Susapnuota
2010 02 03, 14:57
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 03, 15:28) Susapnuota, o tu vilniuje dareisi vandenu tyrima? Pas kokia gydytoja? Privaciai? Santariskese per VIP kabineta. Daktares nesirinkau, paskyre pacios pas Banusiene QUOTE(ishiri @ 2010 02 03, 15:32) kaune tikrai daro "vaiko ir motinos " klinikoje savanoriu prospekte. didmesciuose pivacios klinikos tutetu atlikti 3D  Berod pas Kilda irgi daro.
marina21
2010 02 03, 15:00
na gydytoja sereikiene tik antradieniais dirba ir tipo kitas gydytojas negali man atsakymu pasakyt o tik ji nes as pas ja buvau.man dabar 21 sawite tuoj bus 22.jai butu ats vakar pasake ir jai kasnors butu negerai tai aborta daro iki 22 sawaites dar buciau spejus o jau kita sawaite welu.na nieko jie ten nemasto apie pacijentes.viskas taspaats.na jo kai reikia skambintis del ats tai baisu.rankos kojos dreba..kada tau dare tyrima pries kiek laiko?
Ugniažolė
2010 02 03, 15:02
Sveikos mamytes Ka tik skambinau i SORPO de PRISCA II atsakymu, tai telefonu tepasake, kad rizika zema  Delsiau iki paskutiniuju, taip bijojau skambinti, nes jei neduokdie butu blogi ats prasidetu kitu tyrimu maratonas  . Esu nusiraminusi, gal jau dabar ta paranoja baigsis  Ryt vaziuosiu pasiimti rastisku ats, kuriuos vesiu pas Krasovskaja, juk ji man po echo sake, kad 98proc. vaikelis sveikas, bet del sventos ramybes pasidaryti PRISCA II. Dar karta isitikinau, jog nera ko š..... smegenų ieškot  Noriu pradeti dziaugtis nestumu, svaigti nuo jo, skraidyti is laimes  Linkiu visoms mamytems geru atsakymu, ramaus nestumo ir sveiku bei graziu vaikiuku- o tau Susapnuota dvigubai visko
linele.m
2010 02 03, 16:32
QUOTE(marina21 @ 2010 02 03, 12:57) pritariu mamoms kad kauno klinikose tikras bardakas.antradieni turejo buti mano vaisiaus wandenu tyrimo atsakymas galutinis nes jau 3 sawaites nuo tyrimo praejo.tai ne paskambinau sake tik dar po sawaites pasiskambinti.taip ir tampo nervus. o siaube, o kokio atsakymo cia tiek laiko laukti reikia QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 03, 13:10) * deja taip ** Galiu isivzd, ...manes dar tas tik laukia Papildyta:  Nera zodziu.... Ka jau bekalbet, man tik sian turejo kaune imt vandenys  O as jau baigiu atsistatyti po visko ir gyvenu nauja viltim... Kiek dar savaiciu reiketu nervuotis jei laukciau vandenu tyrimo KMUK  Ir taip per si nestuma numeciau 5 kg, kuriu niekaip nepavykdavo numesti dietomis   svarbiausia ,kad laiku suzinojai. Tikrai susilauksi sveiko mazylio to linkiu visoms mamytems ir sau QUOTE(marina21 @ 2010 02 03, 14:00) na gydytoja sereikiene tik antradieniais dirba ir tipo kitas gydytojas negali man atsakymu pasakyt o tik ji nes as pas ja buvau.man dabar 21 sawite tuoj bus 22.jai butu ats vakar pasake ir jai kasnors butu negerai tai aborta daro iki 22 sawaites dar buciau spejus o jau kita sawaite welu.na nieko jie ten nemasto apie pacijentes.viskas taspaats.na jo kai reikia skambintis del ats tai baisu.rankos kojos dreba..kada tau dare tyrima pries kiek laiko? kas cia per nesamone  tai kad gydytoja nedirba savaite tai reikia laukti atsakymo, siaubas koks neatsakingumas ir nezmoniskumas  as ten nulekciau ir su vejeliu visas pakelciau, kas nepatyre nezino ka tai reiskia LAUKTI. tai tegul ji ir pasako, cia ne tavo bedos ,kad ji nedirba
Ievukis
2010 02 03, 16:40
QUOTE(ishiri @ 2010 02 03, 14:19) labuka, man snd turejo KMUK daryti vandenu tyrima bet deje, nepadare.. gyd pasake kad labai labai sukietejusi gimda ir 100% po tokios proceduros nuteketu vandenys. tad dar viena laukimo savaite , ko pasekoje neaisku kaip bus.. o kiek laiko kaune laukete atsakymo, nes 3savaites tai jau nenormalu.. Laikykis  tikiuosi viskas bus gerai.man praeita antradieni eme vandenis,o si pirmadieni pasake jau galutinius rezultatus,tai nei savaite nepraejus buvo. marina21 koks kosmaras  rimtai ten juos ant blakstienu biski sustatyt reiketu
