TAigi. Žadėjau daryt želė tortą su braškėm. Užpyliau želatiną su karštu vandeniu O reikia lyg tai su šaltu, palaukti kol išbrinks ir tada šildyt... Lyg tai taip pamenu, nes ant pakelio aiškiai neparašyta... Man lėkt naują pirkt, nes tai jau amen, ar vis tiek ji sustings....? Prašau, patarkit greitai....
Štai kokius grožius gamina mūsu merginos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toliau , gaminame , rodome , konsultuojamės .... Papildyta: 1 tema 2 tema ir 1-os temos receptų sąrašas 3-a tema ![]() RECEPTAI IŠ 2 TEMOS Mažuliukai želiukai (Cipciukas) Tortas "Jogurtinis musas" (RiMami) Želė su varškės rutuliukais (Sikste) Jogurtinė želė su vaisiais (Olesta) Sluoksniuotas žele tortas (foto) (Masiania) Kefyro-grietinės žele (astiti) Tortas su žele ir biskvitu (foto) (*B.A*) Putėsis "Paukščių pienas" (vixiuke) Lengvas ir gaivus pusiau žėlinis torčiukas (paaiškinimas) (laumupė) Braškių-jogurto putėsiai (alexxandra) Sluoksniuoti žele tortai (receptas ir daug foto) (Elemire) Želė kiaušiniai (foto) (Elemire) Želė kiaušiniai (Cipciukas) Balta žele (Elemire) Balta želė (Cipciukas) Persikinis želiukas su bananais (receptas, paaiškinimas) (Olesta) Sluoksniuotas želė tortas (paaiškinimas) (Dangė*) Putėsiai (Povila$) Putėsiai paprasti ir su kondensuotu pienu (paaiškinimas) (davija) Biskvitinis pyragas su jogurto žėle (paaiškinimas) (jurguliux) Varškės desertas su uogomis (vixiuke) Kondensuoto pieno putėsiai (paaiškinimas, paaiškinimas) (laurindre) Dviaukštis želė tortas su konservuotais persikais (pjūvio foto, dar vienas želė tortas) (Olesta) ![]() ŽELIUKŲ NUOTRAUKOS BE RECEPTŲ IŠ 2 TEMOS 2 žele tortai su vaisiais (sayonara2) 2 žele tortai (Masiania*) Žele tortas su vaisiais (laurindre) Sluoksniuotas žele torto gabaliukas (aprašymas) (Saulėgrąža) Sluoksniuoto želė torto gabaliukas (Muske) Žele tortas (Zebra) Sluoksniuotas žele tortas (neramuole) Maži desertukai (Dai'na) Sluoksniuotas žele tortas (astiti) Žele tortas ir desertas(Masiania) Želė tortas (aprašymas) (lialytia) Želė tortas (lialytia) Valentiniškas želiukas-širdelė (aprašymas, paaiškinimas kaip padaro širdeles) (Cipciukas) Želiukas (@zemuoge@) Žemuoginis animacinis eksperimentas (Olesta) Valentino želė-širdelė (lialytia) Paprastas želiukas (čikuraku) Želė tortas (aprašymas) (lialytia) Sluoksniuotas želė tortas-širdelė aprašymas) (laurindre) Dviaukštis žele tortas (Olesta) Želė putesiai (pagal Cipciuko "Margų putėsių" receptą) (paaiškinimas dėl papuošimo, paaiškinimas2, patarimas) (Povila$) Žele tortas (davija) Želė tortas (astiti) Želė tortas (lialytia) Želė tortas (rugiagele26) Dvisluoksnis želė tortas (aprašymas) (liusijana) Želė tortas, puoštas šokoladine glazūra ir vyšniomis (aprašymas) (liusijana) Žele tortas (Dai'na) Baltasis želiukas (lialytia) Braškių-jogurto putėsiai (JOLKA999) Sluoksniuotas želė tortas su bananais (eglejk) Dryžuotasis želiukas (lialytia) Paukščių pienas pagal šį receptą) (*B.A*) Želė tortas su apelsinais (Dange*) Velykiniai puskiaušiniai su mėlynėmis (aprašymas)(eglejk) Želė tortas su vaisiais (lialytia) Daug želė tortų nuotraukų ir želė-kiaušiniai (Monse) Želė tortas (laimasa) Putėsiai su kondensuotu pienu pagal