Ingakalnis
2010 01 27, 19:21
Turime grupę, gauname geras nuolaidas neribotam bei 12-kartiniui abonimentui.-> Pildymai į sąrašus būna visuomet penktadieniais -> Kaina šiai dienai yra 145lt.Gauti nuolaidas labai paprasta (nebūtina būti prisiregistravus supermama.lt tereikia parašyti man į e-mailą ingakalnis@one.lt arba kreiptis telefonu 860405179) aš duodu rekvizitus kur reikia pervesti pinigus ir į artimiausią pildymą įtraukiu.
Jus nueinate į klubą, pasakote kad esate iš SM grupės sąrašo ir savo pavardę - viskas.
Aktyvuoti reikia per du mėn. to nepadarius pinigai prapuola - taigi du men tai tas laikas per kuri privalote pradėti sportuoti susimokėjus
Sporto klubas yra Olimpiečių g. 3
Ingakalnis
2010 01 28, 12:19
Artimiausias pildymas bus rytoj t.y sausio 29d., sekantis vasario 5diena.
panther
2010 01 28, 15:29
Registruojames naujoje temukeje Siandien planuoju i BS pas Kristina 18 val., jei neuzpustys pakeliui
gera mintis, Panther  registruojames, nes Ingakalnis viena zinutes tik raso, tik raso eisiu ir as issikasti masinos is pusnies  keliausiu i intro
Aš eisiu pas Kristiną  Tikiuosi, kad vietos užteks
Arbatelle
2010 01 28, 19:26
Ir as registruojuosi naujoje temoje Jau po INTRO, fainai pasveikinom Aleksandra su praejusiu gimtadiniu, paplojme. Manau jis liko patenkintas. Buvo siandien daug nauju veidu.
panther
2010 01 29, 08:50
QUOTE(Melka @ 2010 01 28, 17:08) Aš eisiu pas Kristiną  Tikiuosi, kad vietos užteks  Vietos uzteko per akis, ane?  Nedaug palyginti musu buvo  O geriausiai patiko 2 vyrukai, kurie tikriausiai mane, kad Tae Bo trefke (nezinojo, kad pakeistas tvarkarastis) ir pateko i BS  Vienas po keliu minuciu neatlaike apsilimo stepo, garsiai pradejo juoktis ir kazka ten uzvemes, kad spjaus i tokius sportus, isejo, o kitas didvyriskai atlaike visa trefke  Ale taip juokingai vyrai ziurisi, ypac kai stengiasi viska ale taisyklingai atlikti: susikaupimas veide  Bet tie, kurie ateina, saunuoliai
Angie_Kiras
2010 01 29, 09:00
QUOTE(panther @ 2010 01 29, 09:50) Ale taip juokingai vyrai ziurisi, ypac kai stengiasi viska ale taisyklingai atlikti: susikaupimas veide  Bet tie, kurie ateina, saunuoliai  Jo jo, geras vaizdas būna - ne tik susikaupimas veide, bet ir išraudimas, o įdomiausia, kad kiek tokių mačiau, visos treniruotės neatlaiko, ta prasme kapituliuoja prieš kai kuriuos pratimus...
panther
2010 01 29, 09:11
Jiems ypac sunku atlaikyti visa serija pratimu presui
Vakarykštis buvo stiprus  Tik su stepu siunkiai tvarkėsi  Kelis kartus pastebėjau, kad ir Kristina šypsosi  aišku, visvien šaunuoliai
Angie_Kiras
2010 01 29, 11:26
QUOTE(panther @ 2010 01 29, 10:11) Jiems ypac sunku atlaikyti visa serija pratimu presui  Ir dar visokius įtūpstus
hai jauciat kokia siluma siandien lauke??? apie viska is eiles: pirmiausia apie intro. buvo labai nice treniruotes pradzia, Arbatelle. Aleksandras turejo suprasti, kad yra vertinamas  ir sureagavo jis graziai dar apie vyriskius aerobikos treniruotese. normalu taigi. as net nekreipiu demesio kaip ir ka jie ten daro  nustebau tik viena vieninteli karta, kai i Jano lieknejimo treniruote atejo uz smilga lieknesnis berniukstis ir dar vienas dalykas. nemanot, kad tas vidurziemiui nebudingas lankytoju pagausejimas pranasauja ankstyva pavasari???  butu gerai.