QUOTE(marina21 @ 2010 02 03, 16:00) na gydytoja sereikiene tik antradieniais dirba ir tipo kitas gydytojas negali man atsakymu pasakyt o tik ji nes as pas ja buvau.man dabar 21 sawite tuoj bus 22.jai butu ats vakar pasake ir jai kasnors butu negerai tai aborta daro iki 22 sawaites dar buciau spejus o jau kita sawaite welu.na nieko jie ten nemasto apie pacijentes.viskas taspaats.na jo kai reikia skambintis del ats tai baisu.rankos kojos dreba..kada tau dare tyrima pries kiek laiko? Man tyrima dare pirmadieni ir va jau ryt atsakymai bus. Be to, ta pacia diena sugebejo ir krauja paimt, ir echo padaryt, ir vandenukus paimt... Kai KMUK tuo tarpu krauja eme viena diena, echo taloneli dave po 3 sav. , o vandenims taloneli dave dar sekanciai dienai.. zodziu ne Kaune gyvenant tai nelabai patogu Nu tavim deta tai as nelaukciau sitaip, tikrai nuvaryk i KMUK ir kelk veja! Kaip gi sitaip galima, o jei kazkas negerai??? Kas tada atsakys ??? Nu sorry, bet tikrai durniu laivas...
ausra37
2010 02 03, 17:17
IEVUKI - anoje temoje rasei, kad tavo geri rezultatai Tai labai tave sveikinu.  Dabar gali nesioti ramiai  Auginkime toliau pilve savo sunelius
marina21
2010 02 03, 17:58
na matom esu ne kauniete tai nepatogu nuwaziuot.kitaip tikrai ten weja pakelciau.na bandysiu gal dar ryt skambintis ir prasyt kad kitas gydytojas ats pasakytu jai bus.jau nerwai nelaiko.vienas atsakymas tai po sawaites buvo del tu 3sindromu pagrindiniu kad viskas gerai.o dabar tyre visa kariotipa.blyn taip neramu...
Susapnuota
2010 02 03, 18:27
QUOTE(linele.m @ 2010 02 03, 17:32) *svarbiausia ,kad laiku suzinojai. Tikrai susilauksi sveiko mazylio to linkiu visoms mamytems ir sau **...kas nepatyre nezino ka tai reiskia LAUKTI. * tai tikrai  Ir as to visom linkiu ** ir as taip sakau  Del to labai nervuoja kas pradeda raminti del nesekmingo nestumo
Ievukis
2010 02 03, 18:38
QUOTE(ausra37 @ 2010 02 03, 17:17) IEVUKI - anoje temoje rasei, kad tavo geri rezultatai Tai labai tave sveikinu.  Dabar gali nesioti ramiai  Auginkime toliau pilve savo sunelius 
QUOTE(marina21 @ 2010 02 03, 14:57) pritariu mamoms kad kauno klinikose tikras bardakas.antradieni turejo buti mano vaisiaus wandenu tyrimo atsakymas galutinis nes jau 3 sawaites nuo tyrimo praejo.tai ne paskambinau sake tik dar po sawaites pasiskambinti.taip ir tampo nervus. nesamone kazkokia, aplamai paciento negerbia... juk kiekviena diena svarbi. Sistema KMUK tragiska QUOTE(Rioma @ 2010 02 03, 15:46) nes KMUK butu dare tik vasario 10d, o tai ats kada gauciau isvis neisku  O va ryt jau turesiu rezultatus is santariskiu... as irgi buvau vasario 9 uzregistruota KMUK.... o atsakymus is Santariskiu jau turiu seniai. Gali bandyti ir siandien skambinti, dazniausiai treciadieni popiet jau turi atsakymus. QUOTE(ugnaizole @ 2010 02 03, 16:02) Sveikos mamytes Ka tik skambinau i SORPO de PRISCA II atsakymu, tai telefonu tepasake, kad rizika zema :karsta tai saunu o dabar tave pagasdinsiu, man irgi buvo zema rizika 1:260 ... nes nuo 250 skaitosi zema rizika. Ir vandenu tyrimas kaip ir nepriklause. Bet man kazkaip tie skaiciukai labai baisiai pasirode
pukeliux
2010 02 03, 22:41
QUOTE(PUCA @ 2010 02 03, 18:54) o dabar tave pagasdinsiu, man irgi buvo zema rizika 1:260 ... nes nuo 250 skaitosi zema rizika. Ir vandenu tyrimas kaip ir nepriklause. Bet man kazkaip tie skaiciukai labai baisiai pasirode  PUCA, juk tau viskas gerai baigėsi, ar ne taip? Kodėl sakai "pagąsdinsiu"? Beje, tas rizikos skaičiavimas ir nuo amžiaus priklauso. Kokiai 25-metei tokie skaičiukai jau nebūtų "maža rizika". Ar aš klystu?
