Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auginu vaiką vienas!
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
Meda_a
as tai pagalvojau idomu kaip gautusi per toki meeta su jusu patarimais, kava=rytine arbata ir pan. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Elfvaldai, na tai jei jau neturi pazystamu vienisu teciu, mums tiks ir tiesiog vienisi vyrai, manau tongue.gif
Tarasca
super chatukas smile.gif apie kavytę ir dukrytę... ir aš noriu kada nors dukrytės smile.gif
o jei būtų mamyčių ir tėtukų meetas tai būūtinaaaiii smile.gif
Aušrelė
QUOTE(Meda_a @ 2006 05 10, 08:46)
as tai pagalvojau idomu kaip gautusi per toki meeta su jusu patarimais, kava=rytine arbata ir pan. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Elfvaldai, na tai jei jau neturi pazystamu vienisu teciu, mums tiks ir tiesiog vienisi vyrai, manau tongue.gif
*

jo ir man tiktu siaip vienisas nebutinai tetis juk teciu tai netaip ir sunku patapti tik trik brik ir tetis biggrin.gif
Poli1
g.gif g.gif Kažkaip jau čia ir pažinčių skyrelis darosi. Tik gaila, kad daugiau čia moteriškių.... biggrin.gif
Elfvaldas
Ar žinote, kad pavyzdžiui Vilniuje yra apie 60.000 moterų daugiau negu vyrų?
thumbup.gif thumbup.gif
jurave
unsure.gif Na va,ir taip vyru mazai,o dar geru ir vienu... smile.gif
Meda_a
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 05 10, 22:02)
Ar žinote, kad pavyzdžiui Vilniuje yra apie 60.000 moterų daugiau negu vyrų?
thumbup.gif  thumbup.gif
*

ir po tokios statistikos, tu dar sakai kad vienisam teciui sunkiau susirast drauge? g.gif lotuliukas.gif
Elfvaldas
QUOTE(Meda_a @ 2006 05 11, 10:31)
ir po tokios statistikos, tu dar sakai kad vienisam teciui sunkiau susirast drauge? g.gif  lotuliukas.gif
*

Bet valdo juk kokybė, o ne kiekybė thumbup.gif
Meda_a
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 05 11, 10:49)
*

Hmm, kai vilnietem moteriskem truksta net kiekybes, vargu ar imanoma galvot apie kokybe g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nors, as tai vistiek kokybes noreciau ax.gif doh.gif
Aušrelė
tai mergaites ir berniukai kada susibeksim ? g.gif
draugs
Matai Elfaldai kiek fainų vienišų moteriškių . O svarbiausia jos tikros moterys, motinos - savo vaikus myli ir nepalieka !!!. Tokios manau ir savo vyrą labiau mylės. Todėl baik tikėtis, kad kažkas kažkur sugryš. Vaikui motinos nepakeisi, bet moterį su kuria galėtum būti laimingas pasirinkti gali drinks_cheers.gif .
O vasarėlė artėja. Reik kada jau į gamtą išsiruošt , uodus pamaitint biggrin.gif . Gal mytą kur gamtoj ar su baidarem reik organizuot - visi su vaikais susirinktų.

Elfvaldas
Saulė šviečia, baidarėm pasiplaukiot kviečia biggrin.gif
Gera gamtoj vaikus "paganyti", tik kad savaitgaliai vasaros parduoti ax.gif beveik visi, bet manau verta pasiderinti ir pabandyti tokį "meet'ą" padaryti thumbup.gif
Aušrelė
QUOTE(draugs @ 2006 05 11, 21:21)
Matai Elfaldai kiek fainų vienišų moteriškių . O svarbiausia jos tikros moterys, motinos - savo vaikus myli ir nepalieka !!!. Tokios manau ir savo vyrą labiau mylės. Todėl baik tikėtis, kad kažkas kažkur sugryš. Vaikui motinos nepakeisi, bet moterį su kuria galėtum būti laimingas pasirinkti gali  drinks_cheers.gif .
O vasarėlė artėja. Reik kada jau į gamtą išsiruošt , uodus pamaitint  biggrin.gif . Gal mytą kur gamtoj ar su baidarem reik organizuot - visi su vaikais susirinktų.
*

