Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: abc design 3tec-travel system,2009m vezimeliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
ingolita
sveikos mamytes,ieskau informacijos apie abc design 3tec travel system 2009metu vezimelius,kadangi nestuke.gif jau i pabaiga,reikia pasirupint ir vezimeliu,man sis modelis labai patinka bet idomu butu suzinot ar kas turit toki ir ka galit papasakot apie ji?rasykit ir + ir -,idomi jusu nuomone.
lauksiu jusu pasisaklymu,sia tema 4u.gif
Uzsispirele
Man paciai irgi sitas ABC Design 3-Tec'as domina, nors nesilaukiu dar kolkas biggrin.gif bet zvalgausi su vyru i sita vezima nes galvojam dovanoti vienai besilaukianciai seimynelei radinu proga....Tad butu gerai kad kas atsilieptu 4u.gif
ingolita
QUOTE(Uzsispirele @ 2010 07 23, 09:42)
Man paciai irgi sitas  ABC Design 3-Tec'as domina, nors nesilaukiu dar kolkas biggrin.gif bet zvalgausi su vyru i sita vezima nes galvojam dovanoti vienai besilaukianciai seimynelei radinu proga....Tad butu gerai kad kas atsilieptu 4u.gif
*

sveikute,as turiu si vezimeli ir esu juo be galo patenkinta,jis visas labai patogus,vezimelis nera sunkus keiciamos dalys labai patogios transportavimui,jis visas nusrengia,tai galima skalbti,lopsio ciuzinys labai geros kokybes neisiguli,ir labai geras kudikelio nugarytei.as esu juo labai patenkinta,o siu metu kolekcija tiesiog nuostabi kadangi spalvu palete labai plati,patenkins nes pacio isrankiausio poreikius.
mano stebuklelis jau 4men mes dar vis naudojames lopsiu nes jis gan didelis ir ten kudikelis tilps iki puses metuku garantuotai.patariu visoms mamytems kurioms svarbu ne tik vezimelio isvaizda bet ir kokybe.
rasabraske
ar jie tik triraciai? ar stabilus ta prasme nevirsta? kaip ta sportine dalis, tokia nedidele atrodo g.gif ?
Uzsispirele
o kaip tas amortizatorius?ar jauciasi kiek nors jo funckija, na pavizdziui jei vaikutis sumano paverkt ar kiek nors iseina ta vezima ne tik pastumdyt bet nors truputi palinguot( pašvituot)?O kaip jo vaziavimas pvz miskelio kokiu keliuku ar zvirkeliu?jauciasi dardejimas ar ne?
ingolita
taip galima ir pasupti,o jis man asmeniskai labai minkstai vaziuoja,nekrato vaiko lopsy,nors istikruju misko takeliais neturiu galimybes pavazineti nes gyvenu ne lietuvoj,todel vaziuoju tik asfaltuotu keliu nes kitokiu cia ir nera turbut(londonas).
dar karta pasikartosiu kad jis tikrai patogus ir praktiskas tik aisku jis automobilyje jau uzima vietos,kadangi remas ir dalys transportuojasi atskirai,ne taip kaip kiti vadinamieji sketukai.bet mes turim maza masina i kuria be vargo isidedam vezima,,
o trukumu siame vezimelyje dar neradau.
bakas900
o gal kas zinot iki keliu metu tinka ??? mes ir ziurim i 3tec, 4tec.
baltė
Ir aš susidomėjau šiuo vežimėliu, bet skelbimuose suglumino tas faktas, jog jie parduodami "labai mažai naudoti"... Peršasi išvada, kad jie labai greitai išaugami arba labai nepatogūs, nes kas atiduos vos tris keturis mėnesius naudiotą vežimuką.

Pasidalinkite patirtimi apie tai... ax.gif
kroshke
QUOTE(Uzsispirele @ 2010 07 25, 20:48)
O kaip jo vaziavimas pvz miskelio kokiu keliuku ar zvirkeliu?jauciasi dardejimas ar ne?
*

Mano drauge turi ta 3tec, gyvena shalia mishko, vazineja, bet sake patogiau butu su 4tec.
QUOTE(bakas900 @ 2011 01 03, 22:28)
o gal kas zinot iki keliu metu tinka ??? mes ir ziurim i 3tec, 4tec.
*

Ta pati drauge dar vezios iki 3 metu, na berniukui 2 metai su virshum, tai sake dar vasara atvezios.
QUOTE(baltė @ 2011 01 04, 14:03)
Ir aš susidomėjau šiuo vežimėliu, bet skelbimuose suglumino tas faktas, jog jie parduodami "labai mažai naudoti"... Peršasi išvada, kad jie labai greitai išaugami arba labai nepatogūs, nes kas atiduos vos tris keturis mėnesius naudiotą vežimuką.

Pasidalinkite patirtimi apie tai... ax.gif
*

Na patirties neturiu pati, bet drauges turi, dauguma leliuku paauge, kai pradeda eiti nebenori sedeti vezime, tai ir parduoda naudotus metus ar pusantru. o metu vaika galima vezioti pvz ziemos metu rogese, ka sekmingai daro kelios mano drauges. o jei vasara tai lengviau nusiprikti toki maziuka vezimuka - sketuka, uzims zymiai maziau vietos.
user posted image
Bet kaip sakiau turiu druage kuri butent si vezima naudoti ruoshiasi iki 3 metu. Na naiviai tikiuosi kad jinai dar persigalvos ir man parduos wub.gif
Be to pvz lopshiai jie visi praktishkai kaip nauji buna, jie naudojasi labai mazai.
Doliux
QUOTE(ingolita @ 2010 07 26, 15:39)
taip galima ir pasupti,o jis man asmeniskai labai minkstai vaziuoja,nekrato vaiko lopsy,nors istikruju misko takeliais neturiu galimybes pavazineti nes gyvenu ne lietuvoj,todel vaziuoju tik asfaltuotu keliu nes kitokiu cia ir  nera turbut(londonas).
dar karta pasikartosiu kad jis tikrai patogus ir praktiskas tik aisku jis  automobilyje jau uzima vietos,kadangi remas ir dalys transportuojasi atskirai,ne taip kaip kiti vadinamieji sketukai.bet mes turim maza masina i kuria be vargo isidedam vezima,,
o trukumu siame vezimelyje dar neradau.
*

Labuka o kur pirkai si vezima londone?nes su drauge mes dairemes niekur jo neradom apart internetiniu parduotuviu o taip paciupineti norisi wub.gif ir apie sportinuka kaip gulima padetis mamytes ar pina yra ar patogu vaikuciui joje
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.