Tai dabar man blondinei isaiskinkit, kur matuojama virsutine ir kur apatine pilvo dalis? Liemuo - tai per bamba?
QUOTE(musik @ 2010 02 12, 22:15) Tai dabar man blondinei isaiskinkit, kur matuojama virsutine ir kur apatine pilvo dalis? Liemuo - tai per bamba? Apimtys matuojamos penkiose vietose: talija, viršutinė pilvo dalis (5 cm virš talijos), apatinė pilvo dalis (2,5 cm žemiau bambos), klubai (plačiausioje vietoje), šlaunis (plačiausioje vietoje).
Sveikos
Vakar buvau svečiuose,tai vakare nepadariau pratimų,tokia pikta buvau ant savęs. Užtai šiandien nuo ankstaus ryto puškavau. Tai ar pradedam nuo pirmadienio?
prisiduodam pirmadieniais - kadangi pirmadieni zadam pradet, tai pirmadieniais ir susirasom!!
negavau daugiau nei vienos duomenuku, tikiuosi pirmadieni bent jau sulaukt, o tai neaisku nuo ko pradesim Urte124 - ugi ir svori prasom! ir rezultatus tikrai palyginsim ir rinksim visokias nominacijas, pvz, daugiausia per savaite cm, labiausiai suplonejusi kuno vieta ir t.t. prasom siulyt -atsizvelgsim! QUOTE(monetuxe @ 2010 02 14, 14:32) prisiduodam pirmadieniais - kadangi pirmadieni zadam pradet, tai pirmadieniais ir susirasom!! negavau daugiau nei vienos duomenuku, tikiuosi pirmadieni bent jau sulaukt, o tai neaisku nuo ko pradesim Urte124 - ugi ir svori prasom! ir rezultatus tikrai palyginsim ir rinksim visokias nominacijas, pvz, daugiausia per savaite cm, labiausiai suplonejusi kuno vieta ir t.t. prasom siulyt -atsizvelgsim! Sveikinu visas su meilės diena Mano ūgis 165cm Svoris 87.400(2010.01.06 buvo 94KG Ryte pasimatuosiu ir atsiūsiu duomenukus.Dabar einu ruoštis valentino šventimui. Iki rytojaus.Ilgai nemiegokit,siūskit duomenukus Pasimatuot,tai pasimatuosiu tik nežinau kada grįšiu,nes varom į sodybą valentino švęsti. QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 14, 19:19) Sveikinu visas su meilės diena Mano ūgis 165cm Svoris 87.400(2010.01.06 buvo 94KG Ryte pasimatuosiu ir atsiūsiu duomenukus.Dabar einu ruoštis valentino šventimui. Iki rytojaus.Ilgai nemiegokit,siūskit duomenukus Pasimatuot,tai pasimatuosiu tik nežinau kada grįšiu,nes varom į sodybą valentino švęsti. nu mergyt tu su kilogramais pavarei!!!! tai kas dar abejoja del puskavimo pradejimo? geros sventes tau!
Tai kur gi jūs puškuotojos?
Sveikos!
Niu ka, as pradejau Mano duomenys: liemuo (cia ir yra talija, taip)? - 94cm apatine pilvo dalis - 113cm klubai - 113cm koja - 59cm Svorio nezinau, nes neturiu svarstykliu QUOTE(musik @ 2010 02 15, 16:33) Sveikos! Niu ka, as pradejau Mano duomenys: liemuo (cia ir yra talija, taip)? - 94cm apatine pilvo dalis - 113cm klubai - 113cm koja - 59cm Svorio nezinau, nes neturiu svarstykliu Sveika Nu pagaliau!!!!!!!!!!!!!!! Mūsų apimtys panašios,įdomu bus lygint. Reikia rašyti abiejų kojų apimtį.
