Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tortai-5
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
RiMami
......Tortai-5......

...dalinamės receptais, kepam, diskutuojam...

user posted image

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema

1 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS

Riešutinių morengų tortas (bea)
Marjolaine (prancūziškas klasikinis tortas) (Mairūnas lietuviškai) (bea)
Tortas „Kavos aromatas“ (rasute)
Flan (bea)
lengvas tortukas (remka)
Tortas “Kalnas” (Leita)
Generolas (Mama_Tania)
''Medaus'' tortas (mergaiciuke30)
AGUONŲ TORTAS (mergaiciuke30)
BALTAS TORTAS SU SPANGUOLĖMIS (mergaiciuke30)
Biskvitinis tortas (mergaiciuke30)
BRAŠKIŲ TORTAS SU JOGURTINIU KREMU (mergaiciuke30)
Citrininis varškės tortas (mergaiciuke30)
ŠOKOLADINIS TORTAS SU VARŠKĖS KREMU (mergaiciuke30)
ŠVENTINIS ŠOKOLADINIS TORTAS (mergaiciuke30)
NEGRO PILVAS (Vita)
DŽIŪVĖSIŲ TORTAS "MINUTĖLĖ" (mergaiciuke30)
GRILIAŽINIS TORTAS (mergaiciuke30)
JOGURTINIS TORTAS (mergaiciuke30)
KAVOS TORTAS (mergaiciuke30)
MANDARINŲ TORTAS (mergaiciuke30)
Manų tortas su ananasais (mergaiciuke30)
Miestiečių tortas (mergaiciuke30)
MIGDOLINIS TORTAS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS (mergaiciuke30)
MORKŲ IR DŽIŪVĖSĖLIŲ TORTAS (mergaiciuke30)
NEKEPTAS TORTELIS SU ROMU IR MANDARINAIS (mergaiciuke30)
Zefyrų tortas II (mergaiciuke30)
Tortas „Napoleonas“ (Sonatina pagal Mishele)
ŠOKOLADINIS TORTAS SU KRIAUŠĖMIS (Sonatina)
TORTAS "KREMAS А'LIA KREMAS" (Sonatina)
CITRININIS TORTAS (Sonatina)
Slyvų tortas su įdaru (Naktipele)
Rabarbarų tortas(Naktipele)
Aguonų tortas (Emm)
Tortas ''Jaunystė'' (Emm)
Bitutė (Glacee)
Tortas "Pavlova" su vaisių papuošimu (buzhiukas)
Šokoladinis tortas (liutukas simba)
TORTAS "SAPNAS" (Kentė)
Nuostabus tortas (*Pieva*)
Varškės – migdolų šarlota (Ricotta Almond Charlotte) (bizhiukas pagal Mishele)
Persikų tortas (Elemire)
Darkest Chocolate Crepe Cake anglų k. (mėlynė)
Jogurtinis tortas su medumi ir Šokoladinis tortas su braškėmis (Idealii)
Lemon Velvet Layer Cake ir Tradicinis morkų tortas anglų k. (Cinside)
Tortas (Alacka)
Slyvų tortas (Alacka)
MEDAUS-GRIETININIS TORTAS (RiMami)
Šampano tortas (daividija)
Kalifornija (daividija)
TORTAS SU BANANAIS IR MASCARPONE SŪRIU (arba "Tiesiog tortas") (RiMami)
Tortas su riešutais (Cipciukas)
Tortas "OTELAS" (Otelas pažingsniui) (Asseni)
Tortas "Juodas miškas" pagal Asseni (Olestos komentaras-1, komentaras-2 ir pertepimas vaizdžiai)

