Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bandelės pyragėliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dreamm
clap.gif PAVYKO! clap_1.gif Iskepiau nuostabaus skanumo, nuostabaus minstumo ragelius su obuoliais. assa.gif Dabar galiu ir kitoms patarti. Mano beda buvo neiskilusios mieles, kadangi pildavau per mazai silto pieno (tiek rasydavo), bet ipilus mazai pieno i saltas mieles, jos nepradedavo kilti. Va cia ir beda. Pyliau pyliau piena, kol jos tapo siltos ir kad uzputojo, vos spejau indus keisti i didesnius... O pyrageliaus kepiau 10 min. Super. Aciu visoms uz patarimus !
~♥KaipTaiKaip♥~
Tai mieles galima palaikyti kambario temperatūroje ir tada gal nereikės daug pieno g.gif Aš išimu mieles iš kameros, užpilu šiltu pienu (ar vandeniu) ir man jos putoja g.gif
Bet svarbiausia kad gavos thumbup.gif
Dreamm
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 25, 16:18)
Tai mieles galima palaikyti kambario temperatūroje ir tada gal nereikės daug pieno  g.gif Aš išimu mieles iš kameros, užpilu šiltu pienu (ar vandeniu) ir man jos putoja  g.gif
Bet svarbiausia kad gavos  thumbup.gif
*

Na taip, variantas, bet jeigu staiga sumastau, kad norim bandeliu, laukti kol jos susils nera laiko biggrin.gif O jus kameroje laikote sviezias mieles?
~♥KaipTaiKaip♥~
Taip, laikau kameroj, nes nesunaudojus jos greit supelija. Ir net neatšildžius poto užpilu šiltu pieno, kiek priklauso ir viskas kuo puikiausiai pavyksta rolleyes.gif
Renata123
QUOTE(Dreamm @ 2011 12 01, 09:29)
Na taip, variantas, bet jeigu staiga sumastau, kad norim bandeliu, laukti kol jos susils nera laiko  biggrin.gif  O jus kameroje laikote sviezias mieles?
*

As naudoju visur tik sausas mieles. Labai patogu, jos ilgai negenda ir naudoti galima kada tik panorejus. bigsmile.gif Svieziu mieliu net nesu bandzius. schmoll.gif
regna
Sveikos 4u.gif

Kas liečia mieles,jeigu aš jas naudoju žalias{šviežias ,ne džiovintas},jas paimu susmulkinusumaišau su trupučiu miltų ir sudžiovinu,patiesus ant lėkštutės.
Išdžiuvusias supilu į popierinį maišelį{takim nuo sveriamų arbatų}ir jos man stovi ir sunaudoju.

Labai gerai,kai neturi nereikia bėgt į parduotuvę biggrin.gif

skyler
Man labai patiko šie portugališki pyragėliai, siūlau išbandyti pyrageliai
airius
QUOTE(skyler @ 2011 12 08, 06:44)
Man labai patiko šie portugališki pyragėliai, siūlau išbandyti pyrageliai
*

Na viskas gerai su tais pyrageliais, atrodo labai skaniai, bet kai pamatau recepta, kad reikalinga pirktine mase, tesla, tai atsoksta fantazija daryt, jau geriau butu parasyta kaip ta tesla sluoksniuota daryt....cia as sakau tik savo nuomone, zinoma, daugelis sakys, kad nuejai ir nusipirkai tos teslos, bet tada as sakau- kam ir daryt, gali nueit ir nusipirkt jau iskepta visa pyraga ar torta... ax.gif
dar karteli sakau- cia tik mano nuomone 4u.gif
ruta19
Isbandytos Sonatinos Mallorcan Ensaimadas ispaniškos pusryčių bandelės