laurindrę (lialytia) Tortas su putėsiais ir želės gabaliukais (Monse) Želė tortas su daug vaisių ir Mėtinis-ananasinis želiukas (aprašymas, paaiškinimas) (Cipciukas) Želiukas su kriauklytėmis (daividija) Sluoksniuotas želė tortas (diora) Želė tortas (spin2liux) KITI ŽELE TORTAI IR DESERTAI Želė tortas su vaisiais (Elžbieta) Želė tortas su vaisiais (Elžbieta) Vyninių drebučių pyragaičiai (Elžbieta) Nesilpnų nervų savininkams. Želė šokolade (Elžbieta) Kinrožės arbatos drebučiai su cinamoniniais obuoliais (Elžbieta) Obuoliniai pyragaičiai (Elžbieta) Saldainiai "Paukščių pienas" (Elžbieta) Jogurtinis tortas su persikais (kita šio torto foto) (Elžbieta) Gaivus torčiukas (londonas) Tortas su vynuogėm ir prancūzišku kremu SABAYON (Inočka) Jogurtinis tortas su vaisiais (inetum) Braškių ir jogurto tortas (papalike) Tortas "Paukščių pienas" (limita) ![]() NESALDŪS ŽELE RECEPTAI Nesaldūs želė: "Paukštienos kepenėlių putėsiai su vyno drebučiais", Liežuvis želė žiede", "Silkės suktinukai drebučiuose", "Želė su frikadelėmis", "Vištienos drebučiai", "Varškės užkandis su lašiša", "Receptas deserto su uogom pagal Mari", "Silkė želė žiede" Nesaldūs žele tortai Valentinos daržovių žiedas Silkė želė žiede CIPCIUKO PATARIMAI: Cipciuko patarimas dėl želatinos Cipciuko patarimas kiek dėti želatinos Dėl želės sluoksniavimo, kad neatsiskyrinėtų sluoksniai
Receptai is 3-io temos
![]() Tortas "Pauksciu pienas(foto) Zele tortas Zele tortas su varske Zele tortas Zele tortas Jogurtinis zele tortas su guminukais vaisinis zele tortas Silkes tortas Zele kiausiniai Gaivus zele tortas Braskinis tortas su biskvitu Vaisinis zele tortas "Sirdele" Zele tortas su vaisiais Zele tortas su vaisiais Zele tortas su uogomis Zele tortas su obuoliais Vaikiskas zele tortas Zele melione Zele tortas "Zvaigzde" Biskvitinis zele tortas Tortas su zele gabaliukais ir sausainiu padu Gaivus zele tortas Gaivus zele tortas Zele stiklineje Zele tortas su jogurtu ir vyniotiniu Zele tortas su trintomis braskemis Zele tortas Jogurtinis zele tortas Ledu tortas su zeme gabaliukais ![]()
Ačiū už tokią naują gražią temą
Aš šian pasidariau želė putėsių, skanumėlis
Nežinau ar šiton temon klaust, bet pabandysiu
Ieškojau interneto platybėse jogurtinių želė tortų receptų.. radau nemažai, bet darant vistiek susidūriau su keliais klausimais: Jogurtinė želė dažniausiai susideda iš jogurto, želatinos, kartais dar sulčių, ir grietinėlės. Nesupratau, ar reik pirma padaryt plaktą grietinėlę, ir tada įmaišyt ją į jogurtinę masę, ar tiesiog supilt neplaktą ir viską paplakt? Ir dar biski susigadinau nuotaiką, kai išdėliojau formos dugne ornamentus iš vaisių, užpyliau želė sluoksnį, ir amen mano ornamentams- nedanešiau iki šaldytuvo, išsitabalavo jie QUOTE(Aurinija @ 2010 01 28, 21:19) Ačiū už tokią naują gražią temą Aš šian pasidariau želė putėsių, skanumėlis manau kad labai tiktu, prie saldzios zele imaisytas saldziarugsciu obuoliu zeles sluoksnis QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 01 29, 02:47) Nežinau ar šiton temon klaust, bet pabandysiu Ieškojau interneto platybėse jogurtinių želė tortų receptų.. radau nemažai, bet darant vistiek susidūriau su keliais klausimais: