Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jurgugute
Mane kinieciai tai is vis ne labai zavi. Bet man nesvarbu, prisijungciau bet kur. 4u.gif
Taikute
Tai paliekam sio puslapio priziuretojai Rytinei kavai nuspresti kur tiksliai ir kada susitinkam, nes as apie Cana irgi esu girdejusi ne kokiu atsiliepimu, bet man jokio skirtumo wink.gif Man tik idomu kaip as Jus visas atpazinsiu, oi cia bus juoko thumbup.gif
ilonux
QUOTE(Reniss @ 2010 03 08, 20:28)
man Canas visai nieko, bet su aptarnavimu tai pas juos ilgoka, bet man butu labai patogu ax.gif
*

Man irgi del patogumo Canas, bet jei nepatinka galim rinktis kitur, ir nebutinai gal kiniska. Man patogiausia apskritai butu Troba, ten prie Medinavos, ten lietuviska virtuve, galima kiauliu ausu ir keptos duonos su suriu prie alaus pazlembt, bet kadangi nesu visiskai 100 proc. tikra, kad ateisiu (jei mociute sutiks pabut, dar net neprasiau), tai nieko per daug nepersu...
'RK'
QUOTE(Taikute @ 2010 03 08, 20:32)
Tai paliekam sio puslapio priziuretojai Rytinei kavai nuspresti kur tiksliai ir kada susitinkam, nes as apie Cana irgi esu girdejusi ne kokiu atsiliepimu, bet man jokio skirtumo wink.gif Man tik idomu kaip as Jus visas atpazinsiu, oi cia bus juoko  thumbup.gif
*

Nu tai neinam i cana ax.gif
Ir gal tada i "kinu bambuka", nes ten visai nieko ir porcijos dideles palyginus.
As kai mazai vietu aplankius, tai isvis negaliu ka patart cool.gif
Man del aplinkos radailiu dvaras patinka biggrin.gif

O meete, kai ka nors itarsi, klausk, ar stataisi nama biggrin.gif

Palangos mama, o kada zadi uzsakinet virtuvini? Mes noretume uzsakyt balandzio gale jauciu g.gif
Reniss
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 08, 20:47)
Nu tai neinam i cana ax.gif
O man mano patiekalas is "kinu bambuko" thumbup.gif , kuri uzsisakinejus 6 kartus turbut is eiles  lotuliukas.gif . Tik man ta aplinka kinu bambuku atsibodus kazkaip cool.gif, bet as visai sutikciau ten pasedet g.gif
Nu vien zodz doh.gif 

Palangos mama, o kada zadi uzsakinet virtuvini? Mes noretume uzsakyt balandzio gale jauciu g.gif
*

man tai ten toks prahadnoj dvor, susalau preita karta ax.gif o nenorit i pramogu banka kiniecius ankikes aikstej
Papildyta:
nepamenu kazkuri dirbot santehnikos parduotuvej lyg Hauze g.gif reiktu pagalbos ax.gif
'RK'
QUOTE(Reniss @ 2010 03 08, 20:54)
man tai ten toks prahadnoj dvor, susalau preita karta ax.gif o nenorit i pramogu banka kiniecius ankikes aikstej
Papildyta:
nepamenu kazkuri dirbot santehnikos parduotuvej lyg Hauze g.gif reiktu pagalbos ax.gif
*

Patarkit ka nors padoresnio pasisedejimui, nes as ne profas pakolkas sitoj srity...
O bambukas delvaizdo tai tikrai prahadnoj dvor biggrin.gif

Hauze dirbo Pasikeitusi, kurios senu senovej cia nera.
'RK'
JURGUGUTE, kaip ta vieta vadinas, kur butumem dare meeta praeita karta ???
Jurgugute
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 08, 22:18)
JURGUGUTE, kaip ta vieta vadinas, kur butumem dare meeta praeita karta ???
*

