Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 1-4 neštumo mėnuo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
@mamyčiukas@
tesiame toliau
Papildyta:
ankstesne tema
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry34300888
~Beauty~
Mes čia bigsmile.gif
Praeitą ketvirtadienį jau mačiau plakančią širdutę - tai taip susijaudinau cray.gif wub.gif
Ir toliau gersiu Duphaston'ą doh.gif O po poros savaitėlių, jeigu viskas gerai, registruosiuos jau į įskaitą ax.gif
Lelina
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 01, 11:35)
jei tik turite galimybe tai butinai kartu eikite.as saviski irgi kartu vedziausi,jis labai norejo leliu pamatyti wub.gif
*

O keliu savaiciu daro ta sirdutes pasiklasuima? blush2.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Lelina @ 2010 02 02, 21:16)
O keliu savaiciu daro ta sirdutes pasiklasuima?  blush2.gif
*

jei ta kur su aparaciuku klausosi,tai net nezinau tiksliai nuo kada g.gif man praeita savaite jau turejo klausyti sirdeles,bet nusiunte echo pasidaryti tai likau neisgirdusi verysad.gif bet uztat pamaciau wub.gif
~Beauty~
QUOTE(Lelina @ 2010 02 02, 21:16)
O keliu savaiciu daro ta sirdutes pasiklasuima?  blush2.gif
*

Aš buvau 7.5 sav 4u.gif
Žinau, kad echo nėštumo metu dažnai nerekomenduojama, tačiau kai yra problemų/rizikų, ginė sakė, kad būtina daryti...
Busima mamytė
Labukas 4u.gif
O mes susirgome blink.gif
Pirma karta tenka be rimtu vaistu gydytis, sunku, gal kuri gali patarti ka vartoti imuniteto stiprinimui? ax.gif
~Beauty~
QUOTE(Busima mamytė @ 2010 02 03, 12:23)
Labukas 4u.gif
O mes susirgome  blink.gif
Pirma karta tenka be rimtu vaistu gydytis, sunku, gal kuri gali patarti ka vartoti imuniteto stiprinimui? ax.gif
*

Aš prieš kelias savaitėles irgi sirguliavau - buvo temperatūra (tiesa, neaukšta, apie 37.5) + gerklės perštėjimas doh.gif
Kasdien gėriau žolelių arbatas (liepžiedžių ir šiaip visokių - tik čiobreliai, girdėjau, nėščiosioms nerekomenduojama) su medum + citriną su medum valgiau arba gerdavau užsipylus karštu vandeniu + putinus su medumi + imbierą su citrina ir medumi... skalavau gerklę...
Laikykitės, stenkitės labai nesirgti 4u.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Busima mamytė @ 2010 02 03, 12:23)
Labukas 4u.gif
O mes susirgome  blink.gif
*

sveikiausia gydytis arbatomis ir citrina su imbieru
Lelina
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 03, 15:56)
sveikiausia gydytis arbatomis ir citrina su imbieru
*

O kam skauda gerkle - reikai skalauti ja vandens ir OBUOLIU acto tirpalu. As isbandziau - tikrai padeda ! I puodeli isipili virinto silto vandens ir apie 1-a arbatinisauksteli to obuoliu acto (ziurekit, kad jums nebutu nei per rugstu nei per silpnas).
@mamyčiukas@
QUOTE(Lelina @ 2010 02 03, 17:08)
O kam skauda gerkle - reikai skalauti ja vandens ir OBUOLIU acto tirpalu. As isbandziau - tikrai padeda ! I puodeli isipili virinto silto vandens ir apie 1-a arbatinisauksteli to obuoliu acto (ziurekit, kad jums nebutu nei per rugstu nei per silpnas).
*

taip dar nebandziau g.gif
@mamyčiukas@
siandien buvau pas gine,bande su aparaciuku sirdeles paklausyti,bet nerado,sake dar per mazas lelius
Chicolita
Sveikos visos 4u.gif

Gal galit pasakyti, nuo keliu sav gine jau gali israsyti pazyma apie nestuma? Tokia situacija, kad ta pazyma mum labai reikalinga, nors dar tik 5 sav (pas gine eisiu pirmadieni, tai bus 5 sav ir 4 dienos nuo paskutiniu mm).