*1-os temos receptus susistemino Asseni

user posted image

2 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS

Tortas "Viengungio svajonė" (rusų k.).
Tortas "Napoleonas-1 ir Tortas "Napoleonas-2" (zebra)
Graikiškų riešutų tortas (Cipciukas)
Gaivus vynuogių-jogurto tortas su plakta grietinėle (vertimas iš rusų k. šio recepto)
Tortas "Švelnumas" (Masiania*)
Tortas "Princas Regentas" (Asseni)
Tortas su grietinėle ir spanguolių uogiene (Srovė)
Tortas "Napoleonas" (tikras tarybinis) (foto) (Povila$)
Tortas "Seklyčia" (pragiedruliai)
Tortas su kriaušėmis (foto) (EgluteN)
Tortas "Baltasis braškių sapnas kitaip" (foto) (EgluteN)
Vienintelis tikras Napoleono tortas (foto) (Srovė)
Tortas "Napoleonas" (iš "Šeimininkės" laikraščio) (boruze157)
Paukščių pieno tortas (*Jonė*)
Morkų tortas (daividija)
Tortas "Jaunystė"
Tortas "Jaunystė" (rusų k., Glacee/Elžbieta)
Biskvitinis tortas su persikais (lau22)
Ispanų varškės tortas (lau22)
Tortas "Raudonasis velvetas" (Sigitaw)
Netikra sluoksniuota tešla blenderyje (ulu)
Labai šokoladinis tortas su varškės kremo sluoksniu (*tiute*)

user posted image

3 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS

Tortas "Mėnulis" (uzniukas pagal Sonatiną)
Tiramisu sūrio tortas (Sollesoll)
"Svaiginantis" tortas su riešutais (mmergyte)
Tortas "Mėnulis" (mmergyte pagal Sonatiną)
Džiovintų vaisių ir riešutų tortas (arba kitaip "nemedaus" tortas, kremai) (Asseni)
Tortas "Juodas miškas" pagal Asseni (Olestos komentaras-1, komentaras-2 ir pertepimas vaizdžiai)
"Snikersas" su karameliniu ganašu (daividija) [recepte: 1 st. cukraus, 2 st. miltų]
Griliažinis tortas (Olesta)
Šokoladinis tortas (nuotraukos) (zebra)
Vaisinis tortas (Asseni)
Tortas "Pasaka" (Migle79)
Rafaelo svajonė" (autorės komentaras) (Srove)
Rafaelo svajonė pagal Olestą (biskvitas) (Olesta)
Tortas "Mandarinas" (aguoneles foto) (Srovė)
Tortas "Napoleonas" (Muka)
Tortas "Napoleonas" (eglejk)
Švelniausias šokoladinis biskvitas tortams. Trigubas šokoladinis tortas (RiMami)
Napoleonas iš vaikystės (Asseni)
Tortas "Voveraitė"
Šokoladinis pyragas "Voveraitė" (daividija)
Baltasis braškių sapnas (foto) (gitule)
Šokoladinio kremo musas (foto ir receptas) (Meian)
Tortas "Kunigaikštis" (foto) (skristyn)
Tortas "Napoleonas" (tatedo)
Daugiasluoksnis šokoladinis tortas (Asseni)
Tortas "Stiklo šukės" (Cipciukas)
Tortas "Otelas" ("Otelas" pažingsniui) (Asseni)
Desertas "Braškių vasara" (Meian)
Tortas "Ambasadorių medutis" (RiMami)
Šokoladinis tortas su riešutais (RiMami)
Braškių tortas (Glacee/Elžbieta)
Braškių tortas II (Glacee/Elžbieta)
Tortas "Varškės sūrelis" (Glacee/Elžbieta)

