Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip vyksta "antrininkų" sekimas?
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2
nuodeme
Kaip supratau iš kelių užuominų, žmogus, užsiregistravęs dviem nickais, atsekamas sekant jo IP. Ar tikrai tai tokia patikima priemonė? Nes juk jis būti pajungtas į tinklą NAT serverio pagalba, arba jo provaideris naudoja DHCP? Juk yra tikimybė, kad tai du skirtingi žmonės, gyvenantys čia pat už sienos, ir lygiai taip pat vienodai mėgsta nusišnekėt. Be to, IP adresą ne taip sunku pasikeisti. Arba naudojantis remotu prisijungti per kitą kompą ir šnekėti dviem nickais iš skirtingų vietų, sėdint prie vieno kompo. Ar atsekus išorinį IP turintį NAT serverį (už kurio gali būti dar 50 žmonių), daroma prielaida, kad jei sėdi vienoj kontoroj, tai ir žmogus tas pats?
medasta
QUOTE(nuodeme @ 2005 11 18, 17:41)
Kaip supratau iš kelių užuominų, žmogus, užsiregistravęs dviem nickais, atsekamas sekant jo IP. Ar tikrai tai tokia patikima priemonė? Nes juk jis būti pajungtas į tinklą NAT serverio pagalba, arba jo provaideris naudoja DHCP? Juk yra tikimybė, kad tai du skirtingi žmonės, gyvenantys čia pat už sienos, ir lygiai taip pat vienodai mėgsta nusišnekėt. Be to, IP adresą ne taip sunku pasikeisti. Arba naudojantis remotu prisijungti per kitą kompą ir šnekėti dviem nickais iš skirtingų vietų, sėdint prie vieno kompo. Ar atsekus išorinį IP turintį NAT serverį (už kurio gali būti dar 50 žmonių), daroma prielaida, kad jei sėdi vienoj kontoroj, tai ir žmogus tas pats?
*

Pas mus šeimoje tokia situacija .Mes su vyru supermamoje vienu nicu verysad.gif
Utiuitiutė
QUOTE(medasta @ 2006 01 07, 00:05)
Pas mus šeimoje tokia situacija .Mes su vyru supermamoje vienu nicu verysad.gif
*

Prie ko čia nic'kas ir kame problema? blink.gif Taigi prisiregistruokit skirtingais
Alexandra.R.
O jei pvz. as naudojuosi kompu darbe, cia sedziu ir supermamoj, o retkarciais leidziu prie savo kompo ir kolegei prisest? Ji juk KITAS zmogus, turintis KITA nicka, tik naudojasi tuo paciu kompu, tai ka, mus abi baustumet? g.gif Lieptumet tik vienai dalyvaut supermamoj? g.gif
extraño
keistokas klausimas g.gif panasiai kaip: ateiname i nuovada ir uzklausiame kaip konkreciai vyksta nusikaltimo tyrimas, kokia metodika taikoma, kokiais budais pagaunamas nusikaltelis ir pan. spek ar kas isklotu viska kaip ant delno cool.gif
Elzė
Atsekti pagal IP nesąmonė. Juk yra interneto tinklai kur keliasdešimčiai vartotojų yra vienas IP. Pvz pas mus taip. Mes prisijungę prie tinklo, kuriuo naudojasi keliolika namų aplink. Visi turim tą patį IP.
SuperMama
QUOTE(extraño @ 2006 01 07, 20:03)
keistokas klausimas  g.gif panasiai kaip: ateiname i nuovada ir uzklausiame kaip konkreciai vyksta nusikaltimo tyrimas, kokia metodika taikoma, kokiais budais pagaunamas nusikaltelis  ir pan.  spek ar kas isklotu viska kaip ant delno cool.gif
*

drinks_cheers.gif Aukštųjų technologijų tikrai neatskleisime. lotuliukas.gif

Jei žiūrėtumem tik pagal IP, tai ir aš pati ir keli moderatoriai jau seniai būtų įspėti už kelių nikų naudojimą.
Bet IP adresas tai tik pirminis atspirties taškas, vėliau jau vyksta subtilesni detektyvai mirksiukas.gif .