baidares gamta viska as suprantu ir sutikti sutikciau bet mano kuisiukai dar permazi verysad.gif bet jai be baidariu tai as pritariu susitikimui thumbup.gif
Tarasca
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 05 11, 11:49)
*

nu kai toks moteriškių skaičius tai pavargsi kokybiškos ieškoti lotuliukas.gif gal tarp tų 60000 ir yra toji kokybiškoji, atitinkanti visus reikalavimus smile.gif
Elfvaldas
biggrin.gif čia gi metafora, o tobulų žmonių nėra. visi ieškojimai yra sau artimos dušios ieškojimai ir viskas ax.gif va taip ir nerimsta žmogučiai....
Tanitaa
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 05 09, 01:18)
Aš manau, kad vaikas priešingai neparankus "prisivilioti" moterį g.gif  Kai mergina sužino kad turi vaiką, ji nutyla ir minutėlei susimasto biggrin.gif o po to viskas aišku priklauso nuo žmogaus mirksiukas.gif
*

Aš pasakiau, kaip buvo man. Tas vyras nėra toks, kokiu dedasi ir visus jo negerumus "užlygina, paslepia" tai, kad gyvena su dukra, daugelis iškart kitaip žiūri i tokį vyrą ir niekam (kas jo nežino gerai) net į galva nešautų, kad jis koks negeruolis.. Ir aš galvojau, koks turetų būti geras vyras ir tėvas, jei dukra su juo, o ne su mama liko... Bet kai pamačiau savo akimis viską.... viešpateliau, patikėt negalėjau doh.gif Ir mamos nelabai apkaltinsi, kad vaiką su vyru paliko... žodžiu, ilga čia pasaka, bet noriu pasakyti, kad tai ką matai nevisada ir nebūtinai reiškia jog taip ir yra.... Mane baisiai suklaidino tai, kad jis augina dukrą....
Viesulas
Man sie vienisi teveliai kazkokie itartini,manau cia tik moteriskem akis dumia,ir iesko liaupsiu ir komplimentu cia,na gal ir tarnaites grazios. g.gif
Langoza
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 18:40)
Man sie  vienisi teveliai kazkokie itartini,manau cia tik moteriskem akis dumia,ir iesko liaupsiu ir komplimentu cia,na gal ir tarnaites grazios. g.gif
*

o man idomu g.gif , ko pats ieskai. tai prie vienisu mamyciu ilendi papletkint, tai pareiski kazkokia visiskai kvaila nuomone savo, po to atsiimineji zodzius, tai pazadus dalini, kuriu nesilaikai tongue.gif g.gif isvis nesuprantu, tu pats vaiku turi?
Elfvaldas
Papasakokit kas turit patirties su situacija : sheimoje pasirodo naujas vyras arba nauja moteris, ir kaip i tai reaguoja vaikas (vaikai). tongue.gif
Poli1
Kaip atsiradus vyrui šeimoj sureaguotų maniškis net neįsivaizduoju, bet manau kad gerai. Maniškis labai myli vyrus. Kai tik kas nors dažniau apsilanko pas mus bute, tai iškart randa su juo bendrą kalbą, priverčia jį kuo nors užsiimti, kibina ir pan. Mat jam tikrai reikia ir kito bendravimo, ne tik su mama. Jis jau dabar supranta, kad su vyrais galima vairuoti, kalti vinis, pjauti medžius, žvejoti ir t.t., ko nelabai padarysi su mama. Jei šeimoje atsiranda žmogus, nesvarbu ar vyras ar moteris, tačiau jei jis myli vaikus ir jiems parodo dėmesį, vaikai tai puikiai jaučia. Jie kaip maži šunyčiai, paglostyk, pakalbėk, pažaisk ir jie jau tavo. Svarbiausia reikia gerbti ir mylėti tą vaiką ir vaikas tikrai priims į šeimą tą svetimą žmogų. O ar šis žmogus tinkamas tavo vaikui, tai pasakys ir pats vaikas, nes mažus vaikus sunku apgauti.
draugs
Faktas yra tai , kad mums kaip visa tai priims vaikai yra svarbiau nei jiems kas tai per situacija. Vaikai daugiau žiūri kaip mes patys reaguojame į tokią situaciją .
kasiopeja
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 05 15, 20:35)
Papasakokit kas turit patirties su situacija : sheimoje pasirodo naujas vyras arba nauja moteris, ir kaip i tai reaguoja vaikas (vaikai). tongue.gif

