Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 1-4 neštumo mėnuo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
malvina
[Na kai jau ketvirtus nesiosit tai tikrai zinos kaip palepinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*

[/quote]

tau jei tikrai , o jei nezinos, tai bent busim ismokusios iki to laiko lotuliukas.gif
saule19841984
Kiek skaiciau, tai dauguma nestuke.gif 6 sav jau echo dariusios, knyga raso 6-8 savaite reikia echo pasidaryti, tik echo gali parodyti ar nestumas vietoje ar vaisius vystosi tinkamu tempu ir dar visokiu dalykeliu blush2.gif Mamos gi busim, tai rupintis normalu manau wub.gif

dzemute girdejau apie kazkoki tyrima jei su katyte nescioji gyvena. ar darei kazka? Del lepinimo galvoju, kad taviskis nenori pasirodyti, kad labai jam tu rupi, buna tokiu vyrisku vyru labai...kai apsipras labiau gal prades rupintis. o kiek jums savaiciu??? mirksiukas.gif

O gal tik tau atrodo kad nesirupina, nes man tai tik dar labiau isaugo tas demesio troskimas kai nestuke.gif tik kartais sustoju, pagalvoju, kad visi mes zmones, turim ir kitus suprasti ir vyrus pacios palepinti. Jie manau tyliai daug masto, gal ne tokie emocingi wub.gif

Oho 4 vaikai??? 4u.gif cia jau ne kiekviena seima ryztasi thumbup.gif I darbeli turbut tikrai jau neiseina, 4 apziureti ne juokas thumbup.gif
4mamavita
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 30, 18:32)
Kiek skaiciau, tai dauguma  nestuke.gif  6 sav jau echo dariusios, knyga raso 6-8 savaite reikia echo pasidaryti, tik echo gali parodyti ar nestumas vietoje ar vaisius vystosi tinkamu tempu ir dar visokiu dalykeliu  blush2.gif Mamos gi busim, tai rupintis normalu manau  wub.gif

dzemute  girdejau apie kazkoki tyrima jei su katyte nescioji gyvena. ar darei kazka? Del lepinimo galvoju, kad taviskis nenori pasirodyti, kad labai jam tu rupi, buna tokiu vyrisku vyru labai...kai apsipras labiau gal prades rupintis. o kiek jums savaiciu???  mirksiukas.gif

O gal tik tau atrodo kad nesirupina, nes man tai tik dar labiau isaugo tas demesio troskimas kai  nestuke.gif  tik kartais sustoju, pagalvoju, kad visi mes zmones, turim ir kitus suprasti ir vyrus pacios palepinti. Jie manau tyliai daug masto, gal ne tokie emocingi  wub.gif

Oho 4 vaikai???  4u.gif  cia jau ne kiekviena seima ryztasi thumbup.gif  I darbeli turbut tikrai jau neiseina, 4 apziureti ne juokas  thumbup.gif
*

na mano dickiai labai jau savarankiski thumbup.gif apie juos jau mazai sokineti bereikia, tik reikia su kiekvienu laiko atrasti ir pabendrauti ax.gif smile.gif, o i darbuka neinu, rupinuosi savo zmogeliukais, gyvenam name tai vietos visiem pakanka smile.gif
dzemute
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 30, 18:32)
:
dzemute  girdejau apie kazkoki tyrima jei su katyte nescioji gyvena. ar darei kazka?
*

toksoplazmoze, man gydytoja sake, kad nera reikalo daryti, nes sia liga gali apsikresti ir ne nuplautos darzoves, ar mesos gerai neapdorotos, na bet sako jei neturi kur pinigu deti tai gali darytis, as kadangi gerai jauciuosi tai nedariau to tyrimo, tik katytes kraika tvarkyti perleidau vyrui, nes ne nuo kates o nuo jos ismatu uzsikrest galima, bet ir tai klausimas ar tavo kate ja dar turi.Man pasake, kad gyvenk ramiai ir toliau augink savo kate, tai as taip ir darau, nes prisigalvot ligu visokiu galim.
4mamavita
QUOTE(dzemute @ 2010 12 31, 12:57)
toksoplazmoze, man gydytoja sake, kad nera reikalo daryti, nes sia liga gali apsikresti ir ne nuplautos darzoves, ar mesos gerai neapdorotos, na bet sako jei neturi kur pinigu deti tai gali darytis, as kadangi gerai jauciuosi tai nedariau to tyrimo, tik katytes kraika tvarkyti perleidau vyrui, nes ne nuo kates o nuo jos ismatu uzsikrest galima, bet ir tai klausimas ar tavo kate ja dar turi.Man pasake, kad gyvenk ramiai ir toliau augink savo kate, tai as taip ir darau, nes prisigalvot ligu visokiu galim.
*

