Dalinkimės patirtimi. Kas lankė bodyflex treniruotes ar pačios darėte,tai namuose.
Sveikos
Dalinkimės patirtimi. Kas lankė bodyflex treniruotes ar pačios darėte,tai namuose.
Prieš kelis metus dariau bodyflex pratimus,buvo žymūs pokyčiai,bet užmečiau
Dabar pradedu nuo pradžių Savaitę darant su pertraukom -4cm nuo viršutinės pilvo dalies. Užsispyriau iki vasaros atgauti formas KAS SU MANIMI??? QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 01, 15:45) Prieš kelis metus dariau bodyflex pratimus,buvo žymūs pokyčiai,bet užmečiau Dabar pradedu nuo pradžių Savaitę darant su pertraukom -4cm nuo viršutinės pilvo dalies. Užsispyriau iki vasaros atgauti formas KAS SU MANIMI??? O kokia šauni temelė Kažkada seniai dariau,bet mečiau,o dabar neprisiruošiu O taip buvau nusigludinus formas Reik susiimt
As darau jau apie pusmeti 4-5 kartus per savaite. Kadangi pradejau daryt po gimdymo pries tai esu darius gal 3 metus atgal tai rezultatai nezinau ar cia tik del bodyflexo ar ir del to kad organizmas po gimdymo pats atsistatineja, kazkur 8 kg
labai idomi temele - noreciau as daryti sitiuos pratimus, tik galvoju kur man juos pasimokint pradziai ar imanoma savarankiskai?
QUOTE(Radvile99 @ 2010 02 01, 20:04) As darau jau apie pusmeti 4-5 kartus per savaite. Kadangi pradejau daryt po gimdymo pries tai esu darius gal 3 metus atgal tai rezultatai nezinau ar cia tik del bodyflexo ar ir del to kad organizmas po gimdymo pats atsistatineja, kazkur 8 kg Šaunuolė Turiu viską susigražint Papildyta: QUOTE(monetuxe @ 2010 02 01, 22:14) labai idomi temele - noreciau as daryti sitiuos pratimus, tik galvoju kur man juos pasimokint pradziai ar imanoma savarankiskai? Aš išmokau savarankiškai pagal knygą.Pradžioje vis buvo abejonių,kad kažką darau ne taip O vėliau kaip rašo knygoje,geriausias atsakymas,kad viską darai gerai,sumažėjusios apimtys Paieškok knygelės knygynuose,aš Vilniuje pirkau,tiesa radau tik rusų kalba.
Sveikos,sudomino mane bodyfleksas.Galvoju palankyti kursą 10 kartų. Tik vat klausimas-jei nukris kažkiek cm,o paskui po 10 kartų nebedarysiu,viskas ataugs?
QUOTE(zirzekle @ 2010 02 02, 14:33) Sveikos,sudomino mane bodyfleksas.Galvoju palankyti kursą 10 kartų. Tik vat klausimas-jei nukris kažkiek cm,o paskui po 10 kartų nebedarysiu,viskas ataugs? Tik ar verta tau lankyti užsiėmimus ? QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 02, 14:06) Tik ar verta tau lankyti užsiėmimus ? esmė ta,kad aš kompe turiu kažkokius bodyflex pratimus,man regis iš kažkokio žurnalo pagrindiniai pratimai,bet pačiai sunku prisiversti daryti ir nežinau kaip taisyklingai daryti.bandžiau vieną dieną,bet pačiai nesigauna...o gal kantrybės daugiau reikia QUOTE(zirzekle @ 2010 02 02, 15:11) esmė ta,kad aš kompe turiu kažkokius bodyflex pratimus,man regis iš kažkokio žurnalo pagrindiniai pratimai,bet pačiai sunku prisiversti daryti ir nežinau kaip taisyklingai daryti.bandžiau vieną dieną,bet pačiai nesigauna...o gal kantrybės daugiau reikia Man tas pats buvo Vieną dieną užsispyriau ,galvoju nu negi aš visai pradėjau daryti ir pavyko Pasistenk NEPASIDUOK : QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 02, 14:22) Man tas pats buvo Vieną dieną užsispyriau ,galvoju nu negi aš visai pradėjau daryti ir pavyko Pasistenk