Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip išmokyti mažiuką kad pats užmigtų?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Erika Adomaitiene
Sveikos mamytes smile.gif Mano zuikuciui 6,5 menesio ir jis visai nemoka pats uzmigti, isskyrus lauka. Diena miega tik vezimuke arba lauke, o kai ateina vakaras uzmiega tik valgydamas arba nesiojamas. Paguldzius i lovyte rekia verysad.gif ir vel tenka imt ant ranku arba duot papuka. Nakti lygiai tas pats...abu su vyru visai isvarge, jis 6 keliasi i darba...siaubas kaip sunku. Bandem palikt viena lovytej ir pratint kad uzmigtu pats, bet jis tik rekia rekia, man sirdi skauda taip vaika kankint. Taigi lovytej miegot visai nenori, geriausia pas mus lovoj, prie papuko, bet koks cia poilsis. Gal ka patarsit labai prasau! aciu mamytes smile.gif
Maja Di
Pas mus tas pats varijantas, nežinau nė ką patart. g.gif Aš tai migdau pas mus lovoj, tai kai tik prabunda kišu papą ir jis vėl užmiega, nežinau kiek tai tęsis, bet šiuo metu tai vienintelė išeitis 2.gif
Veitė
Kai leliukas negali apseiti be mamos papuko, tai, manau, bus sunku pripratint uzmigti be jo... Va, musu lalailai metukai uz savaites, bet uzmiega tik prie mano krutines, bet as nesiskundziu, miela turet toki maza zmoguti salia smile.gif
Erika Adomaitiene
Taigi labai sunku atprast nuo tokio didelio malonumo kaip papuko ciulpimas kada tik uzsimanai smile.gif bet nesuprantu dar ir to kodel mazius nakti pabudineja, pagal amziu jau daugelis vaikuciu visa nakti ismiega...Is pradziu galvojau gal jam jau mazai maisto, bet nuo keturiu men pradejom pratintis prie kieto maisto, o dabar per diena jau gauna keturias porcijas: vaisiu, darzoviu kosytes, darzoviu su mesyte, o vakare avizines kosytes. Tarpuose dar geria mano pienuka...zandukai irgi nemazi smile.gif smile.gif atrodo tikrai nealkanas...tai ar cia tik del malonumo papuka paciulpti pabunda?? sunku suprast g.gif
Erika Adomaitiene
As labai dziaugiuosi, kad maitinu ir kad maziukas valgydamas uzmiega. Bet kai uzmiega noriu perkelt i lovyte, tada visi geriau pasiilsim, o jis jaucia kad guldysiu i lovyte, pabunda ir verkia. cry.gif ..tai va kaip cia pas mus gaunasi... ax.gif
patrakusi
Mano lelia tai pati uzmiega.. clap.gif Nors is pradziu tai irgi be papuko uzmigt negalejo..Ir man buvo pradeje skaudet, nes labai tampe doh.gif O paskui nusprendem su vyru (nors kad ir kaip to nenorejom) duoti soskyte..Nors ji nelabai jos norejo schmoll.gif , bet kai tik uzsimanydavo valgyt, tai as jai soske i burnyte, ir kad ciulpia ta soske, kad ciulpia, biggrin.gif biggrin.gif tai tabar pavalgo, jei jau nori miegucio, tai pradeda zyzti, (nes zaidzia be soskes, mokosi kalbeti biggrin.gif biggrin.gif )tada duodu soske, ir ji sau ramiausiai keliauja i sapnu karalyste wub.gif Naktimis miega, tik 6 ryto prabunda pavalgyt ir toliau miega..Beje, jau kai uzmiega tai soskyte ismeta ir toliau sau miega.. thumbup.gif Sekmes jums pratinant.. 4u.gif
Žiedė
4u.gif nA Manasis IRGI be papuko neuzmiega...paskui kisu soske, ir tada guldau i lovyte blush2.gif
Erika Adomaitiene
4u.gif soskute mes irgi duodam, bet tas musu mazius su tokiu tvirtu charakteriu cool.gif kad kai jau pyksta tai net soskute nepadeda...spjauna ir toliau dainuoja ir vel mamytes papulio reikia smile.gif kagi nenuleidziam ranku thumbup.gif, bandysim toliau mokytis uzmigti paciam. aciu uz patarimus o jei dar koki gera zinot, parasykit smile.gif smile.gif
Jolanta_vaiciul
4u.gif Sveikos mielos mamytės. Aš jau galvojau, kad tik man taip prastai. Mano sūneliui nei papukas, nei soskytės(kurias pirkau net šešias, galvodama kad netinka)nepadeda. Dieną mažutis būdamas iš viso nemiegodavo, na o naktį dar šiek tiek. Įsivaizduokit kaip atrodžiau, kaip zombis. Nei dieną, nei naktį normaliai nemiegojusi. Vyras su manim nebesusikalbėdavo vaje.....