As i Eldorado siuliau, tik aisku ten kinieciu nera. Man tai ten labai patinka, ir indruciukas irgi ten Naujus svente.
Sonata_B
QUOTE(Taikute @ 2010 03 08, 19:41)
As va jau antra karta virtuvini uzsisakau pas toki Dainiu, jo gamybos cechas yra Kretingoje, o cia Klaipedoje tiksliai nezinau, bet prie Piterio Lietuvisku gamintoju baldai, kazkas taip  4u.gif  Kazkaip ir kaina priimtina ir ka nori ta padaro ir tikrai kokybiskai ir sumontuoja ir visus brokus pataiso be problemu  doh.gif  Dabar turime impregnuotos medziu plokstes stalvirsi ir joku problemu nera, bet i nama galvojame apie akmenini, nes kainos dabar kritusios, nebloga varianta siulo Akmens namai, bet jei taupysime tai desime toki pati  mirksiukas.gif Kas del lieto akmens stalvirsiu tai pas kaimyne yra toks ir ji nera patenkinta, nelabai nusivalo ir demes matosi, na kas buvo pradzioje ir kas dabar po triju metu tai tikrai skirtumas matosi  unsure.gif
Tai kuriuose kinieciuose meetas ar jau tiksliai nuspresta, ar naujokes i buri irgi priimsite  ax.gif  Laikas bent man tai tinka, o kinieciuose tai visur skanu man jokio skirtumo  mirksiukas.gif
*

Labas,

O to Dainiaus pavarde kartais ne Palubinskas? rolleyes.gif
Reniss
QUOTE(Jurgugute @ 2010 03 08, 21:20)
As i Eldorado siuliau, tik aisku ten kinieciu nera. Man tai ten labai patinka, ir indruciukas irgi ten Naujus svente.
*

butu fainiai dar neteko but, nors visi sako kad saunu

Jurgugute
QUOTE(Reniss @ 2010 03 08, 23:51)
butu fainiai dar neteko but, nors visi sako kad saunu
*

Man ten labai jauku, ir picos skanios ir dideliu stalu yra.
'RK'
MEETAS TRECIADIENI 18.15 val. bare "ELDORADO" drinks_cheers.gif thumbup.gif
VISAS PRASOM I BURI gathering.gif

Meniu:
http://www.catus.lt/images/stories/pdf/eldorado-meniu.pdf
neinzy
nu sveikos, as jau po atsotogu.. nu bet ir orelis cia LT doh.gif kalnuose daugiausiai -5 buvo, dienom iki +12,o grizom i -15... imesiu kelias nuotraukas i albumuka smile.gif
Reik apie statybu reikalus pradeti galvoti, bet kazko nesinori dar...
dier
Mergaites, gal turi kokiu pvz langu padailos is lauko... kad ireminti ta langa... galvoju keisti lauko apdaila, pas mane buvo tinkas ir lenteles, dabar lenteliu jau lyg ir nebenoriu, galvoju tinkuoti visa nama..... tik kazi ar bepriduosiu na nama tiek pakeitimu padariusi..
noriu sviesaus namo (kapucino, balintos kavos spalvos) ... lanagai ir stogas tamsiai rudi..... kaip jus manot? ar nebus perdaug "nykiai"?
Nana
Rytine Kava, aš pati dirbu su baldais, bet ne su virtuviniais, o su miegamaisiais ir spintomis, tad man reikia tik projekto. Nes kiek kalbėjausi su savo meistrais, pataria susirasti (nusibraižyti) profesonalų virtuvinio projektą (kokio aš noriu) ir pagamins.
Man labai svarbi virtuvės ergonomika (patogumas), dizainas, todėl taip sunku surasti tą aukso viduriuką. Prieš 1-2 metus buvau užėjusi į UAB "Medis" paprašiau projekto, sumokėjau ir turiu didelį šššš...... sad.gif
Taikute
QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 08, 23:54)
Labas,

O to Dainiaus pavarde kartais ne Palubinskas?  rolleyes.gif
*

Nu neee ne Palubisnkas, o Siaulys 4u.gif As va uzsisakiau pas ji virtuvini, dar tik del spalvos reiks nulekti paderinti, nes nelabai apsisprendziu mirksiukas.gif