Jogurtinė želė dažniausiai susideda iš jogurto, želatinos, kartais dar sulčių, ir grietinėlės. Nesupratau, ar reik pirma padaryt plaktą grietinėlę, ir tada įmaišyt ją į jogurtinę masę, ar tiesiog supilt neplaktą ir viską paplakt? Ir dar biski susigadinau nuotaiką, kai išdėliojau formos dugne ornamentus iš vaisių, užpyliau želė sluoksnį, ir amen mano ornamentams- nedanešiau iki šaldytuvo, išsitabalavo jie na as neesu eksperte, bet grietineles atskirai neplakciau, tiesiog sumaisyciau viska kartu ir deciau tirpinta zelatina QUOTE(Gyvsidabris @ 2010 01 29, 14:10) Labai gražūs torčiukai Ir aš labai mėgstu žėlė tortus. Bet paskutinį kartą, Naujųjų sutikimui, nusprendžiau padaryti žėlė mažose formelėse. labai faini zeliukai Papildyta: QUOTE(Dai'na @ 2010 01 29, 14:26) kaip matau formeles skirtos sokoladiniams saldainiams daryti QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 01 29, 02:47) Nežinau ar šiton temon klaust, bet pabandysiu Ieškojau interneto platybėse jogurtinių želė tortų receptų.. radau nemažai, bet darant vistiek susidūriau su keliais klausimais: Jogurtinė želė dažniausiai susideda iš jogurto, želatinos, kartais dar sulčių, ir grietinėlės. Nesupratau, ar reik pirma padaryt plaktą grietinėlę, ir tada įmaišyt ją į jogurtinę masę, ar tiesiog supilt neplaktą ir viską paplakt? Galima grietinele ir plakti, esu bandziusi ir taip, gauna labiau panasu i putesius, man kazkaip riebokai Papildyta: Dew, pamirsau svarbiausia
Yra uz ka, visa savaite niekas naujos temutes nesukure, o tu atejai ir dar tokia grazia sukurei
Reikia kazka imesti temai pagrazinti [attachmentid=192339] QUOTE(laurindre @ 2010 01 29, 21:07) Yra uz ka, visa savaite niekas naujos temutes nesukure, o tu atejai ir dar tokia grazia sukurei Reikia kazka imesti temai pagrazinti [attachmentid=192339] sakes kaip nerealiai atrodo, ale grazu su tom braskem, tik dabar jos neskanios ir brangios, o sezonas dar toli
cia toks tepat lepat
Na, gi gražūs tie jūsų darbai nepaprastai
Turejau valentinini vietoj braskiu sirdeles is raudonos zele, bet nuotraukos kompe jau nerandu. Tai sitam braskes vietoj sirdeliu.
QUOTE(Aurinija @ 2010 01 30, 22:43) Na, gi gražūs tie jūsų darbai nepaprastai galite jogurte arba zeleje, pasiruosiat 2 pokelius pvz braskiu zeles uzpilat 500 ml vandens ir paskui trintas braskes
Dieve,kaip gražu
QUOTE(*dew* @ 2010 01 31, 10:00) galite jogurte arba zeleje, pasiruosiat 2 pokelius pvz braskiu zeles uzpilat 500 ml vandens ir paskui trintas braskes Tai taip, pas mane trintos su cukrumi šaldiklyje jau
Ačiū *dew* už naują temą
![]() Vieną želiuką jau nešiaus į balių, o šiam šeštadieniui užsakytas dar vienas Kaip tik idėją pametėjot apie braškes, įdėsiu kelias pirktines, juk nešant į balių vaizdas itin svarbus!
O kodėl man neišeina įkelt foto?
Ir as ilgai sedejau sitoj zeliuku temoj , oji tikrai netrumpa
norejau ideti foto bet nepavyko. O jus merginos saunuoles
Tiesiai galesi kelti, tik kai turesi 100 zinuciu
QUOTE(jola1 @ 2010 02 03, 19:45) norejau ideti foto bet nepavyko. O jus merginos saunuoles Tai kelk per kitur cia,idek nuotrauka,tada nukopijuok antra eilute ir tiesiai perkelk i rasymo laukeli,nereikia jokiu IMG spausti.
