Elfvaldai, na tai jei jau neturi pazystamu vienisu teciu, mums tiks ir tiesiog vienisi vyrai, manau
as tai pagalvojau idomu kaip gautusi per toki meeta su jusu patarimais, kava=rytine arbata ir pan.
Elfvaldai, na tai jei jau neturi pazystamu vienisu teciu, mums tiks ir tiesiog vienisi vyrai, manau
super chatukas
o jei būtų mamyčių ir tėtukų meetas tai būūtinaaaiii QUOTE(Meda_a @ 2006 05 10, 08:46) as tai pagalvojau idomu kaip gautusi per toki meeta su jusu patarimais, kava=rytine arbata ir pan. Elfvaldai, na tai jei jau neturi pazystamu vienisu teciu, mums tiks ir tiesiog vienisi vyrai, manau jo ir man tiktu siaip vienisas nebutinai tetis juk teciu tai netaip ir sunku patapti tik trik brik ir tetis
Ar žinote, kad pavyzdžiui Vilniuje yra apie 60.000 moterų daugiau negu vyrų?
tai mergaites ir berniukai kada susibeksim ?
Matai Elfaldai kiek fainų vienišų moteriškių . O svarbiausia jos tikros moterys, motinos - savo vaikus myli ir nepalieka !!!. Tokios manau ir savo vyrą labiau mylės. Todėl baik tikėtis, kad kažkas kažkur sugryš. Vaikui motinos nepakeisi, bet moterį su kuria galėtum būti laimingas pasirinkti gali
O vasarėlė artėja. Reik kada jau į gamtą išsiruošt , uodus pamaitint
Saulė šviečia, baidarėm pasiplaukiot kviečia
Gera gamtoj vaikus "paganyti", tik kad savaitgaliai vasaros parduoti QUOTE(draugs @ 2006 05 11, 21:21) Matai Elfaldai kiek fainų vienišų moteriškių . O svarbiausia jos tikros moterys, motinos - savo vaikus myli ir nepalieka !!!. Tokios manau ir savo vyrą labiau mylės. Todėl baik tikėtis, kad kažkas kažkur sugryš. Vaikui motinos nepakeisi, bet moterį su kuria galėtum būti laimingas pasirinkti gali O vasarėlė artėja. Reik kada jau į gamtą išsiruošt , uodus pamaitint baidares gamta viska as suprantu ir sutikti sutikciau bet mano kuisiukai dar permazi QUOTE(Elfvaldas @ 2006 05 09, 01:18) Aš manau, kad vaikas priešingai neparankus "prisivilioti" moterį Aš pasakiau, kaip buvo man. Tas vyras nėra toks, kokiu dedasi ir visus jo negerumus "užlygina, paslepia" tai, kad gyvena su dukra, daugelis iškart kitaip žiūri i tokį vyrą ir niekam (kas jo nežino gerai) net į galva nešautų, kad jis koks negeruolis.. Ir aš galvojau, koks turetų būti geras vyras ir tėvas, jei dukra su juo, o ne su mama liko... Bet kai pamačiau savo akimis viską.... viešpateliau, patikėt negalėjau
Man sie vienisi teveliai kazkokie itartini,manau cia tik moteriskem akis dumia,ir iesko liaupsiu ir komplimentu cia,na gal ir tarnaites grazios.
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 18:40) Man sie vienisi teveliai kazkokie itartini,manau cia tik moteriskem akis dumia,ir iesko liaupsiu ir komplimentu cia,na gal ir tarnaites grazios. o man idomu
Papasakokit kas turit patirties su situacija : sheimoje pasirodo naujas vyras arba nauja moteris, ir kaip i tai reaguoja vaikas (vaikai).
Kaip atsiradus vyrui šeimoj sureaguotų maniškis net neįsivaizduoju, bet manau kad gerai. Maniškis labai myli vyrus. Kai tik kas nors dažniau apsilanko pas mus bute, tai iškart randa su juo bendrą kalbą, priverčia jį kuo nors užsiimti, kibina ir pan. Mat jam tikrai reikia ir kito bendravimo, ne tik su mama. Jis jau dabar supranta, kad su vyrais galima vairuoti, kalti vinis, pjauti medžius, žvejoti ir t.t., ko nelabai padarysi su mama. Jei šeimoje atsiranda žmogus, nesvarbu ar vyras ar moteris, tačiau jei jis myli vaikus ir jiems parodo dėmesį, vaikai tai puikiai jaučia. Jie kaip maži šunyčiai, paglostyk, pakalbėk, pažaisk ir jie jau tavo. Svarbiausia reikia gerbti ir mylėti tą vaiką ir vaikas tikrai priims į šeimą tą svetimą žmogų. O ar šis žmogus tinkamas tavo vaikui, tai pasakys ir pats vaikas, nes mažus vaikus sunku apgauti.
