Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tortai-5
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
SECREAT
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 02 03, 09:45)
Bijoloj mirksiukas.gif
*

aciu dideliausias dideliausias!! bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Marta*
Merginos, ar galejo man beze nesigaut del to, kad palkiau tik is saldytuvo isimtus baltymus? g.gif
*dew*
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 02 03, 08:42)
esu rašiusi ,kaip aš išgavau spalvas,nusiperki kokoso drožlių sumali per kavamale ir gaunasi milteliai,ir tešla labai skani gaunasi kokosinė rolleyes.gif dar yra tokie žirniukai puošti tortams,tai iš tų geresni milteliai gaunasi thumbup.gif o tas pakiukas kainuoja keli ct  ax.gif
*

kokia sauni ideja bigsmile.gif labai aciu 4u.gif
jurate_b
QUOTE(miskouoga @ 2010 02 02, 23:39)
Gal kas galetu pakomentuoti torta"Varskes surelis", ar skanus?
*

As esu viena karta dariusi ax.gif biskvitas gavosi toks keistokas, o ir pats tortukas man pasirode sausokas, jei daryciau ji dar karta butinai sulaistyciau biskvitus ir gal i varske daugiau cukraus ideciau, nes skonio man asmeniskai truko ax.gif bet gal cia tik man jis buvo per sausas, lauksim Olestos atsiliepimu 4u.gif
Olesta
QUOTE(jurate_b @ 2010 02 03, 10:54)
As esu viena karta dariusi ax.gif biskvitas gavosi toks keistokas, o ir pats tortukas man pasirode sausokas, jei daryciau ji dar karta butinai sulaistyciau biskvitus ir gal i varske daugiau cukraus ideciau, nes skonio man asmeniskai truko ax.gif  bet gal cia tik man jis buvo per sausas,  lauksim Olestos atsiliepimu  4u.gif
*

nebijok, Olesta padarys kai visada pagal savo nukrypimus, gausis visai ne to skonio tortas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš jau matau kad jį laistyti verkiant reikės, jis toks kaip kempinė doh.gif
mazuliux
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(*dew* @ 2010 02 02, 21:27)
tai gerai jei si menesi, nes as pabaigoje jau isvykstu i UK, vat ydomu ar ten galesiu gauti tokiu dalykeliu kaip dazai ir kiti reikmenys bei ingridientai saldumynams pyragams bei tortams g.gif
*

Oj, mergaite, ten rojus zinok mirksiukas.gif Visko gausi, tik parduotuvele susirask rolleyes.gif Jau ko tik ten nera ax.gif Laukiu nesulaukiu kol ir as ten galesiu vel apsilankyti blush2.gif I koki miesta vaziuojat? Pora vieteliu zinau ax.gif
Grantee
merginos, turiu klausima apie MMG , kokio skersmens tortui uztenka mases pagal recepteli ? ax.gif
jurate_b
QUOTE(Olesta @ 2010 02 03, 11:59)
nebijok, Olesta padarys kai visada pagal savo nukrypimus, gausis visai ne to skonio tortas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš jau matau kad jį laistyti verkiant reikės, jis toks kaip kempinė  doh.gif
*

drinks_cheers.gif labai gerai apibudinai, tikrai kempine biggrin.gif
miskouoga
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 03, 09:30)
mergytes,gal kuri zinot,kur Kaune valgomu pinigeliu nusipirkt galeciau?  rolleyes.gif
*

Urme buna.

daividija
QUOTE(miskouoga @ 2010 02 02, 20:39)
Gal kas galetu pakomentuoti torta"Varskes surelis", ar skanus?
*

man tai patiko,sulaistyti reikia gausiai.Viena karta dariau su sokolado drozlem,kitus daug kartu su spalvotos zele gabaliukais.Kas valge visiems patiko,aisku as cukraus dar del skonio ir rugsteles idedu.

