Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: P.Mažylio gimdymo namai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Olaiva
Dalinkimės informacija čia wink.gif

5 tema

user posted image

Dalinkimės informacija čia wink.gif

2009 gruodžio mėn straipsniukas
Dinulyte
Labas rytelis,

Siuo metu mano sesuo guli siuose gimdymo namuose po gimdymo.Kai isleis ja namo,parasysiu kuom esam nepatenkinti schmoll.gif ir likom nesuprate kai kuriu detaliu,nors lt mokėjo ir taresi su daktarais 3 mėn pries gimdyma g.gif .
opa-opa
QUOTE(Dinulyte @ 2010 02 05, 10:52)
Labas rytelis,

Siuo metu mano sesuo guli siuose gimdymo namuose po gimdymo.Kai isleis ja namo,parasysiu kuom esam nepatenkinti  schmoll.gif ir likom nesuprate kai kuriu detaliu,nors lt mokėjo ir taresi su daktarais 3 mėn pries gimdyma g.gif .
*

o kodėl iš karto nerašai?? Kiek suprantu, visos pretenzijos jau suformuotos smile.gif
Labai smalsu - ruošiuosi čia gimdyt, tai įdomios visos nuomonės, ypač neigiamos..
LaNinja
O as esu is kito miesto ir specialiai vaziavau i situos GN, nes pries gimdyma mums juos labai maloniai aprode.

Ir viskas buvo puiku, nors su niekuo nesitariau, jokiu daktaru nepazinojau. Aisku paskui atsidekojau, bet man cia patiko - dave dviviete palata, kur tik mes tryse - as, vyras ir mazyle buvom. Kai reikejo, paaiskino, kaip maitinti ir vis teiraudavosi, ar viskas gerai.

Turbut kaip kam papuola........
eglieska
as pries savaite siuose gimdymo namuose susilaukiau savo sunelio wub.gif tariausi su gydytoja, pas kuria lankiausi visa nestuma. likau viskuo patenkinta, tik maistas prastas, bet toki jiems veza 3 ligonine. gydytojai ejo klausineti kaip jauciuosi kokie 5, taip ir nesupratau, kam cia tiek ju daug reikejo lotuliukas.gif sesutes gimdymo skyriuje irgi paslaugios. viena tik tokia piktesne buvo, nes zadindavome ja nakti, kad misinuko pagamintu mazyliui, nes po cezario man pienukas velavo visa para. taip buna, kai daromas cezaris. zodziu-skustis neturiu kuo ax.gif
pilkoji28
Kiek kainuoja CP šiuose GN?
eglieska
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 07, 15:57)
Kiek kainuoja CP šiuose GN?
*

man buvo neplaninis cezaris, tai nereikejo papildomai moketi. mokejau tik gydytojai, nes su ja tariausi. po to-draugiskai atsidekojau ir anesteziologei. uz epidura nereikejo moketi
mabi
QUOTE(eglieska @ 2010 02 07, 15:40)
man buvo neplaninis cezaris, tai nereikejo papildomai moketi. mokejau tik gydytojai, nes su ja tariausi. po to-draugiskai atsidekojau ir anesteziologei. uz epidura nereikejo moketi
*

o kuria diena gimdei? gal 31d?
as jau antra savo mergina cia gimdziau, ir abu kartus nesitarusi, ir dar geriausias dalykas, kuris nutiko, pas ta pati gydytoja papuoliau thumbup.gif . na viskas super ten, tiek aplinka, tiek personalas. del maisto - na juk ne restoranas blush2.gif , aisku, galetu buti geresnis, bet tiek to, juk ir pagimdziusioms ne viska galima valgyti. kas nepatinka man ten, tai tas vandens dinginejimas doh.gif . aisku, jo nebuna tik kelias min, bet kai nueini i dusa, ir jis dingsta doh.gif . bet ir tai ne beda, palyginus su visa ten esama atmosfera.
erika_jaz
sveikos 4u.gif
as visai neseniai,sausio 31d pasigimdziau ten savo antra suneli wub.gif super man ten viskas buvo thumbup.gif