Net jeigu vaikas sureaguoja teigiamai, visada buna adaptacinis laikotarpis biggrin.gif Ir dazniausiai jis buna ne rozem klotas biggrin.gif
murka
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 15:40)
Man sie  vienisi teveliai kazkokie itartini

Velniškai teisingai mąstai, čia daugelis pasirodančių vyrų - perdėm netipiški, kad būtų galima juos priskirti tipiškų vyrų kategorijai. Kaip sakoma "saugokis danajų, net ir dovanas nešančių" g.gif
Medinis
"......Teis­mai bu­vo pa­pra­šy­ti at­siųs­ti 1998–2000 me­tais iš­nag­ri­nė­tas by­las dėl vai­kų gy­ve­na­mo­sios vie­tos nu­sta­ty­mo tė­vams gy­ve­nant sky­rium. Iš vi­so bu­vo gau­ta 360 by­lų, iš ku­rių 274 by­los bu­vo iš­nag­ri­nė­tos iš es­mės, 41 by­la nu­trauk­ta, 28 by­lo­se su­da­ry­tos tai­kos su­tar­tys, 17 by­lų ieš­ki­nio pa­reiš­ki­mai pa­lik­ti ne­nag­ri­nė­ti.

Api­ben­dri­na­muo­ju lai­ko­tar­piu į teis­mą dėl vai­ko gy­ve­na­mo­sios vie­tos nu­sta­ty­mo mo­ti­nos krei­pė­si 95 kar­tus, tė­vai – 250 kar­tų, ki­ti as­me­nys – 15 kar­tų. Po teis­mo spren­di­mo vai­ko gy­ve­na­mo­ji vie­ta nu­sta­ty­ta su tė­vu – 164 by­lo­se, su mo­ti­na – 124 by­lo­se, su ki­tais as­me­ni­mis – 12 by­lų, 17 by­lų tų pa­čių tė­vų ke­le­to vai­kų gy­ve­na­mo­ji vie­ta nu­sta­ty­ta su skir­tin­gais tė­vais. Iš 183 ieš­ki­nių, ku­riuos pa­tei­kė tė­vai ir juos teis­mai iš­nag­ri­nė­jo iš es­mės, 149 ieš­ki­niai pa­ten­kin­ti vi­siš­kai (81,42 proc.), iš 91 mo­ti­nų to­kių pat pa­teik­tų ieš­ki­nių – 76 pa­ten­kin­ti vi­siš­kai (83,51 proc.)....."

tete
QUOTE(murka @ 2006 06 11, 05:25)
Velniškai teisingai mąstai, čia daugelis pasirodančių vyrų - perdėm netipiški, kad būtų galima juos priskirti tipiškų vyrų kategorijai. Kaip sakoma "saugokis danajų, net ir dovanas nešančių"  g.gif
*

o kas jums yra tipiski vyrai??? g.gif
gal tie kurie gryzta is darbo atsiderebe i sofa su buteliu alaus ir cigarete dantuse .
uzsivercia smyrdincias kojas ant stalo pasikaso apzelusia pazasty paglosto nuo alaus ispampusy pilva visa laisva laika praleidzia prie tv arba bare paprasytas ka nors padaryti visada neturi laiko nes yra uzsiemes o zmona atsimena tik isalkes....
ar tai yra tipinis vyras ????
tiesa dar uzmirsau pamineti kad jiem tik seksas galvoi!!!!

