vaidalina
2010 01 28, 08:43
Sveikos atvykusios į BT matavimo temą! My WebpageBT grafikų pildymas anglų kalba Gali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą Grafikėliai rusų kalba Užsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys *Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai. 2. surink www.radikal.ru 3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai. 4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti". tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji. 6. nukopintą adresą įkelk čia. *norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?" Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą. BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą. Dar šis tas: Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas. Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo: Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. My WebpageNaudinga informacija!!! Pastojusių BT grafikeliai SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Papildyta:Mergytes !!!!!! nesuprantu kur nuo vakar dingo musu temele Nemoku paskelbt graziai naujos temos
Zemaiciuke
2010 01 28, 08:51
temute perkelta i "planuojanciu pasnekesiai "
Ingutevi
2010 01 28, 09:11
Čia sugrįšim, kai temą ten "damušim"
nu va kraustausi ir as i nauja tema. blemba kol as jus suradau
Ingutevi
2010 02 02, 10:56
QUOTE(jolantida @ 2010 02 02, 11:45) labas rytas Aš teisingai matau????? Reikia sveikinti jau ?  Nieko nesuprantu  paspaudžiau ant parašo - rodo žalią liniją ir NT apie 7-8 dpo, parašau žinutę ir dar kartą paspaudžiu ant parašo  O ten - NIEKO nei + nei žalios linijos
QUOTE(Ingutevi @ 2010 02 02, 09:56) Aš teisingai matau????? Reikia sveikinti jau ?  Nieko nesuprantu  paspaudžiau ant parašo - rodo žalią liniją ir NT apie 7-8 dpo, parašau žinutę ir dar kartą paspaudžiu ant parašo  O ten - NIEKO nei + nei žalios linijos nereiki asveikint nes nera del ko matai as dariausi NT 8DPO ir man buvo vaiduolis norejau pazymet o FF kad nubreze visa linija zaliai  tai po to istryniau nebedejau nieko. nesuprantu jau man antra karta taip buna vaiduoklis paski veluoja mmm nesuprantu kodel zirniukas pabega ko jis ten neisitvirtina nes jei buvo vaiduoklis taireiskia pastojus buvau
registruojuos ir as naujuose namuciuose....
neziniuxe
2010 02 02, 11:10
QUOTE(jolantida @ 2010 02 02, 11:01) nereiki asveikint nes nera del ko matai as dariausi NT 8DPO ir man buvo vaiduolis norejau pazymet o FF kad nubreze visa linija zaliai  tai po to istryniau nebedejau nieko. nesuprantu jau man antra karta taip buna vaiduoklis paski veluoja mmm nesuprantu kodel zirniukas pabega ko jis ten neisitvirtina nes jei buvo vaiduoklis taireiskia pastojus buvau  A tai ko nesigyrei, kad NT darei? Ar aš čia ką praleidau?  Nukritai jau labai labai, belieka tikėtis kito sėkmingo ciklo Aš tai truputėlį pakilau, tai jei kelias dienas tokia tempa laikysis, tai bijau kad FF persigalvos ir perbėž O liniją
Chenelle
2010 02 02, 11:11
Sveikos atvykusios į BT matavimo temą! BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą Grafikėliai rusų kalbaUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai. 2. surink www.radikal.ru 3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai. 4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti". tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji. 6. nukopintą adresą įkelk čia.
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:
 Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!Pastojusių BT grafikeliaiSĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II !