Sveikutes mergaites
Priimkit ir mane i savo buri QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 15, 17:26) As tau priminsiu Papildyta: Pasiskaitinejau ir kiek supratau, tai dauguma darote is knygos, o as darau is DVD. Kazkada as irgi dariau is knygos, o dabar atsisiunciau is interneto ir su mama kiekviena ryta pasileidziam ir sportuojam kartu su visu klubu ir trenere QUOTE(Mirabele @ 2010 02 15, 17:22) Sveikutes mergaites Priimkit ir mane i savo buri Sveika,prisijungus prie mūsų mažo būrelio QUOTE(Mirabele @ 2010 02 15, 16:36) As tau priminsiu Papildyta: Pasiskaitinejau ir kiek supratau, tai dauguma darote is knygos, o as darau is DVD. Kazkada as irgi dariau is knygos, o dabar atsisiunciau is interneto ir su mama kiekviena ryta pasileidziam ir sportuojam kartu su visu klubu ir trenere Is kur parsisiust galima ?????
Kokie pratimukai is bodyflex'o jums lengviausi, labiausiai patinkantys, o kokie ne?
Man pvz. nepatinka deimantas, prie jo as labiausiai pridustu ir sonu tempimai. Labiausiai prie sirdies pilvo, kate, riestainis.. Papildyta: QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 15, 18:30) Per torentus, aspasiziuresiu ir mestelsiu jums nuorodele QUOTE(Mirabele @ 2010 02 15, 18:33) Kokie pratimukai is bodyflex'o jums lengviausi, labiausiai patinkantys, o kokie ne? Man pvz. nepatinka deimantas, prie jo as labiausiai pridustu ir sonu tempimai. Labiausiai prie sirdies pilvo, kate, riestainis.. Papildyta: Per torentus, aspasiziuresiu ir mestelsiu jums nuorodele Mačiau ,kad youtube pratimai yra rusų kalba,bet daryt pagal juos nebandžiau. Labiausiai patinka seiko,pilvo presui,valtelė(knygoje rusų kalba "šliupka") Greičiau šios šventinės dienos baigtūsi Visai iš ritmo išsimušiau QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 15, 18:40) Mačiau ,kad youtube pratimai yra rusų kalba,bet daryt pagal juos nebandžiau. Labiausiai patinka seiko,pilvo presui,valtelė(knygoje rusų kalba "šliupka") Greičiau šios šventinės dienos baigtūsi Visai iš ritmo išsimušiau Maciau youtube, tas pats, tik ten nukarpyta. Va cia ir yra beda, persiedimas..
Kaip tylu pas jus temukej
Merginos, help! tik nesijuokit
Labanakt ,naktinėtojos. Einu jau miegot.
Mergaites SOS. Padekit prasau ismokti siuos pratimus.... Niekaip nesugebu internete ju rasti... visur slaptazodziais uzblokuoti. O mano darbinis kompas apsaugu prikimstas, neleidzia niekur labai registruotis. Gal zinote is kur juos paprasciau atsisiusti galima? Man vien knygu nepakanka... as vizualike.
Ar gal kuri nors sutiktu mane pamokyti... As zinoma skolinga neliksiu. Bandziau kazkada juos sporto klube daryti ( pries 8 kokius metus) tada irgi ne visi pavyko.. Grupe didele, trenere atskirai neziuri kaip kuriai sekasi.. Ir kiek prisimenu jokiu rezultatu nepavyko pasiekti.. Situacija tokia, kad sporto klubo neturiu kaip lankyti del darbo grafiko ir mazo vaiko namie. Belieka man tik pratimus kokius nors namie daryti. Padekite labai prasau. QUOTE(Aja* @ 2010 02 16, 10:34) Mergaites SOS. Padekit prasau ismokti siuos pratimus.... Niekaip nesugebu internete ju rasti... visur slaptazodziais uzblokuoti. O mano darbinis kompas apsaugu prikimstas, neleidzia niekur labai registruotis. Gal zinote is kur juos paprasciau atsisiusti galima? Man vien knygu nepakanka... as