Labukas, net nezinau kaip suformuluoti klausima ir ar cia rasyti... Nu ka jusu vyrai veikia su sunumis ( nes su dukrom turbut kiti uziemimai kazkiek), musu sunui beveik 2 metukai. Nu gryzes po darbo truputi su juo pabuna, pavarto knygute, pavaiko po kambarius truputi ir viskas. Per diena as su juo ir piesiu ir statau is Lego kaladeliu ir begioju tai vakare jis jau to nenori daryti su teciu , nes ajam atsibode. Tai tada ir vyras sako - nu tai ka man su juo veikti? kai as jam priekaistauku , kad su vaiku nebuna. Mano vyras ne is tu kur gali kvailioti linksmai su vaikais, jis pasigalineja lovoj pries miega , tada vaikas net krykstauja, nu bet pries niega reiktu kazko ramesnio, bet jei as ir sita uzdrausiu tai tada gausis , kad isvis nieko su juo neveika... tai va, patarkit ka nors..
QUOTE(Pinka @ 2010 01 30, 13:06) Labukas, net nezinau kaip suformuluoti klausima ir ar cia rasyti... Nu ka jusu vyrai veikia su sunumis ( nes su dukrom turbut kiti uziemimai kazkiek), musu sunui beveik 2 metukai. Nu gryzes po darbo truputi su juo pabuna, pavarto knygute, pavaiko po kambarius truputi ir viskas. Per diena as su juo ir piesiu ir statau is Lego kaladeliu ir begioju tai vakare jis jau to nenori daryti su teciu , nes ajam atsibode. Tai tada ir vyras sako - nu tai ka man su juo veikti? kai as jam priekaistauku , kad su vaiku nebuna. Mano vyras ne is tu kur gali kvailioti linksmai su vaikais, jis pasigalineja lovoj pries miega , tada vaikas net krykstauja, nu bet pries niega reiktu kazko ramesnio, bet jei as ir sita uzdrausiu tai tada gausis , kad isvis nieko su juo neveika... tai va, patarkit ka nors.. Sveika, na nežinau ar ką galiu patart Na dėl to kad prieš miegą vaikai dūksta, tai manau kad visi dūksta, nieko ramesnio jiems neįsiūlysi Mano ir vyro žaidimai su vaikais nelabai skiriasi, tik dažniausiai konstruktorius ir piešimas tai jau tėčio darbas, nes aš nelabai kuribinga Manau kad nesvarbu ką tėtis turėtų daryti, bet viską jis turi daryti ne dėl to,kad tu prašai, o pats to norėti ir džiaugtis tuo ką daro Aišku tai nuo žmogaus priklauso, gal ir nuo mamų kažkiek Manieji važiuoja mašina plaut į plovyklą, į parduotuvę, į garažą pas draugą...na žodiu daug kur Na nežinau ar kažkiek padėjau
aciu uz atsakyma
QUOTE(Pinka @ 2010 01 30, 13:58) aciu uz atsakyma Maniškis irgi pamišęs, bet kadangi aš nelabai palaikau jo hobbi, tai bando sūnui isiliet Jo, vasara bus kaip tik santykiams gerinti - tik reik nepažiopsot to momento QUOTE(lo-lo @ 2010 01 30, 14:12) Maniškis irgi pamišęs, bet kadangi aš nelabai palaikau jo hobbi, tai bando sūnui isiliet Jo, vasara bus kaip tik santykiams gerinti - tik reik nepažiopsot to momento va va, vyras jau dabar apie motociklus ir aprangas vaikui su uzsidegimu pasakoja ir rodo, nors jam dar nelabai aisku kas per daiktas tas motociklas
na maniskis irgi panasiai - pavaiko po kambarius, pameto, paniurko -ko jiems daugiau reik
Kaip as jums pavydziu mamytes,nes musu tevelio nera namie dirba uzsienyje-buvo sventem atvykes ir vel va penktadieny isvyko,tai visus zaidimus zaidziu as...
aciu uz pasisakyma AusraR, gal ir tikrai tam vaikui ne tiek reikia kad butinai kazkoks rimtas uzsiemimas butu . bet kad ir padukimas visai smagu
QUOTE(Pinka @ 2010 02 01, 11:01) aciu uz pasisakyma AusraR, gal ir tikrai tam vaikui ne tiek reikia kad butinai kazkoks rimtas uzsiemimas butu . bet kad ir padukimas visai smagu oj patikek, padukimas ne tai kad " visai smagu" o nerealiai smagu
Na Mb tai su mažium tą patį ką ir aš dieną veikia
QUOTE(medlink @ 2010 02 04, 11:45) Na Mb tai su mažium tą patį ką ir aš dieną veikia taip taip, mano vaikai irgi labai padeda teveliui is ryto manksta daryt
Su tėčiu sūnutis daugiau užsiima judresniais užsiėmimais: dūksta abu, ant pečių nešioja, lauke karstosi visur. Nors gali abu ir susėdę piešti, kaladėles dėlioti. Kadangi turiu problemų su nugara, tai ir maudynės, pasiruošimas miegui - tėčio rūpestis
na matau, kad vistik teciu ir sunu uzsiemimai pas dauguma judrus labiau. Tai gal, as cia be reikalo visai noriu is to vyro kazko tokio
Aciu visoms pasisakiusiom
ojei mano vaikas be tecio niekur ,kartu zaidze, valgo ,i lauka eina, pampersus keiciasi
Deja mano Titas retai mato tėvelį, kadangi jis dirba tolimuosiuose reisuose... Bet kiek džiaugsmo būna kai sugrįšta
Maniškiai abu kartu viską daro
Maudynės pas mus tik vyriški reikalai, mama tik miegui paruošia
QUOTE(Pinka @ 2010 02 06, 12:52) na matau, kad vistik teciu ir sunu uzsiemimai pas dauguma judrus labiau. Tai gal, as cia be reikalo visai noriu is to vyro kazko tokio Man irgi atrodo, kad dūkimas -- labai prasmingas užsiėmimas
Mano mazasis daugiausia laiko praleidzia zaisdamas su manimi, nes taip iprato. Nors dabar pastebiu, kad vis su teciu daugiau pazaidzia. Labiausiai jiems patinka kartu meistrauti, koki varzta atsukti, plaktuku padauzyti ar pagrezti, oj kiek tada dziaugsmo maziaus veidelyje, jei atima atsuktuva ar koki varzta istraukia
Galima ir paprasciausius kasdienius reikalus pateikt taip, kad vaikui butu idomu. Mano vyras kai net eina i WC, kviecia vaika (1,5m.), rodo, kaip reikia daryt.
Rytais Mazius su tevu valosi dantukus, vienas kitam rodo, kaip isvale. Ir t.t. Kas liecia pacius zaidimus, jie abudu megsta kaladeles (vyras - statybininkas
Maniskiai taip pat geriausi draugai, siunteikos, samokslininkai...
Na kadangi as dirbu komandiruotesi uzsienyje,tai suorantama,kad musu tetis daro viska,jis tikras saunuolis negaliu skustis. O kai buvau dekrete tai gryzus jam is darbo mazylis budavo prilipes prie jo,viska darydavo kartu,jei tetis ka taiso,tai ir maziukas begioja su atsuktuvu,jei tetis valgo tai ir jis kartu,jei tetis eina y tualeta,tai ir jis prasosi an puodo
Labai įvairiai - statom bokštus iš kaladėlių, vartome knygutes, einam į lauką, valgom jei reikia, maudomės, migdomės..
|