Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportuojame Bodygyme pigiau!
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ingakalnis
Turime grupę, gauname geras nuolaidas neribotam bei 12-kartiniui abonimentui.

-> Pildymai į sąrašus būna visuomet penktadieniais
-> Kaina šiai dienai yra 145lt.

Gauti nuolaidas labai paprasta (nebūtina būti prisiregistravus supermama.lt tereikia parašyti man į e-mailą ingakalnis@one.lt
arba kreiptis telefonu 860405179) aš duodu rekvizitus kur reikia pervesti pinigus ir į artimiausią pildymą įtraukiu.

Jus nueinate į klubą, pasakote kad esate iš SM grupės sąrašo ir savo pavardę - viskas.

Aktyvuoti reikia per du mėn. to nepadarius pinigai prapuola - taigi du men tai tas laikas per kuri privalote pradėti sportuoti susimokėjus rolleyes.gif

Sporto klubas yra Olimpiečių g. 3 ax.gif
Ingakalnis
Artimiausias pildymas bus rytoj t.y sausio 29d., sekantis vasario 5diena.
panther
Registruojames naujoje temukeje 4u.gif
Siandien planuoju i BS pas Kristina 18 val., jei neuzpustys pakeliui biggrin.gif
Pep
gera mintis, Panther 4u.gif registruojames, nes Ingakalnis viena zinutes tik raso, tik raso biggrin.gif
eisiu ir as issikasti masinos is pusnies blink.gif keliausiu i intro smile.gif
Melka
Aš eisiu pas Kristiną smile.gif
Tikiuosi, kad vietos užteks smile.gif
Arbatelle
Ir as registruojuosi naujoje temoje clap.gif

Jau po INTRO, fainai pasveikinom Aleksandra su praejusiu gimtadiniu, paplojme. Manau jis liko patenkintas. Buvo siandien daug nauju veidu.
panther
QUOTE(Melka @ 2010 01 28, 17:08)
Aš eisiu pas Kristiną smile.gif
Tikiuosi, kad vietos užteks smile.gif
*

Vietos uzteko per akis, ane? wink.gif Nedaug palyginti musu buvo smile.gif
O geriausiai patiko 2 vyrukai, kurie tikriausiai mane, kad Tae Bo trefke (nezinojo, kad pakeistas tvarkarastis) ir pateko i BS lotuliukas.gif Vienas po keliu minuciu neatlaike apsilimo stepo, garsiai pradejo juoktis ir kazka ten uzvemes, kad spjaus i tokius sportus, isejo, o kitas didvyriskai atlaike visa trefke bigsmile.gif Ale taip juokingai vyrai ziurisi, ypac kai stengiasi viska ale taisyklingai atlikti: susikaupimas veide biggrin.gif Bet tie, kurie ateina, saunuoliai 4u.gif
Angie_Kiras
QUOTE(panther @ 2010 01 29, 09:50)
Ale taip juokingai vyrai ziurisi, ypac kai stengiasi viska ale taisyklingai atlikti: susikaupimas veide  biggrin.gif  Bet tie, kurie ateina, saunuoliai  4u.gif
*

Jo jo, geras vaizdas būna - ne tik susikaupimas veide, bet ir išraudimas, o įdomiausia, kad kiek tokių mačiau, visos treniruotės neatlaiko, ta prasme kapituliuoja prieš kai kuriuos pratimus... smile.gif
panther
Jiems ypac sunku atlaikyti visa serija pratimu presui smile.gif
Melka
Vakarykštis buvo stiprus smile.gif Tik su stepu siunkiai tvarkėsi smile.gif
Kelis kartus pastebėjau, kad ir Kristina šypsosi smile.gif
aišku, visvien šaunuoliai smile.gif
Angie_Kiras
QUOTE(panther @ 2010 01 29, 10:11)
Jiems ypac sunku atlaikyti visa serija pratimu presui smile.gif
*

