Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sausi pusryčiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Kipsiuke
taip duodam ir labai visi megstam ypac firmos nestle thumbup.gif
eegle
labai mėgsta sausus pusryčius, užpiltus karštu pienu, pasidaro tokia greit paruošiama skani košė.
ryyd
retkarciais duodu paragauti keleta saukstuku. ruosiu su pienu, labai megsta. o ir sausu, jei duociau, tai butu dar ir dar smile.gif
Yuzu
Mano pupkis rytais suvalgo savo koses, o po to kartu su manim kerta dribsnius su jogurtu. Perku lietuviskus, Oho firmos. Tada sotus buna kokias tris valandas.
Austre 123
Labai mėgsta thumbup.gif o ypač sausus be nieko
ievakoln
Mes patys nevalgome, tai ir maziukas nevalgo, bet jei jau taip visi megsta, reikes pabandyti..tik idomu, kurie tie s.pusryciai geriausi, skaniausi? g.gif smile.gif
vaida g.
QUOTE(ievakoln @ 2007 03 11, 15:05)
Mes patys nevalgome, tai ir maziukas nevalgo, bet jei jau taip visi megsta, reikes pabandyti..tik idomu, kurie tie s.pusryciai geriausi, skaniausi? g.gif  smile.gif
*

o maniske labai megsta thumbup.gif ypac su medum bigsmile.gif kiekviena ryta tas pats-teletabiai ir s.pusryciai(tabiu skrebuciai) biggrin.gif
dlambliukas
mes irgi labai mėstam sausus pusryčius thumbup.gif mažiukui labai patinka oho trys draugai thumbup.gif valgo ir su pienuku, ir vienus wub.gif
violal
Vyresnieji vaikai sausus pusryčius labai mėgsta, tik valgo juos dažniausiai vakarais, o mažulė kai pamato juos valgančius net šokinėja iš džiaugsmo lotuliukas.gif , tai žinoma ir jai duodam thumbup.gif
princesa
O kodėl neduoti juk nieko blogo juose nėra, aišku žiūrint kokius pirksi. Bet aš visada pirmenybę teikiu lietuviškai produkcijai (patriotė esu smile.gif )
Maniškis valgo nuo kokių 1,7 m. Mes valgom OHO šokoladines kriaukleles, jos užpiltos pienu greitai suminkštėje ir tokius vaikiukam labiau patinka valgyti. O ir vitaminais papildyti. Draugės mergytė irgi nevalgė kokius ji bepirko pasiūliau šituos ir sakė lapnoja, kad net... biggrin.gif
Oksis
QUOTE(eegle @ 2007 03 06, 18:47)
labai mėgsta sausus pusryčius, užpiltus karštu pienu, pasidaro tokia greit paruošiama skani košė.
*

