Beje, torto gyvenime nesu kepus.
Medaus nenoriu, nes mama "atsere". Daugiau jokiu tortu nekepdavo isskyraus medaus
Beje, torto gyvenime nesu kepus. Medaus nenoriu, nes mama "atsere". Daugiau jokiu tortu nekepdavo isskyraus medaus QUOTE(neli @ 2010 03 17, 14:14) Keista, jau tikrai kepiau okius 5 kartus, vis ta plutelė susidaro, nemaišo ji bais, bet... ir tikrai, jei kepu 180 , tai per 30 min nespėja labai iškepti, vidurys dar būna žalias. O gal palikti toliau jį išjungus orkaitėje Mano biskvitas atrodo panašiai, tik jau nuėmus plutelę kazkur esu skaicius, lyg Cipciukas minejo, jei susidaro plutele reiskia, kad negerai isplaktas cukrus su kiausiniais, jis turi pilnai istirpti
Sveikutes
turejau nusipirkus maisa su formom kremam isspausti ant torto, bet jis suplyso po poros naudojimu. na zinoma pirkau senukuose, tad kokia kaina, tokia ir kokybe. sakykit kur jus perkat tuos instrumentus
laba diena, niekur neberandu kur yra eziuko formos keptas tortas
QUOTE(Soltuna @ 2010 03 17, 17:20) kazkur esu skaicius, lyg Cipciukas minejo, jei susidaro plutele reiskia, kad negerai isplaktas cukrus su kiausiniais, jis turi pilnai istirpti nu aš jau tiek tų biskvitų iškepus, netikiu kad visi kartai buvoblogai išplakti apie ežiuko formos tortą pažiūrėk nuodtabus ežys, spykliukai iš šokoladinio ganašo suplakti http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...7773&st=528 dėl maišų konditerinių, tai kažkas rašė, paima paprastos plėvelės, padaro tą rankovę, ir su lygintuvu kraštus per laikraštį išlydo. tai ir turi rankovę man tai nupirko aviteloj, tai aš tik vieną sugadinau, 8 nupirko, tai man dar tikrai užteks nemažai laiko. bet aišku ir pačiai galima pasidaryt. o jei pirkai senukuose, tai ir žinok kokia ten kokybė... vien tik antgaliu mačiau tuos plastasinius, aplūžę ir pan... tikras š... QUOTE(zuliaska @ 2010 03 17, 17:50) nu aš jau tiek tų biskvitų iškepus, netikiu kad visi kartai buvoblogai išplakti man tai nupirko aviteloj, tai aš tik vieną sugadinau, 8 nupirko, tai man dar tikrai užteks nemažai laiko. bet aišku ir pačiai galima pasidaryt. o jei pirkai senukuose, tai ir žinok kokia ten kokybė... vien tik antgaliu mačiau tuos plastasinius, aplūžę ir pan... tikras š... Net nepagalvojau, kad gali buti aviteloj, reiks paziuret.Aciu.... Siaip ir as jau rezgiau minti, kad reiks kazkaip is plastmases bandyt lipdyt QUOTE(zuliaska @ 2010 03 17, 15:50) nu aš jau tiek tų biskvitų iškepus, netikiu kad visi kartai buvoblogai išplakti na gali buti, as to neteigiu, tiesiog buvo kalbeta butent apie sita ananasinio torto biskvita, del to ir atsiminiau, kad gali buti del neistirpusio cukraus
merginos , help
noriu issikepti "juoda miska" , bet musu kraste nei saldytu , nei kompotiniu vysniu neradau QUOTE(eimė @ 2010 03 17, 21:10) merginos , help noriu issikepti "juoda miska" , bet musu kraste nei saldytu , nei kompotiniu vysniu neradau Jolka999 žinau kad bandė su persikais konservuotais, įdėk vyšninių želė gabaliukų ar tikrai aviteloj???? ne AREVITOJ??? šiaip tokius visokius siųskitės iš užsienio, ypač antgalius QUOTE(airius @ 2010 03 17, 17:45) Net nepagalvojau, kad gali buti aviteloj, reiks paziuret.Aciu.... Siaip ir as jau