user posted image

Na siaip labai skanios, bet pirma syki man tokia ziauriai lipni tesla buvo. Nors minkiau kaip parasyto, bet elastinga pasidare, bet rankas pastoviai tepiau alieju, nes be jo doh.gif
ausramor
Nu va, ir aš išbandžiau savo sugebėjimus bandelių kepime.Deja, pasigirti neturiu kuo... verysad.gif
Kepiau bandeles prie arbatos pagal cipciuko receptą. Aišku, labai gąsdino iškart tas nekonkretumas, t.y. produktų matavimas puodeliais, bet kadangi visos gyrėsi, kad gavosi, pasiryžau ir aš šiam žygdarbiui...
Tešlą užminkiau-ji labai lipo prie rankų, bet vis minkiau ir minkiau-po kokios valandos minkymo ji dar lipo šiek tiek prie prankų, bet jau jau buvo puė velnio, tad palikau aš ją ramybėje(tuo labiau, kad skubėjau dukrytę iė darželio parsivežt).Kaip ir rašė , palikau ją kilti lėtai, t.y. šaldytuve per visą naktį (nors ir ta mintis man nelabai patiko-surizikavau).
Ryte radau tešlą pakilusią, bet mano manymu, tikrai ne dvigubai. Bet kągi reik gi su ja kažką daryti-negi išmesi ax.gif
Suraičiau pynutes, kurios beje gavosi labai gražios ir labai lengvai pasidaro pasirodo thumbup.gif
Pirmu reisu labai bijojau perkept, tad vos tik pageltonavo biski viršus, iškart traukiau lauk. Paragavus nusivyliau-lyg nedakepę(vidus tikrai nepurus man gavosi), o be to kažkoks kartumas jaučiasi...
Antru reisu jau kepiau ilgiau, nes bijojau vėl nedakept, tai pakepiau kol biski parudavo-šįkart ryškiai perkepiau, nes kraštai kieti kaip akmuo pasidarė. Beje, ir šitose kartumas jautėsi g.gif
Kaip manote kur padariau klaidą???
Dėl to katumo, tai įtariu, kad kaltos mielės. Naudojau sausas is tokio didelio pakelio (Vilniaus maisto "Sausos mielės"). Šiaip visada naudoju sausas mieles Fermipan-jos iki šiol niekada nepavedė. Bet vyras kartą nerado šių ir nupirko anas, tai galvoju negi išmesi-reik sunaudot. doh.gif Kokias mieles jūs pačios naudojat?
Tai va, bet aišku, nežadu nuleist rankų. Mat, neseniai kepiau bandeles su lašinukais irgavosi kuo puikiausiai,
Tik sakau gal turit kokių pamąstymų ką padariau netaip?
pinkrose
QUOTE(ausramor @ 2012 01 17, 19:23)
Nu va, ir aš išbandžiau savo sugebėjimus bandelių kepime.Deja, pasigirti neturiu kuo... verysad.gif
Kepiau bandeles prie arbatos pagal cipciuko receptą. Aišku, labai gąsdino iškart tas nekonkretumas, t.y. produktų matavimas puodeliais, bet kadangi visos gyrėsi, kad gavosi, pasiryžau ir aš šiam žygdarbiui...
Tešlą užminkiau-ji labai lipo prie rankų, bet vis minkiau ir minkiau-po kokios valandos minkymo ji dar lipo šiek tiek prie prankų, bet jau jau buvo puė velnio, tad palikau aš ją ramybėje(tuo labiau, kad skubėjau dukrytę iė darželio parsivežt).Kaip ir rašė , palikau ją kilti lėtai, t.y. šaldytuve per visą naktį (nors ir ta mintis man nelabai patiko-surizikavau).
Ryte radau tešlą pakilusią, bet mano manymu, tikrai ne dvigubai. Bet kągi reik gi su ja kažką daryti-negi išmesi ax.gif
Suraičiau pynutes, kurios beje gavosi labai gražios ir labai lengvai pasidaro pasirodo thumbup.gif
Pirmu reisu labai bijojau perkept, tad vos tik pageltonavo biski viršus, iškart traukiau lauk. Paragavus nusivyliau-lyg nedakepę(vidus tikrai nepurus man gavosi), o be to kažkoks kartumas jaučiasi...
Antru reisu jau kepiau ilgiau, nes bijojau vėl nedakept, tai pakepiau kol biski parudavo-šįkart ryškiai perkepiau, nes kraštai kieti kaip akmuo pasidarė. Beje, ir šitose kartumas jautėsi g.gif
Kaip manote kur padariau klaidą???
Dėl to katumo, tai įtariu, kad kaltos mielės. Naudojau sausas is tokio didelio pakelio (Vilniaus maisto "Sausos mielės"). Šiaip visada naudoju sausas mieles Fermipan-jos iki šiol niekada nepavedė. Bet vyras kartą nerado šių ir nupirko anas, tai galvoju negi išmesi-reik sunaudot. doh.gif Kokias mieles jūs pačios naudojat?
Tai va, bet aišku, nežadu nuleist rankų. Mat, neseniai kepiau bandeles su lašinukais irgavosi kuo puikiausiai,
Tik sakau gal turit kokių pamąstymų ką padariau netaip?
*