QUOTE(pukeliux @ 2010 02 03, 23:41) PUCA, juk tau viskas gerai baigėsi, ar ne taip? Kodėl sakai "pagąsdinsiu"? Beje, tas rizikos skaičiavimas ir nuo amžiaus priklauso. Kokiai 25-metei tokie skaičiukai jau nebūtų "maža rizika". Ar aš klystu?  ne, kombinuota rizika skaiciuojama jau su metais. O kai skambinau prisca atsakymu man irgi pasake, kad maza rizika, tai as pagalvojau, kad 1 prie kokiu 4000..... o pasirodo Nors kaip gine sake, kitos su tokia rizika (1:260) toliau net nesidaro toliau tyrimu. Is vienos puses, jei lostum loterijoj, kurioj dalyvauja 260 zm. tai kazin ar tiketumeisi laimeti, nes sansu mazai  O cia kai atvirkstinis variantas, tai kazkodel vis atrodo, kad papulsi.... vnz. man bet kokiu atveju nesamone atrodo tas prisca tyrimas, daugiau surista su tikimybiu teorija negu su medicina. Pagalvojus pagal mano tyrimo rezultatus tai 259 moterys is 260 praeina kryziaus kelius, be reikalo prasinervuoja,dazniausiai rezultate darosi vandenu tyrima vien todel "kad galbut gali but....." O man zinokit dar iki siol pilva maudzia po amniocentezes, gimda susitraukineja, istisai tempia. Ir tikrai manau, kad didziausia dali mano savijautos itakojo visi tie nervai su tyrimais
JViktorija
2010 02 04, 08:47
Na ka, pirmadieni vaziuojam ir mes i Vln issamiems tyrimams  . Siaubas kaip as bijau
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 04, 08:47) Na ka, pirmadieni vaziuojam ir mes i Vln issamiems tyrimams  . Siaubas kaip as bijau  Nebijok viskas bus gerai  Bet va kazkodel pries kiekviena vizita tas nerimas atsiranda... manes vizitas jau ryt laukia, tai jau irgi kazkaip neramu, o jeigu ka blogo ras  bet stengiuosi nuvyti sias mintis ir megautis nestumu  aip kad ir tu auksciau nosyte
JViktorija
2010 02 04, 09:23
Oij, Jema, stengiuos is paskutiniuju. Uzsiverciau save darbais, grizus namo puolu siuvinet, kad tik visokios blogos mintys nelystu i galva, kad tik intike nebeskaityciau ko reik ir ko nereik Ramiau tik tiek, kad vaziuojam per pazintis. Istyrines ten mus jau skersai issilgai. Aisku butu maloniau, jeigu to vizito isvis nereiktu  . Jums irgi dideles sekmes, butinai pranesk, kaip jums sekes
Susapnuota
2010 02 04, 10:37
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 04, 10:23) Ramiau tik tiek, kad vaziuojam per pazintis. Istyrines ten mus jau skersai issilgai. Reikia dziaugtis, o ne pergyventi  Pergyventum, jei neturetum galimybes ishsitirti  Paziurek i tai kitu kampu
Merginos kas buvot tam VIP kokia ten tvarka. sake eiti prie 117B kabineto. Ar ten pagal laika ileidineja? Ar reikia eileje sedeti? Ir isvis ten kasnors islenda pasaukia pagal pavarde ar reikia paciai i kab brautis :ax