Ir dar visokius įtūpstus ax.gif
Pep
hai

jauciat kokia siluma siandien lauke??? smile.gif

apie viska is eiles:

pirmiausia apie intro. buvo labai nice treniruotes pradzia, Arbatelle. Aleksandras turejo suprasti, kad yra vertinamas mirksiukas.gif ir sureagavo jis graziai thumbup.gif

dar apie vyriskius aerobikos treniruotese. normalu taigi. as net nekreipiu demesio kaip ir ka jie ten daro irnesakyk.gif nustebau tik viena vieninteli karta, kai i Jano lieknejimo treniruote atejo uz smilga lieknesnis berniukstis hihihi.gif

ir dar vienas dalykas. nemanot, kad tas vidurziemiui nebudingas lankytoju pagausejimas pranasauja ankstyva pavasari??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif butu gerai.
Ingakalnis
matyt geros sventes buvo kad pagausejimas juntamas net dabar.. nors, kiek cia beliko iki pavasario, jau viena koja i vasario men esam smile.gif
pma
man rodos dar teks palaukt to pavasario tongue.gif ui kas ten dejosi 7dieni sporto klube! paprastai buna taip ramu, tylu, o cia net pasimeciau atejus, pilnas vestibiulis zmoniu, valgo geria kava..
gera naujiena-suremontuotas begimo takelis smile.gif ir dar viena gera naujiena- kitas begimo takelis isvenge sulauzymo lotuliukas.gif atejo toks berniukas gal 14 metu ir pradejo kaip pioninu groti ant mygtuku biggrin.gif
panther
QUOTE(pma @ 2010 02 01, 10:54)
man rodos dar teks palaukt to pavasario  tongue.gif  ui kas ten dejosi 7dieni sporto klube! paprastai buna taip ramu, tylu, o cia net pasimeciau atejus, pilnas vestibiulis zmoniu, valgo geria kava..

o tai cia koks nors renginys buvo, ar tiesiog siaip toks susiburimas gavosi su uzkanda? biggrin.gif
Ida66
QUOTE(panther @ 2010 02 01, 15:49)
o tai cia koks nors renginys buvo, ar tiesiog siaip toks susiburimas gavosi su uzkanda? biggrin.gif
*

Taigi vyko Pilates seminaras 4u.gif
panther
QUOTE(Ida66 @ 2010 02 01, 17:05)
Taigi vyko Pilates seminaras  4u.gif
*

aaaa ax.gif

Ingakalni, o joga ieina i ta neribota uz 145 Lt ar cia atskirai reikia uz ja susimoketi?
Ingakalnis
panther - joga ieina smile.gif
pma
o varge... kaip jums sekas ivaziuot i aikstute? as vakar ant to ledo uzkibau unsure.gif masina i prieki ne per kur, atgal irgi ner kur, masinu eile... tai aciu vyrukam kurie mane isstume 4u.gif maciau po to ten ir kitos masinos kasesi vietoj, nu pabertu nors truputuka smelio ant to kalno...
Melka
Nors aš be mašinos, bet ir pėstiesiems dabar ne pyragai - pusnys iki kelių, o kitur plikas ledas...galėtų klubas imtis kokių veiksmų smile.gif
Galų gale aikštelė kaip ir jo...
Ingakalnis
va va kad aikstele ne klubo, ten tik maza dalis jo tai jauciu todel ir nesivalo tinginiai, laukia...
Melka
Lauksime pirmųjų aukų vadinasi smile.gif
Ingakalnis
nuleis ta sniega greitai.. reik kazkaip juo dar pasidziaugti - nors mane erzina jau jis, neimanoma i kiemus ivaziuoti, nuvalyti irgi nes pripresuota masinu... i darza vaiko nuvestio negaliu nes irgi nepravaziuoju.. i prieki ok o atgal i kalna niekaip.. zodziu...
noriu pavasario biggrin.gif
va..pasiguodziau
Melka
Na man žiema patinka smile.gif be to, kas smagu, kad po savaitės išvykstu atostogauti ten kur šilčiau smile.gif abonementą dar galima stabdyti kažin ? ar kokios naujos taisyklės įsigaliojo ?
Angie_Kiras
QUOTE(pma @ 2010 02 03, 16:44)
o varge... kaip jums sekas ivaziuot i aikstute? as vakar ant to ledo uzkibau  unsure.gif  masina i prieki ne per kur, atgal irgi ner kur, masinu eile... tai aciu vyrukam kurie mane isstume  4u.gif maciau po to ten ir kitos masinos kasesi vietoj, nu pabertu nors truputuka smelio ant to kalno...
*