NEPASIDUOK : QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 02, 15:06) Tik ar verta tau lankyti užsiėmimus ? Sveikos, siaip siulau parsisiust is youtubes, ten net daugiau nei reikia, as mokiausi kursuose, bet jau pries eidama buvau paskaicius knygute ir esme perpratus, tik kai siusites pirma parsisiuskit youtube download programa o tada pamatysit ten marinos vedamos pamokeles nuo 1 iki 10 gal QUOTE(Radvile99 @ 2010 02 02, 20:31) Sveikos, siaip siulau parsisiust is youtubes, ten net daugiau nei reikia, as mokiausi kursuose, bet jau pries eidama buvau paskaicius knygute ir esme perpratus, tik kai siusites pirma parsisiuskit youtube download programa o tada pamatysit ten marinos vedamos pamokeles nuo 1 iki 10 gal Man,tai kaip ir nereikia pratimukų Labiau reikia palaikymo komandos O kaip su rezultatais pas tave buvo? : QUOTE(zirzekle @ 2010 02 02, 15:11) esmė ta,kad aš kompe turiu kažkokius bodyflex pratimus,man regis iš kažkokio žurnalo pagrindiniai pratimai,bet pačiai sunku prisiversti daryti ir nežinau kaip taisyklingai daryti.bandžiau vieną dieną,bet pačiai nesigauna...o gal kantrybės daugiau reikia nu tokius pratimus ir as maciau - paimu viena vakara padarau, kita pamirstu ir taip jau ziurek visa savaite pamirsus daryt, tai ir negaliu pasitikrint ar gerai darau QUOTE(Radvile99 @ 2010 02 02, 20:31) Sveikos, siaip siulau parsisiust is youtubes, ten net daugiau nei reikia, as mokiausi kursuose, bet jau pries eidama buvau paskaicius knygute ir esme perpratus, tik kai siusites pirma parsisiuskit youtube download programa o tada pamatysit ten marinos vedamos pamokeles nuo 1 iki 10 gal butu gerai paziuret, kad nors kazkiek suprast kaip ten kas daroma
sito metodo esme yra darai tuos pratimus ir kuo maziau laisvadieniu;))bet tik tiek kad pvz darant 15 pratimu uztrunki iki 30 minuciu tai kaip ir daug laiko nereikia, o rezultatai ateina greit patikekit ypac pradzioj tai palengvejimas kasdien jauciasi ir nuo to pasikrauni tos motyvacijos nesustoti
as tai mokykloj uzsiiminejau bodyflexu, rytai berods.. tikrai rezultatai greit pasimate. suplonejo liemuo ir uzpakalis.
QUOTE(Radvile99 @ 2010 02 02, 23:55) sito metodo esme yra darai tuos pratimus ir kuo maziau laisvadieniu;))bet tik tiek kad pvz darant 15 pratimu uztrunki iki 30 minuciu tai kaip ir daug laiko nereikia, o rezultatai ateina greit patikekit ypac pradzioj tai palengvejimas kasdien jauciasi ir nuo to pasikrauni tos motyvacijos nesustoti Sveika Paskaičius turėsiu motyvacijos ilgam laikui. Šiandien darbe visi pastebėjo,kad kelnės kaba Nejaugi vasarą galėsiu dėvėti L dydžio drabužius? QUOTE(Radvile99 @ 2010 02 02, 23:55) sito metodo esme yra darai tuos pratimus ir kuo maziau laisvadieniu;))bet tik tiek kad pvz darant 15 pratimu uztrunki iki 30 minuciu tai kaip ir daug laiko nereikia, o rezultatai ateina greit patikekit ypac pradzioj tai palengvejimas kasdien jauciasi ir nuo to pasikrauni tos motyvacijos nesustoti nu taip tikrai nedaug uztrunki
Sveiki
pries keleta metu ir as uzsiiminejau bodyfleksu
Sveikos,