pirmą kart kepiau bandeles ir deja verysad.gif kietos gavosi, neiškilo normaliai, o tokios skanios wub.gif nors ir kietos verysad.gif
tešla ir man labai lipo prie rankų, dadėjau miltų, iškilt iškilo gl net daugiau nei dvigubai. mieles naudojau ne sausas. kažin kur klaid aš padariau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorija1986 @ 2011 11 21, 14:29)
man irig tas pats gaunasi ir kiek sake kaimynka kuri daznai daug kepa ir jai puikiai gaunasi, tai kad miltu per daug..  4u.gif
*

jau žinau ka blogai pdaraiu, pėr daug miltų dadėjau ir per ilgai kepiau blush2.gif
pirmas blynas prisvilęs blush2.gif
keistuole
jei iškilo, bet kietos, tai greičiausiai perkepėt
pinkrose
QUOTE(keistuole @ 2012 01 25, 22:30)
jei iškilo, bet kietos, tai greičiausiai perkepėt
*

gali būt. net nepagalvojau, kad dėl perkepimo jos galėtųv taip sukietėt blush2.gif dabar žinosiu 4u.gif
kedute
Sveikos, noreciau paklausti patarimo, darau mielines bandeles, tesla jau uzsimaisiau, noriu idarui ideti rududu, galvoju kaip cia ta ydara ideti ?
Ar bandyt kaip kibina uzsukt ar padaryt apvalias teslos bandeles ir kazkaip susvirkst i vidu..... g.gif
kristynka*
bijojau kad nepavyks cipsiuko bandeles, daug cia rase kad neiseina, kietos, arba neiskyla smile.gif bet man pavyko pirma karta puikiai thumbup.gif
net vyras sako: kokios minkstos lotuliukas.gif
*** o klausykit kiek cia mieliu tu sausu reikia deti jai ziurint saukstais, 2 valgomus saukstus ?
rugiagele26
Minkstos man buvo tik iskepe. Kita diena suragejo, nors po maisiuku laikiau smile.gif
kristynka*
mano bandeles...
sone savo foto prisidejau kazkurios is forumietes vidu bandeles, nes maniskiu jau nebeliko blush2.gif
user posted image
Nuska
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 01, 14:03)
bijojau kad nepavyks cipsiuko bandeles, daug cia rase kad neiseina, kietos, arba neiskyla smile.gif  bet man pavyko pirma karta puikiai thumbup.gif
net vyras sako: kokios minkstos lotuliukas.gif
*** o klausykit kiek cia mieliu tu sausu reikia deti jai ziurint saukstais, 2 valgomus saukstus ?
*

sausų dedu kažkur 2 arbatinius šaukštelius pusei kg miltų.
Man šitos Cipsiuko bandelės pačios pačiausios thumbup.gif tik aš paprastai darau su įdaru kokiu nors. Dukra labai mėgsta su obuoliais, sūnus su razinomis arba šokoladu.
JOLKA999
user posted image

user posted image

bemieles sloksniuotos teslos pyrageliai su obuoliais,o kiti su desra...

teslos gabaliuka truputi pakocioti ir supjaustyti plonom juostelem,ant juosteles deti,po puse griezinelio desros ir susukti.taip pat daryti ir su obuoliais,tik juos apibarstyti reikia cukrum ir cinamonu...kepti 200c orkaitej,paprasta ir greita...
kristynka*
QUOTE(Nuska @ 2012 02 02, 12:17)
sausų dedu kažkur 2 arbatinius šaukštelius pusei kg miltų.
Man šitos Cipsiuko bandelės pačios pačiausios  thumbup.gif tik aš paprastai darau su įdaru kokiu nors. Dukra labai mėgsta su obuoliais, sūnus su razinomis arba šokoladu.
*

tai cia cipsiuko receptui reikejo 2arb. sauks. sausu mieliu? blink.gif jai taip tada neklauskit kiek as idejau lotuliukas.gif
ir recepte pasirasiu 2 saukstelius lotuliukas.gif ot tai kvaila kepeja, todel man jos taip issipute, net kasu neliko biggrin.gif
pasta222
DIDELIS aciu cipciukui uz nuostabu recepta ,,bandeles prie arbatos"