rezgiau minti, kad reiks kazkaip is plastmases bandyt lipdyt kai neturejau maiseliu,tai nuo pieno naudojau,virsu nusikerpu pilnai,praplaunu ,o apatini kampuka nukerpu tiek kiek angaliui tilptu ideti QUOTE(Olesta @ 2010 03 17, 22:45) Jolka999 žinau kad bandė su persikais konservuotais, įdėk vyšninių želė gabaliukų ar tikrai aviteloj???? ne AREVITOJ??? šiaip tokius visokius siųskitės iš užsienio, ypač antgalius jetau sumaišiau, kokia gėda atsiprašau pintikė super pasiųlė mintį tai žinai olesta aš nesuprantu nieko su tais siuntimais, dėl to ir nesisiunčiu
Atenu su dvejonem
Turiu prasyma iskept torciuka, i pageidavima iejo baltas biskvitas, vysnios, kokios rugstesnes uogienes dzemas, grietinele. Tai dabar mastau, ar nebus cia koks kicas tos vysnios su uogiene Kepciau rafaelo biskvita, pirma sluoskni daryciau ganasas, grietinele ir vysnios, antras grietinele ir plonai uogienes, trecias toks kaip pirmas QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 18, 10:35) Atenu su dvejonem Turiu prasyma iskept torciuka, i pageidavima iejo baltas biskvitas, vysnios, kokios rugstesnes uogienes dzemas, grietinele. Tai dabar mastau, ar nebus cia koks kicas tos vysnios su uogiene Kepciau rafaelo biskvita, pirma sluoskni daryciau ganasas, grietinele ir vysnios, antras grietinele ir plonai uogienes, trecias toks kaip pirmas daryk vyšninę gaivumą
Sveikos,
Gal kas turite balto glajaus receptą tortui. Kad gražiai dengtusi ir būtų skanus. Bet ne balto šokolado ir ne grietinėlės. aČIŪ
Merginos, kepu RAFAELO torto biskvita. Pati torta sutepinesiu penktadieni arba sestadieni ryte. Iskepta biskvita reikia deti i saldymo kamera? o paskui nebus taip, kad jis atsiles bus kaip tesla?
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 18, 13:58) Merginos, kepu RAFAELO torto biskvita. Pati torta sutepinesiu penktadieni arba sestadieni ryte. Iskepta biskvita reikia deti i saldymo kamera? o paskui nebus taip, kad jis atsiles bus kaip tesla? Jei tu ji siandien kepi,o sutepinesi ryttai kam tau ji kisti i saldymo kamera????????? jam nieko neatsitiks,ivyniok i folija ir jis net neapdzius.Jei nori uzsaldyti ilgesniam laikui tai gali,as net menesi laikau kameroj ir istraukus jis neistizta.
aciuuu
dar vienas klausimas: ar biskvitai sugers islydyta sokolada, jei ant virsaus as pilciau ji? Noriu, kad torto virsus blizgetu sokoladu, va taip: (pasiskolinsiu foto) ![]()
Sveikos merginos. Noriu išsikept tortą su šampano šuliniu, bet nelabai patinka man tas kremas.
QUOTE(JET @ 2010 03 18, 19:51) Sveikos merginos. Noriu išsikept tortą su šampano šuliniu, bet nelabai patinka man tas kremas. ne nebūtinai, aš rafaelo biskvitus dedu į visus tortus, kur reikia balto biskvito, ir kokius pati sugalvoju kremus, šiandien dariau naujieną iš viso, ėmiau rafaelo biskvitą, dėjau mascarponės braškinės varškės desertinės ir grietinėlės, želatinos ir grynų braškių, labai skanus bus manau, kremas skanus išėjo Sveikatėlę noriu pasveikinti ir pagirti, nuostabus tortas, švelnios spalvos, gražios rožės, tobulas tinklelis - o svarbiausia, tylėjo tylėjo, niekur nesireiškė, sau taukšt tobulą tortą ir pasigrožėkit, ŠAUNUOLĖ BE ŽODŽIŲ
Ačiū už atsakymą,kitą savaitę bandysiu...