Bet tokios problemos kad nemiega lovelėje neturėjau. Nuo pat pradžių aš jį tik ten guldydavau. Buvo sunku keldavausi ir vėl guldavau naktimis gal daugiau nei 20 kartų, bet tikriausiai pavyko. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Virgina
Sveikos,

Mano mažylis pats užmiega dažniausiai. Tačiau norint specialiai užmigdyti tenka pavargti. Jis užmiega kai pats pavargsta žaisti ir kitaip veikti, tuomet apsiramina, paduodu jam tokį mažą rankšluostuką ir jis jį laiko rankytėse kol užmiega. Supimas ant rankų dabar jam kelia juoką, tad ant rankų labai sunkiai sekasi migdyti. mirksiukas.gif

negre
Aš savo merginą galiu užmigdyt tik supdama ant rankų ir dar nebetkaip, o apie užmigimą pačiai net kalbos nėra. Net lauke pirma užmigdau ant rankų o tik po to galiu į vežimą paguldyt. Šnekėjau su vaikų neurologe dėl miegelio problemų,tai pasakė kad vaikams apie šeštą-septintą mėnesį tai tampa įpročiu ir po to taip iki trijų metų.. sad.gif g.gif g.gif Taip turbūt ir vargsiu...
sssaule
Jus tai vargstat su vienu leliuku, o as tai su dviem, jei vyro vakare nebuna tai turiu sauktis mama, ar sese kad padetu uzmigdyti, maniskems jau metai ir menuo diena dar uzmigdau vezimuke, o vakare tik ant ranku.
Vilusa
O je doh.gif Viskas taip pat kaip ir mūsų mažoji - užmiega tik ant rankų arba ant papo, tik lauke - iškart užmiega vežimėlyje (jau du mėnesiai - anksčiau vežimo visai nepripažino). Naktį miega šalia, nes perkėlus į lovytę po minutės ima rėkti, jei išsibudina - pusvalandį migdyti. Gerai kad naktį neprabunda visiškai, kai ima vartytis - papas burnon ir toliau miega. Nei ką daryti g.gif
Kleopatra
mum si problema taip pat aktuali sad.gif kartais atrodo, kad tikrai iki kokiu triju metu teks supti...taciau mano drauge, kuriai sios problemos sprendimas atrode irgi beviltiskas, savo vaikeli supo iki 1,4metu, kol pradejo eiti i darzeli, is pradziu nebereikedavo supti dienos miegui,o laikui begant ir vakare
unita
Mano sunus uzmiega tik vezime veziojamas. Kas keisciausia kad lauke vezime visai nebuna, rekia iki pamelynavimo. Ir namuose vezimas tik miegui reikalingas. Nezinau ka darysiu neuzilgo, nes vezime jis vos telpa. Bandziau prie lovytes linges pritvirtinti tai nesuprato kas vyksta, ir ratukus bandziau bet vistiek uzmiega tik vezime.
