Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ji atskubejo pacia salciausia ziemos diena
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
3 x mama
Kadangi jau turejom 2 vaikucius treciojo jau neplanavom. Taciau kaip sakoma zmogus planuoja, o kazkas is virsaus juokiasi. Taip nutiko ir mums. Geguzes galas likus savaitei iki turimu ateiti mmm kazkokie keisti kasdieniai silpnumai, nuovargis, pykinimas. doh.gif Pirma mintis apsinuodijau maistu, nors drauges kuriom pasiguodziu bloga savijauta vis prikisa man nestuma. Veju mintis apie nestuke.gif , juk visa laika saugojomes nejaugi nuo vieno karto kai isgere po draugo gimtadienio nepasisaugojom eme ir uzkibo. Nors ir kaip stumiau mintis apie nestuke.gif , bet viena diena bevaiksciodama mieste su reikalais nesusilaikiau nepraejus pro vaistine ir nusipirkau NT. Kita ryta atsikelus pasidariau kavos, atlikau NT ir ramiais nervais nuejau i balkona parukyti ir kavos atsigerti. Parukiau ir keliauju ziureti savo NT rezultatu kurio rezultatas buvau isitikinus kad bus |. Ir ka isvystu vaizdeli ryskios ||. Atima rankas ir kojas pradedu drebeti, deguosi cigarete, o galvoje milijonas ???. Nulekiu pas mieganti vyra kisu po nosim testa ir klausiu ka matai nes man mintys gal man akyse dvejinasi. Tas apsimiegojas paziuri na || juosteles, ir toliau miega. AS jau susiparinus keliu ji ir sakau ar zinai ka tai reiskia. O tas ramiais nervais zinau. Prasitesi motinystes atostogas. Daugiau jo nebejudinu, o pati paskestu abejonese. Juk mazajam dar tik 8 men, juk po cezario dar tik 8 men neisnesiosiu, o ir finansine padetis nesuperine reikia daryti valyma. Uzsiregistruoju pas gydytoja su mintim kad tarsiuos del...
Isausta vizitas pas gine. Sedziu prie kabineto pilna baimes ir gedos kad tai greit pastojau kaip kokia mokinuke neismokus pamokos. Na ka apziuri gimda atitinka nestuke.gif 6. pradedu delioti savo bedas kad po cezario dar tik 8 men praeje. Ji siuncia mane pasidaryti echo kad paziuretu gimdos randa ir ar nestuke.gif vietoj. Nueinu i echo paziuri ir parodo maza 6sav. pusliuka apsizliumbiu isejus is kabineto, o mintys apie valyma isgaruoja kaip debeselis. Nestumas ne is lengvuju, pykinimas nezmoniskas. Valgyti nieko negaliu nuo visko pykina, krenta svoris. Gerai kad buvo vasara kuria leidom sode valgiau vaisius ir darzoves ir sulyg 15 sav. savijauta pradejo gereti.
Toliau nestumas bego greitai ir lengvai. Sulyg 33sav. prasidejo skausmingi gimdos apsitraukinejimai ir pagulde i ligonine del gresiancio prieslaikinio gimdymo taciau po savaites paleido. Nestumas ejo i pabaiga ir kuo toliau tuo sunkiau daresi jau norejosi greiciau finiso.
Ir stai isauso saltas sausio 27 rytas. Atsikeliau kaip visada 7val ir jau ruosiausi eiti kelti dukra i mokykla, bet zvilgt i termometra -28 blink.gif ir atsoko fantazija. Apsisukau ir jau masciau eiti i lova pamiegoti dar bet galiausiai nusprendziau eiti pasidaryti kavos. Pasidariau kavos , isijungiau SM pabendravau su vasarinukem. Tik laiks nuo laiko man nerima pradejo kelti pilvinuke, kad jokiu judesiu. Pakrutinu pilva nieko, o seniau atsakydavo, atsigulu ant sono bandau skaiciuoti judesiu nieko, ant kito sono nieko. Man jau panka nuo 7 iki 10 jokio judesiuko. Daugiau nelaukiu griebiu uz tases ir varau i ligonine kad uzrasytu tonus. Priimamajam apziuri skyriaus vedeja pradzioj echo viskas gerai sirdute plaka, tada ant kedes kaklelis 3cm ir siuncia uzsirasyti tonus. Na ka raso tonus sirdutes veikla gera, man fiksuoja saremius bet as ju beveik nejauciu. Tada liepia man laukti kolidoriui , o ji su kazkuo tariasi tel. treciakarte, kaklelis 3cm, raso saremius. Baigus sneketi telefonu siuncia mane i priimamaji kad uzpildytu dokumentus. Na ka nueinu ten priimamajam ji manes klausia jus i gimdykla? Mano akys blink.gif tesugebu pasakyti neeezzziiiinauuu. O ji i gimdykla i gimdykla ir toliau pildo dokumentus. Na ka isklizmuoja mane, nusiprausiu po dusu apsirengiu ju rubais ir keliaujam i gimdykla. 14val. Ten uzdeda rayti tonus , saremiu beveik nejauciu ir nesuprantu ka as cia veikiu juk man nieko neskauda o ir ne terminas dar tik 38sav. Ateina gydytoja vis tie patys 3cm atsidarymo , nespeju ne susivokti kai man nuleidzia vandenis pastato skatinamuosius ir palieka. Guliu ant to gimdymo stalo gera pusvalandi kol ateina akusere ir sako na eisim biski pasivaikcioti. Galvoju nors tiek gerai. Saremiai jau saldus bet dar pakenciami. Ateina akusere suleidzia nospa ir liepia sedeti ant basono kol silpnumas praeis. Na ka sedziu ir vienintele mintis man kilo ten besedint kokios nesvarios gimdyklos grindys gerai butu praplauti. doh.gif Praeina silpnumas stojuosi ir toliau minu ratus po gimdykla, skauda jau nerealiai. Pries 16val ateina akusere prasau epidiuro ji pasako kad eina pasiklaust vedejos. Ir vos tik ji iseina pro duris jauciu kaip pareina stumimas. As lekiu is paskos tarskedama su visa laseline ir rekiu Stoki! Nebereikia epidiuro! Noriu stumti! 16val lipu ant stalo ir 1! 2! ir sulyg treciu stumimu 16val 15min isgirstu savo mazosios , juodaplaukes Emilijos garsu pasisveikinima su pasauliu.
