megasun
2009 07 14, 13:09
Sveikos mamytes, susiduriau su tokiu sunkumu  Mano mergytei 2 menesiukai, bet, kiek as suprantu, mums nepatinka buti lauke  is buname geriausiu atveju 1 valanda. O po to pradeda verkti, yra nepatenkinta, nors ir sausos sauskelenes, pavalgiusi yra ir nera nei silta, nei kartsa. O lauke dabar toks fantastiskas oras, kad net sirdi skauda, jog negalim jame buti juk vis del to ir reikia  O parsivezus ja i kambari miega kuo puikiausiai, o kartais visiskai prasiblasko.  Galvoju, kad gal reiketu supynes - kedute i lauka issinesti ir ja paguldyti jose. Gal tada bus ramesne Ar jus esat susidurusios su tokiaproblemele? gal galit duoti patarimu kaip su visu tuo susitvarkyti  nes as jau nebeisgalvoju ir ka bedaryti Busiu labai jums dekinga
Mano lelyte irgi daugiau pusvalandzio lauke neisbuna. prezastis paprasta: atsibosta guleti vezime As manieza i balkona isvilkau, ten ja ir migdau  Popiet saule i ta puse sviecia, viliuosi, vitamino D prisigamina  Mano pirmagimis iki 1,5 metu jokiu budu nebudavo vezime. Pradzioje gulet nusibosdavo, po to ropinet po vezima reikdavo... Vargdavom su tuo vezimu. Bandydavau nesyneje po lauka panesioti, po to uztiesala i lauka vilkdavau ir ant zoles guldydavau, kad ropineti. O kai brolis gime, is pavydo uzsinorejo sedeti vezime - lauk negalejau iskrapstyti
Raselelyte
2009 07 14, 17:21
QUOTE(megasun @ 2009 07 14, 14:09) Sveikos mamytes, susiduriau su tokiu sunkumu  Mano mergytei 2 menesiukai, bet, kiek as suprantu, mums nepatinka buti lauke  is buname geriausiu atveju 1 valanda. O po to pradeda verkti, yra nepatenkinta, nors ir sausos sauskelenes, pavalgiusi yra ir nera nei silta, nei kartsa. O lauke dabar toks fantastiskas oras, kad net sirdi skauda, jog negalim jame buti juk vis del to ir reikia  O parsivezus ja i kambari miega kuo puikiausiai, o kartais visiskai prasiblasko.  Galvoju, kad gal reiketu supynes - kedute i lauka issinesti ir ja paguldyti jose. Gal tada bus ramesne Ar jus esat susidurusios su tokiaproblemele? gal galit duoti patarimu kaip su visu tuo susitvarkyti  nes as jau nebeisgalvoju ir ka bedaryti Busiu labai jums dekinga  na mano maze lygiai tokia pat, vezime ji isbuna maks 15 min, ir tai jau buna pasiekimas  jai reikia kad ja ant ranku nesiotumei ir viska rodytum, tada jai patinka  tai su ja lauke buna tiek kiek laiko man nugara  ir nieko tu nepadarysi, nu neguli vezime nors tu ka  , lauki unesulaukiu kol vaiskcioti prades, GAL nors kiek maziau reiks ja nesioti, tada teks begioti is paskos
Lokiukas
2009 07 14, 20:42
Uzjauciu Maniske tai irgi iki kokiu 4 men nemegdavi miegot lauke, max 40 min ir tada verksmas, o namie miegodavo visai neblogai o dabar viskas atvirksciai - geriau miega lauke, o namie nelabai (isskyrus nakti) Ir suprask kad gudrus tuos mazius - belieka tik taikytis prie ju
katkuviene
2009 07 15, 09:09