JViktorija
2010 02 04, 11:48
QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 04, 10:37) Reikia dziaugtis, o ne pergyventi  Pergyventum, jei neturetum galimybes ishsitirti  Paziurek i tai kitu kampu  Na taip, tuo labiau, kad gine dar iskarto ne nesiunte pas genetikus. Norejo pakartotino echo po savaites tik daryt. Bet mums del svetos ramybes reik iskart viska issitirt ir zinot  . Stogas nuo itampos gali nuvaziuot, jeigu dar laukt savaite, paskui vel neaisku kiek dar, jeigu reiktu tolesniu tyrimu
Susapnuota
2010 02 04, 12:46
QUOTE(JEma @ 2010 02 04, 11:42) Merginos kas buvot tam VIP kokia ten tvarka. sake eiti prie 117B kabineto. Ar ten pagal laika ileidineja? Ar reikia eileje sedeti? Ir isvis ten kasnors islenda pasaukia pagal pavarde ar reikia paciai i kab brautis :ax uzeini i 117B uzveda kortele, ir palydi iki kabineto. Bent jau mum taip buvo.
QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 04, 12:46) uzeini i 117B uzveda kortele, ir palydi iki kabineto. Bent jau mum taip buvo. O tai gerai kad pasiklausiau, as maniau kad tam kabinete jau ir atliekamas tyrimas  Tai buciau sedejusi uz duru O ko reikes uzvedant kortele, kokiu duomenu
linele.m
2010 02 04, 13:12
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 04, 10:48) Bet mums del svetos ramybes reik iskart viska issitirt ir zinot  . Stogas nuo itampos gali nuvaziuot, jeigu dar laukt savaite, paskui vel neaisku kiek dar, jeigu reiktu tolesniu tyrimu  Zinau kaip jautiesi  kai sunelio laukiausi ir kraujas rizika parode 1:245 , tai tiek asaru praliejau  ir su kokia baime laukiau rezultatu  Man nuo to streso taip pilva maude, ir sirdi galvojau sau kokia liga isivarysiu per tuos nervus MB jau piktai man liepe ramintis nes isprotesiu sake  trinosomijos rezultatai buvo neigiami Nei dalies tiek neverkiau kai suzinojau , kad sunelis turi genetini sutrikima , bet jam jau buvo 8 mendabar visai kitaip jauciuosi, neramu , bet tik tiek, nei asaru nei nemiego nieko ir manau del to , kad tyrimus darausi savo noru , o ne del zinomos teorijos  beto echo rode viska paskambinau as ryte suzinoti rezultatu , dar negavo skambinti reikia po pietu , bet sake iki 5 tikrai bus, brrr dar reikia laukti
marina21
2010 02 04, 14:04
aciu dievui pasiskambinau ir vos kito daktaro isprasiau wandenu atsakymo.viskas gerai.turbut esu pati laimingiausia nescioji.ir nesioju sesyte..kaip smagu.wisoms linkiu kad wiskas butu gerai ir nereiktu jokiu tyrimu.nes tie tyrimai ir ju atsakymo laukimas tik wieni nerwai ir kancia.
