Dar apie sia virtuve-labai grazus apsvietimas, dra to grozio priduoda atvira erdve, gaila, bet taip nevisur imanoma. Pas mus kapitaline siena, taigi...
Oho, kaip grazu!
Dar apie sia virtuve-labai grazus apsvietimas, dra to grozio priduoda atvira erdve, gaila, bet taip nevisur imanoma. Pas mus kapitaline siena, taigi...
Na tikrai labai grazi virtuve
QUOTE(bambyze @ 2010 02 28, 18:13) o lempos sumontuotos kazkaip is sono? Mastau kaip ten taip gudriai padaryta Na taip, padarytos tokios lyg "kišenės", kuriose sumontuoti tie šviestuvai. Šviesos kaip ir užtenka, nors kol negyvenam sunku ką ir pasakyti... dar toks pats griovys su liuminesencinėm lempom yra virs pačio virtuvinio, tik jis dengtas matiniu stiklu.. virš salos dar kabinsim pakabinamą šviestuvą QUOTE(masajugi @ 2010 02 28, 20:23) Na tikrai labai grazi virtuve Ačiū Virtuvės baldai be stalviršio ir be buitnės technikos mums kainavo truputį daugiau nei 10t. lt
Diija labai graži virtuvė
Ar galėtų kas padėt su programa Alno? muo ko ten reikia pradėti niekaip neišeina
Diija virtuvė super..
ech trūksta man jau vėl veiklos.. QUOTE(Avocetė @ 2010 02 28, 21:51) Štai ant šios nuorodos užėjus atsivers puslapis, iš kurio galima susiinstaliuoti į kompiuterį Alno programą. ALNO PROGRAMA Kur yra užrašai: zurück | Annehmen spausti ant annehmen ir užsisaugoti programą pas save kompiuteryje, kai išsisaugosi atsidarai programą, spaudi Run ir rpadedi dirbti QUOTE(Neeri @ 2010 03 01, 10:04) Štai ant šios nuorodos užėjus atsivers puslapis, iš kurio galima susiinstaliuoti į kompiuterį Alno programą. ALNO PROGRAMA Kur yra užrašai: zurück | Annehmen spausti ant annehmen ir užsisaugoti programą pas save kompiuteryje, kai išsisaugosi atsidarai programą, spaudi Run ir rpadedi dirbti ačiū kad atsiliepei QUOTE(Avocetė @ 2010 03 01, 10:05) Kai pasileidi programą, tai dešiniam viršutiniam kampe yra meniu stulpelis, eini ant Roo/Windows/Doors ir paspaudi 2 kartus, prasiplečia meniu, tada eini ant room Dimensions ir surašai virtuvės matmenis, tada jei reikia Windows, Doors ir pan. Kai pasirenki durų ar langų matmenį, išmeta pavyzdžius, tai paspaudi ant tinkamo su pele ir neši į tą virtuvės vietą kur reikia. Tas pats ir su spintelėmis. QUOTE(Neeri @ 2010 03 01, 10:19) Kai pasileidi programą, tai dešiniam viršutiniam kampe yra meniu stulpelis, eini ant Roo/Windows/Doors ir paspaudi 2 kartus, prasiplečia meniu, tada eini ant room Dimensions ir surašai virtuvės matmenis, tada jei reikia Windows, Doors ir pan. Kai pasirenki durų ar langų matmenį, išmeta pavyzdžius, tai paspaudi ant tinkamo su pele ir neši į tą virtuvės vietą kur reikia. Tas pats ir su spintelėmis.