Jooo, vakar galvojau, ir aš jau įkliuvau ant to kalniuko doh.gif Kai į treniruotę atvažiavau, apsidžiaugiau, žiūriu, nuo jo sniegas lyg ir pravalytas, provėžų nėra, viskas ok, normaliai užvažiavau. O atgal grįžtant matau, vienas į kalną važiuojantis ant jo pakibo, buksuoja, iš paskos mašinų eilė susirinko... Tai po to tą buksuojantį pradėjo kažkokie vaikinukai stumti, aš, kad netrukdyčiau pravažiuot, į šoną pasukau, o ten sniego taip normaliai, tai ir pati pakibau, t.y. atgal niekaip negaliu pajudėt, ratai prasisukinėja, nors verk, į priekį irgi negaliu pravažiuot, nes su tuo stumiamu negaliu prasilenkt doh.gif Bet ačiū D tą auto užstūmė, kažkoks busikas, važiuojantis paskui jį, į šoną nusuko, tai ir aš išsijudinau į priekį ax.gif Sakiau, šiandien vakare į treniruotę su rezervu išvažiuosiu, kad spėčiau laiku ir be trukdžių unsure.gif

QUOTE(Melka @ 2010 02 03, 23:09)
Na man žiema patinka smile.gif  be to, kas smagu, kad po savaitės išvykstu atostogauti ten kur šilčiau smile.gif
*

Melka, pavyyydžiu smile.gif O kur trauksi? bigsmile.gif
pma
kaip tau gerai Melka blush2.gif as irgi labai myleciau ziemą pakeliui i siltus krastus ax.gif
o va del tu abonementu stabdymo tas irgi noreciau issiaiskint, nes kai sirgau bet nejau pas daktara ir paskambinau kad sustabdyt, tai sake reike pazymos ir taip murmedama sustabde 3 dienom, nors sirgau gal savaite...o Ingakalnis kazkada sake kad jie nepraso pazymu..tai va, kokia ta teisybe butu?
Melka
Važiuoju į Italiją..o dėl stabdymo nustebinot, seniau užtekdavo telefonu pasukti ir sustabdydavo, manęs niekad pažymų neprašė.
Ingakalnis
Sveikos,

klube nebedirba zmogus su kuriuo susikalbedavom be problemu, jos pareigas eina vadovo sunus, jaunas berniukas...
taisykles - kaip diena taip naujiena.

QUOTE(Melka @ 2010 02 03, 22:09)
be to, kas smagu, kad po savaitės išvykstu atostogauti ten kur šilčiau smile.gif abonementą dar galima stabdyti kažin ? ar kokios naujos taisyklės įsigaliojo ?
*

smagu wub.gif as vyrui gimtadieniui planuoju kelione i paryziu suorganizuoti jei darbai neuzspaus nes realaii nelabai galiu prasyti atostogu kova nes dar 6men nebus sioje darb.pradirbti... bet matysim..
Italija faina, o i kuri regiona varai rolleyes.gif
P.s ten ne ypatingai silciau dabar mirksiukas.gif bet is esmes faina kad aplinka pakeista bus ir siaip,juk atostogos rolleyes.gif