Mes ir turim katyti, tik jis viska lauke daro.O zinau, kad viena pasidare ta testa ir buvo teigiamas , o po to daktare sako neisku ar apsikretei niescia ar pries nes jei preis tai kazkaip nelabai pavojinga. Svarbiausia lelyte gime sveika thumbup.gif
dzemute
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 01, 14:42)
Mes ir turim katyti, tik jis viska lauke daro.O zinau, kad viena pasidare ta testa ir buvo teigiamas , o po to daktare sako neisku ar apsikretei niescia ar pries nes jei preis tai kazkaip nelabai pavojinga. Svarbiausia lelyte gime sveika  thumbup.gif
*

si virusa gali pati turet ilgai ir nezinot kad turi, kol nenusilpsta organizmas ir nepaumeja, tada atsiranda simtumai ir t.t. Bet jei sergi ir nera simtomu ir organizmas stiprus, tai kudikiui nekenkia, kiek skaiciau
saule19841984
Mums nauju isvakarese patebe rudai, matesi kai wc pop.nusivaliau, tai vaziavom i ligonine kita ryta. buvo pati geriausia naujametine dovana savo mazuliuka pamatyti per echo wub.gif sveikas, nieko blogo jam paciam, matomai del gimdos kaklelio ektopriono ar pan. paeme tepineli del viso pikto. po menesiuko vel eisim i pasimatyma wub.gif
malvina
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 03, 04:42)
Mums nauju isvakarese patebe rudai, matesi kai wc pop.nusivaliau, tai vaziavom i ligonine kita ryta. buvo pati geriausia naujametine dovana savo mazuliuka pamatyti per echo  wub.gif  sveikas, nieko blogo jam paciam, matomai del gimdos kaklelio ektopriono ar pan. paeme tepineli del viso pikto. po menesiuko vel eisim i pasimatyma  wub.gif
*

tai gerai, kad viskas gerai 4u.gif o i kokia ligonine vaziavot?
4mamavita
QUOTE(dzemute @ 2011 01 02, 19:34)
si virusa gali pati turet ilgai ir nezinot kad turi, kol nenusilpsta organizmas ir nepaumeja, tada atsiranda simtumai ir t.t. Bet jei sergi ir nera simtomu ir organizmas stiprus, tai kudikiui nekenkia, kiek skaiciau
*

tai va o jei ta virusa dabar aptiktu tai ir pergyventum visa nestuke.gif ar tikrai nieko lelytei nenutiks ar bus sveikas... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 01 03, 10:39)
tai gerai, kad viskas gerai 4u.gif o i kokia ligonine vaziavot?
*

jie Airijoj gyvena mirksiukas.gif
malvina
Papildyta:

*

[/quote]

aisku, o galvojau kurioj ligoninej puola echoskopijas daryti tik atvaziavus 4u.gif
skaiciau nescia.lt, kad 9 savaite tepimas gali buti del besiformuojancio gleiviu kamscio
saule19841984
[quote=malvina,2011 01 03, 13:42]
Papildyta:

*

[/quote]

aisku, o galvojau kurioj ligoninej puola echoskopijas daryti tik atvaziavus 4u.gif
skaiciau nescia.lt, kad 9 savaite tepimas gali buti del besiformuojancio gleiviu kamscio
*

[/quote]

Jau baigiu nusiraminti wub.gif gal tikrai nieko cia baisaus
malvina
jei hematomos (tokia kaip kraujosruva) nemate echoskopu, tikrai turetu buti viskas gerai 4u.gif
4mamavita
pradedam sesta savaite thumbup.gif kolkas jauciames puikiai, gal tik ryte labai silpna buvo, bet dar kelis posmus nusnaudziau ir viskas OK thumbup.gif dar nelabai jauciuosi nestuke.gif
malvina
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 05, 13:34)
pradedam sesta savaite  thumbup.gif kolkas jauciames puikiai, gal tik ryte labai silpna buvo, bet dar kelis posmus nusnaudziau ir viskas OK  thumbup.gif dar nelabai jauciuosi nestuke.gif
*

