Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bandelės pyragėliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Omrum

PRADŽIUGINKIME SAVO ARTIMUOSIUS ŠVIEŽIOMIS IR KVAPNIOMIS, NAMUOSE SU MEILE KEPTOMIS BANDELĖMIS

1 TEMA
2 - TEMA
1-os temos atradimas - Cipciuko "Bandelės prie arbatos"

user posted image

user posted image
I. BANDELIŲ RECEPTAI

Cipciuko "Bandelės prie arbatos"

user posted image

Bandelės prie arbatos (komentaras, paaiškinimas, foto, "kasyčių" pynimas) (cipciukas)
Mielinės bandelės (cipciuko patarimas šiam receptui) (happy)
Mielinės bandelės "Rožytės" (Springlet)
Mielinės bandelės. Brioches (bandelės Brioš) (bea)
Sluoksniuotos tešlos bandelės su rūkytos vištienos įdaru (Miglutė)
Bandelės pietums (gal)
Mielinės bandelės (KAMANĖ)
Pyragėliai su mėsa ar grybais (tinka Kūčių stalui) (Bonzile)
Mielinės bandelės su raugintų kopūstų įdaru (Bitulka)
Mielinės bandelės. Mielinė tešla (universali). Dar vienas receptas (apie 1 kg tešlos) (bea)
Varškinės tešlos bandelės. Bulkutės su cinamonu (Lukutis)
Mielinės bandelės su varške (Burtininke)
Dvi mielinės tešlos: bandelėms su cinamonu, razinomis, pynutėms ir badelėms su įdaru (Amalia)
Pyragėliai-bandelės su kopūstais (kisule)
Kibinai (kamija)
Paprasti pyragėliai (sleeta)
Sonatinos patarimai: kaip kildinti mielinę tešlą, kokioje temperatūroje, kaip išbandyti mieles (Sonatina)
Grietiniečiai I. Grietiniečiai II (Glacee)
Pyragėliai su moliūgų ir obuolių įdaru (Glacee)
Prancūziški rageliai "Croissants" (Aristokratė) Sonatina patikslino vertimą iš anglų k.
Mielinės tešlos receptai I, II, III, IV (iš virejai.lt)
Bandelės be mielių (apie aguonų idarą) (Apelsinmedis)
Mielinės bandelės (staselė)
Universali mielinė tešla įvairioms bandelėms (Owly)
Šližikai (pagerintas universalios tešlos receptas) (Owly)
Pyragėliai su svogūnais/džiovintais grybais (lanaa)
Mielinė tešla bandelėms (stewie)
Sluoksniuotos tešlos bandelės su nutelos, aguonų, kokosų ir razinų įdaru (aprašymas) (daividija)
Bandelės/pliuškos1 (daug bandelių formavimo pavyzdžių) (rusų k.)
Bandelės/pliuškos2 (daug bandelių formavimo pavyzdžių) (rusų k.)
Mielinės bandelės poğaça (minik)
Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuolių įdaru per 20 min. (waijdootia)
Prancūziški pyragaičiai (croissant) (Mildred)
Totoriškos bandelės (paaiškinimas dėl kitų įdarų) (cipciukas)
Pyragėliai su obuoliais arba su varške (foto) (Srovė, receptas Muselės)
Bandelės Cinnabon (daividija) (receptas anglų k. ir foto)
Amerikietiškos "Močiutės bandelės su aguonomis ir Karameliniai vyniotiniai su cinamonu" (glazūra šioms bandelėms) (receptas rusų k., glazūra lietuvių k.)
Bandelės su varške (daividija)
Bandelės su varške (jų varškės įdaras, lietuvių k.) (pats receptas rusų k.)
Bandelės su ricota/varške (rusų k.)
Bandelės su varške (rusų k.)
Paprastos ir lengvai pagaminamos mielinės bandelės su abrikosų įdaru (laumupė)
Sluoksniuoti pyragėliai (tokie kaip MAXIMOSE) (cipciukas)
Bandelės su varške (iš knygutės "Tešlos rūšys ir gaminimo technologija") (regna)
Mielinės bandelės (linutiaaa)
Bandelės su varške (vokiškai jos vadinasi Quarkteilchen) (RiMami)
Bandelės prie arbatos pagal Srovę (dar viena foto) (Srove)
Bandelės su graikiškais riešutais ir cinamonu (daividija)
Spiralės su graikiškais riešutais ir sūriu (prie sriubos ar salotų) (daividija)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais (regna)
Bandelės su aguonomis (foto) (Masiania*)
Ruginių miltų bandelės (Srove)
Ruginė duona su kmynais (rusų k.) (Owly)
Bandelės "Širdelės" (širdelių formavimas vaizdžiai) (sigitawhatever)
user posted image

