Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tortai-5
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mildamile

Beje, torto gyvenime nesu kepus.

Medaus nenoriu, nes mama "atsere". Daugiau jokiu tortu nekepdavo isskyraus medaus blink.gif
Soltuna
QUOTE(neli @ 2010 03 17, 14:14)
Keista, jau tikrai kepiau okius 5 kartus, vis ta plutelė susidaro, nemaišo ji bais, bet... ir tikrai, jei kepu 180 , tai per 30 min nespėja labai iškepti, vidurys dar būna žalias. O gal palikti toliau jį išjungus orkaitėje g.gif O  gal viršų uždengti kepant? nes ir taip bandžiau, vis tiek ta plutelė doh.gif
Mano biskvitas atrodo panašiai, tik jau nuėmus plutelę lotuliukas.gif ji skani, aš paskui į trupinius sumalu biggrin.gif
*

kazkur esu skaicius, lyg Cipciukas minejo, jei susidaro plutele reiskia, kad negerai isplaktas cukrus su kiausiniais, jis turi pilnai istirpti 4u.gif
airius
Sveikutes
turejau nusipirkus maisa su formom kremam isspausti ant torto, bet jis suplyso po poros naudojimu. na zinoma pirkau senukuose, tad kokia kaina, tokia ir kokybe. sakykit kur jus perkat tuos instrumentus blush2.gif . kazkur buvo nuoroda ideta, bet jos nerandu, o ir ten uzrasai, kad daug ko nera g.gif . gal galima turint formas paciai ta maisa kazkaip susikonstruot ar dar kokiu ideju turit, gal pasidalinsit. mirksiukas.gif . arteja sventes, reiks koki tortuka nusiziurejus bandyt, o negalesiu niekaip papuost schmoll.gif 4u.gif
zivile21
laba diena, niekur neberandu kur yra eziuko formos keptas tortas rolleyes.gif ir gal kas paaiskins kaip tie spygliai padaromi eziukui? 4u.gif aciu dideliausias iskart hi.gif
zuliaska
QUOTE(Soltuna @ 2010 03 17, 17:20)
kazkur esu skaicius, lyg Cipciukas minejo, jei susidaro plutele reiskia, kad negerai isplaktas cukrus su kiausiniais, jis turi pilnai istirpti 4u.gif
*

nu aš jau tiek tų biskvitų iškepus, netikiu kad visi kartai buvoblogai išplakti smile.gif) nors gali būti, ryt kepsiu, tai būtinai plaksiu daug smile.gif)))

apie ežiuko formos tortą pažiūrėk nuodtabus ežys, spykliukai iš šokoladinio ganašo suplakti
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...7773&st=528

dėl maišų konditerinių, tai kažkas rašė, paima paprastos plėvelės, padaro tą rankovę, ir su lygintuvu kraštus per laikraštį išlydo. tai ir turi rankovę smile.gif

man tai nupirko aviteloj, tai aš tik vieną sugadinau, 8 nupirko, tai man dar tikrai užteks nemažai laiko. bet aišku ir pačiai galima pasidaryt.
o jei pirkai senukuose, tai ir žinok kokia ten kokybė... vien tik antgaliu mačiau tuos plastasinius, aplūžę ir pan... tikras š...
airius
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 17, 17:50)
nu aš jau tiek tų biskvitų iškepus, netikiu kad visi kartai buvoblogai išplakti smile.gif) nors gali būti, ryt kepsiu, tai būtinai plaksiu daug smile.gif))

man tai nupirko aviteloj, tai aš tik vieną sugadinau, 8 nupirko, tai man dar tikrai užteks nemažai laiko. bet aišku ir pačiai galima pasidaryt.
o jei pirkai senukuose, tai ir žinok kokia ten kokybė... vien tik antgaliu mačiau tuos plastasinius, aplūžę ir pan... tikras š...
*