Kazi taip anksti gali israsyti tokia pazyma? Ar tik nuo 12 sav gali israsyti, kai itraukia i nestukiu sarasus? 4u.gif

Nepyk, jei grybauju su info smile.gif Pirmas kartas blush2.gif Daaaaaug ir ivairiu klausimu kyla ax.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Chicolita @ 2010 02 05, 12:48)
Sveikos visos  4u.gif

Gal galit pasakyti, nuo keliu sav gine jau gali israsyti pazyma apie nestuma? Tokia situacija, kad ta pazyma mum labai reikalinga, nors dar tik 5 sav (pas gine eisiu pirmadieni, tai bus 5 sav ir 4 dienos nuo paskutiniu mm).

Kazi taip anksti gali israsyti tokia pazyma?  Ar tik nuo 12 sav gali israsyti, kai itraukia i nestukiu sarasus?  4u.gif

Nepyk, jei grybauju su info  smile.gif  Pirmas kartas  blush2.gif Daaaaaug ir ivairiu klausimu kyla  ax.gif
*

israso tada kai mato,kad tikrai yra nestumas,tavo atveju turetu tau echo daryti ir jei ten pas tave tikrai viskas gerai tai ir pazyma gausi mirksiukas.gif
man antras nestumas,bet irgi dar daug ko nezinau smile.gif jauciuosi kaip su pirmu nestumu
Rimullee
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 04, 10:38)
siandien buvau pas gine,bande su aparaciuku sirdeles paklausyti,bet nerado,sake dar per mazas lelius
*

Nesuprantu kaip gali buti per mazas lelius, kai jam jau 17sav? kazkokia nesamone, kitu sirdeles jau gridi kaip tik pradeda plakti apie 6 sav, as va pati eisiu kitos sav pabaigoje pas gine ir tikiuosi isgirsti sirdeles plakima:)
@mamyčiukas@
QUOTE(Rimullee @ 2010 02 05, 15:08)
Nesuprantu kaip gali buti per mazas lelius, kai jam jau 17sav? kazkokia nesamone, kitu sirdeles jau gridi kaip tik pradeda plakti apie 6 sav, as va pati eisiu kitos sav pabaigoje pas gine ir tikiuosi isgirsti sirdeles plakima:)
*

nu negirdejome,gine sake,kad lelius per mazas arba per mano lasiakus nieko nesigirdejo blush2.gif
Rimullee
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 05, 14:19)
nu negirdejome,gine sake,kad lelius per mazas arba per mano lasiakus nieko nesigirdejo blush2.gif
*

Na tikekimes viskas gerai, gal as cia pati prisisvaigau, kad jau 6sav ir turi girdetis, gal kai nueisiu kita sav ir pas mane nieko nesigirdes per mano lasialus g.gif nu ziuresim kaip cia gausis, bet labai jau noriu isgirsti ta sirdute:)
~Beauty~
QUOTE(Rimullee @ 2010 02 05, 15:37)
Na tikekimes viskas gerai, gal as cia pati prisisvaigau, kad jau 6sav ir turi girdetis <...>
*