Diija, labai faina virtuvyte, aciu kad parodei
Dar kartelį ačiū už pagyras, mergaitės
Jau turbūt visos norinčios apžiūrėjo ir pamatė, tai trinu lauk nuotraukas
Diija, spejau visgi pamatyti tavo virtuvele
QUOTE(Neeri @ 2010 03 01, 11:19) Kai pasileidi programą, tai dešiniam viršutiniam kampe yra meniu stulpelis, eini ant Roo/Windows/Doors ir paspaudi 2 kartus, prasiplečia meniu, tada eini ant room Dimensions ir surašai virtuvės matmenis, tada jei reikia Windows, Doors ir pan. Kai pasirenki durų ar langų matmenį, išmeta pavyzdžius, tai paspaudi ant tinkamo su pele ir neši į tą virtuvės vietą kur reikia. Tas pats ir su spintelėmis. Na, sia nuorodele gavus jau anksciau ir as bandziau joje projektuotis, bet man, deja, irgi ne itin sekesi. Visu pirma neradau visu man reikalingu sprendimu, o antra paspaudus rodyti bendra vaizda, kazkodel nerandu kaip ji pasukti - man ji rodo is nugaros... QUOTE(Diija @ 2010 03 01, 11:59) Dar kartelį ačiū už pagyras, mergaitės Jau turbūt visos norinčios apžiūrėjo ir pamatė, tai trinu lauk nuotraukas Deja, ir vėl nesuspėjau Jei nenori ilgai laikyti, tai gal galima paprašyti, kad asmeniškai atsiųstum Visos tiek prigyrė, kad labai įdomu pažiūrėti.
Ir as nesusoejau
Jei gali, Dija, mestelk, prasau, dar karteli...
Mergaites gal kas ieskojo indaujos, gal prisimenat kur ziurejot..
As turiu tuscia siena 1.2m, noriu ar tai komodos didesnes ar indaujos.. Pasiprojektavau tokia spintute bet nebepatinka ji man.. http://private.fotki.com/Ingredd/baldai/indauja.html kaina jos butu 1400, ir uz keliu metu tektu mest lauk, nes planuose virtuve visa keisti.. QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 15:56) Mergaites gal kas ieskojo indaujos, gal prisimenat kur ziurejot.. As turiu tuscia siena 1.2m, noriu ar tai komodos didesnes ar indaujos.. Pasiprojektavau tokia spintute bet nebepatinka ji man.. http://private.fotki.com/Ingredd/baldai/indauja.html kaina jos butu 1400, ir uz keliu metu tektu mest lauk, nes planuose virtuve visa keisti.. nerodo QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 17:23) ![]() O gal kas turit ideju kaip padaryti praktiskesne ir grazesne.. stiklines dureles sake vos ne trigubai kainuoja.. i apacia noriu mikrobange ikist, nes kitur jai vietos nerandu, naudojama mazai, tai visai tiktu but paslepta.. i spalvas nekreipkit demesio dar tokias daro??? siaip tai cia ne indauja, o kazkoks virtuvinis ukiskas reikalas...seniau tokias darydavo... negazu tikrai... na, o ka patarti-tai manau, kad reikia daryti tiek kiek reikia mikrobanginei padeti (turiu omenyje gyli) na ir viena sona ir virsutine detale pastorinti, kad gautusi kaip ireminta. Cia dar aisku reiketu derinti prie patalpos kur ji stoves, kad isilietu i visuma. Kad stiklas trigubai kainuoja tai jau cia nesamone.... arba daryti panasia i sia-tik dar paaukstinti uzdara apacia ir paslepti ten mikrobangine http://img1.oplius.lt/beta.plius.lt/images...3339920_big.jpg QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 16:23) ![]() O gal kas turit ideju kaip padaryti praktiskesne ir grazesne.. stiklines dureles sake vos ne trigubai kainuoja.. i apacia noriu mikrobange ikist, nes kitur jai vietos nerandu, naudojama mazai, tai visai tiktu but paslepta.. i spalvas nekreipkit demesio Jei atvirai, tai nesuprantu, kaip tokia indauja gali sitokius pinigus kainuoti
Siaip toj fotoj ji tikrai nepatinka man, gyvai parinkus grazia plokste butu kitoks vaizdas, bet vistiek ne tas modelis..sutinku..
