Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laimingo zuikio istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Vaivore
Musu mylimas kudikis gime lygiai po septyneriu metu musu su vyru pazinties diena..
Bet apie viska nuo pradziu..
Zinia apie tai, kad mes turesim mazyli, atejo labai graziu metu, per Kaledas.. Aplanke ir vienus ir kitus busimus senelius grizom namo ir nors as jau tikejau, kad laukiuosi, bet testo ta vakara taip ir neatlikau..nes prasidejo mm, ar bent jau taip man pasirode..vyras irgi nusimine.. ir vis delto ryte man pasirode, kad kazkas kitaip nei iprastai..pasidariau testa – dvi juosteles..grizau pas vyra i lova ir abu nudziuge pradejom kurti ateities planus.. buvo neramu del kraujingu isskyru, kreipemes i privatu centra, kad paziuretu ar maziukas vietoje, ar viskas tvarkoje..dar karta sliukstelejo kraujo po poros savaiciu, vel dideles baimes akys ir echoskopas..bet viskas buvo tvarkoj ir toliau mazylis vystesi pagal plana..smile.gif
Nuo pat pradziu tikejom – bus berniukas..visi aplinkiniai tvirtino ta pati tarsi butu tikri raganiai..sirdyje pasvajodavau apie mergaite, bet kadangi mano vyras taip svajojo apie berniuka ir taip buvo tuo isitikines, kad ir man atrode - jokiu prosvaisciu, jog bus kitaip..atrodziau graziai, jokiu demeliu, jokiu berimu..pykindavo iki pietu, bet ne iki vemimo..budavau labai mieguista, grizusi namo krisdavau tiesiai i lova.. iki tol abu su vyru gyvenom labai aktyviai, abu sportavom, lankem anglu kalbos kursus, megom lankyti ir kviestis pas save draugus.. staiga visa tai man tapo maziau aktualu, pradzioj vyras nelabai suprato sia mano busena, nenora kviestis sveciu ir paciai kazkur vaziuoti..nezinau kodel, bet visa mano nestuma mano vyras stengesi isnaudoti visas progas aktyviai ir kuo ivairiau leisti laisvalaiki, neatsizvelgiant kartais ir i mano norus..matyt, galvojo, kad gimus vaikeliui tu galimybiu sumazes..smile.gif
Kai buvo 17 savaiciu, poliklinikoje paechoskopavo kaip as sakau dar karta..gydytoja atidziai paziurejo, vaikutis vystesi gerai. neuztikrintai pasake: gal mergaite..mes su vyru tylejom nustebe..bet gydytoja iskart skubiai uztikrino, kad 50 :50, nieko tikslaus negali pasakyti..taip ir likom nezinioje..ir kazkodel toliau tikejom kad bus berniukas..smile.gif
Buvo ir toks mistinis momentas, as siaip nesu jogos salininke, bet viena karta buvau nuejusi pabandyti..kai buvo visisko atsipalaidavimo busena, mums, nestukems, liepe galvoti apie savo vaikucius..ir mano galvoje atsirado vaizdinys – mergaite..as ji tarsi bandziau isstumti, bandziau pritraukti minti apie berniuka, bet nepavyko..pasamone, matyt, zinojo daugiau..
Anksti isejau nestumo ir gimdymo atostogu, buvo vasara, lankiau baseina, mankstas nesciosioms, skaiciau knygas, leidau laika pas tevus sode, megavausi lepinimu..tiesiog ilsejausi, rinkau kraiteli, o laikas bego..valgiau daug arbuzu, jie buvo tikra atgaiva vasara..pilvukas vis augo, kuo maziau laiko liko laiko iki gimdymo, tuo as tapau aktyvesne..stengiausi supirkti paskutinius daiktelius..
buvo ir toks momentas, kai atrode, leliukas nejuda, nuvaziavom i Antakalnio gimdymo namus, labai maloniai prieme, apziurejo echoskopu ir neuztikrintai pasake , kad turesim mergyte..Vyras trupuciuka nustebo, bet greit apsiprato su sia mintim (dabar dievina savo dukryte)..
