Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auginu vaiką vienas!
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
Anile
Na, as is savo patirties (1.mano tevai issiskyre, kai as buvau paaugle, labai labai sunkiai skyresi, su dideliais triuksmais, barniais, negraziais zodziais, vienas kito skaudinimais ir t.t.; 2.as pati esu issiskyrusi, bet visai kitaip nei mano tevai skyresi, tiesiog buvo ilgi pamastymai, ieskojimai iseiciu, bet galu gale liko tik viena iseitis-skyrybos,viena ypac sunki ir triuksminga diena- kai pasakiau vyrui, kad jau viskas ir tikrai negriztamai viskas, ir dar kazkuri laika buvo sunku, bet be triuksmo, t.y. vaiko tai neliete,gal apie metus, kai laikas nuo laiko dar ateidavo visokie kaltinantys sms, pikti skambuciai ir t.t., o po to viskas ramu, nebuvo to-iseinu, pareinu, vel iseinu...)galeciau pasakyti, kad mano vaikas palyginus tikrai lengvai sureagavo i skyrybas, as jai paaskinau situacija, paaiskinau, kad taip buna ir kad musu visu laime tikrai nesumazes jei nebusime drauge, o gal net padides, vienu zodziu tiksliai nepamenu ka kalbejomes, bet tikrai zinau kad paaiskinau, tiesiog nurodziau pavyzdzius is pazystamu tarpo kur laimingai gyvena net isiskyre zmones...kazkaip pavyzdziais vaikui lengviau viska isaiskinti...dabar esu labai laiminga, kad nepaluzau...manau ir vaikas laimingas, nes laiminga as...
MamiČiukas
visai įdomu buvo pasiskaitynėti įvairių nuomonių (daugiausiai aišku moteriškų) wink.gif ax.gif

aš taip pat jungiuosiu į tą būrelį, ieškančių vienišo tėvelio antrajai pusei... 4u.gif
JOGUNNDA
Skaitau... Skaitau... Galvoju, kad būtų gerai jungtis vienišoms-negalinčioms pastoti ir vienišiems tėveliams. Būtų triguba nauda...
Tarasca
arba vienišiems tėveliams ir vienišoms mamytėms, tada būtų keturguba nauda... tik klausimas ar atrasim taip greit tą mielą širdelei smile.gif
draugs
Nauda, nauda .....
O aš manau yr dar toks dalyks kaip meile. Žemaitiškai sakant Limp viens prie kita arba ne ir ne ka tepadarysi smile.gif
g.gif
JOGUNNDA
Ne, naudos čia niekas neieško... Bet nuo likimo nepabėgsi. Turiu problemų su pastojimu, neturiu vaikučių, jau spėjau ir su vyru išsiskirti verysad.gif , tai kodėl pvz. to savo likimo nepakreipus į kurią nors pusę. Pastaruoju metu dažnai pagalvoju, kad reikėtų atkreipti dėmesį į vienišus tėvelius. Aišku, pirmiausiai vienas prie kito turi lipti... Bet žmonėms pasitaiko, kada našlys susirandą našlę. Samoningai... Panašaus likimo... Ir sulimpa..
Tarasca
vargšiuke sad.gif o gal dar ne laikas a? žinai kaip kartais būna, nėra nėra vaikučių, o paskui visai netyčia ir netikėtai pastoja. pati vieną tokią pažystu, nei vaistai padėjo, nei brazausko duktė, niekas. o praėjo kiek laiko ir jiems patiems netikėtai - vaikiukas smile.gif

draugs, čia apie naudą perkeltine prasme smile.gif o jei tos kibirkštėlės nebus, tai nieko ir neišeis
JOGUNNDA
QUOTE(Tarasca @ 2006 04 06, 11:55)
vargšiuke sad.gif o gal dar ne laikas a? žinai kaip kartais būna, nėra nėra vaikučių, o paskui visai netyčia ir netikėtai pastoja. pati vieną tokią pažystu, nei vaistai padėjo, nei brazausko duktė, niekas. o praėjo kiek laiko ir jiems patiems netikėtai - vaikiukas smile.gif

draugs, čia apie naudą perkeltine prasme smile.gif o jei tos kibirkštėlės nebus, tai nieko ir neišeis
*