Va matai kaip protingai sugalvota g.gif , mano nelabai jų prašo, bet su karštu pienu pabandysiu thumbup.gif
kristinka
mes tik pustus ryzius su karamele,o pienu uzgeria.o kartu uzpilus pieno nevalgo g.gif
Margarita 25
aha duodu. oho kviecius su medumi. skanu essen.gif essen.gif essen.gif
reida
As taip pat neseniai pradejau duoti, "Oho" firmos sausus pusryscius. Bet reikia, kad gerai isbrinktu piene. Nes pastebejau, kad kitaip pilva pucia.
lasisa
Mano nuo 4 menesiu sausus pusryciu valgo iki dabar ,tai musu kasdieniniai pusryciai biggrin.gif
Rene
As sausus pusrycius (kukuruzinius nesaldzius) pradejau duoti nuo 1,3 men. Bet duodu be pieno, tiesiog ziupsneli idedu i indeli, o panelyte imdama pirsciukais labai skaniai suvalgo smile.gif
Luana
mes kolkas dar sausų pusryčių neragavom, bet manau jau laikas būtų nusipirkt mirksiukas.gif
Daivulyte
Buvau nupirkusi OHO tai sausus valgo ,o su pienu nė į burną doh.gif Sese suvalgė ,jai tai visi tinka mirksiukas.gif
Kenguryte
Mes dar šito skanumyno neragavom, buvau visai pamiršusi blush2.gif
Reikės pabandyti, gal patiks, o tai kažko iš labai valgios, nelabai valgi darosi...
Margarita 25
Duodu maniskui tai labai patinka, dazniausiai tai OHO kviecius su medumi.
torasama
Vyresnėliui kasdien sausi pusryčiai tai pagrindinis pusryčiu, patiekalas su pienu ar jogurtu. thumbup.gif O štai mažajai, kuri taip pat juos krimstu, kasdien pusrycius paįvairinu košėmis. mirksiukas.gif
lyra
Mūsiškis sausus pusryčius su pienu valgo savaitgaliais, nes kitom dienom darželyje pusryčiauja. Dažniausiai valgo pūstus ryžius, kviečius arba Nestle kukurūzų dribsnius. Dar kartais užsimano ir miusli, bet greitai noras praeina, nes jie sunkiau kramtyti...
Braškutė
kai pati valgau tai ir jam duodu smile.gif
opium
maniškė mėgsta OHO kviečius su medumi ar karamele sausus "palesti". su pienu ar jogurtu nepatiko schmoll.gif
Nemarioji
Vieną kartą ragavom sausus pusryčius su karvės pienu,bet ji pieną išspjaudavo,o o tuos sausus pusryčius suvalgydavo doh.gif
raimule
QUOTE(vijasta @ 2007 06 21, 20:50)
maniškė mėgsta OHO kviečius su medumi ar karamele sausus "palesti". su pienu ar jogurtu nepatiko schmoll.gif
*

ir mes lesam ir visus kambarius pabarstom tongue.gif ,skanu jai labai ypač šitie meduoti kviečiai mirksiukas.gif
Wildberry
Neduodu g.gif
Esu bandzius,bet jai su pienu nelabai,galvyte tik kraipo schmoll.gif lotuliukas.gif
O sausus gal ir valgytu,bet nedaviau bigsmile.gif Jau geriau tada kukuruzu duodu thumbup.gif
Olimpiete
as duodu. jau koks pusmetis laiko, kai juos valgom. labai megsta nestle cinis-minis, chocco, cheeros, neskaldytu javu fitness ir kt. anksciau valgem su pienu, bet yra alergija kazkokia baltymui, tai dabar jau isvis jokiu pienisku nelabai duodu, kol cia neissiaiskinsim kas kaip. Sausus valgom irgi noriai. As padarau keliu rusiu misini ir isipilam i indeli kai einam ilgesniam laikui i lauka, tai kaip uzkandis arba namie irgi tarp maitinimu palesioja. Siaip neriboju kiekio, valgo kiek nori, mes esam liesuciai tai nedaug ir suvalgo. Tegul jau valgo geriau juos, nes dauguma vaiku megsta saldumynus, negu kad saldaines valgytu.
EDCKA
Mes irgi jau ragavom sausu pusryciu,bet tik paragavo ir viskas ,matomai nelabai patiko g.gif
ingere
Maniškė labai mėgsta, ypač su uogomis: braškėmis ir mėlynėmis ir pienu. essen.gif
astoldita
O maniškis kitokių nevalgo,tik Aktive,kartu su manimi smile.gif Jie tokie kieti,skrudinti,bet kramsnoja su malonumu rolleyes.gif
Luana
prieš kelias dienas daviau paragaut savo mazgei sausų pusryčių, tai visai patiko thumbup.gif teko kažką galvot nes pradėjo visiškai nebevalgyt košių, tai jas ir keičiam sausais pusyčiais blush2.gif

