sveikutes
Sveikos
Sveikos
Sveikos merginos jungiuosi prie jūsų. Mes jau einam į 9 savaitę
Sveikos, būsimos ir esamos mamytės,
Esu nėštukė kažkur 3-4 savaitėlės. Labai džiaugiuosi dėl to,jog būsiu mamytė. Kadangi tai bus mano pirmagimis ir esu labai jauna ir dar žalia šiuose reikaliukuose turiu keletą klausimukų. : ) Užsirašiau pas ginekologę, bet belaukiant vizito pas ją, mano pilvuko gyventojas pradėjo rodyti savo principus. Prasidėjo nuolatinis pykinimas, bet išsivemti vis neina. : ( Labai nerimauju, ar ne per anksti šis nuostabus stebukliukas pradėjo reikštis?... Visgi, jis tik keleto savaitėlių laiko... QUOTE(LolitukasJ @ 2011 03 29, 21:46) Sveikos, mamytes. As siandien lankiausi pas gydytoja, kad pasitikrintume, ar gerai maziukas mamytes pilvelyje isikure, o gydytoja pritrenke ziniomis, kad gemaliukai matosi du Kiekvienas atvejis skirtingas...man irgi pamate du zuikucius, tiesa, vienas buvo mazesnis ir sirdute nebeplake
Sveikos,
bandau ir aš jungtis.. tikiuosi antras kartas bus sėkmingesnis, nors ir šis nerimą kelia... pagal skaičiavimus gaunasi 8 sav, o pagal echo 5 sav.
Sveikutes, as irgi jungiuosi prie jusu, laukiuosi dar tik 4 savaites, nestumas pirmas, tai kankina truputi baime ir kyla visokiu klausimuku, siaip jauciuosi tikrai gerai, dar neatejo tie visi pykinimai
sveikos,
as taip pat laukiuosi pirmojo vaikelio QUOTE(marielina @ 2011 05 09, 18:19) Sveikutes, as irgi jungiuosi prie jusu, laukiuosi dar tik 4 savaites, nestumas pirmas, tai kankina truputi baime ir kyla visokiu klausimuku kadangi tai pirmas vaikelis ir dar netyciukas, tai ir man kol kas dar baisu ir esu pilna ivairiu klausimu, skaitau SM foruma ir kaupiu informacija is jau patyrusiu mamyciu, nes viskas dar taip nauja mano savijauta kol kas gera, nezinau, kas yra rytinis pykinimas ar silpnumas, tik snd ryte prastai jauciuos, bet cia matyt miego trukumas, nes ko jau ko, o miego as dabar vis noriu ir apetitas didelis, nueinu i parduotuve ir visko norisi:D
Sveikos! As irgi laukiuosi jau 7 savaite
QUOTE(Linėėė @ 2011 05 08, 21:49) Sveikos, būsimos ir esamos mamytės, Esu nėštukė kažkur 3-4 savaitėlės. Labai džiaugiuosi dėl to,jog būsiu mamytė. Kadangi tai bus mano pirmagimis ir esu labai jauna ir dar žalia šiuose reikaliukuose turiu keletą klausimukų. : ) Užsirašiau pas ginekologę, bet belaukiant vizito pas ją, mano pilvuko gyventojas pradėjo rodyti savo principus. Prasidėjo nuolatinis pykinimas, bet išsivemti vis neina. : ( Labai nerimauju, ar ne per anksti šis nuostabus stebukliukas pradėjo reikštis?... Visgi, jis tik keleto savaitėlių laiko... normalių normaliausia, pykinti gali pradėti ir nuo pat pirmos savaitėlės QUOTE(marielina @ 2011 05 09, 19:19) Sveikutes, as irgi jungiuosi prie jusu, laukiuosi dar tik 4 savaites, nestumas pirmas, tai kankina truputi baime ir kyla visokiu klausimuku, siaip jauciuosi tikrai gerai, dar neatejo tie visi pykinimai normalu
Sveikutes, visos jau busimos mamytes
Mums 6 savaiteles, kita savaitele keliausim pas ginekologe, pasiziureti, kaip ten tas mazas zirniukas laikosi. Gal kartais matysis sirdute? Man rodos kad berods nuo sestos savaiteles sirdute plaka? Gal kas gali papasakoti? Pykinimo jokio, apetito kazkokio ypatingo nera, tik daznai lakstau i tualeta, krutine skaudi, ir miegale pasidariau Na įvyko taip del to kad turėjau didžiulio streso darbe gyd pritaria kad tai galejo prisidet...todel visoms linkiu kuo ramesniu minčių, negalvot kad gali būt kas negerai nes yra viskas ok...o savo mintimis galim padaryt daug žalos vaikutis viską jaučia... nešiokit ramiai nekeisdamos gyvenimo ritmo ir viskas bus ok