sveikos, mums tas pati problemele, merginai mano trys men. tai jau nuo dvieju men.probleme su miegojimu lauke, nebemiega ir pagulet negali vezimuke, tai ant ranku reikia nesiot, tai dabar taip darau, namie migdau vezimuke, uzmiega tada greit i lauka ir pasivezijam truputi kol atsibunda, o kai atsibunda puolu greit kalbint visaip kad neverktu  tai va ir supaisyk tuos vaikucius, nieko tikiuosi isaugs, kai prades sedet gal pasedes jau vezimuke Papildyta:sveikos, mums tas pati problemele, merginai mano trys men. tai jau nuo dvieju men.probleme su miegojimu lauke, nebemiega ir pagulet negali vezimuke, tai ant ranku reikia nesiot, tai dabar taip darau, namie migdau vezimuke, uzmiega tada greit i lauka ir pasivezijam truputi kol atsibunda, o kai atsibunda puolu greit kalbint visaip kad neverktu  tai va ir supaisyk tuos vaikucius, nieko tikiuosi isaugs, kai prades sedet gal pasedes jau vezimuke
SuperMeska
2009 07 15, 13:21
Maniau, kad cia tik man taip  Su pavydu zvelgiu i mamas, kurios sau ramiai vazinejasi su mazyliais. O mes vos tik i lauka su vezimeliu, tai maniske zviegti pradeda. Neimanoma tiesiog, net zmones atsisuke ziuri, ka as vaikui darau. Nei i parde nuvaziuosi, nei ka. O taip atsibosta namuose tunoti.
ericute
2009 07 15, 14:08
nu reiskia mano dukriukas neisimtis  man irgi pavydas ima ziurint i miegancius leliukus vezimukuose,as tai pastoviai su verkiancia maze parlekiu namo.
pasimetus_laike
2009 07 21, 09:44
Pas mus ta pati problema  iki 2 mėn gulėjom - miegojom lauke vežime be problemų  o dabar turim viską matyti  problema "kažkiek" išsisprendė kai pradėjom guldyt į sportinę dalį  ne visiškai gulimoj padėty, o vos vos pakeltoj  matyt žmogus daugiau mato ir kol kas bent pusantros valandos ištempiam  jeigu koks pyp motoroleristas neprazvimbia kaip uodas pro šalį  aišku nekalbu apie techniškai tvarkingus, bet tokių ooo kaip maža  zvimbia kaip odai kokie... visur...
megasun
2009 07 23, 13:55
su lauku jau pamazu kaip ir stojam i vezes, nes pabunam 1,5 valandos, bet visvien nepatenkintos  tai, kai grazi issinesu supenes - kedute i lauka, kai pradeda verkti paiimu ant ranku, panesioju kol aprimsta ir pasodinu. O ji zvalgosi sau patenkinta, dar vos vos, kad justu pasupu ir tvarka  O ji zvalgosi visur didelem savo akutem, po kiek laiko, jei nori uzmiega, bet po to tekinom i namus lekiam, nes valgyt norim  Bet buna, kad ir tai nepadeda  Gerai nors tiek, kad, kai verkiam, zmones i mumis netaip ziuri
pukepuke
2009 07 25, 08:15
Mano panele nuo 4-iu menesiu kartais nuo karto lauke koncerta rengia  Aciu D. ne kaskart, kitaip nuproteciau  jei jau pradeda rekti neapraminsi, o durniausia, kad tada ir brolis susinervuoja ir nebezinau kaip iki namu daeiti  Turiu ja tada rankose nesti, o kita ranka nemenka vezima su broliu stumti
Vikiki 28
2009 07 25, 17:03
sveiki,na mums kadangi 2 rugp bus menuo,lauke esam nuo ryto iki 21 val vakaro,miega kaip uzmustas...dbr va kazkaip namie uzmigo tai nors namuose pabusiu,nes per diena tik pavalgyt ir pamperi pakeist pareinam...gal kad grynas oras jam Juodkranteje todel ilai miega.