Ingakalnis
2010 01 30, 18:45
matyt geros sventes buvo kad pagausejimas juntamas net dabar.. nors, kiek cia beliko iki pavasario, jau viena koja i vasario men esam
man rodos dar teks palaukt to pavasario  ui kas ten dejosi 7dieni sporto klube! paprastai buna taip ramu, tylu, o cia net pasimeciau atejus, pilnas vestibiulis zmoniu, valgo geria kava.. gera naujiena-suremontuotas begimo takelis  ir dar viena gera naujiena- kitas begimo takelis isvenge sulauzymo  atejo toks berniukas gal 14 metu ir pradejo kaip pioninu groti ant mygtuku
panther
2010 02 01, 14:49
QUOTE(pma @ 2010 02 01, 10:54) man rodos dar teks palaukt to pavasario  ui kas ten dejosi 7dieni sporto klube! paprastai buna taip ramu, tylu, o cia net pasimeciau atejus, pilnas vestibiulis zmoniu, valgo geria kava.. o tai cia koks nors renginys buvo, ar tiesiog siaip toks susiburimas gavosi su uzkanda?
QUOTE(panther @ 2010 02 01, 15:49) o tai cia koks nors renginys buvo, ar tiesiog siaip toks susiburimas gavosi su uzkanda?  Taigi vyko Pilates seminaras
panther
2010 02 02, 09:22
QUOTE(Ida66 @ 2010 02 01, 17:05) aaaa Ingakalni, o joga ieina i ta neribota uz 145 Lt ar cia atskirai reikia uz ja susimoketi?
Ingakalnis
2010 02 02, 18:09
panther - joga ieina
o varge... kaip jums sekas ivaziuot i aikstute? as vakar ant to ledo uzkibau  masina i prieki ne per kur, atgal irgi ner kur, masinu eile... tai aciu vyrukam kurie mane isstume  maciau po to ten ir kitos masinos kasesi vietoj, nu pabertu nors truputuka smelio ant to kalno...
Nors aš be mašinos, bet ir pėstiesiems dabar ne pyragai - pusnys iki kelių, o kitur plikas ledas...galėtų klubas imtis kokių veiksmų  Galų gale aikštelė kaip ir jo...
Ingakalnis
2010 02 03, 17:52
va va kad aikstele ne klubo, ten tik maza dalis jo tai jauciu todel ir nesivalo tinginiai, laukia...
Lauksime pirmųjų aukų vadinasi
Ingakalnis
2010 02 03, 19:46
nuleis ta sniega greitai.. reik kazkaip juo dar pasidziaugti - nors mane erzina jau jis, neimanoma i kiemus ivaziuoti, nuvalyti irgi nes pripresuota masinu... i darza vaiko nuvestio negaliu nes irgi nepravaziuoju.. i prieki ok o atgal i kalna niekaip.. zodziu... noriu pavasario  va..pasiguodziau
Na man žiema patinka  be to, kas smagu, kad po savaitės išvykstu atostogauti ten kur šilčiau  abonementą dar galima stabdyti kažin ? ar kokios naujos taisyklės įsigaliojo ?
Angie_Kiras
2010 02 04, 10:36
QUOTE(pma @ 2010 02 03, 16:44) o varge... kaip jums sekas ivaziuot i aikstute? as vakar ant to ledo uzkibau  masina i prieki ne per kur, atgal irgi ner kur, masinu eile... tai aciu vyrukam kurie mane isstume  maciau po to ten ir kitos masinos kasesi vietoj, nu pabertu nors truputuka smelio ant to kalno... Jooo, vakar galvojau, ir aš jau įkliuvau ant to kalniuko  Kai į treniruotę atvažiavau, apsidžiaugiau, žiūriu, nuo jo sniegas lyg ir pravalytas, provėžų nėra, viskas ok, normaliai užvažiavau. O atgal grįžtant matau, vienas į kalną važiuojantis ant jo pakibo, buksuoja, iš paskos mašinų eilė susirinko... Tai po to tą buksuojantį pradėjo kažkokie vaikinukai stumti, aš, kad netrukdyčiau pravažiuot, į šoną pasukau, o ten sniego taip normaliai, tai ir pati pakibau, t.y. atgal niekaip negaliu pajudėt, ratai prasisukinėja, nors verk, į priekį irgi negaliu pravažiuot, nes su tuo stumiamu negaliu prasilenkt  Bet ačiū D tą auto užstūmė, kažkoks busikas, važiuojantis paskui jį, į šoną nusuko, tai ir aš išsijudinau į priekį  Sakiau, šiandien vakare į treniruotę su rezervu išvažiuosiu, kad spėčiau laiku ir be trukdžių QUOTE(Melka @ 2010 02 03, 23:09) Na man žiema patinka  be to, kas smagu, kad po savaitės išvykstu atostogauti ten kur šilčiau Melka, pavyyydžiu  O kur trauksi?
kaip tau gerai Melka  as irgi labai myleciau ziemą pakeliui i siltus krastus o va del tu abonementu stabdymo tas irgi noreciau issiaiskint, nes kai sirgau bet nejau pas daktara ir paskambinau kad sustabdyt, tai sake reike pazymos ir taip murmedama sustabde 3 dienom, nors sirgau gal savaite...o Ingakalnis kazkada sake kad jie nepraso pazymu..tai va, kokia ta teisybe butu?