Faktas yra tai , kad mums kaip visa tai priims vaikai yra svarbiau nei jiems kas tai per situacija. Vaikai daugiau žiūri kaip mes patys reaguojame į tokią situaciją .
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 05 15, 20:35) Papasakokit kas turit patirties su situacija : sheimoje pasirodo naujas vyras arba nauja moteris, ir kaip i tai reaguoja vaikas (vaikai). Net jeigu vaikas sureaguoja teigiamai, visada buna adaptacinis laikotarpis QUOTE(Viesulas @ 2006 05 13, 15:40) Man sie vienisi teveliai kazkokie itartini Velniškai teisingai mąstai, čia daugelis pasirodančių vyrų - perdėm netipiški, kad būtų galima juos priskirti tipiškų vyrų kategorijai. Kaip sakoma "saugokis danajų, net ir dovanas nešančių"
"......Teismai buvo paprašyti atsiųsti 19982000 metais išnagrinėtas bylas dėl vaikų gyvenamosios vietos nustatymo tėvams gyvenant skyrium. Iš viso buvo gauta 360 bylų, iš kurių 274 bylos buvo išnagrinėtos iš esmės, 41 byla nutraukta, 28 bylose sudarytos taikos sutartys, 17 bylų ieškinio pareiškimai palikti nenagrinėti.
Apibendrinamuoju laikotarpiu į teismą dėl vaiko gyvenamosios vietos nustatymo motinos kreipėsi 95 kartus, tėvai 250 kartų, kiti asmenys 15 kartų. Po teismo sprendimo vaiko gyvenamoji vieta nustatyta su tėvu 164 bylose, su motina 124 bylose, su kitais asmenimis 12 bylų, 17 bylų tų pačių tėvų keleto vaikų gyvenamoji vieta nustatyta su skirtingais tėvais. Iš 183 ieškinių, kuriuos pateikė tėvai ir juos teismai išnagrinėjo iš esmės, 149 ieškiniai patenkinti visiškai (81,42 proc.), iš 91 motinų tokių pat pateiktų ieškinių 76 patenkinti visiškai (83,51 proc.)....." QUOTE(murka @ 2006 06 11, 05:25) Velniškai teisingai mąstai, čia daugelis pasirodančių vyrų - perdėm netipiški, kad būtų galima juos priskirti tipiškų vyrų kategorijai. Kaip sakoma "saugokis danajų, net ir dovanas nešančių" o kas jums yra tipiski vyrai??? gal tie kurie gryzta is darbo atsiderebe i sofa su buteliu alaus ir cigarete dantuse . uzsivercia smyrdincias kojas ant stalo pasikaso apzelusia pazasty paglosto nuo alaus ispampusy pilva visa laisva laika praleidzia prie tv arba bare paprasytas ka nors padaryti visada neturi laiko nes yra uzsiemes o zmona atsimena tik isalkes.... ar tai yra tipinis vyras ???? tiesa dar uzmirsau pamineti kad jiem tik seksas galvoi!!!! jai mielosios taip manot tai jus labai siauru paziuru ir esate tipine moteris kuri apie visus sprendzia pagal viena pavizdy o kad gali buti ir kitaip jums yrodineti net neverta nes tai neymanoma QUOTE(tete @ 2006 10 03, 13:38) o kas jums yra tipiski vyrai??? gal tie kurie gryzta is darbo atsiderebe i sofa su buteliu alaus ir cigarete dantuse . uzsivercia smyrdincias kojas ant stalo pasikaso apzelusia pazasty paglosto nuo alaus ispampusy pilva visa laisva laika praleidzia prie tv arba bare paprasytas ka nors padaryti visada neturi laiko nes yra uzsiemes o zmona atsimena tik isalkes.... ar tai yra tipinis vyras ???? tiesa dar uzmirsau pamineti kad jiem tik seksas galvoi!!!! jai mielosios taip manot tai jus labai siauru paziuru ir esate tipine moteris kuri apie visus sprendzia pagal viena pavizdy o kad gali buti ir kitaip jums yrodineti net neverta nes tai neymanoma oi..kaip ziauriai cia ta "tipa"aprasei...vos nesupykino beskaitant.... mes pro langa tokius reik QUOTE(zydruteM @ 2006 10 03, 21:15) galejau ir vaizdingiau aprsyti tik nenorejau siurpinti skaitytoju vis dar laukiu kol kasnors parasys koks tas tipinis vyras kaskaip labai smalsu pasidare kaip jus moterys ir merginos ysivaizduojat
Man tai atrodo, kad visi skirtingi, čia gal moteros pagal savo situaciją apie tuos vyrus ir burnoja
Ačiū vienišams tėčiams, kad auginat savo vaikučius, bet jie ir patys užaugę, tai pasakys ir tie žodžiai atpirks jums visas nuoskaudas
Na nezinau,kaip vyras gali but tipinis...visi zmones yra invidualybes ir visi skirtingi...kiek as pazystu tai bent ir visi vyrai yra skirtingi...vieni i viena puse priplaukia kiti i kita..na kaip ir visos moterys...
