Na, as is savo patirties (1.mano tevai issiskyre, kai as buvau paaugle, labai labai sunkiai skyresi, su dideliais triuksmais, barniais, negraziais zodziais, vienas kito skaudinimais ir t.t.; 2.as pati esu issiskyrusi, bet visai kitaip nei mano tevai skyresi, tiesiog buvo ilgi pamastymai, ieskojimai iseiciu, bet galu gale liko tik viena iseitis-skyrybos,viena ypac sunki ir triuksminga diena- kai pasakiau vyrui, kad jau viskas ir tikrai negriztamai viskas, ir dar kazkuri laika buvo sunku, bet be triuksmo, t.y. vaiko tai neliete,gal apie metus, kai laikas nuo laiko dar ateidavo visokie kaltinantys sms, pikti skambuciai ir t.t., o po to viskas ramu, nebuvo to-iseinu, pareinu, vel iseinu...)galeciau pasakyti, kad mano vaikas palyginus tikrai lengvai sureagavo i skyrybas, as jai paaskinau situacija, paaiskinau, kad taip buna ir kad musu visu laime tikrai nesumazes jei nebusime drauge, o gal net padides, vienu zodziu tiksliai nepamenu ka kalbejomes, bet tikrai zinau kad paaiskinau, tiesiog nurodziau pavyzdzius is pazystamu tarpo kur laimingai gyvena net isiskyre zmones...kazkaip pavyzdziais vaikui lengviau viska isaiskinti...dabar esu labai laiminga, kad nepaluzau...manau ir vaikas laimingas, nes laiminga as...
visai įdomu buvo pasiskaitynėti įvairių nuomonių (daugiausiai aišku moteriškų)
aš taip pat jungiuosiu į tą būrelį, ieškančių vienišo tėvelio antrajai pusei...
Skaitau... Skaitau... Galvoju, kad būtų gerai jungtis vienišoms-negalinčioms pastoti ir vienišiems tėveliams. Būtų triguba nauda...
arba vienišiems tėveliams ir vienišoms mamytėms, tada būtų keturguba nauda... tik klausimas ar atrasim taip greit tą mielą širdelei
Nauda, nauda .....
O aš manau yr dar toks dalyks kaip meile. Žemaitiškai sakant Limp viens prie kita arba ne ir ne ka tepadarysi
Ne, naudos čia niekas neieško... Bet nuo likimo nepabėgsi. Turiu problemų su pastojimu, neturiu vaikučių, jau spėjau ir su vyru išsiskirti
vargšiuke
draugs, čia apie naudą perkeltine prasme QUOTE(Tarasca @ 2006 04 06, 11:55) vargšiuke draugs, čia apie naudą perkeltine prasme Ai, as jau praradau viltį... Kada tada laikas? Šeštadienį 30-metis
Su gimtadieniu kai ką iš anksto
O dėl vaikučių tai visaip būna. Skeptiškas aš dėl stebuklų, bet teleloto vistiek kartais nusiperku O nauda perkeltine prasme ar ne vistik turi eit po Amūro pašaudymo . O iš tikro kai tas kartais nušauna tai nei blaivus prots nei nauda nebetur prasmes....
reikia pirma padaryt bendrą tėtukų ir mamyčių susitikimą, kad tasai Amūras turėtų į ką šaudyt.
o blaivų protą geriau tegu palieka ir as sveikinu su gimtadieniu
Ačių labai už sveikinimus
Jo, pirksiu teleloto... Gal išlošiu aukso puodą arba nors didyjį prizą ir galėčiau darytis dirbtinius apvaisinimus O dėl susitikimų, tai būtų super. Gal ką ir nušautų tas Amūras...
nėr už ką, nėr už ką, tai ką tėtukai kur renkamės?
Tai kiek čia tų vienišių ?
Malonu Poli1 . Be to mėgstu pirtį taigi tai kaip ir natūrali aromoterapija
Nepykit, bet kažkoks priedurnių kampelis gaunasi, kai moterys temas užveda. Vyrai gali pakalbėt apie žvejybą, krepšinį, futbolą ir alų, bet ne apie tai, kokią košę kurį vakarą virė. Palaiminti tie, kurie tai daro (verda, kepa, skalbia, lygina drabužius, savo žmonas visokiiais būdais tenkina), bet kalbėt apie tai - nesamonė.