user posted image

4 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS

Migdolinis tortas "Moka" (RiMami)
Tortas "Dainava" (foto) (Glacee)
Varškės tortas "Marsas" (Sonatina)
Karamelinis tortas su aguoniniais ir šokoladiniais biskvitais (Olesta)
Tortas "Pasaka" su jogurtiniu varškės kremu, braškėmis ir persikais (Asseni)
Šokoladinis tortas su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vyšniomis (Asseni)
Plikytos tešlos braškinis tortas (daividija)
Tortas su jogurtiniu kremu ir vaisiais (Asseni)
Trapios tešlos su ivairiais kremais tortas (Asseni)
Trapios tešlos tortas su kremais iš "Džiovintų vaisių riešutų (nemedaus) torto" (Asseni)
Tortas "Bernelis" (Jone)
Tortas "Aguonėlė" (dosa)
Sluoksniuotos tešlos "Napoleonas" (foto) daividija
Medaus tortas (Jone)
Tortukas "Katerina" (gamyba pažingsniui su foto ) (Srove)
Medaus-kakavos tortas su plikytu kremu (daividija)
Tortas "Jaunystė" (Lion)
Tortas "Paukščių pienas" (RiMami)
Tortas "Napoleonas" (RiMami)
Šokoladinis tortas su džiovintomis slyvomis ir brendžiu (daividija)
Šokoladinis tortas su kriaušėmis (zerba pagal Sonatiną)
Šarlotė (eglejk)
Medutis (paaiškinimas, foto) (kirbe)
Tortas "Napoleonas" (ŽaismingaStiklas)
Šokoladinis tortas su mascarpones-šokolado kremu (Olesta)
Tortas su bananais ir mascarpone sūriu (arba "Tiesiog tortas") (RiMami)
Vyniotinis su fruktoze (daividija)

user posted image
Olesta
Ačiū, RiMami už naują triobą 4u.gif

Laba diena,norėjau paklausti apie šokoladinį biskvitą, kur jį galima būtų rasti blush2.gif nes aš ir norėčiau pabandyti, ne juodo miško, o kokį kitą smile.gif

Biskvito receptas
Mantilė
QUOTE(ikristute @ 2010 01 30, 13:24)

dėkui ikristute thumbup.gif išsisaugojau receptuką.
biriusa
Siandien kepiau Sokoladini torta su dziovintomis slyvoms (kuriam cia jau prilipo naujas pavadinimas ALKOHOLIKAS lotuliukas.gif )
Labai patiko, nes be proto megstu sokoladinisu tortus tongue.gif daug nesuvalgysi, bet labai skaniai "nuejo" nemazas gabaliukas prie kavos wub.gif Tiesa, dejau vietoj 400 g. slyvu 500g, bet gal ir siek tiek daugoka, kita karta tikrai nedesiu tiek. Primena kas kokiu saldainiu su brendziu skoni ar tik ne Sostines saldainiukai tokie bus g.gif
Aciu mergaites uz gerus recptus, per paskutinias savaites nemazai jau isbandziau ir nenusiviliau kol kas ne vienu 4u.gif
ikristute
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 30, 21:47)
dėkui  ikristute thumbup.gif išsisaugojau receptuką.
*

Nėr už ką mirksiukas.gif , tik atkreipkit dėmesį, kad iš visos normos gaunasi tikrai didžiulis tortas
Oksiukas
QUOTE(Olesta @ 2010 01 30, 16:54)

Ačiū smile.gif
Cosette
dar į Napoleono temą.... 4u.gif visai žioplas klausimas, bet iki šiol esu jį kepus tik iš pirktinės sluoksniuotos tešlos, kur būdavo paruošti stačiakampiai...

tai kaip padaryt stačiakampį? g.gif apvalų, tai suprantu - iškočioji ir apipjauni pagallėkštę.... o stačiakampį pagal ką?...

ir dar: ar kočiot reikia ant sviestinio popieriaus ar ant stalo ir perkelt į skardą?

