Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 1-4 neštumo mėnuo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
@mamyčiukas@
QUOTE(braskeles @ 2010 02 09, 11:20)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nezinau kiek tiesos, bet girdejau kad pilveliui dirbti padeda kmynu arbatyte  ax.gif
*

ligonineje po gimdymo duoda kmynu arbata,tikriausiai del to kad ji padeda virskinti g.gif
braskeles
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 09, 10:24)
ligonineje po gimdymo duoda kmynu arbata,tikriausiai del to kad ji padeda virskinti g.gif
*

Bet ji reiia pavirinti, neuztenka uzpilti vandeniu karstu mirksiukas.gif
upytele
Sveik! @mamyciukai@, o apie knymu arbata zinojau tik tiek, kad mazina spaudima, beje, ka tik prisiminiau,. vaikysteje, kai apsinuodydavau skranti mama visada duodavo kmynu arbtos. Kazkaip nuramindavo....
Becel
Bet kmynai kietina vidurius doh.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Baltija @ 2010 02 09, 14:50)
Bet kmynai kietina vidurius  doh.gif
*

nu,kad ne g.gif bet gal cia labiau nuo organizmo priklauso g.gif
~Beauty~
Aš kmynų arbatą dažnai geriu - man šiaip labai skanu drinks_cheers.gif
O vaikystėj, pamenu, kai pilvuką skaudėdavo, mama visada virdavo man šią arbatėlę ax.gif
@mamyčiukas@
kas zino kaip pasidaryti kmynu arbata tai parasykite blush2.gif as net neisivaizduoju kiek tu kmynu deti ir kiek vandens,o kiek laiko reikia virti?
~Beauty~
Čia aprašyta, kaip daryti arbatą, esant skirtingiems poreikiams mirksiukas.gif
http://www.sodininkyste.lt/augalai/vaistin...astasis-kmynas/
atilyte
aš net ir pirmąjį vaikutį maitindama pienu gerdavau kmynų arbatą, kad jam pilvuko nepūstų... Tikrai padėdavo. Žinau ir draugių, kurios gerdavo kmynų arbatą dėl šios priežasties arba net sako, kad skatina pieno gamybą...
braskeles
QUOTE(atilyte @ 2010 02 09, 15:42)
aš net ir pirmąjį vaikutį maitindama pienu gerdavau kmynų arbatą, kad jam pilvuko nepūstų... Tikrai padėdavo. Žinau ir draugių, kurios gerdavo kmynų arbatą dėl šios priežasties arba net sako, kad skatina pieno gamybą...
*

kad pieno gamyba paskatina ir as esu girdejus, ir kad padeda kai maitini pati kad vaikeliui pilvelio nepustu irgi is patirties galiu patvirtinti, gal ne visiems bet maniskei tikrai padedavo, kai ji biski paaugo ir jai darydavau atsigert , taip paukstelius lengviau isleisdavo ax.gif
MAMYCIUKAI man sake gyd. kad i nosi galima juros vandens, tai man vyras nupirko HUMER toki ampules, jos pigesnes nei purskalas, ji tiesiog reikia ilasint kaip paprastus lasus nosei, man padeda, ypatigai kai nosis mum dabar pastoviai uzkimusi, super thumbup.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(braskeles @ 2010 02 09, 16:59)
kad pieno gamyba paskatina ir as esu girdejus, ir kad padeda kai maitini pati kad vaikeliui pilvelio nepustu irgi is patirties galiu patvirtinti, gal ne visiems bet maniskei tikrai padedavo, kai ji biski paaugo ir jai darydavau atsigert , taip paukstelius lengviau isleisdavo  ax.gif
MAMYCIUKAI man sake gyd. kad i nosi galima juros vandens, tai man vyras nupirko HUMER toki ampules, jos pigesnes nei purskalas, ji tiesiog reikia ilasint kaip paprastus lasus nosei, man padeda, ypatigai kai nosis mum dabar pastoviai uzkimusi, super  thumbup.gif
*

