Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėtis ir sūnus(-ūs)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pinka
Labukas, net nezinau kaip suformuluoti klausima ir ar cia rasyti... Nu ka jusu vyrai veikia su sunumis ( nes su dukrom turbut kiti uziemimai kazkiek), musu sunui beveik 2 metukai. Nu gryzes po darbo truputi su juo pabuna, pavarto knygute, pavaiko po kambarius truputi ir viskas. Per diena as su juo ir piesiu ir statau is Lego kaladeliu ir begioju tai vakare jis jau to nenori daryti su teciu , nes ajam atsibode. Tai tada ir vyras sako - nu tai ka man su juo veikti? kai as jam priekaistauku , kad su vaiku nebuna. Mano vyras ne is tu kur gali kvailioti linksmai su vaikais, jis pasigalineja lovoj pries miega , tada vaikas net krykstauja, nu bet pries niega reiktu kazko ramesnio, bet jei as ir sita uzdrausiu tai tada gausis , kad isvis nieko su juo neveika... tai va, patarkit ka nors.. 4u.gif
lo-lo
QUOTE(Pinka @ 2010 01 30, 13:06)
Labukas, net nezinau kaip suformuluoti klausima ir ar cia rasyti... Nu ka jusu vyrai veikia su sunumis ( nes su dukrom turbut kiti uziemimai kazkiek), musu sunui beveik 2 metukai. Nu gryzes po darbo truputi su juo pabuna, pavarto knygute, pavaiko po kambarius truputi ir viskas. Per diena as su juo ir piesiu ir statau is Lego kaladeliu ir begioju tai vakare jis jau to nenori daryti su teciu , nes ajam atsibode. Tai tada ir vyras sako - nu tai ka man su juo veikti? kai as jam priekaistauku , kad su vaiku nebuna. Mano vyras ne is tu kur gali kvailioti linksmai su vaikais, jis pasigalineja lovoj pries miega , tada vaikas net krykstauja, nu bet pries niega reiktu kazko ramesnio, bet jei as ir sita uzdrausiu tai tada gausis , kad isvis nieko su juo neveika... tai va, patarkit ka nors.. 4u.gif
*

Sveika, na nežinau ar ką galiu patart g.gif tiesiog papasakosiu kaip pas mus 4u.gif
Na dėl to kad prieš miegą vaikai dūksta, tai manau kad visi dūksta, nieko ramesnio jiems neįsiūlysi lotuliukas.gif Na maniškis jau vyresnis, tad idomu jam pasakos, bet iki pasakos ir ramaus atsigulimo bigsmile.gif prisidūksta ojojoj lotuliukas.gif
Mano ir vyro žaidimai su vaikais nelabai skiriasi, tik dažniausiai konstruktorius ir piešimas tai jau tėčio darbas, nes aš nelabai kuribinga blush2.gif
Manau kad nesvarbu ką tėtis turėtų daryti, bet viską jis turi daryti ne dėl to,kad tu prašai, o pats to norėti ir džiaugtis tuo ką daro smile.gif
Aišku tai nuo žmogaus priklauso, gal ir nuo mamų kažkiek g.gif Gal išeik dažniau, palik juodu abu, gal kai vyras eina kur nors paprašyk kad sūnų paimtų rolleyes.gif Juk ir vaikui idomu ir vyrui bus idomu kažką parodyt mažiui 4u.gif
Manieji važiuoja mašina plaut į plovyklą, į parduotuvę, į garažą pas draugą...na žodiu daug kur smile.gif Važioja pasižiūrėt kaip keturračiai važinėja( pas mus netoli poligonas) smile.gif Grįžę sūnus pasakoja ką matė - o vyro akyse matau džiaugsmą kad JIS parodė ar JIS nuvedė kur bigsmile.gif
Na nežinau ar kažkiek padėjau mirksiukas.gif sekmės 4u.gif
Pinka
aciu uz atsakyma smile.gif nu as tikiuosi , kas kai vasara ateis labiau kazkur bus galima iseiti tai ir teciui su sunum bus labiau ka veikti..nors mano vyras pamises del motociklu tai vel gausis, kad jis ant moco , o mes kazkur salia...
lo-lo
QUOTE(Pinka @ 2010 01 30, 13:58)
aciu uz atsakyma smile.gif nu as tikiuosi , kas kai vasara ateis labiau kazkur bus galima iseiti tai ir teciui su sunum bus labiau ka veikti..nors mano vyras pamises del motociklu tai vel gausis, kad jis ant moco , o mes kazkur salia...
*

