Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kelintą val migdyti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kaliteja
O mes tokio amžiaus eidavome visuomet 21val. miegelio,jau dabar kai greit bus 3m. tai visad stengiamės 22val. būti lovelėje,na kartais guli,šneka ir iki 23val. kol užmiega 4u.gif
Estrella...
Mažasis eina gulti apie 21h,mums taip geriausia,na dar kol užmiega,tai laiko praeina unsure.gif Bandžiau guldyti vėliau,bet po to visą naktį tik vartaliojosi,tubūt pervargo g.gif
Vladislava
Mes visi einam miegot 21.30-22val,visa seima
matuko mamyte
maniskis irgi 21 val. jau pataluose...
Juodaplauke
musu ejimo i lovyte laikas priklauso nuo to kaip ilgai miega diena,jei miega iki 16-17 tai anksicau negu 22 neuzmiega,o jei diena miega iki 15-15.30 tai apie 21-21.30 jau mieguciu eina.
linmauric
aš savo mažylį vedu 22 val miegoti, smile.gif
amril
Mano mazylis eina miegoti 20 val. o essen.gif apie pusvalandi pries miega.
amril
Keliasi ryte apie 7 val. O nakti nebevalgo nuo 6 men. biggrin.gif

O pietu miega nuo 12 iki 14 val.
Mamushiukas
Mano Maziukas niekada nebuvo geras miegotojas,taciau ka jau dabar su juo padarysi. Yra kaip yra. Taciau dabar eina gulti 8:00 ir keliasi 7:30, labai patogu, net zadintuvo nereikia smile.gif Aisku, kaip ir sakiau nelabai gerai miega nakti, vis atsikelia, tai jam atsigerti reikia, tai ka nors susapnavo, taciau tai tik buna apie 5:00 ryto, o veliau ir vel meiga.
Reikes pradeti pratinti miegoti atskirame kambaryje ant normalios lovos. Taigi palinkekit sekmes smile.gif Iskarto dekoju smile.gif
amril
QUOTE(Mamushiukas @ 2006 03 19, 05:15)
.... Taigi palinkekit sekmes smile.gif Iskarto dekoju smile.gif
*

Taigi linkim sekmes!!!!! 4u.gif
Mamushiukas
QUOTE(amril @ 2006 03 19, 10:46)
Taigi linkim sekmes!!!!! 4u.gif
*

Aciu ua palinkejimus! Taigi jau 3 dienos kaip miega savo lovoje ir savo kambaryje biggrin.gif Gulasi 8 ir nakti ateina pas mus apie 5. Tikiuos greitai ismiegos iki ryto thumbup.gif
Zaiza
QUOTE(Zaiza @ 2006 01 06, 01:04)
Na va mūsų dukriukas irgi dar nemiega nors dažniausiai užmiega iki 1h g.gif tai va o ryte keliamės apie 11-12h diena nusnaudžia valandyte apie 15-16h  mirksiukas.gif
*

Paskaičiau ir pagalvojau kaip viskas keičias g.gif dabar užmiega apie 22h keliasi 9h o pietų apie 13h eina gulti ir pasnaudžia pusantros valandos mirksiukas.gif
MamiČiukas
maniškiui laikas nenustatytas kada eiti miegoti, jis pats sau šeimininkas - maždaug iki 22 valandos pasako, kad nori aaaaa... thumbup.gif keliasi su saule - žiemą buvo gerai, dabar tragedija... doh.gif
naktim šiaip nesikelia, tik kartais pazyzia kad arbatos nori ir vsio...
deja miega tik su manim lovoj naktį, dienom gali ir lovytėj ax.gif