bet vis tiek labai megstu posaki: Visi vyrai kiaules,o as neturiu ka apsirenkt QUOTE(tete @ 2006 10 04, 20:58) oi jus moterys ir merginos jusu nuomones pakeisti neymanoma pas mano ex budavo dvi spintos nuo jos rubu lusta bet vistiek amziais vergdavo kad as neturiu kuo apsirengti Na geda prisipazinti ir pas mane taip yra.........nors dabar po gimdymo nelabai...vaikutis dar mazas,tai toli nenueisi...o po miska ir puostis nereik,kad pasivaiksciot:)o ir siaip man juokingai atrodo mama su vezimu,kablais ir miniaku.... QUOTE(zydruteM @ 2006 10 04, 20:04) Na geda prisipazinti ir pas mane taip yra.........nors dabar po gimdymo nelabai...vaikutis dar mazas,tai toli nenueisi...o po miska ir puostis nereik,kad pasivaiksciot:)o ir siaip man juokingai atrodo mama su vezimu,kablais ir miniaku.... Del moteru "neturiu kuo apsirengti" tai man nesenai vienas draugas gerai isverte ka tai reiskia - "neturiu nieko naujo..." O del mamos su vezimu, kablais ir miniaku...Na nezinau, man pvz, keistai atrodo moterys, kurios tapusios mamom, pamirsta , kad jos vis dar yra MOTERYS... Kiekviena moteris turi savo skoni, stiliu, ir nereikia jo pamirsti vien todel kad ji tapo dar ir mama zodziu, bandau pasakyti tai, kad moteris puolusi i krastutinumus (nesvarbu ar puosdamasi, ar apsileisdama) visada man atrodo kvailokai, nepriklausomai nuo to, su vezimu ji eina ar be jo
O del mamos su vezimu, kablais ir miniaku...Na nezinau, man pvz, keistai atrodo moterys, kurios tapusios mamom, pamirsta , kad jos vis dar yra MOTERYS... nemanau kad mama su vezimu, beformiais rubais ir pries savaite plauta galva atrodo geriau nei mama su kablais
Kiekviena moteris turi savo skoni, stiliu, ir nereikia jo pamirsti vien todel kad ji tapo dar ir mama zodziu, bandau pasakyti tai, kad moteris puolusi i krastutinumus (nesvarbu ar puosdamasi, ar apsileisdama) visada man atrodo kvailokai, nepriklausomai nuo to, su vezimu ji eina ar be jo QUOTE(Meda_a @ 2006 10 04, 22:06) Del moteru "neturiu kuo apsirengti" tai man nesenai vienas draugas gerai isverte ka tai reiskia - "neturiu nieko naujo..." O del mamos su vezimu, kablais ir miniaku...Na nezinau, man pvz, keistai atrodo moterys, kurios tapusios mamom, pamirsta , kad jos vis dar yra MOTERYS... Kiekviena moteris turi savo skoni, stiliu, ir nereikia jo pamirsti vien todel kad ji tapo dar ir mama zodziu, bandau pasakyti tai, kad moteris puolusi i krastutinumus (nesvarbu ar puosdamasi, ar apsileisdama) visada man atrodo kvailokai, nepriklausomai nuo to, su vezimu ji eina ar be jo
na as tikrai nesakau,kad mama su neplauta galva ar beformiais rubais geriau...tai netgi manyciau blogiau...