QUOTE(marina21 @ 2010 02 04, 14:04) aciu dievui pasiskambinau ir vos kito daktaro isprasiau wandenu atsakymo.viskas gerai.turbut esu pati laimingiausia nescioji.ir nesioju sesyte..kaip smagu.wisoms linkiu kad wiskas butu gerai ir nereiktu jokiu tyrimu.nes tie tyrimai ir ju atsakymo laukimas tik wieni nerwai ir kancia. Didziausi sveikinimai  Dabar megaukis savo nuostabiu nestumu
JViktorija
2010 02 04, 14:24
Kaip gera skaityt geras zinias  . Marina21, labai dziaugiames uz jus  . Linele.m, laukiam ir tavo geru ziniu
linele.m
2010 02 04, 14:37
QUOTE(marina21 @ 2010 02 04, 13:04) aciu dievui pasiskambinau ir vos kito daktaro isprasiau wandenu atsakymo.viskas gerai.turbut esu pati laimingiausia nescioji.ir nesioju sesyte..kaip smagu.wisoms linkiu kad wiskas butu gerai ir nereiktu jokiu tyrimu.nes tie tyrimai ir ju atsakymo laukimas tik wieni nerwai ir kancia.  linkiu grazaus  nestumo QUOTE(JViktorija @ 2010 02 04, 13:24) Kaip gera skaityt geras zinias  . Marina21, labai dziaugiames uz jus  . Linele.m, laukiam ir tavo geru ziniu  butinai kai tik suzinosiu pranesiu
Susapnuota
2010 02 04, 14:45
Marina21, sveikinu QUOTE(JEma @ 2010 02 04, 14:04) Ten ner kur sedet uz duru, ten kai eisi koridoriu labai lengva ta kabinetuka, tiksliau duris su uzrasu 117B praeiti  O atidarai duris....ir patenki kaip i registratura  As irgi su baime atidariau tas duris, poto ziuriu kad cia registratura  Tai su vyru atsidusom. o poto vede Sntariskiu labirintais i kitur. Tai jau kai atejom su vyru prie genetikes kab. prisiminem, kad cia pat buvom su pirmu Kokiu duomenu?... hm... a/k,adreso, darbovietes gal... aj nieko tokio. formalumai vien. Neprisimenu (is tada buvusios baimes  ) ar sodros reikejo, gal kai mokamai eini, gal nereikia...
QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 04, 14:45) Marina21, sveikinu Ten ner kur sedet uz duru, ten kai eisi koridoriu labai lengva ta kabinetuka, tiksliau duris su uzrasu 117B praeiti  O atidarai duris....ir patenki kaip i registratura  As irgi su baime atidariau tas duris, poto ziuriu kad cia registratura  Tai su vyru atsidusom. o poto vede Sntariskiu labirintais i kitur. Tai jau kai atejom su vyru prie genetikes kab. prisiminem, kad cia pat buvom su pirmu Kokiu duomenu?... hm... a/k,adreso, darbovietes gal... aj nieko tokio. formalumai vien. Neprisimenu (is tada buvusios baimes  ) ar sodros reikejo, gal kai mokamai eini, gal nereikia... Nu va dabar dar aiskiau  Aciu tau labai. Sodros sake nereiks, liepe tik pinigeliu ir asmens dokumenta pasiimt Labai tikiuosi kad rytojaus vizitas ivyks ir pasiseks nes jau 3 karta laika pakeite
QUOTE(linele.m @ 2010 02 04, 13:12) Zinau kaip jautiesi  kai sunelio laukiausi ir kraujas rizika parode 1:245 , tai tiek asaru praliejau  ir su kokia baime laukiau rezultatu  Man nuo to streso taip pilva maude, ir sirdi galvojau sau kokia liga isivarysiu per tuos nervus MB jau piktai man liepe ramintis nes isprotesiu sake  trinosomijos rezultatai buvo neigiami Nei dalies tiek neverkiau kai suzinojau , kad sunelis turi genetini sutrikima , bet jam jau buvo 8 mennepyk kad teiraujuosi, o pirmagimiui dar tavo pilvelyje buvo 8men ar jam jau gimus 8men. ta karta dareisi tik kraujo tyrima ar ir vandebu?? ar genetine liga atitiko ta pacai kuria parode karujo tyrimas. mane butent domina tie atvejai ir kaip daznai tai pasitaiko, kai pagal vandenu tyrima pasako kad viskas normoje o vaikui gimus buna atvirksciai
Siandien vel blioviau kaip mazas vaikas... tik si kart is laimes!!!! Vandenuku tyrimai geri  Ir dar turesim sese Nepamenu kada buvau tokia laiminga Aciu visoms mamytem, kurios palaike!  Ir visoms linkiu dideliausios sekmes Ypatingai aciu Tau, Susapnuota, tavo palaikymas man dave labai daug ir visuomet nuramindavo Nemoku apsakyt, kokia laiminga esu !!! Pagalia galesiu dziaugtis  P.S. sunelis musu gimes liepos 11 , o sese turi gimti liepos 9-12 dienomis... Nu super, kaip pagal uzsakyma Dabar uzsiregistruosiu pas liepinukus, nes kol nebuvo tyrimu rezultatu, vis nedrisdavau... vis galvojau, o jei....