sveikinu ta grazia proga 4u.gif
saule19841984
o man dar vienas pozymis doh.gif vos dantukus issivalau. galiniu negaliu beveik, nes ziaugcioju, turbut vemciau jei giliau valyciau. Save vadinu meska, nes turbut nepakenktu ziemos miegas, galeciau nesikelti is lovos ir miegociau 24 valandas. gal ko truksta man
4mamavita
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 05, 15:05)
o man dar vienas pozymis  doh.gif  vos dantukus issivalau. galiniu negaliu beveik, nes ziaugcioju, turbut vemciau jei giliau valyciau. Save vadinu meska, nes turbut nepakenktu ziemos miegas, galeciau nesikelti is lovos ir miegociau 24 valandas. gal ko truksta man
*

tiek prisiskaitom apie tuos pirmus pozymius.., o kai jie islenda tai galvojam ar viskas normalu cia g.gif , kad ir as va atsikeliau siandien 10:30 biggrin.gif ,o dabar va sedziu ir dar atrodo taip nusnausciau... tiesiog organizmas pratinasi prie naujos busenos, dabar dirba ne uz viena, o uz du mirksiukas.gif
ir siaip turbut nori, kad primazintum gyvenimo tempa, kad maziukui daugiau poilsio ir laiko skirtum smile.gif
malvina
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 05, 16:05)
Save vadinu meska, nes turbut nepakenktu ziemos miegas, galeciau nesikelti is lovos ir miegociau 24 valandas. gal ko truksta man
*

as irgi mielai miegociau ir miegociau, atejus i darba taip ir norisi griut po stalu pagulet lotuliukas.gif
manau, cia normalu, organizmui stresas persitvarkant 4u.gif
4mamavita
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 05, 15:05)
o man dar vienas pozymis  doh.gif  vos dantukus issivalau. galiniu negaliu beveik, nes ziaugcioju, turbut vemciau jei giliau valyciau. Save vadinu meska, nes turbut nepakenktu ziemos miegas, galeciau nesikelti is lovos ir miegociau 24 valandas. gal ko truksta man
*

tai siulau gerai paskalauti paskui juos su skysciu smile.gif vistiek bent kazkokia apsauga dantukam 4u.gif arba kramtukes pakramtyk po valgio, tik reikia rasti skoni kuris tiktu smile.gif
Atlan-tida
sveikos busimos mamytes smile.gif esu ir as 3savaitelei,zingsniuoju i ketvirtaja,bet va yra toks dalykas kad galejau pastoti tik gruodzio 4-6 d. nes tik tada turejau vyra salia smile.gif o man gine per echo paziurejo ir pasake kad yra tik 3 savaites. kaip tai galima buti? pas gine buvau pirmadieni sausio 3 smile.gif
malvina
QUOTE(Atlan-tida @ 2011 01 06, 14:10)
sveikos busimos mamytes smile.gif esu ir as 3savaitelei,zingsniuoju i ketvirtaja,bet va yra toks dalykas kad galejau pastoti tik gruodzio 4-6 d. nes tik tada turejau vyra salia smile.gif o man gine per echo paziurejo ir pasake kad yra tik 3 savaites. kaip tai galima buti? pas gine buvau pirmadieni sausio 3 smile.gif
*

esu skaiciusi, kad sperma islieka gyvybinga iki 6 paru, plius gal ginekolege ne visiskai tiksliai nustate.
svarbiausia, vyrui nesakyk lotuliukas.gif
saule19841984
QUOTE(malvina @ 2011 01 05, 12:35)
as irgi mielai miegociau ir miegociau, atejus i darba taip ir norisi griut po stalu pagulet lotuliukas.gif
manau, cia normalu, organizmui stresas persitvarkant 4u.gif
*

Taip taip...apie miega as patyliu doh.gif Atsikeliu apie 10val. o jau nuo 13-14val noriu miego...dar valandele ar pora ir galiu griuti viesoj vietoj miegoti. Jau galvoju gal kokia mazakraujyste g.gif Negi sitaip buna. o gal praeis po 3 menesiuku, susitvarkys. Jau baisu darosi namuose, neturiu jegu apsitvarkyti, bardakelis, vos indus isplaunu sapnuodama lotuliukas.gif
malvina
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 06, 16:02)
Taip taip...apie miega as patyliu  doh.gif  Atsikeliu apie 10val. o jau nuo 13-14val noriu miego...dar valandele ar pora ir galiu griuti viesoj vietoj miegoti. Jau galvoju gal kokia mazakraujyste  g.gif  Negi sitaip buna. o gal praeis po 3 menesiuku, susitvarkys. Jau baisu darosi namuose, neturiu jegu apsitvarkyti, bardakelis, vos indus isplaunu sapnuodama  lotuliukas.gif
*