Papildyta: Nukopinau, kad isliktu grazus pirmasisi psl, kitai temai
pepilota
2010 02 02, 11:13
Labas rytas  Aciu uz naujus namucius Vakar kazkuri saket, kad mano grafiko neatidare. Tai ikeliu vel jau su siandienos tempa. Tik jeigu gallima vertinkit grynai pagal temperatura, nes as ten visu papildomu kazkaip nelabai moku suzymet http://public.fotki.com/pepilota/mano-plan...module-php.htmlAciu  Geros dieneles visoms
Chenelle
2010 02 02, 11:16
QUOTE(pepilota @ 2010 02 02, 12:13) Tik jeigu gallima vertinkit grynai pagal temperatura, nes as ten visu papildomu kazkaip nelabai moku suzymet Grazu
vaidalina
2010 02 02, 11:26
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 02, 12:16) Grazu  Aciu uz naujus namucius mano apsniaukstus sutvarkei
neziniuxe
2010 02 02, 11:44
QUOTE(pepilota @ 2010 02 02, 11:13) Labas rytas  Aciu uz naujus namucius Vakar kazkuri saket, kad mano grafiko neatidare. Tai ikeliu vel jau su siandienos tempa. Tik jeigu gallima vertinkit grynai pagal temperatura, nes as ten visu papildomu kazkaip nelabai moku suzymet http://public.fotki.com/pepilota/mano-plan...module-php.htmlAciu  Geros dieneles visoms  O gal tau O buvo 14 CD?  Bet šiaip tai koks skirtumas, ND labai gerai atlikti, tinka ir 12CD, ir 14CD
QUOTE(neziniuxe @ 2010 02 02, 10:10) A tai ko nesigyrei, kad NT darei? Ar aš čia ką praleidau?  Nukritai jau labai labai, belieka tikėtis kito sėkmingo ciklo Aš tai truputėlį pakilau, tai jei kelias dienas tokia tempa laikysis, tai bijau kad FF persigalvos ir perbėž O liniją  ylejau nes buvo neryskus  o paskui visai dingo aciu lauksiu kito ciklo gal geresnis bus QUOTE(pepilota @ 2010 02 02, 10:13) Labas rytas  Aciu uz naujus namucius Vakar kazkuri saket, kad mano grafiko neatidare. Tai ikeliu vel jau su siandienos tempa. Tik jeigu gallima vertinkit grynai pagal temperatura, nes as ten visu papildomu kazkaip nelabai moku suzymet http://public.fotki.com/pepilota/mano-plan...module-php.htmlAciu  Geros dieneles visoms  labai grazu
sveikutes mana grafikiuks parasiuky  bet jau nusibodo laukt O, kas cia nuo sausio prasidejo, kaskokios nesamones su ta BT
QUOTE(linkur @ 2010 02 02, 10:50) sveikutes mana grafikiuks parasiuky  bet jau nusibodo laukt O, kas cia nuo sausio prasidejo, kaskokios nesamones su ta BT 
neziniuxe
2010 02 02, 11:53
QUOTE(linkur @ 2010 02 02, 11:50) sveikutes mana grafikiuks parasiuky  bet jau nusibodo laukt O, kas cia nuo sausio prasidejo, kaskokios nesamones su ta BT  Gali būti, kad šiandien O  Dabar toks laikas, kad negalima nuleisti rankų ir reikia mėgautis su vyru lovos malonumais
QUOTE(neziniuxe @ 2010 02 02, 11:53) Gali būti, kad šiandien O  Dabar toks laikas, kad negalima nuleisti rankų ir reikia mėgautis su vyru lovos malonumais  gali buti  bet kad jau laukiau anksciau jos  o kad tookia zema BT, tai tikrai dar tokios nesu turejus
Sveikos, QUOTE(pepilota @ 2010 02 02, 11:13) Tik jeigu gallima vertinkit grynai pagal temperatura, nes as ten visu papildomu kazkaip nelabai moku suzymet http://public.fotki.com/pepilota/mano-plan...module-php.htmlAciu  Geros dieneles visoms  Pritariu kad O buvo 14 cd
Jolantida, suprantu, kaip jautiesi.. Paliudek ir vel grizk i ankstesni nusiteikima  Planuoti UK nelengva, cia nenubegsi pas gine pasitiktinti hormonu, jei po keletos menesiu neuzkimbi.. Reikia kantrybes! Neziniuxe, jei ir perkels, tai ne didele beda, tik ilgiau atomazgos laukti.. Vaidalina, linkiu isnaudoti produktyviai savo O
Bandau deti savo liniuote, kad imanoma i ja butu ieiti. Nesigauna  ka as netaip darau?
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 14:05) Bandau deti savo liniuote, kad imanoma i ja butu ieiti. Nesigauna  ka as netaip darau?  Gi, matos tavo liniuotike....
QUOTE(Selva @ 2010 02 02, 11:47) Jolantida, suprantu, kaip jautiesi.. Paliudek ir vel grizk i ankstesni nusiteikima  Planuoti UK nelengva, cia nenubegsi pas gine pasitiktinti hormonu, jei po keletos menesiu neuzkimbi.. Reikia kantrybes! Neziniuxe, jei ir perkels, tai ne didele beda, tik ilgiau atomazgos laukti.. Vaidalina, linkiu isnaudoti produktyviai savo O   tai va tas ir yra kad nera taip kaip LT kad bet kokiu atveju gali nueiti tai dabar jau apsiraminau ir gerai pagalvojus nusprendziau kai tik pramus mmm mesiu visus tokius planavimus man atrodo jau as per giliai isikaliau i makule kad turiu zut but buti  manau tas ir trukdo man  o kai atsipaliduosiu gal ir iseis kas nors. o geguzi varom porai savaiciu i LT tai sakiau nuvarysiu pas gine
As imu sita nuoroda ir dedu per IMG i savo parasa, ar ne taip reikia daryti?