oo buvau beprotiskai uzsidegus lekti i bodyfleksa bet paziurejau kainyte dabar 200lt.... tad labai norejau paklausti gal kuri gyvenat vilniuj lazdynuose ar netoli labai noreciau kad pamokintumet karteli parodytumet kaip teisingai atlikti nes as is filmuku kazkaip bijau...nelabai gaunas - nuo kvepavimo kazkaip apsvaigsta galva... galbut man pavyktu kazkaip sekmingai ir atsidekot QUOTE(Yndrute @ 2010 02 04, 13:59) Sveikos, oo buvau beprotiskai uzsidegus lekti i bodyfleksa bet paziurejau kainyte dabar 200lt.... tad labai norejau paklausti gal kuri gyvenat vilniuj lazdynuose ar netoli labai noreciau kad pamokintumet karteli parodytumet kaip teisingai atlikti nes as is filmuku kazkaip bijau...nelabai gaunas - nuo kvepavimo kazkaip apsvaigsta galva... galbut man pavyktu kazkaip sekmingai ir atsidekot Sveika,galėčiau parodyti,bet gyvenu šiek tiek už Vilniaus.Gal atsiras kokia arčiau gyvenanti mergaitė,kuri sutiks parodyti O knygoje parašyta,kad pradžioje gali suktis galva.Taip atsitinka todėl,kad organizmas nepratęs prie tokio didelio deguonies kiekio. Ir man pradžioje sukosi,bet dabar jau ne. QUOTE(sonatute @ 2010 02 04, 00:35) Sveiki pries keleta metu ir as uzsiiminejau bodyfleksu Sveika
Darau pratimus jau 3-ia savaite, kol kas be rezultatu
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 06, 21:27) Sveika,o kasdien darai? Įdomu kodėl čia taip tau? Taip, kasdien. Mokinausi pati. Darau is ryto (nevalgius). Sakau, gal su kvepavimu kazkas ne taip? Nelabai turiu galimybes siuo metu i kursus nueit
Sveikos, ir as anksciau pasiskaicius apie bodyflexa visokiu pagyrimu susigundziau pabandyti pati namuose. Tik kazkaip nieko nepasimate
va va su tuo kvepavimu ir man idomu
ir man galva apsisukdavo
Sveikos. Pries 7m su bodyflex pasiekiau tikrai geru rezultatu. Per puse metu -15kg. Svoris laikesi. Po gimdymo savaime dar nukrito. o dabar po truputi pradejo lipti. Kiek darau bodyflex dabar, rezultatas 0. Nesuprantu kodel?Aisku, nesu storule, bet noriu pagrazinti formas.
sveikutes,
pries pora metu ir as dariau bf,greit viskas grazejo pas mane ir tikrai geru rezultatu buvau pasiekusi,bet dabar viena namuose kazkaip jau atsibodo daryti stenkites,grazekit QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 09, 17:09) sveikutes, pries pora metu ir as dariau bf,greit viskas grazejo pas mane ir tikrai geru rezultatu buvau pasiekusi,bet dabar viena namuose kazkaip jau atsibodo daryti stenkites,grazekit Sveikos,mergaitės Sąžiningai darau pratimus rytais ir vakarais.Penktadienį matuosiuos apimtis. O šiaip jaučiu,kad labiausiai apmažėjo šlaunys ir klubai. Papildyta: QUOTE(monetuxe @ 2010 02 08, 21:48) Aš nežinau ar tai gerai,kad galva sukasi Papildyta: QUOTE(kristinuliukas @ 2010 02 09, 11:07) Sveikos. Pries 7m su bodyflex pasiekiau tikrai geru rezultatu. Per puse metu -15kg. Svoris laikesi. Po gimdymo savaime dar nukrito. o dabar po truputi pradejo lipti. Kiek darau bodyflex dabar, rezultatas 0. Nesuprantu kodel?Aisku, nesu storule, bet noriu pagrazinti formas. Kai aš dariau seniai,tai rezultatai irgi greičiau matėsi. Bet... Papildyta: QUOTE(_Citrina @ 2010 02 08, 00:40) Sveikos, ir as anksciau pasiskaicius apie bodyflexa visokiu pagyrimu susigundziau pabandyti pati namuose. Tik kazkaip nieko nepasimate Šiandien kaip tik skaičiau knygoje,apie tai, kad nesimato rezultatų. Rašo,kad taip gali būti dėl labai lėtos medžiagų apykaitos arba dėl skydliaukės. Rezultatai būtinai pasimatys,tad jokiu būdu nenuleiskit rankų!!!