QUOTE(mabi @ 2010 02 08, 12:50)

as jau antra savo mergina cia gimdziau, ir abu kartus nesitarusi, ir dar geriausias dalykas, kuris nutiko, pas ta pati gydytoja papuoliau thumbup.gif . na viskas super ten, tiek aplinka, tiek personalas. del maisto - na juk ne restoranas blush2.gif , aisku, galetu buti geresnis, bet tiek to, juk ir pagimdziusioms ne viska galima valgyti. kas nepatinka man ten, tai tas vandens dinginejimas doh.gif . aisku, jo nebuna tik kelias min, bet kai nueini i dusa, ir jis dingsta doh.gif . bet ir tai ne beda, palyginus su visa ten esama atmosfera.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
matau,kad ta pacia diena gimdem cool.gif
eglieska
QUOTE(mabi @ 2010 02 08, 12:50)
*

as 29 d gimdziau ax.gif
mabi
QUOTE(erika_jaz @ 2010 02 08, 14:47)
sveikos 4u.gif
as visai neseniai,sausio 31d pasigimdziau ten savo antra suneli wub.gif super man ten viskas buvo thumbup.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
matau,kad ta pacia diena gimdem cool.gif
*

speju, cia tu esi ta, kuri paryciais gimde, ir mes gimdyklom keitemes? ax.gif
vaidule66
Gimdziau tiksliau abu kartus dare CP ir likau labai patenkinta thumbup.gif prieziura tiek mano, tiek mergaites, jei reiketu trecia karta rinktis kur tai net negalvociau ax.gif Su gyd.buvau susitarus is anksto smile.gif
susiwelusi
noriu gimdyti siuose GN, nes pati juose gimiau blush2.gif bet su niekuo nesitariau, tai db domu kiek pasiimt daktarams lt ir ar isvis to reikia, nes nuomones tokios skirtingos... blink.gif dar nlb supratau ka reikia atsivezti vaziuojant gimdyti, bandziau telefonu pasiklausti, bet atsakymo nesupratau ar reik kokiu drabuziu, ar galima savo epidura pasiimti ar gali prireikt savo klizmute nusipirkt ir t.t.g.gif gal galit patart neseniai ten gimdziusios? ax.gif
nigma
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 08, 19:54)
noriu gimdyti siuose GN, nes pati juose gimiau  blush2.gif bet su niekuo nesitariau, tai db domu kiek pasiimt daktarams lt ir ar isvis to reikia, nes nuomones tokios skirtingos...  blink.gif  dar nlb supratau ka reikia atsivezti vaziuojant gimdyti, bandziau telefonu pasiklausti, bet atsakymo nesupratau ar reik kokiu drabuziu, ar galima savo epidura pasiimti ar gali prireikt savo klizmute nusipirkt ir t.t.g.gif  gal galit patart neseniai ten gimdziusios? ax.gif
*

na as ruosiuosi tik gimdyti dar smile.gif reikia tureti vaikuciui kojinytes vilnones, kepuryte ir pampersiuku.apie klizmutes ir epidiurus nieko nesake.tiksliau epidiuro savo tureti nereikia..bet cia skaiciau kad keliom mamytem teko uz ji susimoketi.. g.gif as tarsiuos is anksto, bet jei ir nesitarciau manau tikrai reiktu duoti blush2.gif
spurgiux21
O man nemalonus prisiminimai liko is mazylio.
Pirma kart ten vaziavom su netikrais saremiais Pries dvi dienas iki gimdymo. o jau gimdymo diena ,kai nuvaziavom i Mazyli, buvo 09.12.20 naktis, nebeprieme, nors sake kad 20d dar priims. Tarpdury dar paklause ar esu susitarus, kai pasakiau ,kad ne tai perkreipe veida(cia naktine budetoja). Ir pasake,kad kazi ar galesiu cia gimdyt. Akusere kai apziurinejo, tai ne duok tu Dieve, galvojau ,kad viska ten isdraske:(Gydytoja po apziuros pasake, kad pas mane per didelis pilvas ir reikes cezario pjuvi daryt, o jie uzsidaro ir as negalesiu isguleti reikiamo laiko. Bet matesi, kad nenori priimt gimdymo, nes turbut pinigeliu i kisene lauke. KAi isgirdau apie cezari tai is kart akyse asaros issoko, nes as bijau pjaustymo:( Pamaciuas tokiamano reakcija daktare susinepatogino ir eme siulyt i II lig. vaziuot, bet taip toli trenktis as nenorejau. Tai paprasiau i klinikas. Tai ten susiskambino su budinciu gdytoju ir paklause ar priims. Todel gimdziau KMUk ir esu labai patenkinta. Kita karta net nebevaziuosiu i mazyli.
LaNinja
Del epiduro - man tai buvo taip, kad epidura pasiule is karto - dar bandziau kenteti saremius, bet paskui jie mane nugalejo - epidurininke puikiai viska atliko ir man pasidare oi kaip gera.... Nu cia iki tol, kol prasidejo 2 gimdymo etapas biggrin.gif