Maniškis irgi pamišęs, bet kadangi aš nelabai palaikau jo hobbi, tai bando sūnui isiliet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jo, vasara bus kaip tik santykiams gerinti - tik reik nepažiopsot to momento rolleyes.gif
Pinka
QUOTE(lo-lo @ 2010 01 30, 14:12)
Maniškis irgi pamišęs, bet kadangi aš nelabai palaikau jo hobbi, tai bando sūnui isiliet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jo, vasara bus kaip tik santykiams gerinti - tik reik nepažiopsot to momento  rolleyes.gif
*

va va, vyras jau dabar apie motociklus ir aprangas vaikui su uzsidegimu pasakoja ir rodo, nors jam dar nelabai aisku kas per daiktas tas motociklas tongue.gif . Manau, kad jau kai bus didesnis tai jie ten abu ir niurkysis su tuo motociklu biggrin.gif
AusraR
na maniskis irgi panasiai - pavaiko po kambarius, pameto, paniurko -ko jiems daugiau reik smile.gif vaikai net krykscia smile.gif o siaip tai svarbu kad tetis butu tiesiog. Vaikas gali ir salia sedet ramiai sau zaist. Kartais nesvarbu kad tetis zaistu kartu. Nereik labai saves prievartauti ir kazka butinai veikti. Tiesiog bukit kartu visi visa seima vakarais ar kada jums gaunasi. Vaikui tai tikra gerai. O kai nores ka nors veikti parodys pats - eis ir lips teciui ant galvos smile.gif
*Grazina*
Kaip as jums pavydziu mamytes,nes musu tevelio nera namie dirba uzsienyje-buvo sventem atvykes ir vel va penktadieny isvyko,tai visus zaidimus zaidziu as... unsure.gif o kai tetis buvo tai suneliui vistiek buvo idomiau su mani,nebent su masina vaziuoti tada tetis reikalingas.. ax.gif 4u.gif
Pinka
aciu uz pasisakyma AusraR, gal ir tikrai tam vaikui ne tiek reikia kad butinai kazkoks rimtas uzsiemimas butu . bet kad ir padukimas visai smagu smile.gif *@ukselio*mamyte* jums truputi aisku sunkiau jeigu tevelio salia nera, bet uztai as isivivaizduoju kaip pasiilgstat visi vienas kito. Kad vaikiukas dar labiau nori buti su jumis tai normalu, nes jis visada tik jus mato tai jam gal ir ramiau , bet tecio tikrai pasiilgs kai bus dar truputi diesnis 4u.gif
AusraR
QUOTE(Pinka @ 2010 02 01, 11:01)
aciu uz pasisakyma AusraR, gal ir tikrai tam vaikui ne tiek reikia kad butinai kazkoks rimtas uzsiemimas butu . bet kad ir padukimas visai smagu smile.gif  [b]

oj patikek, padukimas ne tai kad " visai smagu" o nerealiai smagu smile.gif
medlink
Na Mb tai su mažium tą patį ką ir aš dieną veikia smile.gif ir piešia, ir skaito, lego dėlioja, bet vaikui įdomiausia padėti tėčiui sportuoti thumbup.gif kojas palaikyti, ant nugaros užsiropšti, atsilenkimus daryti ir t.t. ax.gif
AusraR
QUOTE(medlink @ 2010 02 04, 11:45)
Na Mb tai su mažium tą patį ką ir aš dieną veikia smile.gif ir piešia, ir skaito, lego dėlioja, bet vaikui įdomiausia padėti tėčiui sportuoti  thumbup.gif  kojas palaikyti, ant nugaros užsiropšti, atsilenkimus daryti ir t.t.  ax.gif
*