Važiuoju į Italiją..o dėl stabdymo nustebinot, seniau užtekdavo telefonu pasukti ir sustabdydavo, manęs niekad pažymų neprašė.
Ingakalnis
2010 02 04, 18:16
Sveikos, klube nebedirba zmogus su kuriuo susikalbedavom be problemu, jos pareigas eina vadovo sunus, jaunas berniukas... taisykles - kaip diena taip naujiena. QUOTE(Melka @ 2010 02 03, 22:09) be to, kas smagu, kad po savaitės išvykstu atostogauti ten kur šilčiau  abonementą dar galima stabdyti kažin ? ar kokios naujos taisyklės įsigaliojo ? smagu  as vyrui gimtadieniui planuoju kelione i paryziu suorganizuoti jei darbai neuzspaus nes realaii nelabai galiu prasyti atostogu kova nes dar 6men nebus sioje darb.pradirbti... bet matysim.. Italija faina, o i kuri regiona varai P.s ten ne ypatingai silciau dabar  bet is esmes faina kad aplinka pakeista bus ir siaip,juk atostogos Pagal taisykles kurios yra BG pusl. reikia is daktaro pazymos arba jei komandiruote ar atostogos tai is darbdavio. bet jei labai burba jums, sakykite man i az as stabdysiu pati uz jus
Piktukė
2010 02 04, 19:18
Sakykit, o einant į pirtis ir baseina tikrai butinai reikia kepurėlės ir panašiai? Savaitgali planuojam pirmakart apsilankyt sporto klube..
Ingakalnis
2010 02 04, 19:42
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 02 04, 19:18) Sakykit, o einant į pirtis ir baseina tikrai butinai reikia kepurėlės ir panašiai? Savaitgali planuojam pirmakart apsilankyt sporto klube..  kepureliu niekas nenesioja ten, esu ne kart buvus tik pirciu zonoje, visi turi tik ranksluosti ir tapkes plezenkes
Atsiprašau...aš dirbu didelėj biudžetinėj įstaigoj su 4000 darbuotojų...tai man eit pas centrinės viršininką pažymos gal ?  Bandysiu tartis, o jei nepavyks, tai kreipsiuos pagalbos Važiuoju šiaurėn - Verona, Turinas
Ingakalnis
2010 02 04, 22:00
pati parasyk ir anspauda uzdek, niekas netikrins gi kas pasirase kad ir kolege
iš kur pas mane spaudas ?  žodžiu bandysiu tartis pas mus atostogų prašymą rašosi bent 3 žmonės, o įmonės spaudo aš net akyse nesu mačius
Ingakalnis
2010 02 05, 08:01
juodas jumoras mano  p.s pagal viska, jei ant firminio blanko - spaudo nereik, nei bankuopse deda dabar nei ten kur dabar dirbu  skaitosi gali buti,gali nebuti spaudas jei firminis blankas. bet melka, ko cia pletotis, sustabdys abonimenta ir be jokiu popieriu manau.
Pritariu
Neringa per ABL davė žudantį pratimą ir aišku treniruotės gale, kai vos ant kojų pastovim  Visvien šaunuolė  O abonementą pratęsė per vargus, sakė, kad nuo šių metų stabdo tik dėl ligos, o dėl atostogų tai nea
Ingakalnis
2010 02 07, 19:05
Koks tas zudantis pratimas?
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 07, 19:05) Koks tas zudantis pratimas? Nemokėsiu paaiškinti, bet kažkas tokio: gulim ant šono ir į grindis remiamės tik alkūne ir keliais (tiksliau vienu keliu). Tada iškeliam dubenį viršun, kad kūnas būtų lygiagretus grindims ir kilnojam į viršų koją (tą, kuri nesiremia į grindis
sveikos, kadangi cia visos ilgai sportuojancios tai norejau paklaust tokio rupimo daikto... kaip jus daret kai planavot pastot, arba esat nesciai? sportavot?