Epiduro tikrai paciai pirkti nereikejo - suleido savo - dar bandem atsidekoti epidurininkei, tai ji maloniai pasake, kad epiduras mums ir taip kainuos brangiai (apie 250lt i kasa), kai padekos nesutiko paimti.
erika_jaz
QUOTE(mabi @ 2010 02 08, 18:48)
speju, cia tu esi ta, kuri paryciais gimde, ir mes gimdyklom keitemes? ax.gif
*

aha mirksiukas.gif biggrin.gif
mabi
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 08, 19:54)
noriu gimdyti siuose GN, nes pati juose gimiau  blush2.gif bet su niekuo nesitariau, tai db domu kiek pasiimt daktarams lt ir ar isvis to reikia, nes nuomones tokios skirtingos...  blink.gif  dar nlb supratau ka reikia atsivezti vaziuojant gimdyti, bandziau telefonu pasiklausti, bet atsakymo nesupratau ar reik kokiu drabuziu, ar galima savo epidura pasiimti ar gali prireikt savo klizmute nusipirkt ir t.t.g.gif  gal galit patart neseniai ten gimdziusios? ax.gif
*

jei reiks epiduro, jie padarys. bet iskart apie ji negalvok, juk gal ir be jo apsieisi. as du kartus gimdziau, ir be jo apsiejau, gal ir tu apsieisi.
del klizmutes. jos tikrai nereikia. tau ja padarys. tos pirktines, ne viska ten pasalina, o kur GN padaro, visa zarnyna isvalo, ir patikek, tai geriau buna, nes po gimdymo, dar kelias dienas nereikia eiti tustintis, o kartais tai buna vienintelis geras dalykas po gimdymo mirksiukas.gif .
as pati, abu kartus vaziavau nesitarusi. o del atsidekojimo gydytojams - jis nera butinas, bet as turiu nuomone tokia (jei gimdai pas rupestinga gydytoja), gal nors simboliskai, reiktu atsidekoti. bet cia, kaip kiekvienas isgali.
naktinius keicia kasdien, tau palutes irgi duoda. vaikui palutes irgi duodamos, bet ne vystymui, o kai apiprausi vaika, nusluostymui. vaikuri, apatiniais marskineliais kasdien perrengia, o jei virsutiniu issipurvini (tarkim - atpila vaikutis), irgi perrengia. duoda vaikuciui dekuti.
susiwelusi
QUOTE(mabi @ 2010 02 09, 15:17)
jei reiks epiduro, jie padarys. bet iskart apie ji negalvok, juk gal ir be jo apsieisi. as du kartus gimdziau, ir be jo apsiejau, gal ir tu apsieisi.
del klizmutes. jos tikrai nereikia. tau ja padarys. tos pirktines, ne viska ten pasalina, o kur GN padaro, visa zarnyna isvalo, ir patikek, tai geriau buna, nes po gimdymo, dar kelias dienas nereikia eiti tustintis, o kartais tai buna vienintelis geras dalykas po gimdymo mirksiukas.gif .
as pati, abu kartus vaziavau nesitarusi. o del atsidekojimo gydytojams - jis nera butinas, bet as turiu nuomone tokia (jei gimdai pas rupestinga gydytoja), gal nors simboliskai, reiktu atsidekoti. bet cia, kaip kiekvienas isgali.
naktinius keicia kasdien, tau palutes irgi duoda. vaikui palutes irgi duodamos, bet ne vystymui, o kai apiprausi vaika, nusluostymui. vaikuri, apatiniais marskineliais kasdien perrengia, o jei virsutiniu issipurvini (tarkim - atpila vaikutis), irgi perrengia. duoda vaikuciui dekuti.
*

