Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tinginys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rytinė pašvaistė
Sveikos, tinginių gamintojos.
Beklaidžiodama internete radau tokį tinginio receptuką keptas tinginys

Ar kas nors bandėte gaminti? Koks skonis jo įdomu? Kažin vertas dėmesio?
irmulia
Tinginys visiškiems tinginiams biggrin.gif

user posted image

user posted image

Reikės :

2 pokelių "Selga" sausainių šviesių
100 g juodojo šokolado
50 g sviesto
1 indelis kondensuoto saldinto pieno
1 gera sauja skrudintų lazdyno riešutų

Sausainius sutrupinti į stambesnius ir smulkesnius gabaliukus.
Kaitinimo inde sudėti sviestą, šokoladą, supilti kondestuotą pieną - kaitinti ant silpnos ugnies nuolat maišant iki viskas ištirps, taps vientisa masė.
Gautą šokoladinę masę supilti ant trupintų sausainių, įberti saują riešutų, viską gerai permaišyti.
Sukrėsti į šaldymo formą, ištiestą maisto plėvele.
Pastatyti pilnai sustingti šaldytuve (visai nakčiai).
Išimti iš šaldymo formos, nuimti maistinę plėvelę, gausiai apibarstyti cukraus pudra.
Supjausyti piršto storumo riekelėmis.
Patiekti prie kavos ar arbatos.

Skanaus mirksiukas.gif
Indrijana
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 09 22, 14:15)
Sveikos, tinginių gamintojos.
Beklaidžiodama internete radau tokį tinginio receptuką keptas tinginys

Ar kas nors bandėte gaminti? Koks skonis jo įdomu? Kažin vertas dėmesio?
*

Sveika, tikrai šis tinginys vertas dėmesio mirksiukas.gif . Svarbiausia jo neperkepti.
vasara04.
QUOTE(Indrijana @ 2011 10 28, 11:13)
Sveika, tikrai šis tinginys vertas dėmesio  mirksiukas.gif . Svarbiausia jo neperkepti.
*

nu cia geras blink.gif reiks pabandyt smile.gif
Inčius
QUOTE(ingauk @ 2011 09 11, 14:20)
kad as net paviriau keleta minuciu ir nieko  schmoll.gif  kiek esu darius tingini niekada man taip nebuvo net  schmoll.gif  bet jau dabar viskas i wc iskeliavo, vaikai atsikels ir vel pedinsim i parde sviesto  doh.gif
*

bereikalo ismetet, o gal ne taip supratau kas ten jums nesusijunge?man nesenai buvo taip kad istirpinau sviesta, sudejau kondensuota piena kakava, sokolada ir issikyre ant virsaus sviesto riebalas, bet toks bjaurus plaukiojo tas taukas virsuje doh.gif galvojau jau vsio ismesiu, bet supyliau i sausainius galvoju kas bus tas bus ir skonis buvo nuostabus bigsmile.gif gerai, kad neispyliau doh.gif kada nufotkinsiu imesiu, vis nespeju, suvalgau blush2.gif
Levereti
QUOTE(jurga29 @ 2011 02 28, 13:11)
Sveikos.
Gal kuri patarsit, nu niekaip nesigauna man tas tinginys nors tu ka  doh.gif skystas, nesukieteja. Po kiekvieno karto prizadu sau, kad niekada gyvenime daugiau nedarysiu, bet praeina laiko, dukros prisipraso ir vel bandau, ir vel nesigauna. Atrodo viską darau pagal receptą, gal yra kokia paslepta mintis  blink.gif Viską galiu issikept, tortus, pyragus, o tas kaip uzkeiktas cry.gif
*

Lygiai tas pats ir man doh.gif Du kart gyvenime dariau, abu nesustengo.
Šiandien pasiryžau vėl bandyti, bet matau, kad vėl tas pats bus... unsure.gif
Dėjau pakelį sviesto 82%, indelį kondensuoto, pora šaukštų kakavos, 400 g. sausainių. "Tirpalo" pagal sausainius lyg ir neatrodė per daug...Bet vat jau tuoj bus 3 val. kaip šaldytuve stovi ir nei kiek nesukietėjo unsure.gif
bairida
Darau visada pagal šį receptą ir visada sukietėja.