QUOTE(zuliaska @ 2010 02 03, 07:37)
ir kaip tau tas biskvitas gavosi.. aš dariau bet toks lievas kad patyliu, kaip ten su keliais šaukštais miltų gali pasidaryt biskvitas aš nesuprantu... dariau tai šiaip jis visai skanus tas tortas. bet man biskvitas nesiseke 2 kart kepiau ir 2 kart neišėjo....
*

Jis ir man toks gaudavosi,iskyla graziai,po to susmenga,as itariu del tu keliu saukstu miltu g.gif .Bet as ji dar silta isversdavau ant groteliu aukstyn kojom ir tada pavykdavo supjaustyt netgi lotuliukas.gif
Perrin
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 03, 11:02)
Sveikutes  4u.gif

Oj, mergaite, ten rojus zinok  mirksiukas.gif Visko gausi, tik parduotuvele susirask  rolleyes.gif Jau ko tik ten nera  ax.gif Laukiu nesulaukiu kol ir as ten galesiu vel apsilankyti  blush2.gif I koki miesta vaziuojat? Pora vieteliu zinau  ax.gif
*

As cia gyvenu, bet dar tik 3men, todel nezinau tu paslaptingu parduotuviu ax.gif Gyvenu vakaru Londone, gal galetum man isduoti paslapti kokioj parduotuvej tu groziu ieskoti?
adriu
QUOTE(jurate_b @ 2010 02 03, 11:54)
As esu viena karta dariusi ax.gif biskvitas gavosi toks keistokas, o ir pats tortukas man pasirode sausokas, jei daryciau ji dar karta butinai sulaistyciau biskvitus ir gal i varske daugiau cukraus ideciau, nes skonio man asmeniskai truko ax.gif  bet gal cia tik man jis buvo per sausas,  lauksim Olestos atsiliepimu  4u.gif
*

aš tai sulaisčiau,ir cukraus niekada į pertepimus nededu kaip rašo-visada darau pagal savo skonį,dėjau šokolodo drožlių dar-bet drožiu su peiliu o ne tarka tarkuoju.vaikas sako,mam,su aguonom skanu būtų-jo tokie sūreliai mėgstamiausi biggrin.gif .man tai labai skanus tortas... galim improvizuot kaip tik nori
daividija
QUOTE(pukiena @ 2010 02 03, 09:59)
As cia gyvenu, bet dar tik 3men, todel nezinau tu paslaptingu parduotuviu  ax.gif  Gyvenu vakaru Londone, gal galetum man isduoti paslapti kokioj parduotuvej tu groziu ieskoti?
*

As dazniausiai viska perku internetinese.Bet sio to yta Hobbycraft parduotuvese.Bet internetinese daug pigiau.
Olesta
grynų gryniausia kempinė, nežinau, kas ten gausis galutiniam variante, dakepiau rafaelo biskvitą, nes nesąmonė vien su anuo, skonis nemoku net pasakyti, dar tokio nesu valgius, sulaisčiau kaip reikiant, padariau pagal save aš jį, bet biskvitas pirmą ir paskutinį kartą mano dėmesio sulaukė blush2.gif
adriu
QUOTE(Olesta @ 2010 02 03, 14:43)
grynų gryniausia kempinė, nežinau, kas ten gausis galutiniam variante, dakepiau rafaelo biskvitą, nes nesąmonė vien su anuo, skonis nemoku net pasakyti, dar tokio nesu valgius, sulaisčiau kaip reikiant, padariau pagal save aš jį, bet biskvitas pirmą ir paskutinį kartą mano dėmesio sulaukė  blush2.gif
*

nu man tikrai nesigavo jokia kempinė schmoll.gif tiesa,aš miltų biškelį daugiau dėjau blush2.gif ,bet man jis toks plonokas biskvitas gavosi-vis į 3 dalis padalinau,tai ir tortas toks neaukštas.bet sulaistytas skonis man geras būvo,nelaistyto tai nežinau-neragavau.aišku galima kitus biskvitus dėt,svarbu dar ,kad pertepimas skanus būtų smile.gif
zuliaska
QUOTE(Olesta @ 2010 02 03, 14:43)
grynų gryniausia kempinė, nežinau, kas ten gausis galutiniam variante, dakepiau rafaelo biskvitą, nes nesąmonė vien su anuo, skonis nemoku net pasakyti, dar tokio nesu valgius, sulaisčiau kaip reikiant, padariau pagal save aš jį, bet biskvitas pirmą ir paskutinį kartą mano dėmesio sulaukė  blush2.gif
*