jai mielosios taip manot tai jus labai siauru paziuru ir esate tipine moteris kuri apie visus sprendzia pagal viena pavizdy o kad gali buti ir kitaip jums yrodineti net neverta nes tai neymanoma lotuliukas.gif
zydruteM
QUOTE(tete @ 2006 10 03, 13:38)
o kas jums yra tipiski vyrai??? g.gif
gal tie kurie gryzta is darbo atsiderebe i sofa su buteliu alaus ir cigarete dantuse .
uzsivercia smyrdincias kojas ant stalo pasikaso apzelusia pazasty paglosto nuo alaus ispampusy pilva visa laisva laika praleidzia prie tv arba bare paprasytas ka nors padaryti visada neturi laiko nes yra uzsiemes o zmona atsimena tik isalkes....
ar tai yra tipinis vyras ????
tiesa dar uzmirsau pamineti kad jiem tik seksas galvoi!!!!

jai mielosios taip manot tai jus labai siauru paziuru ir esate tipine moteris kuri apie visus sprendzia pagal viena pavizdy o kad gali buti ir kitaip jums yrodineti net neverta nes tai neymanoma    lotuliukas.gif
*

oi..kaip ziauriai cia ta "tipa"aprasei...vos nesupykino beskaitant.... doh.gif

mes pro langa tokius reik lotuliukas.gif
tete
QUOTE(zydruteM @ 2006 10 03, 21:15)
oi..kaip ziauriai cia ta "tipa"aprasei...vos nesupykino beskaitant.... doh.gif

mes pro langa tokius reik lotuliukas.gif
*

galejau ir vaizdingiau aprsyti tik nenorejau siurpinti skaitytoju blush2.gif biggrin.gif

vis dar laukiu kol kasnors parasys koks tas tipinis vyras kaskaip labai smalsu pasidare kaip jus moterys ir merginos ysivaizduojat g.gif
emsi
Man tai atrodo, kad visi skirtingi, čia gal moteros pagal savo situaciją apie tuos vyrus ir burnoja g.gif Man pasisekė šiuo atžvilgiu bo aš burnot nesiruošiu, gal ir yra kas blogo, tačiau to negali pritaikyti daugumai ir atrasti' tautinį vyro stereotipą'(ten kaip tu tet'ukai rašei) g.gif Aš galvoju,kad dauguma vyrų apie moteris dar daugiau galėtų pasakyti schmoll.gif
Ačiū vienišams tėčiams, kad auginat savo vaikučius, bet jie ir patys užaugę, tai pasakys ir tie žodžiai atpirks jums visas nuoskaudas mirksiukas.gif
zydruteM
Na nezinau,kaip vyras gali but tipinis...visi zmones yra invidualybes ir visi skirtingi...kiek as pazystu tai bent ir visi vyrai yra skirtingi...vieni i viena puse priplaukia kiti i kita..na kaip ir visos moterys...
bet vis tiek labai megstu posaki:
Visi vyrai kiaules,o as neturiu ka apsirenkt ax.gif
tete
QUOTE(zydruteM @ 2006 10 04, 21:09)

Visi vyrai kiaules,o as neturiu ka apsirenkt ax.gif
*

oi jus moterys ir merginos jusu nuomones pakeisti neymanoma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pas mano ex budavo dvi spintos nuo jos rubu lusta bet vistiek amziais vergdavo kad as neturiu kuo apsirengti doh.gif
zydruteM
QUOTE(tete @ 2006 10 04, 20:58)
oi jus moterys ir merginos jusu nuomones pakeisti neymanoma  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
pas mano ex budavo dvi  spintos nuo jos rubu lusta bet vistiek amziais vergdavo kad as neturiu kuo apsirengti  doh.gif
*

Na geda prisipazinti ir pas mane taip yra.........nors dabar po gimdymo nelabai...vaikutis dar mazas,tai toli nenueisi...o po miska ir puostis nereik,kad pasivaiksciot:)o ir siaip man juokingai atrodo mama su vezimu,kablais ir miniaku.... doh.gif
Meda_a
QUOTE(zydruteM @ 2006 10 04, 20:04)
Na geda prisipazinti ir pas mane taip yra.........nors dabar po gimdymo nelabai...vaikutis dar mazas,tai toli nenueisi...o po miska ir puostis nereik,kad pasivaiksciot:)o ir siaip man juokingai atrodo mama su vezimu,kablais ir miniaku.... doh.gif
*