QUOTE(gosiukas @ 2010 02 02, 12:11) Gi, matos tavo liniuotike....  bet kai paspaudi neismeta grafikiuko
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 12:11) As imu sita nuoroda ir dedu per IMG i savo parasa, ar ne taip reikia daryti?  Tai ar ne tau uzvakar pasakojau, kad nukopijuoti reikia BBC koda, o ne linka ir ji ikelti pirma pas save i notepad, padaryti, kad viskas butu viena linija ir tada nukopinti bei ikelti pas save i parasa Papildyta:Ir kaip matau, tai tu liniuotes nesusikurei. Reikia spausti tau ant customize your charting ticker, tada renkiesi liniuote, zymekli, vis spaudziant next iki pat galo, tada ten pamatysi laukeli su BBC kodu ir tada daryk viska taip, kaip surasiau.
neziniuxe
2010 02 02, 13:29
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 13:11) As imu sita nuoroda ir dedu per IMG i savo parasa, ar ne taip reikia daryti?
Bandymas  Gavosi  Cituok šitą žinutę ir pamatysi adresą, nukopint į parašą
mergytes as cia gal biski ne i tema bet gal kuri zinot nuo kada iki kada reikia gerti vit E iki O ar kaip ten
neziniuxe
2010 02 02, 13:33
QUOTE(jolantida @ 2010 02 02, 13:32) mergytes as cia gal biski ne i tema bet gal kuri zinot nuo kada iki kada reikia gerti vit E iki O ar kaip ten  Aš tai gėriau ištisai tris mėnesius, ginė liepė
Chenelle
2010 02 02, 13:36
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 14:11) As imu sita nuoroda ir dedu per IMG i savo parasa, ar ne taip reikia daryti?
kai pasidarysi liniuote tau gale duos linka. As ne per kur nekeliau,o tiesiog ikopijavau duota linka
QUOTE(neziniuxe @ 2010 02 02, 12:33) Aš tai gėriau ištisai tris mėnesius, ginė liepė  aisku
QUOTE(Selva @ 2010 02 02, 13:28) Tai ar ne tau uzvakar pasakojau, kad nukopijuoti reikia BBC koda, o ne linka ir ji ikelti pirma pas save i notepad, padaryti, kad viskas butu viena linija ir tada nukopinti bei ikelti pas save i parasa Papildyta:Ir kaip matau, tai tu liniuotes nesusikurei. Reikia spausti tau ant customize your charting ticker, tada renkiesi liniuote, zymekli, vis spaudziant next iki pat galo, tada ten pamatysi laukeli su BBC kodu ir tada daryk viska taip, kaip surasiau. Taip, tikrai man aiskinai  pasirodo, as ne bbc koda, o linka kopinau ir nesupratau, kur cia turi buti viena linija, juk ir taip vienoje  Bandau. jei nesigaus, cituosiu
Chenelle
2010 02 02, 13:38
QUOTE(Selva @ 2010 02 02, 14:28)
Saunuole tu pas mus,- nepailsti visom pasakot kaip ta liniuote pasidaryti  :
QUOTE(neziniuxe @ 2010 02 02, 13:29) Bandymas  Gavosi  Cituok šitą žinutę ir pamatysi adresą, nukopint į parašą  Nu jo, as irgi taip dariau Va sita kopinau i NotePad, kad gautusi vienoje eiluteje, ir i parasa... nesuprantu..  O gal ir supratau  As ta visa bbc koda dar dejau i IMG, gal nereikejo?  Nes pas tave ziuriu nera IMG. Papildyta:QUOTE(Chenelle @ 2010 02 02, 13:38) Saunuole tu pas mus,- nepailsti visom pasakot kaip ta liniuote pasidaryti  :  Nu tikrai Neziniuxe, aciu labai  Gal reiktu i pirmo psl info ideti aprasyma...