TekilaSunrise
2010 02 08, 17:02
Sveikos, parsivelku ir aš į temą - kažkaip pametus buvau... Reikia man išnaudoti tris pakvietimus į klubą, kur esu gavus (o tai kitaip pamiršiu ir nueis veltui), o tada jau pildysiu  Tai kadangi pakvietimai dviems, tai ir MB tempsiu - jau gal porą mėnesių kaip sporto klube nebuvo... Nusibodo jam, dabar tik skvošas patinka
Ingakalnis
2010 02 09, 09:17
Labas rytas, PMA - viena mergina nestuke lanke, bet tai senokai buvo tai nepasakysiu kokias treniruotes ar tik joga...
TekilaSunrise
2010 02 09, 10:24
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 09, 10:17) Labas rytas, PMA - viena mergina nestuke lanke, bet tai senokai buvo tai nepasakysiu kokias treniruotes ar tik joga... O aš tai atsimenu tą trenerę (na, užkrito vardas, niekaip negaliu prisiminti  ), aerobikas vedė iki pat išėjimo į dekretą  Ten jau kaip reikiant pilvukas buvo, o ji kaip striksėjo, net keista
va va as irgi atsimenu kad buvo tokia trenere, pirmais galvojau ale kokia apkuni, tik po to supratau kad ji nestuke, bet tikrai super strikinejo  jos stepe as mazai ka spedavau
Laba apie trenere Vaida kalbat? tikrai, kad irode, jog nestumas - ne liga  o ir siaip man jos treniruotes nerealiai patikdavo Pma, planuoji lialka? asmeniskai as tikrai nestabdyciau sportu planuodama. teigiamo rezultato atveju  viskas priklausytu nuo savijautos beigi mediku rekomendaciju
TekilaSunrise
2010 02 09, 13:14
QUOTE(Pep @ 2010 02 09, 14:04) Laba apie trenere Vaida kalbat? tikrai, kad irode, jog nestumas - ne liga  o ir siaip man jos treniruotes nerealiai patikdavo Pma, planuoji lialka? asmeniskai as tikrai nestabdyciau sportu planuodama. teigiamo rezultato atveju  viskas priklausytu nuo savijautos beigi mediku rekomendaciju  Taip taip, apie Vaida - man ji irgi labai patiko Aš tai dar kol kas neplanuoju, bet norėčiau sportuoti besilaukdama. O planuojant ir stengiantis pastoti tai jau tikrai galima sportuoti, juk čia nieko blogo
Salia_kelio
2010 02 09, 16:40
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 09, 10:24) O aš tai atsimenu tą trenerę (na, užkrito vardas, niekaip negaliu prisiminti  ), aerobikas vedė iki pat išėjimo į dekretą  Ten jau kaip reikiant pilvukas buvo, o ji kaip striksėjo, net keista  Kad ir Neringa su nemazu pilvuku treniruotes vede  siaip sportuoti gera, as manau, tik, aisku, labai save saugoti reikia, didelio kruvio vengti ir ziureti i savijauta
Angie_Kiras
2010 02 10, 09:22
QUOTE(pma @ 2010 02 08, 15:27) kaip jus daret kai planavot pastot, arba esat nesciai? sportavot?  Na jeigu aš planuočiau pastot, tai tikrai dėl to nemesčiau sporto  Ir kažin, ar jo atsisakyčiau ir pastojusi - vis tik gaila būtų taip visai formą užleist, tik turbūt apsukas reiktų primažint, gi kokių atsilenkimų serijos jau turbūt neišeitų padaryt  Žinoma, visa tai priklausytų nuo savijautos. P.S. Kažkada skaičiau straipsnį, kaip viena moteris į treniruoklių salę vos ne iki paskutinės nėštumo dienos vaikščiojo, taip vyrus gasdindama
aciu uz nuomones  ziuresiu kaip cia viskas bus.. oi jei buciau nescia, tai vakar pas jana buciau pagimdzius  gerai pavare tik kaip nepatinka tie jo pasisukimai torsui kartu su pritupimais einant.. as tokia kerepla jauciuos
panther
2010 02 10, 15:41
Aleksandras vakar BS irgi kaip kariuomenej uzvaike, gerai pavarem  Tik labai tvanku toje mazojoje saleje, man ten bent jau vakar oro truko...
Salia_kelio
2010 02 10, 15:49
Merginos, o kas bande Active Body Sculpt pas Jana, kuo nuo paprasto skiriasi? Ir idomu, kodel ji laikina
|
|