II. BANDELIŲ NUOTRAUKOS
(kai kurios be receptų, kitos su nuorodomis į receptus):

Apelsinmedžio bandelės pagal Owly universalų mielinės tešlos receptą vairioms bandelėms
user posted image

Varškinės tešlos bandelės su faršo įdaru
Bandelės su obuoliais, pynutės, širdelės su cinamonu (pagal šį receptą, paaiškinimas, baltas glaistas) (Apelsinmedis)
Banelės pagal Owly receptą (Apelsinmedis)
Pyragas (motiejuke)
Bandelės - tešla mielinė su Malsenos bandelių mišinuku (aprašymas1, aprašymas2) (kedute)
Mielinės bandelės ir Riestė su aguonomis (Ingute)
Mielinės tešlos bandelės (vilmal)
Bandelės pagal universalų mielinės tešlos receptą (Tiosytė)
Bandelės su cinamonu (Saulėgrąža)
Bandelės su vaniliniu pudingu ir abrikosų džemu, ir a'la Cinnabon (pagal II receptą) (Ericka)
Mielinės tešlos bandelės (pagal II receptą, patarimas) (cipciukas)
Bandelės su aguonomis (pagal II receptą) (Inočka)
Cinnabon bandelės (pagal šį receptą) (Vaivaiva)
Amerikietiški "Karameliniai vyniotiniai su cinamonu" ir Bandelės su varške (pagal šį receptą, rusų k.) (RiMami)
Bandelės su cukrum, cinamonu ir sezamo seklom (pagal Sonatinos Močiutės mielinės tešlos receptą) (Masiania*)
Bandelės su cinamonu (pagal Sonatinos receptą) (Svetikas)
Mielinės bandelės (pagal III receptą) (Srove)
Bandelės su cinamonu (pagal Sonatinos receptą) (*MONAMI*)
Bandelės su cinamonu (pagal Sonatinos receptą) (ziwiliute)
Pyragiukai (Buttuke)
Bandelės pietums (pagal šį receptą) (Srove)
Bandelės su cinamonu ir su kokosais (pagal Sonatinos receptą) (JOLKA999)

III. ĮDARAI:

Kokosų įdaras (r@siukas)
Lašinukų įdaras (bea)
Spirgučių ir raugintų kopūstų įdaras (aprašymas) (daividija)
Obuolių įdaras sluoksniuotos tešlos bandelėms (Owly)
Virtos mėsos įdaras bandelėms (stewie)
Varškės įdaras bandelėms (RiMami)
Apie raugintų kopūstų įdarą ir kt. įdarus pyragėliams (Kūčioms, Kalėdoms) (editamm)

IV. FORMAVIMAS
Bandelės-rožytės
Bandelių su įdaru formavimas (foto) (bea)
Bandelių su varške formavimas (Owly)
"Kasyčių" pynimas "Bandelėms prie arbatos" (cipciukas)

user posted image
V. SONATINOS BANDELIŲ IR DUONOS RECEPTAI

Sonatinos "Bandelės su cinamonu"
user posted image

Močiutės mielinė tešla (Sonatina)
Varškinės tešlos bandelės (Sonatina)
Bandelės su sūriu ir česnakais (Sonatina)
Bandelės su cinamonu (Sonatina)
Bandelės su pudingu (Sonatina)
Jogurtinės bandelės (Sonatina)
Plikyti riestainiai (Sonatina)
Aguoniniai trikampėliai (Sonatina)
Rageliai su sūriu (Sonatina)
Bulvinės bandelės (Sonatina)
Varškinės pynutės (Sonatina)
Itališkos bandelės (Sonatina)
Mielinės bandelės su varške (idėja)
Bandelės su sezamu (Sonatina)
Bandelės mėsainiams (Sonatina)
Bandelės su obuoliais (Sonatina)
Bandelės su sultiniu (Sonatina)
Mallorcan Ensaimadas (Sonatina)
Mieliniai rageliai (Sonatina)
Ciabatta (Sonatina)
Švediškos bandelės (Sonatina)
Mielinės tešlos rageliai "Kifle" (Sonatina)
Pyragas "Dunojus" (Sonatina)
Duona skrudinimui "PAN CARRE" (Sonatina)
Balta duona su pyne (Sonatina)
Duona su aguonomis (Sonatina)
Duonos lazdelės su šalavijais (Sonatina)
Duona su parmezanu ir česnakais (Sonatina)
Kaimiški bagetai (Sonatina)
Pynė su saulėje džiovintais pomidorais (Sonatina)
Sviestinė pynė (Brioche) (Sonatina)
Lenkiška ruginė duona (Sonatina)
Kiaušininė duona (Sonatina)
Duona su bulvių dribsniais (Sonatina)

