Viena karta daviau savajam tai valge su misinuku
Ar galima
Mamytes ar duodate savo vaikuciams pusrycius?
Viena karta daviau savajam tai valge su misinuku Ar galima
Pabandžiau kartą duoti sūnui. Tuomet jam buvo 1.8 m. Net nebandė ragauti.
maniškis tai labai mėgsta sausus pusryčius
Pries kelias dienas nupirkau sausu pusryciu, tai mano mazius juos valge be pienuko ar misinuko, o triauskino vienus. O siaip labai blogai valgyti pradejo, gal kas galit patarti, kaip ji priversti tai daryti, nes jau nebepadeda jokios gudrybes. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maniskis irgi vienus kapuoja ir tiek
Ka duodi jam valgyti?
Mano Skirmantas nevalgo sausu pusryciu, ne uz ka
Mano mazgiui tik paduok
Vyresnaijam tai pagrindinis maistas ryte:valgo vasada su pienu, su jogurtu ar dar kuo nemegsta.
Mano dukrytei irgi labai patinka sausi pusryčiai. Aš perku Nesstle su medumi. Ji valgo juos ne kaip pusryčius, o kaip kokius traškučius, tai yra be pieno ir tik tada, kai nori ko nors saldaus.
Labai mėgo ir dažnai duodavau. Nesenai sužinojom, kad netoleruoja pieno, tai sausi pusryčiai dabar skirti tik pasismaguriavimui- kelias kruopytes įsideda į rankytę, tai po vieną kol sučiulpia, nelabai antros saujelės ir beprašo.
Aš ir retkarčiais duodu paįvairinimui- šokoladinius ryžius (ar kitokius pusričius) užpilam pienu Mū su vitaminais ir kapoja maniškis labai jam patinka. (mums 1,3 metu
Dar nebandžiau duoti
Maniske kartais valgo su pienu, bet kad labai noretu tai
as neseniai pradejau savo maziui duot.uzpyliau pasildytu pienu,tai kapojo net ausys linko.as perku oho kakavinius javainius ir kitokius trpty paskanintus.triauskia ir vienus as duodu kaip desertui patriaukst,maniskis nevalgiukas tai dziaugiuos kad nors ka valgo
as irgi duodu sokoladinius ryzius, ar siaip kokius mazesnius
musu valgo tik kakavinius,imaisau visada i jogurta
Reiks pabandyti
I misini
Na,čia ne į tema,bet kaip su paparsčiausiais kukurūzais Mums dar truputį metukų nėra,bet jau duodu.Labai skaniai triauškia
Mano dukros irgi labai megsta,valgo su pienu
man irgi reikės pabandyti duoti sausus pusryčius. su aukle jokių problemų - valgo kaip priklauso - košę. o su manim išsidirbinėja. tai sakau nieko tokio neatsitiks jei savaitgalį palepinsiu sausais pusryčiais. tik kaži kaip ji juos valgys
maniškė vakar užmatė kad brolis kerta prieš mokykla savo porcija sausu pusryčių, pareikalavo to paties ir kirto net ausys raitėsi su pienu, šiandien istorija pasikartojo nors lėkštelėje jau garavo košė į kurią ji net nepažiūrėjo. Dabar mastau negi dar vienas žiurkėniukas atsiras pusryčiams tik tokį maistą pripažystantis, nes didysis tai jau gal 2 metai tik tokius pusryčius pripažysta
mes ir kartais valgome sausus pusrycius su pienu, visai skaniai suvalgo
Sveikos supermamytes,
ar valgo jusu mazyliai AHA sausus pusrycius ir kukuruzus. Labai idomi jusu nuomone... Aciu!
maniškė, taip
labutis,musu sunus taip pat juos valgo
QUOTE(zanetauz @ 2006 02 07, 12:36) Sveikos supermamytes, ar valgo jusu mazyliai AHA sausus pusrycius ir kukuruzus. Labai idomi jusu nuomone... Aciu! Maniškė tai valgo
Mano dukrytė irgi mėgsta sausus pusryčius. Patinka OHO zoo draugai
Maniškei tai patinka OHO šokoladinai ryžiai su darakoniuku, ji valgo be pieno labai patinka
Maniškė labai mėgsta, ypač OHO "trys draugai". Aš visokių nuomonių apie tuos sausus pusryčius esu girdėjus. Sako, labai nesveika ir tik vaikų skrandukus gadina, bet juos visas pasaulis valgo. Aišku, geriau būtų, kad valgytų Musli, tie sveikesni tikrai.
O maniske kosiu ir ypac pusryciams nevalgo, jogurtai atsibodo, tai neseniai pabandziau duoti sausu pusryciu. Suvalge viska ir kas svarbiausia su pienu, nes nuo tada, kai nustojau maitinti i piena net neziuredavo
Mes pries keleta dienu pabandem pas draugus paragauti sausu pusryciu su pienu, tai maniskis suzavetas nebuvo ir mieliau pasirinko vistyte...
MUM PATIKO OHO SU MEDUM,BET BE PIENO
Kartai duodu, kai tingiu ar neturiu laiko kiaušinienes, blynus kepti ar galvą sukti
mano mažiukas taip pat labaiu mėgsta juos sausus valgyti nei užpiltus pienu jogurtu ar sultimis
Mes kartu su savo beveik metų sūneliu valgom sausus pusryčius, vienas šaukštas jam, vienas man
as duodu KELLOGS sausus pusrycius be jokiu priedu,ir uzliptus pieno misinuku.pabandykit
Duodu nuo 9men. sausus kapoja,net ausys lankstos
Reikes nusipirkti sausu pusryciu, o kokius geriau duoti? Turbut nesaldzius, bet ar tokius valgys?
mes valgom paprastus sausus pusrycius,ta prasme nesaldzius,uzpiltus pienu,ir isidedam arba braskiu,arba melyniu...
Nors maniskis labai valgus vaikas, bet sausi pusryciai jam neskanu
Valgo abi net cepsedamos.
maniškis ir juos dievina, bet kartais net pieno nereikia, vieni labai skanu, mes perkam su medum
O aš kiek bandžiau pasiūlyti, tai į tą pusę net nežiūri
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 28, 13:52) su medum, skanu..tik va alergiukams negalima...ir šiep nepatariama medaus iki 3 metukų..na bet ką rašo ne viskas tiesa..bet va alergiukams niekaip negalima
As ir pati jau keleta metu pusryciams sausus pusrycius valgau.Aisku ne tuos vaikiskus,o nusiperku su razinom ir dziovintais bananais,kokoso drozlem turi daug vitaminu ir gelezies.As juos vadinu "organizmo sluota", esu
|