Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sausi pusryčiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Gulia
Mamytes ar duodate savo vaikuciams pusrycius?
Viena karta daviau savajam tai valge su misinuku thumbup.gif Pries 2 d.bandziau tai vos 2 saukstus suvalge.Ir pradejo sausus valgyti tongue.gif bega ir bega i virtuve-praso ir praso essen.gif
Ar galima g.gif
Nireglina
Pabandžiau kartą duoti sūnui. Tuomet jam buvo 1.8 m. Net nebandė ragauti. schmoll.gif Pabandžiau dar kartą. Tas pats. Tai ir nebeduodu. Manau, kad košės pusryčiams daug geriau. Maniškis jas valgo. Gal paaugęs pripažins ir sausus pusryčius.
inkunai
maniškis tai labai mėgsta sausus pusryčius thumbup.gif thumbup.gif . Aš įmaišau jų į natūralų jogurtą, be priedų, nes pieno jis negeria, o mišiniai man nepatinka ir niekada nedaviau. O vienus tai galėtų nesustodamas triauškinti doh.gif , bet tokiam užkandžiavimui aš pasiūlau razinų ar kitų džiovintų vaisių. gal tie sausi pusryčiai ir ne pats geriausias maistas, bet nuo visko neapsaugosi blush2.gif .
jolis
Pries kelias dienas nupirkau sausu pusryciu, tai mano mazius juos valge be pienuko ar misinuko, o triauskino vienus. O siaip labai blogai valgyti pradejo, gal kas galit patarti, kaip ji priversti tai daryti, nes jau nebepadeda jokios gudrybes. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gulia
Maniskis irgi vienus kapuoja ir tiek doh.gif

Ka duodi jam valgyti?
Paranormali
Mano Skirmantas nevalgo sausu pusryciu, ne uz ka g.gif O vat Justas kiekvien ryta pries mokykla kapoja thumbup.gif Ko vaikai nemegsta tai miusliu, pirkau cornflakesus su braskem, tai sekmingai sugebejo visas braskes isrinkt, o kitka kas liko iskraciau lauk, bo jau tapo neskanu doh.gif
Estrella...
Mano mazgiui tik paduok essen.gif Užpilu karvės pienuku ir pirmyn thumbup.gif
peledziuke
Vyresnaijam tai pagrindinis maistas ryte:valgo vasada su pienu, su jogurtu ar dar kuo nemegsta. thumbup.gif
babouziuke
Mano dukrytei irgi labai patinka sausi pusryčiai. Aš perku Nesstle su medumi. Ji valgo juos ne kaip pusryčius, o kaip kokius traškučius, tai yra be pieno ir tik tada, kai nori ko nors saldaus.
kaguelo
Labai mėgo ir dažnai duodavau. Nesenai sužinojom, kad netoleruoja pieno, tai sausi pusryčiai dabar skirti tik pasismaguriavimui- kelias kruopytes įsideda į rankytę, tai po vieną kol sučiulpia, nelabai antros saujelės ir beprašo.
gutė*
Aš ir retkarčiais duodu paįvairinimui- šokoladinius ryžius (ar kitokius pusričius) užpilam pienu Mū su vitaminais ir kapoja maniškis labai jam patinka. (mums 1,3 metu ax.gif )
Cvetocek
Dar nebandžiau duoti g.gif ,gal reikėtu ir man pabandyti biggrin.gif .
ugniuke
Maniske kartais valgo su pienu, bet kad labai noretu tai schmoll.gif kartais ir sausu be nieko pakerta rolleyes.gif
Paslaptingoji
as neseniai pradejau savo maziui duot.uzpyliau pasildytu pienu,tai kapojo net ausys linko.as perku oho kakavinius javainius ir kitokius trpty paskanintus.triauskia ir vienus as duodu kaip desertui patriaukst,maniskis nevalgiukas tai dziaugiuos kad nors ka valgo thumbup.gif
-Justina-
as irgi duodu sokoladinius ryzius, ar siaip kokius mazesnius ax.gif . uzpilu siltu pienuku ir visai skaniai valgo thumbup.gif
Prikolnaja
musu valgo tik kakavinius,imaisau visada i jogurta thumbup.gif
Gulia
Reiks pabandyti g.gif i jogurta mirksiukas.gif
Prikolnaja
QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 14, 21:55)
Reiks pabandyti g.gif i jogurta mirksiukas.gif
*