mėginsiu kept kada
biriusa
Gal kas galite patarti, kur Vilniuje ieskoti jau paruostos cukrines mases tortui dengti g.gif Tiktu ir marcipanine mase, reikalinga mase padengti graziai torta ax.gif
prie to pacio dar uzklausiu kur yra pirkti konditerinius vienkartinius maisus? Ar yra specializuota parduotuve kur, gal dar kokiu geriu rasciau bigsmile.gif
zuliaska
marcipaninė tai tikrai olesta žino, aš rašiau jiem meilu, kaip nusipirkt ir pan. tai neatrašė, reiks ryt pasiskambinti
Papildyta:
ai dar komentaras apie rafaelo, į kurį dėjau karamelizuotus migdolus. visiem labai patiko, o man nelabai smile.gif šiaip dar truputį keisiu pertepimą ir kitą kart bandysiu, į vieną sluoksnį karamelinį sliuoksnį dėt o į kitus riešutus
Renata123
QUOTE(biriusa @ 2010 01 31, 19:06)
Gal kas galite patarti, kur Vilniuje ieskoti jau paruostos cukrines mases tortui dengti  g.gif Tiktu ir marcipanine mase, reikalinga mase padengti graziai torta  ax.gif
prie to pacio dar uzklausiu kur yra pirkti konditerinius vienkartinius maisus? Ar yra specializuota parduotuve kur, gal dar kokiu geriu rasciau  bigsmile.gif
*

Vienkartinius maisiukus ir kt. papuosimui skirtas priemones pabandyk paziureti "Sangaidoj", Paneriu 20. O paruosta marcipanine mase gali nupirkti UAB "Dasita" Savanorių 178, LT-03154, Vilnius Tel. +370 5 2311208, Faks. +370 5 2311209, el. paštas dasita@dasita.com
"Dasita" isgyre Olesta, sake ten yra ir gero marcipano ir perliuku iv. spalvu ir kt. geriu. thumbup.gif

Sekmes! mirksiukas.gif

biriusa
Zuliaska, Renata123, aciu mergaites uz pagalba, butinai nuvaziuosiu i si roju biggrin.gif
*Jonė*
RiMami,ojojoj darbelio idejai,saunuole
*Marta*
sveikos 4u.gif

turiu keleta klausimuku smile.gif

nusipirkau vakar Otker 4 tuletes su dazais piesimui. sakykit, o ar jas galima panaudoti kaip dazus, pilti i beze, i saldainiu mase? blush2.gif sorry, jei pasirodys juokingas klausimas blush2.gif ir dar apie dazus...kokios konsistencijos ju reikia norint nudazyti ar tai beze, ar tai saldainiu mase...?

pamaciau Wilton rinkinuka gelytems daryti....sakykit, niekas is ten neuzsakinejat? o gal zinot kur LT galima nusipirkti formeliu?
Olesta
QUOTE(*Marta* @ 2010 02 01, 08:37)
sveikos 4u.gif

turiu keleta klausimuku smile.gif

nusipirkau vakar Otker 4 tuletes su dazais piesimui. sakykit, o ar jas galima panaudoti kaip dazus, pilti i beze, i saldainiu mase? blush2.gif sorry, jei pasirodys juokingas klausimas blush2.gif ir dar apie dazus...kokios konsistencijos ju reikia norint nudazyti ar tai beze, ar tai saldainiu mase...?

pamaciau Wilton rinkinuka gelytems daryti....sakykit, niekas is ten neuzsakinejat? o gal zinot kur LT galima nusipirkti formeliu?
*

dėl dažų į saldainių masę dar dar, o į bezė g.gif kažin, nu nepabandžiusi, nesužinosi....bezė geriausiai dažosi milteliniais ir geliniais tirštais dažais ir jų reikia daug, palyginus su grietinėle, kremu ar kt., nes labai iššviesėja dažas, o jei skystos masės prikrausi daug, gali nesusiplakti bezė mirksiukas.gif