Net nepagalvojau, kad gali buti aviteloj, reiks paziuret.Aciu....
Siaip ir as jau rezgiau minti, kad reiks kazkaip is plastmases bandyt lipdyt lotuliukas.gif
Soltuna
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 17, 15:50)
nu aš jau tiek tų biskvitų iškepus, netikiu kad visi kartai buvoblogai išplakti smile.gif) nors gali būti, ryt kepsiu, tai būtinai plaksiu daug smile.gif)))
*

na gali buti, as to neteigiu, tiesiog buvo kalbeta butent apie sita ananasinio torto biskvita, del to ir atsiminiau, kad gali buti del neistirpusio cukraus 4u.gif
eimė
merginos , help
noriu issikepti "juoda miska" , bet musu kraste nei saldytu , nei kompotiniu vysniu neradau blink.gif . Gal yra kuri nors bandziusi pvz. su saldytomis melynemis arba braskemis .
Olesta
QUOTE(eimė @ 2010 03 17, 21:10)
merginos , help
noriu issikepti "juoda miska" , bet musu kraste nei saldytu , nei kompotiniu vysniu neradau  blink.gif  . Gal yra kuri nors bandziusi pvz. su saldytomis melynemis arba braskemis .
*

Jolka999 žinau kad bandė su persikais konservuotais, įdėk vyšninių želė gabaliukų smile.gif tik pasimažink cukraus, ten ryyyyyyyyyyyyyyyyyšššššškiai per daug 4u.gif

ar tikrai aviteloj???? ne AREVITOJ??? šiaip tokius visokius siųskitės iš užsienio, ypač antgalius smile.gif
Pintikė
QUOTE(airius @ 2010 03 17, 17:45)
Net nepagalvojau, kad gali buti aviteloj, reiks paziuret.Aciu....
Siaip ir as jau rezgiau minti, kad reiks kazkaip is plastmases bandyt lipdyt lotuliukas.gif
*

kai neturejau maiseliu,tai nuo pieno naudojau,virsu nusikerpu pilnai,praplaunu ,o apatini kampuka nukerpu tiek kiek angaliui tilptu ideti tongue.gif
zuliaska
QUOTE(Olesta @ 2010 03 17, 22:45)
Jolka999 žinau kad bandė su persikais konservuotais, įdėk vyšninių želė gabaliukų  smile.gif  tik pasimažink cukraus, ten ryyyyyyyyyyyyyyyyyšššššškiai per daug  4u.gif
ar tikrai aviteloj???? ne AREVITOJ??? šiaip tokius visokius siųskitės iš užsienio, ypač antgalius  smile.gif
*

jetau sumaišiau, kokia gėda blush2.gif
atsiprašau ax.gif

pintikė super pasiųlė mintį smile.gif

tai žinai olesta aš nesuprantu nieko su tais siuntimais, dėl to ir nesisiunčiu sad.gif(
rasyte_
Atenu su dvejonem unsure.gif

Turiu prasyma iskept torciuka, i pageidavima iejo baltas biskvitas, vysnios, kokios rugstesnes uogienes dzemas, grietinele. Tai dabar mastau, ar nebus cia koks kicas tos vysnios su uogiene g.gif
Kepciau rafaelo biskvita, pirma sluoskni daryciau ganasas, grietinele ir vysnios, antras grietinele ir plonai uogienes, trecias toks kaip pirmas unsure.gif Kaip skamba g.gif Ar butu valgoma bigsmile.gif lotuliukas.gif
Olesta
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 18, 10:35)
Atenu su dvejonem unsure.gif

Turiu prasyma iskept torciuka, i pageidavima iejo baltas biskvitas, vysnios, kokios rugstesnes uogienes dzemas, grietinele. Tai dabar mastau, ar nebus cia koks kicas tos vysnios su uogiene g.gif
Kepciau rafaelo biskvita, pirma sluoskni daryciau ganasas, grietinele ir vysnios, antras grietinele ir plonai uogienes, trecias toks kaip pirmas unsure.gif Kaip skamba g.gif Ar butu valgoma bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

daryk vyšninę gaivumą mirksiukas.gif ir sluoksniuok kaip sumanei, liuks bus mirksiukas.gif grietinėlė+vyšnios dažys baltą biskvitą, pjūvyje bus mirgu margu ax.gif
rasyte_
QUOTE(Olesta @ 2010 03 18, 10:56)
daryk vyšninę gaivumą  mirksiukas.gif  ir sluoksniuok kaip sumanei, liuks bus  mirksiukas.gif grietinėlė+vyšnios dažys baltą biskvitą, pjūvyje bus mirgu margu  ax.gif
*