doh.gif thumbup.gif o kur berei i piena?o i virinta? g.gif
Gulia
I misini mirksiukas.gif ,nes pieno neduodu
adrija
Na,čia ne į tema,bet kaip su paparsčiausiais kukurūzais Mums dar truputį metukų nėra,bet jau duodu.Labai skaniai triauškia ax.gif Kaži nieko?
Prikolnaja
QUOTE(aura4 @ 2006 01 18, 00:32)
Na,čia ne į tema,bet kaip su paparsčiausiais kukurūzais Mums dar truputį metukų nėra,bet jau duodu.Labai skaniai triauškia ax.gif Kaži nieko?
*

nieko,as saviskiai irgi jau duodavau,tik be cukraus pirkdavau,nesaldzias thumbup.gif
alex
Mano dukros irgi labai megsta,valgo su pienu thumbup.gif
krika
man irgi reikės pabandyti duoti sausus pusryčius. su aukle jokių problemų - valgo kaip priklauso - košę. o su manim išsidirbinėja. tai sakau nieko tokio neatsitiks jei savaitgalį palepinsiu sausais pusryčiais. tik kaži kaip ji juos valgys smile.gif
Tengene
maniškė vakar užmatė kad brolis kerta prieš mokykla savo porcija sausu pusryčių, pareikalavo to paties ir kirto net ausys raitėsi su pienu, šiandien istorija pasikartojo nors lėkštelėje jau garavo košė į kurią ji net nepažiūrėjo. Dabar mastau negi dar vienas žiurkėniukas atsiras pusryčiams tik tokį maistą pripažystantis, nes didysis tai jau gal 2 metai tik tokius pusryčius pripažysta g.gif
Indriuske
mes ir kartais valgome sausus pusrycius su pienu, visai skaniai suvalgo user posted image
zanetauz
Sveikos supermamytes,
ar valgo jusu mazyliai AHA sausus pusrycius ir kukuruzus. Labai idomi jusu nuomone...

Aciu! 4u.gif
*Violeta*
maniškė, taip smile.gif
Vilsen
labutis,musu sunus taip pat juos valgo essen.gif
Laimuška
QUOTE(zanetauz @ 2006 02 07, 12:36)
Sveikos supermamytes,
ar valgo jusu mazyliai AHA sausus pusrycius ir kukuruzus. Labai idomi jusu nuomone...

Aciu! 4u.gif
*

Maniškė tai valgo 4u.gif Šiaip seniau sausų pusryčių nemėgdavo, tai aš supildavau juos į aukštą stiklinę ir užpildavau nedideliu kiekiu pieno,išbrinkindavau, išmaišydavau ir duodavau jai valgyti aceit košę. Tada suvalgydavo biggrin.gif Dabar jau didesnė, tai valgo kaip priklauso 4u.gif
Pingvinukas
Mano dukrytė irgi mėgsta sausus pusryčius. Patinka OHO zoo draugai user posted image
mutantė
Maniškei tai patinka OHO šokoladinai ryžiai su darakoniuku, ji valgo be pieno labai patinka mirksiukas.gif
Ugnužė
Maniškė labai mėgsta, ypač OHO "trys draugai". Aš visokių nuomonių apie tuos sausus pusryčius esu girdėjus. Sako, labai nesveika ir tik vaikų skrandukus gadina, bet juos visas pasaulis valgo. Aišku, geriau būtų, kad valgytų Musli, tie sveikesni tikrai.
vija23
O maniske kosiu ir ypac pusryciams nevalgo, jogurtai atsibodo, tai neseniai pabandziau duoti sausu pusryciu. Suvalge viska ir kas svarbiausia su pienu, nes nuo tada, kai nustojau maitinti i piena net neziuredavo bigsmile.gif As perku ivairius, bet ziuriu, kad turetu daug vitaminu ir viso kito...
lotta
Mes pries keleta dienu pabandem pas draugus paragauti sausu pusryciu su pienu, tai maniskis suzavetas nebuvo ir mieliau pasirinko vistyte... 4u.gif
Vladislava
MUM PATIKO OHO SU MEDUM,BET BE PIENO
Valkirija
Kartai duodu, kai tingiu ar neturiu laiko kiaušinienes, blynus kepti ar galvą sukti ax.gif Labiausiai mėgsta tuos kur forma įdomi, pvz. Rice Crispies, Golden Nuggets... Bet juose išties labai daug cukraus, tai stengiamės nepiktnaudžiauti
Vilsen
mano mažiukas taip pat labaiu mėgsta juos sausus valgyti nei užpiltus pienu jogurtu ar sultimis
Bretane
Mes kartu su savo beveik metų sūneliu valgom sausus pusryčius, vienas šaukštas jam, vienas man biggrin.gif
Stebukle
QUOTE(Bretane @ 2006 06 14, 13:43)
Mes kartu su savo beveik metų sūneliu valgom sausus pusryčius, vienas šaukštas jam, vienas man  biggrin.gif
*