ir as girdejau,kad skatina pieno gamyba,net HIPP arbatoje maitinancioms sudetyje yra kmynu.
nepadeda man vanduo,man jau operacijos reikia,bet vis tempiu laika nes labai nemaloni ta operacija doh.gif
:)jolka
o apie kmyna tai as nieko nezinojau, kaip tik turiu namuose. reikes padaryti kmynu arbatos. nes per visa diena neturiu apetito valgimui tai veliau kaip prisivalgau tai sustoja skrandis. Bet kai paskaiciau kmynas kietina vidurius, o kas laisvina. nes pastebejau kaip pastojau man labai sunku...... blush2.gif
Lelina
Pasidalinsiu ir aš savo išgyvenimais....skaitau Jūsų atsiliepimus, tai ir galvoju, kaip panašu smile.gif Man jau 8-a savaitė, iš pradžių nieko nebuvo KITAIP, bet po to - prasidėjo....nuolatinis pykinimas, maisto negaliu išsirinkti ko noriu. Labai mėgau japonų virtuvę, dabar net pagalvojus pykinti pradeda sad.gif Mėgau jogurtus, dabar - fuuuuu, o norisi man bulvių, kugelio, cepelinų smile.gif Juokas ima pačiai, nes neįsivaizdavau, kad taip bus lotuliukas.gif Iš kitos pusės tai gerai, kad nereikia 6 kartus per dieną apsikabinusi klozeto būti, bet tas nuolatinis pykinimas, ai ai ai, kaip nemalonu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 09, 21:25)
o apie kmyna tai as nieko nezinojau, kaip tik turiu namuose. reikes padaryti kmynu arbatos. nes per visa diena neturiu apetito valgimui tai veliau kaip prisivalgau tai sustoja skrandis. Bet kai paskaiciau kmynas kietina vidurius, o kas laisvina. nes pastebejau kaip pastojau man labai sunku...... blush2.gif
*

Slyvos smile.gif
upytele
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 09, 21:25)
*

Man cukinija, burokeliai....
@mamyčiukas@
QUOTE(Lelina @ 2010 02 09, 22:30)
Pasidalinsiu ir aš savo išgyvenimais....skaitau Jūsų atsiliepimus, tai ir galvoju, kaip panašu smile.gif Man jau 8-a savaitė, iš pradžių nieko nebuvo KITAIP, bet po to - prasidėjo....nuolatinis pykinimas, maisto negaliu išsirinkti ko noriu. Labai mėgau japonų virtuvę, dabar net pagalvojus pykinti pradeda sad.gif Mėgau jogurtus, dabar - fuuuuu, o norisi man bulvių, kugelio, cepelinų smile.gif Juokas ima pačiai, nes neįsivaizdavau, kad taip bus  lotuliukas.gif Iš kitos pusės tai gerai, kad nereikia 6 kartus per dieną apsikabinusi klozeto būti, bet tas nuolatinis pykinimas, ai ai ai, kaip nemalonu  verysad.gif

*

dauguma nestukiu bulves valgo bigsmile.gif man dar iki dabar bulviu manija blush2.gif
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 09, 23:03)
dauguma nestukiu bulves valgo bigsmile.gif man dar iki dabar bulviu manija blush2.gif
*

jo as irgi pirma savaite negalejau suprast kodel mane taip traukia ant bulviu? kiekviena diena kepiau bulves lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lelina @ 2010 02 09, 22:30)
Pasidalinsiu ir aš savo išgyvenimais....skaitau Jūsų atsiliepimus, tai ir galvoju, kaip panašu smile.gif Man jau 8-a savaitė, iš pradžių nieko nebuvo KITAIP, bet po to - prasidėjo....nuolatinis pykinimas, maisto negaliu išsirinkti ko noriu. Labai mėgau japonų virtuvę, dabar net pagalvojus pykinti pradeda sad.gif Mėgau jogurtus, dabar - fuuuuu, o norisi man bulvių, kugelio, cepelinų smile.gif Juokas ima pačiai, nes neįsivaizdavau, kad taip bus  lotuliukas.gif Iš kitos pusės tai gerai, kad nereikia 6 kartus per dieną apsikabinusi klozeto būti, bet tas nuolatinis pykinimas, ai ai ai, kaip nemalonu  verysad.gif
Papildyta:
Slyvos smile.gif
*

as irgi dar nepatyriau vemimo, bet pykinimas jau yra. as anksciau taip miegau saldumynus, o dabar abejingai galiu praeiti pro saldumynus
~Beauty~
QUOTE(Lelina @ 2010 02 10, 23:13)
Aha, dar koldūnai su majonezu labai skanu  lotuliukas.gif
*

Su majonezu? blink.gif geras lotuliukas.gif

Bliamba, visoms keičiasi maitinimosi įpročiai, o man ne g.gif Viskas kaip ir anksčiau unsure.gif
upytele
~Beauty~, niekas absoliuciai nesikeicia. Bet as rami smile.gif Ir dziaugiuosi tuo lotuliukas.gif Vienas skirtumelis, kad kartais stipriau, kartais svelniau maudzia krutine (istisai) ir pilva (kartais)
Chicolita
Mane kamuoja klausimas.
Pirma apziura atliko man visiskai nauja, bet ,aloni gydytoja.