Plytelė juodojo šokolado(kuo riebesnio) pusę pokelio sviesto,cukraus( niekada nematuoju, pilu iš akies) ir pieno( apie stiklinę).Paverdu pieną su cukrum, tada sudedu laužytą šokoladą, ir sviestą, ant nedidelės ugnies viską pakaitinu iki kol pradeda virti(reikia visą laiką plakti su šluotele) ir maišau su sausainiais.
lolanta
man kažkada taip būdavo darau pagal ta pati receptą bet viena karta sustingsta o kita karta limpa prie pirštu tai viena gera šeimininke pasakė kur dariau klaidą blush2.gif pasirodo reikia ne sausainius dėti į skystą masę, o masę pilti ant sausainiu ir maišyti doh.gif pasirodo ir tokie dalykai gali turėti įtakos lotuliukas.gif Gal kas dar žino kokių gudrybių smile.gif
irmulia
Pyragas "Vulkanas" (nekeptas) tinginių tortas biggrin.gif

user posted image

Reikės:

* 700 ml grietinės (30 % riebumo )
* 2 stiklinės cukraus
* 4 bananai
* 600 g saldžių krekerių ( iš jų - 150 g su aguonomis)
* 400 g šokoladinių sausainių "Selga"
* 1 gera sauja skrudintų lazdynų riešutų be luobelės
* 45 g migdolų plokštelių
* 2 valg.š. vaniles ekstrakto
* 1 indelis ( ~ 380 gr) virto saldinto kondensuoto pieno arba "Rududu"

Eiga:

Bananus nulupti, sutrinti į tyrę ( šakute arba sudėti gabaliukus į blenderį ir permalti iki tyrės).
Paruoštą bananų tyrę sumaišyti su grietine, "Rududu", įberti cukraus , įpilti vanilės ekstrakto - viską gerai išplakti/išmaišyti iki vientisos masės.
Gautą masę sumaišyti su migdolų plokštelėmis, saldžiais krekeriais ir gabaliukais sulaužytais šokoladiniais Selgos sausainiais.
Palikti ~ 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto atsargiai permaišant , kad krekeriai ir sausainiai išbrinktų/suminkštėtų.

Gilų aukštą indą iškloti maistine plėvele ir sukrėsti pyrago masę, paslėgti, uždengti maistine plėvele ir pastatyti šaltai ( šaldytuve) 10-čiai valandų (arba per naktį) , kad pyragas galutinai "prisirptų" apstingtų.

Kitą dieną indą su mae ištraukti iš šaldytuvo ir išimti iš formos ( jei indas buvo ištiestas maistine plėvele- nebus jokių keblumų tai atlikti)

Pyragą išversti ant tortinės ar kokio padėklo, jo viršų apdėlioti skrudintais lazdyno riešutais, gausiai (kad nutekėtų šonais) apipilti šokoladiniu glaistu, viršų papildomai papuošti skrudintais lazdyno riešutais.

Skanaus mirksiukas.gif

Darytas pagal Sonatinos krekerių torto receptuką su tam tikrais papildymais
atigisa
O gal kuri žinot, kiek laiko gali stovėti tinginys ir būti skanus? Jei dabar darysiu ar iki Kalėdų bus šviežas ir skanus?
diviana
QUOTE(lolanta @ 2011 12 17, 09:13)
man kažkada taip būdavo darau pagal ta pati receptą bet viena karta sustingsta o kita karta limpa prie pirštu tai viena gera šeimininke pasakė kur dariau klaidą blush2.gif pasirodo reikia ne sausainius dėti į skystą masę, o masę pilti ant sausainiu ir maišyti doh.gif pasirodo ir tokie dalykai gali turėti įtakos lotuliukas.gif  Gal kas dar žino  kokių gudrybių smile.gif
*

taip tai tiesa, kad sausainius reik uzpilti skysta mase ir viskas puikiausiai sustingsta. daznai padarau toki tingini, nes seima megsta, nors man labiau prie sirdies tinginys is varskes bigsmile.gif blush2.gif
Aldonė
Bandžiau ir aš su obuoliais, su varške. Bet skaniausias-tradicinis. Dar zefyrų įpjaustau wub.gif
GRACY
QUOTE(Aldonė @ 2012 01 29, 17:35)
Bandžiau ir aš su obuoliais, su varške. Bet skaniausias-tradicinis. Dar zefyrų įpjaustau wub.gif
*