Sakykite o Eldoradas cia prie Zemaitijos toj aikstej?
sania
Sveikos

Ziuriu visos i meeta ruosiates smile.gif

Pas mus sekmadieni vakare dare namuose termonuotrauka ir matavo termovizija silumos nuostolius (jei teisingai parasiau). Tai MB liko laaaabai patenkintas, kad musu namukas labai gerai apsiltintas (vyrukai, kurie matavo sake labai retai gaunasi tokie geri rezultatai). Tik tiek, kad reikes keisti visus langu stiklo paketus, Pasirodo paketai nera uzpildyti kazkokiom dujom g.gif Tai jau susieke vyras su langu gamintojais, tai sake viska sutvarkys. Pasirodo labai daznai pasitaiko tokie variantai, taciau sake gamintojai dazniausiai tyliai ramiai pakeicia, kad tik nebutu skandalu g.gif
Nana
QUOTE(sania @ 2010 03 09, 13:42)
Sveikos

Pas mus sekmadieni vakare dare  namuose termonuotrauka ir matavo termovizija silumos nuostolius (jei teisingai parasiau). Tai MB liko laaaabai patenkintas, kad musu namukas labai gerai apsiltintas (vyrukai, kurie matavo sake labai retai gaunasi tokie geri rezultatai). Tik tiek, kad reikes keisti visus langu stiklo paketus, Pasirodo paketai nera uzpildyti kazkokiom dujom g.gif Tai jau susieke vyras su langu gamintojais, tai sake viska sutvarkys. Pasirodo labai daznai pasitaiko tokie variantai, taciau sake gamintojai dazniausiai tyliai ramiai pakeicia, kad tik nebutu skandalu g.gif
*

Sania, o kokios kompanijos langai yra jūsų name. Ir kokią firmą samdėte atlikti tyrimus?
sania
QUOTE(Nana @ 2010 03 09, 14:51)
Sania, o kokios kompanijos langai yra jūsų name. Ir kokią firmą samdėte atlikti tyrimus?
*

OI daba cia pavarysiu langams antireklama biggrin.gif Siaip mes visada imam is Faugos. Niekada neturejom su jais problemu, jei kas negerai visada atvaziuoja pakeicia ir t.t. VA ir dabar paskambinom, nebuvo jokiu priestaravimu ...tikimes bus sutvarkyta. (teko girdeti, kad yra viena langu firma, kad tokiu atveju paketus keicia, kai tik gauna teismo sprendima, va tada manau buna probelmu ir vargo). O kokia firma atliko nezinau, reik MB klaust, Tik kiek MB sake, jie tuos langus matuoja lyg pakolkas vieninteliai Lietuvoj g.gif
'RK'
QUOTE(Nana @ 2010 03 09, 12:08)
Rytine Kava, aš pati dirbu su baldais, bet ne su virtuviniais, o su miegamaisiais ir spintomis, tad man reikia tik projekto. Nes kiek kalbėjausi su savo meistrais,  pataria susirasti (nusibraižyti) profesonalų virtuvinio projektą (kokio aš noriu) ir pagamins.
Man labai svarbi virtuvės ergonomika (patogumas), dizainas, todėl taip sunku surasti tą aukso viduriuką. Prieš 1-2 metus buvau užėjusi į UAB "Medis" paprašiau projekto, sumokėjau ir turiu didelį šššš...... sad.gif
*

O kas su "medis" buvo negerai?
Man "voke" sake, kad moki 100 litu ir padarom projekta g.gif

QUOTE(sania @ 2010 03 09, 12:42)
Sveikos

Pas mus sekmadieni vakare dare  namuose termonuotrauka ir matavo termovizija silumos nuostolius (jei teisingai parasiau). Tai MB liko laaaabai patenkintas, kad musu namukas labai gerai apsiltintas (vyrukai, kurie matavo sake labai retai gaunasi tokie geri rezultatai). Tik tiek, kad reikes keisti visus langu stiklo paketus, Pasirodo paketai nera uzpildyti kazkokiom dujom g.gif Tai jau susieke vyras su langu gamintojais, tai sake viska sutvarkys. Pasirodo labai daznai pasitaiko tokie variantai, taciau sake gamintojai dazniausiai tyliai ramiai pakeicia, kad tik nebutu skandalu g.gif
*