Aciu 4u.gif
likta
Sveikos,
Gal kas turite balto glajaus receptą tortui.
Kad gražiai dengtusi ir būtų skanus. Bet ne balto šokolado ir ne grietinėlės.
aČIŪ
sveikatele
Merginos, kepu RAFAELO torto biskvita. Pati torta sutepinesiu penktadieni arba sestadieni ryte. Iskepta biskvita reikia deti i saldymo kamera? o paskui nebus taip, kad jis atsiles bus kaip tesla? g.gif help.gif
daividija
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 18, 13:58)
Merginos, kepu RAFAELO torto biskvita. Pati torta sutepinesiu penktadieni arba sestadieni ryte. Iskepta biskvita reikia deti i saldymo kamera? o paskui nebus taip, kad jis atsiles bus kaip tesla? g.gif  help.gif
*

Jei tu ji siandien kepi,o sutepinesi ryttai kam tau ji kisti i saldymo kamera?????????
jam nieko neatsitiks,ivyniok i folija ir jis net neapdzius.Jei nori uzsaldyti ilgesniam laikui tai gali,as net menesi laikau kameroj ir istraukus jis neistizta.
sveikatele
aciuuu 4u.gif biggrin.gif bekepant dasilo, kad tikrai folija uzdengsiu ir viskas doh.gif
dar vienas klausimas: ar biskvitai sugers islydyta sokolada, jei ant virsaus as pilciau ji? Noriu, kad torto virsus blizgetu sokoladu, va taip: (pasiskolinsiu foto)
user posted image
JET
Sveikos merginos. Noriu išsikept tortą su šampano šuliniu, bet nelabai patinka man tas kremas. blush2.gif Ar galėčiau tept kitokį, pvz.Rafaelo, ar būtinai turi būti toks, kaip recepte parašyta? g.gif
Olesta
QUOTE(JET @ 2010 03 18, 19:51)
Sveikos merginos. Noriu išsikept tortą su šampano šuliniu, bet nelabai patinka man tas kremas.  blush2.gif  Ar galėčiau tept kitokį, pvz.Rafaelo, ar būtinai turi būti toks, kaip recepte parašyta? g.gif
*

ne nebūtinai, aš rafaelo biskvitus dedu į visus tortus, kur reikia balto biskvito, ir kokius pati sugalvoju kremus, šiandien dariau naujieną iš viso, ėmiau rafaelo biskvitą, dėjau mascarponės braškinės varškės desertinės ir grietinėlės, želatinos ir grynų braškių, labai skanus bus manau, kremas skanus išėjo ax.gif maišyk, makaluok, kaip tik nori 4u.gif

Sveikatėlę noriu pasveikinti ir pagirti, nuostabus tortas, švelnios spalvos, gražios rožės, tobulas tinklelis - o svarbiausia, tylėjo tylėjo, niekur nesireiškė, sau taukšt tobulą tortą ir pasigrožėkit, ŠAUNUOLĖ BE ŽODŽIŲ 4u.gif
JET
Ačiū už atsakymą,kitą savaitę bandysiu...
airius
QUOTE(Pintikė @ 2010 03 18, 00:00)
kai neturejau maiseliu,tai nuo pieno naudojau,virsu nusikerpu pilnai,praplaunu ,o apatini kampuka nukerpu tiek kiek angaliui tilptu ideti  tongue.gif
*

ACIU uz plana huligana, tikrai gera mintis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 03 17, 22:45)
Jolka999 žinau kad bandė su persikais konservuotais, įdėk vyšninių želė gabaliukų  smile.gif  tik pasimažink cukraus, ten ryyyyyyyyyyyyyyyyyšššššškiai per daug  4u.gif
ar tikrai aviteloj???? ne AREVITOJ??? šiaip tokius visokius siųskitės iš užsienio, ypač antgalius  smile.gif[COLOR=blue]
*