SuperMeska
2009 07 25, 17:03
Na va, siandien pabandymui vel issiruosem visa seimyna i lauka. Bet netrukus turejom grizti namo, neimanoma! Zviegia kaip skerdziama, nezinau kas jai darosi. Maniau su laiku pripras, bet net nepanasu... Pastebejau, kad jai nepatinka butent vezimelyje. Paemiau ant ranku, tada jau gerai, sypsosi
QUOTE(SuperMeska @ 2009 07 25, 18:03) Na va, siandien pabandymui vel issiruosem visa seimyna i lauka. Bet netrukus turejom grizti namo, neimanoma! Zviegia kaip skerdziama, nezinau kas jai darosi. Maniau su laiku pripras, bet net nepanasu... Pastebejau, kad jai nepatinka butent vezimelyje. Paemiau ant ranku, tada jau gerai, sypsosi  Na tai reiksiasi kleckas nuobodziauja, pasiimkite nesyne ir veiduku i prieki - pirmyn.
pukepuke
2009 07 26, 08:32
QUOTE(Vikiki 28 @ 2009 07 25, 18:03) sveiki,na mums kadangi 2 rugp bus menuo,lauke esam nuo ryto iki 21 val vakaro,miega kaip uzmustas...dbr va kazkaip namie uzmigo tai nors namuose pabusiu,nes per diena tik pavalgyt ir pamperi pakeist pareinam...gal kad grynas oras jam Juodkranteje todel ilai miega. Iki menesio-dvieju visi vaikai lauke miega
renaciukas66666
2009 07 26, 09:54
o mano sunelis tai labai megsta buti lauke  kol buna lauke,tai jokio garso is jo neisgirsi  kai griztam i namus tai pradeda zysti ir pykti  tai jei tik buna geras oras,tai keliaujam i lauka
Vikiki 28
2009 07 26, 16:36
QUOTE(pukepuke @ 2009 07 26, 10:32) Iki menesio-dvieju visi vaikai lauke miega  NA MANOJI DUKRYTE TAI MIEGODAVO VISADA IKI TOL KOL VEZIME SEDEJOM..BET MATAU KITI NELABAI LAUKE TEMIEGA KLIACKAI  GAL NAMUOSE TIESIOG JIEMS PATOGIAU ARBA AURA KITA VELNIAS ZINO...SIANDIEN VA MUSU BERNUZELIS 15.40 PAVALGE IR IKI 17 NEMIEGOJO GUGAVO BISKI,ZAIDE SU PALUTE KURI BUVO PAKABINTA VIRS LOPSIUKO,TAIP JUOKINGAI O ISNESIAU I KIEMA PARPIA SAU..
Agniska
2009 07 27, 14:10
QUOTE(SuperMeska @ 2009 07 25, 19:03) Na va, siandien pabandymui vel issiruosem visa seimyna i lauka. Bet netrukus turejom grizti namo, neimanoma! Zviegia kaip skerdziama, nezinau kas jai darosi. Maniau su laiku pripras, bet net nepanasu... Pastebejau, kad jai nepatinka butent vezimelyje. Paemiau ant ranku, tada jau gerai, sypsosi  Toks vaizdas,kad savo žodžius skaitau  Pas mus lygiai tokia pati situacija,iki kokių 3mėn viskas buvo puiku,na o po to  sportinė dalis irgi netinka  va kai į skėtuką įdedu,tai dar dar,bet ten nugarėlė nesireguliuoja,tai greit pavargsta,nes dar nesėdi,ant rankų gerai,bet juk 2h ir neišbus ant jų,echhh  kodėl negali ramiai gulėti vežime,kaip daugelis vaikų?