Mano gine nebedirba toje klinikoje, kur esu prisirasiusi. Tad labai netvirtai jauciuosi siuo klausimu.
Antra apziura gyd uzrase kovo 1 (kai jau bus 8 sav). Ir pas ja nera galimybes padaryti nuotraukele. Ir per pirma echo net neparode man taskucio, kuri pamate g.gif

Sakau, gal bandyti registruoti KMUK arba Mazyli (gyvenu Kaune) g.gif Ten jie ir aparatus turi, ir patyrusius medikus.

Sita gyd, kur buvau, tai ir jauna ganetinai, anksciau dirbo KMUK (kazi kodel nebedirba g.gif ).

Kazkaip neramu man g.gif verysad.gif

Gal reikes nueiti i temute apie gydytojus Kaune g.gif
~Beauty~
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 12, 14:06)
taip pirma karta  unsure.gif nes musu poliklinikoje paprastas aparatas eho, labai dauk ko nieko nepasakys. tai kam be reikalo trukdyti mano zirniuka? tyrimai visi geri thumbup.gif  tegu auga. aisku smalsumas didelis bet as kantri  cool.gif
*

jei tyrimai geri, kam genetikos tyrimai? g.gif
kaip pastebėjau, į juos dabar siunčia reikia ar nereikia... svarbu pinigėlius mokėk...
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 12, 16:34)
jei tyrimai geri, kam genetikos tyrimai? g.gif
kaip pastebėjau, į juos dabar siunčia reikia ar nereikia... svarbu pinigėlius mokėk...
*

siuncia del to kad 5 metus negalejau pastoti. o del tyrimu as galvoju kad bus nemokamai g.gif su siuntimu? ar vistiek reikes?
kateete
Sveikuteles smile.gif Sakykit, ar visas nestukes siuncia darytis genetikos tyrimus ? Kazkaip, mano manymu, jeigu nei vyro nei moters giminese jokiu rimtu ligu nebuvo ar moteris nera turejusi problemu del pastojimo, tai nejaugi visvien liepia juos darytis ? ax.gif
braskeles
QUOTE(kateete @ 2010 02 15, 11:56)
Sveikuteles smile.gif Sakykit, ar visas nestukes siuncia darytis genetikos tyrimus ?  Kazkaip, mano manymu, jeigu nei vyro nei moters giminese jokiu rimtu ligu nebuvo ar moteris nera turejusi problemu del pastojimo, tai nejaugi visvien liepia juos darytis ?  ax.gif
*

Siaip kiek pastebejau tarp mamu madinga pasidare tie genetiniai tyrimai g.gif daro visos kurios tik nori, bet kai kurios paskui gailisi kad ejo unsure.gif O del siuntimo tai zinau kad siuncia tas kurios yra rizikos grupej, pvz jau daugiau nei 30 metu arba giminej kazkokiu problemu buvo ... 4u.gif
Karaliskoji lele
Sveikutes, ir as prisijungsiu prie jusu, man jau 9sav eina, jausmas neispasakytas, kiekviena diena vis keiciasi mintys apie mazyli, kaip kas ir kur:)))) esam labai laimingi su draugu, tik va kiek dar visko nezinom, net baisu:) 4u.gif
~Beauty~
QUOTE(Karaliskoji lele @ 2010 02 17, 13:21)
Sveikutes, ir as prisijungsiu prie jusu, man jau 9sav eina, jausmas neispasakytas, kiekviena diena vis keiciasi mintys apie mazyli, kaip kas ir kur:)))) esam labai laimingi su draugu, tik va kiek dar visko nezinom, net baisu:) 4u.gif

sveika prisijungus drinks_cheers.gif

Buvau šnd pas ginę - lialiui viskas gerai wub.gif thumbup.gif
Be reikalo pergyvenau, bet... kaip gali nepegyventi, kai visiškai jokių požymių nėra ax.gif 4u.gif
QUOTE(braskeles @ 2010 02 16, 12:58)
Siaip kiek pastebejau tarp mamu madinga pasidare tie genetiniai tyrimai  g.gif  daro visos kurios tik nori, bet kai kurios paskui gailisi kad ejo  unsure.gif  O del siuntimo tai zinau kad siuncia tas kurios yra rizikos grupej, pvz jau daugiau nei 30 metu arba giminej kazkokiu problemu buvo ...  4u.gif
*