wub.gif
Laimme
Įdomu kokius produktus reikia dėti, kad tinginys nebūtų toks saldus, nes dabar darau pagal Beatos virtuvės receptą, ten įeina šokoladas pieniškas, juodas, rududu indelis, sviestas ir gaunasi labai saldus. Sustingsta tai labai gerai, bet cukraus dozė tikrai nebloga gaunasi, norėtųsi ne tokio saldėsio.
rugiagele26
QUOTE(Laimme @ 2012 02 17, 14:52)
Įdomu kokius produktus reikia dėti, kad tinginys nebūtų toks saldus, nes dabar darau pagal Beatos virtuvės receptą, ten įeina šokoladas pieniškas, juodas, rududu indelis, sviestas ir gaunasi labai saldus. Sustingsta tai labai gerai, bet cukraus dozė tikrai nebloga gaunasi, norėtųsi ne tokio saldėsio.
*

Iprastinis tinginys pats tas.

Man Beatos ir vaflinis slegtainis saldybe... jau as megstu salduma, bet ten perdaug...
Tinginys: is kondensuoto pieno, sviesto, kakavos ir sausainiu thumbup.gif
jurda
QUOTE(Levereti @ 2011 12 16, 16:26)
Lygiai tas pats ir man doh.gif  Du kart gyvenime dariau, abu nesustengo.
Dėjau pakelį sviesto 82%, indelį kondensuoto, pora šaukštų kakavos, 400 g. sausainių. "Tirpalo" pagal sausainius lyg ir neatrodė per daug...Bet vat jau tuoj bus 3 val. kaip šaldytuve stovi ir nei kiek nesukietėjo unsure.gif
*

Gal nesustingsta tod4l, kad nededat cukraus. Anksčiau ir aš nedėdavau, nes atrodė,kad ir taip viskas saldu, bet pasirodo, kad virinamas cukrus stingsta, reikia jo dėt. Tada Tinginys gaunasi super kietas. Aš vos įpjaunu jį išėmus iš šaldytuvo. Bet reikia susitaikyt, kad jis bus saldėsis smile.gif
rugiagele26
Man sustingsta ir be cukraus super smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Levereti @ 2011 12 16, 16:26)
Lygiai tas pats ir man doh.gif  Du kart gyvenime dariau, abu nesustengo.
*

Cia dar kokiu 300 g sausainiu truksta... todel ir nesukimba sausainiai, nes ju mazai..
Keith
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 18, 17:25)
Man sustingsta ir be cukraus super smile.gif
Papildyta:
Cia dar kokiu 300 g sausainiu truksta... todel ir nesukimba sausainiai, nes ju mazai..
*

Aš jeigu noriu kietesnio tinginio, visada dedu šokolado juodojo plytelę. Tada tikrai labai gerai sustingsta, ir nereikia sviesto bala žino kiek dėti. Sausainių mažiausiai 0,5kg.
Laimme
Na va kadangi turejau labai daug grietines, tai isbandziau tingini su grietine, uzmaciau cia kad forume buvo panasus aprasytas. Tik pakoregavau recepta pagal save smile.gif

Tai gavosi labai liuks, ne toks saldus ir minkstesnis smile.gif as dejau gal apie 500gramu sausainiu, grietines 2 stiklines, cukraus puse stiklines ir dar apie 100gramu konditerinio juodo sokolado, kakavos sauksta, bei siek tiek razinu ir dziovintu slyvu. Grietine, kakava ir cukru virinau apie 10min, tada sudejau konditerini sokolada ir dar pavirinau, mase pasidare tirstesne, suberiau dziovintus vaisius ir supyliau viska ant sausainiu smile.gif Bet vistik labiau tiktu riesutai manau, nes dziovinti vaisiai prideda saldumo.
Javute
Merginos padekit blush2.gif buvo kazkur tinginio receptas, su nuotrauka, toks sviesiai rudas, pamenu kad su varske, ir nerandu recepto, nors matau akyse kur biggrin.gif buciau dekinga, gal kuri turit issisaugojusi receptuka ax.gif 4u.gif
S.N.A.S
QUOTE(Javute @ 2012 03 08, 20:17)
Merginos padekit  blush2.gif  buvo kazkur tinginio receptas, su nuotrauka, toks sviesiai rudas, pamenu kad su varske, ir nerandu recepto, nors matau akyse kur biggrin.gif  buciau dekinga, gal kuri turit issisaugojusi receptuka  ax.gif  4u.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=53933451 mirksiukas.gif
Javute
QUOTE(S.N.A.S @ 2012 03 08, 21:47)

dar karteli dekavoju wub.gif 4u.gif ax.gif
padraika22
as tingini darau ne su sausainiais o su kukuruzais. imu kondensuoto pieno indelis, 150g kepimo margarino, kakavos kazkiek, viena paki kukuruzu (dideli maisai kur buna 280g) man zymiai skaniau nei su sausainiais.