Ievukis
2010 02 04, 16:53
marina21 labai sveikinu  pagaliau uzlauzei tuos nenaudelius ir dabar galesi ramiai nesioti Rioma taip pat labai labai sveikinu.Siandien matau geru ziniu diena
Ugniažolė
2010 02 04, 17:44
QUOTE(PUCA @ 2010 02 03, 19:54) o dabar tave pagasdinsiu, man irgi buvo zema rizika 1:260 ... nes nuo 250 skaitosi zema rizika. Ir vandenu tyrimas kaip ir nepriklause. Bet man kazkaip tie skaiciukai labai baisiai pasirode  Sveikos Pasiemiau siandien PRISCA II , tai mano rezultatai tikrai geri. Dabar tingiu tikslinti, bet 21 chromosomu poros trisomijos tikimybe apie 1:3400  , panasiai ir su 18 chr. trisomija, nervinio vamzdelio pakitimu rizika igri zemiau rizikos. Linkiu jums visoms sulaukti irgi geru rezultatu.
linele.m
2010 02 04, 18:03
As jau irgi cia su gerom naujienom viskas kolkas gerai liko sulaukti galutiniu rezultatu, bet jau taip dziugu dabar QUOTE(ishiri @ 2010 02 04, 14:12) nepyk kad teiraujuosi, o pirmagimiui dar tavo pilvelyje buvo 8men ar jam jau gimus 8men. ta karta dareisi tik kraujo tyrima ar ir vandebu?? ar genetine liga atitiko ta pacai kuria parode karujo tyrimas. mane butent domina tie atvejai ir kaip daznai tai pasitaiko, kai pagal vandenu tyrima pasako kad viskas normoje o vaikui gimus buna atvirksciai  tam cia ir rasom , kad patirtim pasidalintume  man kraujo tyrimas rode padidejusia rizika DS, del to dariausi vaisiaus vandenu tyrima, tyre tik trinosomija rezultatai buvo geri. Deja sunus turi reta chromosomini sutrikima, niekas viso karotipo neziurejo del to ir nesuzinojau kai laukiausi. jau gimus vaikui ir del visokiu bedeliu, raidos sutrikimo tyremes vel , tada ir nustate, jam buvo 8 men. Nieko nekaltinu, juk ko neziurejo to ir nemate. Uztat dabar man ziures visa karotipa. QUOTE(Rioma @ 2010 02 04, 14:49) Siandien vel blioviau kaip mazas vaikas... tik si kart is laimes!!!! Vandenuku tyrimai geri  Ir dar turesim sese  labai dziaugiuosi, net siurpuliukai vaiksto is to dziaugsmo as irgi noreciau dukrytes
pavasaris-vasara
2010 02 04, 20:01
labas, o jus man pasakykit ar prisca galima pasitiket? dariausi prisca II, rezultatai: DS 1:10 000, Edvardso 1:10 000, nervinio vamzdelio 1:9873-berods taip surasiau, mano gin sako, kad rezultatai labai geri. echoskopiskai gin sako, kad viskas irgi tobulai. bet man neramu, nes gin sake, kad sprando raukslyte 2,3 mm-i normas ieina ir gin nieko blogo nesako, bet man uzsifiksavo ji ir viskas.ar verta dar kokiu tyrimu daryt ar geriau apsiramint, nu taip neramu
JViktorija
2010 02 04, 20:31
Jega, kad tos geru ziuniu dienos niekad nesibagtu Sveikinu, grazaus ir ramaus jums nesiojimo
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 02 04, 21:01) labas, o jus man pasakykit ar prisca galima pasitiket? dariausi prisca II, rezultatai: DS 1:10 000, Edvardso 1:10 000, nervinio vamzdelio 1:9873-berods taip surasiau, mano gin sako, kad rezultatai labai geri. echoskopiskai gin sako, kad viskas irgi tobulai. bet man neramu, nes gin sake, kad sprando raukslyte 2,3 mm-i normas ieina ir gin nieko blogo nesako, bet man uzsifiksavo ji ir viskas.ar verta dar kokiu tyrimu daryt ar geriau apsiramint, nu taip neramu  nu baik tu nerimauti viena diena, sveikata susigadinsi man santariskese Krasovskaja 12sav dare echo+PRISCA I, rezultatai: rauksle 2,1mm, DS 1:10000, edvarso 1:10000. pasak, jos geresniu rezultatu negalima tiketis, viskas ok, o mano amziaus, t.y. 26m., raukslytes padidinta rizika pradeda skaiciuoti tik nuo 3mm buvau pas ja pries savaitele, kai buvo 20sav., viska apziurejo, ismatavo organus ir pan., kas priklauso 20sav, viskas ok, jokiu jokiu pakitimu nemate, sake nusiraminti ir dziaugtis nestumu, nerekomendavo daryti netgi PRISCA II. taip, kad ir tu nusiramink, musu rezultatai beveik identiski, pasitikiu Krasovskajos kompetencija as, dabar jau stengiuosi dziaugtis ir ramu ramiausiai laukti galo
