Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Forget
QUOTE(kristinkaa @ 2010 12 03, 11:27)
mes dukryte pavadinom vardu Vėja - taip paslaptinga, neapciuopiama, svelnu, bet kartu ir audringa  wub.gif tikiu, kad sitas vardas tik dabar yra retas, o su laiku ispopuliares  wub.gif

Labai gražus, kaip ir Vėjūnė wub.gif

Žinau Žibutę, jai gerokai virš 60 biggrin.gif
maybe24
Man neseniai teko susipazinti su Cezariu ir moterim,kurios vardas Vencuse. ax.gif
vaidute23
Mano dukrytes vardas Vestina.Man labai grazus ir tikrai nera is labai populiariuju.Na jis su niekuo bjauriu neasocijuojasi,lengvai tariams bei isimenamas,o ir reiksme mums labai patiko wub.gif
Dabar uzduotis nauja pilvelio gyventojui/ai sugalvoti varda.Tik si kart viskas sudetingiau.Atrodo niekas netinka doh.gif
Nieko sau
QUOTE(vaidute23 @ 2010 12 03, 20:05)
Mano dukrytes vardas Vestina.Man labai grazus ir tikrai nera is labai populiariuju.Na jis su niekuo bjauriu neasocijuojasi,lengvai tariams bei isimenamas,o ir reiksme mums labai patiko wub.gif
Dabar uzduotis nauja pilvelio gyventojui/ai sugalvoti varda.Tik si kart viskas sudetingiau.Atrodo niekas netinka doh.gif
*

Jis tikrai nėra retas mirksiukas.gif .
muminukas
vieno bičiulio draugų dukra vardu Heida. lietuviai, čia ir gyvena.
astarte12
"Maximoj" aptarnavo pardavėja vardu DANIJA
Forget
QUOTE(muminukas @ 2010 12 08, 15:37)
vieno bičiulio draugų dukra vardu Heida. lietuviai, čia ir gyvena.
*

Yra tokia labai faina knygutė apie mergaitę Heidą. Vokiečių berods, orginaliai Heidi, o lt išvertė Heida
muminukas
QUOTE(Forget @ 2010 12 08, 15:21)
Yra tokia labai faina  knygutė apie mergaitę Heidą. Vokiečių berods, orginaliai Heidi, o lt išvertė Heida
*

drinks_cheers.gif ir filmas buvo ar serialas, vaikysteje per lenkus esu mačiusi.
Ende
Vaiko darželyje vienas berniukas turi broliuką vardu Sovijus.
Arvena
JONAISTĖ blink.gif musiet Jono ir Aistės dukra tongue.gif
Rita_Sa
Vienos mergytes stovykloj vardas buvo Skolastika, tai isiminiau kol asocijacijas sugalvojau "skola"ir "svastika".
Altaira
mes dukryte pavadinom vardu Vėja - taip paslaptinga, neapciuopiama, svelnu, bet kartu ir audringa  wub.gif tikiu, kad sitas vardas tik dabar yra retas, o su laiku ispopuliares  wub.gif
*

Labai gražus vardas wub.gif
La pluie
Vakar per žinias kalbėjo Leandras.
muminukas
QUOTE(JurgaSim @ 2010 12 12, 12:52)
Vakar per žinias kalbėjo Leandras.
*

vardyne toks teikiamas, bet man kažkaip jis seriališkai skamba mastau.gif

teko bendrauti su suaugusiu vyru, vardu Rasidas.
Alekto
QUOTE(muminukas @ 2010 11 17, 14:44)
žinau vieną mokytoją, moterį, vardu  Kolomba smile.gif
*

Čia turbūt apie mano tolimą giminaitę kalba eina tongue.gif

Man gražus ir gan retas vardas Rūstis. Čia kaip kunigaikštis Rūstutis. Nesu sutikus dar nei vieno žmogaus tokiu vardu.
rytoj
Šią savaitę pro mano akis praėjo Mangirdas, Naugirdas ir Vaigirdas mastau.gif
vaitoška
iš mokyklos laukų prisimenu mergaitę, vardu Gėlėta.
GiedrėM
QUOTE(Alekto @ 2010 12 17, 21:10)
Man gražus ir gan retas vardas Rūstis. Čia kaip kunigaikštis Rūstutis. Nesu sutikus dar nei vieno žmogaus tokiu vardu.
*

Ir man gražus. Norėjau taip pirmą sūnų pavadint rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vaitoška @ 2010 12 19, 10:06)
iš mokyklos laukų prisimenu mergaitę, vardu Gėlėta.
*

Pre tv mačiau - sena moterytė Gėliūnė.
Alekto
QUOTE(GiedrėM @ 2010 12 19, 16:05)
Ir man gražus. Norėjau taip pirmą sūnų pavadint rolleyes.gif
*