Ai, as jau praradau viltį... Kada tada laikas? Šeštadienį 30-metis doh.gif Metai bėga labai greitai. O mano buvusio vyro draugė dabar laukiasi smile.gif jau 10 savaičių. Mes 7 metus išgyvenom ir visas klinikas išmaišėm.... Turėjau draugą po vyro 2 metus, nesisaugojau nei karto. Ir nieko....

draugs
Su gimtadieniu kai ką iš anksto 4u.gif .
O dėl vaikučių tai visaip būna. Skeptiškas aš dėl stebuklų, bet teleloto vistiek kartais nusiperku smile.gif))). Taip ir tu netikek o vistik pasitaiko smile.gif.
O nauda perkeltine prasme ar ne vistik turi eit po Amūro pašaudymo . O iš tikro kai tas kartais nušauna tai nei blaivus prots nei nauda nebetur prasmes....
Tarasca
reikia pirma padaryt bendrą tėtukų ir mamyčių susitikimą, kad tasai Amūras turėtų į ką šaudyt. tongue.gif

o blaivų protą geriau tegu palieka smile.gif

ir as sveikinu su gimtadieniu happybday.gif
JOGUNNDA
Ačių labai už sveikinimus biggrin.gif
Jo, pirksiu teleloto... Gal išlošiu aukso puodą arba nors didyjį prizą ir galėčiau darytis dirbtinius apvaisinimus biggrin.gif

O dėl susitikimų, tai būtų super. Gal ką ir nušautų tas Amūras... biggrin.gif
Tarasca
nėr už ką, nėr už ką, tai ką tėtukai kur renkamės? smile.gif
draugs
Tai kiek čia tų vienišių ?
sunglasses2.gif

Poli1
QUOTE(draugs @ 2006 04 07, 23:02)
Tai kiek čia tų vienišių ? 
sunglasses2.gif
*

Oi daug daug, štai aš viena iš jų biggrin.gif
draugs
Malonu Poli1 . Be to mėgstu pirtį taigi tai kaip ir natūrali aromoterapija thumbup.gif .
voveriukas36
Nepykit, bet kažkoks priedurnių kampelis gaunasi, kai moterys temas užveda. Vyrai gali pakalbėt apie žvejybą, krepšinį, futbolą ir alų, bet ne apie tai, kokią košę kurį vakarą virė. Palaiminti tie, kurie tai daro (verda, kepa, skalbia, lygina drabužius, savo žmonas visokiiais būdais tenkina), bet kalbėt apie tai - nesamonė.

IMHO
Tarasca
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 04 11, 02:47)
Nepykit, bet kažkoks priedurnių kampelis gaunasi, kai moterys temas užveda. Vyrai gali pakalbėt apie žvejybą, krepšinį, futbolą ir alų, bet ne apie tai, kokią...
*