Gaila tik kad gimus jai pirmuju minuciu negalejom praleisi kartu nes mazyle gime su apsivijusia virkstele, 38sav. tai ja iskart isveze stebeti ir pasisildyti inkubatoriui. Bet po 2 val. parveze ir nuo tada mes jau visalaika kartu.
Milda_Milda
Sveikinu, vat ir praėjus 8 men. po cezario galima pagimdyti biggrin.gif 4u.gif
floridija
Sveikinimai saunuolei mamytei ir dukrytei, bus uzsigrudinus jei tokiam saltyje nepabijojo ateiti i si pasauli 4u.gif
Veitė
Šaunuolė mamytė, labai džiaugiuosi, kad pasirįžote gimdyti wub.gif wub.gif wub.gif
vaidule66
Sveikinu priemus teisinga sprendima thumb_yello.gif
Didziausios laimes jusu seimai 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
*woman*
thumbup.gif wub.gif wub.gif
sėkmės šeimynai 4u.gif
Can
niu va jau ir gausi šeimyna esat wub.gif

sveikinimai 4u.gif
Evelinuke
SVEIKINIMAI!!!! saunuoles mergytes, aukit dideles, grazios ir sveikos 4u.gif
jei mergaiciuke nepabijojo tokio salcio, tai bus begalo stipri mergyte vat clap.gif
inetukea
Nuosirdziausi sveikinimai wink.gif thumbup.gif
tikra tiesa, kad gali planuoti neplanavus..o virsuje yra kas is to pasijuoks biggrin.gif
svarbiausia, kad priemete teisinga sprendima nestuke.gif
Butaforija
Svekinu wub.gif wub.gif Kip sakoma vaikučiai paty išsirena sau tėvelius, o jie ja gali planuoti, arb ne, vistik bus tip, kaip turi buti wub.gif
3 x mama
Aciu visoms uz sveikinimus. 4u.gif Dabar kaip ziuriu i ja negaliu net pagalvoti kad galejau sito grazaus stebukliuko dabar ir netureti.
sepallaa
labai grazi istorija wub.gif sveikinu 4u.gif
vi78
sveikinu priemus teisinga sprendima mirksiukas.gif ir sekmes 4u.gif
linkur
sauni istorija 4u.gif
viki81
SVEIKINU!!!!!!!!!!!
wub.gif
cud@bury
sveikinu mamyte 4u.gif esate labai saunuole,kad pasiryzot paleisti toki nuostabu zmoguti i si pasauli, wub.gif
ORDI
Dideli didziausi dideliausi biggrin.gif sveikinimai,Jums 4u.gif
liolia79
Nuostabi istorija wub.gif Sveikinu labai 4u.gif Sekmes jusu graziai seimynai 4u.gif mirksiukas.gif
valant:)
thumbup.gif saunuole, kad pasiryzai gimdyti
4u.gif sveikinimai
brasta
Šaunuolė mamytė... 4u.gif
Šarlote
Neįtikėtina istorija bigsmile.gif
anitsuja
graži istorija wub.gif
klaiva
saunuole mamyte, sveikinu jusu puikia seimynele thumbup.gif 4u.gif
cuoliukė
sveikinu gimus dukrytei 4u.gif šauni mamytė 4u.gif
FEBI
puikus sprendimas wub.gif
Ende
Dideliausi sveikinimai Jums. Sėkmės visai Jūsų gražiai šeimynai 4u.gif
irmabaro
wub.gif grazi istorija wub.gif
aida_val
sveikinu smile.gif
widmanta
nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
3 x mama
QUOTE(widmanta @ 2010 03 17, 18:47)
nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
*

Aciu visoms uz grazius zodzius. 4u.gif wub.gif
Renesme
labai graziai parasiai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ant bangos
aukit didutes thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.