nesąmoningas jis, bet ir su ta kempine dariau nu žinok kad valgė visiem patiko tas tortas smile.gif tai net nzn, bet kitą kartą aš tai biskvitą daryčiau kitą smile.gif

o aš kitą kartą dadėjau miltų, bet vistiek nesamonė gavos
mazuliux
QUOTE(pukiena @ 2010 02 03, 10:59)
As cia gyvenu, bet dar tik 3men, todel nezinau tu paslaptingu parduotuviu  ax.gif  Gyvenu vakaru Londone, gal galetum man isduoti paslapti kokioj parduotuvej tu groziu ieskoti?
*

kaip daividija minejo, viska galima internete nusipirkti. Info apie parduotuves susirasti taip pat mirksiukas.gif As Londone nezinau konkrecios parduotuves, tiesa, ta, is kurios internetu visos pirkom cia Bet ji man rodos pietu Londone yra unsure.gif
Cia vakaruose radau parduotuve. Dar viena tik ji irgi pietryciuose ax.gif Pietu Londone, tik kazkodel cia neradau tikslaus adreso g.gif
Sita parduotuve siaures vakaruose, gal netoli bus mirksiukas.gif

Tai va tiek radau greitai ax.gif Reikia tik pasieskoti internete rolleyes.gif Turetu buti zymiai daugiau.
daividija
surbitonart ir sugarcraft yra gan brangios,nors jose yra to,ko nera kitose,nu vienzo,reikia paziuret keleta,paziuret kainas,atvezimo kaina...as turiu savo megstama,atveza kita diena,bet atvezimas 6£,uztai kainos nedideles,tai kai paskaiciuoji,gaunasi normaliai.Be to jei perki uz 50£,atvezimas nemokamas...bet reikia paziuret.
mazuliux
QUOTE(daividija @ 2010 02 03, 13:48)
surbitonart ir sugarcraft yra gan brangios,nors jose yra to,ko nera kitose,nu vienzo,reikia paziuret keleta,paziuret kainas,atvezimo kaina...as turiu savo megstama,atveza kita diena,bet atvezimas 6£,uztai kainos nedideles,tai kai paskaiciuoji,gaunasi normaliai.Be to jei perki uz 50£,atvezimas nemokamas...bet reikia paziuret.
*

Tai as tikiu mirksiukas.gif As ieskojau kur galima tiesiogiai nueiti, kad nereiketu internetu pirkti mirksiukas.gif kai as gyvenau mieste, kurio centra gali pesciomis aplakstyti, tai pati ir nueidavau, jokiu deliveriu net negalvodavau darytis biggrin.gif Paskui dar viena atsidare parduotuvele, bet ten gerybiu zymiai maziau. Dabar zinau yra ir kita, zodziu reikia tik pasiieskoti, ir, kaip sakai susirasti kur ko yra ir kokiomis kainomis rolleyes.gif
Larissa
iškepiau ir aš ala Rafaelo
iš kelių receptų + mano idėjos tongue.gif
bisvitą kepiau pagal savo seną receptą.gal jau buvo čia toks įdėtas g.gif aš kepiau iš 5 kiaušinių 26 cm formoje.skliausteliuose rašysiu mažesniam iš 4 kiaušinių.
5 didelių kiaušinių baltymus (4) išplakti iki standžių pūtų mikseriu ant didelių apsukų su
5 v.š (4 v.š.) šalto vandens
po biškį,plakant,supilti ir gerai suplakti
200 g (150g) cukraus
sumažinti greitį ir po vieną įplakti
5 trynius
įdėjau žiupsnelį druskos,vanilino ir nutarkavau truputį citrinos žievės
išjungti mikserį ir atsargiai,šluotele įmaišyti 200 g (150g) miltų persijotų su 1 nubrauktu a.š. (0,5 a.š.) kepimo miltelių
formą plonai ištepri sviestu ir apibarstyti miltais (galima,aišku,ir su kepimo popieriumi)
kepti 180 C, 25 min arba tikrinant mediniu pagaliuku.pirmas 20 minučių jokiu būdu neatidarinėti orkaitės
iš 5 kiaušinių gaunasi toks
user posted image
pjoviau į 3.vidus jo toks
user posted image
biskvitus truputį sulaisčiau praskiestomis citrinų sultymis su cukrumi
kremas: norėjau,kad būtų panašus į tikrą Rafaelo saldainių įdarą
200 g baltojo šokolado iš vakaro užpyliau
200 ml karštos grietinėlės
išmašiau kol ištirpo šokoladas ir palikau šaldytuve.
kitą vakarą išplakiau,dadėjau apie 200 g kreminės varškės/rikotos iš šaldyto kefyro
apie 50 g kokoso drožlių ir
apie 100 g pakepintų ir į miltus sumaltų migdolų be luobelės
dar išplakiau 250 ml grietinėlės,viską atsargiai išmaišiau ir pertepiau/aptepiau biskvitą 4u.gif
user posted image
pjūvis
user posted image
Perrin
QUOTE(daividija @ 2010 02 03, 14:48)
*