QUOTE(Pintikė @ 2010 03 18, 00:00) kai neturejau maiseliu,tai nuo pieno naudojau,virsu nusikerpu pilnai,praplaunu ,o apatini kampuka nukerpu tiek kiek angaliui tilptu ideti ACIU uz plana huligana, tikrai gera mintis Papildyta: QUOTE(Olesta @ 2010 03 17, 22:45) Jolka999 žinau kad bandė su persikais konservuotais, įdėk vyšninių želė gabaliukų ar tikrai aviteloj???? ne AREVITOJ??? šiaip tokius visokius siųskitės iš užsienio, ypač antgalius Gal koki adresa pasakytum is kur
Sveikos, kepejelės!!!
Labai suviliojo Olestos keptas "Tailandietiškų bananų tortas". Ir iškilo toks klausimėlis, ar tiktų medutis,kaip pagrindas? QUOTE(Olesta @ 2010 03 18, 21:24) Sveikatėlę noriu pasveikinti ir pagirti, nuostabus tortas, švelnios spalvos, gražios rožės, tobulas tinklelis - o svarbiausia, tylėjo tylėjo, niekur nesireiškė, sau taukšt tobulą tortą ir pasigrožėkit, ŠAUNUOLĖ BE ŽODŽIŲ Olesta, deja sveikinimai ne man p.s. ar butina sulaistyt rafaelo biskvitus? nesulaistyti jie bus sausi? QUOTE(sveikatele @ 2010 03 18, 21:04) Olesta, deja sveikinimai ne man p.s. ar butina sulaistyt rafaelo biskvitus? nesulaistyti jie bus sausi? sorry tada neeeeeeeeee, medučio lakštai ne tam kremui
[quote=Olesta,2010 03 18, 21:24]
ne nebūtinai, aš rafaelo biskvitus dedu į visus tortus, kur reikia balto biskvito, ir kokius pati sugalvoju kremus, šiandien dariau naujieną iš viso, ėmiau rafaelo biskvitą, dėjau mascarponės braškinės varškės desertinės ir grietinėlės, želatinos ir grynų braškių, labai skanus bus manau, kremas skanus išėjo Man rafaelo biskvitas irgi labai patiko. Noriu kepti torta, kuriam reikia rudo biskvito. Ar tiktu rafaelo biskvitas tik kakavos idejus? O gal kas turi rudo biskvito recepta? QUOTE(Olesta @ 2010 03 18, 22:22) neeeeeeeeee, medučio lakštai ne tam kremui Koks Panevėžys mažas Aš taip ir galvojau,kad medutis netiks O kokį tu kepsi?
kadangi nori mažų ir paprastų, tai vyšninę gaivumą išsirinko
kepiau vakar Rafaelo su kakava, tiek kiek norit dėti kakavos, tokį pat kiekį nuimkit miltų, visa kita pagal receptą
gal mergaites zinoves pasakyu, ar malsenos kekso misinio turinys tiktu uz biskvita tortui ? turiu prapakuota, gaila ismesti, sunaudociau su mascarpone
QUOTE(Bomba @ 2010 03 19, 10:33) gal mergaites zinoves pasakyu, ar malsenos kekso misinio turinys tiktu uz biskvita tortui ? turiu prapakuota, gaila ismesti, sunaudociau su mascarpone nezinau kaip tas kekso misinys,bet viena syki pirkau malsenos misini biskvitui,tai iskepe gryna bulka,daugiau niekad nepirkciau tad patariu biskvita kepti paciai,ka as visada ir darau
Kaip mane biesiena tortu kepimas ne pagal receptus, o pagal norussss
Sakykit, as vel apie ta pati su rafaelo biskvitais Turiu grietineles, mascarpones, ganaso ir vysniu. Kaip skaniau susloksniuot, ko det, ko nedet
SOS, kepu rafaelo biskvitus, po 10 min 180 laipsniu orkaiteje visa tesla dar liula, t.y. zalia zalia, ar didinti karsti ar ilgaiau kepti ?