jei kalbi apie Wiltono rinkinuką gėlėms kur daug dalių, tai drįsčiau pasakyti, kad toks pusiau vertas investicijų....iš viso rinkinio naudoju praktiškai kelias tas pačias formeles, bet gal čia tik tokios netikusios šeimininkės nuomonė, gal kas užtars visą rinkinį blush2.gif turiu ir sakau naudoju tik apskritimus, kuriuos turiu ir metalinius ir išsiversčiau be plastikinių, gėlytes didesnes, mažesnes, o visa kita, kaip čia pasakius, retai ir kur kada doh.gif rolleyes.gif geriau sakyčiau susirankioti tikrai tas dalis, kurios tikrai bus naudojamos, o ne gulės spintelėje 4u.gif
*Marta*
QUOTE(Olesta @ 2010 02 01, 10:07)
jei skystos masės prikrausi daug, gali nesusiplakti bezė  mirksiukas.gif

geriau sakyčiau susirankioti tikrai tas dalis, kurios tikrai bus naudojamos, o ne gulės spintelėje  4u.gif
*

aciu tau labai uz ats 4u.gif o beze dazant pvz burokeliu sultimis, ji neigauna burokeliu skonio? cool.gif

dekui uz patarima. o yra kur Lietuvoje gelyciu formeliu?
volungele
Sveikos, man iškilo keletas klausimų apie iš šokolado gaminamas gėles,kaip tirpinti šokoladą su medumi ar be ir ar galima tirpinti mikrobangėje g.gif
Rapola
tas su slyvom tortukas tikrai vertas dėmesio
labai greit pasibaigė ax.gif
meduolytee
NU , OLESTA ikliuvai- pasveiksiu- jeibohu pas tave atvarau- mokysi n kartu mane ta nauja sokoladini biskvita kepti. Neber nervu man su juo. Sukrenta, neiskyla, nesuprantu....
doh.gif
JOLKA999
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 01, 10:07)
NU , OLESTA ikliuvai- pasveiksiu- jeibohu pas tave atvarau- mokysi n kartu mane ta nauja sokoladini biskvita kepti. Neber nervu man su juo. Sukrenta, neiskyla, nesuprantu....
  doh.gif
*

kiek kartu jau kepiau,visada graziai iskepa,o jau skonis jo wub.gif
Olesta
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 01, 11:07)
  doh.gif
*

g.gif nu prašom, negali būti, vakar kepiau iš mažos normos, viskas puikiausiai g.gif
meduolytee
QUOTE(Olesta @ 2010 02 01, 11:33)
g.gif  nu prašom, negali būti, vakar kepiau iš mažos normos, viskas puikiausiai  g.gif
*

tadom mano rankos abi kaires. gal padidinti temperatura...... orkaiteje
Olesta
o ant kiek kepi??? nu kad viskas pagal receptą turi gautis g.gif
*Marta*
va, prisiminiau ko norejau paklaust smile.gif nerandu 36 proc plakamos grietineles g.gif radau tik 35...
Olesta
QUOTE(*Marta* @ 2010 02 01, 12:21)
va, prisiminiau ko norejau paklaust smile.gif  nerandu 36 proc plakamos grietineles g.gif radau tik 35...
*

o galvoji, kad 35 prastesnė???? aš tik tokią ir naudoju 4u.gif Žemaitijos pieno yra 36% Iki parduotuvėse tiktais bent jau pas mus čia, arba turi užsakyti firminiame skyrelyje, pastoviai neturi, jei užsakai atveža....
pupainga
QUOTE(*Marta* @ 2010 02 01, 12:21)
va, prisiminiau ko norejau paklaust smile.gif  nerandu 36 proc plakamos grietineles g.gif radau tik 35...
*