SuperMeska
2009 07 27, 14:27
QUOTE(Agniska @ 2009 07 27, 15:10) Toks vaizdas,kad savo žodžius skaitau  Pas mus lygiai tokia pati situacija,iki kokių 3mėn viskas buvo puiku,na o po to  sportinė dalis irgi netinka  va kai į skėtuką įdedu,tai dar dar,bet ten nugarėlė nesireguliuoja,tai greit pavargsta,nes dar nesėdi,ant rankų gerai,bet juk 2h ir neišbus ant jų,echhh  kodėl negali ramiai gulėti vežime,kaip daugelis vaikų?  Kiek teko skaityt, tai musu kleckai ne vieni tokie. Tik nezinau, ar galima tiketis kokio pagerejimo ar nelabai. Sakau gal kai prades normaliai sedet, gal tada viskas pasikeis i geraja puse
ciku_caku
2009 07 27, 15:14
musiskis ramus yra, isvezus i lauka visuomet uzmigdavo, siandien nemiegojo, bet ramiai gulejo
Agniska
2009 07 27, 16:23
QUOTE(SuperMeska @ 2009 07 27, 16:27) Kiek teko skaityt, tai musu kleckai ne vieni tokie. Tik nezinau, ar galima tiketis kokio pagerejimo ar nelabai. Sakau gal kai prades normaliai sedet, gal tada viskas pasikeis i geraja puse  Viltis yra
jurabalta
2009 07 28, 10:21
Mano mazgei laukas - kaip sykis pats geriausias vaistas nuo visu pykciu  Mazesne budama lauke vis miegodavo, o dabar stebi aplinka sededama vezime
megasun
2009 07 28, 11:46
As jau galvoju nesyne pirkti ir tada eiti i lauka  Bet ar tai mums pades? Maniske isvis tiutes nepripazista, marliuko irgi nepripazista, su pasivaiksciojimais lauke irgi ne kazkas  Na ne toks vaikas kaip dauguma Papildyta:kai anyta buvo atvaziavusi musu aplankyti, ji ta savaite parpdavo po tris valandas lauke, o kartais ir daugiau  , o kai likom vienos vel ta pati dainele prasidejo  gal as nemoku jos vezioti?
Agniska
2009 07 28, 13:59
QUOTE(megasun @ 2009 07 28, 13:46) As jau galvoju nesyne pirkti ir tada eiti i lauka  Bet ar tai mums pades? Maniske isvis tiutes nepripazista, marliuko irgi nepripazista, su pasivaiksciojimais lauke irgi ne kazkas  Na ne toks vaikas kaip dauguma Papildyta:kai anyta buvo atvaziavusi musu aplankyti, ji ta savaite parpdavo po tris valandas lauke, o kartais ir daugiau  , o kai likom vienos vel ta pati dainele prasidejo  gal as nemoku jos vezioti? Žinok kitiems nešynė būna išeitis,pvz mano visai patinka nešynei,tik kad jam ji jau per maža,reikia didesnę žiūrėti,bet neaišku ar dabar joje jis norės būti
megasun
2009 07 28, 14:12
Tai vat, kad nebutu perniek isleisti pinigai  Faktas, kad jai ant ranku buti patinka. Ji nieko pries, bet buna, kad ir muistytis pradeda, pakeiti padeti ir viskas gerai, po kiek laiko ir vel tas pats. Bet realiai patinka  Tik, kad vat tu nesyniu ivairiu rusiu yra  Ir zinok, kuri mums geriausia Papildyta:Nebent nusipirkt, paziuret kaip reaguos i ja, o jei netinka, ismainyti i kita nesyne
Ievosius
2009 07 28, 16:47
Agniska
2009 07 29, 07:18
QUOTE(megasun @ 2009 07 28, 16:12) Tai vat, kad nebutu perniek isleisti pinigai  Faktas, kad jai ant ranku buti patinka. Ji nieko pries, bet buna, kad ir muistytis pradeda, pakeiti padeti ir viskas gerai, po kiek laiko ir vel tas pats. Bet realiai patinka  Tik, kad vat tu nesyniu ivairiu rusiu yra  Ir zinok, kuri mums geriausia Papildyta:Nebent nusipirkt, paziuret kaip reaguos i ja, o jei netinka, ismainyti i kita nesyne  Nemanau,kad labai didelis skirtumas bus vaikui kokia nešynė,svarbu būtų padėtis į prekį,t.y kad ne tik į mamą žiūrėtų
SuperMeska
2009 08 11, 14:30
O mes jau atrodo issprendem sia problema. Padarau pusiau sedima padeti vezimelyje ir koki pusvalandi ramus vaikas buna  Ir i parduotuve nuvaziuoti galim, nebezviegia kaip anksciau budavo.