Tiesiog norejau pasakyt,kad man issipuosios nekaip atrodo stumiant vezima misku... Bet jau tikrai nemanau,kad reik pamirst savo stiliu....tiesiog reik jaust kur ir ka rengtis ir daryt... O miniakas mieste ar darbe manau tikrai neblogai atrodo Papildyta:
[quote=Medinis,2006 06 12, 16:46]
Apibendrinamuoju laikotarpiu į teismą dėl vaiko gyvenamosios vietos nustatymo motinos kreipėsi 95 kartus, tėvai 250 kartų, kiti asmenys 15 kartų. Po teismo sprendimo vaiko gyvenamoji vieta nustatyta su tėvu 164 bylose, su motina 124 bylose, su kitais asmenimis 12 bylų, 17 bylų tų pačių tėvų keleto vaikų gyvenamoji vieta nustatyta su skirtingais tėvais. Iš 183 ieškinių, kuriuos pateikė tėvai ir juos teismai išnagrinėjo iš esmės, 149 ieškiniai patenkinti visiškai (81,42 proc.), iš 91 motinų tokių pat pateiktų ieškinių 76 patenkinti visiškai (83,51 proc.)....." ============ Va tokios statistikos as labai ir iekojau.ACIU. Nes pas mane po pusantru metu dvejoniu vis tik atrodo ateina skyrybos. Vienintelis klausimas prie kurio sprendimo bus sunku priprasti: kuris is vaiko tevu liks gyventi vienas... Buvo labai baisu: ar patikes teiseja, kad as galiu susitvarkyti su dviem vaikasi. Bet jeigu statistika tokia, vadinasi viskas priklausys ne nuo kazkokios isankstines nuostatos kad vaikai turi likti su mama.
AČIŪ, MODESTINO
labai gera statistika. as jau geri metai kaip auginu dukryte vienas pats ir nematau didesnio vargo, bet nedavė ramybės tas klausimas, jei kada reikėtu pradėti bylinėtis dėl vaiko gyvenamosios vietos.... dabar manau, kad turiu bent 90 proc. kad vaikas gyventu su manim...
Na tėveliai kaip sekasi tvarkytis?
tikrai,ir kur visi prapuole?vaikuciai uzauginti,ar jau susimetet visi i kruvas?
QUOTE(Rasa21 @ 2006 11 23, 16:10) Papildyta: as sakau kad reik statyt paminklus tiem kurie augina nesavo vaikus arba augina vieni Papildyta: [quote=Modestino,2006 12 23, 22:26] [quote=Medinis,2006 06 12, 16:46] Apibendrinamuoju laikotarpiu į teismą dėl vaiko gyvenamosios vietos nustatymo motinos kreipėsi 95 kartus, tėvai 250 kartų, kiti asmenys 15 kartų. Po teismo sprendimo vaiko gyvenamoji vieta nustatyta su tėvu 164 bylose, su motina 124 bylose, su kitais asmenimis 12 bylų, 17 bylų tų pačių tėvų keleto vaikų gyvenamoji vieta nustatyta su skirtingais tėvais. Iš 183 ieškinių, kuriuos pateikė tėvai ir juos teismai išnagrinėjo iš esmės, 149 ieškiniai patenkinti visiškai (81,42 proc.), iš 91 motinų tokių pat pateiktų ieškinių 76 patenkinti visiškai (83,51 proc.)....." ============ Va tokios statistikos as labai ir iekojau.ACIU. Nes pas mane po pusantru metu dvejoniu vis tik atrodo ateina skyrybos. Vienintelis klausimas prie kurio sprendimo bus sunku priprasti: kuris is vaiko tevu liks gyventi vienas... Buvo labai baisu: ar patikes teiseja, kad as galiu susitvarkyti su dviem vaikasi. Bet jeigu statistika tokia, vadinasi viskas priklausys ne nuo kazkokios isankstines nuostatos kad vaikai turi likti su mama. [/quote] as gal ir ne i tema pabandykit isaugot seima |