Aciu labai uz info 4u.gif
Pasiblaskysiu po google, gal ka arciau rasiu g.gif
Daividija, o kokia ta tavo megstamiausia? mirksiukas.gif
RiMami
Larissa, beskaitant receptą jau taip skaniai nuskambėjo kremas wub.gif kad už tą gabaliuką nežinau ką atiduočiau user posted image atrodo laaaabai skaniai, man regis, čia tobulo skonio rafaelas turėtų būt, reiks būtinai kada išbandyt, ačiū už skanią idėją 4u.gif
daividija
QUOTE(Larissa @ 2010 02 03, 13:37)
iškepiau ir aš ala Rafaelo

Gabalelis labai skaniai atrodo.O kaip kremas,ar gavosi panasus i tikru saldainiu?

QUOTE(pukiena @ 2010 02 03, 13:57)
Aciu labai uz info  4u.gif
Pasiblaskysiu po google, gal ka arciau rasiu  g.gif
Daividija, o kokia ta tavo megstamiausia?  mirksiukas.gif
*

Mano sita
Larissa
QUOTE(RiMami @ 2010 02 03, 17:04)
Larissa, beskaitant receptą jau taip skaniai nuskambėjo kremas wub.gif kad už tą gabaliuką nežinau ką atiduočiau user posted image atrodo laaaabai skaniai, man regis, čia tobulo skonio rafaelas turėtų būt, reiks būtinai kada išbandyt, ačiū už skanią idėją 4u.gif
*

4u.gif

QUOTE(daividija @ 2010 02 03, 18:44)
Gabalelis labai skaniai atrodo.O kaip kremas,ar gavosi panasus i tikru saldainiu?
*

dar neįdėjus plaktos grietinėlės - net labai panašus.labai man patiko tas "prieskonis" nuo migdolų jame wub.gif paskui kai dasidėjo grietinėlė skonis jau nebebuvo toks intensyvus.man įdomu,apart kokoso drožlių kaip galima išgauti "kokosinį" skonį? ar kokosų pienas jį turi? nes man tos drožlės šiap sau.
ten,kur tą kremą radau jis daromas iš 200 g šokolado ir 750 ml grietinėlės,bet išskobiamas biskvitas,paliekant tik sieneles ir trupiniai sumaišomi su kremu.
laurindre
As irgi ji radau, labai jau ten daug "dubenu" gaunasi lotuliukas.gif
Esu radusi dar viena. Tas man patrauklesnis g.gif
daividija
QUOTE(Larissa @ 2010 02 03, 20:16)
4u.gif
dar neįdėjus plaktos grietinėlės - net labai panašus.labai man patiko tas "prieskonis" nuo migdolų jame  wub.gif paskui kai dasidėjo grietinėlė skonis jau nebebuvo toks intensyvus.man įdomu,apart kokoso drožlių kaip galima išgauti "kokosinį" skonį? ar kokosų pienas jį turi? nes man tos drožlės šiap sau.
ten,kur tą kremą radau jis daromas iš 200 g šokolado ir 750 ml grietinėlės,bet išskobiamas biskvitas,paliekant tik sieneles ir trupiniai sumaišomi su kremu.
*