dieną miegam maždaug per pietus 2 val ir apie 16-17 val kokią valandėlę thumbup.gif
inkunai
Mūsiškis iki šiol be problemų vakare iki 22 val. visada užmigdavo (sako, kad miegas iki 24 val. žymiai vertingesnis nei po 24 val.), tai stengiuosi anksčiau paguldyti. O dieną miegodavo nuo kokios 14 iki 17 val. Kartais trumpiau. Bet paskutiniu metu taip sunkiai užmiega, kad kariaujam po valandą ar pusantros prieš miegą ir vakare, ir dieną, nes be pietų miegelio labai piktas būna. Niekaip neberandu būdų kaip be ašarų užmigdyti g.gif
rutulyte
Mūsų dukrytė gulasi apie 23-24val doh.gif bet keliasi apie 10valandą thumbup.gif Pietų pamiega apie 14-15val porą valandikių ax.gif Aišku nėra taip viskas valandos tikslumu,bet panašiai pusvalandis šen ar ten tongue.gif
adina
Mano merginutė keliasi apie 7- 7,30 val., vakare gulasi 20,30 - 21 val. Pietų miegelio gulasi 13 - 13.30 val.
grazina37
mano mazius vakare uzmiega 21 kelesi 8 ,po pusriciu ir pazaidimo 10 einame i lauka miegoti atsibunda 12.30 tada einam valgyti pietu pazaidziam ir 15 valanda jei ne lauke tai namie einam miegoti pabunda 17 valanda thumbup.gif
Dusia
Aš tai nežiūriu, kada vaikai užsinori miego, abu guldau 21-21.30 ir viskas mirksiukas.gif nes manau, kad ir mokyklinukė turi pakankamai valandų išmiegoti, ir mažąjam nėra reikalo ilgai vakaroti rolleyes.gif Tik savaitgaliais ilgiau pavakaroja abu.
adj
QUOTE(Dusia @ 2006 04 06, 20:43)
Aš tai nežiūriu, kada vaikai užsinori miego, abu guldau 21-21.30 ir viskas  mirksiukas.gif  nes manau, kad ir mokyklinukė turi pakankamai valandų išmiegoti, ir mažąjam nėra reikalo ilgai vakaroti  rolleyes.gif  Tik savaitgaliais ilgiau pavakaroja abu.
*

Ir mes panašiai
hudika
guldau pries 21h, bet uzmiega tik po 21h
krissta
ji pas mus-vyturiukas tongue.gif . gulasi apie 21val, bet grieztai neguldom,dazniausiai pati susiruosia tongue.gif , o keliasi-musu vargui doh.gif ) apie 7val.
Sati
Mano mazylis eina miegoti 21val o keliasi visalaik skirtingai 6.30-8.30 net nezinau nuo ko tai priklauso
fleita
Maniškė gulasi 21 val., bet jau taip kartais vos ištempia, o keliasi ryte apie 8 val. Pietukus miega nuo 13val iki 15val. Tai kaip ir viskas normaliai smile.gif
Grytė
guldau abu 20:30-21:00, kol užmiega - apie 0,5 val praeina. O keliasi apie 7h doh.gif
Pietų miegot guldau apie 12h.
Crystalline
QUOTE(Grytė @ 2006 04 27, 13:46)
guldau abu 20:30-21:00, kol užmiega - apie 0,5 val praeina. O keliasi apie 7h  doh.gif
Pietų miegot guldau apie 12h.
*

Mes visiškai taip pat thumbup.gif , tik vakare, jei mažiau nei 2 val. miegojom pokaituko, einame miegoti 20.00 val.ar truputį po
iwona.marcinkevic
[quote=grassa,2005 11 19, 16:57]
noreciau placiau suzinoti kada jus guldote 1,5m vaikuti.Kada valgo paskutini karta pries miega ir kada atsikelia ryte.Ar kelia nakti valgyt
Labas, paskutini karta maitinu apie20.30- 21val., ir po to einame miegoti.Nakti nesikelia, jei tik nebent kas skaudetu.Ryte keliasi anksti apie 6.30- 7val.
-niekas-
mums dar truputį trūksta iki 1,5m, bet vis vien parašysiu.miegoti einam apie 22v, o keliamės apie 6-7,30.bandžiau guldyti vėliau, bet jokios naudos.vakarienės valgom apie 18v [kruopų košę] o gulant tik pienelį, bet jei pieno negeria tai jogurtą.naktį geria tik vandenuka, nes saldintos arbatos kenkia dantims.
JuMa
na mes einam gult 21h, per pusvalandi ir greiciau uzmiega, kelias nuo 7-8h tame tarpe. o pietu einam gult 13h ir miegam 3valandas!! biggrin.gif
Crystalline
[quote=iwona.marcinkevic,2006 05 02, 11:38]
[quote=grassa,2005 11 19, 16:57]
noreciau placiau suzinoti kada jus guldote 1,5m vaikuti.Kada valgo paskutini karta pries miega ir kada atsikelia ryte.Ar kelia nakti valgyt
Labas, paskutini karta maitinu apie20.30- 21val., ir po to einame miegoti.Nakti nesikelia, jei tik nebent kas skaudetu.Ryte keliasi anksti apie 6.30- 7val.
*

[/quote]