ingista
2009 08 11, 22:50
Su pavydu vis žiūriu į šalimais apsilankančią mamytę, kurios dukrelė beveik visą dieną būna lauke vežimukyje,  o mes išeiname daugiausiai 30 min. ir tik ant rankų.  Nuo 2 mėn. miegas lauke taip pat tetrunka ne ilgiau, anksčiau net iki 3 val išparpdavo. Gerai , kad dar turime nuosavą kiemą, tai dažnai išeiname po truputį Dabar tokią dar išeitį radau, paguldau vežime ant pilvo, bet taip, kad viską matytų (aiku čia ne vėžinti), tai patenkintas pabūna, kol pavargsta
Mano maziuke irgi nemyli vezimelio... Kol nesi ant ranku, tai patenkinta dairosi, sypsosi, net uzmiega. Tik paguldai i vezima, ne minute nepraeina ir rekimas baisulinis. Ir taip jau trecias menuo, nuo pat gimimo... Tai paskutiniu metu ant ranku su vyru nesam i lauka. Ir nesiojam pakaitom: tai jis, tai as. Kol vasara, geri orai norisi, kad vaikas kuo daugiau laiko gryname ore praleistu.
maniskis nuo kokio 5men pradejo vezimelio nekesti, dabar jau ir kita nupirkom, bet vistiek tas pats. Lauke vezimelyje nemiega, pasedi kokias 30min o paskui ant ranku. Kai i soda nuvaziuojam tai hamakan pakabinam kad lauke pamiegotu, bet sia tik savaitgaliais ir tik geru oru taip buna.
Fatimaallaa
2009 09 16, 10:05
Manoji kai siaip oras normalus ir saules ner, dar labai nesipriesina buti lauke, bet vezimelyje na jau labai retai kada miega. Bet jeigu diena karsta ir sauleta  geriau likti namie, nes praklyks visas ausis ne tik man bet ir aplinkiniams. Nezinau kodel ji sitaip nemegsta saules, nors ir su skrybelaite ir pastoviai pavesyje. Vis tiek...
Jurgutia18
2009 09 28, 12:21
Sveikos mamytės  radau temą apie lauką gal ne tokia tema, bet nepykit  norėčiau pas jus paklausti man balandžio mėn gimdyti, o po kiek laiko galima vesti vaiką į lauką?ačiū
Raselelyte
2009 09 28, 13:21
QUOTE(Jurgutia18 @ 2009 09 28, 13:21) Sveikos mamytės  radau temą apie lauką gal ne tokia tema, bet nepykit  norėčiau pas jus paklausti man balandžio mėn gimdyti, o po kiek laiko galima vesti vaiką į lauką?ačiū  as gimdziau sausi ir jau pirma savaite isveziau mazyle su vezimuku i balkona 10 min...  nebuvo salta labai  ir kaskart ilginau laika, kol jau lauke isbudavom apie valanda  o veliau ir daugiau
Jurgutia18
2009 09 28, 13:27
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 28, 15:21) as gimdziau sausi ir jau pirma savaite isveziau mazyle su vezimuku i balkona 10 min...  nebuvo salta labai  ir kaskart ilginau laika, kol jau lauke isbudavom apie valanda  o veliau ir daugiau  na ačių už atsakymą  ,nes kažkaip tikrai pasidarė įdomu ,nes mes su vyru susigičinom
Vilke 27
2009 09 28, 17:44
maniskis max valandele buna vezime ir tai jei tik miega o seip praso demesio ir ant ranku
megasun
2009 09 29, 15:08