Sveikos busimos ir esamos mamytes
Turiu jums klausimeli, kuris mane labai neramina...Mums siandiena prasideda 8 savaitele, taciau vakar buvau pas gine ir pagal echo mano pilvelio gyventojas per mazas, pagal skaiciavima nuo paskutiniu mmm dienos. Echo rodo 6 savaites ir 3 dienas (plius minus 4 dienos paklaida), mazylis vos 0.60cm...Gine sako nesibaiminti, viskas cia ok, galbut pastojau veliau, bet man labai neramu...Maciau savo mazylio plakancia sirdute, labai noriu, kad viskas butu gerai. Tai musu lauktas daugiau nei pusmeti nestumas... Merginos, ar buvo kam taip? QUOTE(ask4aretux @ 2011 07 06, 11:15) Sveikos busimos ir esamos mamytes Turiu jums klausimeli, kuris mane labai neramina...Mums siandiena prasideda 8 savaitele, taciau vakar buvau pas gine ir pagal echo mano pilvelio gyventojas per mazas, pagal skaiciavima nuo paskutiniu mmm dienos. Echo rodo 6 savaites ir 3 dienas (plius minus 4 dienos paklaida), mazylis vos 0.60cm...Gine sako nesibaiminti, viskas cia ok, galbut pastojau veliau, bet man labai neramu...Maciau savo mazylio plakancia sirdute, labai noriu, kad viskas butu gerai. Tai musu lauktas daugiau nei pusmeti nestumas... Merginos, ar buvo kam taip? Manau, kad tau tikrai verta nusiraminti, jei matei plakancia sirdule, reiskias maziukas vystosi. Gal tiesiog si menesi veliau ovuliacija buvo, gi ne visada musu organizmas, kaip laikrodukas dirba Kitas dalykas, verta pasitiketi gydytoja, manau, jei ji akis butu maciusi kazka negero, tikrai butu ispejusi. Dar jeigu tau neramu gali pasidaryti HCG, kraujo tyrima, ir matysi kaip kinta. Ir pati isitikinsi, kad tavo zirniukas tikrai vystosi. Linkiu sekmes. QUOTE(Tic-Tac @ 2011 07 06, 09:25) Manau, kad tau tikrai verta nusiraminti, jei matei plakancia sirdule, reiskias maziukas vystosi. Gal tiesiog si menesi veliau ovuliacija buvo, gi ne visada musu organizmas, kaip laikrodukas dirba Kitas dalykas, verta pasitiketi gydytoja, manau, jei ji akis butu maciusi kazka negero, tikrai butu ispejusi. Dar jeigu tau neramu gali pasidaryti HCG, kraujo tyrima, ir matysi kaip kinta. Ir pati isitikinsi, kad tavo zirniukas tikrai vystosi. Linkiu sekmes. aciu uz palaikyma... QUOTE(ask4aretux @ 2011 07 06, 10:15) Sveikos busimos ir esamos mamytes Turiu jums klausimeli, kuris mane labai neramina...Mums siandiena prasideda 8 savaitele, taciau vakar buvau pas gine ir pagal echo mano pilvelio gyventojas per mazas, pagal skaiciavima nuo paskutiniu mmm dienos. Echo rodo 6 savaites ir 3 dienas (plius minus 4 dienos paklaida), mazylis vos 0.60cm...Gine sako nesibaiminti, viskas cia ok, galbut pastojau veliau, bet man labai neramu...Maciau savo mazylio plakancia sirdute, labai noriu, kad viskas butu gerai. Tai musu lauktas daugiau nei pusmeti nestumas... Merginos, ar buvo kam taip? ir as galiu nuraminti...mes kai nuejom isitikinti kad tikrai esam, tai echo rode 6 savaites, o pagal menesines paskutines vos ne 11-a savaiciu turejo but...jei ciklas nereguliarus, o ypac kaip pas mane iki 35 dienu, sake gydytoja kad vos ne menesio paklaida gali but... o paskui nuejau esant 8-iom savaitem ir vystomes mes, ir judam ir slepiames
Pirma kart kai nuejau pas ginekologe buvo apie 6 sav. Paziurejo ekoshopu ar vietoje, sake viskas tvarkoj, sirdele plaka, jau judet pradejo. Isejus is kabineto paklausiau kiek laiko tai patvirtino, kad 6 sav. Dabar ejau dar karta ir turetu buti 11 sav. pabaiga, ekoschopas parode, kad yra 12sav. ir 6 dienos. Pati ginekologe nustebo, ir man neramu pasidare, gal kam yra taip buve? Su pirmaja viskas man atitiko, ir kalendorius ir ekochopas.