Vakarienę valgom apie 18.00-19.00 val., o prieš miegą apie 20.30val. išgeriam 200ml pieno ar ba kefyro iš buteliuko. Ryte taip pat keliasi anksti doh.gif , kaip ir daugumos čia pasisakiusių mamyčių vaikučiai
Domuks
QUOTE(čik-čirik @ 2006 05 02, 11:31)
mums dar truputį trūksta iki 1,5m, bet vis vien parašysiu.miegoti einam apie 22v, o keliamės apie 6-7,30.bandžiau guldyti vėliau, bet jokios naudos.vakarienės valgom apie 18v [kruopų košę] o gulant tik pienelį, bet jei pieno negeria tai jogurtą.naktį geria tik vandenuka, nes saldintos arbatos kenkia dantims.
*

Čia aš kažko nesupratau,tavo zuikis eina miegot apie 22h ir bandai dar vėliau guldyt?Juk vaikui geriausias miegas yra nuo 21h iki 24h.Maniškis yra pelėdžiukas ir dažniausiai užmiega apie 22.30h,bet kiekvieną kartą stengiuosi guldyt 21h,kad tik "gautų" to sveikesnio miego.18h pas mus būna dar tik pavakariai,o apie 20-20.30h vakarienė.Nuo šešių nevalgęs maniškis niekaip neišbūtų.
Krisliukas
Mūsiškis miegelio eina tarp 21 - 22 valandos. Keliasi 6.30. Kaip laikrodukas. Paprastom dienom tai gerai, nereikia man jo kelti, bet savaitgaliais tai vargas mums. Miegam du kartus diena. Dažniausiai nuo 9 iki 12 ir nuo 15 iki 17 valandos.
giedree_grey
arnukas gulasi vakare 22val,o keliasa tarp 8-9val. pietu miega viena valanda ivairiu laiku,bet ne veliau kaip 16 val. naktim nebevalgo ir dazniaudiai neatsibunda.
sayonara
Jeigu kam nors atrodo, kad kai vaikai keliasi 8 valandą, tai yra anksti, tai galiu papasakoti savo kasdienybę.. cool.gif Visa laimė, tiesą pasakius, tame, kad jau dirbu ir vis tiek tenka keltis apie 6,15 val., todėl kas rytą išsiristi pusę šešių arba penktą nebesudaro didesnio skirtumo. Taip taip, mes keliamės tarp 5 ir 6,30 val. Kas rytą. Savaitgaliais išimčių ir nuolaidų niekas man nedaro lotuliukas.gif Gulasi miegoti sūnus apie 21 val., dieną miegą vis dar du kartus po 1,5 val. Šiaip vaikas kaip vaikas, bet ta 5 ryto mane pjauna..biggrin.gif Paskutinį kartą valgo apie 20 val. Naktimis nevalgo, negeria.
Nuoširdžiai tikiuosi, kad jis kada nors ateis į protą ir kelsis anksti - 8 ryto wub.gif
Anandita
mano dukrytė miegoti eina 20val, užmiega pati, na tiesiog aš ją paguldau ir išeinu iš kambario ir ji užmiega ir atsikelia kažkur apie 9,10val, aišku kartais būna kad ir anksčiau prabunda, tada duodu atsigert arba gerti padedu lovelėje, ir ji prabudus atsigeria ir toliau miega thumbup.gif
Leilla
manajam mazajam 1.2 m. gult eina nuo 21 val iki 22.30 kaip kada vasara dabar velokai uzmiega, bet uzmigimo laikas nesvarbus vistiek 7 ryto padjomas buna, o vyresnelis kai buvo tokio amziaus tai keldavosi 5 ryto doh.gif
sayonara
jei kam mano vakar parašyta 5-5,30 val. pasirodė nepakankamai anksti, tai šiandien mano džiaugsmas sumušė rekordus ir kėlėsi 3,50 val. lotuliukas.gif nežinau, kiek ilgai man tai bus juokinga, nes stogą tai rauna biggrin.gif
Sigitaa
manoji mazuciuke 1m3men...tai einam liuli 20.00-21.00, o keliames ivairiai...kai reik i lopsi keliames 6.50, jei neinam- miegam iki 9val...seip tai labai ivairiai ji eina miegot, ivairiai ir keliasi... taciau mano nurodytas riezimas yra dazniausias. vakarieniaujam kol akiu neuzmerkiam biggrin.gif...t.y.normali vakariene 19.30, o po to kas po ranka valgomo ta ir valgo doh.gif jei neduodi saukia am,,niam,, doh.gif
bet naktimis niekada nesikeldavo...nuo gimimo...neidavo net pripurtyti,kad pavalgytu.. doh.gif del ko labai daznai gaudavau velniu nuo mociuciu... ax.gif nieko...uzaugom ir be naktiniu valgymu lotuliukas.gif
giedree_grey
QUOTE(sayonara @ 2006 06 14, 09:38)
jei kam mano vakar parašyta 5-5,30 val. pasirodė nepakankamai anksti, tai šiandien mano džiaugsmas sumušė rekordus ir kėlėsi 3,50 val.  lotuliukas.gif nežinau, kiek ilgai man tai bus juokinga, nes stogą tai rauna biggrin.gif
*