as, kai tik pagimdziau (buvo pavasaris) po poros dienu veziau i lauka savo auksiuka  Neislaukiau as ilgiau, nes vaikiukui reikia kvepuoti grynu oru. Ir buvo viskas gerai kol nepradejo nemegti vezimuko. Net nesyne atidave vyro brolio zmona, bet cia mums buvo neiseitis. Nepatiko ji dukrytei  Bet jau dabar isaugom is to. Viena diena sast ir pradejom miegoti, o jei ne miegoti tai su barskuciu zaisti vezimelyje lauke  man tai stebuklas kazkoks buvo  o dabar jei ka ant reanku ir varom kur nors, apsiramina, vel paguldau i vezima ir ziuri i dangu  Dar man sesele, kuri lanko mus namuose, patare ir diena paguldyt i vezimuka. Sako, svarbu, kad jis jame nenuobodziautu ir priprastu Papildyta:Dabar mums kaip ir kitos bedeles  ji priprato uzmigti vezimuke, kai buna diena. Tai kai lyja ar yra didelis vejas, kai nevaziuojam i lauka, jai kambaryje uzmigt nelabai iseina.  Naktim uzmiega, viskas tvarkoje, bet diena buna sunku ja migdyti  Toks jausmas, kad nuo vilko ant meskos uzsokau
viktorija523
2009 09 29, 15:20
QUOTE(megasun @ 2009 07 14, 14:09) Sveikos mamytes, susiduriau su tokiu sunkumu  Mano mergytei 2 menesiukai, bet, kiek as suprantu, mums nepatinka buti lauke  is buname geriausiu atveju 1 valanda. O po to pradeda verkti, yra nepatenkinta, nors ir sausos sauskelenes, pavalgiusi yra ir nera nei silta, nei kartsa. O lauke dabar toks fantastiskas oras, kad net sirdi skauda, jog negalim jame buti juk vis del to ir reikia  O parsivezus ja i kambari miega kuo puikiausiai, o kartais visiskai prasiblasko.  Galvoju, kad gal reiketu supynes - kedute i lauka issinesti ir ja paguldyti jose. Gal tada bus ramesne Ar jus esat susidurusios su tokiaproblemele? gal galit duoti patarimu kaip su visu tuo susitvarkyti  nes as jau nebeisgalvoju ir ka bedaryti Busiu labai jums dekinga  Mums irgi buvo tokia problemėlė, nenorėdavo gulėti vežimuke, būdavo išvažiuojam kur nors su vežimuku, tai kol miega, gerai, bet jei tik pabunda iš karto dūdas paleidžia, tai mes keitėm vežimuką, pasirodo bda buvo tame, kažkodėl mano vaikiukui nepatiko vežimas, aišku pasirodys, tai keista, kad tokie mažuliai, o jau savo norus reiškia  o šiaip bėdelės išsispręs, kai galima bus į sėdimą vežimą pusiau gulom paguldyti, vaikas viską matys, jam bus įdomu ir tada tikrai nebus pykčių
cererra
2009 10 01, 18:47
musu merginai nuo pirmuju dienu patiko buti lauke, tik su ta salyga kad butu vezinama ar supama, reikalavo nuolat judesio
lincia_pincia
2009 10 01, 19:00
QUOTE(cererra @ 2009 10 01, 20:47) musu merginai nuo pirmuju dienu patiko buti lauke, tik su ta salyga kad butu vezinama ar supama, reikalavo nuolat judesio  o maniskei tas pats ir supimas ir viskas, neguli vezime nors tu ka  tai mes iseinam i lauka, as atsisedu ant supyniu, paimu maze, uzsisupam abi, maze uzmiega, tada paguldau ir einu pasivaiksciot
Nemegsta ir mano saulyte gulimo vezimo nors tu ka  tik pirma menesi pavykdavo ja uzmigusia trumpam paguldyti ir i lauka vezime isvezti miegancia. bet tik prabudusi paleisdavo dudas  kaip suprantu, jai nepatinka guleti kazkur giliai ir nieko nematyti. todel dabar i lauka iseinam kai pasodinu ja i automobiline kedute ir uzdedu ant vezimo ratu arba nesykleje. o vezimo gulima dalis dulkija....  bet nors taip vaika i lauka isvedu