Gal koki adresa pasakytum is kur bigsmile.gif 4u.gif
konvalija
Sveikos, kepejelės!!!
Labai suviliojo Olestos keptas "Tailandietiškų bananų tortas". Ir iškilo toks klausimėlis, ar tiktų medutis,kaip pagrindas?
sveikatele
QUOTE(Olesta @ 2010 03 18, 21:24)
Sveikatėlę noriu pasveikinti ir pagirti, nuostabus tortas, švelnios spalvos, gražios rožės, tobulas tinklelis - o svarbiausia, tylėjo tylėjo, niekur nesireiškė, sau taukšt tobulą tortą ir pasigrožėkit, ŠAUNUOLĖ BE ŽODŽIŲ  4u.gif
*

Olesta, deja sveikinimai ne man biggrin.gif ten parasiau, kad foto pasiskolinu tik blush2.gif ax.gif
p.s. ar butina sulaistyt rafaelo biskvitus? nesulaistyti jie bus sausi?
Olesta
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 18, 21:04)
Olesta, deja sveikinimai ne man  biggrin.gif ten parasiau, kad foto pasiskolinu tik  blush2.gif ax.gif
p.s. ar butina sulaistyt rafaelo biskvitus? nesulaistyti jie bus sausi?
*

sorry tada ax.gif 4u.gif blush2.gif laistyt reikia 4u.gif nors yra kas nelaisto....

neeeeeeeeee, medučio lakštai ne tam kremui 4u.gif netingėkit prasikept biskvito lotuliukas.gif drugeliui netiks lotuliukas.gif viską žinau lotuliukas.gif taigi iškepk kvadratuką tortuką, kiek jau ten paskui apipjaustysi drugeliui, patį juoką 4u.gif tik jau žaidimas, kaip sustingdyti kvadratą ne formoje ir t.t. valakita žodžiu doh.gif rolleyes.gif
kristij
[quote=Olesta,2010 03 18, 21:24]
ne nebūtinai, aš rafaelo biskvitus dedu į visus tortus, kur reikia balto biskvito, ir kokius pati sugalvoju kremus, šiandien dariau naujieną iš viso, ėmiau rafaelo biskvitą, dėjau mascarponės braškinės varškės desertinės ir grietinėlės, želatinos ir grynų braškių, labai skanus bus manau, kremas skanus išėjo ax.gif maišyk, makaluok, kaip tik nori 4u.gif

Man rafaelo biskvitas irgi labai patiko. Noriu kepti torta, kuriam reikia rudo biskvito. Ar tiktu rafaelo biskvitas tik kakavos idejus? O gal kas turi rudo biskvito recepta?
konvalija
QUOTE(Olesta @ 2010 03 18, 22:22)
neeeeeeeeee, medučio lakštai ne tam kremui  4u.gif netingėkit prasikept biskvito  lotuliukas.gif drugeliui netiks  lotuliukas.gif  viską žinau  lotuliukas.gif taigi iškepk kvadratuką tortuką, kiek jau ten paskui apipjaustysi drugeliui, patį juoką  4u.gif tik jau žaidimas, kaip sustingdyti kvadratą ne formoje ir t.t. valakita žodžiu  doh.gif  rolleyes.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Koks Panevėžys mažas lotuliukas.gif
Aš taip ir galvojau,kad medutis netiks ax.gif
O kokį tu kepsi? ax.gif

Olesta
kadangi nori mažų ir paprastų, tai vyšninę gaivumą išsirinko ax.gif

kepiau vakar Rafaelo su kakava, tiek kiek norit dėti kakavos, tokį pat kiekį nuimkit miltų, visa kita pagal receptą 4u.gif
Bomba
gal mergaites zinoves pasakyu, ar malsenos kekso misinio turinys tiktu uz biskvita tortui ? turiu prapakuota, gaila ismesti, sunaudociau su mascarpone smile.gif
JOLKA999
QUOTE(Bomba @ 2010 03 19, 10:33)
gal mergaites zinoves pasakyu, ar malsenos kekso misinio turinys tiktu uz biskvita tortui ? turiu prapakuota, gaila ismesti, sunaudociau su mascarpone smile.gif
*

nezinau kaip tas kekso misinys,bet viena syki pirkau malsenos misini biskvitui,tai iskepe gryna bulka,daugiau niekad nepirkciau schmoll.gif