Labas vakarelis
Pries daug daug metu ir as bandziau BF, rezultatai Anksciau SM buvo jau tokia tema, tai ten merginos karta per savaite matuodavosi, manau nebloga ideja, kad ir sau ir kitiems stimulas butu Mazas patarimas (mane kursuose ismoke) kad butu geresni rezultatai, svarbiause taisiklingai ismokti kvepuoti, reikia ikvepti ne i krutine o i pilva !!!!! Atsigulat ant grindu, pasidedat viena knyga ant pilvo, kita ant krutines ir kvepuojat, turi kilnotis pilvo kniga !!!! Linkiu visoms sekmes Kad pati prisijungsiu tai nepazadu, na neturiu as valios
Sveikos mergytes... as irgi sportavau bf pries kelis metus... vis atsviesta spargalke treneres pries akis metosi, tai galvoju vel pradeti reiketu... nes celiulitas kankina nezmoniskai
Va siandien ryte pirma karta pradejau... dabar pilna energijos jauciuosi Gal kas galetu nuorodu internete numesti i instrukcijas, piesinukus kokius
Labas rytas
Nebelaukiau penktadienio,pasimatavau apimtis šiandien ir vos nenukritau!!!!!!! Nuo sausio 24 dienos iki šiandien -20cm Nuotaika nereali Papildyta: QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 10, 03:23) Labas vakarelis Pries daug daug metu ir as bandziau BF, rezultatai Anksciau SM buvo jau tokia tema, tai ten merginos karta per savaite matuodavosi, manau nebloga ideja, kad ir sau ir kitiems stimulas butu Mazas patarimas (mane kursuose ismoke) kad butu geresni rezultatai, svarbiause taisiklingai ismokti kvepuoti, reikia ikvepti ne i krutine o i pilva !!!!! Atsigulat ant grindu, pasidedat viena knyga ant pilvo, kita ant krutines ir kvepuojat, turi kilnotis pilvo kniga !!!! Linkiu visoms sekmes Kad pati prisijungsiu tai nepazadu, na neturiu as valios Junkis greičiau Faina būtų,jei kuri mergaitė galėtų sudaryti lentelę ir savaitės pabaigoje galėtumėm priduoti duomenis.Nes iš manęs ne kokia komiuteristė Papildyta: QUOTE(damselfly @ 2010 02 10, 11:11) Sveikos mergytes... as irgi sportavau bf pries kelis metus... vis atsviesta spargalke treneres pries akis metosi, tai galvoju vel pradeti reiketu... nes celiulitas kankina nezmoniskai Va siandien ryte pirma karta pradejau... dabar pilna energijos jauciuosi Gal kas galetu nuorodu internete numesti i instrukcijas, piesinukus kokius Sveika prisijungus Aš skaičiuoju iki 10.
Taip taip taip!!!!
visos norincios jungiames ir pradedam!!! duomenukus galeciau suvest, jei tik bus poreikis QUOTE(monetuxe @ 2010 02 10, 22:02) Taip taip taip!!!! visos norincios jungiames ir pradedam!!! duomenukus galeciau suvest, jei tik bus poreikis Tada aš prisiduodu pirmoji Pradžia 2010,01,24 --- 2010,02,10 Viršutinė pilvo dalis -96cm --- 89cm Apatinė pilvo dalis -110cm --- 109cm Liemuo -94cm --- 87cm Klubai -116cm --- 116cm Kojos -108cm --- 103cm Dabar tik reikia nuspręsti kurią dieną prisiduodam Kaip manot?
