Tai kad jungiuosi į jūsų būrelį Beje, Supermamoj seniau buvo BF klubas. Merginos paliko daug geros info apie šį sportą http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...logid=4599&  [/quote] Smagu, kad gretos dideja. Siandien pertraukauju nuo BF, rytoj puskuoju.
Urtė124
2010 04 14, 21:50
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 14, 21:35) nieko, galėsim dviese bendrauti, man kaip tik kompanijos labai trūko Šiandien be sporto  . Koseju stipriai, negaliu normaliai ikvept/iskvept, is karto kosulio priepuolis prasideda  Dar Asara1 padeda bendrauti O tu,sveik  baisiai negera,kai tokiu oru tenka sirgti. Papildyta:QUOTE(asara1 @ 2010 04 14, 07:39) Siandien laisva diena. Karta savaiteje nepuskuoju. Svarbu ,kad laisvadieniai neužsitęstų  Kalbu iš patirties
As jau po  Pratimus darau sudetingesnius nei bazinius + kalanetika pilvui pridedu. Nuo siandien dar veido maksta daugiau papildysiu. Visoms geros dienos
Beatriukas
2010 04 15, 08:10
sveikutės o kiek laiko jau jūs sportinatės? Vaizdo medžiagą jungiatės kažkokią, kad linksmiau būtų ar šiaip iš atminties pratimus darote? Kasdien? Po kiek minučių? Papasakokite plačiau
Pacios Bodyflex technikos seniai seniai mokiausi pas Tatjana Ciunichina. Dabar prisiminiau visus pratimus ir is youtube MArinos vedamu pratimu dali darau. Man MArinos vedami uzsiemimai labai informatyvus - matai, i ka pratime demesi reikia atkreipti ir nauju efektyviu pratimu atradau. Kalanetika knyga turiu, tai is jos darau partimus pilvui ir siek tiek kojoms. Dabar 3 savaite sportuoju, po truputi sunkinu pratimus, 13 cm praradau. Dar ir mityba stengiuosi sureguliuoti
Beatriukas
2010 04 15, 12:45
QUOTE(asara1 @ 2010 04 15, 13:02) Man MArinos vedami uzsiemimai labai informatyvus - matai, i ka pratime demesi reikia atkreipti ir nauju efektyviu pratimu atradau. Kalanetika knyga turiu, tai is jos darau partimus pilvui ir siek tiek kojoms. Dabar 3 savaite sportuoju, po truputi sunkinu pratimus, 13 cm praradau. su šita?  pas mane ji irgi buvo mano mokytoja O dabar daug pamokėlių iš interneto esu prisisiuntusi ir kaitalioju pagal nuotaiką  O apie kalanetiką galima plačiau? Kokią knygą turi? Gal ją galima iš interneto parsisiūsti?
sveikutes (: gal turite kokius bodyflex sablonus kompiuteruje ar pan? su pratimukais? ar siaip gal kas galetu atsiust y e-mail: egle.dudzinskyte@inbox.lt dekoju
Beatriukas
2010 04 15, 13:58
QUOTE(eglys @ 2010 04 15, 13:57) sveikutes (: gal turite kokius bodyflex sablonus kompiuteruje ar pan? su pratimukais? ar siaip gal kas galetu atsiust y e-mail: egle.dudzinskyte@inbox.lt dekoju išsiunčiau
Beatriukas
2010 04 15, 18:46
pasisportinau pusvalanduką
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 15, 13:45) su šita?  pas mane ji irgi buvo mano mokytoja O dabar daug pamokėlių iš interneto esu prisisiuntusi ir kaitalioju pagal nuotaiką  O apie kalanetiką galima plačiau? Kokią knygą turi? Gal ją galima iš interneto parsisiūsti? Sita pati  . Kalanetikos pratimu irgi youtube daug yra. Pabandyk
Beatriukas
2010 04 15, 20:42
QUOTE(asara1 @ 2010 04 15, 21:09) Kalanetikos pratimu irgi youtube daug yra. Pabandyk bet jos principas koks? Kaip ir BF? Kuo jie skiriasi? O kokia knygele turi?