Nieko sau
Mano sūnus irgi pats neužmiega sad.gif , galimi variantai užmigdyti- prie papuko, nešioti, stumdyt vežimėlyje, sūpynėse.
cool.gif
dowilia
kartais mano sunus uzmiega pats, tiesiog tas "pacio uzmigimo' procesas prasidejo nuo pat gimimo. as jo nesupau, tiesiog atsiguldavau salia, bet dabar kai paaugo kartais uzpyksta, kad nori nenori reika pasupt ar kruti duot, kad "padet" jam uzmigt. 4u.gif
esteliukas
Net lengviau pasidare, kad ne man vienai tokios problemeles. Maniske uzmiega tik ant ranku, prie papo. Net baisu pagalvot ka reiks daryt kai nutrauksiu maitinti krutim g.gif Jei tik paguldau i lovyte tai is karto vercias ant pilvo ir sedas, stojas. Nezinau kodel jai atrodo, kad lovytej tik zais galima unsure.gif Taip kad migdau ant ranku, kai uzsnusta dar duodu soske jei papo nenori paleist. o tada i lovyte. Kazkaip savo lovoj stengiuos nemigdyt - gal ir paprasciau butu, bet bijau, kad pripras, o ir patiems geriau miegas kai ji savo lovoj biggrin.gif
Cinderella
Labutis mamytes!!! biggrin.gif
Nenusiminkit taip,beveik visoms taip yra ir visos turim tai iskenteti!!!!
Tiesiog galvokit kad neolgai musu zuikiukai bus tokie mazi,greit paaugs ir tada jau nepanesiosi nepamyluosi!!!!
Del miegucio pas mus lygiai tas pats,nesioju,supuoju,papuka kisu... cry.gif
O vat su lovyte mes gudraujam! thumbup.gif Nuo pat pradziu norejo mieguoti su teveliais,tai as paimdavau savo liemenele,kuria nesiojau visa diena ir padedavau salia biggrin.gif Ji turi mamas ir pienuko kvapa, tai zuikutis galvoja,kad tai as ir ramiausiai sau miega!!!! thumbup.gif
varla
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 11 21, 10:10)
Tiesiog galvokit kad neolgai musu zuikiukai bus tokie mazi,greit paaugs ir tada jau nepanesiosi nepamyluosi!!!!
O vat su lovyte mes gudraujam! thumbup.gif  Nuo pat pradziu norejo mieguoti su teveliais,tai as paimdavau savo liemenele,kuria nesiojau visa diena ir padedavau salia biggrin.gif Ji turi mamas ir pienuko kvapa, tai zuikutis galvoja,kad tai as ir ramiausiai sau miega!!!! thumbup.gif
*

čia tai bet gerą idėją davei thumbup.gif
reiks pačiai išbandyt.
Alexarina
Mūsų mažylė nuo pat gimimo miega lovytėje. Gal nuskambės keistai, bet mažylėj nuo gimimo nepatikdavo ,kai bandžiau migdyti ant rankų. Paguldydavau į lovytę, duodavau soskę ,truputuką prilaikydavau ją ir mažylė užmigdavo. ryte,kai tetis išeina į darbą mažylę pasiguldau šalia savęs. Tik porą kart teko migdyti ant rankų, kai ji negalėjo pati užmigti, labai verkė. Dabar ,kai mažylė paaugo ir pasikeitė valgymo laikas, taip sutampa,kad ji valgo prieš miegą, duodu buteliuką, pavalgom ir užmiegam 2.gif O jei nenori valgyti, tai duodu soske, pabūnu šalia ir ji užmiega, miegodama soskę išspjauna soske.gif
Nieko sau
gerai toms, kuriu vaikai ima ciulptukus, o mano schmoll.gif , taigi- papukas vienas is nusiraminimo budu unsure.gif
jobukas
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 11 21, 10:10)
O vat su lovyte mes gudraujam! thumbup.gif  Nuo pat pradziu norejo mieguoti su teveliais,tai as paimdavau savo liemenele,kuria nesiojau visa diena ir padedavau salia biggrin.gif Ji turi mamas ir pienuko kvapa, tai zuikutis galvoja,kad tai as ir ramiausiai sau miega!!!! thumbup.gif