Kokosu pienas turi,bet jis man nepatinka,dar blogiau negu kokosai.
O,prisiminiau,as viena karta dariau taip.Uzpylus pienu kokosu drozles kelias minutes pavirti,po to dar isbrinkinti,o tada blenderiu sumalti.Gaunasi tokia kokosine kose.
Larissa
QUOTE(daividija @ 2010 02 04, 12:04)
Kokosu pienas turi,bet jis man nepatinka,dar blogiau negu kokosai.
O,prisiminiau,as viena karta dariau taip.Uzpylus pienu kokosu drozles kelias minutes pavirti,po to dar isbrinkinti,o tada blenderiu sumalti.Gaunasi tokia kokosine kose.
*

o,labai gera idėja thumbup.gif manau čia labai tiktų,nes kremas gaunasi tirštokas,tai ta košė kokosinė bent konsistencijai nepakenktų thumbup.gif
Perrin
QUOTE(Larissa @ 2010 02 03, 22:16)
man įdomu,apart kokoso drožlių kaip galima išgauti "kokosinį" skonį? ar kokosų pienas jį turi? nes man tos drožlės šiap sau.

O kazin kaip kokosu sirupas "Monin" g.gif Jis gi labai intensyvaus skonio, juo gardina alkoholiniu kokteilius, o tereikia vos keliu gramu. Ir jis tirstokas gana g.gif
vildar
Sveikos 4u.gif
Reikia patarimo 4u.gif Nenumaldomai artinasi mano gimsės šventimo maratonas lotuliukas.gif svečiai jau rezervavo trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį...
Kažin kaip daryti su tortu-kepti vieną dyyydelį snikersą, nu tokio didumo kaip orkaitės skarda g.gif ar daryt tris nedidelius snikersiukus kiekvienai dienai g.gif
Kepti žadu Snikersą arba "Olestos naujametinį tigriuką". Mano šeimynai jie patys, patys wub.gif
Larissa
QUOTE(pukiena @ 2010 02 04, 14:00)
O kazin kaip kokosu sirupas "Monin"  g.gif  Jis gi labai intensyvaus skonio, juo gardina alkoholiniu kokteilius, o tereikia vos keliu gramu. Ir jis tirstokas gana  g.gif
*

oo kur paskui visą likusį butelį dėti? doh.gif lotuliukas.gif kokteilių negeriam,tortus retai kada kartoju-ir taip neužteks gyvenimo visus suplanuotus iškepti doh.gif
nebent kas tą daiktą jau turi,tai galima bandyti
Perrin
QUOTE(Larissa @ 2010 02 04, 13:13)
oo kur paskui visą likusį butelį dėti?  doh.gif  lotuliukas.gif kokteilių negeriam,tortus retai kada kartoju-ir taip neužteks gyvenimo visus suplanuotus iškepti  doh.gif
*

Tada ne kas g.gif
O kokoso esencija? Juk yra visokiu metu, apelsinu ir dar velniai zino kokiu, gal ir kokosiniu yra? Vaziuoju siandien per pardes, atkreipsiu demesi.
Olesta
Atkeliauju, pavadinkim Ramune, nes iš varškės sūrelio, liko tik įdaras ir tas pats su pakeitimais lotuliukas.gif

kepiau tortą varškės sūrelis, biskvitui skelbiu brokavimo aktą, nekepsiu daugiau nė už ką aš jo, bet kad jau iškepiau, kur dėt, teko dasikept rafaelo biskvito iš 3 kiaušinių......

