo oro_buckis.gif ir palinkėti aktyvių ir sportiškų metų mirksiukas.gif
Ingakalnis
pep, aciukas, jauciu reik ne tik sportisku bet ir sekmingos dietos bei valios metu biggrin.gif
Aganju
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 03, 19:57)
jeigu  www.bodygym. lt  neraso apie pakeitimus vadinas nera, nes jie ten visu pirma paraso  4u.gif

arbatelle aciukas  wub.gif

pildymukas bus treciadieni, veliau penktadieniais  drinks_cheers.gif
*

Sveikos, su Naujais:)

Ingakalni, pervedziau dabar pinigus, itrauk rytoj. aciu:)
Ingakalnis
irasysiu wink.gif
lauryna
Reikia butinai pasigirti, siandien apturejom nerealiai fantastikai "afigiena"Alekso stepa. thumbup.gif thumbup.gif
Ingakalnis
paskutiniu metu pagyru tik jis ir tegauna cia smile.gif
saunuolis vadinas.. na dar janas kartais smile.gif

Pildymukas rytojui padarytas smile.gif jei kam skubiai reikes dar tai geriau pasukite ( 860405179) nes prie interneto ryt galiu iki vakaro neprisijungti).
TekilaSunrise
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 05, 00:09)
paskutiniu metu pagyru tik jis  ir tegauna cia smile.gif
saunuolis vadinas.. na dar janas kartais smile.gif

Ir Kristina, pas ją irgi labia gerai biggrin.gif
lauryna
QUOTE(TekilaSunrise @ 2011 01 05, 07:20)
Ir Kristina, pas ją irgi labia gerai  biggrin.gif
*

Aga, labai jos jegos treniruotes geros. blush2.gif

Neringos stepas man labai patinka . bigsmile.gif

Pas Jana man per sunku, ne mano fiziniam pasiruosimui. Bet pas ji muzonas visalaik nerealus. tongue.gif
Gucci XX
Jo, Neringa SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
lauryna
QUOTE(Gucci XX @ 2011 01 05, 09:53)
Jo, Neringa SUPER thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
Ingakalnis
O kokios Neringos ir Kristinos geriausios?

aš buvau savaitgalį pas Aureliją, galiu pasakyti kad metai sporte pertraukos juodai padarė savo ir net jos body sculpt man nebuvo lengvas blush-anim-cl.gif
lauryna
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 05, 11:35)
O  kokios Neringos ir Kristinos geriausios?

aš buvau savaitgalį pas Aureliją,  galiu pasakyti kad  metai  sporte pertraukos juodai padarė savo ir net jos body sculpt man  nebuvo lengvas blush-anim-cl.gif
*

Kristina tik jegos treniruotes veda, man asmeniskai jos nera labai lengvos smile.gif Bet kadangi mane labiau stepas veza, renkuosi Alekso ir Neringos trefkes. bigsmile.gif thumbup.gif
kutulia

Ooo, koks pagyvėjimas!!

Su Naujais metais visas sportininkes! smile.gif

Greitu laiku ir sporto klube sulauksim pagausėjimo.
Dabar tai nerealiai man smagu. Sportininkės vis tos pačios, tai ir treniruotės sunkesnės, yra ką veikt, ir nereikia sekti kaimynių, kad neužkabinti netyčia.
o kuo labiau nugainioja, tuo labiau man patinka. biggrin.gif
Arbatelle
QUOTE(lauryna @ 2011 01 04, 23:10)
Reikia butinai pasigirti, siandien apturejom nerealiai fantastikai "afigiena"Alekso stepa. thumbup.gif  thumbup.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Melka
Ingakalni, kada kitą savaitę pildymai ?
Ingakalnis
QUOTE(Melka @ 2011 01 06, 09:35)
Ingakalni, kada kitą savaitę pildymai ?
*

treciadieni ir penktadieni ( taip visa men ) uzdarysiu menesi sausio 26d (bus trec.) ir tai bus paskutinis pildymas, veliau pradesiu vel vasario 4d 4u.gif
Melka
o tai velnias, nu ir baudelės dydis...
lauryna
QUOTE(SonataNav @ 2011 01 06, 12:27)

Jau cia senas ivykis, vasara apie tai rase spauda, tik konkreciai klubo vardo neidentifikavo. Patikrintu kitus sportklubius - rastu ta pati. Valstybe irgi kalta,priversdama verslininkus chalturinti zmoniu sveikatos saskaita.
Parissiene
QUOTE(lauryna @ 2011 01 06, 20:14)
Jau cia senas ivykis, vasara apie tai rase spauda, tik konkreciai klubo vardo neidentifikavo. Patikrintu kitus sportklubius - rastu ta pati. Valstybe irgi kalta,priversdama verslininkus  chalturinti zmoniu sveikatos saskaita.
*

Labai teisingai parasete. drinks_cheers.gif
Ingakalnis
girdejau ir as ta istorija, gaila zmogaus.... o del baudos, nera ji didele tikrai mano akimis.
Melka
Lauryna, o valstybė tai kas? tai mes smile.gif

Ką mąstot dėl klubo ? Aš žadu toliau eiti.
O bauda didelė mano akim, nes nėra aišku, kad ten konkrečiai žmogus užsikrėtė, kiek supratau.

TekilaSunrise
QUOTE(Melka @ 2011 01 07, 09:18)
Ką mąstot dėl klubo ? Aš žadu toliau eiti.

Tai žinoma, net kalbos nėra biggrin.gif
Rita..
Laba diena smile.gif norėjau pasiteirauti kiek kainuotų mėnesinis neribotas abonementas? smile.gif
Ingakalnis
QUOTE(Rita.. @ 2011 01 09, 10:13)
Laba diena  smile.gif  norėjau pasiteirauti kiek kainuotų mėnesinis neribotas abonementas?  smile.gif
*

145lt, pildymai buna penktadieniais/treciadieniais mirksiukas.gif
Rita..
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 09, 13:27)
145lt, pildymai buna penktadieniais/treciadieniais  mirksiukas.gif
*

O jei aš planuoju lankyti sporto klubą 2 kartus per savaitę, gal man pigiau kartinis išeitų? ar yra toks variantas?
Arbatelle
QUOTE(Rita.. @ 2011 01 09, 22:01)
O jei aš planuoju lankyti sporto klubą 2 kartus per savaitę, gal man pigiau kartinis išeitų? ar yra toks variantas?
*

As lankau du kartus i savaite. Perku 12k. abonementa. Man labiau apsimoka.
Ingakalnis
jei 2k i sav t.y 8k i men tikrai sakyciau, jums, kaip ir arbateles apsimoketu labiau imti 12kartini - jis butu 190lt o isnaudotumete per pusantro men. nors velgi - jei sumastysite daugiau nei 2k jau ir nebe labai apsimoka...
zodziu 12kartinis 190lt.
neribotas bet jis tik menesiukui 145lt
Papildyta:
nauja temike
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=686107

daug kas klausia kur tvarkarasti paziureti galima, taigi jis yra cia:
http://www.bodygym.lt/tvarkarastis

P.s matau kad klube nuolaida yra 12 kartiniui, jei kas gali gauti su faktura ir etc. tai labiau net is klubo apsimoka imti nes ten dabar tik 195lt.
LG
Gal galite parašyti kaip joga šiame klube?
Ingakalnis
deja del jogos nzn nieko, pati neturiu su kuom palyginti blush-anim-cl.gif
Ingakalnis
pildymuka siandiena padariau, nes prasymuku sulaukiau del skubumo, sekantis - penktadieni 4u.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.