Cia jau tikrai nepatikrinamas reikalas ar is tikro uzpilde dujomis doh.gif . Bet jos ir isgaruoja gi per laika cool.gif . Daug apie tai skaiciau, bet susidariau bendra nuomone, kad per nedaug tu metu, o ne per 100 kaip kai kur paraso lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Taikute @ 2010 03 09, 12:34)
Nu neee ne Palubisnkas, o Siaulys  4u.gif As va uzsisakiau pas ji virtuvini, dar tik del spalvos reiks nulekti paderinti, nes nelabai apsisprendziu  mirksiukas.gif

*

O Siaulys daro medinius klasikinius virtuvinius?
Googlej paziurek kur eldoradas, nes as tai nezinau net biggrin.gif
sania
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 09, 15:00)

Cia jau tikrai nepatikrinamas reikalas ar is tikro uzpilde dujomis doh.gif . Bet jos ir isgaruoja gi per laika cool.gif . Daug apie tai skaiciau, bet susidariau bendra nuomone, kad per nedaug tu metu, o ne per 100 kaip kai kur paraso  lotuliukas.gif
*

Kaip tai nepatikrinamas...patikrina ir viskas aiskiai matosi. Pas mus visiskai nebuvo uzpildyta. O pas mano tevus, tai jau buvo kazkiek isgarave. g.gif
Siaip as apie tokius dalykus, kad paketus pildo dujomis pirma karta isgirdau, nes niekada nesigilinu i tokius dalykus...is vis nezinojau, kad buna vienos kameros, dvieju ...triju lotuliukas.gif Man langai do langai lotuliukas.gif Kaip visada pas mus seimoje techninius dalykus ismano ir jais domisi MB , o as prilaikau grozi lotuliukas.gif
dier
QUOTE(Taikute @ 2010 03 09, 13:34)
Nu neee ne Palubisnkas, o Siaulys  4u.gif As va uzsisakiau pas ji virtuvini, dar tik del spalvos reiks nulekti paderinti, nes nelabai apsisprendziu  mirksiukas.gif

*

jo jo, ten mirksiukas.gif ....
simbarela
QUOTE(dier @ 2010 03 09, 11:32)
Mergaites, gal turi kokiu pvz langu padailos is lauko... kad ireminti ta langa... galvoju keisti lauko apdaila, pas mane buvo tinkas ir lenteles, dabar lenteliu jau  lyg ir nebenoriu, galvoju tinkuoti visa nama..... tik kazi ar bepriduosiu na nama tiek pakeitimu padariusi..
noriu sviesaus namo (kapucino, balintos kavos spalvos) ... lanagai ir stogas tamsiai rudi..... kaip jus manot? ar nebus perdaug "nykiai"?
*

pas mus namas mandarino spalva langai ir stogas tamsiai rudi ir mes visaip mastėm kaip cia pagyvinti nama, kad nebutu visai nuobodus ir pasidarėm vienu tonu šviesesnes juostas prie langu. Na man rezultatas patiko, džiaugiuosi tokiu pasirinkimu. Tik nežinau ar albume yra fasado foto, o idėt negaliu.
Taikute
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 09, 15:07)
Man "voke" sake, kad moki 100 litu ir padarom projekta g.gif
Cia jau tikrai nepatikrinamas reikalas ar is tikro uzpilde dujomis doh.gif . Bet jos ir isgaruoja gi per laika cool.gif . Daug apie tai skaiciau, bet susidariau bendra nuomone, kad per nedaug tu metu, o ne per 100 kaip kai kur paraso  lotuliukas.gif
Papildyta:

O Siaulys daro medinius klasikinius virtuvinius?
Googlej paziurek kur eldoradas, nes as tai nezinau net biggrin.gif
*

Mano mamos virtuvinis is vokes, bet daugiau is ten uz jokius pinigus niekada neuzsisakys doh.gif jau du metai kaip gyvena o jie nesugeba iki galo virtuvinio uzbaigti, tai tas tai anas, kokybe tikrai gera, bet operatyvumo jokio, tai nei pinigu iki galo jiems nereikia nei pabaigia.
Man Dainius virtuvini projekteli nemokamai nubraize, bet is rankos ne su kompu ir tikrai ne ka prasciau wink.gif zinoma dar nemazai pakeitimu buvo, bet lyg jau viska i vieta susideliojau, dabar belieka paskolos pinigeliu sulaukti ir viskas isivaziuos drinks_cheers.gif
ilonux
QUOTE(sania @ 2010 03 09, 13:42)
Sveikos