o man asmeniškai Aktive nepatiko, per saldu ir dukriukas žiūriu labiau valgo mažiau saldžius sausus pusryčius ax.gif
Kribuk
Maniškė nevalgo. Na nebent pagriaužiau sausus. smile.gif
ferral
maniskiai kaip desertas sausi pasryciai tunka visi be pieno,noriai valgo ziuredama teletabius cool.gif
torasama
Valgo sausus pusryčius ir gana noriai, bet be pieno, dažniau su jogurtu 4u.gif
Lijanuska
Itin tinka i kelione wink.gif Iberiu i maisiuka kviecu su medumi (tokie lietuviski) ir kremta po viena patenkintas biggrin.gif Ilgesne kelione lengviau istveria, nes turi uzsiemima wink.gif
kamiliuke
QUOTE(Lijanuska @ 2007 08 22, 14:52)
Itin tinka i kelione wink.gif Iberiu i maisiuka kviecu su medumi (tokie lietuviski) ir kremta po viena patenkintas biggrin.gif Ilgesne kelione lengviau istveria, nes turi uzsiemima wink.gif
*

thumbup.gif geras aš irgi taip darau,bet maniškei ir su pienu ir sultim,dičkis kartais net su jogurtu,noriai valgo kaip užkandžius wub.gif
natasonok
Mes dar nebandem, bet man atrodo mes dar permazi g.gif
_Ligitukas_
Na skaičiau interneta, kad visi sausi pusryčiai yra genetiškai modifikuotas produktas, tai iš tolo aš nuo jų ir vaikams net nesirošiu duoti, nebent tuos vadinamus musli, dripsnius.
Palaida Bala
QUOTE(Lijanuska @ 2007 08 22, 15:52)
*

aha, ir mes taip pat - tik tuos ir tevalgom, ir vienus, ir su pienu. tik stengiamės nepiknaudžiauti - kartą du per savaitę pusrytukams...
Jolita0526
QUOTE(Gulia @ 2005 11 19, 12:58)
Mamytes ar duodate savo vaikuciams pusrycius?
Viena karta daviau savajam tai valge su misinuku thumbup.gif Pries 2 d.bandziau tai vos 2 saukstus suvalge.Ir pradejo sausus valgyti tongue.gif bega ir bega i virtuve-praso ir praso essen.gif
Ar galima g.gif
*

Na ne kiekviena ryta, bet kartais duodu, kai reikia labai greitai kazka paduoti arba jei kur isvyke, tada labai gerai, bet nemanauk kad maziukam tai butu sveiikas maistas blush2.gif
Perlute
Maniskis labai noriai valgo su pienu.daznai neduodu bet jai zino kad spintelej yra tai eina ir eina doh.gif
Margita
Duodu šiaip kaip užkandį,kai pradeda zyzsti ax.gif .Su pienu,sultim nebandžiau g.gif
ARasytee
mes taip pat kvieciu su medum valgom, bet sausus ar kelionej ar kai neturi kuo uzsiimt o man svarbiu reikalu yra - tada geras uzsiemimas
zara**
Mano mazoji nevalgo,buvau nupirkusi is HIPP specialiai pusryciams,bandziau ir misineliu,ir jogurtu.Bet vistiek nevalgo verysad.gif
*grazuolyte*
Maniskiai labai noriai valgo su pienu arba su jogurtu.
josefine
Mes dar nebandem. Manau, kad reiketu kada isbandyti. Butu kazkas naujo:)
straige
Manoji nevalgo jokiam pavidale: nei kvieciu su medumi, nei sausu, nei uzpiltu pienu ar dar kokiais velniais. Visiskai abejinga tokiam maistui. O taip butu gerai bent jais paivairinti raciona doh.gif
Dany
o maniske daugiau nieeko ir nevalgo-tik sausus pusrycius su pienu,daugiau jai nieko neikisi per pusrycius doh.gif
Gyvačiukas
O manajai sausi pusryčiai atstoja traškučius,kurių jai neduodu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.