IMHO QUOTE(voveriukas36 @ 2006 04 11, 02:47) Nepykit, bet kažkoks priedurnių kampelis gaunasi, kai moterys temas užveda. Vyrai gali pakalbėt apie žvejybą, krepšinį, futbolą ir alų, bet ne apie tai, kokią... ko gi čia burbuliuoji??? atrodo nė viena iš mūsų apie košių virimą nekalbėjo o kad mamulytės nori vienišus tėtukus pakibinti, tai gal ne taip jau baisu a?
TAI KA, DAROME SARASHA VIENISHU MAMU IR TETUKU?
DVIGUBAS MEETAS BUS? KAS UZH?
Štai iš draugs jau yra pasiūlymas dėl pirtelės, o voveriukas36 siūlo virti košes
QUOTE(Poli1 @ 2006 04 12, 19:14) Štai iš draugs jau yra pasiūlymas dėl pirtelės, o voveriukas36 siūlo virti košes GUDRI LAPE, PATI PRIE JUROS, NORI PINIGU KELIONEI NEISHLEISTI?!!! YRA ADRESAS TOKS WWW.DARNIPORA.LT, UZHMESK AKI, CIA SHIAIP, PAGANYTI AKIS QUOTE(JelenaT @ 2006 04 12, 19:30) GUDRI LAPE, PATI PRIE JUROS, NORI PINIGU KELIONEI NEISHLEISTI?!!! YRA ADRESAS TOKS WWW.DARNIPORA.LT, UZHMESK AKI, CIA SHIAIP, PAGANYTI AKIS Cha, o koks kažin tavo pasiūlymas? Kažkodėl nė vienas dar nepaprieštaravo dėl jūros
o kaži, ar pats praeisi tą testą?
Biesai žina su tais testais
Čia geraja geraja prasme ir ner ko pošlybių kokių mana pasakyme įžvelgt.
nu ir kas gi drįstų čia kokias pošlybes įžvelgt??? jeigu žmogui morčius tai morčius
QUOTE(draugs @ 2006 04 19, 23:42) Biesai žina su tais testais Čia geraja geraja prasme ir ner ko pošlybių kokių mana pasakyme įžvelgt. Aš tai pavyzdžiui, norėčiau susirasti draugą. Man jau 30 metų, gyvenu provincijoje, nėra kur išeiti pasižmonėti... Nu ir sprendžiau tuos testus. Sakau, gal kas išeis...
man tai keisčiausia, kad yra tiek daug žmonių be antrų pusių ir visi kalba tą patį, kad nori kažką susirasti, bet ... kažkodėl nesusiranda
Yra tik keli variantai: arba bijo arba per dideli reikalavimai antrai pusei. Pas mane turbūt per dideli reikalavimai
QUOTE(JelenaT @ 2006 04 21, 21:05) Nenusimink drauge, man ten irgi nei vienas neparasė. Ai, išvis apie tuos "vyrus" tyliu.... Papildyta: QUOTE(Poli1 @ 2006 04 21, 20:44) Yra tik keli variantai: arba bijo arba per dideli reikalavimai antrai pusei. Pas mane turbūt per dideli reikalavimai Pas mane nei dideli, nei ka.. Noriu susirasti paprasta zmogiuką, draugas kad butų... Bet jiems tik vienas galvoj.... Pradėsiu aš jų visų tuoj nekest.. QUOTE(JOGUNNDA @ 2006 04 22, 00:05) Nenusimink drauge, man ten irgi nei vienas neparasė. Ai, išvis apie tuos "vyrus" tyliu.... Papildyta: Pas mane nei dideli, nei ka.. Noriu susirasti paprasta zmogiuką, draugas kad butų... Bet jiems tik vienas galvoj.... Pradėsiu aš jų visų tuoj nekest..
Esu vienišas tėvas. Istorija jau tapusi klasikinė - mama išvažiavo i Angliją... Gyvenam dviese jau antri metai
QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 23, 21:01) Esu vienišas tėvas. Istorija jau tapusi klasikinė - mama išvažiavo i Angliją... Gyvenam dviese jau antri metai Sėkmės Tau ir stiprybės! Įsivaizduoju, kad labai sunku. Tačiau pasistenkite, kad vaikutis nebūtų ilgai atskirtas nuo mamos. Kuo ilgiau vaikas jos nematys, tai vėliau tuo mažiau jos jam ir bereiks, nutrūks vaiką ir motiną siejantis psichologinis ryšys. Šiomis dienomis girdėjau per radiją, kad vaikai dalyvauja specialiai surengtame projekte, rašo Vyriausybei savo patarimus, kaip gerinti vaikų ateitį. Ar ne skaudu girdėti, kai vaikas rašo: ,,Duokite mano tėčiui (mamai) darbo čia, Lietuvoje! Man reikia tėčio (mamos) kiekvieną dieną! Kodėl jie turi dirbti užsienyje?!" Tolimesni mano komentarai, manau, nereikalingi...