Siandien matavimu diena. Per sia savaite kuklus rezultatai - 1, 5 cm. Per tris savaites kartu sudejus - 14, 5 cm. Ir galu gale svoris siek tiek isjudejo - 400 g
Beatriukas
2010 04 16, 06:54
QUOTE(asara1 @ 2010 04 16, 07:52) Siandien matavimu diena. Per sia savaite kuklus rezultatai - 1, 5 cm. Per tris savaites kartu sudejus - 14, 5 cm. Ir galu gale svoris siek tiek isjudejo - 400 g  a jūs čia ir duomenis priduodate?  Aš nesimatavau net
Mane azartas apima, kai matau rezultatus Todel siulau sutarti, kad kiekviena penktadieni matmenis skelbiame ir kiek cm sutirpome per ivairias vietas : Virsutine pilvo dalis Liemuo Apatine pilvo dalis Klubai Slaunis Pritariat
Beatriukas
2010 04 16, 11:41
QUOTE(asara1 @ 2010 04 16, 11:54) Todel siulau sutarti, kad kiekviena penktadieni matmenis skelbiame ir kiek cm sutirpome per ivairias vietas : Virsutine pilvo dalis Liemuo Apatine pilvo dalis Klubai Slaunis Pritariat  aš tai už  , bet reikia patikslinimo - viršutinė/apatinė liemens dalis tai 5 cm viršun/apačion nuo bambos? Klubai per storiausią vietą?
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 16, 12:41) aš tai už  , bet reikia patikslinimo - viršutinė/apatinė liemens dalis tai 5 cm viršun/apačion nuo bambos? Klubai per storiausią vietą?  Tikrai taip
Urtė124
2010 04 17, 05:48
Labas rytas Jau po pratimų,žvali ir laiminga varau į darbelį Gero visoms savaitgalio
Beatriukas
2010 04 17, 09:49
sveikut4s, spartsmienkos  O as kalanetikos vaizdo medziagos radau, siunciuosi, siandien isbandysiu
braske24
2010 04 17, 13:13
Labukas,asmeniskai man kalanetika nepatinka,bet cia man taip.man patinka pilates ir bodyflex.maziau laiko uzima ir efektas super
Beatriukas
2010 04 17, 14:54
QUOTE(braske24 @ 2010 04 17, 14:13) Labukas,asmeniskai man kalanetika nepatinka,bet cia man taip.man patinka pilates ir bodyflex.maziau laiko uzima ir efektas super  pabandžiau kalanetika  - tikrai sunkus sportas  . Bet patiko. Čia iš pradžių sunku, po to bus lengviau  . Tai kad derinsiu BF su kalanetika
Kimberli
2010 04 17, 18:31
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 17, 15:54) Beatriuk, gal galetum ir man atsiusti bodyflex'o pratimus? Noreciau pradeti sportuoti. Truputi internete radau, bet noreciau daugiau. O po kiek laiko per diena sportuojate? Tik tiek kad as laiko neturiu sportuoti  Bet vasara noreciau patobulinti savo kuneli. Mano e-mail: paulyte101@gmail.com  Labai dekoju is anksto.
Jau po BF = kalanetika, pradedu jausti laisvesnius rubus ir darausi isrankesne maistui  Nebesinori kimsti visko is eiles.
Beatriukas
2010 04 18, 10:52
QUOTE(kramtoškė @ 2010 04 17, 19:31) Beatriuk, gal galetum ir man atsiusti bodyflex'o pratimus? Noreciau pradeti sportuoti. Truputi internete radau, bet noreciau daugiau. O po kiek laiko per diena sportuojate? Tik tiek kad as laiko neturiu sportuoti  Bet vasara noreciau patobulinti savo kuneli. Mano e-mail: paulyte101@gmail.com  Labai dekoju is anksto. ten pas mane tokia video pamoku santrauka - nuotraukos. Kaip tik tu pamoku su Marina, apie kuria neseniai kalbejom. Tiks? As stengiuosi kasdien po 15 min. Jei pavyksta, tai ir pusvalanduka papuskuoju  Nu man po kalanetikos raumenukai tai skauda  . Tuoj i DVD isimesiu dar viena issamesne pamoka ir eisiu vel sportuot
Kimberli
2010 04 18, 11:12
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 18, 11:52) ten pas mane tokia video pamoku santrauka - nuotraukos. Kaip tik tu pamoku su Marina, apie kuria neseniai kalbejom. Tiks? As stengiuosi kasdien po 15 min. Jei pavyksta, tai ir pusvalanduka papuskuoju  Nu man po kalanetikos raumenukai tai skauda  . Tuoj i DVD isimesiu dar viena issamesne pamoka ir eisiu vel sportuot  Tiks, labai tiks. Siandien truputeli seip pasisportavau is youtube's tai presa maudzia...Grozis reikalauja auku!