taip taip, mano vaikai irgi labai padeda teveliui is ryto manksta daryt smile.gif
Mijja
Su tėčiu sūnutis daugiau užsiima judresniais užsiėmimais: dūksta abu, ant pečių nešioja, lauke karstosi visur. Nors gali abu ir susėdę piešti, kaladėles dėlioti. Kadangi turiu problemų su nugara, tai ir maudynės, pasiruošimas miegui - tėčio rūpestis ax.gif
Pinka
na matau, kad vistik teciu ir sunu uzsiemimai pas dauguma judrus labiau. Tai gal, as cia be reikalo visai noriu is to vyro kazko tokio g.gif
Aciu visoms pasisakiusiom 4u.gif
skorpee
ojei mano vaikas be tecio niekur ,kartu zaidze, valgo ,i lauka eina, pampersus keiciasi biggrin.gif 4u.gif
rainiukee
Deja mano Titas retai mato tėvelį, kadangi jis dirba tolimuosiuose reisuose... Bet kiek džiaugsmo būna kai sugrįšta biggrin.gif nenulipa nuo rankų visą vakarą... biggrin.gif
Renata M.
Maniškiai abu kartu viską daro 4u.gif Į lauką abu keliauja,pusryčiaujair t.t. Žaidžia įvairius žaidimus biggrin.gif ,tikrai labai daug laiko praleidžia daruge thumbup.gif .Sūneliui manęs tik vakare prisireikia,kai reikia eiti miegot 4u.gif
komodajis
Maudynės pas mus tik vyriški reikalai, mama tik miegui paruošia biggrin.gif O ką jau kalbėt apie slėpynes, meistravimą kartu ir kambarių siurbimą biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
rumix
QUOTE(Pinka @ 2010 02 06, 12:52)
na matau, kad vistik teciu ir sunu uzsiemimai pas dauguma judrus labiau. Tai gal, as cia be reikalo visai noriu is to vyro kazko tokio g.gif :
*

Man irgi atrodo, kad dūkimas -- labai prasmingas užsiėmimas lotuliukas.gif Mūsų mažius nevalgiukas, tai tėveliui grįžus jie dar kartu ir užkanda, ir mamai džiaugsmas thumbup.gif
aissttee
Mano mazasis daugiausia laiko praleidzia zaisdamas su manimi, nes taip iprato. Nors dabar pastebiu, kad vis su teciu daugiau pazaidzia. Labiausiai jiems patinka kartu meistrauti, koki varzta atsukti, plaktuku padauzyti ar pagrezti, oj kiek tada dziaugsmo maziaus veidelyje, jei atima atsuktuva ar koki varzta istraukia biggrin.gif kartu jie megsta maudytis, mankstintis, knygeles skaityti, eina pasivaikscioti i lauka (su vezimu), buna, kad drauge valgo. Del dukimo, tai cia jau as meistre, kiek pastebejau, pas kitus tai buna teveliu vaidmuo biggrin.gif ir seip visokias gaudynes, slepynes ir konstravimus musu maziukas zaidzia su mamyte ax.gif
vikulia 84
Galima ir paprasciausius kasdienius reikalus pateikt taip, kad vaikui butu idomu. Mano vyras kai net eina i WC, kviecia vaika (1,5m.), rodo, kaip reikia daryt. doh.gif O vaikas, ziurek, jau vandeni pats nuleidzia.
Rytais Mazius su tevu valosi dantukus, vienas kitam rodo, kaip isvale. Ir t.t.
Kas liecia pacius zaidimus, jie abudu megsta kaladeles (vyras - statybininkas biggrin.gif ).
kristute*
Maniskiai taip pat geriausi draugai, siunteikos, samokslininkai... thumbup.gif as reikalinga tik einant miegoti prisiglaudimui... tiek vienam tiek kitam... blush2.gif
burbulai2
Na kadangi as dirbu komandiruotesi uzsienyje,tai suorantama,kad musu tetis daro viska,jis tikras saunuolis negaliu skustis. O kai buvau dekrete tai gryzus jam is darbo mazylis budavo prilipes prie jo,viska darydavo kartu,jei tetis ka taiso,tai ir maziukas begioja su atsuktuvu,jei tetis valgo tai ir jis kartu,jei tetis eina y tualeta,tai ir jis prasosi an puodo 4u.gif
Lizdeika
Labai įvairiai - statom bokštus iš kaladėlių, vartome knygutes, einam į lauką, valgom jei reikia, maudomės, migdomės..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.