ko gi čia burbuliuoji??? atrodo nė viena iš mūsų apie košių virimą nekalbėjo g.gif
o kad mamulytės nori vienišus tėtukus pakibinti, tai gal ne taip jau baisu a? biggrin.gif
JelenaT
TAI KA, DAROME SARASHA VIENISHU MAMU IR TETUKU? mirksiukas.gif
DVIGUBAS MEETAS BUS? KAS UZH? bigsmile.gif JEI RIMTAI, NEMANAU, KAD TAI BLOGAI, KAD MAMOS IESHKO VYRU- TETUKU, NES VYRUI, KURIS VAIKU NETURI, TURETU BUTI NELENGVA, JEI SUEITU SU MOTERIM ,GAUDAMAS IR ''GATAVA'' SHEIMA ISHKART smile.gif BENT JAU ASH MATAU TARP DRAUGIU IR DRAUGU- TAI PROBLEMA. NE KA LENGVIAU, JEI VYRAS, JAU TEVELIS, ISHSIRENKA PANELE, KURI SAVU VAIKU NETURI, NES GAUNASI PAVYYYDAS TOKS NEGERAS TIEMS VAIKAMS... smile.gif
Poli1
Štai iš draugs jau yra pasiūlymas dėl pirtelės, o voveriukas36 siūlo virti košes biggrin.gif , aš siūlau važiuoti prie jūros, kokie dar pasiūlymai? Gal vis dėl to išeis ką nors ir kur nors susiorganizuot mirksiukas.gif
JelenaT
QUOTE(Poli1 @ 2006 04 12, 19:14)
Štai iš draugs jau yra pasiūlymas dėl pirtelės, o voveriukas36 siūlo virti košes  biggrin.gif , aš siūlau važiuoti prie jūros, kokie dar pasiūlymai? Gal vis dėl to išeis ką nors ir kur nors susiorganizuot  mirksiukas.gif
*

GUDRI LAPE, PATI PRIE JUROS, NORI PINIGU KELIONEI NEISHLEISTI?!!! lotuliukas.gif
YRA ADRESAS TOKS WWW.DARNIPORA.LT, UZHMESK AKI, CIA SHIAIP, PAGANYTI AKIS ax.gif
Poli1
QUOTE(JelenaT @ 2006 04 12, 19:30)
GUDRI LAPE, PATI PRIE JUROS, NORI PINIGU KELIONEI NEISHLEISTI?!!!  lotuliukas.gif
YRA ADRESAS TOKS WWW.DARNIPORA.LT, UZHMESK AKI, CIA SHIAIP, PAGANYTI AKIS  ax.gif
*

Cha, o koks kažin tavo pasiūlymas? Kažkodėl nė vienas dar nepaprieštaravo dėl jūros bigsmile.gif O į darnipora aš ne tik akį užmečiau, bet jau ir pasimatymą su vienu planuoju ax.gif Beje irgi prie jūros bigsmile.gif
draugs
lotuliukas.gif Nu smagu , kad jūs tokios linksmos ir įžvalgios. O be to ir tuo ten psichologu pasitikit, jei testa praeisit tai ir i meeta pakviesim, jei ne ka čia pinigus kelionei išmest lotuliukas.gif
Tarasca
o kaži, ar pats praeisi tą testą? biggrin.gif
draugs
Biesai žina su tais testais smile.gif . Nu bet kai užeis morčiaus laikas reiks pabandyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Čia geraja geraja prasme ir ner ko pošlybių kokių mana pasakyme įžvelgt. schmoll.gif
Tarasca
nu ir kas gi drįstų čia kokias pošlybes įžvelgt??? jeigu žmogui morčius tai morčius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
JOGUNNDA
QUOTE(draugs @ 2006 04 19, 23:42)
Biesai žina su tais testais smile.gif . Nu bet kai užeis morčiaus laikas reiks pabandyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Čia geraja geraja prasme ir ner ko pošlybių kokių mana pasakyme įžvelgt.  schmoll.gif
*

Aš tai pavyzdžiui, norėčiau susirasti draugą. Man jau 30 metų, gyvenu provincijoje, nėra kur išeiti pasižmonėti... Nu ir sprendžiau tuos testus. Sakau, gal kas išeis... g.gif Ir ką jūs man... Bet po kolkas niekas nekimba. Ten mažas judėjimas, nu bet gal rimtesnis negu kituose tinklapiuose...