*

Sania, suzinok, kokia firma dare termonuotrauka ir kiek mazdaug kainavo, mums labai aktualu tokia nuotrauka pasidaryt, please.... blush2.gif 4u.gif Musu langai irgi Faugos unsure.gif
Baltike
QUOTE(ilonux @ 2010 03 09, 13:42)
Sania, suzinok, kokia firma dare termonuotrauka ir kiek mazdaug kainavo, mums labai aktualu tokia nuotrauka pasidaryt, please.... blush2.gif  4u.gif
*

Man irgi ši informacija labai aktuali šiuo metu - prieš išorės apdailą norime dar ištaisyti apšiltinime, ką įmanoma.
Nana
RK, įmetu į albumą "virtuvinio projektą" schmoll.gif Man tai atrodo kaip "tep lep" padarytas. Moku pinigus, o laiko neskiria visai. Kada paskambini, vis užsiėmę. Atvažiavau į ofisą, tai per keliolika minučių sulipdė šitokį, sako mokėkite 100 Lt., o kai užsisakysite mes iš virtuvinio minusuosime.... doh.gif
Nusivylimas juodas. Šeip baldai pas juos grąžūs, klasika iš medžio, bet dirbti su žmonėmis nemoka.
sania
QUOTE(ilonux @ 2010 03 09, 15:42)
Sania, suzinok, kokia firma dare termonuotrauka ir kiek mazdaug kainavo, mums labai aktualu tokia nuotrauka pasidaryt, please.... blush2.gif  4u.gif Musu langai irgi Faugos unsure.gif
*

QUOTE(Baltike @ 2010 03 09, 15:48)
Man irgi ši informacija labai aktuali šiuo metu - prieš išorės apdailą norime dar ištaisyti apšiltinime, ką įmanoma.
*

Va dare sitie
http://www.prc.lt/index.php/lt/termovizija...CFQ8gZwodqVydmQ

Kainytes:
termoviziniai tyrimai 350, o sertifikavimas 250
neinzy
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 26, 10:01)
Ir ka ten uz 13t. reiktu daryti?  blink.gif Cai turbut medziagos pas juos super.
*

cia kaina tikuz darba..

QUOTE(nyliuke @ 2010 03 04, 20:26)
Balandzio 16-18d. vyks augalu muge"frezija"prie buvusio technikumo.Iskosim,pazindinsimes,pirksim thumbup.gif
*

Labai brangu buna per ta muge

QUOTE(ilonux @ 2010 03 04, 22:48)
Manrods, kad cia tokia pat fobija kaip karkasiniu namu, geoterminio sildymo ar panasiu naujoviu..neiprasta lietuviams tai ir prisigalvoja visokiu veju...
*

Visiskai sutinku smile.gif Man tai tikrai fobija geoterminiam sildymui biggrin.gif Nors realaus minuso ir neradau nei vieno,bet "nelimpa" jis man ir viskas... blush2.gif Bet sildomom grindim fobija nepasireiske lotuliukas.gif Jau ir vyras baigia nuo tos fobijos isivaduoti lotuliukas.gif

QUOTE(dier @ 2010 03 09, 12:32)
Mergaites, gal turi kokiu pvz langu padailos is lauko... kad ireminti ta langa... galvoju keisti lauko apdaila, pas mane buvo tinkas ir lenteles, dabar lenteliu jau  lyg ir nebenoriu, galvoju tinkuoti visa nama..... tik kazi ar bepriduosiu na nama tiek pakeitimu padariusi..
*

Aplanken mes 4 salis- Austrija,Vokietija Lenkija ir Italija, tai nei vienoj nemaciau lietuvisko varianto- klinkeris +medis hihihi.gif
Graziai atrodo man tinkuoti namai,o ypac kai vienspalviai- ir langai ir stogas tamsesnes spalvos wub.gif Priduosi ta nama, vistiek dar pakeitimu kazkokiu ir viduj tikriausiai bus.. o pas mus ir viduj ir isorej yra primakaluota ne pagal projekta, bet kaip nors teks prisiduoti...
Papildyta:
Cia ziuriu visos sukuosenas keisti pradejot.. as pries metus buvau nusidaziusi augaliniais dazais visus plaukus naturalia spalva, tik virsugalvi "issisruogavusi"- tai sekanti karta jau prasiau,kad mane vel blondine padarytu- man matyt blondine ne plauku spalva, o gyvenimo budas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
'RK'

QUOTE(sania @ 2010 03 09, 13:08)
Kaip tai nepatikrinamas...patikrina ir viskas aiskiai matosi.