žodžiu du rudi, du balti biskvitai, į baltus įtarkavau citrinos žievelės thumbup.gif

kremui turėjau 3 pakelius favorite desertinės varškės su šokoladu, indelį grietinėlės, 1 juodą šokoladą, 190 g dukrytės prarakto mascarponės sūrio, reikėjo sunaudot (pagalvojo, kad tepamas lydytas sūris ir atplėšė).

Sūrį išplakiau su varške, įdėjau plaktą su 2 šaukštais cukraus ir žiupsneliu citrinos rūgštelės grietinėlę, sudėjau šokoladą, porą šaukštų amareto......

Šokoladinį pertepimą dariau kaip priklauso iš varškės sūrelio torto: Šokoladiniam pertepimui:
100 g juodojo šokolado
50 ml grietinėlės (kitus 370 įplakiau į varškės kremą)
20 g sviesto
1 šaukštelis brendžio

Sulaisčiau kaip laistomas rafaelas, citrina. vanduo, cukrus....

Reziumė: gaivu, skanu, lengva, neriebu, pilna 24 cm skersmens skarda tortuko. Įtaisius skanius biskvitus būtų superinis šokoladinės varškės tortas thumbup.gif

Surinkimas manau aiškus, biskvitas, sulaistymas, varškės kremas, biskvitas sulaistymas, šokoladinis kremas ir kartojimas su varške, puošiam savo nuožiūra.....

Skanaus!!! 4u.gif

user posted image

user posted image

adriu
olesta,pjūvis labai skaniai atrodo mmmmm essen.gif
biriusa
QUOTE(vildar @ 2010 02 04, 14:13)
Sveikos 4u.gif
Reikia patarimo 4u.gif Nenumaldomai artinasi mano gimsės šventimo maratonas lotuliukas.gif svečiai jau rezervavo trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį...
Kažin kaip daryti su tortu-kepti vieną dyyydelį snikersą, nu tokio didumo kaip orkaitės skarda g.gif ar daryt tris nedidelius snikersiukus kiekvienai dienai g.gif
Kepti  žadu Snikersą arba "Olestos naujametinį tigriuką". Mano šeimynai jie patys, patys wub.gif
*

Kepciau atskirus, man kaip sveciui patiktu naujas tortas one liekanos nuo vakar ax.gif as stengiuosi per musu gimines svenciu maratona gruodi kept kas diena mazesni bet atskira 4u.gif

Olesta, saunuole thumbup.gif pasakiskai skaniai atrodo wub.gif tai kokiu pavadinimu idesi i sarasa? noresiu kada atgaminti mirksiukas.gif o del varskes klausiams ar cia turi buti tokia specialiai varskyte ar galim paprasta su blenderiu susmulkinti?
aura/v
Tikrai,kad mmm...labai skaniai atrodo torčiukas.
Atbėgau pas pas jus su klausimu. Noriu šiandien kept juodajį mišką,tik biskvitą jo receptas:
3 kiausiniai
150 gr. cukraus
100 gr. margarino
150 gr. miltu (g.b. ir maziau, viskas priklauso nuo kiausiniu dydzio, tesla t.b. kaip tirsti grietine)
3 arb. sauks. kakavos
1 arb. saukst. sodos

noriu pakeist į švelniausią šokoladinį pagrindą tortam,receptas:

100 g juodojo šokolado,
100 g sviesto arba margarino,
75 g cukraus pudros,
100 g cukraus,
5 kiaušiniai,
100 g miltu,
vaniles arba citrinos žieveles,
truputis druskos,
1 a. š. kepimo milteliu,
3 v. š. kakavos milteliu.

panašūs,bet truputį skiriasi.
Tai gi ar verta man juos keisti,nė vieno nesu ragavus.o gal abu labai skanūs?
Asseni
QUOTE(aura/v @ 2010 02 04, 17:46)
Panašūs,bet truputį skiriasi.
*