P.S. kaip tik ruošiausi užsiimti "raganų medžiokle" šį savaitgalį. gun_smilie.gif

Happymother

Nesuprantu . Ka jums gaila , kad tas pats žmogus ir kitą niką turi ? Kam gaišt savo brangu laiką tam . Nebent padaryt tema , kas nesinaudoja nikais gali užleist kitiems žmonėms . Supermama juk prieinama visiems ir ko čia peštis .
regbit
Bet juk tai nesąmonė. Mes namie prie kompo sėdame keturi nariai: mama, dvi dukros, vienas žentas. Visi galime ir darbe naudotis kompu. O dar kartais užsuka ir kaimynė... Tai ką Jūs taip ir atpažinsite? Manau, bereikalinga "medžioklė". Norit kažkuo atsikratyti - žiūrėkit, kiek laiko nesinaudojama niku ir atjunkit. Ar aš čia kažko nesuprantu? schmoll.gif
EEmama
taiva pas mane atsitiko toks nemalonus dalykas, kaip kazkas is Sm dalyviu suseke mano slaptazodi ir grazioj formoj mane atjunge, t.y. pakeite mano slaptazodi ir as as negaliu prisjungti prie savo niko, tai man teko susikurti nauja nika ir viska, tai ka man dabar daryti su mano senu niku? beje tas kazkas, kas pakeite mno slaptazodi cia isisuko ir i mano emaila, aisku as biski zioplai pasielgiau kai keliose vietose parasiau savo slaptazodi nieko blogo negalvodama ir kalbedama apie kitka visai, bet kazkoks labai blogas zmogus pasinaudojo tuo, ir negana to is emilo tokiu biauriu dalyku prirase kai kuriems mano draugams, kad geriau jau nesalysiu ko.
SuperBaba
QUOTE(tunisija @ 2006 01 14, 00:48)
taiva pas mane atsitiko toks nemalonus dalykas, kaip kazkas is Sm dalyviu suseke mano slaptazodi  ir grazioj formoj mane atjunge, t.y. pakeite mano slaptazodi ir as as negaliu prisjungti prie savo niko, tai man teko susikurti nauja  nika ir viska, tai ka man dabar daryti su mano senu niku? beje tas kazkas, kas pakeite mno  slaptazodi cia isisuko ir i mano emaila, aisku as biski zioplai pasielgiau kai keliose vietose parasiau savo slaptazodi nieko blogo negalvodama ir kalbedama apie kitka visai, bet kazkoks labai blogas zmogus pasinaudojo tuo, ir negana to is emilo tokiu biauriu dalyku prirase kai kuriems mano draugams, kad geriau jau nesalysiu ko.
*

ohmy.gif

O kam tu slaptazodi rasei doh.gif
EEmama
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 13, 22:58)
ohmy.gif

*

as slaptazodi rasiau, prie vestuviniu nuotrauku norejau savo nuotraukytes parodyti ir ten reikalvo jo, tai va todel., otaip pasielge manau zmogus kuris galbut mane pazista, tik nesuprantu, kas toks galetu buti, nes atspejo mano slaptazodzius. Tai as dabar ir nezinau kaip bus su mano senu niku ir visom parasytom zinutem g.gif
Ambro
QUOTE(tunisija @ 2006 01 14, 01:19)
as slaptazodi rasiau, prie vestuviniu nuotrauku norejau savo nuotraukytes parodyti i...

Atsimink, kad forumuose niekad nerasyk savo pass, kuri naudoji maile ar kitur!!! Cia jau nerasyta taisykle rolleyes.gif Tiesiog del saugumo...
EEmama
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 01 14, 11:44)
Atsimink, kad forumuose niekad nerasyk savo pass, kuri naudoji maile ar kitur!!! Cia jau nerasyta taisykle rolleyes.gif Tiesiog del saugumo...
*

dabr tai jau itkrai atsiminsiu ir ilgam, kai turiu tiek nemalonumu, tikiuosi, kad daugiau neturesiu verysad.gif

SuperMama
QUOTE(editukas09 @ 2006 01 12, 22:46)

drinks_cheers.gif
kai nori prisiregistruoti tai pusę dienos sėdi ir galvoji kaip čia dar iškreipus tą savo vardą, kad tokio niko nebūtų
o kai peržiūrėjau narių sąrašą tai ten gal pusė užsiregistravusių parašę po kelias žinutes prieš n laiko ir buvę paskutinį kartą prieš n laiko, jau turbūt nei negalvoja čia daugiau užsukti. reiktų pravalyti narių sąrašą ir atlaisvinti nikus