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 08 27, 01:38) mums irgi labai panasi situacija, pagal mmm ir ankstesni echo turejo buti 13 sav. pradzia, o pagal echo 14,0 d ugis atitiko
tai vat, kad ydomu, mano atveju reikstu, kad pastojiau 2 savaite pries mmmm, kurios buvo kaip ir turejo buti. Cia gal organizmas taip sureagavo i naujus kontraceptikus, kurios geriau 1 men. po ju 2 men nieko nevartojau, ir va. Bet idomu kodel per pirma ekoschopija ginekologe nepastebejio, kad lelius didesnis, gal i laika neziurejo
sweikos
keliu aukstyn
Sveikos,
gamta manes pagailejo-per visus 4 menesius, anei pykino, anei kokiu negalavimu turejau, netgi per pirmus 2 menesius spejome i dvi keliones turistines sulakstyti:) Pirma karta pas ginekologa nuejome 4 savaite. Kai daktaras patikino, kad viskas gerai, kai pasiklauseme sirdeles plakimo, tai sparnai uzaugo. Tokia pati sau ypatinga pasidariau
Labukas
As irgi jungiuosi prie jusu Visoms mergytems lengvo kelio iki finiso
as taip pat prisijungsiu prie jusu
Sveikos merginos, ir as noriu prisijungti i jusu bureli. Pagal paskutines mm mums jau yra 5 savaites ir 4 dienos. Gyvenu Anglijoje, kai skambinau ginei sake nera reikalo atvykti anksciau apziurai, tai vizita uzrase tik vasario 27 diena, tada mums bus lygiai 10 savaiciu. Truputi baisu tiek laiko apie savo maziuka nieko nezinoti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 07 06, 10:15) Sveikos busimos ir esamos mamytes Turiu jums klausimeli, kuris mane labai neramina...Mums siandiena prasideda 8 savaitele, taciau vakar buvau pas gine ir pagal echo mano pilvelio gyventojas per mazas, pagal skaiciavima nuo paskutiniu mmm dienos. Echo rodo 6 savaites ir 3 dienas (plius minus 4 dienos paklaida), mazylis vos 0.60cm...Gine sako nesibaiminti, viskas cia ok, galbut pastojau veliau, bet man labai neramu...Maciau savo mazylio plakancia sirdute, labai noriu, kad viskas butu gerai. Tai musu lauktas daugiau nei pusmeti nestumas... Merginos, ar buvo kam taip? Pasitikekit daktarais jie geriau zino ,ir mato.Svarbiausia kad vaikas vystosi ir jus -mamos girdit sirdeles plakima. svarbiausia negalvoti blogiausia -ramybes ,ramybes ir dar karta ramybes .Isvis manau nereiketu apie tai skaityneti .Svarbiausia jausti .. kai nebejausi tada reikia sunerimti.
sveikos busimos mamytes
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 04, 17:11) sveikos busimos mamytes As kai pastojau ir visalaika iki to buvo sveiki, man tik akmenukus higieniste pavale ir viskas, o jums manau viska pasakys, nesijaudinkit jus taip
sveiki, prisijungsiu
Oi kiek klausimų kyla ir kils, QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 04, 09:11) sveikos busimos mamytes As kaip ejau pas gyna tai man jis pirmam vizite pasake labai priziurek dantukus i lankykis pas stomotologa, net nezinau kaip jie laikos, nes nebuvau jau apie metus... o antram timstre tvarkantis galima nuskausminamus leistis, ar jie negerai?