Murlyka
2009 10 04, 13:35
QUOTE(megasun @ 2009 07 14, 14:09) Sveikos mamytes, susiduriau su tokiu sunkumu  Mano mergytei 2 menesiukai, bet, kiek as suprantu, mums nepatinka buti lauke  is buname geriausiu atveju 1 valanda. O po to pradeda verkti, yra nepatenkinta, nors ir sausos sauskelenes, pavalgiusi yra ir nera nei silta, nei kartsa. O lauke dabar toks fantastiskas oras, kad net sirdi skauda, jog negalim jame buti juk vis del to ir reikia  O parsivezus ja i kambari miega kuo puikiausiai, o kartais visiskai prasiblasko.  Galvoju, kad gal reiketu supynes - kedute i lauka issinesti ir ja paguldyti jose. Gal tada bus ramesne Ar jus esat susidurusios su tokiaproblemele? gal galit duoti patarimu kaip su visu tuo susitvarkyti  nes as jau nebeisgalvoju ir ka bedaryti Busiu labai jums dekinga  QUOTE(ericute @ 2009 07 15, 15:08) nu reiskia mano dukriukas neisimtis  man irgi pavydas ima ziurint i miegancius leliukus vezimukuose,as tai pastoviai su verkiancia maze parlekiu namo.  Ogo, maniau, kad tik mano dukra tokia keistuole  nes laukas man asmeniskai jau asociuojasi su stresu... mazyle lauke miega tik tada, kai kietai imigusia isnesu laukan ir paguldau, kitaip jokiais budais... Dabar tik staciom reik nesiot, o del nesynes tai nezinau, butu super gerai, bet ta, kuria turiu turbut netinka, o ir ar ne per mazas 2men kudikis sodint i nesyne?
cioliuke
2009 10 10, 01:57
mano mazyliui patinka laukutis  , tik iseinam su vezimu, ziurek 2-3min ir miega jau ponulis  , o ant ranku kai paimu ir isivedu nors 5min i lauka gryno oro pakviepuoti tai ir patinka, viska ziurineja, viskas idomu.
maidala
2009 10 11, 18:57
QUOTE(Murlyka @ 2009 10 04, 14:35) Ogo, maniau, kad tik mano dukra tokia keistuole  nes laukas man asmeniskai jau asociuojasi su stresu... mazyle lauke miega tik tada, kai kietai imigusia isnesu laukan ir paguldau, kitaip jokiais budais... Dabar tik staciom reik nesiot, o del nesynes tai nezinau, butu super gerai, bet ta, kuria turiu turbut netinka, o ir ar ne per mazas 2men kudikis sodint i nesyne? ir pas mus tos pacios bedos. Ant ranku mergicai gerai, o lopsy gulet atsisako. Beda padeda spresti slingas, nors dabar su juo ne i lauka o i balkona iseinam. Is pradziu ir jis nelabai tiko, bet po biski papratom
Kamil:)
2009 10 17, 23:44
Ziuriu yra mamyciu, kurios panasiai vargta kaip as, pirma men neimanoma buvo buti lauke, nuolat vezime verkdavo, nes labai nerami buvo, geriausiu atveju pusvalandukui uzsnusdavo  paskui pora men neblogai dudavo po pora valandkiu pravaiksciodavau kol ji miegodavo ir vel viskas apsiverte paskui, pradejo stebeti aplinka, norisi viska matyti, nebuna vezima dabar visai, ir nesvarbu, kad jau sportinuke su pusiau pakeltu dugnu, ji slneka zemyn, nepatinka taip, pyksta, klykia, atsigulus irgi negerai  Gerai tik ant ranku ir kitame vezime teko vezioti, tas pats vargas, negerai jai ir viskas  Girdejau, kad buna vaiku kategorijos, kurie nemegsta buti vezime, tad greiciausiai teks laukti kol pradesim tvirtai vaikscioti, tada gal ilgiau laukelyje pabusim