Man dar 30 nera bet siuncia daryti tyrimu, sake del to kad 5 metus negalejai pastoti
@mamyčiukas@
sveikos,o man vel problemos su venomis kaip ir pirma nestuma doh.gif skausmas siaubingas verysad.gif sedeti negaliu doh.gif guleti irgi ilgai negaliu doh.gif
*Laurusha*
Labukas visom 4u.gif Ar priimsit naujoke blush2.gif Mums jau 16 sav wub.gif Antras nestumas biggrin.gif Jau po biski pradedu jausti judesiukus ir atrodo galeciau visa diena ant sofkutes isguleti, bandydama pajausti tus bumbsiukus wub.gif
kotryna19
labuka smile.gif as poryt eisiu pas gydytoja,jau 12savaiciu mano leliui 4u.gif laukiu,nesulaukiu wub.gif man jau 12 savaite o pykinimas dar nepraeina g.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(kotryna19 @ 2010 02 22, 15:06)
labuka smile.gif as poryt eisiu pas gydytoja,jau 12savaiciu mano leliui 4u.gif  laukiu,nesulaukiu wub.gif man jau 12 savaite o pykinimas dar nepraeina g.gif
*

mane kartais ir dabar papykina doh.gif
@mamyčiukas@
kokius vaistukus geriate nuo skausmo?
♥Elijan♥
Sveikos smile.gif mums 12sav. prisiglausim jusu skyrelyje... smile.gif antras nestumas, jauciuosi pasakiskai, galiu kalnus nuverst, pykinimai baigesi. smile.gif per dukrytes gimtadieni nuejau pas gine pranesiau kad laukiuosi, apsidziauge mirksiukas.gif issiunte tyrymu daryt tai jau men. praejo dar nespejau pasidaryt, intencyviai mokiausi. kazin jei su tais paciais lapukais nueiciau, priimtu ar ne? nes ten tai 6sav. parasyta. sad.gif ir data sausio men. kazkaip vel eit datares prasyt tu tyrymu lapuku nesinori... geda blush2.gif blush2.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Solveiga88 @ 2010 02 22, 19:57)
Sveikos smile.gif mums 12sav. prisiglausim jusu skyrelyje... smile.gif antras nestumas, jauciuosi pasakiskai, galiu kalnus nuverst, pykinimai baigesi. smile.gif per dukrytes gimtadieni nuejau pas gine pranesiau kad laukiuosi, apsidziauge  mirksiukas.gif issiunte tyrymu daryt tai jau men. praejo dar nespejau pasidaryt, intencyviai mokiausi. kazin jei su tais paciais lapukais nueiciau, priimtu ar ne? nes ten tai 6sav. parasyta. sad.gif ir data sausio men. kazkaip vel eit datares prasyt tu tyrymu lapuku nesinori... geda  blush2.gif  blush2.gif
*

sveika istojusi i nestukiu gretas mirksiukas.gif turetu su tais lapukais priimti g.gif nuejusi paklausk,jei nepriims tai pas gine nuleksi,bet manau turetu priimti
braskeles
QUOTE(Solveiga88 @ 2010 02 22, 18:57)
Sveikos smile.gif mums 12sav. prisiglausim jusu skyrelyje... smile.gif antras nestumas, jauciuosi pasakiskai, galiu kalnus nuverst, pykinimai baigesi. smile.gif per dukrytes gimtadieni nuejau pas gine pranesiau kad laukiuosi, apsidziauge  mirksiukas.gif issiunte tyrymu daryt tai jau men. praejo dar nespejau pasidaryt, intencyviai mokiausi. kazin jei su tais paciais lapukais nueiciau, priimtu ar ne? nes ten tai 6sav. parasyta. sad.gif ir data sausio men. kazkaip vel eit datares prasyt tu tyrymu lapuku nesinori... geda  blush2.gif  blush2.gif
*