oho! unsure.gif uzjauciu tave,nuosirdziai. smile.gif as galvojau,kad tik maniskis iki 1m ir 2 men man miegot nedave,nes kai pasiklausydavau draugiu,tai ju vaikai jau pirmais menesiais ismiegodavo visa nakti,kai tuo tarpu maniskis per nakti bent 5 kartus atsikeldavo... blink.gif asciu dievui dabar jau miega ramiai biggrin.gif tikiuos ir tau pagaliau ateis ramybes metas! 4u.gif
kristeu
manau tikrai niekas negali nustatyti laiko, kada tokį pypliuką guldyti, reikia žiūrėti į vaiko vidinį laikroduką. Maniškis 1,2m. keliasi apie 7 val., o einame miegoti apie 21-22 val. Pavalgom apie 19.30 vakarienę, dar pažaidžiam, nusiprausiam, kaip sakant, susitvarkom nakčiai, ir voliojamės po lovą kol neužmiega.
Papildyta:
[quote=giedree_grey,2006 06 14, 11:36]
tikrai, ir nuo manęs užuojauta. Maniškis tai šiaip neramiai miega ir vartosi. Būna, kad naktį kelis kartus atsikelia ir pas mane prašosi, bet kai tik šalia pasiguldau, iš karto užmiega, ir iki ryto. O jūs kaip miegat: kartu ar ne. Gal šalia tavęs ilgiau pamiegotų, taip anksti nesikeltų?
Bretane
Mano mazius tai visalaik eidavo miego 21-22 val. o keliasi 8-9 val. Aisku buna isimciu, bet siaip...O naktimis keldavosi po keleta kartu tai ilgai, iki siol pabunda1-2 kartus vandenuko atsigert doh.gif
Edicka
man su mano mazaja pasiseke- mess nezinom ka reiskia bemieges naktis.nuo pat gimimo jos nemaitinau naktimis- pamaitindavo 22.00 val ir taip iki 5.00 val ismiegodavo. Nuo 3 men pratinom veliausiai 20.val i lova guldyti. justai dabar jau 21 menuo ir veliausiai 20.00 val ji guli lovoje- be triuksmo ar kitu problemu. Keliasi 7.00. Iki siol einam karta dienoje pietu miegoti, dazniausiai 12.00.
Miego problemos priklauso nuo grieztos dienotvarkes. tai kaip ir su maitinimu- viskas savo laiku. Toks riezimas vaiku tampa iprasta ir tai jam tampa savaiminis dalykas
Josa
QUOTE(Edicka @ 2007 01 04, 14:06)
man su mano mazaja pasiseke- mess nezinom ka reiskia bemieges naktis.nuo pat gimimo jos nemaitinau naktimis- pamaitindavo 22.00 val ir taip iki 5.00 val ismiegodavo. Nuo 3 men pratinom veliausiai 20.val i lova guldyti. justai dabar jau 21 menuo ir veliausiai 20.00 val ji guli lovoje- be triuksmo ar kitu problemu. Keliasi 7.00. Iki siol einam karta dienoje pietu miegoti, dazniausiai 12.00.
Miego problemos priklauso nuo grieztos dienotvarkes. tai kaip ir su maitinimu- viskas savo laiku. Toks riezimas vaiku tampa iprasta ir tai jam tampa savaiminis dalykas
*

Sutinku visu 100 procentu thumbup.gif , pas vaika turi buti rezimas. Vaiko dienotvarke didele dalimi priklauso nuo tevu ax.gif . Kaip pripratinsi vaika, taip ir bus ax.gif . As savo zioga jau nuo trecio menesio migdydavau 21.00 val., nes jeigu ziureciau jo vidini laikroduka doh.gif ,tai manau ir iki 24 val. jis sekmingai "tusintusi" .
olantukas
QUOTE(Bretane @ 2007 01 03, 16:19)
Mano mazius tai visalaik eidavo miego 21-22 val. o keliasi 8-9 val. Aisku buna isimciu, bet siaip...O naktimis keldavosi po keleta kartu tai ilgai, iki siol pabunda1-2 kartus vandenuko atsigert  doh.gif
*