Man tai visai normalus tas tikras Juodojo misko biskvitas
Pakvaisus
Labas vakaras..
Ko tais susivėliau labai su medučio lakštų kepimu doh.gif Kepiau pagal Cipsiuką, tik galva susisuko ir miltus sudėjau kartu su visais skystais produktais..praleidau sodos dėjimą.. Dabar jau tai tešlai viskas,ar dar įmanoma išgelbėti? g.gif
aura/v
QUOTE(Asseni @ 2010 02 04, 16:49)
Man tai visai normalus tas tikras Juodojo misko biskvitas
*

aciu 4u.gif tai bandysiu siandien su misko tada.
Reikes veliau pabandyt ir su tuo kitu.
Perrin
QUOTE(Larissa @ 2010 02 04, 13:13)
oo kur paskui visą likusį butelį dėti?  doh.gif  lotuliukas.gif kokteilių negeriam,tortus retai kada kartoju-ir taip neužteks gyvenimo visus suplanuotus iškepti  doh.gif
*

Vis gi, radau parduotuvej "Monin" maza buteliuka 250ml ir kaina padori £2
Manau, Lt irgi turetu buti kokioj "Sangaidoj" g.gif
mazuliux
QUOTE(pukiena @ 2010 02 04, 17:31)
Manau, Lt irgi turetu buti kokioj "Sangaidoj"  g.gif
*

Yra yra Sangaidoj 4u.gif Beje, Akropolio Maximoj irgi tikrai yra, ir net keliu skoniu ax.gif Tai gal ir kitose maximose butu g.gif
SECREAT
QUOTE(pukiena @ 2010 02 04, 18:31)
Manau, Lt irgi turetu buti kokioj "Sangaidoj"  g.gif
*

yra maximose,iki,rimi parduotuvese... rolleyes.gif
Linsta
Olesta torciukas super 4u.gif Larissa fainas tortas butinai isbandysiu gal net valentino dienai 4u.gif
Olesta
QUOTE(biriusa @ 2010 02 04, 16:59)
Kepciau atskirus, man kaip sveciui patiktu naujas tortas one liekanos nuo vakar  ax.gif as stengiuosi per musu gimines svenciu maratona gruodi kept kas diena mazesni bet atskira  4u.gif

Olesta, saunuole  thumbup.gif  pasakiskai skaniai atrodo  wub.gif tai kokiu pavadinimu idesi i sarasa? noresiu kada atgaminti  mirksiukas.gif  o del varskes klausiams ar cia turi buti tokia specialiai varskyte ar galim paprasta su blenderiu susmulkinti?
*

jo, tegul ir lieka tokiu pavadinimu, vistiek išdergiau tortą, bet skanus rupkė gavos, jau mb tik du skoniai įtinka, o šito sakė pakartos gabaliuką 4u.gif varškę dėjau desertinę iš Maximos, akcija dabar buvo, perplakiau su sūriu ir tiek mikseriu, nebelnderiavau, kitam kartui nuvažiuosiu specialios konditerinės nusipirkt arba kai būna varškės sūrelių masė su šokoladu, nu žodžiu ne paprasta varškė spurgoms ax.gif
biriusa
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 00:06)
jo, tegul ir lieka tokiu pavadinimu, vistiek išdergiau tortą, bet skanus rupkė gavos, jau mb tik du skoniai įtinka, o šito sakė pakartos gabaliuką  4u.gif  varškę dėjau desertinę iš Maximos, akcija dabar buvo, perplakiau su sūriu ir tiek mikseriu, nebelnderiavau, kitam kartui nuvažiuosiu specialios konditerinės nusipirkt arba kai būna varškės sūrelių masė su šokoladu, nu žodžiu ne paprasta varškė spurgoms  ax.gif
*