Likus kelioms dienoms iki gimdymo datos dar sudalyvavom gimtadienyje, gamtoje..puikiai jauciausi, jokiu paruosiamuju saremiu, jokiu skausmu..maniau sau, dar tikrai kokia savaite negimdysiu ir draugus ispejau, kad anksciau nesitiketu ir neklausinetu..biggrin.gif
Pirmadienis, vyras paskambina is darbo, lyg tarp kitko pasiteirauja, ar negimdysim..smile.gif sakau, tikrai ne..bet sutvarkau visus namus, kad blizgetu, nors jau vos judu..isgeriu jazminu arbatos (gal suveiks;)) ir uzlipu laiptais, uzuot vaziavusi liftu..nieko
Vakare pasikvieciam kaimynus su mazu berniuku, linksmai pasedim, pabendraujam..
Apie 12 h nueinam miegoti, man kazko nesiseka uzmigti, pamaudena pilva, leliukas juda..pradedu snausti..apie puse 2 nakties pabundu nuo skaudaus spyrio, rodos i pusle padauza pataike.. nurugzlenu iki tualeto, paziuriu zemyn – bega..bala ant grindu..na va, nuliustu, dar ir i kelnes pradesiu daryt..vandenelis skaidrus, tikras sisiukas..atsisedu, keista mintis, kad slapintis vis tiek norisi..atsistoju – bega toliau..apima toks dziaugsmas ir netikrumas – negi jau? Zadinu vyra, sakau, laikas i ligonine..jis netiki, liepia miegot toliau ir neissigalvot..smile.gif dar karta, jau griezciau, patraukiu uz kojos ir sakau, nubego vandenys..
Jis atsikelia visas mieguistas, as einu i dusa..rengiames, vaziuojam..gatves tuscios..man vis suskausta, bet koks ten skausmas – baiku baika..
Antakalnio akuserijos skyrius..mieguista ir piktoka sesute ileidzia..paaiskeja, kad siandien labai daug nesciuju su netikru aliarmu..matuoja tonus – ok..ateina gydytojas, patikrina, vandenys fontanu..sako, tikrai vandenys bega, atsidarymas 1 cm..siandien pagimdysim..hmm...
Puse 4 mes jau gimdykloj, labai jauku, uzeina pavargusi, bet labai miela akusere..pajuokaujam..ir su vyru snekames, stumiam laika, stebim aparata, kuris matuoja vaiko tonus ir saremiu intensyvuma..as trupuciuka snusteliu..bet saremiai nelabai reguliarus, dazni, bet neintensyvus..
Ryte atsidarymas 2 cm.. keiciasi pamaina..pradeda lasinti skatinamuosius..pradeda skaudet rimciau..akusere jau kita, pagyvenusi, bet geriete, siulo nuskausminima: epidura arba vaistus i vena..as esu pries epidura, bet to narkotiko i vena laabai noriu..mane vis apgaudineja, ikalbineja palaukti dar, nes gali jo suleisti tik du svirkstus..pazadas, kad gal iki pietu pagimdysim, taip ir lieka pazadu..13 h – kaklelio atsidarymas 5 cm.. tie vaistai labai idomiai veikia, per minute leidzia uzmigti, bet saremiu skausma malsina nezymiai..todel as vis pramerkiu akis ir plonu balseliu vyrui skundziuosi: skauda skauda.. o jis neguodzia, sako: neskauda, paziurek aparatas rodo, jis tai nemeluoja..(ten skale nuo 0 iki gal 150, bet rimtas saremis, kai uzkyla iki 100, o sikart rodo tik apie 50) ir laiko vis uz rankos, paglosto veida..doze skatinamuju vis didina..skausmas intensyveja, kai suskausta, stipriai suspaudziu tarpvietes raumenis..einu iki tualeto (beje, klizmos niekas nestate) kelis kartus, sedziu ant kamuolio, visi prijungti laideliai trukdo judeti..vyra liepia grizt i lova, bet as neklausau..Vaiko tonai geri..