user posted image

VI. BANDELIŲ (IR NE TIK) RECEPTAI IŠ KITŲ TEMŲ

Cipciuko "Riestė"
user posted image

Mielinis varškės pyragas (smike)
Mielinės bandelės (jusda)
Mielinė pynutė (daividija)
Bandelių receptukas (foto) (Alacka)
Bandelės su cinamonu (lineva)
Mielinės bandelės su varške (KVN)
Mielinės bandelės (uogutės foto)
Mielinis aguoninis vyniotinis (*Marija*)
Aguoninis pyragas (daividija)
Mielinės bandelės su varške ir cinamonu (tik aprašymas) (Boružėlė)
Pyragėliai su varške (Cashmira)
Varškinė pynutė (daividija)
Cinamoninės bandelės (si179)
Bandelės su pudingu ir varške (daividija)
Bandelės su aguonomis (Cashmira)
Bandelės su cinamonu (Zebra)
Mielinis aguonų pyragas (daividija)
Riestė (cipciukas)
Bandelės be mielių (JOLKA999)
Paprasta ruginė duona (ziwiliute)
Grietiniečiai
Grietiniečiai (Glacee)
Pavasarinės bandelės (Glacee)
Čudu - uzbekiški pyragėliai (Glacee)
Pyragėliai su obuoliais ir moliūgais (Glacee)
Buchteln (austriškos bandelės su karamele) (Glacee/Elžbieta)
Matnakaš (armėniška balta duona) (Glacee/Elžbieta)
Aguonų vyniotinis (Mišelė)
Bandelės su cinamonu (Mišelė)
Bandelės su cinamonu ir Rageliai su aguonomis (Mišelė)
Kruasonai (Mišelė)
Varškinės bandelės su razinomis jos ir pikantiškos su svogūnais ir žalumynais (rusų k.)
Duona iš grietinės (rusų k.)
Bandelės su varške (rusų k.)

Sluoksniuotos tešlos gamyba (iš manovirtuve.com)
Sluoksniuotos tešlos receptas (Mišelė)

user posted image
*dew*
QUOTE(Lera @ 2010 01 28, 16:17)
tiek to parodysiu savo nevykėlės jų skonis kaip batono  lotuliukas.gif su uogene turėtu būt skanu , turėtu būt bet nebus nes sketės  lotuliukas.gif
*

o kodel skonis kaip batono? biggrin.gif o kur cukrus? smile.gif jei darete paprastas, tai gakejote vanilino deti, ar kitokio skonio emulsijos mirksiukas.gif o isvaizda tai pakankamai gera thumbup.gif juolab pirmas blynas smile.gif
Omrum
QUOTE(*dew* @ 2010 01 28, 16:26)
o kodel skonis kaip batono? biggrin.gif o kur cukrus? smile.gif jei darete paprastas, tai gakejote vanilino deti, ar kitokio skonio emulsijos mirksiukas.gif o isvaizda tai pakankamai gera thumbup.gif juolab pirmas blynas smile.gif
*

nu dėjau ir cukraus ( skonis kaip saldaus batono biggrin.gif ) ir vanilines emulsijos ( jos mažai buvo tai mažai kuom ir padėjo) vnž jos tokios sausokos ale sueis su kokia uogiene , bet jau db matau pradeda ketėt kaip ir sakiau biggrin.gif kita karta pabandysiu su kokiu įdaru padaryt g.gif

išvaizda pagal mane tai apgailėtina , aišku ji visada atrodys pobaise kol žiūrėsi į cipsiuko receptu foto , taip ir kompleksą įsivaryt galima lotuliukas.gif
*dew*
QUOTE(Lera @ 2010 01 28, 16:44)

išvaizda pagal mane tai apgailėtina , aišku ji visada atrodys pobaise kol žiūrėsi į cipsiuko receptu foto , taip ir kompleksą įsivaryt galima  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif neymanoma man padaryti kaip ji sugeba doh.gif
Omrum
QUOTE(*dew* @ 2010 01 28, 16:48)
drinks_cheers.gif neymanoma man padaryti kaip ji sugeba doh.gif
*

kol neiškepę tai forma buvo toč toč kaip cipsiuko , o kai iškepę nežinau kažkur išgaravo ištino tos bulkos lotuliukas.gif

vnž aš bent jau pabandžiau ane? bigsmile.gif na dar karta gal pabandysiu tik gal kokiu kitu jei ir dar karta nieko gero neišeis mesiu ta reikalą su mieliem biggrin.gif
*dew*
QUOTE(Lera @ 2010 01 28, 16:51)
kol neiškepę tai forma buvo toč toč kaip cipsiuko , o kai iškepę nežinau kažkur išgaravo ištino tos bulkos  lotuliukas.gif

vnž aš bent jau pabandžiau ane?  bigsmile.gif  na dar karta gal pabandysiu tik gal kokiu kitu jei ir dar karta nieko gero neišeis mesiu ta reikalą su mieliem  biggrin.gif
*