aciu uz issamu atsakyma mirksiukas.gif as manau, kad po gimdymo tikrai atsidekosiu, jei sklandziai viskas praeis(ko lb tikiuosi). Daug apie siuos GN prisiskaiciau ir geru atsiliepimu tikrai nesulyginamai daugiau, nei blogu, o va apie KMUK tai gerai atsiliepia tik tos, kurios taresi dazniausiai. Nors mano drauge uzkiso visus pinigeliais ten, bet gimde 25val ir gimdymas jai asocijuojasi su kosmaru db doh.gif tai ten nevaziuociau nei uz ka schmoll.gif
opa-opa
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 09, 21:12)
aciu uz issamu atsakyma mirksiukas.gif  as manau, kad po gimdymo tikrai atsidekosiu, jei sklandziai viskas praeis(ko lb tikiuosi). Daug apie siuos GN prisiskaiciau ir geru atsiliepimu tikrai nesulyginamai daugiau, nei blogu, o va apie KMUK tai gerai atsiliepia tik tos, kurios taresi dazniausiai. Nors mano drauge uzkiso visus pinigeliais ten, bet gimde 25val ir gimdymas jai asocijuojasi su kosmaru db doh.gif tai ten nevaziuociau nei uz ka  schmoll.gif
*

iš tiesų, dėl klinikų - sutinku. Jie dabar pagal madą - labai natūralistais tapo... Viskas turi vykti natūraliai ir tt..
O Mažylyje daugiau žiūri, kad gimdyvei lengviau būtų (aišku, ir medikui). Čia tikrai galima rizikuoti ir važiuoti visiškai nesusitarus (nenorėčiau tik pas vieną - dvi gydytojas patekt, dar kažkaip nepalankiai žiūrau į vyrus šitam darbe lotuliukas.gif ).
Aš irgi čia gimdyt planuoju. Jau antrą kartą smile.gif Bet, kadangi, aš senamadiška, be to, tikiuosi, kad čia jau bus paskutinis mano gimdymas - tai tariuosi su gydytoja. O vis dažniau pagalvoju, kad gal reik važiuot ir pagimdyt nieko netrukdant. Matysiu, kaip gausis.
O atsidėkojimas tai grynai asmeninis kiekvienos reikalas. Aš - už.
susiwelusi
QUOTE(opa-opa @ 2010 02 10, 10:11)
iš tiesų, dėl klinikų - sutinku. Jie dabar pagal madą - labai natūralistais tapo... Viskas turi vykti natūraliai ir tt..
O Mažylyje daugiau žiūri, kad gimdyvei lengviau būtų (aišku, ir medikui). Čia tikrai galima rizikuoti ir važiuoti visiškai nesusitarus (nenorėčiau tik pas vieną - dvi gydytojas patekt, dar kažkaip nepalankiai žiūrau į vyrus šitam darbe  lotuliukas.gif ).
Aš irgi čia gimdyt planuoju. Jau antrą kartą smile.gif Bet, kadangi, aš senamadiška, be to, tikiuosi, kad čia jau bus paskutinis mano gimdymas - tai tariuosi su gydytoja. O vis dažniau pagalvoju, kad gal reik važiuot ir pagimdyt nieko netrukdant. Matysiu, kaip gausis.
O atsidėkojimas tai grynai asmeninis kiekvienos reikalas. Aš - už.
*

na as irgi apie pora daktariu pasiskaiciau nekokiu atsiliepimu, tai jei pas jas pakliusiu sakiau iskart duosiu lt lotuliukas.gif maza ka, paskui dar kas ne taip bus, tai bijosiu antra gimdyt kaip mano drauge doh.gif as kazkaip svarsciau ilgai tartis ar ne, bet istikruju lb brangiai gaunas su dar tuo oficialiu mokesciu, o kai beveik visi daktarai ten puikus, tai galvoju gal ir nesitarus viskas sklandziai praeis ax.gif geriau uz ta suma lelytei nupirksiu kanors g.gif
Velinka
Sveiki 4u.gif
zinot ir as ruosiuosi gimdyti situose gimdymo namuose, tik dar nezinau nei pas kokia gydytoja nei ka, nes man CP planinis, kadangi jau 3 ax.gif . Tai ir nezinau ar cia vaziuoti is anksto tartis ar kaip bus taip bus. Gal kuriai buvo taip ir gali patarti kaip daryti g.gif
opa-opa
QUOTE(Velinka @ 2010 02 13, 00:36)
Sveiki 4u.gif
zinot ir as ruosiuosi gimdyti situose gimdymo namuose, tik dar nezinau nei pas kokia gydytoja nei ka, nes man CP planinis, kadangi jau 3  ax.gif . Tai ir nezinau ar cia vaziuoti is anksto tartis ar kaip bus taip bus. Gal kuriai buvo taip ir gali patarti kaip daryti g.gif
*