*

Savo pirmaji irgi taip bandziau "apgauti", kai grizome is ligonines, jam i lovyte idedavau savo naktinius, tai kuri laika daug ramiau miegodavo. Bet greitai sitas triukas nebeveike, reikedavo kruties arba nesiojimo, nes pirmus menesius kamavo diegliai, tai nesiojimas budavo spec. zingsniu su pasiubavimais. Kai nujunkeme, beliko nesiojimas, tai taip gal iki 1,5 metu ji supuodavome. Man jau budavo per sunku toki svori tampyti, tai vyras ji migdydavo. Nepadedavo jokios kitos migdymo technikos ir rekomendacijos, nes jis uzsiklykdavo taip, kad po to ji nuraminti budavo dar sunkiau. Tiesiog nusiraminome ir susitaikeme su tokiu migdymu. O dabar jis miega atskirame kambaryje ir kartais net papraso, kad iseitume, mat pats uzmigs ax.gif.
O vat mazoji irgi pagal brolio scenariju migdosi mirksiukas.gif . Tiesa, kai uzmiega, ja ikeliu i lovyte ir taip ji nuo kokios 22 val ismiega iki 2-3 val, po to pareina i musu lova ir parpiame apsikabine iki pat ryto. Pradzioj dar bandziau atgal i lovyte ikelti, bet ji tuoj issibudindavo, tai vyras ir sako: guldykis tu ja salia, nereiks cia tau prie tos lovytes sokineti, issimiegosi ir tu, ir ji ir as normaliai. Pavalgo miegodama, as irgi pusiau miegodama maitinu, tai net nezinau kiek ten kartu ji taip pacepsi. Bet man kol kas taip visai gerai, apsipratome ir visai normaliai issimiegame. Zinoma, yra tokiu vaiu, kurie, net bezaisdami uzmiega, deja, ne visi tokie. Manau, kad jei negali pakeisti situacijos, gali pakeisti poziuri i ja biggrin.gif .
ramunių mergaitė
Savo naujagimį pirmuosius mėnesius, lengviausiai užsupdavau vežime, kurį laiką jis ten miegodavo ir dieną ir naktį. Vėliau supti nebereikėdavo. Dar vėliau jis, tarsi, pats pasiprašė perkeliamas į lovytę (mėgsta prieš užmigdamas pasivartyti, o vežime vietos per mažai). Nuo to karto, bet koks supimas, ar mėginimas užmigdyti ant rankų, jį tik dar labiau sunervina biggrin.gif . Mano vaikinukas užmiega tik čiulpdamas buteliuką. Nereikia nei čiulptuko, nei mamos, svarbu kad buteliukas būtų pilnas blink.gif . Iš pradžių gerdavo tik arbatėles, o dabar įpratinau naktį gerti vandenį thumbup.gif , kad dantys negestų thumbup.gif . Apskritai, pas mus buteliukas yra šventas dalykas, be jo nė žingsnio!! Dar vienas mūsų pasiekimas, jau kuris laikas, naktį prabudęs pats susiranda buteliuką thumbup.gif . Beje, kai mažius prabunda, nebepuolu stačia galva jo raminti, leidžiu paverkti - rezultatas: dažniausiai pats susitvarko ir toliau miega biggrin.gif
Nežinau ką daryčiau jei jis žįstų mano pieną... Turbūt, kaip dauguma miegočiau kartu su vaiku. O vyras kitam kambary blink.gif . Arba pirkčiau daug platesnę lovą biggrin.gif
Nors mes tokie savarankiški blush2.gif , bet visvien, nuo 6 ryto leliukas visada miega su mumis wub.gif 4u.gif
miluka
Sveiko mamytes 4u.gif
Mes su savo mažyle problemų beveik neturėjom thumbup.gif
Jau ligoninėje neguldžiau šalia savęs,nes buvau girdėjusi,kad maži gudruoliai labai greitai pripranta biggrin.gif
O namuose pirmas darbas buvo susidraugauti su lovyte wub.gif Kabindavom įvairius barškučius,spalvotus šalikėlius ir t.t.,kad tik mažylei būtų įdomu.