taip ir buna, butent taip drinks_cheers.gif
pas mane analogiska situacija ir su miegu, ir su tvarka namuose lotuliukas.gif gerai kad atsirado kazkokia vidine ramybe ir smulkmenos pasidare nebesvarbios lotuliukas.gif
o siaip savijauta izengus i antra trimestra turetu zenkliai pagereti. man regis miegas bus geras draugas iki pat priesgimdymines nemigos, bet energijos antram trimestre tikrai turetu padaugeti 4u.gif
Atlan-tida
QUOTE(malvina @ 2011 01 06, 13:56)
esu skaiciusi, kad sperma islieka gyvybinga iki 6 paru, plius gal ginekolege ne visiskai tiksliai nustate.
svarbiausia, vyrui nesakyk lotuliukas.gif
*

sake kad toks dydis triju savaiciu smile.gif teko vyrui pasakyt biggrin.gif nieko as jam ta pati sakiau kad irgi spremiukai islieka dar apie savaite biggrin.gif bet manau daktarai gali irgi apsisauti biggrin.gif
malvina
QUOTE(Atlan-tida @ 2011 01 06, 17:25)
sake kad toks dydis triju savaiciu smile.gif teko vyrui pasakyt biggrin.gif nieko as jam ta pati sakiau kad irgi spremiukai islieka dar apie savaite biggrin.gif bet manau daktarai gali irgi apsisauti biggrin.gif
*

dar pabandyk pasiskaiciuoti, kada pas tave ovuliacija turejo buti g.gif
Atlan-tida
pas mane mmm nebuvo reguliarios ax.gif
zuzule
QUOTE(malvina @ 2011 01 03, 22:04)
jei hematomos (tokia kaip kraujosruva) nemate echoskopu, tikrai turetu buti viskas gerai 4u.gif
*

O jei mate ta hematoma per echo? Ka tada reiskia unsure.gif ?
malvina
QUOTE(zuzule @ 2011 01 07, 03:12)
O jei mate ta hematoma per echo? Ka tada reiskia  unsure.gif  ?
*

yra temele apie tai. hematoma gali sukelti persileidima (nes tai yra pozymis, kad leliukas nelabai gerai isitvirtino gimdoj), bet kiek zinau, gulimu ar bent tausojanciu rezimu ir geriamais hormonais galima padeti nepabegti leliukui 4u.gif
4mamavita
QUOTE(Atlan-tida @ 2011 01 06, 13:10)
*

jis dar toks mazytis kad tikrai gali ir paaugti per kelias savaites iki reikiamo dydzio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 06, 15:02)
Taip taip...apie miega as patyliu  doh.gif  Atsikeliu apie 10val. o jau nuo 13-14val noriu miego...dar valandele ar pora ir galiu griuti viesoj vietoj miegoti. Jau galvoju gal kokia mazakraujyste  g.gif  Negi sitaip buna. o gal praeis po 3 menesiuku, susitvarkys. Jau baisu darosi namuose, neturiu jegu apsitvarkyti, bardakelis, vos indus isplaunu sapnuodama  lotuliukas.gif
*

organizmas bando persitvarkyt prie dvigubo darbo del to ir poilsio nori tongue.gif
jurgacka
QUOTE(Atlan-tida @ 2011 01 06, 13:10)
*

Sveika, nesijaudink smile.gif perduok vyrui kad spermiukai gyvi islieka iki savaites, ir dar savaitele kiausinelis i gimda keliauja. Taigi, pilnai taip gali buti, kad po pastojimo (implantacijos) yra tiek, kiek sake gydytoja biggrin.gif
Dainoshkyte
Sveikutes. Mums jau eina septinta savaite dar tik 4u.gif pykinimas apsiramino bet jau noras valgyti... doh.gif pavalgau po keliu val atrodo,kad mirsiu is bado doh.gif bet... krutines nelabai skauda... ar tureciau sunerimti? g.gif
as_eglute
QUOTE(Dainoshkyte @ 2011 02 01, 16:20)
Sveikutes. Mums jau eina septinta savaite dar tik 4u.gif  pykinimas apsiramino bet jau noras valgyti... doh.gif  pavalgau po keliu val atrodo,kad mirsiu is bado  doh.gif bet... krutines nelabai skauda... ar tureciau sunerimti? g.gif
*