dar radau toki recepta bet dar nebandziau:
Pirmiausia reikes kilogramo sausainiu. Paciu paprasciausiu, pigiausiu. Jeigu sausainiai pagaminti su priedais, kvapais, pyragas nebuna skanus.

Sausainius reikia sutrupinti.

Labai smulkiai supjaustome graikinius riešutus, migdolus. Susmulkiname ir džiovintu slyvu, abrikosu, razinu, jeigu yra obuoliu ar kitokiu vaisiu, tinka ir jie. Visa tai, kartu su sausainiais, paruošiu viename dubenyje.

Antrame dubenyje maždaug stikline cukraus (kas megsta saldžiau — galima ir daugiau) ir 200 gramu sviesto šildau, kol ištirps. Ištirpus truputi palaukiu, kad mase nebutu tokia karšta, ir imaišau 100 gramu kakavos milteliu. Iberiu pora šaukšteliu cinamono ir maltu gvazdikeliu mišinio.

Šia mase išmaišiusi, iplaku viena kiaušini. Viska reikia kruopšciai išplakti.

Kad mase butu skystesne, kartais užpilu šaukšta grietineles arba pieno, jeigu nera — tinka ir šaukštas vandens. Tai turi susigerti i sausainius.

Viska užpilu ant sausainiu ir susmulkintu džiovintu vaisiu, gerai išmaišau.
Musmiryte
O aš ieškojau be kondensuoto pieno, kad būtų. Ir radau. Pasidariau pagal šitą http://www.forellesreceptai.lt/tinginys ir thumbup.gif Pas mane tik gavosi tamsus, nes kaip supratau nuo kakavos priklauso.
evers
QUOTE(padraika22 @ 2012 03 14, 16:43)
as tingini darau ne su sausainiais o su kukuruzais. imu kondensuoto pieno indelis, 150g kepimo margarino, kakavos kazkiek, viena paki kukuruzu (dideli maisai kur buna 280g)  man zymiai skaniau nei su sausainiais.

dar radau toki recepta bet dar nebandziau:
Pirmiausia reikes kilogramo sausainiu. Paciu paprasciausiu, pigiausiu. Jeigu sausainiai pagaminti su priedais, kvapais, pyragas nebuna skanus.

Sausainius reikia sutrupinti.

Labai smulkiai supjaustome graikinius riešutus, migdolus. Susmulkiname ir džiovintu slyvu, abrikosu, razinu, jeigu yra obuoliu ar kitokiu vaisiu, tinka ir jie. Visa tai, kartu su sausainiais, paruošiu viename dubenyje.

Antrame dubenyje maždaug stikline cukraus (kas megsta saldžiau — galima ir daugiau) ir 200 gramu sviesto šildau, kol ištirps. Ištirpus truputi palaukiu, kad mase nebutu tokia karšta, ir imaišau 100 gramu kakavos milteliu. Iberiu pora šaukšteliu cinamono ir maltu gvazdikeliu mišinio.

Šia mase išmaišiusi, iplaku viena kiaušini. Viska reikia kruopšciai išplakti.

Kad mase butu skystesne, kartais užpilu šaukšta grietineles arba pieno, jeigu nera — tinka ir šaukštas vandens. Tai turi susigerti i sausainius.