Sveikutis Elfvaldai
emm o tu vienišas tėvas ar ir vienišas vyras?
"Auginu vaiką vienas!, vieniši tėveliai, kaip tvarkotės?" kaip suprantu tema tokia? O paskutinius psl pasiskaičius pasirodo, kad pataikau į temą " Vienišas tėvelis+ vieniša mamytė,gal kas išeis?"
Gražu skaityt kaip tėveliai tvarkosi, bet kad nelabai čia jūs patirtimi dalinanties, matyt mamkos ir vėl su savo trigrašiais sumaišė visas kortas Sėkmės auginant vaikučius
Sveikos mamos!
Gyvenu su sunum jau antri metai dviese. pirmus metus buvau tik laukiantis vienishas tetis, dabar jau esu ir vienishas vyras QUOTE(koalamama @ 2006 04 24, 10:50) "Auginu vaiką vienas!, vieniši tėveliai, kaip tvarkotės?" kaip suprantu tema tokia? O paskutinius psl pasiskaičius pasirodo, kad pataikau į temą " Vienišas tėvelis+ vieniša mamytė,gal kas išeis?" Gražu skaityt kaip tėveliai tvarkosi, bet kad nelabai čia jūs patirtimi dalinanties, matyt mamkos ir vėl su savo trigrašiais sumaišė visas kortas Sėkmės auginant vaikučius na ir kas čia tokio? Tegul pažindinasi žmonės, negi gaila?
koalamama, kadangi tėveliukai patys nedrįsta pasidalinti mintim, tai mes juos už liežuvio traukt bandom
...aš irgi su sūneliu, tik jau nebe du metai, o cieli 4 QUOTE(Tarasca @ 2006 04 25, 08:50) koalamama, kadangi tėveliukai patys nedrįsta pasidalinti mintim, tai mes juos už liežuvio traukt bandom ...aš irgi su sūneliu, tik jau nebe du metai, o cieli 4 Jei tik jums geriau Papildyta: QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 24, 21:59) Sveikos mamos! Gyvenu su sunum jau antri metai dviese. pirmus metus buvau tik laukiantis vienishas tetis, dabar jau esu ir vienishas vyras O tavo sūnaus gražus vardelis QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 24, 22:59) Sveikos mamos! Gyvenu su sunum jau antri metai dviese. pirmus metus buvau tik laukiantis vienishas tetis, dabar jau esu ir vienishas vyras
To Koalamama:
Musu mamos ir sunaus ryshys yra "netradicinis" nuo pat jo gimimo. Mama paskambina karts nuo karto, aplanko kelis kart per metus, tada bent pabuunam visi tryse. Matau, kad vaikui truxta mamos, bet yra kaip yra. Jis ir supranta mamą kaip "mama anglijoj". To JelenaT: Tai štai tox pas mus bendravimas vaiko ir mamos. Mes su mama daugiau bendraujam, telefonu, e-pashtu, aš dažniau ja aplankydavau, bet tiesiog manau padariau daugiau negu reikia bandydamas išlaikyti šeimą. Manau kad musu santykiai liks draugiški, ir ji nepamirš savo vaiko. I mokykla shiais metais tikriausiai dar nevesiu sunaus. Dar pratesiu jam nerupestinga vaikyste, sau nerupestinga jaunyste QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 25, 23:43) To Koalamama: Musu mamos ir sunaus ryshys yra "netradicinis" nuo pat jo gimimo. Mama paskambina karts nuo karto, aplanko kelis kart per metus, tada bent pabuunam visi tryse. Matau, kad vaikui truxta mamos, bet yra kaip yra. Jis ir supranta mamą kaip "mama anglijoj". To JelenaT: Tai štai tox pas mus bendravimas vaiko ir mamos. Mes su mama daugiau bendraujam, telefonu, e-pashtu, aš dažniau ja aplankydavau, bet tiesiog manau padariau daugiau negu reikia bandydamas išlaikyti šeimą. Manau kad musu santykiai liks draugiški, ir ji nepamirš savo vaiko. I mokykla shiais metais tikriausiai dar nevesiu sunaus. Dar pratesiu jam nerupestinga vaikyste, sau nerupestinga jaunyste Na. ash rashiau ne apie sheimos ishlaikyma, o apie sunaus ir mamos...Gerai, jei nors taip, mano eksas net su Gimimo diena nesveikina vaiku O del mokyklos- tai tu teisus. Mano dicke ishejo 6 metu ir 1 men., tai mazhaja tik shiais metais leisiu, jau 7 metu ir 8 menesiu bus Mano mazhoji nuo spalio pas mano mama,nes nutarta buvo, kad paruoshiamaja ji baigs Klaipedoj, o ash i Vilniu ishvazhiavau Mes lankom vaiku namus Zhirmunuose, tai ten tiek daug geru vaiku, kuriu tevelems ir mamoms ne iki ju Sekmes jums! !