Tarasca
man tai keisčiausia, kad yra tiek daug žmonių be antrų pusių ir visi kalba tą patį, kad nori kažką susirasti, bet ... kažkodėl nesusiranda g.gif
Poli1
Yra tik keli variantai: arba bijo arba per dideli reikalavimai antrai pusei. Pas mane turbūt per dideli reikalavimai ax.gif
JelenaT
QUOTE(Poli1 @ 2006 04 21, 19:44)
Yra tik keli variantai: arba bijo arba per dideli reikalavimai antrai pusei. Pas mane turbūt per dideli reikalavimai  ax.gif
*

Vat ir ash manau- per daug noriu arba per sena... "darnipora'' man neatsirado nei 1 tinkancio... smile.gif
JOGUNNDA
QUOTE(JelenaT @ 2006 04 21, 21:05)
Vat ir ash manau- per daug noriu arba per sena... "darnipora'' man neatsirado nei 1 tinkancio...  smile.gif
*

Nenusimink drauge, man ten irgi nei vienas neparasė. Ai, išvis apie tuos "vyrus" tyliu....

Papildyta:
QUOTE(Poli1 @ 2006 04 21, 20:44)
Yra tik keli variantai: arba bijo arba per dideli reikalavimai antrai pusei. Pas mane turbūt per dideli reikalavimai  ax.gif
*

Pas mane nei dideli, nei ka.. Noriu susirasti paprasta zmogiuką, draugas kad butų... Bet jiems tik vienas galvoj.... Pradėsiu aš jų visų tuoj nekest..
JelenaT
QUOTE(JOGUNNDA @ 2006 04 22, 00:05)
Nenusimink drauge, man ten irgi nei vienas neparasė. Ai, išvis apie tuos "vyrus" tyliu....

Papildyta:
Pas mane nei dideli, nei ka.. Noriu susirasti paprasta zmogiuką, draugas kad butų... Bet jiems tik vienas galvoj.... Pradėsiu aš jų visų tuoj nekest..
*

g.gif TAIGI kas tau ''nei dideli..'', kitam gali but ''per daug''.... smile.gif
Elfvaldas
Esu vienišas tėvas. Istorija jau tapusi klasikinė - mama išvažiavo i Angliją... Gyvenam dviese jau antri metai ax.gif ax.gif
Saltanose
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 23, 21:01)
Esu vienišas tėvas. Istorija jau tapusi klasikinė - mama išvažiavo i Angliją... Gyvenam dviese jau antri metai ax.gif  ax.gif
*

Sėkmės Tau ir stiprybės! Įsivaizduoju, kad labai sunku. Tačiau pasistenkite, kad vaikutis nebūtų ilgai atskirtas nuo mamos. Kuo ilgiau vaikas jos nematys, tai vėliau tuo mažiau jos jam ir bereiks, nutrūks vaiką ir motiną siejantis psichologinis ryšys. Šiomis dienomis girdėjau per radiją, kad vaikai dalyvauja specialiai surengtame projekte, rašo Vyriausybei savo patarimus, kaip gerinti vaikų ateitį. Ar ne skaudu girdėti, kai vaikas rašo: ,,Duokite mano tėčiui (mamai) darbo čia, Lietuvoje! Man reikia tėčio (mamos) kiekvieną dieną! Kodėl jie turi dirbti užsienyje?!"
Tolimesni mano komentarai, manau, nereikalingi...
Tarasca
Sveikutis Elfvaldai smile.gif geras nikas thumbup.gif truputį elfas, truputį Valdas smile.gif vos ištariu lotuliukas.gif
emm o tu vienišas tėvas ar ir vienišas vyras? biggrin.gif
Gulka
"Auginu vaiką vienas!, vieniši tėveliai, kaip tvarkotės?" kaip suprantu tema tokia? O paskutinius psl pasiskaičius pasirodo, kad pataikau į temą " Vienišas tėvelis+ vieniša mamytė,gal kas išeis?" blush2.gif
Gražu skaityt kaip tėveliai tvarkosi, bet kad nelabai čia jūs patirtimi dalinanties, matyt mamkos ir vėl su savo trigrašiais sumaišė visas kortas doh.gif
Sėkmės auginant vaikučius 4u.gif
JOGUNNDA
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 23, 23:01)
Esu vienišas tėvas. Istorija jau tapusi klasikinė - mama išvažiavo i Angliją... Gyvenam dviese jau antri metai ax.gif  ax.gif
*