Kad parinkti kazka kas deres prie ateityje naujos virtuves tikrai sunku.. Tad galvoju apie tai kad gal rinktis komoda ir lentyna uzdara pvz su matinio stiklo durelemis ir va dar klausimas kodel taip brangu..sako daug plokstes, laminuota visur pvc, 18mm plokste, bet vistiek kaina palyginti didoka.. 1.2x2m ji.. QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 19:37) Siaip toj fotoj ji tikrai nepatinka man, gyvai parinkus grazia plokste butu kitoks vaizdas, bet vistiek ne tas modelis..sutinku.. Kad parinkti kazka kas deres prie ateityje naujos virtuves tikrai sunku.. Tad galvoju apie tai kad gal rinktis komoda ir lentyna uzdara pvz su matinio stiklo durelemis ir va dar klausimas kodel taip brangu..sako daug plokstes, laminuota visur pvc, 18mm plokste, bet vistiek kaina palyginti didoka.. 1.2x2m ji.. Man irgi kaina uz sitoki modeli atrodo tikrai per didele. Jus gal tiesiog turedama indaujos projekta, issiuntinekite ji ne vienai imonei, parasydama konkreciai, is kokiu medziagu ji bus daroma, ir pasiziuresite objektyviai, ar jusiskiai meistrai is jusu praso daug ar mazai QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 19:37) Siaip toj fotoj ji tikrai nepatinka man, gyvai parinkus grazia plokste butu kitoks vaizdas, bet vistiek ne tas modelis..sutinku.. Kad parinkti kazka kas deres prie ateityje naujos virtuves tikrai sunku.. Tad galvoju apie tai kad gal rinktis komoda ir lentyna uzdara pvz su matinio stiklo durelemis ir va dar klausimas kodel taip brangu..sako daug plokstes, laminuota visur pvc, 18mm plokste, bet vistiek kaina palyginti didoka.. 1.2x2m ji.. Na ir kainelė , kaži iš kokios operos ji Tikrai nemanau, kad plokštės spalva tą indaują padarys gražesnę Manau gamintis dabar nė neverta, nes kaina tai apskritai kosminė, geriau jau laikinai nusipirkti nebrangiai kokią praktišką indaują ir tiek, o kainos tai tikrai nėra tokios didelės kaip jums paskaičiavo, kad ir ši indauja kainuoja 560Lt. Mačiau internete net ąžuolo masyvo indauja su stiklais dabar 1450lt, o čia iš plokštės ir už tokią indaują tiek prašo
Sveikutes, noriu uzsakineti virtuves baldus ir nezinau koki tarpa daryti nuo apatines iki virsutines spinteles, man siulo 55cm, gal galetumete pasidalinti patirtimi? buciau dekinga, aciu
QUOTE(Dovak @ 2010 03 07, 13:58) Sveikutes, noriu uzsakineti virtuves baldus ir nezinau koki tarpa daryti nuo apatines iki virsutines spinteles, man siulo 55cm, gal galetumete pasidalinti patirtimi? buciau dekinga, aciu Pas mane yra 60 cm, gal net 62 Maziau tikrai nenoreciau... Nors gal tu 5 cm net ir nesijaustu... Galbut labiau patyrusios jums daugiau pasakys ir patars QUOTE(Dovak @ 2010 03 07, 13:58) Sveikutes, noriu uzsakineti virtuves baldus ir nezinau koki tarpa daryti nuo apatines iki virsutines spinteles, man siulo 55cm, gal galetumete pasidalinti patirtimi? buciau dekinga, aciu 55 cm tai cia vienas is standartu. Jei seimininkute, kuri sukiosis po virtuve auksto ugio, galima ir 60 cm daryti.
