Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: dar kartą ožiukai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
LiVo
Skaičiau klausimus apei tuos ožiukus, bet norėčiau sulaukti patarimo kaip elgtis su vaiku, kuris gali užsiožiavęs gali rėkti, kad ir val, ima trankyti galvą į grindis, į spintą, nu be bet kur, ima rautis plaukus, muštis, gnaibytis blink.gif ji taip siekia savo tikslo aš suprantu, bet negaliu nekreipti dėmesio, kai ji save žaloja sad.gif šiuo metu stengiuosi nutraukti maitinimą MP, maitinu jau tik naktį, bet jei jai kas nors negerai ji ima reikalauti pieno bet kada, ir ji ima taip elgtis. dažnai taip elgiasi pabudusi po pietų miego, nežinau kaip reaguoti, nes niekas kaip elgiausi nepadėjo ( nei nereagavimas, nei išėjimas iš kambario, nekalbu apie barimą ar pliaukštelėjimą...), padėjo tik nusileidimas jai- pienuko davimas. Noriu padėt sau ir savo vaikui. Dėkui.
Ramacka
Kai mano mazyle rode savo oziukus mes bandem barti, nekreipti i ja demesi, bet geriausiai padejo kai pabandem jos demesi prikaustyti prie kitu dalyku ( zaislu, muzikos, suniuko)
Psichologe
Nukreipti vaiko dėmesį kuo nors kitu- irgi geras dalykas.
Kaip suprantu Jusu dukryte nori artumo, del to praso pieno, ar ji taip protestuoja visose situacijose, ar tik del pieno?
Del kitokiu uzgaidu (ne maitinimo) tai padeti gali nereagavimas arba nukreipimas vaiko demesio kitur, sudominimas kuo nors kitu- uzuot davus daikta, kurio negalima jai tureti. Jus sakote, kad taip bandete daryti, bet nepavyko. Greiciausiai per trumpai tai darete. Nes kitokio budo suvaldyti vaiko pykcio reakcijoms nera- vaikas privalo ismokti susitvarkyti su savo pykciu pats, tokio amziaus jis jau darosi pajegus tai padaryti. Svarbu atkreipti demesi, kad netycia neismokytumete vaiko naudoti tokias pykcio reakcijas tam, kad gautu ko panorejusi.
Jeigu pyktis kyla del maitinimo, tai nezinau tiksliai kaip Jums geriau reaguoti, nes yra daug visokiu poziuriu del maitinimo krutimi trukmes ir maitinimo pabaigimo. Svarbu, ka Jus apie tai galvojat.
Daiva&Lauris
4u.gif sveikos mamytes turincios oziuku problema.. pas mus ji irgi didziule g.gif manajam 2.8men. o oziukai tai neapsakomai dideli... kaip reikia pasakyti ar paaiskinti vaikui kuris 30min. zviege ir raitosi ant zemes nieko negirdi ir t.t....... : verysad: mane toks jo elgesys varo i nevilti doh.gif negana to tik dar toks vaizdas kad speceliai slapinasi i kelnes ko seniai jau nebuvo????gal mum reiktu pas vaiku psihologa nueit? o gal gali psihologe man ka patart....? mane dar neramina tai kad mano sunelis nemoka graziai zaist jis megsta viska metyti , lauzyti , spardyti toks vaizdas jis negali ramiai visur leke bega o mano pastabos jam ne motais.. bandziau visus varijantus ir nematyt ir negirdet ir dar pries tai isvardytus varijantus niekas mum nepadeda gal toks amzius o gal isaugsim??? g.gif buciau lab. dekinga uz patarimus...aciu
Dovyte
Mano vaikutis irgi ožiukas... būtinai pasiekia[FONT=Geneva][FONT=Arial] savo. Geriausiai padeda demesio nukreipimas, bet ne visada...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.