labas vakarelis
Na manau penktadieni arba pirmadieni galim prisiduoti Jeigu daryti visa komplekta tai ir ranku ismatavimus reiketu Urte124 tavo rezultatai tikras stimulas man pradeti, saunuole monetuxe , gal tada tau per AZ visos atsiunciam duomenis o tu sudarysi lentele
Labas rytas
Aš jau po pratimų ir po pusryčių Nagi,mergaitės,drąsiau junkitės Papildyta: [quote=Pasaka.,2010 02 11, 01:47] labas vakarelis Na manau penktadieni arba pirmadieni galim prisiduoti Jeigu daryti visa komplekta tai ir ranku ismatavimus reiketu Urte124 tavo rezultatai tikras stimulas man pradeti, saunuole BF darau ryte ir vakare,bet čia taip sąžiningai tik paskutiniają savaitę. Ryte pusę valandos prieš valgį ir vakare priš miegą geriu cinamoninį gėrimą ir skaičiuoju kalorijas. O duomenis galim Monetuxei siūsti į az. Pasaka,pradėk šiandien!!!!!!!!!! Laukti nebėra ko. Pavasaris nebe už kalnų
Tai visos skaiciuojate iki 10??
Kazkur skaiciau kad kazkurioje bf temoje buvo ideti visi paaiskinimai, nuorodos... gal kas zino
Kur Jūs???
Labuka
mergaites yra SM veikianti Bodyflex tema su visais pratimais , gal kam pagelbes QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 11, 01:47) labas vakarelis Na manau penktadieni arba pirmadieni galim prisiduoti Jeigu daryti visa komplekta tai ir ranku ismatavimus reiketu Urte124 tavo rezultatai tikras stimulas man pradeti, saunuole monetuxe , gal tada tau per AZ visos atsiunciam duomenis o tu sudarysi lentele butu gerai penktadieni, nes per iseigines ir atsirastu suvestines ir tada viska i az - einu kurti kazkokios tai grazios ir idomios lenteles kazkaip man atrodo, kad neisijungsim visos vienodai, tai siulau pradet nuo pirmadienio, kada duomenis pradinius prisiduodam ir sportuojam sekmingai QUOTE(norali @ 2010 02 11, 17:58) Labuka mergaites yra SM veikianti Bodyflex tema su visais pratimais , gal kam pagelbes o kazi del sitos temos musu nesunaikins? Papildyta: gal dar ugi ir svori susizymim? tai kada geriausias laikas daryt pratimus - rytas (kai neimanoma atsikelt QUOTE(monetuxe @ 2010 02 11, 20:44) butu gerai penktadieni, nes per iseigines ir atsirastu suvestines ir tada viska i az - einu kurti kazkokios tai grazios ir idomios lenteles kazkaip man atrodo, kad neisijungsim visos vienodai, tai siulau pradet nuo pirmadienio, kada duomenis pradinius prisiduodam ir sportuojam sekmingai o kazi del sitos temos musu nesunaikins? Papildyta: gal dar ugi ir svori susizymim? tai kada geriausias laikas daryt pratimus - rytas (kai neimanoma atsikelt Na,jeigu sunaikins,tai kelsimės į tą,kur davė nuorodą.Čia aš višta Tai gerai,pradedam nuo pirmadienio. Iki kelintos valandos galima siūst duomenis? Gal iki kokios 15val? Galima daryti ir vakare,tik reikia,kad po paskutinio valgymo praeitų 3val.Knygoje dar rašo,kad vienas kartas gerai,o du dar geriau
lentele skaiciavimams
va, prasau paziureti ir ivertinti ir pakomentuoti tai jau tavo duomenukus suvedziau, laukiu kitu ir galvoju budus kaip cia viska graziai parodyt ir pateikt Papildyta: QUOTE(monetuxe @ 2010 02 11, 22:14) lentele skaiciavimams va, prasau paziureti ir ivertinti ir pakomentuoti tai jau tavo duomenukus suvedziau, laukiu kitu ir galvoju budus kaip cia viska graziai parodyt ir pateikt Papildyta: Man tinka QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 11, 09:11) Aha, as jau 2 metus pradedu siandiena QUOTE(monetuxe @ 2010 02 11, 19:44) QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 11, 19:55) Na,jeigu sunaikins,tai kelsimės į tą,kur davė nuorodą.Čia aš višta manau sunaikins QUOTE(monetuxe @ 2010 02 11, 21:14)
[quote=Pasaka.,2010 02 12, 00:48]
Aha, as jau 2 metus pradedu siandiena manau sunaikins Sveika,susikaupk ir nuo pirmadienio pradėk. Būtinai pranešiu,jeigu ką..... |