gabiegabriele
2009 10 25, 19:52
QUOTE(Kamil:) @ 2009 10 17, 23:44) Ziuriu yra mamyciu, kurios panasiai vargta kaip as, pirma men neimanoma buvo buti lauke, nuolat vezime verkdavo, nes labai nerami buvo, geriausiu atveju pusvalandukui uzsnusdavo  paskui pora men neblogai dudavo po pora valandkiu pravaiksciodavau kol ji miegodavo ir vel viskas apsiverte paskui, pradejo stebeti aplinka, norisi viska matyti, nebuna vezima dabar visai, ir nesvarbu, kad jau sportinuke su pusiau pakeltu dugnu, ji slneka zemyn, nepatinka taip, pyksta, klykia, atsigulus irgi negerai  Gerai tik ant ranku ir kitame vezime teko vezioti, tas pats vargas, negerai jai ir viskas  Girdejau, kad buna vaiku kategorijos, kurie nemegsta buti vezime, tad greiciausiai teks laukti kol pradesim tvirtai vaikscioti, tada gal ilgiau laukelyje pabusim  Susiduriau ir as su sia problema,mano maziukas gime birzeli,oras pasakiskas,bet tik ikeldavau i vezima iskarto pradedavo verkti,nervuotis, maniau gal vezimas netinka, pardaviau,nusipirkom kita,deja  nepadejo ir tas. Pasiimdavau ant ranku, nepadejo... uzsidejau autokedute -tas pats. Namuose vaikas ramus,linksmas,miegojo gerai, bet va gryname ore net buvimas ant ranku nepadejo. Dabar jau mums 4 men, uzsidejau sportinuka ir jau sekmingai vazinejames kieme,zvalgosi visur ir nusnaudzia posmeli
lincia_pincia
2009 10 25, 21:02
QUOTE(gabiegabriele @ 2009 10 25, 21:52) Susiduriau ir as su sia problema,mano maziukas gime birzeli,oras pasakiskas,bet tik ikeldavau i vezima iskarto pradedavo verkti,nervuotis, maniau gal vezimas netinka, pardaviau,nusipirkom kita,deja  nepadejo ir tas. Pasiimdavau ant ranku, nepadejo... uzsidejau autokedute -tas pats. Namuose vaikas ramus,linksmas,miegojo gerai, bet va gryname ore net buvimas ant ranku nepadejo. Dabar jau mums 4 men, uzsidejau sportinuka ir jau sekmingai vazinejames kieme,zvalgosi visur ir nusnaudzia posmeli  mums lygiai tas pats  isgelbejo tik sportinukas  nors ir jame buna dienu kai zurza ir i jokias kalbas apie lauka nesileidzia
Fatimaallaa
2009 10 25, 22:05
na mes jau paaugom ir reikalas su lauku pagerejo. dabar jau domimes viskuo, vaikus kabiname, zaislus atiminejam ir siaip isdykaujam. ir jokiu verksmu
Laura01
2009 11 04, 14:18
mano pukui penki menesiai, jei neinam pasivaikscioti, uzmigdau balkone ji kokiai valandai ar pusantros. dabar temperatura apie -1. buna dienu, kai neiseinam is namu jei lyja arba didelis vejas... ar ne per mazai mazylis buna lauke? kaip jus darot?
Bozinda
2009 11 04, 14:58
mes tai dabar nekiekviena diena einam i lauka, nes sloga antra savaite, o taip jei nelyja, tai einam kiekviena diena , maziausiai valandai, buna ir 2-3 val.
Mes laukutyje isbunam 3-5 val. kiekviena diena. Na jei labai stiprus lietus ar vejas tada jau neinam.
|
|