Aš širdelę girdėjau jau 7-tą savaitę wub.gif

Beje, šnd man kažkaip neramu, kažkaip požymių jokių nebejaučiu (na, būdavo tokie šleikštuliukai, pilvuką pamausdavo)... o šnd nieko unsure.gif
Labai bijau, kad tik žirniukas nebūtų pabėgęs verysad.gif
MeSsS
Sveikos nestuke.gif
sakykit o kaip klauso leliuko sirdutes plakimo? specialus aparatas? taip smalsu ar viskas gerai mano maziukui bet pas gine tik uz poros savaiciu... jau bus antras vizitas, per pirmaji jau maciau savo leliuka bet dar laaaabai maziukas buvo ax.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(doviiliuke @ 2010 02 05, 17:09)
Sveikos  nestuke.gif
sakykit o kaip klauso leliuko sirdutes plakimo? specialus aparatas? taip smalsu ar viskas gerai mano maziukui bet pas gine tik uz poros savaiciu... jau bus antras vizitas, per pirmaji jau maciau savo leliuka bet dar laaaabai maziukas buvo  ax.gif
*

yra spec. aparaciukas,ant pilvo uztepa gelio ir prideda viena aparato gala prie pilvo,o per kita girdisi kaip sirdute plaka wub.gif
~Beauty~
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 05, 18:37)
yra spec. aparaciukas,ant pilvo uztepa gelio ir prideda viena aparato gala prie pilvo,o per kita girdisi kaip sirdute plaka wub.gif
*

Man tai su vidiniu echo darė 4u.gif Parodė širdutę, kaip vaikšto kraujukas ir parodė vaikučio širdutės kardiogramą - tada ir plakimas girdėjosi wub.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 05, 19:57)
Man tai su vidiniu echo darė 4u.gif Parodė širdutę, kaip vaikšto kraujukas ir parodė vaikučio širdutės kardiogramą - tada ir plakimas girdėjosi wub.gif
*

3D echo dare?
aurytee2583
nestuke.gif Ah kaip pasiskaitai, net gera 4u.gif Greitai jau ir mes pamatysime savo zuiki thumbup.gif Jau keturiolika savaiciu mums po menesio eisiu echo wub.gif Laukiu nesulaukiu. Vesius ir saviski mirksiukas.gif Tada bent jau pagaliau isitikinsiu, kad jam viskas gerai ir visko uztenka. Nes dar nieko negirdejau, nei sirdutes, nei maciau, tai truputuka neramu verysad.gif bet stengiuosi vyti blogas mintis i sali mirksiukas.gif
~Beauty~
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 05, 20:25)
3D echo dare?
*

Nea, paprastą g.gif
QUOTE(aurytee2583 @ 2010 02 05, 20:48)
nestuke.gif Ah kaip pasiskaitai, net gera 4u.gif  Greitai jau ir mes pamatysime savo zuiki thumbup.gif  Jau keturiolika savaiciu mums po menesio eisiu echo wub.gif Laukiu nesulaukiu. Vesius ir saviski mirksiukas.gif Tada bent jau pagaliau isitikinsiu, kad jam viskas gerai ir visko uztenka. Nes dar nieko negirdejau, nei sirdutes, nei maciau, tai truputuka neramu verysad.gif  bet stengiuosi vyti blogas mintis i sali mirksiukas.gif
*

14 sav. ir dar nieko nematei blink.gif Aš jau turbūt 3 k. buvau echo ax.gif
Užtat vat dabar nerami sėdžiu, nes gi kažkaip visi požymiai kažkur dingo verysad.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 05, 21:04)
Nea, paprastą g.gif

14 sav. ir dar nieko nematei blink.gif Aš jau turbūt 3 k. buvau echo ax.gif
Užtat vat dabar nerami sėdžiu, nes gi kažkaip visi požymiai kažkur dingo verysad.gif
*

man irgi paprasta echo daro,bet nerode kaip kraujukas vaiksto g.gif gal tau tie blogumai jau baigesi g.gif
~Beauty~
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 05, 21:20)
gal tau tie blogumai jau baigesi g.gif
*

tai kad buvo tik prasidėję... dėl to ir neramu... verysad.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 05, 21:33)
tai kad buvo tik prasidėję... dėl to ir neramu... verysad.gif
*

viskas tavo leliui gerai,del ramumo gali pas gine nueiti blush2.gif
upytele
as irgi prisijungsiu.... 6 sav... ax.gif biggrin.gif bet nepykina smile.gif Tik krutine isbrinkusi ir pilva pamaudzia... Na kartais truputieli pakraujuoju , bet gine sake , kad nepergyvenciau smile.gif
pilkoji28
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 05, 20:25)
3D echo dare?
*