placiau prasau apie ta specialia desertine varske ax.gif kur ja gaut. Buvau lenkijoje tai ten buna kilograminiais iapkavaimais kas kas jauciu panasaus blinams ir ju firminima pyragui su varske Sernik, o cia tokiu lg ir nemaciau g.gif
as beproto megstu vasrskinius viskius pyragus ir torciukus tad itariu sis tavo naujais israstas bus sekantis mirksiukas.gif
Olesta
pas mus tai yra tokie pieno kioskai mieste, Panevėžio pieno man regis, tai ten yra sveriamos, o pieno kokteilinėj yra ir tos konditerinės varškės su šokoladu arba vaisiais, jinai tokia be gumuliukų kaip kremas, aš ir lietiniams ją naudoju, skanu labai ir nebrangi 9 lt su centais už kilogramą.... mascarponės gali nedėt, aš įdėjau tik tam, kad dukrytė pakelį prarakė, varškės užtektų kokių 500 g, jei iš 3 biskvitų kept, mano buvo 4, tai nepamaišė daugiau kremo ax.gif
biriusa
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 00:17)
pas mus tai yra tokie pieno kioskai mieste, Panevėžio pieno man regis, tai ten yra sveriamos, o pieno kokteilinėj yra ir tos konditerinės varškės su šokoladu arba vaisiais, jinai tokia be gumuliukų kaip kremas, aš ir lietiniams ją naudoju, skanu labai ir nebrangi 9 lt su centais už kilogramą.... mascarponės gali nedėt, aš įdėjau tik tam, kad dukrytė pakelį prarakė, varškės užtektų kokių 500 g, jei iš 3 biskvitų kept, mano buvo 4, tai nepamaišė daugiau kremo  ax.gif
*

o is paprastos varskes iamnoma gauti kaska panasaus i sia varskes mase? gal yra kokiu ideju? panbandyciau...nes noreciau siandien bandyt kept o i parduotuve tikrai nepavyks isiruosti leliai mano apsirge
Renatina
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 04, 19:52)
Yra yra Sangaidoj  4u.gif Beje, Akropolio Maximoj irgi tikrai yra, ir net keliu skoniu  ax.gif Tai gal ir kitose maximose butu  g.gif
*

ir ten, ir ten.
beje dargi pernai Gedimino 9 kažkokioj parduotuvėlėj (interjero? kažkokių panašių daiktų? ax.gif ) buvau pirkus.

Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2010 02 04, 14:13)
*

į kavą lašinti mirksiukas.gif
pėvėzė good.gif

RiMami
QUOTE(aura/v @ 2010 02 04, 17:46)
panašūs,bet truputį skiriasi.
*

aš keisčiau vienareikšmiškai mirksiukas.gif tai vat kad tik panaši sudėtis, bet pats biskvitas ir pagal struktūrą kitoks, o dėl skonio tai iš vis patyliu, vien jau ką reikšia, kad dedasi šokoladas į tešlą wub.gif neturiu nieko prieš tą tikrąjį miško biskvitą, čia gal mano skonis iškrypęs laugh.gif bet man jis grynų gryniausia bulka doh.gif
daividija
QUOTE(RiMami @ 2010 02 05, 09:36)
aš keisčiau vienareikšmiškai mirksiukas.gif tai vat kad tik panaši sudėtis, bet pats biskvitas ir pagal struktūrą kitoks, o dėl skonio tai iš vis patyliu, vien jau ką reikšia, kad dedasi šokoladas į tešlą wub.gif neturiu nieko prieš tą tikrąjį miško biskvitą, čia gal mano skonis iškrypęs laugh.gif bet man jis grynų gryniausia bulka doh.gif
*

Sutinku su tavim,juodo misko biskvita kepiau viena karta ir paskutini schmoll.gif Kazkoks netoks gavosi,bulka ir dar nepuri lotuliukas.gif
To svelnaus nebandziau,bet biskvita is "tiesiog tortas" tai daznai kepu.
Neili
Sveikutes, dariau siandien morengini torta su rududu, sviesto ir kavos kremu (cipciuko receptas), bet man kazkaip keistai gavosi. istryniau sviesta sudejau silta rududu isplakaiu ir viskas buvo gerai, bet paskui kai idejau kavos tai tas kremas kazkoks pasidare taskuotas t.y. sviestas susijunge i taskucius mazus nu vienu zodziu mase nebuvo vientisa g.gif gal kazka as praleidau ar per mazai ar per daug mikserevau g.gif jei kas galit atsakykit ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.