??? na, man irgi trečias, bet apie jokius cezarius niekas net nekalba.. Kokia čia nauja taisyklė? g.gif g.gif
*SCENICA*
O ar galime siuose GN tartis del CP? jei pagal viska jis nepriklauso, o mama nori gimdyti ne naturaliai , o su CP? g.gif
nigma
QUOTE(*SCENICA* @ 2010 02 15, 15:18)
O ar galime siuose GN tartis del CP? jei pagal viska jis nepriklauso, o mama nori gimdyti ne naturaliai , o su CP?  g.gif
*

siaip manau cia jau konkreciai su gydytoju tartis reiketu..nes niekur siaip nedarys CP vien del to kad siaip norit..bet jei susitart pries tai konkreciai su gydytoju gal ir imanoma g.gif
Orkinta
Mums nestukems per toki susitikima vyr.gydytojo pavaduotojas sake, kad CP yra operacija ir pas juos jos niekas nestukei isigeidus nedaro...nes vistik tai yra rizika (nukraujavimas, sepsis, organu pazeidimas...) ir niekas nerizikuos,nes veliau tektu atsakyti kokiu pagrindu buvo atliekamas CP. 4u.gif
LINUTE24
Noriu paklausti neseniai gimdziusiu.
Ruosiuosi gimdyti siuose GN ir sioj temoj pasiskaiciau, kad vaikiukui reikia vilnoniu kojinyciu ir kepureles. Kai buvau kursuose apie kepurytes niekas nieko nesake, tai gal galetumet pasakyti, kaip ten yra is tikruju? Ar jie duoda ar reikia savo tureti, nes as isidejau tik parsivezimui kepurytes... Aciu uz atsakymus
pachuco
Kepurytę duoda ligoninės.
pilkoji28
QUOTE(*SCENICA* @ 2010 02 15, 17:18)
O ar galime siuose GN tartis del CP? jei pagal viska jis nepriklauso, o mama nori gimdyti ne naturaliai , o su CP?  g.gif
*

Manau daro, net kainoraštyje yra kaina CP (atrodo 1300 lt), pasitarus su dydytoju pas kurį gimdysi manau viskas įmanoma.
nigma
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 16, 16:05)
Manau daro, net kainoraštyje yra kaina CP (atrodo 1300 lt), pasitarus su dydytoju pas kurį gimdysi manau viskas įmanoma.
*

o tai CP mokamas? blink.gif o kur ta kainorasti rasti?
spurgiux21
QUOTE(LINUTE24 @ 2010 02 16, 13:54)
Noriu paklausti neseniai gimdziusiu.
Ruosiuosi gimdyti siuose GN ir sioj temoj pasiskaiciau, kad vaikiukui reikia vilnoniu kojinyciu ir kepureles. Kai buvau kursuose apie kepurytes niekas nieko nesake, tai gal galetumet pasakyti, kaip ten yra is tikruju? Ar jie duoda ar reikia savo tureti, nes as isidejau tik parsivezimui kepurytes... Aciu uz atsakymus
*

As gimdziau ne siuose gimdymo namuose, bet kepures mums nereikejo, nes palatose ir taip silta budavo ir jokio skersvelo. Butina tureti tik vilnones kojnytes.
pilkoji28
QUOTE(nigma @ 2010 02 16, 18:09)
o tai CP mokamas? blink.gif  o kur ta kainorasti rasti?
*

Kainoraštis yra moterų konsultacijos stende, bet aš nesupratau kokiu atveju reik mokėt už CP g.gif
nigma
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 16, 16:17)
Kainoraštis yra moterų konsultacijos stende, bet aš nesupratau kokiu atveju reik mokėt už CP  g.gif
*

nu kaip idomu g.gif
erika_jaz
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 16, 17:17)
Kainoraštis yra moterų konsultacijos stende, bet aš nesupratau kokiu atveju reik mokėt už CP  g.gif
*