3D echo paprsatai rekomentuoja atlikt nuo kokios 25 sav. ar net vėliau, nebent yra įtarimų kažkokių, ir šiaip paprastose poliklinikose net neturi tokių aparatų.
@mamyčiukas@
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 07, 11:11)
3D echo paprsatai rekomentuoja atlikt nuo kokios 25 sav. ar net vėliau, nebent yra įtarimų kažkokių, ir šiaip paprastose poliklinikose net neturi tokių aparatų.
*

siaip jau galetu ir poliklinikose juos tureti,bet su tokia valdzia tai dar ilgai netures doh.gif
MeSsS
o idomu ar Klaipedoje daro kurnors 3D echo? g.gif
:)jolka
as irgi prie jusju prisijungiu, mum jau 8 savaite arteja. o as dar nevemiau thumbup.gif gal pasiseks nepajusti tu rytiniu vemimu? blush2.gif

@mamyčiukas@
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 08, 16:30)
as irgi prie jusju prisijungiu, mum jau 8 savaite arteja. o as dar nevemiau  thumbup.gif  gal pasiseks nepajusti tu rytiniu vemimu?  blush2.gif
*

sveikinu tapus nestuke.gif gal tu isvis jokiu blogumu nejausi smile.gif
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 08, 16:49)
sveikinu tapus  nestuke.gif  gal tu isvis jokiu blogumu nejausi smile.gif
*

sleikstuli, pikinima jauciu. o siaip labai gerai jauciuosi tik pirma savaite tai praktiskai is lovos neislisdavau miego labai norejau rolleyes.gif
SAULE005
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 08, 13:30)
as irgi prie jusju prisijungiu, mum jau 8 savaite arteja. o as dar nevemiau  thumbup.gif  gal pasiseks nepajusti tu rytiniu vemimu?  blush2.gif
*

Sveikinu tapus nestuke.gif

Dziaugiuosi jog tave nepykina ir tikiuosi nepykins smile.gif Nes as privargau su tais pykinimais, nes mane pykindavo nuo 7 iki 12 savaites doh.gif Rytais labiausiai bet papykindavo ir diena ir vakare, aciu dievui baigesi bigsmile.gif Dabar esu 17 savaiciu smile.gif
upytele
Aha, del miego ir man siek tiek daugiau reikejo, nei visada... Irgi labai tikiuosi, kad prasmuksiu be rytiniu pykinimu lotuliukas.gif
atilyte
Man irgi praeita savaitė, ypač kelios dienos, švelniai sakant rolleyes.gif buvo nekokia... Tikiuosi, kad daugiau taip nebebus... Nors nevėmiau, bet labai jau bloga buvo, miegelio norėjau.. ir šiaip nejaučiu normalaus maisto skonio... Ir apetito nebeturiu...
Per pirmą nėštumą tik porą dienų kaip paxmielinga vaikščiojau, o šiaip visai gerai buvo... biggrin.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 08, 16:51)
sleikstuli, pikinima jauciu. o siaip labai gerai jauciuosi tik pirma savaite tai praktiskai is lovos neislisdavau miego labai norejau rolleyes.gif
*