*

Jau ne vieną kartą rašiau, kad tokios galimybės forume nėra. Negalima užduoti pagal paiešką, kad rastų visus sakykim parašiusius mažiau nei 5 žinutes ir neprisijungusius jau 3 mėn. ir paspaudus vieną mygtuką ištrinti iškart visus.
O po vieną dalyvį ieškoti ir trinti (kai jų yra virš 20.000) tikrai neturiu nei laiko nei noro, yra žymiai svarbesnių darbų. Jei norite pakeisti vardą ir matote kad toks dalyvis jau seniai nedalyvauja, galite apie tai parašyti atitinkamoje temoje ir tada žinoma tas dalyvis bus ištrintas, o jums suteiktas tas nikas.

QUOTE(tunisija @ 2006 01 13, 23:48)
taiva pas mane atsitiko toks nemalonus dalykas, kaip kazkas is Sm dalyviu suseke mano slaptazodi  ir grazioj formoj mane atjunge, t.y. pakeite mano slaptazodi ir as as negaliu prisjungti prie savo niko, tai man teko susikurti nauja  nika ir viska, tai ka man dabar daryti su mano senu niku?
*

parašyk adresu forumas@supermama.lt koks tavo nikas buvo anksčiau.
SuperMama
QUOTE(happymother @ 2006 01 12, 13:44)
Nesuprantu .  Ka jums gaila , kad tas pats žmogus ir kitą niką turi ?  Kam gaišt savo brangu laiką tam .  Nebent padaryt tema , kas nesinaudoja nikais gali užleist kitiems žmonėms .  Supermama juk prieinama visiems ir ko čia peštis .
*

Žinai, dar labai seniai forume stebėjau vieną tokį dalyką. Viena dalyvė susiruošė visiškai sudirbti kitą. Kadangi jos noro niekas nepalaikė, ji buvo prisijungusi net 6 ! nikais ir toje temoje sudarė tokį įspūdį, kad vos ne pusė forumo buvo prieš jos priešę.
Jei forumas kažkam ir yra žaidimas, tai jis turi vykti pagal tam tikras taisykles. Nuo to laiko ir buvo įvesta taisyklė dėl dvigubų nikų. Beje tai nebuvo vienintelis atvejis, jų buvo daugiau, vyksta ir dabar.
Joalin
QUOTE(SuperMama @ 2006 01 15, 15:35)
Žinai, dar labai seniai forume stebėjau vieną tokį dalyką. Viena dalyvė susiruošė visiškai sudirbti kitą. Kadangi jos noro niekas nepalaikė, ji buvo prisijungusi net 6 ! nikais ir toje temoje sudarė tokį įspūdį, kad vos ne pusė forumo buvo prieš  jos priešę.
Jei forumas kažkam ir yra žaidimas, tai jis turi vykti pagal tam tikras  taisykles. Nuo to laiko ir buvo įvesta taisyklė dėl dvigubų nikų. Beje tai nebuvo vienintelis atvejis, jų buvo daugiau, vyksta ir dabar.
*

blink.gif blink.gif Nu cia dabar unsure.gif Dar ir tokiu zmoniu buna... unsure.gif
tunisija, tikrai apmaudu, kad tau taip nutiko verysad.gif
Neseniai cia irgi buvo kiles samisis del vienos personos, kuri pasakojo savo liudna istorija apie ankstyva nestuma net dviem nickais (o gal ir daugiau?). Gerai, kad viena forumiete rado panasumu doh.gif
java
na ir kalbos. O pas mane situacija tokia: is mano kompo sesuo naudojosi supermama.lt , vyras megsta palandzioti, ir kartais uzbega pussesere. O sese sakau naudojosi, nes nesenai isvaziavo i Amerika ir dabar tikrai ilga laika nedalyvaus cia supermamoj (kitos problemos). Tai ka, dabar ja istrint reikia? Gal.. Ir negi dabar skaitosi, kad as turiu 4 nikus? Nieko nesuprantu.. Aisku jeigu kazkas kazka smeizia, uzsiregistraves dar kitu vardu, tai negerai. Bet.. o ka cia galima padaryt?
Kudliukas
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 14, 00:58)
ohmy.gif

*

Tai jau tikrai, taip negalima. Reikejo koki kita slaptazodi toms nuotraukoms sumastyti, bet to kuri naudoji pati neduoti smile.gif