Jau nuo 1 mėnesiuko mano mažylė miegojo lovytėje, iki šiol nemiegojom kartu lovoje(tai nepatogu nei jai,nei mums).
Dabar,kai mums jau 9 mėnesiukai,mes net ir dieną pakankamai daug laiko praleidžiame lovytėje - juk tai pati saugiausia žaidimų aikštelė thumbup.gif
Be to,mažylė lovytėje turi jaustis kaip savo "namuose",ji net ir naktį prabudusi turi neišsigasti,o pamačiusi mažįstamus žaislus ir aplinką ramiai vėl užmigti 4u.gif
Kol kas mums sekasi draugauti su lovyte ir miegam visą naktį nuo 3 mėnesiukų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (na tik kartais atsigeriam naktį arbatėlės blush2.gif )
Sekmės susidraugaujant su lovyte wub.gif
Keit
Mano maziukas daznai uzmiega pats lovytej, bet kai neuzmiega labai padeda muzika, vos ijungus iskart nusiramina, klausosi ir po truputuka uzmiega.
O muzika jam patinka visokia gali ir klasikos klausyt ir popso ir net burzgiantis saldytuvas ramina biggrin.gif
paukstyte
Mes irgi (nusispjaunu) problemų dėl miego neturim biggrin.gif Nesam nė vienos nakties miegoję kartu. Kai pagimdžiau, Emilis gulėdavo lovytėj, grįžus namo - taip pat. Nuo pirmos dienos tik savo lovytėj miegodavo. Pamaitindavau ir vėl į lovytę. Man pačiai būtų nepatogu miegoti su vaikeliu. Neatsipalaiduočiau ir negalėčiau ramiai miegot g.gif Džiaugiuosi, kad mažius užmiega bet kur, nebūtinai savo lovoj ir tylumoj. Dažniausiai mes būname salione, kur eina tv, o kai jau jis nori miegučio, tai ir nulūžta 4u.gif Man belieka pernešti jį į lovelę. Jei pats šiaip gulėdamas nenulūžta, tai virš lovytės esančių žaisliukų muzikėlės klausydamas tikrai užmiega thumbup.gif Per beveik penkis mėnesius esu migdžiusi gal dešimt kartų, tikrai ne daugiau wub.gif wub.gif wub.gif
ladybird20
sveikutes,
Mano mazyliukui dar 2men, 4u.gif 1menesi jis gulejo pas mane ir visa nakti ismiegodavom su sviesa, o paskui jau kelem nakciai i lovyte, pavalgydindavau, ir is kart paguldydavom i logyte, uzgesindavom kambary sviesa ir netrukus uzmigdavo. Dabar kai vaikutis jau reguoja i kalbinimus, tai dar pries uzmigdamas "pasneka" su meskuciais biggrin.gif thumbup.gif
violet
Mano dvynes nekarto dar neuzmigo pacios.Uzmiega tik arba prie kruties, arba su buteliuku , arba ant ranku.Mano svajone kad uzmigtu pacios taip ir lieka svajone. smile.gif
Mili
sveikutės visos neišsimiegojusios mamytės. aš jau daugiau kaip 2 metai neturėjau normalaus miego, bet nesiskundžiu - vaikai yra vaikai. tik dėl migdymo galiu pasakyti, kad viskas susitvarko savaime. mano pirmagimis 4 mėn užmigdavo žindomas, po to 6 mėn. su buteliuku ant rankų, vėliau su soske, o 1 metų ir 2 mėn savanoriškai persikraustė į savo lovytę, kur anksčiau būdavo tik užmigęs paguldomas ir užmigdavo palindęs po anklode g.gif ... dabar tik pienuko paprašo prieš miegą ir geria iš AVENT puodelio.