Yra tik Zemaitijos grietinele 36 proc. Buna Iki ir Rimi, Maximoj nemaciau 4u.gif
zuliaska
maximoj 36 nebuna niekada.
shrekiuke
Merginos smile.gif reikia biški konsultacijos. Šokoladinis tortas su džiovintomis slyvomis ir brendžiu noriu išsikepti šį tortuką wink.gif Bet noriu ir pati paragauti, o turputi bijau tokio stiprumo ragauti tokioj padėtį (laukiuosi). Jei dalį bendžio pakeiščiau kokiom slyvų sultim ar dar kažkuo. Na parekomenduokit. Ar jis nėra jau tox stiprus, kad nuo gabaliuki nieko labai neatsitix smile.gif?
ai ir dar klausimukas, ar jam reikia pabręsti ar ne? Na kiek laiko turėtų pastovėti iki valgymo smile.gif?
meduolytee
Gal galite parekomenduoti koki sokoladini biskvita, i kuri ieitu sviestas, margarinas, gali buti su jogurtu ar pienu) ax.gif PLEASE PLEASE PLEASE

As esu kepusi ir Juoda miska ir naujaji Asseni biskvita

RiMami
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 01, 21:42)
Gal galite parekomenduoti koki sokoladini biskvita, i kuri ieitu sviestas, margarinas, gali buti su jogurtu ar pienu)  ax.gif PLEASE PLEASE PLEASE
As esu kepusi ir Juoda miska ir naujaji Asseni biskvita
*

Rekomenduoju išbandyt šitą mirksiukas.gif purus, aromatingas, lygus, netrapus, kvepiantis šokoladu, žodžiu, favoritas mano wub.gif
Paskui mastau.gif gal išmėgink Meianos biskvitus rolleyes.gif pati svajoju juos išmėginti, bet taip vis rankos ir neprieina doh.gif šiaip ką iš jos kepiau - viskas gaudavosi tiesiog perfect good.gif tai ir biskvitai turi būt geri rolleyes.gif

dar čia ir čia pora mano nusižiūrėtų receptukų patikimų autorių mirksiukas.gif tiesa, pagal antrą nuorodą esu kepus meškiuką-keksiuką, pagal autorę tai jis yra tortų biskvitas, tik, kad aš kepiau kaip keksą blush2.gif čia vertimas yra mano blush2.gif
Olesta
negro bučinio greitas ir skanus 4u.gif
meduolytee
Aciu abiems mergytes imkit po 4u.gif 4u.gif
Grantee
Merginos, kaip manot,ar tiktu grietineles kremas napoleonui ? turiu 1l grietineles ir galvoju kur ja sunaudojus... galvojau apie medaus torta,bet taip norisi napoleono g.gif
kristen
Laba, ateinu su klausimu ax.gif Ieskau formos biskvitui kepti (nezinau kaip vadinasi, na ta apvali). Nusiziurejau 26 cm skersmens Dr. Oetker firmos (kaina maximoje 37 lt). Gal kas bandet?
ooo
QUOTE(kristen @ 2010 02 02, 20:40)
Laba, ateinu su klausimu ax.gif Ieskau formos biskvitui kepti (nezinau kaip vadinasi, na ta apvali). Nusiziurejau 26 cm skersmens Dr. Oetker firmos (kaina maximoje 37 lt). Gal kas bandet?
*

sita turiu - man patinka.
beje, pirkau, kai maksimoj buvo 40 proc nuolaida kepimo formoms biggrin.gif
rasyte_
Ermitaze dabar lyg 30 ar 40 proc nuolaida keptuvems, kepimo formom ir puodams bigsmile.gif
daividija
QUOTE(shrekiuke @ 2010 02 01, 14:30)
Merginos smile.gif reikia biški konsultacijos. Šokoladinis tortas su džiovintomis slyvomis ir brendžiu noriu išsikepti šį tortuką wink.gif Bet noriu ir pati paragauti, o turputi bijau tokio stiprumo ragauti tokioj padėtį (laukiuosi). Jei dalį bendžio pakeiščiau kokiom slyvų sultim ar dar kažkuo. Na parekomenduokit. Ar jis nėra jau tox stiprus, kad nuo gabaliuki nieko labai neatsitix smile.gif?
ai ir dar klausimukas, ar jam reikia pabręsti ar ne? Na kiek laiko turėtų pastovėti iki valgymo smile.gif?
*

na kai nedaug tai galima,be to brendis nekenkia(su saiku zinoma),pakelia spaudima...
Bet gali ir siaip isbrinkinti slyvas ir jas sublenderiuoti,isplakti truputi grietineles ir sumaisyti,bet dar reikes truputi cukraus ideti..