bandykit bandykit ir gausis,nenuleiskit ranku mirksiukas.gif
Omrum
QUOTE(*dew* @ 2010 01 28, 17:10)
bandykit bandykit ir gausis,nenuleiskit ranku mirksiukas.gif
*

jei aš nenuleisiu rankų tada pilnas kibiras bus išmestu batonu tada mane mb greit nuleis ant žemės biggrin.gif

na bet poryt kept su pudingu bandysiu cool.gif pranešiu kaip sekėsi biggrin.gif
*dew*
lauksim 4u.gif
Renata123
QUOTE(Lera @ 2010 01 28, 16:51)

vnž aš bent jau pabandžiau ane?  bigsmile.gif  na dar karta gal pabandysiu tik gal kokiu kitu jei ir dar karta nieko gero neišeis mesiu ta reikalą su mieliem  biggrin.gif
*

Aciu uz nauja, grazia ir labai jaukia temele!!! 4u.gif

Tikrai nenuleiskite ranku! Ir saunuole, kad pabandet, pamatysite, kuo toliau, tuo seksis daug geriau. As su mielem pradejau draugaut (t.y. pirma karta pabandziau ka nors kept) mazdaug pries 1,5 m. Oi, kokios buvo pirmos ir antros mano bandeles ir kepiniai doh.gif Geriau neprisimint. Bet ranku nenuleidziau, ir ka... O gi dabar si tesla mano megstamiausia! bigsmile.gif Kur tik galima ka nors iskept is mielines teslos, tai ir kepu viska!

Sekmes ir skaniu mieliniu kepiniu! 4u.gif mirksiukas.gif
JOLKA999
user posted image

kepiau pagal cypsiuko recepta,tik vyniojau ivairiai,dariau ir pynes ir sitokias ramunes smile.gif

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry23673378
Wasara
Prieš kelias dienas pabandžiau iškept mielines bandeles, tai įspūdžiai tokie: išsiminkiau tešlą (čia pasirodė lengviausia dalis biggrin.gif ), o tada prasidėjo: tešla nekyla, nes namie šalta, orkaitėj kildint negaliu, nes tokios žemos temperatūros kaip 40 ar 50 laipsnių nustatyt negaliu, tai kildinau ant radiatoriaus doh.gif Ką gi, tešla iškilo, išsikočiojau, padariau bandeles ir į orkaitę. Po kelių minučių mano bandelės išgriuvo, išsipūtė ir sulipo lotuliukas.gif O kepimas baigės tuo, kad bandelių apačia apdegė, o jos pačios liko pusžalės doh.gif Na, bent šiokia tokia paguoda, kad jos skanios ir valgomos gavos smile.gif Po šio bandymo tikrai nepasiduosiu, visai patiko, be to, tėtis pasistengė ir nupirko pusę kilogramo mielių lotuliukas.gif tai teks dabar daug daug bandelių kept ir tikiuos kitąkart geriau pavyks smile.gif
mergyte83
Jolka, skanios tavo bandutes, paskaiciau aprasyma, tai man jis patiko, teks kepti ir man jas smile.gif
Revla
meginos, gal kas ragavo is Maximos Sluoksniuotos tešlos pyragėlius su obuoliais?

Niekaip negaliu suprasti kaip daromas tas "zmeas" kuris yra viduj.

Gal kas zino?

Jau taip skanu, kad negaliu sustoti valgiusi. verysad.gif
Paslaptingoji
Sonatinos bandelės su cinamonu.Kepiau pirmą syk gyvenime ir labai neblogai gavosi,labai skanu smile.gif
user posted image
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p;#entry4654906
*dew*
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 01 29, 18:38)
Sonatinos bandelės su cinamonu.Kepiau pirmą syk gyvenime ir labai neblogai gavosi,labai skanu smile.gif
user posted image
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p;#entry4654906
*

labai skaniai atrodo 4u.gif
Omrum
mano tešla nepakils sad.gif matyt per daug miltų įvariau ar kokio beso cry.gif kuo toliau tuo blogiau man sekasi sad.gif

minkiau minkiau ta blynų tešla 1,5h o ji net nesiruošę sušokt į nuostabu pagranduką į koki sušoką cipsiukui jau 6 minute blink.gif tai pavariau miltų ( beja kitos rūšies nei dariau pirminė tešlą ) anos neturėjau jau , ir nekyla ji man visai sad.gif o jau kaip ne kaip 4h praėjo galėtu nors kokiu gyvybes ženklu parodyt ... o jei tešla nepakyla ji verta tik šiukšlių dėžes? sad.gif
pasijutau kaip ponas Binas su tuo paveikslų verysad.gif