O bigsmile.gif reiks ir man pabandyt, o kokius tu darai ir su kuo (pienu, sultim...) g.gif
edux
as duodu KELLOGS sausus pusrycius be jokiu priedu,ir uzliptus pieno misinuku.pabandykit smile.gif
v*i*j*a
Duodu nuo 9men. sausus kapoja,net ausys lankstos biggrin.gif o su pienu padariau tai nevalge schmoll.gif mat jis pieno nevartoja visai unsure.gif
mamule1
Reikes nusipirkti sausu pusryciu, o kokius geriau duoti? Turbut nesaldzius, bet ar tokius valgys?
Poppy honey
mes valgom paprastus sausus pusrycius,ta prasme nesaldzius,uzpiltus pienu,ir isidedam arba braskiu,arba melyniu... thumbup.gif
Blizgė
Nors maniskis labai valgus vaikas, bet sausi pusryciai jam neskanu schmoll.gif
rutulia
QUOTE(Blizgė @ 2006 08 14, 16:20)
Nors maniskis labai valgus vaikas, bet sausi pusryciai jam neskanu schmoll.gif
*

O pas mus kaip tik atvirksciai - dukra nevalgiuke su mielu noru kapoja sausus pusrycius bigsmile.gif
RAPA
Valgo abi net cepsedamos. biggrin.gif perkam paprastus nesaldzius.
giedruthele
maniškis ir juos dievina, bet kartais net pieno nereikia, vieni labai skanu, mes perkam su medum ax.gif
vytule
O aš kiek bandžiau pasiūlyti, tai į tą pusę net nežiūri schmoll.gif .
bafi
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 28, 13:52)
maniškis ir juos dievina, bet kartais net pieno nereikia, vieni labai skanu, mes perkam su medum  ax.gif
*

su medum, skanu..tik va alergiukams negalima...ir šiep nepatariama medaus iki 3 metukų..na bet ką rašo ne viskas tiesa..bet va alergiukams niekaip negalima rolleyes.gif (aišku kiek to medaus dribsniuose... ax.gif
monyte
As ir pati jau keleta metu pusryciams sausus pusrycius valgau.Aisku ne tuos vaikiskus,o nusiperku su razinom ir dziovintais bananais,kokoso drozlem turi daug vitaminu ir gelezies.As juos vadinu "organizmo sluota", esu nestuke.gif ir neturiu jokiu problemu del tusnimosi(dauguma nestuke.gif ju turi)ie manau ,kad tai del tu dribsniu.O ir mano vaikis mielai juos valgo,jam dazniau nuperku visokiu vaikisku sokoladiniu,medaus ar sausu pusryciu sausainyje(bet jie greit istyzta),arba vanilininiu mmm.....tuos ir as pati mielai kertu.SKANAUS!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.