Mano ex sakydavo:"duok man vaika, as uzauginsiu!".
Apsikakotu po dienos QUOTE(bedugne @ 2006 04 26, 11:19) Mano ex irgi taip sake, o kai karta paprasiau kad vienas su vaiku pabutu pusdieni, tai jau po 15 min skambino kviesdamasis pagalbos O siaip tai man labai butu idomu suzinoti kaip tvarkosi vienisi teveliai auginantys dukrytes, nes as jau dabar labai jaudinuos kas bus mano sunums .vyriskuoju. pavyzdziu, ar sugebesiu zaist su jais .vyriskus. zaidimus, konsultuot lyt.brendimo klausimais ir t.t. Tai vat, teveliai, kaip tvarkotes su tais grynai .mergaitiskais.dalykeliais?
Jus rašot "mano ex", tai jus vienos vaikus auginat, ar turit "naujus tečius"?
Kaip jums atrodo, ar susirasti moteri bunant vienišu tevu taip pat sunku kaip susirasti vyra vienišai mamai? QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 26, 21:35) Jus rašot "mano ex", tai jus vienos vaikus auginat, ar turit "naujus tečius"? Kaip jums atrodo, ar susirasti moteri bunant vienišu tevu taip pat sunku kaip susirasti vyra vienišai mamai? o čia geras klausimas Meda_a aš irgi jaudinuosi kaip reiks sūneliui visus tuos vyriškus dalykėlius išaiškint ir kas jam pavyzdžiu bus. kol kas senelis; o toliau galas žino QUOTE(Elfvaldas @ 2006 04 26, 21:35) Jus rašot "mano ex", tai jus vienos vaikus auginat, ar turit "naujus tečius"? Kaip jums atrodo, ar susirasti moteri bunant vienišu tevu taip pat sunku kaip susirasti vyra vienišai mamai? Ash viena shio metu. Mastau, kad moterishkei , kuri savo vaiku neturi, sunku su vyru, kuris jau tevelis, net jei jis negyvena kartu su vaikais. Tai ish mano draugiu patirties. Susirasti antra puse vyrui su vaiku net lengviau, manau, nes tokios jau tos moteris, kad vyras , kuris pats vaika augina- tai jau stebuklas. Tarp kitko, ash pati ant to kabliuko , jauna budama, pakliuvau, nes mano ex augino sunu pats( neva).Kai mes susipazhinom, sunus jau savarankishkas buvo. Galvojau- uzhaugines zhinos, kaip nelengva vaikus auginti...O paaishkejo, kad vaika mociute uzhauginusi, tevas tik kad kartu gyveno. ..
As viena auginu savo zuikius, jei butu koks nors naujas vyrelis, tai jis turetu but mano vaikams beveik tevelis, ir tokiu atveju nekiltu klausimu, del vyriskojo pavyzdzio. Kolkas mano vaikai matydami tik moteriskaji pvz. nes net ir is senelio siuo klausimu jokios naudos
o del vienisu teveliu... Manau kad jiems vistiek lengviau susirasti antra puse, na bent jau man vyro vaikai tikrai nebutu nasta. Tiesiog kazkaip dazniausiai zmones i vienisa teveli reaguoja kaip i didvyri, moterys iskart susizavi kaip rupestingumo isikunijimu, taigi vyras gali drasiai uzkalbint jam patikusia moteri ir tiek, o stai jei moteris uzkalbins jai patikusiji ir prisipazins kad yra vienisa mama, daugumai vyruku isijungia pavojaus signalas <bando primest man savo vaikus> be to, moterys tolerantiskiau reaguoja i tai jog tevelis negali bet kada ir bet kiek uztrukti pasimatyme Ai vat sedziu namie viena su vaikais ir ruosiuos prie lango klijuot plakata >ieskau draugo kurio negasdintu mano vaikai> kaip manot gal kada nors kas nors uzsuks
niu į tokį plakatą tikrai atkreips dėmesį
|