psio gana iš manęs konditerės, tai buvo paskutine mano pažintis su mielėm cray.gif
Srove
QUOTE(Lera @ 2010 01 29, 22:19)
mano tešla nepakils sad.gif matyt per daug miltų įvariau ar kokio beso cry.gif kuo toliau tuo blogiau man sekasi sad.gif

minkiau minkiau ta blynų tešla 1,5h o ji net nesiruošę sušokt į nuostabu pagranduką į koki sušoką cipsiukui jau 6 minute blink.gif tai pavariau miltų ( beja kitos rūšies nei dariau pirminė tešlą ) anos neturėjau jau , ir nekyla ji man visai sad.gif o jau kaip ne kaip 4h praėjo galėtu nors kokiu gyvybes ženklu parodyt ... o jei tešla nepakyla ji verta tik šiukšlių dėžes? sad.gif
pasijutau kaip ponas Binas su tuo paveikslų  verysad.gif

psio gana iš manęs konditerės, tai buvo paskutine mano pažintis su mielėm cray.gif
*

Nenusimink taip Lera ir jokiu budu nepasiduok ok.gif man kazkada taip pat buvo, nekenciau mieliu, o kai ismoksti perprasti tesla, labai malonu patapo dirbti su jomis, o ir mieles mielems nelygios, tai kad aukstyn galva ir i virtuve rytojaus rytui minkyti bandeliu.
hihihi.gif
Omrum
joo jau užminkiau kažko jos rytojaus rytui nlb ruošiasi kilt mad.gif

gal pastatyt kur šilčiau? g.gif

nu nemyli manęs mielės kaip ir aš jų unsure.gif siaubas vepla kažkokia esu doh.gif

o kokios mielės tau geriausios? aš tai tokius va perku

user posted image o tu gyvu tai bijau kaip kieulių gripo unsure.gif
Srove
QUOTE(Lera @ 2010 01 29, 22:59)

nu nemyli manęs mielės kaip  ir aš jų  unsure.gif  siaubas vepla kažkokia esu  doh.gif

user posted image o tu gyvu tai bijau kaip kieulių gripo  unsure.gif
*

laugh.gif nebijok nei to gripo lotuliukas.gif , as tai dedu i saldytuva ta kamuoliuka, uzdengusi plevele(jei tas prie arbatos kepu) ryte truputi dar paminkau, i tazika isileidziu karsto vandens ir ant tu garu pastatau bleka su bandelem, kad pakiltu, jei troba saltoka, tai ijungiu orkaite ir atidarau dureles, o tazika pastatau netoliese, karta arciau prikisau, tai jos man perkaito ax.gif .Esu ir su tokiom mielem kepusi, normaliai, bet dabar dazniausiai tai zalias lenkiskas perku ir ziuriu i galiojima, kad nebutu prie pabaigos. 4u.gif
Omrum
jau persirgau tai nebaisu biggrin.gif

oi srove neguodžia manęs tavo padrąsinimai juk beveik du kg padarius tešlos blink.gif jei nekils eitu dar išgelbėt ar jau tik kibiras? ar tai pašildau 50laip. orkaitei kai reikia palaikyt padarytas bulačkas .

psio einu į lovą sapnuosiu košmaru apie nepakilusia tešlą o ryte žiūrėsim kas čia gausis , bet spėju nieko gero blink.gif

o ką daryt kas bandelės neketėtu?
Paslaptingoji
QUOTE(Lera @ 2010 01 29, 22:59)

nu nemyli manęs mielės kaip  ir aš jų  unsure.gif  siaubas vepla kažkokia esu  doh.gif

user posted image o tu gyvu tai bijau kaip kieulių gripo  unsure.gif
*

Nebijok šviežių mielių,nėra ko mirksiukas.gif Sausos geros tos kiek man žinoma...
O aš kildinu orkaitėj,įkaitinu iki 50laipsnių,tada išjungiu ir pastatau indą su tešla,pridengiu ir kyla sau ramiai.
regna
QUOTE(Lera @ 2010 01 29, 22:19)
mano tešla nepakils sad.gif matyt per daug miltų įvariau ar kokio beso cry.gif kuo toliau tuo blogiau man sekasi