QUOTE(SuperMama @ 2006 01 15, 16:27)
Jau ne vieną kartą rašiau, kad tokios galimybės forume nėra. Negalima užduoti pagal paiešką, kad rastų visus sakykim parašiusius mažiau nei 5 žinutes ir neprisijungusius jau 3 mėn. ir....
*

bet galima surasti visus narius, kurie buvo prisjunge laikotarpyje, ir patrinti. Dar yra galimybe pritaikyti nauja funkcija tokiam forumui ir tada forumas automatiskai trins narius, kurie tarkim buvo neprisijunge 6 men. Tai padaryti tikrai galima, nes pati administravau toki pati foruma ax.gif
java
ir ka reiskia dvigubas nikas, cia jeigu vienas zm turi 2 nikus? Na as pvz naudojuos savo niku. Mane jau ir atpazino, zino kas as.Tai kaip ir nieko tokio. Na o buna tokiu temu, kur nenoriu but atpazinta, tai pasinaudoju vyro niku. Ar cia yra labai blogai???
sandralita
o kiek laiko yra saugomas nikas?zadam kraustytis i nauja nama,linijos atvedimas,interneto aktyvavimas gali uztrukt menesi ar dar ilgiau.tiek laiko nepasirodysiu super mamoj,taciau nenoriu kad mano nikas dingtu,nes zadu cia lankytis..?
SuperMama
QUOTE(kate0 @ 2006 01 17, 16:37)
bet galima surasti visus narius, kurie buvo prisjunge laikotarpyje, ir patrinti. Dar yra galimybe pritaikyti nauja funkcija tokiam forumui ir tada forumas automatiskai trins narius, kurie tarkim buvo neprisijunge 6 men. Tai padaryti tikrai galima, nes pati administravau toki pati foruma  ax.gif
*

galbūt tokia funkcija buvo versijoje 1.3.1, mes turime versiją 2.0.3 ir tokios funkcijos čia nėra.

QUOTE(sandralita @ 2006 01 17, 17:07)
o kiek laiko yra saugomas nikas?zadam kraustytis i nauja nama,linijos atvedimas,interneto aktyvavimas gali uztrukt menesi ar dar ilgiau.tiek laiko nepasirodysiu super mamoj,taciau nenoriu kad mano nikas dingtu,nes zadu cia lankytis..?
*

Senbuvius mes saugome neribotą laiką. biggrin.gif
EEmama
Su tais atpazinimais taip ir buna, mane cia atpazino, kazkas is mokyklos laiku, tik nezinau kas cia taip 2puikiai" pasidarbavo. suzinociau tai nezinau turbut gun_bandana.gif
As tikrai galvojau, kad sitam forume lankosi subrende asmenys, o pasirodo dar ir mazvaikiu esama. o supratau, kad kazkas is mokyklos tai taip, kad uzblokavo ir mano emaila kuriuo nesinaudoju nuo mokyklos laiku (ten nikas tai kitas buvo, bet kazkas mane gerai pazista. ir dar blokuotas mano priejimas prie Klase.lt, tai taip ir supratau.o del to, kad kazkas naudojasi keliais nikais, kad tik sudirbt kazka, tai kaip sakiau tik nesubrendusiu asmenu darbas, jeigu nesubegi graziai bendrauti, tai taip sakant eik tu povelniu tada (negraz keiktis, bet kad jau kitaip negaliu, jau taip sunervino mane, kad baisu mad.gif
java
QUOTE(tunisija @ 2006 01 17, 20:02)
Su tais atpazinimais taip ir buna, mane cia atpazino, kazkas is mokyklos laiku, tik nezinau kas cia taip 2puikiai" pasidarbavo. suzinociau tai nezinau turbut  gun_bandana.gif
As tikrai galvojau, kad sitam forume lankosi subrende asmenys, o pasirodo dar ir mazvaikiu esama. o supratau, kad kazkas is mokyklos tai taip, kad uzblokavo ir mano emaila kuriuo nesinaudoju nuo mokyklos laiku (ten nikas tai kitas buvo, bet kazkas mane gerai pazista. ir dar blokuotas mano priejimas prie Klase.lt, tai taip ir supratau.o del to, kad kazkas naudojasi keliais nikais, kad tik sudirbt kazka, tai kaip sakiau tik nesubrendusiu asmenu darbas, jeigu nesubegi graziai bendrauti, tai taip sakant eik tu povelniu tada (negraz keiktis, bet kad jau kitaip negaliu, jau taip sunervino mane, kad baisu  mad.gif
*