Turejau omeny, kad beveik NIEKS to netikrina.

QUOTE(Nana @ 2010 03 09, 13:52)
RK, įmetu į albumą "virtuvinio projektą"  schmoll.gif  Man tai atrodo kaip "tep lep" padarytas. Moku pinigus, o laiko neskiria visai. Kada paskambini, vis užsiėmę. Atvažiavau į ofisą, tai per keliolika minučių sulipdė šitokį, sako mokėkite 100 Lt., o kai užsisakysite mes iš virtuvinio minusuosime....  doh.gif 
Nusivylimas juodas. Šeip baldai pas juos grąžūs, klasika iš medžio, bet dirbti su žmonėmis nemoka.
*

Paziuresisu.
Zodziu voke ir medis atkrenta.

QUOTE(sania @ 2010 03 09, 14:00)
Va dare sitie 
http://www.prc.lt/index.php/lt/termovizija...CFQ8gZwodqVydmQ

Kainytes:
termoviziniai tyrimai 350, o sertifikavimas 250
*

MB sake, kad tikrinsim, tik nelabai isivaizduoju kurioj stadijoj, o ir sildoma turi buti, o lauke dar salta g.gif
neinzy
Lenkijoj buvom uzuke parvaziuojant i ta statybiniu medziagu prekybcentri LEMO.. kazkoki (nu uzkrito pavadinimas blush2.gif ) bet buvom prie Poznanes, ne prie Varsuvos, tai kazkoks skurdus jis man pasirode... na gal kainos siek tiek mazesnes nei LT, bet specialiai vaziuoti tai tikrai neapsimoka..
westa
RK, įmetu į albumą "virtuvinio projektą"  schmoll.gif  Man tai atrodo kaip "tep lep" padarytas. Moku pinigus, o laiko neskiria visai. Kada paskambini, vis užsiėmę. Atvažiavau į ofisą, tai per keliolika minučių sulipdė šitokį, sako mokėkite 100 Lt., o kai užsisakysite mes iš virtuvinio minusuosime....  doh.gif 
*

Nana o kodėl labai prastas? išdėliotas mano akimis visai neblogai. pas mane labai panašus zonų išdėstymas.. tik spinteles viršutines padaryčiau kiek parastesnes ir visai nieko mano akimis butų .. nebent mėgstat visokias ten lentynėles, kampukus ir tt gal kiek ta šoninė lentyna kairėje pusėje už šaldytuvo kliūvą.. jos visai nedaryčiau.. nedaryčiau ir baro, bet čia tik mano tokie norai smile.gif
ilonux
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 09, 15:42)
tai sekanti karta jau prasiau,kad mane vel blondine padarytu- man matyt blondine ne plauku spalva, o gyvenimo budas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O as niekada nesu buvus blondine g.gif Bet busiu kai prazilsiu biggrin.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 03 09, 15:59)
Lenkijoj buvom uzuke parvaziuojant i ta statybiniu medziagu prekybcentri  LEMO.. kazkoki (nu uzkrito pavadinimas  blush2.gif ) bet buvom prie Poznanes, ne prie Varsuvos, tai kazkoks skurdus jis man pasirode... na gal kainos siek tiek mazesnes nei LT, bet specialiai vaziuoti tai tikrai neapsimoka..
*

