Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano sunaus gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
dowilia
Sweikos, mamytes ir ne 4u.gif
mano pirmas bandymas siame forume mirksiukas.gif
Ir pirma zinute pristatu save ir tai , kas man braniausia wub.gif
Pastojau as 12klasej, tai gi egzaminus laikiau ir atestata atiemiau jau budama su pilviuku. Bet man gyvenimo neaptemde tai,kad isleistuves as praleidau ne svesdama, o kartu su draugu, vaikiuko tevu. Gimdziau rugpjucio 12d. raudonojo kryziaus ligoninej. Skausmai mane slabai nekankino, nes buvau lyg transo busenoj, net nespejau susivokt, kad jau gimdau. vyras dar norejo vaziuot pas savo mama aplankyt, gerai, kad neisleidau biggrin.gif Pagimdziau labai greitai, man tai buvo gerai, o vaikiukas patyre stresa, bet jau atsiguna ir mamyte dziugina savo sypsena. wub.gif Likau patenkinta akusere, per saremius ji man gloste kojas, kad nustociau drebet, nors man jei nieko nemokejom. labai padejo vyro buvimas salia, net atrode , kad maziau skauda. Ir 18.40val isvydom savo maziuka, kuris tesvere 2,332g ir buvo 50cm ugio. Norejau verkt, bet nesugebejau, uztat namie isliejau visas dziaugsmo asaras blush2.gif visiskai pasikeite prioritetai, poziuris ir norai...
Arijus mano sirdute, o be jos as gyventi negaleciau... wub.gif

na va isliejau savo sirdi, tikiuosi mane priimsit i savo supermamu buri supermama.gif
Veitė
Sveika, dowilia, dziugu, kad prisijungei prie supermamos ir kad pirmasis tavo gimdymas puikiai praejo!!Sekmes auginant savo maziuka smile.gif
sigitac
Saunuole mamyte, bukit stiprus ir sveikuciai... 4u.gif
Sveika prisijungus prie supermamos 4u.gif
pupuliuk
Labutis,nu va ir mokslus pabaigiai ir leliuka pagimdei,ir labai greit ir laimingai.nera geriau.labai dziaugiuosi del taves.
dowilia
as irgi dziaugiusi, atrodo taip viskas ir turejo buti biggrin.gif o tplimesniu mokslu sieksim su sunum cool.gif
linada
šaunuolė jauna mamytė thumbup.gif o vaikiukas jau nuo mažumės mokslus krims wink.gif
Emerencija
Saunuole mamyte, kaip supratau lengvas gimdymas buvo
loraliu
4u.gif
cuoliukė
4u.gif 4u.gif 4u.gif
liolia79
Mano dukryte gimus ta pacia diena smile.gif mirksiukas.gif
Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.