Del moteru "neturiu kuo apsirengti" tai man nesenai vienas draugas gerai isverte ka tai reiskia - "neturiu nieko naujo..." lotuliukas.gif
O del mamos su vezimu, kablais ir miniaku...Na nezinau, man pvz, keistai atrodo moterys, kurios tapusios mamom, pamirsta , kad jos vis dar yra MOTERYS... blink.gif nemanau kad mama su vezimu, beformiais rubais ir pries savaite plauta galva atrodo geriau nei mama su kablais schmoll.gif
Kiekviena moteris turi savo skoni, stiliu, ir nereikia jo pamirsti vien todel kad ji tapo dar ir mama mirksiukas.gif
zodziu, bandau pasakyti tai, kad moteris puolusi i krastutinumus (nesvarbu ar puosdamasi, ar apsileisdama) visada man atrodo kvailokai, nepriklausomai nuo to, su vezimu ji eina ar be jo ax.gif
emsi
O del mamos su vezimu, kablais ir miniaku...Na nezinau, man pvz, keistai atrodo moterys, kurios tapusios mamom, pamirsta , kad jos vis dar yra MOTERYS... nemanau kad mama su vezimu, beformiais rubais ir pries savaite plauta galva atrodo geriau nei mama su kablais
Kiekviena moteris turi savo skoni, stiliu, ir nereikia jo pamirsti vien todel kad ji tapo dar ir mama
zodziu, bandau pasakyti tai, kad moteris puolusi i krastutinumus (nesvarbu ar puosdamasi, ar apsileisdama) visada man atrodo kvailokai, nepriklausomai nuo to, su vezimu ji eina ar be jo
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gerai pasakyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Langoza
QUOTE(Meda_a @ 2006 10 04, 22:06)
Del moteru "neturiu kuo apsirengti" tai man nesenai vienas draugas gerai isverte ka tai reiskia - "neturiu nieko naujo..." lotuliukas.gif
O del mamos su vezimu, kablais ir miniaku...Na nezinau, man pvz, keistai atrodo moterys, kurios tapusios mamom, pamirsta , kad jos vis dar yra MOTERYS... blink.gif  nemanau kad mama su vezimu, beformiais rubais ir pries savaite plauta galva atrodo geriau nei mama su kablais schmoll.gif
Kiekviena moteris turi savo skoni, stiliu, ir nereikia jo pamirsti vien todel kad ji tapo dar ir mama  mirksiukas.gif
zodziu, bandau pasakyti tai, kad moteris puolusi i krastutinumus (nesvarbu ar puosdamasi, ar apsileisdama) visada man atrodo kvailokai, nepriklausomai nuo to, su vezimu ji eina ar be jo  ax.gif
*

drinks_cheers.gif 100% moteris tapusi mama, vis delto ir toliau lieka moterimi mirksiukas.gif
zydruteM
na as tikrai nesakau,kad mama su neplauta galva ar beformiais rubais geriau...tai netgi manyciau blogiau...
Tiesiog norejau pasakyt,kad man issipuosios nekaip atrodo stumiant vezima misku...

Bet jau tikrai nemanau,kad reik pamirst savo stiliu....tiesiog reik jaust kur ir ka rengtis ir daryt...
O miniakas mieste ar darbe manau tikrai neblogai atrodo ax.gif
tete
QUOTE(Meda_a @ 2006 10 04, 23:06)

*

va cia tai tikslei tavo draugas pasake thumbup.gif
kaskaip nepagalvojau ka tai tikslei galetu reiksti g.gif
zydruteM
QUOTE(tete @ 2006 10 06, 02:22)
va cia tai tikslei tavo draugas pasake  thumbup.gif
kaskaip nepagalvojau ka tai tikslei galetu reiksti  g.gif
*

na taip...o zinai ka reiskia,kad visi vyrai kiaules?
kad nieko naujo nenuperka ax.gif lotuliukas.gif
Rasa21
g.gif laba diena.na taip cia nelabai linksma tema,bet.....Kiek supratau tai moterys yra smerkiamos del to ,kad palieka vyrus su vaikais.Na as asmeniskai nesmerkiu,nei moteru ,nei vyru.Tik suprantu ,kad kazkiek neiprasta,kad moterys taip elgtusi.na bet jei taip atsitinka tai ji paskutine s....o kaip tada apie vyrus ju tokiu paliekanciu mus jug simta kartu daugiau. g.gif
Papildyta:
4u.gif Sveikinu tevelius,kurie tikri ir stiprus tetes.
Modestino
[quote=Medinis,2006 06 12, 16:46]