Na ir kaip jums sekasi? Įdomu būtų sužinoti ka nors daugiau...
Elfvaldas
Sveikos mamos! ax.gif
Gyvenu su sunum jau antri metai dviese. pirmus metus buvau tik laukiantis vienishas tetis, dabar jau esu ir vienishas vyras 4u.gif Myliu vaikus, todel gyvenimas man visai mielas. Turim "netradicine" mama, bet yra kaip yra ax.gif
mamulia
QUOTE(koalamama @ 2006 04 24, 10:50)
"Auginu vaiką vienas!, vieniši tėveliai, kaip tvarkotės?" kaip suprantu tema tokia? O paskutinius psl pasiskaičius pasirodo, kad pataikau į temą " Vienišas tėvelis+ vieniša mamytė,gal kas išeis?" blush2.gif
Gražu skaityt kaip tėveliai tvarkosi, bet kad nelabai čia jūs patirtimi dalinanties, matyt mamkos ir vėl su savo trigrašiais sumaišė visas kortas doh.gif
Sėkmės auginant vaikučius 4u.gif
*

na ir kas čia tokio? Tegul pažindinasi žmonės, negi gaila?
Tarasca
koalamama, kadangi tėveliukai patys nedrįsta pasidalinti mintim, tai mes juos už liežuvio traukt bandom biggrin.gif o paskui ir nukrypstam truputuką.

...aš irgi su sūneliu, tik jau nebe du metai, o cieli 4 g.gif įdomiausia bus, kai reiks jį mokint kokių nors vyriškų gudrybių hmm... biggrin.gif įdomu ar tėtukam, vieniem mergytes auginantiem, tokių klausimų neiškyla, kaip geriau patart, pamokint vaiką.
Gulka
QUOTE(Tarasca @ 2006 04 25, 08:50)
koalamama, kadangi tėveliukai patys nedrįsta pasidalinti mintim, tai mes juos už liežuvio traukt bandom  biggrin.gif  o paskui ir nukrypstam truputuką.
...aš irgi su sūneliu, tik jau nebe du metai, o cieli 4  g.gif  įdomiausia bus, kai reiks jį mokint kokių nors vyriškų gudrybių hmm...  biggrin.gif  įdomu ar tėtukam, vieniem mergytes auginantiem, tokių klausimų neiškyla, kaip geriau patart, pamokint vaiką.
*

Jei tik jums geriau mirksiukas.gif , bet maniau kad vat vat įdomu būtų patirtimi pasidalint, o susieit, tai tik thumbup.gif wub.gif Jei viskas jums atitiktų, o svarbiausia vaikai priimtų naują mama/tėtį ax.gif bigsmile.gif Gal iki gudrybių surasi ir tėvelį blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 24, 21:59)
Sveikos mamos! ax.gif
Gyvenu su sunum jau antri metai dviese. pirmus metus buvau tik laukiantis vienishas tetis, dabar jau esu ir vienishas vyras 4u.gif Myliu vaikus, todel gyvenimas man visai mielas. Turim "netradicine" mama, bet yra kaip yra ax.gif
*

O tavo sūnaus gražus vardelis wub.gif Juk jis jau nebemažiukas. Kaip susitvarkot su tuom, kad tik jūs abu, nejau neklausinėja apie mamą? ax.gif
JelenaT
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 24, 22:59)
Sveikos mamos! ax.gif
*

4u.gif Labas! Ar Bartvydas bendrauja su mama? Ar eis shiais metais i mokykla?Mano mazhoji metais vyresne uzh tavishki, su tevu nebendrauja, jis ''pamirsho'' vaikus... Visos mano pastangos, kad vaikai su tevu nors telefonu kalbetu, nuejo veltui- jam nereikia ju be manes ... sad.gif Galiu tik patarti- jei imanoma ishlaikyti bendravima tarp mamos ir sunaus- pasistengti verta. O jei ne- sekmes surandant mamos pavaduotoja smile.gif
Elfvaldas
To Koalamama:
Musu mamos ir sunaus ryshys yra "netradicinis" nuo pat jo gimimo. Mama paskambina karts nuo karto, aplanko kelis kart per metus, tada bent pabuunam visi tryse. Matau, kad vaikui truxta mamos, bet yra kaip yra. Jis ir supranta mamą kaip "mama anglijoj".