sveikute mane taip pat jau 7 savaite su maistu pas mane atvirksciai atrodo kad labai noriu valgyt o kai pradedu tas noras greit praeina ir tada jau kyla sleikstulys doh.gif
redushka13
Mano nėštumas pagal buvusias mėnesines skaičiuojant turėtų būti 8 sav. bet kai nuėjau pas ginekologe pažiūrėjo echoskopu ir jis rodė šiek tiek daugiau nei 6 sav., ginekologė nieko plačiau nepaaiškino, o aš kaip pirmą kartą nuėjus pasimečiau ir visko neišsiklausinėjau, paskyrė ateiti už poros savaičių vėl pasižiūrėti su echoskopu. Gal yra kam panašiai buvę? Ar verta nerimauti? Nes prisigalvoju visokiu nesamoniu, nežinau kaip išlauksiu tas dvi savaites verysad.gif
melynas dangus
QUOTE(redushka13 @ 2011 02 07, 10:03)
Mano nėštumas pagal buvusias mėnesines skaičiuojant turėtų būti 8 sav. bet kai nuėjau pas ginekologe pažiūrėjo echoskopu ir jis rodė šiek tiek daugiau nei 6 sav., ginekologė nieko plačiau nepaaiškino, o aš kaip pirmą kartą nuėjus pasimečiau ir visko neišsiklausinėjau, paskyrė ateiti už poros savaičių vėl pasižiūrėti su echoskopu. Gal yra kam panašiai buvę? Ar verta nerimauti? Nes prisigalvoju visokiu nesamoniu, nežinau kaip išlauksiu tas dvi savaites  verysad.gif
*

Nereiktų nerimauti - kažką gi jau matė, reiškias nėštumas tikrai yra, tai ir svarbiausia. Galbūt tau ovuliacija vėliau įvyko, dėl to pagal pirmą echo taip nustatė. Bet dar gali būti, kad kitą kartą, kai jau geriau matysis patikslins nėštumo laiką ir pasirodys, kad viskas yra taip, kaip tu pati skaičiuoji mirksiukas.gif
♥SL♥
Sveikutės, jungiuosi prie Jūsų 4u.gif
Mums rytoj šventė - 7 savaitės mirksiukas.gif Širdutę plakančią irgi mačiau, jausmas nerealus..Gaila, kad išgirsti negalėjau... Bet tikiuos dar bus progų...
raimondad
labutis... mes taipogi jungiamės prie jūsų visų... thumbup.gif mums poryt jau 7 savaitėlės thumbup.gif
JustinaKind
QUOTE(redushka13 @ 2011 02 07, 10:03)
Mano nėštumas pagal buvusias mėnesines skaičiuojant turėtų būti 8 sav. bet kai nuėjau pas ginekologe pažiūrėjo echoskopu ir jis rodė šiek tiek daugiau nei 6 sav., ginekologė nieko plačiau nepaaiškino, o aš kaip pirmą kartą nuėjus pasimečiau ir visko neišsiklausinėjau, paskyrė ateiti už poros savaičių vėl pasižiūrėti su echoskopu. Gal yra kam panašiai buvę? Ar verta nerimauti? Nes prisigalvoju visokiu nesamoniu, nežinau kaip išlauksiu tas dvi savaites  verysad.gif
*

Man irgi taip buvo, o tada uz poros dienu persileidau. verysad.gif bet pries tai 2 dienas rudos isskyros tepe. Jei jokiu blogu pozymiu nejauti, gal tada nieko blogo, gal, kaip ir sake kazkas, ovuliacija veliau vyko. svarbiausia saves papildomai nenervinti.
egliute001
jungiames ir mes su savo kleckiuku, mums pirmadieni bus 9 savaites ax.gif
viktole
Sveikutes, na ir kaip sekasi nesiot mazylius? Tokie orai bjaurus, vejas saltas... as nuolatr panikuoju, kad nesusirgciau, va dabar gerkle skauda, pries savaite temp virs 37 buvo pakilusi. Ar jus kamuoja kad ir mazos ligos ar pavyksta kazkaip apsigint nuo viso to?
amazonke
Sveikutes, man jau 5 savaites. Ryt einu antra karta pas gydytoja, nes pries savaite buvau, israse gerti Duphastona ir ateiti po savaites. Turejau pries pusmeti, persileidima verysad.gif , baisu, kad dabar vel tas pats neivyktu...Bet as galvoju tik apie gerus dalykus ir kaip mazylis auga manyje smile.gif , tikiuosi rytoj nuejus pasitikrinti isgirsiu tik geras naujienas 4u.gif .
egliute001
linkiu visoms isnesioti grazius ir sveikus leliukus nestuke.gif 4u.gif
bresk5
laukiuosi 4 savaite, nestumas pirmas,truputi pamaudzia pilvo apacia ar tai normalu
Garbanelele
QUOTE(bresk5 @ 2011 03 23, 15:35)
laukiuosi 4 savaite, nestumas pirmas,truputi pamaudzia pilvo apacia ar tai normalu
*