jau liko mano megstamiausia tesla thumbup.gif

tik idejau truputi razinu
user posted image
o cia su desrelem
user posted image
raganieška
O kaip tas cypsiuko apvales bandeles suraityti g.gif biggrin.gif
pasta222
QUOTE(raganieška @ 2012 02 06, 13:40)
O kaip tas cypsiuko apvales bandeles suraityti  g.gif  biggrin.gif
*

surisi mazga o galiukus pakisi mirksiukas.gif
raganieška
QUOTE(pasta222 @ 2012 02 06, 15:18)
surisi mazga o galiukus pakisi mirksiukas.gif
*

Ačiū 4u.gif
pasta222
...štai dar vienos bandeles su obuoliais
user posted image
pasta222
.....su bananais ..niam rolleyes.gif
user posted image
keistuole
o bananus kaip dėjot smulkintus, nesmulkintus ar dar kaip apdorotus? blush2.gif
pasta222
QUOTE(keistuole @ 2012 02 12, 22:13)
o bananus kaip dėjot smulkintus, nesmulkintus ar dar kaip apdorotus?  blush2.gif
*

perpjautus per puse
Dianaaa1215
Man labai patinka šios bandelės
http://www.sonatinos-receptai.lt/2007/08/b...-obuoliais.html
user posted image
airius
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 14, 10:43)
Man labai patinka šios bandelės

Man taip pat jos yra skaniausios, bet cia pas jus atrodo kaip sausainiukai 4u.gif
Dianaaa1215
Nu man vis gaunasi tokios miniatiūrinės blush2.gif
Gegas
siandien kepiau bandeles, tik foto jau negaliu padaryti, visos surytos doh.gif
-apie 350ml uzplikyto pieno
-2 kaviniai saukstai cukraus
-druskos
-namines grietineles (decau sviesto, bet naudojam namini piena, tai grietinele dedu)
- mieles
- 550g miltu

sia tesla naudoju ir isuktoms bandelems su varske, obuoliais, ir tiesiog cukrum ar cinamonu apibarstytas. jeigu maziau cukraus - paprastas batonas. isnyksta ta pacia diena, tai i savaite kepu pora kartu.
skanaus 4u.gif
airius
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 15, 10:38)
Nu man vis gaunasi tokios miniatiūrinės blush2.gif
*

Tai gerai, labai graziai ir skaniai atrodo, man tai neina ju graziu vienodu pasidaryt, jei pjaustau ta blyna iskociota, tai man traukiasi jis, kaip sakoma deformuojasi ir jos nesigauna vienodos g.gif
Gorada
Labas kepejeles smile.gif
skaiciau skaiciau pirma lapa, neissirenku ka kepti smile.gif

turiu viena nostalgiska prisiminima, gal kuri zinosite apie ka as kalbu?
mokykloje kepdavo bandeles, jos kaip pynutes, ar tai kaip virve susuktos pailgos tokios budavo, apipiltos kazkokiu glajum su pudra turbut, lyg riesutuku pabarstyta.

kazin kuris receptas butu artimesnis joms? nu net dabar kartais kyla mintis i mokykla isliukinti bandeliu nusipirkti, tik kad kazin ar jas dar vietoje kepa... metu ne mazai jau praeje.

Dekoju uz pamastymus
airius
QUOTE(Gorada @ 2012 02 26, 21:58)
Labas kepejeles smile.gif
skaiciau skaiciau pirma lapa, neissirenku ka kepti smile.gif

turiu viena nostalgiska prisiminima, gal kuri zinosite apie ka as kalbu?
mokykloje kepdavo bandeles, jos kaip pynutes, ar tai kaip virve susuktos pailgos tokios budavo, apipiltos kazkokiu glajum su pudra turbut, lyg riesutuku pabarstyta.

kazin kuris receptas butu artimesnis joms? nu net dabar kartais kyla mintis i mokykla isliukinti bandeliu nusipirkti, tik kad kazin ar jas dar vietoje kepa... metu ne mazai jau praeje.