vistiek juk turetum itart, kas taip negraziai su tavim pasielge. uzjauciu. negi neina atsekt kaip nors? na as ne kompiuteriste, nenusimanau.
EEmama
QUOTE(java @ 2006 01 17, 23:25)
vistiek juk turetum itart, kas taip negraziai su tavim pasielge. uzjauciu. negi neina atsekt kaip nors? na as ne kompiuteriste, nenusimanau.
*

tai va, kad as irgi ne is kompiuteristu, as bandziau skaityti, is cia esanciu nariu, bet kazkaip neatseku, kas cia galetu buti, bet kazkas is mano mokykllos laiku smile.gif
Kapsė
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 01 14, 12:44)
*

o kodėl?????
ar tai reiškia, kad kažkas iš moderatorių, administratorių ar narių gali tą slaptažodį matyti?
fukuotukaf
QUOTE(Kapsė @ 2006 01 19, 18:36)
o kodėl?????
ar tai reiškia, kad kažkas iš moderatorių, administratorių ar narių gali tą slaptažodį matyti?
*

Vikšrelis turbūt norėjo pasakyti, kad viešai žinutėse savo pass, kuris naudojamas daug kur, negalima rašyti 4u.gif
safarikids
O vis dėlto - ar mato administratorius ir moderatoriai slaptažodį, kuriuo loginuosi į forumą?
sdr
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 01 19, 19:34)
Vikšrelis turbūt norėjo pasakyti, kad viešai žinutėse savo pass, kuris naudojamas daug kur, negalima rašyti 4u.gif
*

pasakykit man durnai, ar kas nors tą pasvordą, kuriuo čia prisijungiu gali sužinoti ar ne ax.gif , ta prasme man atrodo, kad adminas turėtų matyyti mano pasvordą g.gif , gal aš čia per daug noriu žinoti blush2.gif
fukuotukaf
QUOTE(safarikids @ 2006 01 19, 19:37)
O vis dėlto - ar mato administratorius ir moderatoriai slaptažodį, kuriuo loginuosi į forumą?
*

Asmeniškai aš nei vieno nematau, netgi savo bigsmile.gif Pagal visus saugumo reikalavimus, forumas gričiausiai suprogramuotas taip, kad administratorius galėtų keisti pass, bet jo nematytų. Aišku, pasiknisus DB, galima rasti viską, bet čia jau reikia atitinkamų žinių mirksiukas.gif
Dar vieną būdą sužinoti pass turi tinklo "kaimynai", nes yra tokios programėlės "sniferiai", kurie skanuoja tinklą ir rodo, kas, kur ir kada buvo siųsta ar rašyta 4u.gif
SuperMama
nemato, gali būti rami. Slaptažodzis visuose php forumuose užkoduojamas naudojant tam tikrą šifravimo raktą (hashing), todėl adminas vietoj slaptažodzio gali pamatyti tik bereikšmę simbolių seką.
Kudliukas
QUOTE(SuperMama @ 2006 01 17, 18:51)
galbūt tokia funkcija buvo versijoje 1.3.1, mes turime versiją 2.0.3 ir tokios funkcijos čia nėra.
Senbuvius mes saugome neribotą laiką.  biggrin.gif
*

tikrai nezinau kaip 2.0.3 versijoje, bet ji yra 2.0.1 Manau ji nera dingusi ir aukstesnese versijose.

QUOTE(safarikids @ 2006 01 19, 20:37)
*

QUOTE(SuperMama @ 2006 01 19, 21:03)
nemato, gali būti rami. Slaptažodzis visuose php forumuose užkoduojamas naudojant tam tikrą šifravimo raktą (hashing), todėl adminas vietoj slaptažodzio gali pamatyti tik bereikšmę simbolių seką.
*

administratorius gali matyti slaptazodi. Taip jis uzkoduotas, bet yra programu, laisvai internete prieinamu, kurios labai paprastai atkoduoja
Taciau nemanu, kad siame forume adminai butu tokie negeri thumbup.gif
Ambro
QUOTE(Kapsė @ 2006 01 19, 18:36)
o kodėl?????
*