Matyt LEROY buvot...Man Bialystoke visai patiko, tik vat kad ner kaip nuvaziuot dabar su tais leliais, norec liustru, ten pasirinkimas buvo...
neinzy
QUOTE(Nana @ 2010 03 09, 14:52)
*

virtuvini labai gerai eina su alno programele pasiplanuoti, o dar ir virtuviu temoj mergaites labai padeda del to ergonomisko isdestymo mirksiukas.gif tik planeli savo ikelkit ..
Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2010 03 09, 16:07)
O as niekada nesu buvus blondine  g.gif  Bet busiu kai prazilsiu  biggrin.gif
Matyt LEROY buvot...Man Bialystoke visai patiko, tik vat kad ner kaip nuvaziuot dabar su tais leliais, norec liustru, ten pasirinkimas buvo...
*

nu nezinau kaip Bialystoke, bet kur mes buvom,tai nieko ipatingo as neuzmaciau... Ten salia dar ir normalus prekybcentriai buvo, bartexse norejau mazajam basutes paimti ir pavasarinius batukus, tik ir cia pasirinkimas nedidelis ir kainos beveik tokios pacios kaip cia... gal koks 10-15lt skirtumas...
Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2010 03 09, 16:07)
O as niekada nesu buvus blondine  g.gif  Bet busiu kai prazilsiu  biggrin.gif
*

O as niekad nebuvau briunete...nors labai noriu biggrin.gif Buvau "baltic hair" pardej peruka juodu plauku uzsidejus, tai staigiai atsoko fantazija buti tamsiai biggrin.gif Bet jau vel kyla kazkoks noras tu tamsiu plauku- reiks vel eiti peruka uzsideti lotuliukas.gif
neinzy

QUOTE(sania @ 2010 03 09, 14:08)
Kaip tai nepatikrinamas...patikrina ir viskas aiskiai matosi. Pas mus visiskai nebuvo uzpildyta. O pas mano tevus, tai jau buvo kazkiek isgarave.  g.gif
Siaip as apie tokius dalykus, kad paketus pildo dujomis pirma karta isgirdau, nes niekada nesigilinu i tokius dalykus...is vis nezinojau, kad buna vienos kameros, dvieju ...triju lotuliukas.gif Man langai do langai lotuliukas.gif Kaip visada pas mus seimoje techninius dalykus ismano ir jais domisi MB , o as prilaikau grozi lotuliukas.gif
*

nu mums aiskino,kad su tom dujom langai tamsesni buna- bent jau pas mus tikrai atrodo,kad tonuoti langai butu... tai kazi ar yra pas mus to argono prileista g.gif
Baltike
MB dirba tokiais tempais, kad aš su savo nebaigtais "dizainais" nebespėju biggrin.gif . Sumąsčiau vakar patogesnį baldų išdėstymą viename iš vaikų kambarių - pasirodo jau nebeišeina, MB lubas kitaip padaręs doh.gif . Jei tempai nesumažės, tai iki Velykų yra šansų ir IIa. holą turėti su darbo kambariu, ir mūsų "III aukštą" (palėpytę virš vaikų kambarių).

QUOTE(indruciukas @ 2010 03 09, 15:18)
virtuvini labai gerai eina su alno programele pasiplanuoti, o dar ir virtuviu temoj mergaites labai padeda del to ergonomisko isdestymo  mirksiukas.gif tik planeli savo ikelkit ..

drinks_cheers.gif Ir mano virtuvė būtent taip suprojektuota.

Ten salia dar ir normalus prekybcentriai buvo, bartexse norejau mazajam basutes paimti ir pavasarinius batukus, tik ir cia pasirinkimas nedidelis ir kainos beveik tokios pacios kaip cia... gal koks 10-15lt skirtumas...

Aš irgi užsakymą iš slidinėjimo grįžtantiems draugams buvau davusi - jie specialiai dieną apsipirkimams Varšuvoje skyrė. Bet irgi grįžo beveik be nieko. O mes vasarą pirmam pasitaikiusiam prekybcentryje praktiškai už pusę kainos ir rūbų, ir batų prisipirkome. Jaučiu, šoktelėjo kainos gerokai nuo to laiko.