Chenelle
2010 02 02, 13:44
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 14:43)
Veikia
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 12:43) Nu jo, as irgi taip dariau Va sita kopinau i NotePad, kad gautusi vienoje eiluteje, ir i parasa... nesuprantu..  O gal ir supratau  As ta visa bbc koda dar dejau i IMG, gal nereikejo?  Nes pas tave ziuriu nera IMG. Papildyta:Nu tikrai Neziniuxe, aciu labai  Gal reiktu i pirmo psl info ideti aprasyma...  jau veikia  sveikinu
neziniuxe
2010 02 02, 13:48
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 13:43) Gal reiktu i pirmo psl info ideti aprasyma...  Aš irgi tą patį pagalvojau, juk dauguma nori tas liniuotes pasidaryti, o naujokėms nelabai aišku, kaip tai padaryti
Ingutevi
2010 02 02, 13:49
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 14:11) As imu sita nuoroda ir dedu per IMG i savo parasa, ar ne taip reikia daryti?
tarpukus ištrink tame bbCode
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 02, 13:44) Veikia  QUOTE(jolantida @ 2010 02 02, 13:46) Nors siaip tokia lyg ir nesu, bet jau tooookia buka pasijutau Papildyta:QUOTE(Ingutevi @ 2010 02 02, 13:49) tarpukus ištrink tame bbCode Tarpuku nebuvo bbc kode. Bet va keista, kad i IMG nereikia deti, nes cia juk paveiksliukas  Nors as ne informatike, tai gal cia viskas ir gerai
Chenelle
2010 02 02, 14:00
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 14:43) Gal reiktu i pirmo psl info ideti aprasyma...  Papildyta:QUOTE(neziniuxe @ 2010 02 02, 14:48)
neblogai tu cia uzkilai
vaidalina
2010 02 02, 14:11
Nu nesuprantu, man ir siandien pilveli siek tiek maudena.. siaip jei jau O ivykusi, tai neturetu jau taip but  anksciau taip nebudavo...
QUOTE(vaidalina @ 2010 02 02, 14:11) Nu nesuprantu, man ir siandien pilveli siek tiek maudena.. siaip jei jau O ivykusi, tai neturetu jau taip but  anksciau taip nebudavo... Nu zinok, man irgi tas pats, praejus vos keliom dienom po O ir iki siol pora kartu per diena pamaudena, ir nesuprantu kas cia  Nestumo pozymiai taip anksti negali buti, tai su kuo cia susije
Chenelle
2010 02 02, 14:19
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 15:14) tai su kuo cia susije  Gal su per dideliu saves stebejimu ?
^Vakarė^
2010 02 02, 14:21
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 02, 15:19) Sveikos. Na jau 37.5
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 02, 14:19) Turbut, kad taip  Tokiu menku skausmeliu turbut siaip buciau nepastebejusi, bet dabar kai viskas sukoncentruota i menkiausia organizmo reakcija, iskart atkreipiu demesi Ramiai, ramiai... Matuoju sau toliau BT ir viskas
Chenelle
2010 02 02, 14:27
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 02 02, 15:21) Sveikos. Na jau 37.5  Oho tu irgi is karstesniu
vaidalina
2010 02 02, 14:28
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 02, 15:22) Turbut, kad taip  Tokiu menku skausmeliu turbut siaip buciau nepastebejusi, bet dabar kai viskas sukoncentruota i menkiausia organizmo reakcija, iskart atkreipiu demesi Ramiai, ramiai... Matuoju sau toliau BT ir viskas  As tai rami.. tik siaip knieti  Siandien nupirkau savo mazajam valentinukui dovanele.. o didziajam taip noretusi testuka ta diena su II pakist
^Vakarė^
2010 02 02, 14:30
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 02, 15:27) Oho tu irgi is karstesniu  as apie tavo BT Mano gal del to kad sirguliuoju. bet tu sakei kad kai uznestesi bus 37.5 tai as tave stebiu
pepilota
2010 02 02, 14:30
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 02, 13:16) Grazu  QUOTE(neziniuxe @ 2010 02 02, 13:44) O gal tau O buvo 14 CD?  Bet šiaip tai koks skirtumas, ND labai gerai atlikti, tinka ir 12CD, ir 14CD  QUOTE(jolantida @ 2010 02 02, 13:46) labai grazu  QUOTE(bum @ 2010 02 02, 14:41) Pritariu kad O buvo 14 cd  Aciu labai, mergaites  As ir pati manau, kad 14CD buvo, nes 13CD OT buvo labai ryskus. Na tai tomis dienomis pasistengem padirbet, ziuresim kaip cia bus  Dar penktadieni kraujo tyrima darysiuos, kuris galutinai parodys ar O vyksta.
Chenelle
2010 02 02, 14:33
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 02 02, 15:30) as apie tavo BT Mano gal del to kad sirguliuoju. bet tu sakei kad kai uznestesi bus 37.5 tai as tave stebiu   tai ji tokia turetu ir laikytis. Speju ryt kris O kaip tu su zirniuku laikaisi? Dar nepykina? Pilvuko nemaudzia? Raugintu agurkeliu nesinori?
|
|