Beatriukas
2010 04 18, 12:52
QUOTE(kramtoškė @ 2010 04 18, 12:12) persiunčiau
Beatriukas
2010 04 18, 15:04
niu va, kažkur 40 minučių pasikalanetinau pagal savo sugebėjimus. Kai jau jėgos neleido, BF pratimuką kokį įkišdavau. Labai tikiuosi, kad po kelių savaitėlių kalanetika bus tokia pati lengvai atliekama kaip ir BF
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 18, 16:04) niu va, kažkur 40 minučių pasikalanetinau pagal savo sugebėjimus. Kai jau jėgos neleido, BF pratimuką kokį įkišdavau. Labai tikiuosi, kad po kelių savaitėlių kalanetika bus tokia pati lengvai atliekama kaip ir BF  patikek, tikrai bus lengva  Pradesi sunkesniu pratimu ieskoti.
Beatriukas
2010 04 19, 19:01
QUOTE(asara1 @ 2010 04 19, 15:00) Pradesi sunkesniu pratimu ieskoti. tai jo, tikiuosi  . Pamenu kai BF pradėjau, tai seiko atrodė neįkandamas pratimas, o dabar vienas iš mylimiausių
monetuxe
2010 04 19, 19:01
as irgi kalanetika bandysiu prikabint
tai kad sis klubas dar ir dabar gyvas BF klubasQUOTE(Beatriukas @ 2010 04 14, 12:19) Beje, Supermamoj seniau buvo BF klubas. Merginos paliko daug geros info apie šį sportą http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...logid=4599& 
Urtė124
2010 04 19, 20:09
Sveikos einu puškuot,kas su manim kartu? Papildyta:QUOTE(monetuxe @ 2010 04 19, 20:01) as irgi kalanetika bandysiu prikabint  Sveika,kur buvai dingusi? Papildyta:QUOTE(Ladute @ 2010 04 19, 20:54) tai kad sis klubas dar ir dabar gyvas Tai mes pabaigę temukę kraustysimės į BF klubą
Beatriukas
2010 04 19, 20:37
QUOTE(Ladute @ 2010 04 19, 20:54) tai kad sis klubas dar ir dabar gyvas BF klubasobaaa QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 19, 21:09) Tai mes pabaigę temukę kraustysimės į BF klubą  aha
Sveikos, kaip sekasi puskuoti ? Mano savijauta ir nuotaika geresne Geros dienos visoms
na as jau papuskavus ir pusrycius pavalgius geros dienos visoms 
Beatriukas
2010 04 20, 11:12
QUOTE(asara1 @ 2010 04 20, 10:27) Sveikos, kaip sekasi puskuoti ? aš po darbo puškuoju  . Vakariniai tie mano puškavimai  . Kol kas dar kalanetiką dusinsiu  . Vakar jau buvo biskį smagiau, bet vistiek dar labaaaai toli iki normalaus nepertrūkstamo sportavimo Va man šitas pratimukas tai   taaaip nugara paskausta  . ir va šitas   kojos net dreba jį darant Na bet ir raumenukai padirbėja - jaučiu lengvą skausmą, reiškiasi sportas tik į naudą Gal kad praktikavo pilatesą? Kokia nuomonė apie jį? Kas tai per sportas? Papildyta:o iš Bodyflexo man labai patinka šios pamokėlės  nuoroda į rusiškus torentus parsisiuntimui http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=982935Ten pratimai daromi be jokių pertraukų, atskirom kūno dalims, daug naujoviškų ir labai gerų , nelengvų pratimukų ten radau  O kokia vaizdo medžiaga jūs naudojatės? Ką galite parekomenduoti?