QUOTE(RiMami @ 2010 02 01, 20:52)
pora mano nusižiūrėtų receptukų patikimų autorių mirksiukas.gif tiesa, pagal antrą nuorodą esu kepus meškiuką-keksiuką, pagal autorę tai jis yra tortų biskvitas, tik, kad aš kepiau kaip keksą  blush2.gif  čia vertimas yra mano blush2.gif
*

Det to meskiuko biskvito.Ar ten tikrai reikia sudeti visa soda ir tiek kepimo milteliu???
As kepiau ji,gavosi be galo purus,bet jau tas sodos kvapas,pramuse visa biskvita blink.gif Nieko nesijaute tik soda. g.gif
*dew*
sveikutes 4u.gif as su tokiu kvailu klausimeliu blush2.gif na niekur nerandu Alytuje pirkti maistiniu dazu doh.gif o jei as i mase ilasinciau morku sulciu lotuliukas.gif na gautusi geltona, arba burokeliu sulciu, turetu gautis grazi spalvyte, nieko nenutiktu gelyciu cukrinei masei? blush2.gif tik va kaip zalia padaryti nezinau unsure.gif
SECREAT
QUOTE(*dew* @ 2010 02 02, 21:22)
sveikutes 4u.gif as su tokiu kvailu klausimeliu blush2.gif na niekur nerandu Alytuje pirkti maistiniu dazu doh.gif o jei as i mase ilasinciau morku sulciu lotuliukas.gif na gautusi geltona, arba burokeliu sulciu, turetu gautis grazi spalvyte, nieko nenutiktu gelyciu  cukrinei masei? blush2.gif tik va kaip zalia padaryti nezinau unsure.gif
*

zalia is spinatu sulciu galima padaryti smile.gif ale kaip su skoniais tu masiu dazant darzovemis,ne neisivaizduoju..uzsikiau is kulinarijosmenas.lt maistiniu dazu.kainyte nekosmine.gali ir tu pameginti wink.gif
*dew*
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 22:01)
zalia is spinatu sulciu galima padaryti smile.gif ale kaip su skoniais tu masiu dazant darzovemis,ne neisivaizduoju..uzsikiau is kulinarijosmenas.lt maistiniu dazu.kainyte nekosmine.gali ir tu pameginti wink.gif
*

na va is man ydomu kaip del skonio g.gif o spinatu kur galima rasti?
aciu uz nuoroda, pasidairiau, kad nera zalios spalvos schmoll.gif o man reiktu rozines, zalios ir geltonos g.gif ir dar formeliu gelytems noreciau bigsmile.gif
linette
QUOTE(*dew* @ 2010 02 02, 23:23)
na va is man ydomu kaip del skonio g.gif o spinatu kur galima rasti?
aciu uz nuoroda, pasidairiau, kad nera zalios spalvos schmoll.gif o man reiktu rozines, zalios ir geltonos g.gif ir dar formeliu gelytems noreciau bigsmile.gif
*

Aš ten bandžiau paklaust , tai lyg šį mėnesį turėtų visokių spalvų turėt , nu jeigu nepamelavo smile.gif
*dew*
QUOTE(linette @ 2010 02 02, 22:25)
Aš ten bandžiau paklaust , tai lyg šį mėnesį turėtų visokių spalvų turėt , nu jeigu nepamelavo  smile.gif
*