o as dabar miego labai noriu smile.gif su pirmu nestumu visa nestuma miegodavau kai tik galedavau doh.gif tikiuosiu su situ maziau miegosiu g.gif
QUOTE(atilyte @ 2010 02 08, 17:15)
Man irgi praeita savaitė, ypač kelios dienos, švelniai sakant  rolleyes.gif  buvo nekokia... Tikiuosi, kad daugiau taip nebebus... Nors nevėmiau, bet labai jau bloga buvo, miegelio norėjau.. ir šiaip nejaučiu normalaus maisto skonio... Ir apetito nebeturiu...
Per pirmą nėštumą tik porą dienų kaip paxmielinga vaikščiojau, o šiaip visai gerai buvo...  biggrin.gif
*

as apetito irgi neturiu, kai pradedi daryti atrodo skaniai pavalgysi, o kai paragauji jau nenori, vakar beveik isvis nieko nevalgiau.o man tai pirmas nestumas, tai as isivaizdavau kad jau vemsiu tai vemsiu lotuliukas.gif
~Beauty~
Na, aš kažkur 5-7 sav. net darbe "miegodavau" blink.gif Dabar išvis nieko nejaučiu, tik šnd pradėjo skaudėt nugaros apačią, kažkaip lyg durtų kas verysad.gif
O dėl maisto absoliučiai niekas nepasikeitė - valgau, ką valgiau ax.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 08, 17:36)
as apetito irgi neturiu, kai pradedi daryti atrodo skaniai pavalgysi, o kai paragauji jau nenori, vakar beveik isvis nieko nevalgiau.o man tai pirmas nestumas, tai as isivaizdavau kad jau vemsiu tai vemsiu  lotuliukas.gif
*

as i maista ranku negalejau ikisti doh.gif ir parduotuvejese labai smirdedavo pasvinkusiu maistu doh.gif
upytele
O man apetitas padidėjo smile.gif Turiu stabdytis lotuliukas.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(upytele @ 2010 02 08, 18:40)
O man apetitas padidėjo smile.gif Turiu stabdytis  lotuliukas.gif
*

pirmus 2 menesius negalima stabdytis schmoll.gif juk placenta auga ir formuojasi smile.gif taigi gali drasiai valgyti uz du biggrin.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 08, 21:39)
o as siandien uz vakar taip prisivalgiau kad bloga net buvo verysad.gif
*

o gal kas zinote ka galima isgerti kai skrandis sustoja?
Becel
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 08, 18:49)
*

Mezym Forte galima, taip pat Pangrol ax.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Baltija @ 2010 02 08, 22:14)
Mezym Forte galima, taip pat Pangrol  ax.gif
*

mezym man nepadeda schmoll.gif o pangrol dar nebandziau g.gif reikes nusipirkti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 08, 21:49)
*

nezinau, as stengiuosi isvys jokiu vaistuku negerti. o jeigu sustoja as zoleliu arbata isgeriu arba vandens irgi padeda smile.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 08, 22:19)
nezinau, as stengiuosi isvys jokiu vaistuku negerti. o jeigu sustoja as zoleliu arbata isgeriu arba vandens irgi padeda smile.gif
*

kokiu zoleliu?man ramuneles nuo daug ko padeda,bet nuo skrandzio nelabai
upytele
Man asmeniskai labai padeda arbatele : uzplikau verdanciu vandeniu sutarkuota imbiera su citrina ir medumi . Siek tiek astroka, bet labai super!!! Ir imunine sistema stiprina ir skrandziui dirbti padeda smile.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(upytele @ 2010 02 08, 22:53)
Man asmeniskai labai padeda arbatele : uzplikau verdanciu vandeniu sutarkuota imbiera su citrina ir medumi . Siek tiek astroka, bet labai super!!! Ir imunine sistema stiprina ir skrandziui dirbti padeda smile.gif
*

imbiero net pauostyti negaliu schmoll.gif citrina su medumi labai megstu smile.gif
braskeles
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 08, 22:10)
imbiero net pauostyti negaliu schmoll.gif citrina su medumi labai megstu smile.gif
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nezinau kiek tiesos, bet girdejau kad pilveliui dirbti padeda kmynu arbatyte ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.