krissst
2010 04 20, 12:58
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 20, 11:12) o iš Bodyflexo man labai patinka šios pamokėlės  nuoroda į rusiškus torentus parsisiuntimui http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=982935Geras! Noreciau parsisiust sita video -- atrodo kazkas naujo  Tik gal gali parasyt kur reikia spaust kad siuntimas prasidetu tame puslapyje? Nes as rusiskai nesuprantu
Beatriukas
2010 04 20, 13:01
QUOTE(krissst @ 2010 04 20, 13:58) Geras! Noreciau parsisiust sita video -- atrodo kazkas naujo  Tik gal gali parasyt kur reikia spaust kad siuntimas prasidetu tame puslapyje? Nes as rusiskai nesuprantu  matai, ten reikia būti prisiregistravus  o torrentus tu siuntiesi aplamai iš interneto? Bittorent programa naudojiesi?
Urtė124
2010 04 21, 08:02
Sveikos Oras už lango  einu puškuot.
:  kojos net dreba jį darant Na bet ir raumenukai padirbėja - jaučiu lengvą skausmą, reiškiasi sportas tik į naudą Po sito pratimo kojoms, pajutau raumenis tenai, kur niekada nejutau. kelias dienas skuadejo, bet dabar jau raumenys priprato. Kalanetika man labai patinka, todel miksuoju kartu su bodyfleksu.
Bitkresle
2010 04 21, 08:56
Sveikos, noriu ir aš prie jūsų prisijungti  . Po dviejų gimdymų turiu papildomus 7 kg, kuriuos noriu numesti, plius pilvas kabo kaip maišelis (niekad to nėra buvę iki nėštumų...), klubai baisiai paplatėję, o turiu tokių sijonų ir kelnių, į kuriuos neįlendu, bet labai labai norėčiau įlįsti... Na ir didžiausia motyvacija buvo prieš porą dienų apsivilkta suknelė, kai pažiūrėjau į savo kojas ir didžiausias noras apėmė vėl į džinsus lįsti, nes jau tokios... Galvoju, gal BF kojų ir nesuplonins, bet klubus ir šlaunis - turėtų  . Ir labai palaikau idėją penktadieniais prisiduoti, nes man tai būtų papildoma motyvacija neapleisti pratimų...
Beatriukas
2010 04 21, 09:14
QUOTE(asara1 @ 2010 04 21, 09:46) kojos net dreba jį darant Kalanetika man labai patinka, todel miksuoju kartu su bodyfleksu. tai jau tikrai  . Visa tiesiog vibruoju nuo kojų drebulio o kiek jau laiko kalanetiniesi? QUOTE(Bitkresle @ 2010 04 21, 09:56) noriu ir aš prie jūsų prisijungti  . šaunu
Bitkresle
2010 04 21, 10:07
Išsimatavau parametrus šiandien:
viršutinė pilvo dalis - 73 cm liemuo - 72 cm apatinė pilvo dalis - 93 cm klubai - 102 cm šlaunis - 57 cm
svoris - 59 kg (reikės mesti 8, ne 7 kg...)
Pasidariau cinamono arbatos, tai nelabai ji man patiko, nors šiaip cinamoną mėgstu... Bet ko nepadarai dėl grožio...
Beatriukas
2010 04 21, 10:43
QUOTE(Bitkresle @ 2010 04 21, 11:07) Pasidariau cinamono arbatos, tai nelabai ji man patiko, nors šiaip cinamoną mėgstu... Bet ko nepadarai dėl grožio... a kas čia per cinamono arbata ir ką ji gero duoda?
Bitkresle
2010 04 21, 11:32
Perskaičiau apie ją šios temos pradžioj, tai cituoju, ką išskaičiau  . Cia SM parasyta apie tai. Reikia puodelyje vandens su sauksteliu cinamono uzvirinti, truputi pavirti (kol pradeda kilt i virsu), siek tiek atvesinti, isideti sauksteli medaus (galima ir du, bet man labai saldu) ir isgerti ryte ant tuscio skrandzio ir pries miega. Bet as padariau pakeitima, geriu sesta valanda vakaro Numusa apetita, sveika sirdziai, mazina cholesterina, gerina odos bukle ir t.t. Pasiguglinkit, vos ne vaistas nuo visu ligu As pvz. isgeriu 8 val., be pirmos negaliu ziuret i maista, toks vaizdas kad skrandis baisiausiai prikimstas
Medaus ir cinamono gėrimas: Nedidelis puodelis vanens,1 arb š cinamono,1arb š medaus. Vandenį užvirinti ir juo užplikyti cinamona(taip kaip arbatžoles),pastatyti,kad praauštų apie 20-30 min,tik tada dėti medų(jei medų dėsi į karštą vandenį žus gerosios jo savybės ir gėrimas nebus veiksmingas) Išgerti visą puodelį,tik nusėdusį cinamoną paliekam.