tad patariu biskvita kepti paciai,ka as visada ir darau 4u.gif
rasyte_
Kaip mane biesiena tortu kepimas ne pagal receptus, o pagal norussss doh.gif
Sakykit, as vel apie ta pati su rafaelo biskvitais smile.gif
Turiu grietineles, mascarpones, ganaso ir vysniu. Kaip skaniau susloksniuot, ko det, ko nedet doh.gif Jau turiu eit sutepinet torta, o metaus kaip zvirblis doh.gif
Bomba
SOS, kepu rafaelo biskvitus, po 10 min 180 laipsniu orkaiteje visa tesla dar liula, t.y. zalia zalia, ar didinti karsti ar ilgaiau kepti ?
biskvita padalinau i 3 dalis ir kepu dalimis 26 cm skersmens , ziuriu labaaaaaai pakiles
Olesta
jei liula kepat toliau, pataisykit mane jei aš klystu, bet šis biskvitas kepamas 190 laipsnių g.gif

kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai 4u.gif
Bomba
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 11:26)
jei liula kepat toliau, pataisykit  mane jei aš klystu, bet šis biskvitas kepamas 190 laipsnių  g.gif
kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai 4u.gif
*

taip ir darysiu , tik vietoje vysniu gal tiktu saldytos braskes, zemuoges, melynes ar rugstus sausmedziai ? g.gif
o blynai gavosi liuksiski, 26 cm skersmens, 3 blynai 180 laipsniu 20 min, kaitinimas virsus apacia be vejelio, 3 pakopa orkaite AEG lotuliukas.gif
singaaa
Norėčiau paklausti profesionalių ar tiktų "Juodąjam miške" vyšnias pakeisti avietėmis ax.gif Tiesiog jų turiu šaldytų, tai jas atšildžius ir gerai nuvarvinus g.gif
rasyte_
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 11:26)

*

Nezinau ar cia man rasei, bet torta jau sutepiau doh.gif
Pirmas sluoksnis - ganasas +grietinele, antras - belenderiuotos vysnios, mascarpone ir grietinele, trecias - kaip pirmas. Atrodo nieko, kazi koks skonis bus lotuliukas.gif
33dance
Sveikos, ar galima dzibuoti tortą Šarlotės kremu?
Olesta
QUOTE(33dance @ 2010 03 19, 12:45)
Sveikos, ar galima dzibuoti tortą Šarlotės kremu?
*

galima 4u.gif

avietes į mišką galima 4u.gif

žodžiu viską visur galima 4u.gif lotuliukas.gif
singaaa
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 12:51)

avietes į mišką galima  4u.gif

žodžiu viską visur galima  4u.gif  lotuliukas.gif
*

ačiukas smile.gif
thumbup.gif vadinasi bus tikrų tikriausias miškas ir dar kadangi ankstyvo pavasario- ir juodas lotuliukas.gif
Bomba
o kai biskvitai sulaistomi, tai jie turi tokie pateze biski buti ? ir linkti gerokai ? tikrai nesulaisciau puses litro kaip recepte rafaelo buvo nurodyta, nu bet skystoki gavosi g.gif ale pirstus palaiziau tai nerealus skonis bus tikiuosi
dangiuk
Laba,
labai nedrąsiai bandau kišt savo nosį pas jus su savo pirmu gražiausiu iš baisių (nius bent jau torto vardo šiek tiek vertas) blush2.gif blush2.gif

Žinau, kad kreivas ir šiaip, tad labai pomidorų nemėtykit blush2.gif Bet didžiuojuos savim, kad ir stovi, ir kažkaip papuošt išėjo. Tik kepant išaugo kupra, teko ją pjaut lauk, tai ir keikiaus, ir pykau, nu bet kažkaip pavyko....