Sveikutės
Na ir šaunuolės Jūs, žaviuosi sukurtais grožiais Jūsų. ![]() Skaitinėjau ir pati sumasčiau padaryti. Vakar nusipirkau ir TW žiedą tą. Perskčiau sąžiningai temukes, va tada ir susisuko man galva Tai vat ką aš turiu, jogurtas, grietinėlė, šaldytos vyšnios, braškės, konservuoti persikai ir nusipirkau Dr.Oetker želatinos ir želės. 1. Tai dabar tikslinuosi, pvz 1l jogurto pakanka želatinos pakelio (Dr.Oetker 20 g.) ir kaip supratau ją reikią tirpinti vandenyje šiltame tai gautusi daugiau nei 1 l. ? Nenoriu kad ji būtų žiauriai kieta, bet kad ir šaukštu nereiktu semti 2. Ir dar , galiu maišyti želatina, grietinėlę ir šaldytas braškes nededama papildomai vandens? Nes buvau radusi, kad visu pirma 0,5 l vandenyje reikia ištirpinti želė, o aš su želatina bandyti noriu, bet kaip suvokiu tai taip pat turėčiau mažame kiekyje vandens išsitirpinti.... Būsių dėkinga už atsakymus, labai atsiprašau jei turėsit kartotis
Zelatinai istirpinti nereikia tiek daug vandens, tik, kad apsemtu
Aciu merginos uz patarimus del nuotrauku.Muset labai norit mano zeliukus pamatit
Niu ir aš jau baigiau darbukus su tortuku
jola1, laukiam laukiam
Nu va, bandau įkelt savo foto
Sveikos, šiandien SB konstravau želė torčiuką, viskas būtų puiku, jei ne tas jogurtas
QUOTE(flooding @ 2010 02 05, 00:18) Sveikos, šiandien SB konstravau želė torčiuką, viskas būtų puiku, jei ne tas jogurtas Labas Niu ir aš vakar dariau su jogurtu ir pirmą kartelį QUOTE(linanil @ 2010 02 04, 14:02) 2. Ir dar , galiu maišyti želatina, grietinėlę ir šaldytas braškes nededama papildomai vandens? Nes buvau radusi, kad visu pirma 0,5 l vandenyje reikia ištirpinti želė, o aš su želatina bandyti noriu, bet kaip suvokiu tai taip pat turėčiau mažame kiekyje vandens išsitirpinti.... Aš kai papildomai įpyliau į grietinėlę vandens, man kažas nesigavo, prastai stingo... Geriau pilti pieną O į želė geriau pilti ne 0,5 L vandens, o 0,3 L QUOTE(flooding @ 2010 02 05, 00:18) Sveikos, šiandien SB konstravau želė torčiuką, viskas būtų puiku, jei ne tas jogurtas Ir man įdomu, kas nutiko? Šiaip ir aš sakiau nebedarysiu su jogurtu, nors vienas lengviausių variantų, bet man esmė tame, kad nemėgstu jogurto Aš darau baltą sluoksnį: 450 ml grietinėlės, 300 ml pieno, 4 šaukštai cukraus (su kavamale padarau pudrą) ir pusė šaukščiuko citrinos rūgšties (sumalu kartu su cukrumi, dar + pokas vanilino) ir 20 g. (vienas pakelis) DR.OETKER želatinos, išbrinkintos 100 ml šalto vandens (po to pakaitinu, kad ištirptų pilnai, atvėsinu ir supilu į paruoštą kambario temperatūros grietinėlę... Gal ir rieboka, bet kaip skanu Kaip tik šiandien darysiu sluoksniuotą su apelsinų ir vyšnių želė TW žiede (nes užsakymas ryt į balių atsinešti). Dar reitų braškių paieškot, Maximoj vakar neradau QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 05, 01:38) Sustingti sustingo, bet kažkodėl pačiam jogurte ta želatina tokiais mažais gumuliukais sušoko
Gal zelatina blogai istirpusi buvo
Bet ir grozybiu cia pas jus merginos
QUOTE(Fortuncike @ 2010 02 06, 01:06) Aciu Tik jau poto kai abi idaro zele istirpdziau ir atvesinau pagalvojau kad reikejo raudona pvz su zalia kokia sloksniuoti, nes cia gavosi baltas su baltu, ale pabandziau, isejo, dabar galesiu jau bet ka su bet kuo sliknsiuoti. Ir dar atradimas taupancioms QUOTE(laizanika @ 2010 02 06, 00:13) Aciu Tik jau poto kai abi idaro zele istirpdziau ir atvesinau pagalvojau kad reikejo raudona pvz su zalia kokia sloksniuoti, nes cia gavosi baltas su baltu, ale pabandziau, isejo, dabar galesiu jau bet ka su bet kuo sliknsiuoti. Ir dar atradimas taupancioms na as kai darau zele valgyti patiems namuose, taip pat naudoju optima linija, nu zinokit pakeli istirpinu 300 ml vandens, gaunasi tikrai super
yra kauno bazese pusę kilo želatinos gal 9,5 kainuoja. normali tikrai želė.
|