o va mažoji kas kita. nei supimas nei soske niekas nepadeda - tik papukas ir taip jau 8 mėn. bet manau, kad kai pradės gerti iš buteliuko - užmigs su juo. tik nereikia nieko prievarta daryti. Kiekvienam vaikui ateina metas kai jis nori savo erdvės ir savo nuosavos lovos miegoti. ir gali būti kad gailestis suspaus širdį kai vaikelis net kviečiamas neateis į jūsų lovą prisiglausti.
kaunietuke
O mano maziuke tokias isterijas kele ligonineje,kai reikejo vienai miegot,kad maniau viskas,poilsio neturesiu. doh.gif Bet kai grizom namo buvo daug ramesne.Taciau vistiek guldziausi salia saves,man buvo be galo smagu kai mano mazoji miegodavo prie manes.Keldavosi tik viena karta pavalgyti.Kai suejo lygiai men.nutarem guldyti i lovyte.Ir jokiu piktumu nebuvo.Pavalgydavom apie desimta val.ir pati beguledama uzmigdavo.dabar jau truputi sunkiau,bet prie muzikos greit uzmiega.
Betse
Dabar mano mažylei beveik 8 mėnesiukai.
Pati užmigti išmoko tik apie 6-7 menesiuką.
Dabar paguldom ant šoniuko, duodam minksta kiskį į rankutes ir pati užmiega.
Mokinom užmigti tai labai ilgai. Seniau dieną miegodavo tik ant kelių nuolat supama. Vežimėlis taip pat buvo priešas.
Kiekvieną kartą guldydavom į lovytę, pradeda verkti, panešiojam ir vėl į lovytę.
Taip žaidėm laaaaabai ilgai...
Bet dabar džiaugiamės.

Sėkmės visoms mamytėms!!!
NGVICI
Oi kaip suprantu.Maniskis jau bus tuoj 8 menesiu o dar vis vargstam nakti kelias 2-3 kartus.Bandem virkdyt, nes vyresneliui tai padejo.Verke gal pusantros valandos uzmigo vel pusvalandi paverke.Bet reik labai kantriai kentet , kol pats uzmigs.Pas mus salta tai as vis tiek kelis kart priejau uzkloti, bet tai tik ji dar labiau priversdavo verkti.Na bet iskentem.Dabar jis pabunda as jam duodu papuka, jis pavalgo na koki 5-7 min ir as ji guldau i lovyte irjis jau nebeverkia dar kartais suniurzgia kelias minutes ir uzmiega.
Laimejom tai, kad nakti nera verksmu.Nors man tenka keltis maitinti, bat tai greit sutvarkoma ir vel visi ramiai miegam thumbup.gif
Mumm
o mes ir buvom ismoke patys uzmigt, bet po to ir vel kazkaip prisipratinau tai dabar tik ant papuko uzmiega o tada atsargiai perkeliamas i lovyte, o vel is naujo pereit vikdymo maratono nebenoriu, labai jau sunku cry.gif o nakti tai is vis kas 2 val keliasi sad.gif
Verona
QUOTE(Erika Adomaitiene @ 2005 11 18, 16:32)
4u.gif soskute mes irgi duodam, bet tas musu mazius su tokiu tvirtu charakteriu cool.gif kad kai jau pyksta tai net soskute nepadeda...spjauna ir toliau dainuoja ir vel mamytes papulio reikia smile.gif  kagi nenuleidziam ranku thumbup.gif, bandysim toliau mokytis uzmigti paciam. aciu uz patarimus o jei dar koki gera zinot, parasykit smile.gif  smile.gif
*

su maniskiu panasi istorija. nepripazista nieko: nei soskytes, nei buteliuko, nei kito zmogaus. zindau lovoj kol abu uzmiegam. taciau su dukryte miegelio reikalai susitvarke, kai pradejau migdyt vezime. vakare ja ismaudydavau, pamaitindavai is abieju krutu, po to ant sonelio, soskyte i burnyte, prie nosytes padedavau marliuka i kuri nutraukdavau siek tiek pienelio ir supdavau vezime. kartais uztekdavo 15 min., kartais - valandos. ismiegodavo po 4-6 val. ir vezima laikydavau uz uzdarytu kambario duru, kad negirdeciau jos muistymusi ir niuniavimu. taip po truputi susigrazinau miegeli.