Dekoju uz pamastymus
*

Sveiki, net dabar jauciu ju skoni lotuliukas.gif , man jos nelabai patikdavo, gal tas glajus ar tie riesutai, net nezinau, bet ne mano skonio jos budavo doh.gif , dabar gal ir patiktu, juk skoniai kinta drinks_cheers.gif
Manau tiktu bet kuris bulkuciu receptas, nes tie receptai daug maz panasus, o ant virsaus uztepti cukraus pudra ismaisyta vandenyje, tokia tirstoka kosele pasidarius ir apibarstyti zemes riesutais kepintais.....va, gal ten budavo nekepinti riesutai, ir man duodavo toki keista priestoni bigsmile.gif
drugelis.
Sveikos, užsimanė šeimyna bandelių... smile.gif Su cinamonu pabodę, aguonų neturėjom, bet užtad kaip sąžinės priekaištas jau nuo rudens virtuvėje stovėjo beveik pilnas kibirėlis negliaudytų lazdyno riešutų doh.gif Ėmiausi metalinio muštuko riešutams gliaudyti, o MB tešlos biggrin.gif

Mielinės bandelės su riešutais

Tešlai:
500g miltų ( nei kiek nepadauginti!)
250ml pieno, ar išrūgų
25g šlapių arba 4a.š. sausų mielių ( naudojom šlapias)
2 kiaušinių tryniai
100g cukraus
100g sviesto, ar margarino
1/2 a.š. druskos

Riešutų įdaras:
50g sviesto ar margarino
200g smulkintų mėgstamų riešutų ( smulkinau blenderio pagalba)
100g cukraus
5 v.š. grietinėlės ( nenaudojom, nes neturėjom, nieks nenukentėjo)
1 kiaušinis

Aptepimui:
200g cukraus pudros
5 v.š. citrinos sulčių.

Paruošti tešlą iš nurodytų produktų. Svarbu, jog visi produktai būtų kambario temperatūros, o ne katik išimti iš šaldytuvo. Tešla bus lipnoka, kibi, bet jokių būdu nedėti daugiau miltų. Jog neliptų prie rankų, MB į pagalbą pasitelkė mikserį su šluotelėm tešlai. Kuomet tešla sušoka į gumulą, pakildinti.
Stalą pabarstyti miltais, išversti tešlą, iškočioti stačiakampio lakštą, ant jo tolygiai paskleisti riešutų masę. ( smulkintus riešutus sumaišyti su visais nurodytais produktais, sviestas turi būt tirpintas) Susukti į volą ir supjaustyti. Bandeles perkelti į kep. popieriumi išklotą skardą ir pakildinti. Kepti 15-20 min. 180laipsn. temperatūroje, kol gražiai parus. Dar karštas ištepti citrininiu glajumi. smile.gif
Bandelės puikios, purios, greit padaromos ( žinoma, jei jums nereikės išgliaudyti puskibirio riešutų karsta.gif karsta.gif ) Skanaus 4u.gif

user posted image

user posted image
rugiagele26
wacko.gif essen.gif
raima.ma
Sveikos, merginos
labainorėčiau išsikepti užkandžiams mini bandelių. Su mieline tešla nedraugauju schmoll.gif . Labai žaviuosi tomis, kurioms pavyksta. Gal kuri galite pasialinti receptuku be mielių. Galvoju daryti tokius a le mėsainius.
Ačiū
~♥KaipTaiKaip♥~
Na kokios gi bandeles be mieliu rolleyes.gif Su mieline tesla labai nesunku susidraugatu, tereikia pabandyt ir laikytis instrukciju rolleyes.gif

Be mieliu, tai nebent gal tik sluoksniuota tesla arba kazkokia pirktine mieline unsure.gif

Bandeles su riesutais wub.gif Kaip tokiu noreciau dabar wub.gif
irisine
QUOTE(Srove @ 2011 10 16, 19:00)
Sluoksniuotos bandelės su kremu
*