Viska užpilu ant sausainiu ir susmulkintu džiovintu vaisiu, gerai išmaišau.
*

aš panašų darau kaip antrame receptuke ..reiks rečeptuką vėl ieškot...
rasute2
QUOTE(Laimme @ 2012 02 17, 14:52)
*

As galvoju pabandyt det sokolada be cukraus, kartu toki, kurio vieno neimanoma valgyt smile.gif jis buna su daug procentu kakavos (gal 82 proc). Tada tinginys nebutu toks saldus g.gif Gal kuri jau bandete?????
irmulia
QUOTE(rasute2 @ 2012 04 10, 22:52)
  Gal kuri jau bandete?????
*

taip, tik naudojau 90 % kakavos juodą šokoladą - čia patiks tikriems juodojo šokolado mėgėjams - kitiems tai per daug šokoladiška, per daug kartu ax.gif
rasute2
QUOTE(rasute2 @ 2012 04 10, 21:52)
As galvoju pabandyt det sokolada be cukraus, kartu toki, kurio vieno neimanoma valgyt smile.gif jis buna su daug procentu kakavos (gal 82 proc). Tada tinginys nebutu toks saldus  g.gif  Gal kuri jau bandete?????
*

Na va, pabandziau smile.gif
dejau: 100 g sokolado su 70 proc kakavos (jis nera labai saldus kaip iprastas sokoladas, bet ir ne tas kartusis - kita karta gal reiks kartuji bandyt..)
indeli kondensuoto pieno
50 g sviesto
2,5 pokelio sausainiu.

gavosi pakankamai saldu smile.gif neisivaizduoju, kas butu buve, jei buciau dejus normalu sokolada g.gif
ir, kaip ir kai kurioms mamytems, man pastoviai yra ta pati "problemyte" - tinginys niekad gyvenime nesigauna kietas blush2.gif nesuprantu, ka darau ne taip - atrodo, cia neimanoma padaryt kazka ne taip... sviestas smetoniskas 82 riebumo, kondensuotas irgi tikras... bet tinginys is isores minkstas - na, saukstu nereik kabint, sustingsta, bet pirstai sokoladuoti buna visi lotuliukas.gif kaip visada pasiguodziu - svarbu skanus 4u.gif
GITALE
QUOTE(rasute2 @ 2012 04 11, 16:40)
niekad gyvenime nesigauna kietas  blush2.gif  nesuprantu, ka darau ne taip - atrodo, cia neimanoma padaryt kazka ne taip... sviestas smetoniskas 82 riebumo, kondensuotas  irgi tikras... bet tinginys is isores minkstas - na, saukstu nereik kabint, sustingsta, bet pirstai sokoladuoti buna visi  lotuliukas.gif kaip visada pasiguodziu - svarbu skanus  4u.gif
*

sausainiu mazai

600 gr sausainiu,
1 arba 1,5 bokutes kondens pieno
1 pok 82 proc sviesto
2-3 saukstai nesaldzios tamsios kakavos
1 sokoladas
viska uzverdu, tada suberiu sausainius, visi turi apsivelti sunkiai, neturi likti skystos mases, ir darau tokias desrytes, sustengsta buna kietos vos pjaustos
rasute2
QUOTE(GITALE @ 2012 04 11, 17:54)
sausainiu mazai

600 gr sausainiu,
1 arba 1,5 bokutes kondens pieno
1 pok 82 proc sviesto
2-3 saukstai nesaldzios tamsios kakavos
1 sokoladas
viska uzverdu, tada suberiu sausainius, visi turi apsivelti sunkiai, neturi likti skystos mases, ir darau tokias desrytes, sustengsta buna kietos vos pjaustos
*

tai visa mase uzvirinate? nes as kaitinu, bet neuzverdu... kal tame ir esme - reik uzvirt g.gif
GITALE
QUOTE(rasute2 @ 2012 04 11, 20:08)
tai visa mase uzvirinate? nes as kaitinu, bet neuzverdu... kal tame ir esme - reik uzvirt  g.gif
*

Ant silpnos ugnies kol pradeda kilt burbulai, pas jus sausainiu mazai
DoVuKe
QUOTE(atigisa @ 2011 12 20, 12:10)
O gal kuri žinot, kiek laiko gali stovėti tinginys ir būti skanus? Jei dabar darysiu ar iki Kalėdų bus šviežas ir skanus?
*

Man pastovejes tinginys dar skanesnis- kokia trecia-ketvirta diena pats tas wub.gif
meelisaa
sveikos merginos,

gal galite pagelbėti blush2.gif girdėjau apie tokį tinginuką kiek supratau darosi iš kakavinių sausainių, varškytės ir snikeriukų....ir daugiau nežinau. produktai sloksiuojasi. Jei kas žinot gal galite pasidainti. Ačiū 4u.gif
Aldonė
QUOTE(DoVuKe @ 2012 04 22, 10:59)
Man pastovejes tinginys dar skanesnis- kokia trecia-ketvirta diena pats tas  wub.gif
*