Elzyte
Mano 2.5 men Viliukas uzmiega prie mano krutines,kai matau kad jau snaudzia,atsargiai pernesu lovyten,ten jis uzmiega pats.Bet taip buna retai nes kai paguldai salton lovyten jis atsikelia,tada isigudrinau suviniot truputi ji i adejaliuka,pamaitinti ir kai pradeda snausti,t.y.kai matau kad jo akytes po truputi merkiasi nunesu i lovyte arba vezimeli ..kartais tenka soske ikisti....taip mano lelius miega
Ritule
mes niekaip neuzmiegam vieni,kruties atsisake 7 menesiu,bet mes turim soskute,tai tik su soskute ir salia teveliu uzmiega,reikia,kad kas ji apkabytu wub.gif taip ir zaidziam.nuo 23val iki kokiu 3 val lovytej,pries tai uzmiega pas mus lovoj,o trecia pabudes pavalgo ir pas mus miega,nes tada buna daznu kilojimusi.o dar dabar kaip dantys dygt pradejo,tai buna visa nakti pas mus ismiega,tikslaiu ant ranku musu ax.gif o buna,kad visa nakti ismiega lovytej.po sunkios bemieges nakties as nieko daugiau nebenoriu,bet mazius nusisypso ir padaro ka nors naujo,viskas praeina ir uzsimirsta biggrin.gif tongue.gif
rasulkadz
oi, mes irgi turim šią problemytę smile.gif ,mano 2.gif niekaip neužmiega viena.Bandėm pratinti,bet taip įsirėkia,kad lieka mėlyna, o po to dar kukčioja pusė valandos.Labai sunku.nakties miegučiui migdau jos lovytėj,ką nors paniuniuoju ir būtinai turiu savo veidą priglausti prie jos veiduko.Taip gal ji jaučiasi saugesnė,bet šiuo metu tik šis variantas mus gelbėja.
Prikolnaja
O mes nuo gymimo,miegam tik savo lovytei,dabar mamyte gal ir noretu kartais su dukryte kartu apsikabinus pamiegot,bet nemokam,ji vis stebysi kas cia salia maisosi,o as guledama bijau net kvepot,apsisukt,kad nepryzadint.. doh.gif
KreKre
Musu maze nuo gimimo miega su mumis. Na kartais puse nakties miega lovytej, bet dazniausiai nusispardo ir susala, tuomet ir issibudina ir vistiek tenka pasiimti i lova. Dienos miegeliai visada prasideda ant ranku, vbet ilgai vargti nereikia, na o vakare paguldom i lova pas save ir salia atsigulam. paimu uz rankytes paglostau pirsciukus ir ji uzmiega. Na o savo lovoje dukra uzmiega, jei buna pavargusi ir gauna pieno buteliuka.
Nemanau kad butu didele beda ja pripratinti miegot atskirai, bet man paciai lyg ko truksta, kai jos nera salia blush2.gif . Net uzmigti kartais negaliu verysad.gif .