Apie 16 h atsidarymas 8- 9 cm..Vaikutis turi nusileist ir isistatyt..bet jis vis neisistato, man idomiai liepia sulenkt koja ir sestis..kankinuos..skaiciau, kad moterys jaucia, kada jos gali stumti, bet man taip nebuvo..saremiai buvo intensyvus, pradejau neistverus ir nesulaukus pati stumti..patikrina akusere, klausiu ar pasistumejo..o ji sako, gal koki milimetra..sad.gif ir taip kelis kartus..zodziu.. veliau supuole trise: gydytoja spaude pilva, rezidente lenke mane i prieki sestis, o akusere laike rankas sukisus..kirpo..pagaliau..isniro ilgas vaikiukas, tarsi zuikis uz ausu istrauktas..suverke..prinese, parode, kad mergaite..padejo ant krutines visa slapia..o plaukuciu daug, tamsuteliai..tokia grazute..taip gera pasidare..vyrui pasiule nukirpti virkstele..po to paeme mano stebukliuka, nuvale, pasvere, aprenge ir atidave vyrui ciuciuoti..pamaciusi ta patenkinta jo israiska taip baltai supavydejau, kad jis jau laiko ja..o mane dar siuva..Gimdymo skausmai uzsimirso iskart pagimdzius, o ir nebuvo ten kazko nepakeliamo..iskart uzpludo tokia euforija, ta pati vakara kalbejausi telefonu ir skaitinejau draugu linkejimus..Puikus zmones dirba Antakalny – profesionalai ir tikrai zmogiski..Gavom atskira palata, vyra galejo likti kartu, salygos buvo tiesiog puikios..nepaisant to, kad mergytei gimdymo metu luzo raktikaulis (didele gime 4050, 57 cm), o man teko dar karteli susiuti plysusias siules..gijimas po to irgi nebuvo saldus, kankino pusles uzdegimai, nes kateterizavo gimdymo metu (nesugebejau pati pasislapinti)..visgi galiu pasakyti tik dideli aciu visam Antakalnio akiserijos skyriaus kolektyvui..puikus zmones..gimdyciau ten dar karta..
Nuostabi mergyte, vyro kopija..tokia geruole ir ramuole..o kokia sypsena..Myleciau ir myleciau..
Norisi daugiau vaiku, nes jie yra toks geris..smile.gif

Veitė
gražu 4u.gif sveikinimai sulaikus savo zuikio wub.gif
Vaivore
QUOTE(Veitė @ 2010 01 28, 15:49)
gražu 4u.gif  sveikinimai sulaikus savo zuikio  wub.gif
*

Dekui 4u.gif
floridija
Sveikinimai, ypac patiko, kad mergyte kaip zuiki uz ausu istrauke smile.gif 4u.gif 4u.gif
wsin
Bet jei vaikutis didelis, tai gal cezari reiktu daryti? blush2.gif
Sveikatos jums 4u.gif
vi78
labai grazu 4u.gif sekmes mirksiukas.gif
liolia79
Sveikinu susilaukus grazuoleles wub.gif 4u.gif 4u.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif Lauksim sekanciu istoriju ax.gif
evilish
smile.gif Labai grazi istorija
ŽanetaKava
Sveikinu , labai grazi istorija biggrin.gif Sekmes jums augti biggrin.gif
areida
grazi istorija apie zuiki-mergyte biggrin.gif
cuoliukė
sveikinu aukit gražios ir sveikos 4u.gif
Milda_Milda
Kiekviena istorija labai graži, sveikinimai 4u.gif
vaidule66
Sveikinu sulaukus savo zuikutes 4u.gif Bukit laimingos sunglasses2.gif
Jolanta19
Sveikinu,augit sveikos ir laimingos 4u.gif
linkur
sveikinu 4u.gif sauni istorija 4u.gif
j-o-o-r-a-t-e
Didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Neri-meri
Vaivore, sveikinu sulaukus savo mažutes 4u.gif
Juk taip nuostabu yra būti mama 4u.gif
-MJV-
sekmes jums augant,linkime to taip noreto broliuko biggrin.gif
Lotyna
Kaip graziai apraset savo gimdymo istorija 4u.gif
Juditab
sveikinu 4u.gif 4u.gif
as irgi gimdziau antakalni, tikrai labai geri gydytojai ten dirba akuserijos skyriui thumbup.gif
~Serpentine~
sveikinimai sulaukus stebukliuko 4u.gif sekmes augant 4u.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.