vizualike. Ar gal kuri nors sutiktu mane pamokyti... As zinoma skolinga neliksiu. Bandziau kazkada juos sporto klube daryti ( pries 8 kokius metus) tada irgi ne visi pavyko.. Grupe didele, trenere atskirai neziuri kaip kuriai sekasi.. Ir kiek prisimenu jokiu rezultatu nepavyko pasiekti.. Situacija tokia, kad sporto klubo neturiu kaip lankyti del darbo grafiko ir mazo vaiko namie. Belieka man tik pratimus kokius nors namie daryti. Padekite labai prasau. Labas rytas Kiek zinau, kokios bebutu apsaugos prikistas kompiuteris, registruotis ir siustis jus tikrai galit. Antras dalykas, jeigu vartojat antibiotikus, kontraceptikus, tai norint sulaukt rezultato su bodyflex'u reikia laiko.. O svoris tikrai nera didelis, tad darykit pratimus kaip iseina, nevalgykit po sestos vakaro, gerkit cinamono arbata ir darykit viena karta iskrovos diena per savaite. Svorio neteksit greiciau nei per du menesius ir visam laikui
Sveikutės
Negaliu atsidžiaugti,kad rytoj į darbą Nuo ėdimo jau bloga darosi Darbe nors režimo laikausi,valgau taip kaip meniu dietologė sustatė,tada nėra kada kimšti nesamones QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 16, 11:28) Cia SM parasyta apie tai. Reikia puodelyje vandens su sauksteliu cinamono uzvirinti, truputi pavirti (kol pradeda kilt i virsu), siek tiek atvesinti, isideti sauksteli medaus (galima ir du, bet man labai saldu) ir isgerti ryte ant tuscio skrandzio ir pries miega. Bet as padariau pakeitima, geriu sesta valanda vakaro Papildyta: QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 12:56) Sveikutės Negaliu atsidžiaugti,kad rytoj į darbą Nuo ėdimo jau bloga darosi Darbe nors režimo laikausi,valgau taip kaip meniu dietologė sustatė,tada nėra kada kimšti nesamones Man apetitas paskutiniu metu apskritai nupuoles (tfu, tfu, tfu QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 16, 11:28) Medaus ir cinamono gėrimas: Nedidelis puodelis vanens,1 arb š cinamono,1arb š medaus. Vandenį užvirinti ir juo užplikyti cinamona(taip kaip arbatžoles),pastatyti,kad praauštų apie 20-30 min,tik tada dėti medų(jei medų dėsi į karštą vandenį žus gerosios jo savybės ir gėrimas nebus veiksmingas) Išgerti visą puodelį,tik nusėdusį cinamoną paliekam. Geriama taip: Ryte 0,5h prieš valgį ir vakare 0,5h prieš miegą. Neleidžia kauptis riebalams,skatina medžiagų apykaitą,slopina saldumynų poreikį. Papildyta: QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 13:00) Cia SM parasyta apie tai. Reikia puodelyje vandens su sauksteliu cinamono uzvirinti, truputi pavirti (kol pradeda kilt i virsu), siek tiek atvesinti, isideti sauksteli medaus (galima ir du, bet man labai saldu) ir isgerti ryte ant tuscio skrandzio ir pries miega. Bet as padariau pakeitima, geriu sesta valanda vakaro Papildyta: Man apetitas paskutiniu metu apskritai nupuoles (tfu, tfu, tfu Kad 2 kg netekai ,tai gerai,bet va stresas nėra geras dalykas . man tai pms,užtai prasideda nesamonių kimšimas.Praeitą mėnesį darbe buvau,tai šis procesas praėjo lengviau QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 16, 11:28) Na ka , einu matuotis Tai ar pasimatavai? Nusiuntei duomenis Monetuxei?
taip taip taip!!!! merginos kur dingot - uzteks sventes svest, laikas pradet sportuot ir pradziai duomenukus, o tai kolkas esam tik tryse!!!!