Tikrai priims mirksiukas.gif man dave tuos lapelius sausio gale ir sake kelias dienas iki apsilankimo padaryti tyrimus , tai juos padariau tik vasario 19 diena, niekas ne zodzio nesake o jie ir neziuri i data tik i pavarde 4u.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(braskeles @ 2010 02 23, 11:47)
Tikrai priims  mirksiukas.gif  man dave tuos lapelius sausio gale ir sake kelias dienas iki apsilankimo padaryti tyrimus , tai juos padariau tik vasario 19 diena, niekas ne zodzio nesake o jie ir neziuri i data tik i pavarde  4u.gif
*

dabar ir as galvoju,juk mes su tais lapeliais po menesio einame ir nieko niekas nesako
*Laurusha*
Labas rytas 4u.gif Norejau paklausti ar daug mamyciu nores suzinoti kas pilvelyje gyvena??? As labai bijau klausti, nes su pirmu man buvo sake, kad bus mergaite, o gime sunus, tai gerai, kad nebuvau prisipirkusi visko ruzavo blink.gif Tai dabar ir galvoju gal visai neklausti ir siurprizo laukti g.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(*Laurusha* @ 2010 02 23, 14:13)
Labas rytas  4u.gif  Norejau paklausti ar daug mamyciu nores suzinoti kas pilvelyje gyvena??? As labai bijau klausti, nes su pirmu man buvo sake, kad bus mergaite, o gime sunus, tai gerai, kad nebuvau prisipirkusi visko ruzavo  blink.gif  Tai dabar ir galvoju gal visai neklausti ir siurprizo laukti  g.gif
*

o tu paklausk,bet rubelius neutraliu spalvu pirk mirksiukas.gif
*Laurusha*
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 23, 11:15)
o tu paklausk,bet rubelius neutraliu spalvu pirk mirksiukas.gif
*

Tai kad ne del rubeliu pergyvenu, tiesiog negaliu apsispresti ar noriu zinoti ar ne. Kaip ir smagu butu siurprizas, bet ir smalsumas didelis blush2.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(*Laurusha* @ 2010 02 23, 16:49)
Tai kad ne del rubeliu pergyvenu, tiesiog negaliu apsispresti ar noriu zinoti ar ne. Kaip ir smagu butu siurprizas, bet ir smalsumas didelis  blush2.gif
*

man su pirmu nestumu iki pat galo negalejo pasakyti kas pilvelyje gyvena,labai jau slapuke buvo smile.gif
*Laurusha*
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 23, 13:53)
man su pirmu nestumu iki pat galo negalejo pasakyti kas pilvelyje gyvena,labai jau slapuke buvo smile.gif
*

O tu turejai nuojauta kas ten slepiasi? Man kai daktarai sake, kad bus mergaite, man kazkas viduj priestaravo tam, nu niekaip negalejau susitaikyti su ta mintim schmoll.gif ir rubelius kai pirkau, vis prie zydru trauke wub.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(*Laurusha* @ 2010 02 24, 13:45)
O tu turejai nuojauta kas ten slepiasi? Man kai daktarai sake, kad bus mergaite, man kazkas viduj priestaravo tam, nu niekaip negalejau susitaikyti su ta mintim  schmoll.gif  ir rubelius kai pirkau, vis prie zydru trauke  wub.gif
*

as berniuko labai norejau,bet rubelius ruzavus pirkau,ne zydri buvo negrazus doh.gif lotuliukas.gif
aurytee2583
As norejau pasiteirauti tu kas ne viena leliu turi... Sis mano pirmasis ir laaabai laukiu. Norejau pasiteirauti, kaip zinoti ar jam ten pilvuke viskas gerai, ar jam nieko netrugsta, ar maistas skanus ir panasiai. Mat echoskopa darys tik po 2savaiciu, tai labai nervinuosi. Ta nezinomybe tokia g.gif Ir dar norejau paklausti kiek reikia ir kokiu reikia rubeliu mazdaug prisipirkti, kad uztektu, juk reiks ir perenkti. Apytiksliai kiek marskineliu, kelnyciu maikuciu sliaustu. Labiausia tai bijau, kad kaip grysiu pagimdziusi namo, nezinosiu ka daryti su tuo vaikeliu mirksiukas.gif Labai jaudinuosi ir labai laukiu, bet tuo paciu ir laaabai bijau doh.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(aurytee2583 @ 2010 02 24, 13:56)
As norejau pasiteirauti tu kas ne viena leliu turi... Sis mano pirmasis ir laaabai laukiu. Norejau pasiteirauti, kaip zinoti ar jam ten pilvuke viskas gerai, ar jam nieko netrugsta, ar maistas skanus ir panasiai. Mat echoskopa darys tik po 2savaiciu, tai labai nervinuosi. Ta nezinomybe tokia g.gif  Ir dar  norejau paklausti kiek reikia ir kokiu reikia rubeliu mazdaug prisipirkti, kad uztektu, juk reiks ir perenkti. Apytiksliai kiek marskineliu, kelnyciu maikuciu sliaustu. Labiausia tai bijau, kad kaip grysiu pagimdziusi namo, nezinosiu ka daryti su tuo vaikeliu mirksiukas.gif  Labai jaudinuosi ir labai laukiu, bet tuo paciu ir laaabai bijau doh.gif
*