Gerai jei jo lieka...pastovėjusio blush2.gif Pas mus per valandą -dingsta biggrin.gif
Auguste2
Pasiskaiciau, tai net seile nutyso thumbup.gif reiks pagamint seimai:)
Belle_fleur
Aš neseniai gaminau tinginį, šiek tiek paįvairindama įprastą receptą tuo, ką radau namie, gavosi labai skaniai, tai gal kas pabandysite:

2-3 pakeliai sausainių: pusę paprastų, pusę kakavinių;
1 indelis kondensuoto pieno;
125 g. sviesto;
kakavos 2 šaukštai;
Keli šaukštai rududu;
Galima dar įdėti šokolado gabaliukų, prideda sodrumo skoniui;

Eiga kaip ir įprastai, bet mano atradimas buvo jau sumaišius visus ingredientus, pusę masės sudėjus į indą šaukšteliu pridėlioti rududu lašelių, vėliau suberti visą masę ir prieš suslegiant vėl rududu kremo padėlioti. O jau po to suslėgti ir į šaldymo kamerą.

Gavosi tikrai labai skanus tinginys su karamelės intarpais, taip pat labai gerą skonį davė kakaviniai sausainiai. Toks prabangesnis tinginio variantas gaunasi, kaip kokio gero pyrago biggrin.gif
irmulia
QUOTE(meelisaa @ 2012 05 07, 13:26)
sveikos merginos,

gal galite pagelbėti  blush2.gif  girdėjau apie tokį tinginuką kiek supratau darosi iš kakavinių sausainių, varškytės ir snikeriukų....ir daugiau nežinau.  produktai sloksiuojasi. Jei kas žinot gal galite pasidainti. Ačiū  4u.gif
*

šis variantas ir mane sudomino, kiek bandžiau naršyti po netą, nieko panašaus neradau pagal nurodytus produktus... , reikia tiesiog eksperimentuoti bigsmile.gif

manau, jei viską sumaišius į bendrą masę ir paslėgus šaldytuve - irgi skanu turėtų gautis bigsmile.gif
save*
QUOTE(Aldonė @ 2012 05 07, 17:41)
Gerai jei jo lieka...pastovėjusio blush2.gif Pas mus per valandą -dingsta biggrin.gif
*

manau wisur tai pat, kur yra waiku smile.gif
egzotikaa
mano tinginys essen.gif: siap darau i maiiukus, bet siandien sumasciau pasidaryti torta biggrin.gif visai neblogai

indelis kondensuoto pieno
3 saukstai kakavos
pakelis sviesto
4 pakeliai sausainiu Gaidelis

user posted image
mickute7
varskes tinginys

400 gr.varskes
400 gr.sausainiu
150 gr.cukraus
200 gr. sviesto
150 gr. dz.ananasai

Varske pertirnti, sviesta istrinti su cukrumi iki purumo, viska sumaisyti, dz.vaisius vaisius nuplikyti verdanciu vandeni, sutrupinti sausainius ,viska sumaisyti, as dar aguonu iberiau , palaikyti valanda laiko kambario temperaturoje, tada deti saltai , skanaus mirksiukas.gif

user posted image
egzotikaa
QUOTE(mickute7 @ 2012 05 20, 14:24)
varskes tinginys

*

butinai ismeginsiu bigsmile.gif
save*
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 23, 12:01)
butinai ismeginsiu  bigsmile.gif
*

aha as ir pameginsiu...
grom
Kiek ragavęs, tai varškės tikrai neprilygsta klasikiniam (ne iš kondencuoto).
Receptas gan paprastas:
4 pak sausainių
1 stiklinė cukraus
1 pak sviesto
1 stiklinė pieno
3 virt, šaukštai kakavos.

Viską sumaišyt, užvirinti ir užpilti ant sausainių.
mickute7
QUOTE(save* @ 2012 05 24, 21:54)
aha as ir pameginsiu...
*

vaisius kokius ryskesniu det - graziau atrodytu tongue.gif
draugelis tada pries savaite ragavo, tai dar siandien klausinejo kaip pasigaminti tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.