Laba diena visom! Turiu toki klausimeli, ar gali but , kad echoskopas nerodo 5 savaiciu nestumo, na gine sake nieko nemate, nors keturi testukai rodo teigiama rezultata. Labai pergyvenu , kad kazkas negerai dar ir pakraujuoju siek tiek
Labukas visoms. Priimkite dar viena zalia, dar nevisai suprantancia kas vyksta, busima mamyte
QUOTE(Moone @ 2012 02 21, 11:48) Labukas visoms. Priimkite dar viena zalia, dar nevisai suprantancia kas vyksta, busima mamyte Del alkoholio tai maziausiai pergyvenk. Nieko neatsitiks del jo. O nestumo dydi tiksliau nustatyti pades gydytoja ir echoskopija. Kol labai mazas nestumas, tai buna, kad ir nemato echo metu, todel irgi nepergyvenk
Aciu uz palaikyma
QUOTE(Moone @ 2012 02 21, 14:32) Aciu uz palaikyma Siaip nezinau, kokia nestukiu prieziuros tvarka tavo sveikatos prieziuros istaigoje.. Ar seimos gydytoja nestukiu atzvilgiu atlieka kokias funkcijas ar ne... Mano polikninikoje, tai iskart (be siuntimo) galedavai uzsirasyti pas akusere, kuri visus tyrimus ir skiria,stebi nestuma. Seimos gydytoja nieko su nestumo prieziura susijusio nedirbo. Nepanikuok, dabar gali gerti folio rugsti (vaisiaus apsigimimu prevencijai; dozes paklausk vaistininkes-tikrai zino) ir to pakanka ateinanciom 2 savaitem. Nepergyvenk, viskas naturalu, pajausk nestumo malonuma
Labas rytas, neatlaike mano nervai, nulekiau vakar pas savo ginekologe akis isdegus
QUOTE(Moone @ 2012 02 24, 10:12) Labas rytas, neatlaike mano nervai, nulekiau vakar pas savo ginekologe akis isdegus O is ko matosi, kad kiausides nenori veikti ir maitinti leliuko? Ar kartojasi toks atvejis ne pirma karta, kad gydytoja stengiasi sulaikyti vaisiu, kad jis augtu ir isitvirtintu? Nes siaip, tik mano nuomone zinoma, nera labai gerai ankstyvoje nestumo stadijoje stengtis issaugoti nestumo, jei nelemta (del galimu apsigimimu). Bet sakau, as ne gydytoja, cia mano pamastymai tik Kiek savaiciu leliukui?
Na as pas ja jau kokius 5 metus vaikstau su savo ligom moteriskom, kiausides pas mane visa laika nenorincios veikti, negamina moterisku hormonu, todel ilgai tai vienokius tai kitokius vaistus naudojau, jau vienu metu buvo uzsivedusios, normeliai veike ir gamino viska ka priklauso, o ilgesni laika nevartojau vaistu ir jos vel uzmigo. Gyd visada sake kad bus sunku pastoti, isnesioti,jei jos neuzsives. Pastot bandziau apie metus, tai dar ne tiek daug palyginus. Seimoj nei pas mama, nei pas sese jokiu panasiu problemu nebuvo.. Tai gal ir mano organizmas atsipeikes.
Laukiuosi 4men, per diena surukau 1-2 cigaretes, ar tai gali pakenkti mano beibiui?
QUOTE(Forinta @ 2012 02 25, 20:45) Taip, gali pakenkti. Neaprupins vaisiaus pakankamu kiekiu deguonies, todel suletes vystymasis. Yra ir kitu negerybiu... Pati manau supranti. Neberukyk, kad nereiktu paskui del kazko saves kaltinti.
o man jau 5 Savaiteles beveik , tikiuosi viskas bus gerai .. norejau paklausti o ar tikrai jie dar nemato 5 savaitej ar leliukas vietoje , nes turejau negimdini nestuma , tai gali vel pasikartoti , sesiu savaiciu vaziuoju i ligonine ziureti , bet vis norisi anksciau , bet jai ten nesimato tai ir neapsimoka vaziuoti ... tas laukimas zudo ..
Man trecioj savaitej mate, kad vietoj puslyte isitaisius, dar buvo neleliukas.
QUOTE(irena1987 @ 2012 03 02, 20:51) o man jau 5 Savaiteles beveik , tikiuosi viskas bus gerai .. norejau paklausti o ar tikrai jie dar nemato 5 savaitej ar leliukas vietoje , nes turejau negimdini nestuma , tai gali vel pasikartoti , sesiu savaiciu vaziuoju i ligonine ziureti , bet vis norisi anksciau , bet jai ten nesimato tai ir neapsimoka vaziuoti ... tas laukimas zudo .. Kai kuriuos slapukus pamato isvis tik 9-toj savaitej. Taip kad jei nemato, o jauties gerai - tai ir nesuk labai galvos.
Labas, mergaites
|