Mes tikrai negalim, nes visi suvesti jusu duomenys eina i duombaze, saugykla. As turejau omeny, kad nerasytumet pass savo zinutese wink.gif
nuodeme
QUOTE(SuperMama @ 2006 01 15, 15:27)
Jau ne vieną kartą rašiau, kad tokios galimybės forume nėra. Negalima užduoti pagal paiešką, kad rastų visus sakykim parašiusius mažiau nei 5 žinutes ir neprisijungusius jau 3 mėn. ir paspaudus vieną mygtuką ištrinti iškart visus.
O po vieną dalyvį ieškoti ir trinti (kai jų yra virš  20.000) tikrai neturiu nei laiko nei noro, yra žymiai svarbesnių darbų. Jei norite pakeisti vardą ir matote kad toks dalyvis jau seniai nedalyvauja, galite apie tai parašyti atitinkamoje temoje ir tada žinoma tas dalyvis bus ištrintas, o jums suteiktas tas nikas.
parašyk adresu forumas@supermama.lt koks tavo nikas buvo anksčiau.
*

O kodėl tada forumo taisyklės sako štai ką:
4. Dėl vartotojo vardo galiojimo laiko:

1. Po mėnesio neaktyvumo laikotarpio informacija apie dalyvio registraciją yra pašalinama ir vartotojo vardas vėl gali būti laisvai naudojamas.
2. Neaktyviu dalyvis vadinamas, jei neparašė nei vienos žinutės per mėnesį nuo registracijos pradžios.

Ar taisyklės galioja dalyviams, o moderatoriai ir adminai aukščiau bet kokių taisyklių?
nuodeme
QUOTE(kate0 @ 2006 01 19, 20:30)
administratorius gali matyti slaptazodi. Taip jis uzkoduotas, bet yra programu, laisvai internete prieinamu, kurios labai paprastai atkoduoja
Taciau nemanu, kad siame forume adminai butu tokie negeri  thumbup.gif
*

Adminai ne, moderatoriai - kas kita.
Ambro
QUOTE(nuodeme @ 2006 02 07, 14:01)
Adminai ne, moderatoriai - kas kita.
*

Negalim user posted image
lial_ka
QUOTE(SuperMama @ 2006 01 15, 16:35)
Žinai, dar labai seniai forume stebėjau vieną tokį dalyką. Viena dalyvė susiruošė visiškai sudirbti kitą. Kadangi jos noro niekas nepalaikė, ji buvo prisijungusi net 6 ! nikais ir toje temoje sudarė tokį įspūdį, kad vos ne pusė forumo buvo prieš  jos priešę.
*

doh.gif ar taip gali but? x-failai cia smile.gif ir kaip baigesi tai dalyvei su 6-iais nikais? siaubas kazkoks, isvaryt is forumo be teises sugrysti tokius mad.gif

QUOTE(SuperMama @ 2006 01 17, 18:51)
Senbuvius mes saugome neribotą laiką.  biggrin.gif
*

o ne visai senbuvius? g.gif
SuperMama
QUOTE(lial_ka @ 2007 07 24, 18:58)
o ne visai senbuvius?  g.gif
*

taip pat. biggrin.gif
Ibi patria, ubi bene!
tai taip ir nesupratau blush2.gif jeigu mes su seserimi esame uzsiregistrave skirtinkais nikais, bet naudojames tuo paciu kompiuteriu(tas pats ir IP) tai mes busime kaip nors baudziamos ar ne? ir kaip jus atsekate ar tai netas pats asmuo?
zinau toki atveji kai forume prisimelavusi dalyve buvo demaskuota, nes noredama save apginti prisiregistravo dar vienu niku, ir bendravo su savimi lotuliukas.gif bei gyne save, nes buvo gan smarkiai prisimelavusi, bet ja suseke ten per IP ar kazkaip panasiai, bet kiek zinau tai ji tik ispejima gavo blush2.gif o dabar net kartais uzsuka i foruma pasisakyti. man tai ji netrugdo, bet smalsu kaip bus su manimi ir seserimi, ar moderatosiai ir administratoriai nepagalvos, kad cia panasi situacija? tiesa mes tarpusavyje nebendraujame lotuliukas.gif , nes mes abi skirtingose temose plepame ax.gif
Board
QUOTE(Wiqtea @ 2008 02 04, 12:38)
tai taip ir nesupratau blush2.gif  jeigu mes su seserimi esame uzsiregistrave skirtinkais nikais, bet naudojames tuo paciu kompiuteriu(tas pats ir IP) tai mes busime kaip nors baudziamos ar ne? ir kaip jus atsekate ar tai netas pats asmuo?
zinau toki atveji kai forume prisimelavusi dalyve buvo demaskuota, nes noredama save apginti prisiregistravo dar vienu niku, ir bendravo su savimi lotuliukas.gif  bei gyne save, nes buvo gan smarkiai prisimelavusi, bet ja suseke ten per IP ar kazkaip panasiai, bet kiek zinau tai ji tik ispejima gavo blush2.gif  o dabar net kartais uzsuka i foruma pasisakyti. man tai ji netrugdo, bet smalsu kaip bus su manimi ir seserimi, ar moderatosiai ir administratoriai nepagalvos, kad cia panasi situacija? tiesa mes tarpusavyje nebendraujame lotuliukas.gif , nes mes abi skirtingose temose plepame ax.gif
*