Gerai,kaip jums sūnūs gaunas biggrin.gif Šiaip beje šis vardas tik man patinka.Artimieji labai prieš būtų.
miskouoga
QUOTE(Loveco @ 2010 11 04, 17:47)
Jabanachas (is hebraju- tas, kuris yra visa ko pradzia). Pastarasis priverte susimastyti, kaip galima panaudoti du rusiskus keiksmazodzius- ir dar sitaip kurybingai  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip nuotaika pataise pries miega.
ajivlis
QUOTE(kristinkaa @ 2010 12 03, 12:27)
*

Geriau jau Vėtra būtumėt pavadinusi,nes vėjas juk vyriškos giminės,nesiderina.Nemanau ,kad išpopuliarės šis vardas.Vardas jokių asmeninių savybių nesuteikia,nebent paskui,jei kam jis pradeda užkliūti ,tada vaikas pasikeičia į kurią tai pusę.
Dzenete
Vienoje įstaigoje sutikau dirbančia moteriške vardu Sigrida. Labai įstrigo man tas vardas iš galvos neišeina. O kita ryta į darba važuojant per radija kalbino mergaite Sigrita.
InJe*kcija
QUOTE(Dzenete @ 2010 12 22, 21:44)
Vienoje įstaigoje sutikau dirbančia moteriške vardu Sigrida. Labai įstrigo man tas vardas iš galvos neišeina. O kita ryta į darba važuojant per radija kalbino mergaite Sigrita.
*

Turbūt Sigito ir Ritos dukra smile.gif
Elzė
Registruodamasi KMUK pas gydytojus atkreipiau dėmesį į vienos daktarės vardą Lakštutė Dockienė g.gif
Ir dar man neįprastas vardas Nauris (taip pat gydytojas) Grušauskas

Papildyta:
wub.gif tikiu, kad sitas vardas tik dabar yra retas, o su laiku ispopuliares  wub.gif
*

va sito as nesuprantu niekaip. Kodel yra toks noras? Man kaip tik nesinoretu kad vardas butu is TOP 10. Koks smagumas kai pvz vienoje klaseje 4 Jurgitos ar 5 Mindaugai (cia mano kartoj)?
muminukas
vienoj įmonėj dirba Vilioeta doh.gif na, vis tiek man mįslė, kodėl žmonės su klaidingai užrašytais vardais sulaukę 16os jų snesusitvarko... turiu dar pažįstamą Dijaną, kuri vis pyksta, kad visur jos vardą rašo Diana blink.gif
Ramunytėė
QUOTE(muminukas @ 2011 01 04, 13:40)
vienoj įmonėj dirba Vilioeta doh.gif na, vis tiek man mįslė, kodėl žmonės su klaidingai užrašytais vardais sulaukę 16os jų snesusitvarko... turiu dar pažįstamą Dijaną, kuri vis pyksta, kad visur jos vardą rašo Diana blink.gif
*

Negalima be 18, o paskui, būna kad jau ir diplomas, ir dar kokie nors dokumentai, tai taip ir pasilieka ax.gif . Aš tai nepykstu, jau įpratau iškarto pasakyt. Tik vieną kart buvau nustebinta vienos darbuotojos reakcijos, kai buvau apšaukta dėl vardo rašybos doh.gif va šito tai tikrai nesuprantu doh.gif
jurslan
teko dirbt su moteriške, vardu Skina smile.gif
miskouoga
Buvom vyro gimines susutikime ir susipaznau su dviem dedem (broliai jie) Mamertas ir Donaldas. g.gif
muminukas
ieškodama adreso telefonų knygoj mačiau vardus Zarina, Arnotas ir Aistra. visų pavardės lietuviškos. Arnotas tai kunigo drabužis mastau.gif
Isila
QUOTE(Dzenete @ 2010 12 22, 20:44)
*

aš pažinojau Singridą
Alekto
Žiūrėdama Teleloto laimėjimus,akis užkliuvo ne už vardo,o už pavardės žmogaus.Tai net įdomu patapo,ar galima pasikeisti pavardę? Žmogus Feliksas Girtas.
miskouoga
QUOTE(Alekto @ 2011 01 10, 08:44)
Žiūrėdama Teleloto laimėjimus,akis užkliuvo ne už vardo,o už pavardės žmogaus.Tai net įdomu patapo,ar galima pasikeisti pavardę? Žmogus Feliksas Girtas.
*

Aisku, kad galima.
Bet jei iki siol nepasikeite tai gal zmogui ir nekliuva jo pavarde.
muminukas
Girtas galima suprasti dvejopai - prisigėręs ir pagirtas wink.gif
Alekto
QUOTE(muminukas @ 2011 01 10, 09:34)
Girtas galima suprasti dvejopai - prisigėręs ir pagirtas wink.gif
*

Bet manau pirma mintis vistiek pas daugumą būna,kad prisigėręs biggrin.gif
InJe*kcija
QUOTE(Alekto @ 2011 01 10, 09:44)
*

Pas tėvų kaime gyvena Girtų šeima - kažkaip visi jau įpratę prie tos pavardės smile.gif Būna ir blogiau skambančių pavardžių..
l'eau
man atrodo visai įprasta pavardė. tiesa pirmą kartą išgirdus asocijavosi su girtuoklėm (uogom), o ne girtumu ar gyrimu. rolleyes.gif
@leja
dabar jau pripratau, bet labai keistas buvo vardas mergaitei Juventa. Man kazkodel skambejo kaip degalines pavadinimas doh.gif
September_Lady
Kliento vardas buvo RIMTAS, atrodo netoli nuo realybes, bet vis tiek keistas...