QUOTE(marina21 @ 2010 02 04, 15:04) isprasiau wandenu atsakymo.viskas gerai.turbut esu pati laimingiausia nescioji.ir nesioju sesyte.. QUOTE(Rioma @ 2010 02 04, 16:49) Ugniazole, tavo prisca tikrai geri  ) Visoms
Susapnuota
2010 02 05, 09:32
QUOTE(Rioma @ 2010 02 04, 16:49) Jeeeeeeee  : Sveikinu is visos sirdies QUOTE(ugnaizole @ 2010 02 04, 18:44) Sveikos Pasiemiau siandien PRISCA II , tai mano rezultatai tikrai geri. Ir tau balionelis
linele.m
2010 02 05, 10:47
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 02 04, 19:01) labas, o jus man pasakykit ar prisca galima pasitiket? dariausi prisca II, rezultatai: DS 1:10 000, Edvardso 1:10 000, nervinio vamzdelio 1:9873-berods taip surasiau, mano gin sako, kad rezultatai labai geri. echoskopiskai gin sako, kad viskas irgi tobulai. bet man neramu, nes gin sake, kad sprando raukslyte 2,3 mm-i normas ieina ir gin nieko blogo nesako, bet man uzsifiksavo ji ir viskas.ar verta dar kokiu tyrimu daryt ar geriau apsiramint, nu taip neramu  as tavo vietoj tikrai buciau rami  rezultatai tikrai labai labai geri
sveikos, merginos, as esu uzrasyta irgi i ta PRISCA. bet dabar galvoju kad as jo jau nebenoriu  ir noriu geriau nueiti ir pasidaryti echo, kur ten viska pamato. nes kaip supratau is PRISCA naudos nedaug  bet kazkodel man gydytoja nepasake nieko apie tuos kitus genetinius tyrimus, kur per echo ziuri... sakykite ar galiu as ten be jos siuntimo nueiti? kur ir kokios kainos. aciu
Sveikos Pirmiausia sveikinu visas mamytės su gerais rezultatais, o pergyvenančiams retorinį klausimą užduosiu: kada bijome? Atsakymas: kai ko nors nežinome... Taigi, jei tyrimų rezultatai rodo, kad viskas gerai, tai ko dar nerimauti  Nerimauti gali, kai lauki rezultatų ir toks nerimas suprantamas. O kai jau viskas aišku, ko tada nervintis???? Na, matyt, dėl to, kad jau viskas aišku Gražaus nešiojimo
strazdaneles_ant_veido
2010 02 05, 15:25
QUOTE(Ievukis @ 2010 02 04, 17:53) marina21 labai sveikinu  pagaliau uzlauzei tuos nenaudelius ir dabar galesi ramiai nesioti Rioma taip pat labai labai sveikinu.Siandien matau geru ziniu diena  Sveikinimai abiems mamytems!!!!! Papildyta:QUOTE(-Anna- @ 2010 02 05, 12:24) sveikos, merginos, as esu uzrasyta irgi i ta PRISCA. bet dabar galvoju kad as jo jau nebenoriu  ir noriu geriau nueiti ir pasidaryti echo, kur ten viska pamato. nes kaip supratau is PRISCA naudos nedaug  bet kazkodel man gydytoja nepasake nieko apie tuos kitus genetinius tyrimus, kur per echo ziuri... sakykite ar galiu as ten be jos siuntimo nueiti? kur ir kokios kainos. aciu  pritariu, eik geriau iskart pas genetika  jei turi pinigeliu, eik pas Kravcenkiene (VLN) - ji man labai patiko, bet sumokejau beveik 500 lt
Susiena
2010 02 05, 16:16
Šiandien gavau pakartotinus Priscos 4 rezultatus: Tr.21 biocheminė rizika 1:2047, amžiaus rizika 1:307, Trisomijos 18 rizika 1:4829, Nervinio vamzdelio defekto rizika <1:10000. Nematau reikalo tirtis toliau.
