taip duodam ir labai visi megstam ypac firmos nestle
labai mėgsta sausus pusryčius, užpiltus karštu pienu, pasidaro tokia greit paruošiama skani košė.
retkarciais duodu paragauti keleta saukstuku. ruosiu su pienu, labai megsta. o ir sausu, jei duociau, tai butu dar ir dar
Mano pupkis rytais suvalgo savo koses, o po to kartu su manim kerta dribsnius su jogurtu. Perku lietuviskus, Oho firmos. Tada sotus buna kokias tris valandas.
Labai mėgsta
Mes patys nevalgome, tai ir maziukas nevalgo, bet jei jau taip visi megsta, reikes pabandyti..tik idomu, kurie tie s.pusryciai geriausi, skaniausi?
mes irgi labai mėstam sausus pusryčius
Vyresnieji vaikai sausus pusryčius labai mėgsta, tik valgo juos dažniausiai vakarais, o mažulė kai pamato juos valgančius net šokinėja iš džiaugsmo
O kodėl neduoti juk nieko blogo juose nėra, aišku žiūrint kokius pirksi. Bet aš visada pirmenybę teikiu lietuviškai produkcijai (patriotė esu
Maniškis valgo nuo kokių 1,7 m. Mes valgom OHO šokoladines kriaukleles, jos užpiltos pienu greitai suminkštėje ir tokius vaikiukam labiau patinka valgyti. O ir vitaminais papildyti. Draugės mergytė irgi nevalgė kokius ji bepirko pasiūliau šituos ir sakė lapnoja, kad net...
mes tik pustus ryzius su karamele,o pienu uzgeria.o kartu uzpilus pieno nevalgo
aha duodu. oho kviecius su medumi. skanu
As taip pat neseniai pradejau duoti, "Oho" firmos sausus pusryscius. Bet reikia, kad gerai isbrinktu piene. Nes pastebejau, kad kitaip pilva pucia.
Mano nuo 4 menesiu sausus pusryciu valgo iki dabar ,tai musu kasdieniniai pusryciai
As sausus pusrycius (kukuruzinius nesaldzius) pradejau duoti nuo 1,3 men. Bet duodu be pieno, tiesiog ziupsneli idedu i indeli, o panelyte imdama pirsciukais labai skaniai suvalgo
mes kolkas dar sausų pusryčių neragavom, bet manau jau laikas būtų nusipirkt
Buvau nupirkusi OHO tai sausus valgo ,o su pienu nė į burną
Mes dar šito skanumyno neragavom, buvau visai pamiršusi
Reikės pabandyti, gal patiks, o tai kažko iš labai valgios, nelabai valgi darosi...
Duodu maniskui tai labai patinka, dazniausiai tai OHO kviecius su medumi.
Vyresnėliui kasdien sausi pusryčiai tai pagrindinis pusryčiu, patiekalas su pienu ar jogurtu.
Mūsiškis sausus pusryčius su pienu valgo savaitgaliais, nes kitom dienom darželyje pusryčiauja. Dažniausiai valgo pūstus ryžius, kviečius arba Nestle kukurūzų dribsnius. Dar kartais užsimano ir miusli, bet greitai noras praeina, nes jie sunkiau kramtyti...
kai pati valgau tai ir jam duodu
maniškė mėgsta OHO kviečius su medumi ar karamele sausus "palesti". su pienu ar jogurtu nepatiko
Vieną kartą ragavom sausus pusryčius su karvės pienu,bet ji pieną išspjaudavo,o o tuos sausus pusryčius suvalgydavo
Neduodu
Esu bandzius,bet jai su pienu nelabai,galvyte tik kraipo O sausus gal ir valgytu,bet nedaviau
as duodu. jau koks pusmetis laiko, kai juos valgom. labai megsta nestle cinis-minis, chocco, cheeros, neskaldytu javu fitness ir kt. anksciau valgem su pienu, bet yra alergija kazkokia baltymui, tai dabar jau isvis jokiu pienisku nelabai duodu, kol cia neissiaiskinsim kas kaip. Sausus valgom irgi noriai. As padarau keliu rusiu misini ir isipilam i indeli kai einam ilgesniam laikui i lauka, tai kaip uzkandis arba namie irgi tarp maitinimu palesioja. Siaip neriboju kiekio, valgo kiek nori, mes esam liesuciai tai nedaug ir suvalgo. Tegul jau valgo geriau juos, nes dauguma vaiku megsta saldumynus, negu kad saldaines valgytu.
Mes irgi jau ragavom sausu pusryciu,bet tik paragavo ir viskas ,matomai nelabai patiko
Maniškė labai mėgsta, ypač su uogomis: braškėmis ir mėlynėmis ir pienu.
O maniškis kitokių nevalgo,tik Aktive,kartu su manimi
prieš kelias dienas daviau paragaut savo mazgei sausų pusryčių, tai visai patiko
o man asmeniškai Aktive nepatiko, per saldu ir dukriukas žiūriu labiau valgo mažiau saldžius sausus pusryčius
Maniškė nevalgo. Na nebent pagriaužiau sausus.
maniskiai kaip desertas sausi pasryciai tunka visi be pieno,noriai valgo ziuredama teletabius
Valgo sausus pusryčius ir gana noriai, bet be pieno, dažniau su jogurtu
Itin tinka i kelione
QUOTE(Lijanuska @ 2007 08 22, 14:52) Itin tinka i kelione
Mes dar nebandem, bet man atrodo mes dar permazi
Na skaičiau interneta, kad visi sausi pusryčiai yra genetiškai modifikuotas produktas, tai iš tolo aš nuo jų ir vaikams net nesirošiu duoti, nebent tuos vadinamus musli, dripsnius.
QUOTE(Lijanuska @ 2007 08 22, 15:52) Itin tinka i kelione aha, ir mes taip pat - tik tuos ir tevalgom, ir vienus, ir su pienu. tik stengiamės nepiknaudžiauti - kartą du per savaitę pusrytukams... QUOTE(Gulia @ 2005 11 19, 12:58) Mamytes ar duodate savo vaikuciams pusrycius? Viena karta daviau savajam tai valge su misinuku Ar galima Na ne kiekviena ryta, bet kartais duodu, kai reikia labai greitai kazka paduoti arba jei kur isvyke, tada labai gerai, bet nemanauk kad maziukam tai butu sveiikas maistas
Maniskis labai noriai valgo su pienu.daznai neduodu bet jai zino kad spintelej yra tai eina ir eina
Duodu šiaip kaip užkandį,kai pradeda zyzsti
mes taip pat kvieciu su medum valgom, bet sausus ar kelionej ar kai neturi kuo uzsiimt o man svarbiu reikalu yra - tada geras uzsiemimas
Mano mazoji nevalgo,buvau nupirkusi is HIPP specialiai pusryciams,bandziau ir misineliu,ir jogurtu.Bet vistiek nevalgo
Maniskiai labai noriai valgo su pienu arba su jogurtu.
Mes dar nebandem. Manau, kad reiketu kada isbandyti. Butu kazkas naujo:)
Manoji nevalgo jokiam pavidale: nei kvieciu su medumi, nei sausu, nei uzpiltu pienu ar dar kokiais velniais. Visiskai abejinga tokiam maistui. O taip butu gerai bent jais paivairinti raciona
o maniske daugiau nieeko ir nevalgo-tik sausus pusrycius su pienu,daugiau jai nieko neikisi per pusrycius
O manajai sausi pusryčiai atstoja traškučius,kurių jai neduodu
|