To JelenaT:
Tai štai tox pas mus bendravimas vaiko ir mamos. Mes su mama daugiau bendraujam, telefonu, e-pashtu, aš dažniau ja aplankydavau, bet tiesiog manau padariau daugiau negu reikia bandydamas išlaikyti šeimą. Manau kad musu santykiai liks draugiški, ir ji nepamirš savo vaiko. I mokykla shiais metais tikriausiai dar nevesiu sunaus. Dar pratesiu jam nerupestinga vaikyste, sau nerupestinga jaunyste thumbup.gif thumbup.gif
JelenaT
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 25, 23:43)
To Koalamama:
Musu mamos ir sunaus ryshys yra "netradicinis" nuo pat jo gimimo. Mama paskambina karts nuo karto, aplanko kelis kart per metus, tada bent pabuunam visi tryse. Matau, kad vaikui truxta mamos, bet yra kaip yra.  Jis ir supranta mamą kaip "mama anglijoj".

To JelenaT:
Tai štai tox pas mus bendravimas vaiko ir mamos. Mes su mama daugiau bendraujam, telefonu, e-pashtu, aš dažniau ja aplankydavau, bet tiesiog manau padariau daugiau negu reikia bandydamas išlaikyti šeimą. Manau kad musu santykiai liks draugiški, ir ji nepamirš savo vaiko. I mokykla shiais metais tikriausiai dar nevesiu sunaus. Dar pratesiu jam nerupestinga vaikyste, sau nerupestinga jaunyste thumbup.gif  thumbup.gif
*

Na. ash rashiau ne apie sheimos ishlaikyma, o apie sunaus ir mamos...Gerai, jei nors taip, mano eksas net su Gimimo diena nesveikina vaiku sad.gif
O del mokyklos- tai tu teisus. Mano dicke ishejo 6 metu ir 1 men., tai mazhaja tik shiais metais leisiu, jau 7 metu ir 8 menesiu bus smile.gif Nors mokykloje didzhioji ketvirta pagal pazh., bet sveikatos tai neuzhtenka, per didelis kruvelis tie mokslai. 2 klaseje tai siaubas buvo, asharos nedzhiuvo sad.gif
Mano mazhoji nuo spalio pas mano mama,nes nutarta buvo, kad paruoshiamaja ji baigs Klaipedoj, o ash i Vilniu ishvazhiavau sad.gif Laukiu - nesulaukiu, kada gi ji pas mane jau bus. Skambinames po kelis kartus per diena, bet... Na nesuprantu ash, kaip tos mamos vaikus palieka...
Mes lankom vaiku namus Zhirmunuose, tai ten tiek daug geru vaiku, kuriu tevelems ir mamoms ne iki ju sad.gif Taip kad tavo suneliui labai pasiseke, kad turi tave toki atsakinga smile.gif
Sekmes jums!
!
bedugne
Mano ex sakydavo:"duok man vaika, as uzauginsiu!".
Apsikakotu po dienos unsure.gif .Esu beveik tikra.

Meda_a
QUOTE(bedugne @ 2006 04 26, 11:19)
Mano ex sakydavo:"duok man vaika, as uzauginsiu!".
Apsikakotu po dienos unsure.gif .Esu beveik tikra.
*

Mano ex irgi taip sake, o kai karta paprasiau kad vienas su vaiku pabutu pusdieni, tai jau po 15 min skambino kviesdamasis pagalbos biggrin.gif Veliau patikslino, kokiu budu jis ta vaika augintu: .mamai nuvesciau.... blink.gif be komentaru doh.gif