Gali taip būti. Jei maudimas nedidelis nieko tokio. Reikia stebėti, ar labiau neskauda. Jei bus blogiau, ar pradės teplioti, kreipkis į gydytoją iškart.
egliute001
na del pilvo maudimo man gydytoja israse magnio miltuku, jei kartais pradetu siek tiek mausti pilveli, bet kol kas nesiskundziu nestuke.gif dziaugiuosi ir megaujuosi savo vis didejanciu leliuku soske.gif
krista2010
Sveiki, mes jau nuo sekmadienio busim 12 savaiciu:)
pukuotukas14
QUOTE(Garbanelele @ 2011 03 24, 09:40)
Gali taip būti. Jei maudimas nedidelis nieko tokio. Reikia stebėti, ar labiau neskauda. Jei bus blogiau, ar pradės teplioti, kreipkis į gydytoją iškart.
*

Na man gine pasake jei kas ir nutiktu,nieko gyditojai pagelbeti negaletu,tas pirmasis trimestras ir yra rizikingiausias,reikia ji islaukti...Jei ir ivyktu kas jau taip buvo lemta reiskia verysad.gif Tie visi maudimai pilvo ir pan yra normalus reiskiniai,va jei jau pradeda kraujas rodytis tada nieko gero nebus schmoll.gif
D*L*K
Sveikos, mamytes. As siandien lankiausi pas gydytoja, kad pasitikrintume, ar gerai maziukas mamytes pilvelyje isikure, o gydytoja pritrenke ziniomis, kad gemaliukai matosi du blink.gif tiesa, labai daug vilciu del dvyniu neteike, nes sake, kad buna neretai, kai antras (beje, mazesnis gerokai) neisgyvena. Gal esat kuri susidurusi su panasia situacija ir galit patikslinti, kokia tikimybe, kad augs abu vaikeliai?
Giorgita
QUOTE(Garbanelele @ 2011 03 24, 08:40)
*

man buvo taip 6savaite, kad siek tiek pamaude ir dingo maudimas,po to pasirode rudos isskyros ir deja kraujavimas kaip normalios menesines...,o tada sako jau sunku pakeisti gamtos atranka verysad.gif
tai dabar veju bet kokias blogas mintis salin ir tikiuosi,kad viskas tvarkoj bus ir isgirsiu sirdeles plakima wub.gif ,kai susitiksim pas gine
Arrasanda
Sveikutės,

jungiuosi ir aš prie jūsų. Po truputi jau keliaujam į 7-tą savaitėlę. Kol kas jokių tokių išskirtinių požymių kaip ir nepajutau, neskaitant, kad truputi galva pasvaigsta, kvapai kai kurie nosiuką pabado, padidėjusi krūtinė ir nežmoniškas apetitas ko nebuvo su pirmu nėštumu.
egliute001
sveika prisijungus 4u.gif
pilkoji28
QUOTE(LolitukasJ @ 2011 03 29, 20:46)
Sveikos, mamytes. As siandien lankiausi pas gydytoja, kad pasitikrintume, ar gerai maziukas mamytes pilvelyje isikure, o gydytoja pritrenke ziniomis, kad gemaliukai matosi du blink.gif  tiesa, labai daug vilciu del dvyniu neteike, nes sake, kad buna neretai, kai antras (beje, mazesnis gerokai) neisgyvena. Gal esat kuri susidurusi su panasia situacija ir galit patikslinti, kokia tikimybe, kad augs abu vaikeliai?
*

man buvo panašiai smile.gif 5 sav. echo rodė 2 gemaliukus, po poros savaičių liko vienas, kuriam dabar tuoj 11 mėn. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.