Giedrutee
O mano mažytė tai pati tik kartais užmiega ant ranku, tik tiek gerai kad nepripratinom supt, tai nesupant kai labai jau isvargtsa užmiega. O šiaip tai irgi tik prie papuko užmiega, bet as visąlaik įsupu į dekutį, tai užmiega ir pagudau į lovytę ir nepabunda, o jei tik neįsupu, tai paguldau ir iškart atsibunda. O naktį tai užsimigdau pas save lovoj įsupus į dekutį, o kai tik užmiega perkeliu į lovytę, kai pabunda pasiimu pas save o paskui vel perkeliu į lovytę biggrin.gif
Vetrune

Mes tai irgi užmigdom tik supdami,supu supu ir kai tik užmiega paguldau į lovytę.
jau jis taip priprato ir nežinau ,kaip jį dabar išmokinti, kad pats užmigtų,nes jei taip reiks supt iki kokių 3 metų,tai bus sunku.
lovely
Mes pietu uzmiegame lovyte, be supimu tfu, tfu,tfu, kad neisikalbeti! Na, bet vakarais, tai turi begioti prie lovytes gal 100kartu, o kartais pats uzmiega. Vyrui kai truksta kantrybe pradeda maziu supti, bet as pries supimus. Nakti jis atsiduria pas mus lovoje, nes labai nusibosta keltis prie vaiko kas 5min.Jis kuiciasi, muistosi, kniurkia kokl galu gale pradeda rekti, tuomet ir kaimynai musu leliuko balsa isgirsta ax.gif
zolyte
Mano mazei tuoj 6 menesiukai, bet ji pati niekaip pati neuzmiega tik prie papiuko arba ant ranku. Gaila, kad dabar taip salta, lauke ji ismiegodavo 2-2,5 val. Ot budavo kaifas, o dabar tai vargstam. Bet labai nepergyvenu, neilgai bus tokia maziuke. Dziaugiuos kad nakti neverkia, bet reikalauja papiuko nusiramint. Svajoju kada ji smiegos visa nakti ar pati uzmigs
Jolanta_vaiciul
na merginos kaip sakant po 4 mėn. vaikas beveik pradėjo miegot.... Ot fainai...
Papildyta:
Bet šiaip labai padėjo plaukiojimai. Vežiau į baseiną, išmokom nardyti, ir prieš miegelį paplaukiojam panardom, vaikas vos spėja pienelio atsigerti, miega kaip negyvas
Elzyte
Jei mazius miega su manim lovoje,jis pats uzmiega,tik isjungus lempa ir padavus jam soske. 4u.gif
Emperatriz
QUOTE(zolyte @ 2006 01 22, 15:50)
Mano mazei tuoj 6 menesiukai, bet ji pati niekaip pati neuzmiega tik prie papiuko arba ant ranku. Gaila, kad dabar taip salta, lauke ji ismiegodavo 2-2,5 val. Ot budavo kaifas, o dabar tai vargstam. Bet labai nepergyvenu, neilgai bus tokia maziuke. Dziaugiuos kad nakti neverkia, bet reikalauja papiuko nusiramint. Svajoju kada ji smiegos visa nakti ar pati uzmigs
*

Pas mus viens prie vieno. Užmiega prie papo ar ant rankų. Miegam visi kartu + dar naktį kamšyt reikia kas 1,5-2 val papa kad nusiramintų.
Puzin
Sveikos, ir pas mus tos pacios problemos verysad.gif Mazius keliasi kas valanda kad paciulpt papa, valgyt ne valgo tik ciulpia. Soske ne per kur netinka. schmoll.gif
Oksis
Sveikutės, aš tai manau, kad tai priklauso ne tik nuo to kaip mes tą vaikutį pačioje pradžioje migdėm, bet ir nuo pačių vaikučių, visi skirtingi. Savo pirmąją tai supdavom ir dieną ir naktį iki 6 mėn., o štai mažąjį nesupam užmiega paguldytas pats, bet būna tokių dienų kai tiesiog jam bloga nuotaika, tada jau ir pasupam.
tamsi
maniške tai supdavom kai pilveli skaudėdavo,o šeip tai ji pati užmiega.
Musu pagalbos prireikia tik kai buna persidukus,ar negerai jaucesi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.