Musu ir labai panasiai smile.gif tik po svenciu einam miegot 23.30 ir kelames 10.30 (ziauru), visa dienotvarke issibalansavo doh.gif
jkrista
kiekvinas iš mūsų turi vidinį laikrodį, todėl vieni esam pelėdos, kiti vyturiai. kūdikiai dažniausiai būna vyturiai, o nuo kokių metų jie tampa pelėdom arba taip ir lieka vyturėliais. ir nieko čia nepadarysi. mano mažąją ar 22 val guldyčiau ar 24 val, ji vis tiek keliasi tik 10 val ryto. anksčiausiai biggrin.gif paprastai miega iki 11, bet esam ir iki 12 val išmiegoję. tuomet ir pietų miegas nusivėlina (apie 16 val) o po pietų miego atsikėlusi 18 - 19 val tikrai gult anksti neina smile.gif
gytulka
Miegoti einam 22.00 val. keliames ryte 10.00, pokaituko miegam viena karta. Paskutini karta pavalgo valanda dvi pries miega, tik pries einant miegot dar pienuko isgeria. Apie valgyma nakti ner ne kalbos. mirksiukas.gif
žemuogienė
musu mazoji miegoti eina 23.00. miega iki 10.00. net jeigu ryte pakeliu anksciau, miegoti eina lygiai tuo paciu laiku. dar nesenai miegoti vakare eidavo 20.00, bet kazkas persiverte. galima diskutuot apie rezima kiek nori, bet jeigu vaikas nenori miegot, neuzmigdysi niekaip - bent maniskes 4u.gif
Siracusa
maniske geriausiu atveju 23 eina miegot. dazniausiai apie 24 blush2.gif . savaitgaliais buna dar veliau blink.gif
keliasi ryte apie 11-12, kartais 1 blink.gif
gal biski unnormal rezimas, ale nesinori pyktis su ja vakare, ypac kai patys labai velai miegot einam. Ryte iki vidurdienio issimiega, pietu irgi miega apie 3 val, tai nelauzom to jos rezimo blush2.gif

del maisto biski suku galva g.gif nes nakti niekad ji nesikelia valgyt (nuo menesio visa nakti ismiega), o kai pradejo taip velai keltis, tai apie 8val ryte per miegus isgeria misinio visa buteliuka. ax.gif

Jacobs
nemanau, kad reik vaiką , guldyt miegelio ar maitint, tėvų nustatytu laiku, man kažkaip apsurdiškai tai atrodo... juk mes visi labai skirtingi. manau, jog reik žiūrėti kada vaikas nori miego , o ne per prievarta jį migdyti.
maniškei dabar 1,4m.ir jos nereikia migdyti nuo tada kai pradėjo pati vaikščioti įsikabinusi į daiktus(~11mėn)- pati įsiropščia į mūsų didelę lovą, atsigula ir miega, nesvarbu ar tai pietų metas ar nakčiai eitų miegoti- belieka tada ją tik į lovytę pernešti. ir jos rėžimas vienodas- pietų miegas 15,16val, o nakčiai eina miegot 22,23val.ir keliasi 9,10val. ryto. puikiai žinau, jog jai augant keisis ir jos rėžimas- juk tai taip natūralu!!! ir aš tikrai nežadu jo koreguoti jokia kryptimi- nes tai jos rėžimas smile.gif
juratike13
Maniskiui tuoj bus 1,4metuku,miega dar du kartus dienoje,jei bunam namie,jei ne,tai gali isbut ir visa diena nemiegojes,nes svetimoj vietoj niekada dar nemiegojo.O nakciai guldom jau apie 9-10val ir ismiega iki 9-10val.Gal ir daugoka to miegelio,bet reiskia jam jo dar reikia mirksiukas.gif
lukaslukosius
Mum dabar lygiai1metai ir 3mėn.einam vakaria miegot nuo22val atsigėria pieno.Naktį dažnai atsibudinėjam. ryte 5val pienuką atsikelia gerti.ryte keliamės po 8.Dieną miegam 1kartą,išmiegam 2valandas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.