Geriama taip: Ryte 0,5h prieš valgį ir vakare 0,5h prieš miegą.
Neleidžia kauptis riebalams,skatina medžiagų apykaitą,slopina saldumynų poreikį.
Beatriukas
2010 04 21, 12:11
oho kaip įdomu
Urtė124
2010 04 22, 07:56
Labas rytas Jau po pratimų,geriu žalią arbata. Papildyta:QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 21, 13:11) oho kaip įdomu  Pabandyk,labai gerai veikia
Bitkresle
2010 04 23, 08:45
Na ką, penktadienis, registruojuosi, nors rezultatai šiaip sau: viršutinė pilvo dalis - 73 cm liemuo - 75 cm (+ 3 cm) apatinė pilvo dalis - 94 cm (+ 1 cm) klubai - 102 cm šlaunis - 57 cm ūgis - 164 cm svoris - 59,5 kg (+ 0,5 kg) Per 2 dienas matmenys tik padidėjo  , bet, tiesą sakant, įtariu, kad dėl mano nenormalios mitybos: vienas dalykas, pastaruoju metu visai nesusivaldau kimšdama maistą, atseit bandau mažiau valgyti, bet to "mažiau" prisiryju baisiai daug  (vakar prieš miegą leidau sau suvalgyti porą lėkščių grybų sriubos... atseit neturėtų būti labai kaloringa, bet bulvės, perlinės kruopos - tai čia tik apgaulė, kad nelabai kaloringa, o iš tikro kas ten žino...). Na ir dar: sveikesnio gyvenimo būdo kryptimi nutariau kasdien suvalgyti bent po dubenį šviežių daržovių, tai ėmė žiauriai pūsti pilvą. Va čia, įtariu, didžiausias mano matmenų kaltininkas, nes ir dabar nuo pat ryto pilvas baisiai išpūstas... Gal kas turit kokių nors patarimų, ką daryti? Ar čia prisitaikys žarnynas prie daržovių, ar reikia kaip lėliukams kokios nors pankolių, kmynų arbatos pagerti? Nes dabar sunku gyventi, pilvas didelis, gamta vis šaukia ir šaukia... Cinamono arbatos rytais išgeriu, prieš pusryčius, o jau paskui primirštu, tai ir ryju kaip slibinas (ne arbatą...). Na tai tokie mano "pasiekimai". Manau, registracija penktadieniais labai į naudą, pamotyvuoja nors kažką daryti, kad pasiekimai būtų ne tokie, kaip mano dabar  .
Per torentus parsisiunciau visas 8 bodyflex pamokas su Marina Korpan Stai jums nuoroda bodyflex su Marina Korpan rusu kalbageriausias namu treneris ir jokio laiko gaisimo sporto saleje su baisiom investicijom prisijungiu ir as tik be prisidavimu
Bitkresle
2010 04 23, 10:27
Džiugu, kad ne aš viena  . Na, gal vis tiek atsiras kas nors, kas norės prisiduoti - bus smagiau  . Atradau čia, SM, temą apie dietą stiklinės principu: per vieną kartą suvalgyti ne daugiau, nei telpa į 250 ml talpos stiklinę. Va, reikės man pabandyti taip ir daryti, nes mano problema, kad vienu prisėdimu prisiryju kaip begemotas  ... Svarbiausia, kad ne visada taip jau 100 proc. ir norisi, matyt, greičiau įprotis toks... Tik nežinau, kaip čia valios atrasti  .
braske24
2010 04 23, 14:09
sveikos sportinines  as taip pat puskuoju,tik reiks pasisiusti ta rusiska bodyflex, ten gal kitokie pratimai,arba gal greiciau cm mazeja? Papildyta:reiks isbandyt cinamono arbata
|
|