uz CP,kaip ir uz gimdyma reikia susimoketi tuo atveju,jei tu gimdai su tuo gydytoju,su kuriuo esi susitarusi ir jis atvyksta su tavim gimdyti ne savo darbo laiku mirksiukas.gif
Papildyta:
o kazkas klause apie kepuryte vaikui,tai jos tikrai nereikia.reikia tik kojinyciu ir sauskelniu mirksiukas.gif
nigma
QUOTE(erika_jaz @ 2010 02 16, 21:08)
uz CP,kaip ir uz gimdyma reikia susimoketi tuo atveju,jei tu gimdai su tuo gydytoju,su kuriuo esi susitarusi ir jis atvyksta su tavim gimdyti ne savo darbo laiku mirksiukas.gif
Papildyta:
o kazkas klause apie kepuryte vaikui,tai jos tikrai nereikia.reikia tik kojinyciu ir sauskelniu mirksiukas.gif
*

oho, tai brangokai gaunasi jei netycia prireikia CP g.gif nu zodz man isvis nebeaisku su tom kainom ten.. doh.gif
opa-opa
QUOTE(nigma @ 2010 02 16, 23:21)
oho, tai brangokai gaunasi jei netycia prireikia CP  g.gif nu zodz man isvis nebeaisku su tom kainom ten.. doh.gif
*

Mano supratimu,tai ta kaina ir yra tuo atveju, kai CP daromas gimdyves pageidavimu. Jei del sveikatos ar kokiu kitu komplikaciju yra nusprendziama ji daryt (arba gimdymo metu gydytojas priima toki sprendima) - moketi turbut nereikia.
pilkoji28
QUOTE(opa-opa @ 2010 02 17, 11:41)
Mano supratimu,tai ta kaina ir yra tuo atveju, kai CP daromas gimdyves pageidavimu. Jei del sveikatos ar kokiu kitu komplikaciju yra nusprendziama ji daryt (arba gimdymo metu gydytojas priima toki sprendima)  - moketi turbut nereikia.
*

Man irgi taip atrodo, jei nori gimdyt pas savo gydytoją, tai reik į kasą sumokėt apie 580 lt, ir pageidautina ne mažiau 200 lt asmeniškai. Neseniai pažįstama gimdė.
nigma
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 17, 10:09)
Man irgi taip atrodo, jei nori gimdyt pas savo gydytoją, tai reik į kasą sumokėt apie 580 lt, ir pageidautina ne mažiau 200 lt asmeniškai. Neseniai pažįstama gimdė.
*

o pas ka gimde jei ne paslaptis?
pilkoji28
QUOTE(nigma @ 2010 02 17, 12:56)
o pas ka gimde jei ne paslaptis?
*

Kapūstiene, aš irgi pas ją norėčiau, jei mažius nesugalvos paskubėt doh.gif
opa-opa
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 17, 12:09)
*

ir dar plius akuserei? Ar jai nereikia moket??
pilkoji28
QUOTE(opa-opa @ 2010 02 17, 14:26)
ir dar plius akuserei? Ar jai nereikia moket??
*

Manau kaip nori. Jei renkies akušerę tai lyg 200 ar 250 į kasą.
eglieska
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 16, 17:05)
*

pries 3 savaites man buvo extra cezaris, nes gimdant sutriko vaisiaus tonai pradejus skatinima. tariausi su gydytoja del gimdymo, tai ir mokejau tuos beveik 600 i kasa. uz cezario operacija ir epidura nereikejo moketi.
pilkoji28
QUOTE(eglieska @ 2010 02 17, 16:41)
pries 3 savaites man buvo extra cezaris, nes gimdant sutriko vaisiaus tonai pradejus skatinima. tariausi su gydytoja del gimdymo, tai ir mokejau tuos beveik 600 i kasa. uz cezario operacija ir epidura nereikejo  moketi.
*

Pas ką gimdėt, jei ne paslaptis?
wioletine
turiu klausima, siandiena skambinausi i Mazyli ir pasake, kad nestumo prieziura mokama pas juos.
as labai nesigilinau, uzsiregistravau ir tiek.
o po to man iskilo toks klausimas, man visai nereikia, kad jie mane priziuretu, nes as esu issirinkus seimos daktare, bet vat del echoskopo reikia ginekologes smile.gif tai vienkartiniai vizitai pas juos irgi mokami? g.gif
Auksuole
QUOTE(wioletine @ 2010 02 17, 22:13)
turiu klausima, siandiena skambinausi i Mazyli ir pasake, kad nestumo prieziura mokama pas juos.
as labai nesigilinau, uzsiregistravau ir tiek.
o po to man iskilo toks klausimas, man visai nereikia, kad jie mane priziuretu, nes as esu issirinkus seimos daktare, bet vat del echoskopo reikia ginekologes smile.gif tai vienkartiniai vizitai pas juos irgi mokami?  g.gif
*

Nėštumą prižiūri ne šeimos gydytoja, o gydytoja ginekologė. Todėl galite lankytis arba savo sveikatos priežiūros centre, arba rinktis tarkim Mažylį. Tokiu atveju yra mokestis (virš 100 Lt) kur nėščiąsias "įtraukia į įskaitą". Kiek man žinoma daugiau papildomų pinigų už lankymąsi nereikia mokėti (čia pakonsultuos kas lankėsi).