Mergaites, sakykit, o Interus dirba tik Kaune? Mes iš Šiaulių, turbūt jei ir sutiktų, atitinkamai ir kaina šoktelėtų
Sveiki,
Aš čia pas jumi tokiu klausimu kaip ir visos tiesa, dėl išdėstymo. Viryklė bus prie tos sienos, kur yra 165 ir visi kaminai. Visa kita kaip ir nėra prie nieko pririšta. Šiaip esu primetus vieną variantą, bet kol kas jo čia nekelsiu, nes tikiuosi, kad gal kas nors turės kokių genialių minčių ir pasiūlymų ![]() jei kam kils kokių minčių - būsiu labai dėkinga jei pasidalinsit p.s. ten ant to brėžinuko vienas langelis lygus 10 cm. O ten tie paryškinimai, kur matmenys yra 1, 2 ir 1 m, tai simbolizuoja langus
man kažkodėl neatidaro
QUOTE(Lineta* @ 2010 03 09, 08:16) na, tiesiog labai patiko forumietės Krisss virtuvės variantas, su klijuojamu tapetu, permatomu stiklu ir paslėptų stalčių mechanizmas Krisss, jei ne paslaptis, kiek jums kainavo komplektas be buitinės technikos? QUOTE(Avocetė @ 2010 03 09, 12:49) nesuprantu, kurį laiką man rodė,o dabar irgi ne ![]() o dabar kam nors atidaro, ar irgi ne jei rodo, tai kopijuoju ir ankstesnę žinutę, kad būtų aišku kas ir prie ko Aš čia pas jumi tokiu klausimu kaip ir visos biggrin.gif Turim visai nestandartinio išplanavimo virtuvės erdvę (nuotraukytė su matmenim žemiau) ir dabar norim išspaust iš tos erdvės viską kas įmanoma.t.y. norim turėt pakankamai vietos visiems rakandams susidėti ir aišku, norisi kad būtų kiek įmanoma racionaliau ir praktiškiau viskas išdėstyta. Taip pat norim kažkur ir kažkaip įtalpint stalą, kad nereiktų kiekvieną rytą valgyt pusryčių svetainėj. Kas čia dar g.gif tiesa, svetainėj esam numatę tik nedidelę komodą, tai dalis indų ir taurių tai pat turėtų rast vietą virtuvėj. Na, indaplovė, mikrobangė taip pat turės kažkur tilpti. Žodžiu, kol kas man svarbiausia, kur sudėliot visus buitinius prietaisus, kad būtų maksimaliai patogu. tiesa, dėl išdėstymo. Viryklė bus prie tos sienos, kur yra 165 ir visi kaminai. Visa kita kaip ir nėra prie nieko pririšta. Šiaip esu primetus vieną variantą, bet kol kas jo čia nekelsiu, nes tikiuosi, kad gal kas nors turės kokių genialių minčių ir pasiūlymų blush2.gif nes paprastai kai įdedama t.t. variantas, tai visi prisiriša prie jo ir siūlo neesminius pakeitimus ax.gif jei kam kils kokių minčių - būsiu labai dėkinga jei pasidalinsit 4u.gif p.s. ten ant to brėžinuko vienas langelis lygus 10 cm. O ten tie paryškinimai, kur matmenys yra 1, 2 ir 1 m, tai simbolizuoja langus ax.gif QUOTE(Iriska @ 2010 03 09, 13:37) ačiū QUOTE(Avocetė @ 2010 03 09, 13:41) MAN KAŽKAIP TRŪKSTA INFO 1) kaminai, tai reiškia, kad prie tos sienos kur jie yra, būtinai stovės viryklė 2) visa kita stovės laisvai ir nepriklausomai QUOTE(naaringiux @ 2010 03 09, 12:22) na, tiesiog labai patiko forumietės Krisss virtuvės variantas, su klijuojamu tapetu, permatomu stiklu ir paslėptų stalčių mechanizmas yra ir musu krastuose auksarankiu QUOTE(Eudora @ 2010 03 09, 14:04) tie kaminai tai reiškia, kad toje sienoje (kuri ir yra 40 cm pločio) yra įvadai gartraukiui ir židiniui (kuris bus svetainėje), ir prie tos sienos virtuvėje turėtų būti gartraukis ir viryklė po juo. jeigu laukiate,kad kazkas paims ir braizis jums virtuve ,tai nea QUOTE(Iriska @ 2010 03 09, 15:44) jeigu laukiate,kad kazkas paims ir braizis jums virtuve ,tai nea aha, gerai būtų QUOTE(Iriska @ 2010 03 09, 15:44) jeigu laukiate,kad kazkas paims ir braizis jums virtuve ,tai nea net pakomentuoti nera ka na cia kazkas panasaus: http://www.rimasirjonas.lt/galerija/DSC_0020.JPG QUOTE(vivaidejos @ 2010 03 09, 16:03) net pakomentuoti nera ka hmm, nu lyg ir neprašiau komentuoti dėl langų aukščio - tai yra ne vitrininiai, o paprasti langai o tos kitos durys veda į prieangį (nors visiškai nesuvokiu koks skirtumas kur jos veda
kriss virtuves kaina 4650 jei neklystu senoj temoj rase
|