tai gerai jei si menesi, nes as pabaigoje jau isvykstu i UK, vat ydomu ar ten galesiu gauti tokiu dalykeliu kaip dazai ir kiti reikmenys bei ingridientai saldumynams pyragams bei tortams g.gif
miskouoga
Gal kas galetu pakomentuoti torta"Varskes surelis", ar skanus?
Olesta
QUOTE(miskouoga @ 2010 02 02, 22:39)
Gal kas galetu pakomentuoti torta"Varskes surelis", ar skanus?
*

rytoj galėsiu, šiandien ne 4u.gif priėjo ir jam eilė blush2.gif biskvitas tai super gavosi, o visa kita pamatysiu rytoj 4u.gif
*Bitutė*
QUOTE(*dew* @ 2010 02 02, 21:22)
sveikutes 4u.gif as su tokiu kvailu klausimeliu blush2.gif na niekur nerandu Alytuje pirkti maistiniu dazu doh.gif o jei as i mase ilasinciau morku sulciu lotuliukas.gif na gautusi geltona, arba burokeliu sulciu, turetu gautis grazi spalvyte, nieko nenutiktu gelyciu  cukrinei masei? blush2.gif tik va kaip zalia padaryti nezinau unsure.gif
*

esu rašiusi ,kaip aš išgavau spalvas,nusiperki kokoso drožlių sumali per kavamale ir gaunasi milteliai,ir tešla labai skani gaunasi kokosinė rolleyes.gif dar yra tokie žirniukai puošti tortams,tai iš tų geresni milteliai gaunasi thumbup.gif o tas pakiukas kainuoja keli ct ax.gif
shrekiuke
ačiū davidija smile.gif
*Marta*
labas rytas 4u.gif

HELP biggrin.gif bandziau beze daryt....sirupa isviriau gera, bendziau net tikrinti kaip mergytes patare, gavosi kietas "stiklo" kamuoliukas. baltyma isplakiau iki standziu putu....bet rezultatas-skysta balta mase...bandziau pora kartu....nu kas ne taip....?ir gal galit rekomenduoti gera konditerini maiseli? turiu is rimi uz 3 lt rolleyes.gif bet kazkaip ne prie sirdies jis man..... cool.gif
SECREAT
mergytes,gal kuri zinot,kur Kaune valgomu pinigeliu nusipirkt galeciau? rolleyes.gif
zuliaska
QUOTE(Olesta @ 2010 02 03, 00:14)
rytoj galėsiu, šiandien ne  4u.gif priėjo ir jam eilė  blush2.gif biskvitas tai super gavosi, o visa kita pamatysiu rytoj  4u.gif
*

ir kaip tau tas biskvitas gavosi.. aš dariau bet toks lievas kad patyliu, kaip ten su keliais šaukštais miltų gali pasidaryt biskvitas aš nesuprantu... dariau tai šiaip jis visai skanus tas tortas. bet man biskvitas nesiseke 2 kart kepiau ir 2 kart neišėjo....
Olesta
aš iškepiau, buvo viskas normaliai, labai labai ilgai plakiau, kol tos standžios putos gavosi, viskas buvo gerai, iki šio ryto, dar vakar vakare buvo gražus lygus, tobulas, o šįryt per pirštą įdubo unsure.gif ir nesuprtau kas jam nepatiko, ar tai, kad pagaliuku vakar patikrinau ar iškepęs, ar tai, kad neišėmiau iš formos , nevėsinau ant grotelių ir nepadėjau nakčiai į šaldytuvą schmoll.gif šaiip purutis, minštutis, į dvi dalis drąsiai perpjausiu, kepuosi dabar dar balto biskvito pasimaišysiu į kompaniją ir vis tiek sutepsiu.... aš tik galvoju, kad ta želatina ten nei prie ko schmoll.gif niekad į varškinius kremus nededu želatinos, tuoj išrasiu žodžiu naują tortą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif
*Bitutė*
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 03, 09:30)
mergytes,gal kuri zinot,kur Kaune valgomu pinigeliu nusipirkt galeciau?  rolleyes.gif
*

Bijoloj mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.