Lera 4u.gif juk kiekvienai iš mūsų taip nutinka,padarome klaidą.
Reik pačiai surasti klaidą,ir vėl badyti eitiį priekį.
Aš,tau to linkiu 4u.gif 4u.gif
Omrum
eh net gėda man prieš Jus šitoks palaikimas ... oi jautri aš artejant pilnačiai cray.gif

regna? kaip man sužinot ką ne taip padariau? kažkokia gumine ji man pasidarė ta tešlą į galą bet niekaip nenorėjo sušokt į pagramduką mad.gif

buvau kantri 1,5 minkiau , bet paskui mano jėgos išseko vis papildavau miltų doh.gif

rytoj parodysiu savo nevykėles jei bus iš ko kept laugh.gif
*dew*
nereik bijoti svieziu mieliu, juk elgtis taip pat reikia, na nebent jus Lera dedate jas iskart i miltus, as visada dedu i silta piena su saukstu cukraus ir saukstu miltu ir viskas gerai buna, uztenka 10 min, kad pakiltu,ir vuole, minkom tesla mirksiukas.gif
Srove
QUOTE(Lera @ 2010 01 29, 23:12)
jau persirgau tai nebaisu biggrin.gif

oi srove neguodžia manęs tavo padrąsinimai juk beveik du kg padarius tešlos blink.gif jei nekils eitu dar išgelbėt ar jau tik kibiras? ar tai pašildau 50laip. orkaitei kai reikia palaikyt padarytas bulačkas .

psio einu į lovą sapnuosiu košmaru apie nepakilusia tešlą o ryte žiūrėsim kas čia gausis , bet spėju nieko gero blink.gif

o ką daryt kas bandelės neketėtu?
*

Du kg. teslos blink.gif , ar tokia seimyna didele bigsmile.gif ? Jei miltu nepadauginsi, tai ir bandeles bus minkstutes, kiausio baltymas kietina irgi, o kad isvis nekietetu, tai nezinau, as kisu i maiseli ir i saldytuva kartais, jei iskart nesuryjam rolleyes.gif .Tai geru sapnu ir lauksim siltu bandeliu wub.gif
shrekiuke
Ką tik kepiau ir aš cipciuko bandeles smile.gif Man susidėjo truputi daugiau miltų, bet vistiek buvo lipni, minkiau iki kol nebelipo. Padalinau tešlą per pusę. Vieną pusę įdėjau į šaldytuvą, kitą kildinau virtuvėj smile.gif Nes nieko skanaus neturėjom, tai nelaukėm ryto smile.gif O šiaip man skanios, nes kiek esu kepusi jos tokios būdavo nelabai purios, o šios purios, na žėsim kox skirtumas bus ryt, kai pesiu per naktį kildintas. bet šiaip tešlytė labai maloni, tokia elastinga ir minkštutė.

O Lera nepergyvent, su tešlom visko būna smile.gif net ir patyrusioms nevisada viskas gaunasi smile.gif
*dew*
QUOTE(shrekiuke @ 2010 01 29, 22:39)
Ką tik kepiau ir aš cipciuko bandeles smile.gif Man susidėjo truputi daugiau miltų, bet vistiek buvo lipni, minkiau iki kol nebelipo. Padalinau tešlą per pusę. Vieną pusę įdėjau į šaldytuvą, kitą kildinau virtuvėj smile.gif Nes nieko skanaus neturėjom, tai nelaukėm ryto smile.gif O šiaip man skanios, nes kiek esu kepusi jos tokios būdavo nelabai purios, o šios purios, na žėsim kox skirtumas bus ryt, kai pesiu per naktį kildintas. bet šiaip tešlytė labai maloni, tokia elastinga ir minkštutė.

O Lera nepergyvent, su tešlom visko būna smile.gif net ir patyrusioms nevisada viskas gaunasi smile.gif
*

o tai jus padarot tesla, ir vietoj to kad ja kildintumet siltai, dedat i saldytuva?o paskui kita diena kildinat ir kepat?ar kaip, nesuprantu g.gif
mamkaa
kepiau ir as bandeles, pati principa (bandeles forma) nusiziurejau SM, o tesla dariau paprasta mielene ax.gif
Dar nekeptos
user posted image
Ir jau iskepusios
user posted image
user posted image
Su trintais svieziais juodaisiais serbentais (turejau uzsisaldzius).
Papildyta:
QUOTE(*dew* @ 2010 01 29, 22:20)
o tai jus padarot tesla, ir vietoj to kad ja kildintumet siltai, dedat i saldytuva?o paskui kita diena kildinat ir kepat?ar kaip, nesuprantu g.gif
*

Tesla uzminkoma ir kildinama per nakti saldytuve , o ryte imama, formuojamos bandeles ir kepamos. kepiau taip nekarta, gaunasi purios purios bandeles.
*dew*
QUOTE(mamkaa @ 2010 01 30, 09:05)
kepiau ir as bandeles, pati principa (bandeles forma)  nusiziurejau SM, o tesla dariau paprasta mielene  ax.gif
Dar nekeptos
user posted image
Ir jau iskepusios
user posted image
user posted image
Su trintais svieziais juodaisiais serbentais (turejau uzsisaldzius).
Papildyta:

Tesla uzminkoma ir kildinama per nakti saldytuve , o ryte imama, formuojamos bandeles ir kepamos. kepiau taip nekarta, gaunasi purios purios bandeles.
*

oho kaip skaniai atrodo bigsmile.gif wub.gif
bet sakoma kad kildinti siltai reikia, o cia saldytuve, nesuprantu doh.gif
Paslaptingoji
mamkaa kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
o jei tešlą laikyti per nakty virtuvėj g.gif pas mus namie šilta,gal irgi gerai pakiltų?ar geriau į šaldytuvą?ar į šaldytuvą galima dėti tik tą tešlą kur "pliuškom"skirta?ar visas? 4u.gif
Masiania*
mamkaa, bandeles nuostabios thumbup.gif o dar su serbentais wub.gif
Jūrė
QUOTE(*dew* @ 2010 01 29, 22:22)
nereik bijoti svieziu mieliu, juk elgtis taip pat reikia, na nebent jus Lera dedate jas iskart i miltus, as visada dedu i silta piena su saukstu cukraus ir saukstu miltu ir viskas gerai buna, uztenka 10 min, kad pakiltu,ir vuole, minkom tesla mirksiukas.gif
*

Su mielėm aš tai pat kariauju. Su sausom viskas iškyla ir gaunasi.
Su šviežiom tai vargas. doh.gif
Gal tas mieles jau nusiperku negyvybingas? g.gif
Omrum
raportuoju biggrin.gif

na kaip ir sakiau nekokia iš manęs konditerę biggrin.gif

bet tešla iškilo per naktį tiek kad pradėjo veržtis iš bliūdo lotuliukas.gif

apsidžiaugiau kaip triušis bet laimė ilgai netrūko doh.gif tešlą visiškai nesikočiojo tasesi ir lipo visur nors ir sutepiau aliejumi viską , tada vargais negalais iškočiojau aptepiau varškes pudingo idaru šiaip ne taip susukau , pagaląsčiau peili ir ... pradėjau pjaustyt .. netrūkus labai to pasigailėjau doh.gif nesipjaustė ištižo viskąs tada tiesiog dėjau į skarda ir kepiau kaip batoną biggrin.gif iškepe minkštas skaniai kvepantis batonas mb supjaustė ir suvalgė jam labai skanu buvo , man šiaip sau ...

foto nebus nėra ką ten rodyt , man tik klausimas kodėl ta tešla pasidarė tokia tąsi ? ir kodėl niekaip neišeina išlaikys bandelių formos? visada ji kažkur dingsta... pasidaro nei šis nei tas , mb tai svarbiausia skonis man tai ir išvaizdos norėtųsi sad.gif

mamka tavo kepiniukai super wub.gif
Srove
QUOTE(Lera @ 2010 01 30, 18:08)
man tik klausimas kodėl ta tešla pasidarė tokia tąsi ? ir kodėl niekaip neišeina išlaikys bandelių formos? visada ji kažkur dingsta...

*

Tasi tesla pasidaro del to, kad ja sujudinai,(as taip manau) ji vel sukrenta, nes prapuola oro pusleles, todel ja vel reikia pakildinti, man taip atsitiko su paskutiniu lapu simtalapio, kai sugalvojau perminkyti ir nepakildziusi tampyti, pasidare tampri, kaip guma, tai dabar zinau, kad butinai reikia pakildinti perminkius.
Ar tau forma dingsta kepant ? Reikia sekti kepimo temperatura.

Mamkaa-jau taip sugundei, wub.gif einu ir as ka nors maisyti blush2.gif
Vaidosee
QUOTE(Lera @ 2010 01 30, 17:08)
raportuoju biggrin.gif
*

Labuka,na zinok,nesuprantu,kas tau nepavyksta,man toks itarimas,kad miltu per mazai,jei taip limpa,tiesa pasakius,niekada miltu nesveriu,pilu is akies,tada pradeudu maisyti saukstu,ir matau ar jau galiu imti rankomis,kai truksta isipilu miltu ir minkau ,minkau,kol tesla visiskai nelimpa prie ranku.
O del formos praradimo g.gif ,kuriuo momentu ji tau pabega g.gif ,as teslos nelaikau per nakti,laukau dvi valandas,kas valanda perminkau,paskui vel suminkau, iskocioju norima blyna,tiesiai ant stalo,tesla tikrai nelimpa,formuoju bandeles ir ju iskarto nekepu,o palieku,kokiam pusvalandziui kad vel iskiltu ir tik tada kepu 4u.gif
Srove
Lera paziurek cia video, labai aiskiai viskas rodoma, gal gelbes bigsmile.gif I rreceptuku neblogu yra ax.gif