Pagal taisykles kurios yra BG pusl. reikia is daktaro pazymos arba jei komandiruote ar atostogos tai is darbdavio.
bet jei labai burba jums, sakykite man i az as stabdysiu pati uz jus 4u.gif
Piktukė
Sakykit, o einant į pirtis ir baseina tikrai butinai reikia kepurėlės ir panašiai? Savaitgali planuojam pirmakart apsilankyt sporto klube.. ax.gif
Ingakalnis
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 02 04, 19:18)
Sakykit, o einant į pirtis ir baseina tikrai butinai reikia kepurėlės ir panašiai? Savaitgali planuojam pirmakart apsilankyt sporto klube.. ax.gif
*

kepureliu niekas nenesioja ten, esu ne kart buvus tik pirciu zonoje, visi turi tik ranksluosti ir tapkes plezenkes mirksiukas.gif
Melka
Atsiprašau...aš dirbu didelėj biudžetinėj įstaigoj su 4000 darbuotojų...tai man eit pas centrinės viršininką pažymos gal ? smile.gif
Bandysiu tartis, o jei nepavyks, tai kreipsiuos pagalbos smile.gif

Važiuoju šiaurėn - Verona, Turinas
Ingakalnis
pati parasyk ir anspauda uzdek, niekas netikrins gi kas pasirase kad ir kolege smile.gif
Melka
iš kur pas mane spaudas ? smile.gif
žodžiu bandysiu tartis
pas mus atostogų prašymą rašosi bent 3 žmonės, o įmonės spaudo aš net akyse nesu mačius smile.gif
Ingakalnis
juodas jumoras mano wink.gif
p.s pagal viska, jei ant firminio blanko - spaudo nereik, nei bankuopse deda dabar nei ten kur dabar dirbu smile.gif
skaitosi gali buti,gali nebuti spaudas jei firminis blankas.
bet melka, ko cia pletotis, sustabdys abonimenta ir be jokiu popieriu manau.
Melka
Pritariu smile.gif
Melka
Neringa per ABL davė žudantį pratimą ir aišku treniruotės gale, kai vos ant kojų pastovim smile.gif Visvien šaunuolė smile.gif

O abonementą pratęsė per vargus, sakė, kad nuo šių metų stabdo tik dėl ligos, o dėl atostogų tai nea g.gif
Ingakalnis
Koks tas zudantis pratimas?
Melka
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 07, 19:05)
Koks tas zudantis pratimas?
*

Nemokėsiu paaiškinti, bet kažkas tokio: gulim ant šono ir į grindis remiamės tik alkūne ir keliais (tiksliau vienu keliu). Tada iškeliam dubenį viršun, kad kūnas būtų lygiagretus grindims ir kilnojam į viršų koją (tą, kuri nesiremia į grindis smile.gif

pma
sveikos, kadangi cia visos ilgai sportuojancios tai norejau paklaust tokio rupimo daikto... kaip jus daret kai planavot pastot, arba esat nesciai? sportavot? blush2.gif
TekilaSunrise
Sveikos, parsivelku ir aš į temą - kažkaip pametus buvau... ax.gif
Reikia man išnaudoti tris pakvietimus į klubą, kur esu gavus (o tai kitaip pamiršiu ir nueis veltui), o tada jau pildysiu smile.gif Tai kadangi pakvietimai dviems, tai ir MB tempsiu - jau gal porą mėnesių kaip sporto klube nebuvo... Nusibodo jam, dabar tik skvošas patinka biggrin.gif
Ingakalnis
Labas rytas,
PMA - viena mergina nestuke lanke, bet tai senokai buvo tai nepasakysiu kokias treniruotes ar tik joga...