O as niekad nebuvau briunete...nors labai noriu  biggrin.gif Buvau "baltic hair" pardej peruka juodu plauku uzsidejus, tai staigiai atsoko fantazija buti tamsiai  biggrin.gif Bet jau vel kyla kazkoks noras tu tamsiu plauku- reiks vel eiti peruka uzsideti  lotuliukas.gif
*

Aš per vestuves buvau taip drastiškai plaukų spalvą pakeitusi - į kaštoninę su raudono atspalvio sruogomis. Tai tada praktiškai niekas manęs nepažino (nors sau labai graži buvau), o MB toks šokas ištiko, kad kategoriškai uždraudė plaukus dažytis. Tai tik po 10 metų ryžausi truputį sruogeles pašviesinti. Kadangi mano plaukai natūraliai sruogelėmis šviesėjantys, tai MB net nepastebėjo metus laiko, kol viena iš draugių netyčiomis neišdavė.

Beje, Sania, ačiū už nuorodą 4u.gif . Perdaviau ją MB.
ilonux
QUOTE(Baltike @ 2010 03 09, 16:38)

Aš irgi užsakymą iš slidinėjimo grįžtantiems draugams buvau davusi - jie specialiai dieną apsipirkimams Varšuvoje skyrė. Bet irgi grįžo beveik be nieko. O mes vasarą pirmam pasitaikiusiam prekybcentryje praktiškai už pusę kainos ir rūbų, ir batų prisipirkome. Jaučiu, šoktelėjo kainos gerokai nuo to laiko.
Aš per vestuves buvau taip drastiškai plaukų spalvą pakeitusi - į kaštoninę su raudono atspalvio sruogomis. Tai tada praktiškai niekas manęs nepažino (nors sau labai graži buvau), o MB toks šokas ištiko, kad kategoriškai uždraudė plaukus dažytis.
Beje, Sania, ačiū už nuorodą 4u.gif . Perdaviau ją MB.
*

Pakilo zloto kursas ir nebeapsimoka vaziuot skalbimo milteliu pas lenkus pirkt...Bet pasirinkimas ten tikrai didesnis. Noreciau vis tiek vaziuot, bet gaila lelyte palikt, vis vien su nakvyne reiktu vaziuot norint apsipirkt rimtai.
Baltike, tai gerai, kad dar vest vyras pamates pasikeitimus vestuviu diena neatsisake tongue.gif
Prisidedu prie padekos Saniai 4u.gif
Baltike
QUOTE(ilonux @ 2010 03 09, 16:15)
Baltike, tai gerai, kad dar vest vyras pamates pasikeitimus vestuviu diena neatsisake  tongue.gif
Prisidedu prie padekos Saniai  4u.gif
*

Na, žinok, netoli to buvo lotuliukas.gif ... Juk susipažinome, susidraugavome tai mes turistiniuose žygiuose, kur ir makiažas, ir šukuosenos specifinės smile.gif .
'RK'

Nu projektas tai siaubas blink.gif . Tikrai tep lep doh.gif
As nedaryciau JOKIU atviru lentyneliu, kur prikisi smulkmenu ir man negraziai ziurisi. As darysiu tik 1 maza spintele su stiklu, kur bus vyno taures, o daugiau viskas uzdara, cia ne sekcija kokia biggrin.gif
O kosmaru etapai tikrai kosmariski doh.gif
Busi meete ax.gif ?
'RK'
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 09, 10:43)
imesiu kelias nuotraukas i albumuka  smile.gif
*

Fainiai, atostogos ax.gif . Mes tokius dalykus pamirse kolkas ...
'RK'
Einu kurt naujos temos, damusam sita biggrin.gif
'RK'
biggrin.gif
Reniss
pabaiginejam tema, tai del meeto niekas esikeicia, pasistengsiu buti ax.gif
'RK'
QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 08:44)
pabaiginejam tema, tai del meeto niekas esikeicia, pasistengsiu buti ax.gif
*

Nesikeicia. Pasistenk smile.gif
Grazi diena ax.gif
dier
As irgi dalyvausiu meete ax.gif Rytine, galesiu tave paimti pakeliui..
Taikute
As taip norejau dalyvauti, bet sianakt mano mazius pradejo karsciuoti ir vemti tad deja nebeiseis verysad.gif tad linksmo ir gero Jums pasisedejimo mergelikes wink.gif
'RK'
Dier, kelinta paimsi?

Mes galvojam garaze daryti sildomas grindis, tik ar gudriai cia g.gif ?
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.