Ne nebausime, bent jau tol, kol neiškils įtarimų dėl to, kad dalyvauja vienas asmuo.
Jeigu vienoje temoje du nickai, kurių IP yra vienodas susivienys prieš kažką, arba atvirkščiai kels vėjus ir kurs intrigas - tada abudu nickai bus nubausti.
Tas pats ir su skelbimų lenta, jeigu abu nickai pardavinės tą patį daiktą (pakaitom ar vienu metu) ir tą suseksim - bus baudžiama.

Mes netikrinam absoliučiai visų dalyvių IP ir antrinius vardus, o tik tų, kurie sukėlė įtarimą.
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(Auges @ 2008 02 04, 19:23)
Ne nebausime, bent jau tol, kol neiškils įtarimų dėl to, kad dalyvauja vienas asmuo.
Jeigu vienoje temoje du nickai, kurių IP yra vienodas susivienys prieš kažką, arba atvirkščiai kels vėjus ir kurs intrigas - tada abudu nickai bus nubausti.
Tas pats ir su skelbimų lenta, jeigu abu nickai pardavinės tą patį daiktą (pakaitom ar vienu metu) ir tą suseksim - bus baudžiama.

Mes netikrinam absoliučiai visų dalyvių IP ir antrinius vardus, o tik tų, kurie sukėlė įtarimą.
*

tai reiskia man nera ko nerimauti kad busiu nubausta smile.gif aciu uz aisku atsakyma 4u.gif
catcher
QUOTE(Auges @ 2008 02 04, 20:23)
*

o koki jie nusikaltima darys? kodel negalima pardavineti to paties daikto, jei tą daiktą parduoti nedraudziama?
grange
QUOTE(catcher @ 2008 02 21, 19:57)
o koki jie nusikaltima darys? kodel negalima pardavineti to paties daikto, jei tą daiktą parduoti nedraudziama?
*

būna taip, kad apgavikė pardavėja, kurių deja dabar paliko daugiau Sm, siūlys kažkokį daiktą, tada ateis tipo pirkėja, kitu niku, bet žmogus tai tas pats, ir rekomenduos ją kaip gerą pardavėją, pirkit tikrai neapgaus ir t.t.t.t.t nes dabar jau rizikinga pirkti iš tik ką prisiregistravusių.
Olmeca
QUOTE(grange @ 2008 02 22, 00:36)
būna taip,  kad apgavikė pardavėja, kurių deja dabar paliko daugiau Sm, siūlys kažkokį daiktą, tada ateis tipo pirkėja, kitu niku, bet žmogus tai tas pats, ir rekomenduos ją kaip gerą pardavėją, pirkit tikrai neapgaus ir t.t.t.t.t  nes dabar jau rizikinga pirkti iš tik ką prisiregistravusių.
*

o tai taip iseina, kad tika prisiregistraves negali pardavineti ? blink.gif ar tiesiog turi kazkiek laiko buti aktyvus ir tada bus leista ? Jei taip tai koks tai laikotarpis ?
Rustė
QUOTE(Leksa @ 2009 04 17, 22:04)
O man idomus truputi kitas dalykas. Na, tarkim zinoma, kad vienas asmuo prisiregistraves bent jau keliais nickais (labai panasiais), rasineja izeidziancias zinutes, tokias kaip pvz. cia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry26140277
taciau jis nera nei ispejamas, nei nubaudziamas. Kodel?
Jei aiskiau, tai kalbu apie Blondina Nr..... (tu numeriu begales). Atkreipkit demesi i jo zinutes, dauguma ju vien izeidimai, tokie kaip "tu durna", "tu kvaila" ir pan. Na, ar galima tai toleruoti? Jei uz tai negalima nubausti, tai uz ka tada?
*