QUOTE(Forget @ 2010 12 03, 19:14)
Labai gražus, kaip ir Vėjūnė  wub.gif
Žinau Žibutę, jai gerokai virš 60  biggrin.gif
*

As zinau Rožę...gerokai virs 60 ir vis dar panele. biggrin.gif Bet ne kokia Rozalija ir sutrumpinta i Rožę, o tiesiog Rožė.

QUOTE(@leja @ 2011 01 17, 16:42)
dabar jau pripratau, bet labai keistas buvo vardas mergaitei Juventa. Man kazkodel skambejo kaip degalines pavadinimas  doh.gif
*

Rovena...Romena... man keisti vardai, ir tik po viena karta girdejau zmones su tais vardais.
muminukas
viename miestelyje yra medikė, vardu Irta. ir gimimai surašyti - viena mergaitė pavadinta Eiva.
September_Lady
QUOTE(muminukas @ 2011 01 17, 17:42)
viename miestelyje yra medikė, vardu Irta. ir gimimai surašyti - viena mergaitė pavadinta Eiva.
*

Teko ir man su Irta pabendrauti.

Dar pazistu dvi Elikas. Tiesa jaunesnes Elikos vardas atiteko, nuo tos vyresnes. per pazistamus.
InJe*kcija
dabar jau pripratau, bet labai keistas buvo vardas mergaitei Juventa. Man kazkodel skambejo kaip degalines pavadinimas  doh.gif
*

nepatinka man tokie vardai schmoll.gif neseniai susidūriau su Roventa, tai man su buitinės technikos gamintoju asocijuojasi unsure.gif
Dar pažįstu darželio auklėtoją - Polmena
@leja
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 17, 17:17)
tai man su buitinės technikos gamintoju asocijuojasi 
*

drinks_cheers.gif pritariu, kazkokie firmu pavadinimai unsure.gif
rytoj
QUOTE(muminukas @ 2011 01 17, 17:42)
viename miestelyje yra medikė, vardu Irta.
*

Nujaučiu, kokį vardą sutrumpino biggrin.gif

Šiandien tarp dokumentų aptikau Vaidievutį. Sukėlė lengvą krizenimo priepuolį unsure.gif
Luki
*

Man labai grazus. Per TV kadaise isgirdau ir istrigo smile.gif
September_Lady
Nezinau kiek tai tiesa, nes man patiketi buvo per nelyg sunku, bet pussesere pasakojo, kad jos viena pazistamu pora savo dukra pavadino Iklozeta.
@leja
QUOTE(September_Lady @ 2011 01 18, 14:23)
Iklozeta.
*

graudziai juokinga doh.gif
September_Lady
QUOTE(@leja @ 2011 01 18, 16:28)
graudziai juokinga  doh.gif
*

as sakau, gal ant tiek zmones rastingi, kad nezino, jog unitazas yra vadinamas ir klozetu? g.gif
*amira*
QUOTE(Mona187 @ 2010 11 27, 17:51)
Man tai patinka vardai Fatima, Klemensas. Na, o iš retesnių vardų tai gal būtų Napoleonas, Bonaventūras (taip pat ir Bonaventūra), Magdalena
*

Fatima pazystu (cigoniskas vardas) o jos vyro vardas Arsenas (jie cigonai) tai man is pradziu begalo keistai skambejo- bet dabar visai nieko.
Forget
QUOTE(*amira* @ 2011 01 18, 17:51)
Fatima pazystu (cigoniskas vardas) o jos vyro vardas Arsenas (jie cigonai) tai man is pradziu begalo keistai skambejo- bet dabar visai nieko.
*

unsure.gif kad čigonai davė, tai nereiškia, kad jis čigoniškas nejuokaukit, Fatima yra vienas dažniausiai arabų šalyse naudojamų vardų. Fatima yra tobula moteris, kuri aprašyta korane.
*amira*
QUOTE(Forget @ 2011 01 18, 17:01)
unsure.gif kad čigonai davė, tai nereiškia, kad jis čigoniškas nejuokaukit, Fatima yra vienas dažniausiai arabų šalyse naudojamų vardų. Fatima yra tobula moteris, kuri aprašyta korane.
*

o as ir nesakau kad ''tai tik cigoniskas vardas'', as tik paminejau kad cigoniskas, kad moteris cigonu tautybes juo vadinama yra mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.