Ugniažolė
2010 02 05, 18:07
QUOTE(PUCA @ 2010 02 05, 08:42) Sveikos mergaites. Niekaip negaliu atsisveikinti su jumis  . Baigiau genetiniu tyrimu maratona, pradesiu nuo pirmadienio infektologiniu tyrimu maratona, mat siandien skambino mano akusere ir pranese, kad toksoplazmozes tyrimai blogi ir kad pirmadieni mane uzregistravo pas infektologe  . Jau net nezinau ka ir galvoti, man sis nestumas neprognozuojamas  . Maniau, kad kai pastosiu nesijaudinsiu ir ramiai pravaiksciosiu tuos devynis menesius, bet likimas viska savaip sudelioja  Nenoriu jokiu tyrimu, jokiu vizitu pas daktarus, atrodo, pasislepciau nuo visu iki pat gimdymo, bet protu suvokiu, kad reikia vaziuoti ir darytis visus imanomus tyrimukus. Pavargau nuo tos irampos ir streso. man ta sprando rauksle puse sveikatos suede, o pasirodo visi nerimai be reikalo. Stiprybes margaites tiek jums, tiek man paciai
Susapnuota
2010 02 05, 19:11
QUOTE(ugnaizole @ 2010 02 05, 19:07) ... pradesiu nuo pirmadienio infektologiniu tyrimu maratona, mat siandien skambino mano akusere ir pranese, kad toksoplazmozes tyrimai blogi ir kad pirmadieni mane uzregistravo pas infektologe  . jetau
QUOTE(strazdaneles_ant_veido @ 2010 02 05, 15:25) Papildyta:pritariu, eik geriau iskart pas genetika  jei turi pinigeliu, eik pas Kravcenkiene (VLN) - ji man labai patiko, bet sumokejau beveik 500 lt  kur ta Krevcienkiene dirba? na pirmadieni atsisakysiu to PRISCA ir paklausiu is pradziu siuntimo nemokamai o jei neduos tai eisiu uz pinigelius. Aisku nemokamai tai jau ir nespeciau, nes man jau 13 savaiciu...
Sveikutes, sveikinu visas sulaukus geru naujienu As vakar irgi grizau is ggenetikes Benusienes. Mums viskas gerai, Priscos II nesiule darytis. Aisku sake visiems paliekama 3-4 proc populiacine rizika.... Sake turesim 100procentine mergyte  Labai fainai viska isziurejo, papasakojo. Ir siaip su vyru likom suzaveti bendravimu ir kultura. Pas tokia gyd eiciau ir eiciau  Net 5 nuotraukytes padovanojo, kur lelyte visokiomis pozomis
QUOTE(-Anna- @ 2010 02 05, 19:22) kur ta Krevcienkiene dirba? na pirmadieni atsisakysiu to PRISCA ir paklausiu is pradziu siuntimo nemokamai o jei neduos tai eisiu uz pinigelius. Aisku nemokamai tai jau ir nespeciau, nes man jau 13 savaiciu... Kravcenkiene dirba Kravcenkos klinikoj Jasinskio g. www.sveikamoteris.lt cia ju internetinis puslapis
ausra37
2010 02 06, 12:26
QUOTE(JEma @ 2010 02 06, 13:07) Sveikutes, sveikinu visas sulaukus geru naujienu As vakar irgi grizau is ggenetikes Benusienes. Mums viskas gerai, Priscos II nesiule darytis. Aisku sake visiems paliekama 3-4 proc populiacine rizika.... Sake turesim 100procentine mergyte  Labai fainai viska isziurejo, papasakojo. Ir siaip su vyru likom suzaveti bendravimu ir kultura. Pas tokia gyd eiciau ir eiciau  Net 5 nuotraukytes padovanojo, kur lelyte visokiomis pozomis  Sveikinu su dukryte
moliugyte
2010 02 06, 14:19
ups, ne ten pataikiau
|
|