QUOTE(musik @ 2010 02 15, 16:33) Sveikos! Niu ka, as pradejau Mano duomenys: liemuo (cia ir yra talija, taip)? - 94cm apatine pilvo dalis - 113cm klubai - 113cm koja - 59cm Svorio nezinau, nes neturiu svarstykliu o ugi gal zinai, ar irgi ner su kuom matuot? QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 15, 16:48) Sveika Nu pagaliau!!!!!!!!!!!!!!! Mūsų apimtys panašios,įdomu bus lygint. Reikia rašyti abiejų kojų apimtį. kaip suprast Urtė124 - abieju koju apimti? tai abi pamatuot ir sudet? O tai koks tikslas? QUOTE(Mirabele @ 2010 02 15, 18:33) Kokie pratimukai is bodyflex'o jums lengviausi, labiausiai patinkantys, o kokie ne? Man pvz. nepatinka deimantas, prie jo as labiausiai pridustu ir sonu tempimai. Labiausiai prie sirdies pilvo, kate, riestainis.. Papildyta: Per torentus, aspasiziuresiu ir mestelsiu jums nuorodele Man tai labai seiko patinka, bet kad labai jau sunkiai padaromas... ir dar is tu pratimu kuriuos turiu, tai riestainiukas geriausias, tik kad mazoka pilvukui pagal mane.. QUOTE(Mirabele @ 2010 02 15, 20:12) nors ir vel pasikartosiu, bet kad ir esancios merginos dar nesusigriebe!!!!! Gausit velniuku!!! greitai visos matuotis!!!! QUOTE(monetuxe @ 2010 02 16, 14:59) Man tai labai seiko patinka, bet kad labai jau sunkiai padaromas... ir dar is tu pratimu kuriuos turiu, tai riestainiukas geriausias, tik kad mazoka pilvukui pagal mane.. nors ir vel pasikartosiu, bet kad ir esancios merginos dar nesusigriebe!!!!! Tai kad riestainiukas ne pilvukui Tai kad as jau darau pratimukus. Tik kad pasimatuot pamirsau
[quote=monetuxe,2010 02 16, 14:59]kaip suprast Urtė124 - abieju koju apimti? tai abi pamatuot ir sudet? O tai koks tikslas?
[/quote Aš matuoju iškarto abiejų kojų apimtį,knygoje rašo taip.
Sveikos
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 15:04) Tai kad riestainiukas ne pilvukui Tai kad as jau darau pratimukus. Tik kad pasimatuot pamirsau Tai pasimatuok ir nusiūsk duomenukus O tu matuoji vienos ar abiejų kojų apimtį? Pilvas ir man dreba,ypač,kai rankas pakeliu.Tada džiaugiuosi,kad nieks manęs nemato Papildyta: QUOTE(Luisana @ 2010 02 16, 15:07) Manau,kad kaip tik padėti turėtų. QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 15:12) Tai pasimatuok ir nusiūsk duomenukus O tu matuoji vienos ar abiejų kojų apimtį? Pilvas ir man dreba,ypač,kai rankas pakeliu.Tada džiaugiuosi,kad nieks manęs nemato As jau privalgius blynu, tai manau netikslu bus Matuoju viena, kadangi ten kur idejau nuorodele to filmo, ten antroj dalyje mokina kaip issimatuot, tai ten sake, kad viena.. Butinai atsisiuskit tuos filmus, ten DAUG nauju pratimu rankoms, pilvukui, uzpakaliukui ir tikrai geriau veikia, nes kita diena net raumenukus paskausta QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 16:12) Tai pasimatuok ir nusiūsk duomenukus O tu matuoji vienos ar abiejų kojų apimtį? Pilvas ir man dreba,ypač,kai rankas pakeliu.Tada džiaugiuosi,kad nieks manęs nemato Papildyta: Manau,kad kaip tik padėti turėtų. Hm...bet juk sulaikai kvėpavimą,taip? Jei taip,tai nuodijasi organizmas (juk anglies dioksidas susilaiko organizme) Taigi,turėtų ir širdžiai kenkti? QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 15:04) Tai kad riestainiukas ne pilvukui Tai kad as jau darau pratimukus. Tik kad pasimatuot pamirsau Tai juk nieko nuo vieno karto nepasikeis tavo apimtys - taip kad matuoji ir laukiam zinau kad riestainiukas ne pilvui, jis tiesiog mano megstamiausias... o pilvui konkreciai zinau tik pora pratimu, tai man mazoka, tai siunciuosi dabar rusiska vaizdine medziaga as koja viena matavau irgi QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 15:19) As jau privalgius blynu, tai manau netikslu bus Matuoju viena, kadangi ten kur idejau nuorodele to filmo, ten antroj dalyje mokina kaip issimatuot, tai ten sake, kad viena.. Butinai atsisiuskit tuos filmus, ten DAUG nauju pratimu rankoms, pilvukui, uzpakaliukui ir tikrai geriau veikia, nes kita diena net raumenukus paskausta Reiks paprašyti,kad kas nors padėtų atsisiūsti,nes aš su visokiais atsisiuntimais nedraugauju Reiks,kai kitą pirmadienį matuosiuos ,pasimatuot atskirai vieną koją ir abi kartu. |