Api­ben­dri­na­muo­ju lai­ko­tar­piu į teis­mą dėl vai­ko gy­ve­na­mo­sios vie­tos nu­sta­ty­mo mo­ti­nos krei­pė­si 95 kar­tus, tė­vai – 250 kar­tų, ki­ti as­me­nys – 15 kar­tų. Po teis­mo spren­di­mo vai­ko gy­ve­na­mo­ji vie­ta nu­sta­ty­ta su tė­vu – 164 by­lo­se, su mo­ti­na – 124 by­lo­se, su ki­tais as­me­ni­mis – 12 by­lų, 17 by­lų tų pa­čių tė­vų ke­le­to vai­kų gy­ve­na­mo­ji vie­ta nu­sta­ty­ta su skir­tin­gais tė­vais. Iš 183 ieš­ki­nių, ku­riuos pa­tei­kė tė­vai ir juos teis­mai iš­nag­ri­nė­jo iš es­mės, 149 ieš­ki­niai pa­ten­kin­ti vi­siš­kai (81,42 proc.), iš 91 mo­ti­nų to­kių pat pa­teik­tų ieš­ki­nių – 76 pa­ten­kin­ti vi­siš­kai (83,51 proc.)....."
============
Va tokios statistikos as labai ir iekojau.ACIU. Nes pas mane po pusantru metu dvejoniu vis tik atrodo ateina skyrybos. Vienintelis klausimas prie kurio sprendimo bus sunku priprasti: kuris is vaiko tevu liks gyventi vienas... Buvo labai baisu: ar patikes teiseja, kad as galiu susitvarkyti su dviem vaikasi. Bet jeigu statistika tokia, vadinasi viskas priklausys ne nuo kazkokios isankstines nuostatos kad vaikai turi likti su mama.
klevo lapas
AČIŪ, MODESTINO
labai gera statistika.
as jau geri metai kaip auginu dukryte vienas pats ir nematau didesnio vargo, bet nedavė ramybės tas klausimas, jei kada reikėtu pradėti bylinėtis dėl vaiko gyvenamosios vietos....
dabar manau, kad turiu bent 90 proc. kad vaikas gyventu su manim...
Ibi patria, ubi bene!
Na tėveliai kaip sekasi tvarkytis? blush2.gif
buvusioji
tikrai,ir kur visi prapuole?vaikuciai uzauginti,ar jau susimetet visi i kruvas? g.gif
JolitaS.
QUOTE(Rasa21 @ 2006 11 23, 16:10)
g.gif laba diena.na taip cia nelabai linksma tema,bet.....Kiek supratau tai moterys yra smerkiamos del to ,kad palieka vyrus su vaikais.Na as asmeniskai nesmerkiu,nei moteru ,nei vyru.Tik suprantu ,kad kazkiek neiprasta,kad moterys taip elgtusi.na bet jei taip atsitinka tai ji paskutine s....o kaip tada apie vyrus ju tokiu paliekanciu mus jug simta kartu daugiau. g.gif
Papildyta:
4u.gif Sveikinu tevelius,kurie tikri ir stiprus tetes.
*

as sakau kad reik statyt paminklus tiem kurie augina nesavo vaikus arba augina vieni
Papildyta:
[quote=Modestino,2006 12 23, 22:26]
[quote=Medinis,2006 06 12, 16:46]

============
Va tokios statistikos as labai ir iekojau.ACIU. Nes pas mane po pusantru metu dvejoniu vis tik atrodo ateina skyrybos. Vienintelis klausimas prie kurio sprendimo bus sunku priprasti: kuris is vaiko tevu liks gyventi vienas... Buvo labai baisu: ar patikes teiseja, kad as galiu susitvarkyti su dviem vaikasi. Bet jeigu statistika tokia, vadinasi viskas priklausys ne nuo kazkokios isankstines nuostatos kad vaikai turi likti su mama.
*

[/quote]
as gal ir ne i tema pabandykit isaugot seima
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.