O siaip tai man labai butu idomu suzinoti kaip tvarkosi vienisi teveliai auginantys dukrytes, nes as jau dabar labai jaudinuos kas bus mano sunums .vyriskuoju. pavyzdziu, ar sugebesiu zaist su jais .vyriskus. zaidimus, konsultuot lyt.brendimo klausimais ir t.t. g.gif Kad ir kaip stengciaus, niekada netapsiu teciu. blush2.gif
Tai vat, teveliai, kaip tvarkotes su tais grynai .mergaitiskais.dalykeliais? 4u.gif
Elfvaldas
Jus rašot "mano ex", tai jus vienos vaikus auginat, ar turit "naujus tečius"?
Kaip jums atrodo, ar susirasti moteri bunant vienišu tevu taip pat sunku kaip susirasti vyra vienišai mamai? ax.gif Ar žymiai lengviau susirasti tokia pat vieniša mama? cool.gif
Tarasca
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 26, 21:35)
Kaip jums atrodo, ar susirasti moteri bunant vienišu tevu taip pat sunku kaip susirasti vyra vienišai mamai? ax.gif Ar žymiai lengviau susirasti tokia pat vieniša mama? cool.gif
*

o čia geras klausimas smile.gif net neįsivaizduoju, man atrodo, kai žmogus pakankamai subrendęs tai jam nebus labai baisu, kad antroji pusė turi vaiką. o jei svarbiau paties poreikiai ir laisvė, tai tada vaikas problemų sukelia.

Meda_a aš irgi jaudinuosi kaip reiks sūneliui visus tuos vyriškus dalykėlius išaiškint ir kas jam pavyzdžiu bus. kol kas senelis; o toliau galas žino
JelenaT
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 26, 21:35)
*

Ash viena shio metu. Mastau, kad moterishkei , kuri savo vaiku neturi, sunku su vyru, kuris jau tevelis, net jei jis negyvena kartu su vaikais. Tai ish mano draugiu patirties. Susirasti antra puse vyrui su vaiku net lengviau, manau, nes tokios jau tos moteris, kad vyras , kuris pats vaika augina- tai jau stebuklas. Tarp kitko, ash pati ant to kabliuko , jauna budama, pakliuvau, nes mano ex augino sunu pats( neva).Kai mes susipazhinom, sunus jau savarankishkas buvo. Galvojau- uzhaugines zhinos, kaip nelengva vaikus auginti...O paaishkejo, kad vaika mociute uzhauginusi, tevas tik kad kartu gyveno. .. sad.gif Kiek ish kalbu su vyrais zhinau, tai jie bijo, kad svetimus vaikus ishlaikyti materialiai reikes... Shiais laikais ir savu nelabai nori aprupinti, ka apie svetimus kalbeti...
Meda_a
As viena auginu savo zuikius, jei butu koks nors naujas vyrelis, tai jis turetu but mano vaikams beveik tevelis, ir tokiu atveju nekiltu klausimu, del vyriskojo pavyzdzio. Kolkas mano vaikai matydami tik moteriskaji pvz. nes net ir is senelio siuo klausimu jokios naudos verysad.gif

o del vienisu teveliu... Manau kad jiems vistiek lengviau susirasti antra puse, na bent jau man vyro vaikai tikrai nebutu nasta.
Tiesiog kazkaip dazniausiai zmones i vienisa teveli reaguoja kaip i didvyri, moterys iskart susizavi kaip rupestingumo isikunijimu, taigi vyras gali drasiai uzkalbint jam patikusia moteri ir tiek, o stai jei moteris uzkalbins jai patikusiji ir prisipazins kad yra vienisa mama, daugumai vyruku isijungia pavojaus signalas <bando primest man savo vaikus> stupid.gif

be to, moterys tolerantiskiau reaguoja i tai jog tevelis negali bet kada ir bet kiek uztrukti pasimatyme smile.gif o ir siaip...

Ai vat sedziu namie viena su vaikais ir ruosiuos prie lango klijuot plakata >ieskau draugo kurio negasdintu mano vaikai> kaip manot gal kada nors kas nors uzsuks lotuliukas.gif
Tarasca
niu į tokį plakatą tikrai atkreips dėmesį lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.