TekilaSunrise
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 09, 10:17)
Labas rytas,
PMA -  viena mergina nestuke lanke, bet  tai senokai buvo tai  nepasakysiu  kokias treniruotes ar tik joga...
*

O aš tai atsimenu tą trenerę (na, užkrito vardas, niekaip negaliu prisiminti doh.gif ), aerobikas vedė iki pat išėjimo į dekretą biggrin.gif Ten jau kaip reikiant pilvukas buvo, o ji kaip striksėjo, net keista smile.gif
pma
va va as irgi atsimenu kad buvo tokia trenere, pirmais galvojau ale kokia apkuni, tik po to supratau kad ji nestuke, bet tikrai super strikinejo ax.gif jos stepe as mazai ka spedavau tongue.gif
Pep
Laba hi.gif

apie trenere Vaida kalbat? tikrai, kad irode, jog nestumas - ne liga smile.gif o ir siaip man jos treniruotes nerealiai patikdavo thumb_yello.gif

Pma, planuoji lialka? asmeniskai as tikrai nestabdyciau sportu planuodama. teigiamo rezultato atveju hihihi.gif viskas priklausytu nuo savijautos beigi mediku rekomendaciju drinks_cheers.gif
TekilaSunrise
QUOTE(Pep @ 2010 02 09, 14:04)
Laba hi.gif

apie trenere Vaida kalbat? tikrai, kad irode, jog nestumas - ne liga smile.gif o ir siaip man jos treniruotes nerealiai patikdavo thumb_yello.gif

Pma, planuoji lialka? asmeniskai as tikrai nestabdyciau sportu planuodama. teigiamo rezultato atveju hihihi.gif viskas priklausytu nuo savijautos beigi mediku rekomendaciju drinks_cheers.gif
*

Taip taip, apie Vaida - man ji irgi labai patiko thumbup.gif
Aš tai dar kol kas neplanuoju, bet norėčiau sportuoti besilaukdama.
O planuojant ir stengiantis pastoti tai jau tikrai galima sportuoti, juk čia nieko blogo smile.gif
Salia_kelio
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 09, 10:24)
O aš tai atsimenu tą trenerę (na, užkrito vardas, niekaip negaliu prisiminti  doh.gif ), aerobikas vedė iki pat išėjimo į dekretą  biggrin.gif Ten jau kaip reikiant pilvukas buvo, o ji kaip striksėjo, net keista smile.gif
*

Kad ir Neringa su nemazu pilvuku treniruotes vede smile.gif siaip sportuoti gera, as manau, tik, aisku, labai save saugoti reikia, didelio kruvio vengti ir ziureti i savijauta ax.gif
Angie_Kiras
QUOTE(pma @ 2010 02 08, 15:27)
kaip jus daret kai planavot pastot, arba esat nesciai? sportavot?  blush2.gif
*

Na jeigu aš planuočiau pastot, tai tikrai dėl to nemesčiau sporto schmoll.gif Ir kažin, ar jo atsisakyčiau ir pastojusi - vis tik gaila būtų taip visai formą užleist, tik turbūt apsukas reiktų primažint, gi kokių atsilenkimų serijos jau turbūt neišeitų padaryt biggrin.gif Žinoma, visa tai priklausytų nuo savijautos.
P.S. Kažkada skaičiau straipsnį, kaip viena moteris į treniruoklių salę vos ne iki paskutinės nėštumo dienos vaikščiojo, taip vyrus gasdindama biggrin.gif
pma
aciu uz nuomones 4u.gif ziuresiu kaip cia viskas bus.. oi jei buciau nescia, tai vakar pas jana buciau pagimdzius lotuliukas.gif gerai pavare thumbup.gif
tik kaip nepatinka tie jo pasisukimai torsui kartu su pritupimais einant.. as tokia kerepla jauciuos rolleyes.gif
panther
Aleksandras vakar BS irgi kaip kariuomenej uzvaike, gerai pavarem thumbup.gif Tik labai tvanku toje mazojoje saleje, man ten bent jau vakar oro truko...
Salia_kelio
Merginos, o kas bande Active Body Sculpt pas Jana, kuo nuo paprasto skiriasi? Ir idomu, kodel ji laikina g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.