pirmiausia negalvok,kad leliui pilvelyje kazkas negerai ir kad jam kazko truksta,jam ten labai gerai ir jam viskas patinka smile.gif jei jau jauti judesiukus tai tikrai jam viskas gerai smile.gif
va cia gera tema apie kraiteli
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=501151
is patirties galiu pasakyti,kad neprisipirk daug rubeliu,nes lelius greitai auga ir nespesi visu aprengti smile.gif
viska tu zinosi,svarbiausia nebijok mirksiukas.gif kaip teisingai maitinti tau ligonineje parodys,o visa kita savaime mokesi mirksiukas.gif
Lelina
Sveikos, sakykit, pries kiek laiko reikia priduoti slapimo tyrimus ? Gydytoja padave lapeli tyrimui ir paskyre vizita po 3 savaiciu, sake, kad pries tai pasidaryciau juos, bet kazkaip neuzfiksavau pries kiek laiko ? Savaite iki vizito? Ar kelios dienos ? Aciu.
@mamyčiukas@
QUOTE(Lelina @ 2010 02 24, 22:52)
Sveikos, sakykit, pries kiek laiko reikia priduoti slapimo tyrimus ? Gydytoja padave lapeli tyrimui ir paskyre vizita po 3 savaiciu, sake, kad pries tai pasidaryciau juos, bet kazkaip neuzfiksavau pries kiek laiko ? Savaite iki vizito? Ar kelios dienos ? Aciu.
*

veliausiai diena pries vizita,gali ir kelios dienos pries
*Laurusha*
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 24, 10:51)
as berniuko labai norejau,bet rubelius ruzavus pirkau,ne zydri buvo negrazus doh.gif  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif Vadinas buvo nuojauta thumbup.gif

Merginos, kas pastoviai jau jaucia judesiukus? As pirmus krebzdesiukus pajutau gana anksti, kokioj 14 sav, bet niekaip nesulaukiu tu pastoviu, kasdieniu g.gif Nors gal dar ir ankstoka g.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(*Laurusha* @ 2010 02 25, 13:36)
thumbup.gif  Vadinas buvo nuojauta  thumbup.gif

Merginos, kas pastoviai jau jaucia judesiukus? As pirmus krebzdesiukus pajutau gana anksti, kokioj 14 sav, bet niekaip nesulaukiu tu pastoviu, kasdieniu  g.gif  Nors gal dar ir ankstoka  g.gif
*

as pirmuosiu pakrebsdejimus 12 savaite pajutau,o tuos kasdieninius judesiukus 18savaite
*Laurusha*
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 25, 11:32)
as pirmuosiu pakrebsdejimus 12 savaite pajutau,o tuos kasdieninius judesiukus 18savaite
*

Nuraminai, o tai man atrodo kad jau taip ilgai laukiu doh.gif visai kantrybes neturiu blush2.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(*Laurusha* @ 2010 02 26, 14:58)
Nuraminai, o tai man atrodo kad jau taip ilgai laukiu  doh.gif  visai kantrybes neturiu  blush2.gif
*

as irgi laukiau laukiau kol viena diena pradejo vis stipriau ir stipriau wub.gif wub.gif
chocolife
Sveikutes , na ir as noriu prie jusu prisijungti ... tapsiu mamyte , tai labai idomu pabendrauti butu ,nors ir siaip jei tik koks klausimas iskyla tuoj puolu i sita forumiuka ir surandu visus atsakymus ... Labai smagu , kad toks yra smile.gif Esu uzsienyje , yra aplinkui daug mamyciu , bet kazin kazkodel nesinori man ju klausineti ... nes kiekviena su savo patirtimi biggrin.gif ir pradeda pasakoti butu nebutu dalyku ... o va cia skaitau ir megaujuosi ir surandu visko ko man reikia , kas neramina ir t.t. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.