http://kyxarka.ru/news/1076.html
*dew*
na pasidariau paprasta mieline tesla bandelems ir ikisau i saldytuva, ar man kas gausis? lotuliukas.gif gal tik sugadinau viska doh.gif
*dew*
zodziu sugadinau lotuliukas.gif bandeles visiskai neiskilo, iskepe tai gavosi kietos, nu zodziu lotuliukas.gif daugiau taip nedarysiu lotuliukas.gif matyt ne sita tesla reikia laikyti saldytuve doh.gif
Aissstute
Dariau ir as mergaites vakar, tas Sonatinos bandeles su cinamonu, tai niam niam kaip skaniai gavosi thumbup.gif Dariau tik is puses mases kaip ir ji, tai man gavosi 14 bandeliu, bet dingo staigiai, tai kita karta darysiu is visos teslos.. ax.gif Ai, ir as neturejau slapiu mieliu, o tiesa sakant as ir nemoku su slapiom blush2.gif tai dejau pokuti sausu, kur 7g, tai kilo kuo puikiausiai thumbup.gif ir bandeles tokios minkstos minkstos gavosi, gaila, kad nenufotkinau, bet savaitgali darysiu vel, tada ir nufotkinsiu. smile.gif
jolanka
Mano vyšninės smile.gif

user posted image
JOLKA999
skaniai atrodo wub.gif
Jurginė
QUOTE(*dew* @ 2010 01 31, 13:22)
na pasidariau paprasta mieline tesla  bandelems ir ikisau i saldytuva, ar man kas gausis? lotuliukas.gif gal tik sugadinau viska doh.gif
*

mielinė tešla mėgsta šilumą. ji netgi apdengiama, kad šiluma kauptųsi. įdomus tas receptas, kur ją šaldyti reikia. g.gif
daividija
QUOTE(Jurginė @ 2010 02 06, 18:47)
mielinė tešla mėgsta šilumą. ji netgi apdengiama, kad šiluma kauptųsi. įdomus tas receptas, kur ją šaldyti reikia.  g.gif
*

Mieles dauginasi ir siltai ir saltai,tik siltai daug greiciau bigsmile.gif
vavava
O mes siandien irgi kepem labai skanias mielines bandeles su kokosiniu idaru... Jau tiek privalgem, vos pajudam biggrin.gif
Beje kokosini idara dariau kaip cia kazkas siule - 1st kokosu drozliu, 1st pieno, 1/2 st cukraus.. Labai labai skanu
user posted image
Kettim
kaip reikia ta kokosini idara daryti?busiu praleidus. blush2.gif
vavava
QUOTE(Kettim @ 2010 02 07, 18:23)
kaip reikia ta kokosini idara daryti?busiu praleidus. blush2.gif
*

as ipyliau piena, tada idejau cukru ir pamaisiau kol jis istirpo.. Ir tada idejau kokosus... ir ant silpnos ugnies (ant 4 su puse ant savo keramikines plytos) viriau gal gera pusvalandi.. kol tas pienas isgaravo.. o mase isbrinko ax.gif
Kas keisciausia pienas nei trupucio neprisvilo.. ir maisyti daznai nereikejo.. o jau buvau nusiteikus daznai maisyti, nes galvojau, kad tikrai puodas prisvils biggrin.gif
Kettim
QUOTE(vavava @ 2010 02 07, 21:28)
as ipyliau piena, tada idejau cukru ir pamaisiau kol jis istirpo.. Ir tada idejau kokosus... ir ant silpnos ugnies (ant 4 su puse ant savo keramikines plytos) viriau gal gera pusvalandi.. kol tas pienas isgaravo.. o mase isbrinko ax.gif
Kas keisciausia pienas nei trupucio neprisvilo.. ir maisyti daznai nereikejo.. o jau buvau nusiteikus daznai maisyti, nes galvojau, kad tikrai puodas prisvils biggrin.gif
*

aciu uz atsakyma,bus isbandyta. 4u.gif rolleyes.gif
Solen
vavava,o mielines bandeles pagal koki recepta darei g.gif labai jau skaniai atrodo bigsmile.gif wub.gif
*INSOMNIA*
labas, noriu paklausti ar galima tas mieles "kubelius" pakeisti y sausam mieles nes as cia airijoj tokiam kaime gyvenu kur yra lietuviu parduotuve bet mieliu ten yra tik pokeliais tokiu lenkinsku 30g berods ir jei dedi sausas mieles ar atitinka gramai tarkim jei reikia 50g kubelio mieliu tai vienoj ju 50g sausu? aciu is anksto 4u.gif
daividija
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 02 09, 12:02)
labas, noriu paklausti ar galima tas mieles "kubelius" pakeisti y sausam mieles nes as cia airijoj tokiam kaime gyvenu kur yra lietuviu parduotuve bet mieliu ten yra tik pokeliais tokiu lenkinsku 30g berods ir jei dedi sausas mieles ar atitinka gramai tarkim jei reikia 50g kubelio mieliu tai vienoj ju 50g sausu? aciu is anksto 4u.gif
*

gali keisti,tik santykis tikrai ne 50/50.
pakelis sausu,jei reikia 30g "nesausu".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.