biskvita padalinau i 3 dalis ir kepu dalimis 26 cm skersmens , ziuriu labaaaaaai pakiles
jei liula kepat toliau, pataisykit mane jei aš klystu, bet šis biskvitas kepamas 190 laipsnių
kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 11:26) jei liula kepat toliau, pataisykit mane jei aš klystu, bet šis biskvitas kepamas 190 laipsnių kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai taip ir darysiu , tik vietoje vysniu gal tiktu saldytos braskes, zemuoges, melynes ar rugstus sausmedziai ? o blynai gavosi liuksiski, 26 cm skersmens, 3 blynai 180 laipsniu 20 min, kaitinimas virsus apacia be vejelio, 3 pakopa orkaite AEG
Norėčiau paklausti profesionalių ar tiktų "Juodąjam miške" vyšnias pakeisti avietėmis
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 11:26) kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai Nezinau ar cia man rasei, bet torta jau sutepiau Pirmas sluoksnis - ganasas +grietinele, antras - belenderiuotos vysnios, mascarpone ir grietinele, trecias - kaip pirmas. Atrodo nieko, kazi koks skonis bus
Sveikos, ar galima dzibuoti tortą Šarlotės kremu?
o kai biskvitai sulaistomi, tai jie turi tokie pateze biski buti ? ir linkti gerokai ? tikrai nesulaisciau puses litro kaip recepte rafaelo buvo nurodyta, nu bet skystoki gavosi
Laba,
labai nedrąsiai bandau kišt savo nosį pas jus su savo pirmu gražiausiu iš baisių (nius bent jau torto vardo šiek tiek vertas) Žinau, kad kreivas ir šiaip, tad labai pomidorų nemėtykit Receptas http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry21189631 , tik į vieną sluoksnį dar vyšnių įdėjau, puoštas (tarkim) plakta grietinėle. ![]() ![]() Skonio - nerealaus, bet su visu kitu dar dirbt ir dirbt
Sveikos,
gal galite man padeti. daug cia receptuose yra sokoladiniu tortu, bet gal galit patarti kuris butu toks laaaabai laaaabai sokoladinis?
labas mergaites
seniai bebuvau cia, bet rytojui kepsiu Rafaelo tik pameciau kur Olesta ar kuri kita buvo rasiusi del jo sulaistymo, ten kaip suprantu per daug recepte jo gaunasi ar ne??? gal kuri daret Rafaelo su kokias patobulinimais?
Sveikos. Nu pas visas ziuriu fantazijos isbleso
QUOTE(Bijuna @ 2010 03 19, 18:11) Sveikos. Nu pas visas ziuriu fantazijos isbleso nu man Juodas miskas labai neskanus
Noriu daryti pagal Sonatinos receptą ,,Mėnulis'',bet ten reikalinga mūsų švelnioji varškė,kurios reikia šiam tortui. Bet mūsų provincijoj jos nėra. Ar tiktų kita kokia nors desertinė varškė? Ar ji turi būt saldi?
QUOTE(NOKIA @ 2010 03 19, 17:21) Noriu daryti pagal Sonatinos receptą ,,Mėnulis'',bet ten reikalinga mūsų švelnioji varškė,kurios reikia šiam tortui. Bet mūsų provincijoj jos nėra. Ar tiktų kita kokia nors desertinė varškė? Ar ji turi būt saldi? Manau gali pertrinti bet kokia varske, arba tiesiog grietinele pertepti. Sluoksniai ten visai ploni, nelabai ir jauciasi
Kepu rafaelo biskvita, bet ne per 4 kartus, o iskart visa. Noriu paklaust, kiek laiko reikia kepti? 40 min.? Irgi 190 laipsniu temperaturoj?
QUOTE(kristij @ 2010 03 19, 22:19) Kepu rafaelo biskvita, bet ne per 4 kartus, o iskart visa. Noriu paklaust, kiek laiko reikia kepti? 40 min.? Irgi 190 laipsniu temperaturoj? nu va as kepiau dabar ir susmego visas vidus QUOTE(Liusii @ 2010 03 20, 00:22) nu va as kepiau dabar ir susmego visas vidus Aha, man irgi biski susmego. Nepasakyciau, kad situacija prasta, tikrai sutepsiu torta, bet praeita karta kepiau per 2 kartus, tai gavosi liuks. Dabar per viduri iskilo kalniukas, jis ir susmego. Bet siaip viskas gerai, manau. |