Pasakiskai atrodo, reiks bandyti:)
Aurosoma
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 12, 10:45)
Na kokios gi bandeles be mieliu  rolleyes.gif Su mieline tesla labai nesunku susidraugatu, tereikia pabandyt ir laikytis instrukciju  rolleyes.gif
*

bet kai kelis kartus nesigauna, netgi reikia ismesti tai nesmagu, rankos svyra. gal kuri nors atsakytu, kodel mano mieliniuose gaminiuose jauciasi mieliu skonis. kiek esu valgiusi bandeliu mokyklos laikais, parduotuviniu nu ten nesijaucia. ka ne taip darau? Gal perkildinu? gal per siltai kildinu, gali taip buti? Noriu vel bandyti, bet jau bijau ir pries namiskius geda... verysad.gif
save*
[quote=drugelis.,2012 03 11, 19:11]
Sveikos, užsimanė šeimyna bandelių... smile.gif Su cinamonu pabodę, aguonų neturėjom, bet užtad kaip sąžinės priekaištas jau nuo rudens virtuvėje stovėjo beveik pilnas kibirėlis negliaudytų lazdyno riešutų doh.gif Ėmiausi metalinio muštuko riešutams gliaudyti, o MB tešlos biggrin.gif

skaniai atrodo smile.gif

drugelis.
QUOTE(Aurosoma @ 2012 03 15, 17:28)
bet kai kelis kartus nesigauna, netgi reikia ismesti tai nesmagu, rankos svyra. gal kuri nors atsakytu, kodel mano mieliniuose gaminiuose jauciasi mieliu skonis. kiek esu valgiusi bandeliu mokyklos laikais, parduotuviniu nu ten nesijaucia. ka ne taip darau? Gal perkildinu? gal per siltai kildinu, gali taip buti? Noriu vel bandyti, bet jau bijau ir pries namiskius geda...  verysad.gif
*

Gal tiesiog per daug mielių dedi, jog jaučiasi jų skonis g.gif Paprastai, 500g miltų reikia 20-25g šlapių mielių. O tešla tau pakyla gerai?
Aurosoma
QUOTE(drugelis. @ 2012 03 16, 19:31)
Gal tiesiog per daug mielių dedi, jog jaučiasi jų skonis  g.gif  Paprastai, 500g miltų reikia 20-25g šlapių mielių. O tešla tau pakyla gerai?
*

dedu visada pagal recepta ir beveik visada naudoju tik sausas. gerai iskyla unsure.gif
inchik
SVEIKOS,MERGINOS,GAL NEVISAI I TEMA,BET NEZINAU KUR DAR PAKLAUSTI...
IKI yra tokia bandele su plikytu kremu (toks geltonas),tai va klausimelis,gal kas zinot kaip ta krema pagamint?buciau labai dekinga uz atsakyma! 4u.gif
rausvakase
QUOTE(inchik @ 2012 04 09, 22:34)
SVEIKOS,MERGINOS,GAL NEVISAI I TEMA,BET NEZINAU KUR DAR PAKLAUSTI...
IKI yra tokia bandele su plikytu kremu (toks geltonas),tai va klausimelis,gal kas zinot kaip ta krema pagamint?buciau labai dekinga uz atsakyma! 4u.gif
*

Man atrodo, kad sis geltonas plikytas kremas toks pat kaip pyrageliuose FLAN

http://sigitosvirtuve.blogas.lt/prancuzisk...-pyragas-8.html
~♥KaipTaiKaip♥~
Bandelės su kakaviniu įdaru
Dariau pagal šį receptą, vietoj matcha powder dėjau kakavą, kažkur šalia yra toks receptas. Viską minkė, kildino duonkepė. Labai labai skanu.
user posted image

Ir mano naujausias atradimas, pats skaniausias iš visų Cinamono lapeliai: smile.gif
user posted image
Šįkart tešlą dariau pagal tą patį receptuką, kaip ir kakavinių. tik tepiau lydytu sviestu, barsčiau cinamonu, cukrum. Pjausčiau langiukais ir dėjau į keksiukų formelę.
Čia yra vaizdžiai parodyta, bet aš su picos pjaustykle supjaustau langiukus..

O čia ne keksiukų formelėj, o tiesiog stiklinėj formoj.. Dingsta akimirksniu smile.gif

user posted image
Bridz :)
Megstu ir as cinamona ... Niam... Dabar kaip tik po visa intera landau, narsau, ieskau vienu pyrageliu is mokyklos laiku, gal kuri prisiminsit, ant sausainio (berods trapios deslos) uzpurkstas (I virsu einantis ir nusmailejantis ) baltas kremas, is pradziu galvojau, kad ten koks tai baltyminis kremas, bet , kad juos tai lyg ir dziovint orkaiteje reikia, o tu mano ieskomu nereikia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.