Einant privačiai Kaune echoskopavimas kainuoja 50-100 Lt, nemokamai daromi tuo atveju jei turimas siuntimas.
wioletine
QUOTE(Auksuole @ 2010 02 17, 22:24)
Nėštumą prižiūri ne šeimos gydytoja, o gydytoja ginekologė. Todėl galite lankytis arba savo sveikatos priežiūros centre, arba rinktis tarkim Mažylį. Tokiu atveju yra mokestis (virš 100 Lt) kur nėščiąsias "įtraukia į įskaitą". Kiek man žinoma daugiau papildomų pinigų už lankymąsi nereikia mokėti (čia pakonsultuos kas lankėsi).

Einant privačiai Kaune echoskopavimas kainuoja 50-100 Lt, nemokamai daromi tuo atveju jei turimas siuntimas.
*

mano pirmaji nestuma priziurejo seimos daktare, kai reikedavo echoskopuotis, tada siusdavo pas ginekologe ir taip pat issirinkau antraji karta, nes man taip patogiau.
mazylio gimdimo namuose nestumo prieziura viso yra 274 litai, bet skirsto i kelias dalis sita mokesti. bet cia kaina, jei nuolat pas juos eiti.
giedjute
Kai išdavė lapelį, su kuriuo reikia eit į kasa susimokėti, ten buvo surašyta, kas įeina į kainą, tai ekoskopas, šlapimo tyrimai, kurie atliekami prieš kiekvieną apsilankymą pas daktarą, kraujo tyrimai (živ, kraujo grupės nustatymas ir kt.). Draugė lankėsi savo sveikatos priežiūros centre, už tuos pačius tyrimus reikėjo mokėti po 20,15 Lt ir paskaičiavus gavosi tas pats kas mažylyje, tik čia reikia susimokėti per du kartus tuos pinigėlius,užsiregistruojant ir 30 nėštumo savaitę. Bent aš taip supratau smile.gif
erika_jaz
QUOTE(wioletine @ 2010 02 17, 22:37)
mano pirmaji nestuma priziurejo seimos daktare, kai reikedavo echoskopuotis, tada siusdavo pas ginekologe ir taip pat issirinkau antraji karta, nes man taip patogiau.
mazylio gimdimo namuose nestumo prieziura  viso yra 274 litai, bet skirsto i kelias dalis sita mokesti. bet cia kaina, jei nuolat pas juos eiti.
*

puse tos sumos reik susimoketi kai pradedi lankytis,kita puse -kai iseini i dekreta 4u.gif
Vaiausra
sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
as taip pat planuoju gimdyti siuose gimdymo namuose, taciau paskaiciusi tema, radau pasisakymu, kad du gydytojai yra tokie, kuriems reikia pinigeliu duoti, gal galite parasyti pavardes, kad zinociau rolleyes.gif
wioletine
QUOTE(giedjute @ 2010 02 18, 11:05)
Kai išdavė lapelį, su kuriuo reikia eit į kasa susimokėti, ten buvo surašyta, kas įeina į kainą, tai ekoskopas, šlapimo tyrimai, kurie atliekami prieš kiekvieną apsilankymą pas daktarą, kraujo tyrimai (živ, kraujo grupės nustatymas ir kt.). Draugė lankėsi savo sveikatos priežiūros centre, už tuos pačius tyrimus reikėjo mokėti po 20,15 Lt ir paskaičiavus gavosi tas pats kas mažylyje, tik čia reikia susimokėti per du kartus tuos pinigėlius,užsiregistruojant ir 30 nėštumo savaitę. Bent aš taip supratau smile.gif
*

kraujo tyrimai, slapimo tyrimas, bent mano seimos daktare daro nemokamai, kraujo grupe jau seniai zinau. smile.gif
ir siaip tai ne apie tai klausiau.
klausiau, kiek kainuoja vienkartinis vizitas Mazylyje?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.