todėl, kad kuria nikus neribotai, jis yra įspėjamas, ir užšaldomas, bet dauginasi kaip matote.
Ramunita
QUOTE(Leksa @ 2009 04 17, 22:04)
O man idomus truputi kitas dalykas. Na, tarkim zinoma, kad vienas asmuo prisiregistraves bent jau keliais nickais (labai panasiais), rasineja izeidziancias zinutes, tokias kaip pvz. cia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry26140277
taciau jis nera nei ispejamas, nei nubaudziamas. Kodel?
Jei aiskiau, tai kalbu apie Blondina Nr..... (tu numeriu begales). Atkreipkit demesi i jo zinutes, dauguma ju vien izeidimai, tokie kaip "tu durna", "tu kvaila" ir pan. Na, ar galima tai toleruoti? Jei uz tai negalima nubausti, tai uz ka tada?
*

aš siūlau į tokį tiesiog nereaguoti,visai nekreipti dėmesio... jam/jai gi azartas,kuri čia įsiskaudins,kuri paskųs ir pan. Tokius žmones aš vadinu forumo agresoriais,kuriuos tiesiog reikia apeti ir viskas wink.gif kai nienas neberaguos-išeis į kitą forumą,kur kažkas reaguoja į replikas ir t.t.
nataly32
O as susiduriau stai su kokia problema.Viena forumiete apsauke,kad naudojuos 3 nickais,nors turiu susikurus tik si vieninteli.Kilo konfliktas,kurio metu isimaise moderatore.Tikejausi,kad pagaliau bus viskas sustatyta i savo vietas,taciau gavau zinute,kad naudojuos 3 nickais ir turiu pasirinkti viena is ju doh.gif man pripersamais nickais prisiregistravusia mergina gerai pazystu ji yra mano drauge ir kaimyne(as gyvenu pirmame aukste,jinai 8).Ar gali buti vienodi musu IP ir jei taip,tai kaip man irodyti,kad as tai AS!!!!,nes man bandoma pripirsti ir jos varda bei pavarde verysad.gif
Indrushacka
QUOTE(nataly32 @ 2011 02 07, 09:04)
O as susiduriau stai su kokia problema.Viena forumiete apsauke,kad naudojuos 3 nickais,nors turiu susikurus tik si vieninteli.Kilo konfliktas,kurio metu isimaise moderatore.Tikejausi,kad pagaliau bus viskas sustatyta i savo vietas,taciau gavau zinute,kad naudojuos 3 nickais ir turiu pasirinkti viena is ju doh.gif man pripersamais nickais prisiregistravusia mergina gerai pazystu ji yra mano drauge ir kaimyne(as gyvenu pirmame aukste,jinai 8).Ar gali buti vienodi musu IP ir jei taip,tai kaip man irodyti,kad as tai AS!!!!,nes man bandoma pripirsti ir jos varda bei pavarde verysad.gif
*

Ir tais paciais kremais prekiaujat? Tai kokia beda? abi prekiaukit vienu niku lotuliukas.gif
nataly32
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 02 07, 15:44)
Ir tais paciais kremais prekiaujat? Tai kokia beda? abi prekiaukit vienu niku  lotuliukas.gif
*

Jeigu vienos firmos tai nereiskia,kad tais paciais.o jus turbut vienetiniais prekiaujat,kuriu daugiau nieks nebeturi tongue.gif o kaltinimas dabar jau toks,kad mes abi vienu nicku naudojames schmoll.gif
Indrushacka
QUOTE(nataly32 @ 2011 02 07, 13:52)
Jeigu vienos firmos tai nereiskia,kad tais paciais.o jus turbut vienetiniais prekiaujat,kuriu daugiau nieks nebeturi tongue.gif o kaltinimas dabar jau toks,kad mes abi vienu nicku naudojames schmoll.gif
*

O jus gal dvynes? Nes kvepalus ir tuos vienodus pardavinejat Paco Rabane ir kiekis tas pats ir kvepalu skelbimuose tuo paciu stiliumi juos ir apibudinat biggrin.gif Tai jau cia reikia arba buti visisku durnium, kad galvoti, kad Jus du zmones arba sirgti asmenybes susidvejinimu lotuliukas.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.