Receptas http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry21189631 , tik į vieną sluoksnį dar vyšnių įdėjau, puoštas (tarkim) plakta grietinėle.
user posted image
user posted image

Skonio - nerealaus, bet su visu kitu dar dirbt ir dirbt drinks_cheers.gif
simute1
Sveikos,

gal galite man padeti. daug cia receptuose yra sokoladiniu tortu, bet gal galit patarti kuris butu toks laaaabai laaaabai sokoladinis? smile.gif ir zinoma ne tik sokoladinis, bet ir labai skanus biggrin.gif
Liusii
labas mergaites smile.gif

seniai bebuvau cia, bet rytojui kepsiu Rafaelo tik pameciau kur Olesta ar kuri kita buvo rasiusi del jo sulaistymo, ten kaip suprantu per daug recepte jo gaunasi ar ne??? gal kuri daret Rafaelo su kokias patobulinimais?
Bijuna
Sveikos. Nu pas visas ziuriu fantazijos isbleso biggrin.gif Rafaelo ir rafaelo, atrodo, kad kitokio torto nera mirksiukas.gif Bet zinokite ir as Rafaelus 2 pirmadieniui turiu "suorganizuoti". Tai va klausimas ir pas mane. Ar "su rysiu butu" ,pvz. apatiniame sluoksnyje, prideti kokiu saldytu uogu (pvz. vysniu). Man pats Rafaelas skanus, bet toks "nuobodus". Norisi kazkokio "cinkelio" g.gif Dar galvoju, kad idesiu viena sokoladinio biskvito sluoksni g.gif Va, tik kaip pats kremas susigyventu su ta vysnia g.gif
Liusii
QUOTE(Bijuna @ 2010 03 19, 18:11)
Sveikos. Nu pas visas ziuriu fantazijos isbleso  biggrin.gif Rafaelo ir rafaelo, atrodo, kad kitokio torto nera  mirksiukas.gif 

nu man Juodas miskas labai neskanus blush2.gif nemegstu sokoladiniu tortu, meduti megstu bet tingiu kocioti tuos lakstus, tai lieka Rafaelas, man jis skanus visai ale tikrai gal kas dare su kokiom uogom saldytom g.gif
NOKIA
Noriu daryti pagal Sonatinos receptą ,,Mėnulis'',bet ten reikalinga mūsų švelnioji varškė,kurios reikia šiam tortui. Bet mūsų provincijoj jos nėra. Ar tiktų kita kokia nors desertinė varškė? Ar ji turi būt saldi?
laurindre
QUOTE(NOKIA @ 2010 03 19, 17:21)
Noriu daryti pagal Sonatinos receptą ,,Mėnulis'',bet ten reikalinga mūsų švelnioji varškė,kurios reikia šiam tortui. Bet mūsų provincijoj jos nėra. Ar tiktų kita kokia nors desertinė varškė? Ar ji turi būt saldi?
*

Manau gali pertrinti bet kokia varske, arba tiesiog grietinele pertepti. Sluoksniai ten visai ploni, nelabai ir jauciasi 4u.gif Nebent grietinele per riebu ax.gif
kristij
Kepu rafaelo biskvita, bet ne per 4 kartus, o iskart visa. Noriu paklaust, kiek laiko reikia kepti? 40 min.? Irgi 190 laipsniu temperaturoj?
Liusii
QUOTE(kristij @ 2010 03 19, 22:19)
Kepu rafaelo biskvita, bet ne per 4 kartus, o iskart visa. Noriu paklaust, kiek laiko reikia kepti? 40 min.? Irgi 190 laipsniu temperaturoj?
*

nu va as kepiau dabar ir susmego visas vidus unsure.gif kai kepiau dalimis viskas dgerai gavosi o si karta pravalas doh.gif ir tikrai neatidarinejau orkaites, net nelindo niekas priejos ir plakiau kiausinius 5 in, tesla buvo superine, tai ko jis taip unsure.gif verysad.gif nu gal iseis kazka sutept unsure.gif
kristij
QUOTE(Liusii @ 2010 03 20, 00:22)
nu va as kepiau dabar ir susmego visas vidus  unsure.gif kai kepiau dalimis viskas dgerai gavosi o si karta pravalas  doh.gif ir tikrai neatidarinejau orkaites, net nelindo niekas priejos ir plakiau kiausinius 5 in, tesla buvo superine, tai ko jis taip  unsure.gif  verysad.gif nu gal iseis kazka sutept  unsure.gif
*

Aha, man irgi biski susmego. Nepasakyciau, kad situacija prasta, tikrai sutepsiu torta, bet praeita karta kepiau per 2 kartus, tai gavosi liuks. Dabar per viduri iskilo kalniukas, jis ir susmego. Bet siaip viskas gerai, manau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.