Nupirkau dirziuka specialu ant rieso, tai taip juokingai atrodo, lyg ''suniukas''
Na, be man svarbiausia yra saugumas
Ta dirziuka visada savo rankinuke laikau. Toks geras dalykas
mano mazius yra tikras padauza, taip pat nemegsta buti laikomas uz rankytes.
Nupirkau dirziuka specialu ant rieso, tai taip juokingai atrodo, lyg ''suniukas'' Na, be man svarbiausia yra saugumas Ta dirziuka visada savo rankinuke laikau. Toks geras dalykas
Ranką duoda tada, kai pamato nepažįstamą vyriškį
maniskis buvo auksinis vaikas,eidavo uz rankytes,nelakstydavo,nu super,bet per pora menesiu viskas apsiverte,dabar kaip gyvsidabris,lekia kur tik akys mato,neklauso lauke jis manes visai,galiu graziai galiu rekt jam viskas visvien
Mano sunutis nenori duot rankytes, kai vaikstinejam lauke
maniske taip pat rankos neduoda, lekia visur. parduotuvej jau neimanoma visai, reikia gaudyt, o jai cia dar smagiau. vezime nesedi savo visai, nors aukle kai veda i lauka jai ir ranka duoda ir vezime sedi
na tikiuos isaugs
o aš saviškę už pavadėlio vedžioju. ir saugu ir patogu. kai paskau, kad eisim į lauką atsineša batukus ir pavadėlį. aišku, gatvėje komentarų sulaukiu įvairiausių, bet svarbiausia, kad mums taip gerai keliaut, tad į tuos komentarus nekreipiu dėmesio
Manasis ir tik pradejom i lauka be vezimo eit,jokiu ranku davimu,pats vienas eina ir dar i priesinga puse,nei man reikia
Papildyta: QUOTE(VAE @ 2008 05 30, 16:48) o aš saviškę už pavadėlio vedžioju. ir saugu ir patogu. kai paskau, kad eisim į lauką atsineša batukus ir pavadėlį. aišku, gatvėje komentarų sulaukiu įvairiausių, bet svarbiausia, kad mums taip gerai keliaut, tad į tuos komentarus nekreipiu dėmesio Vedzioja zmones ir pas mus vaikus uz pavadelio,bet as tai negaliu ziuret
na mes ir ta pacia beda turim... jau kai iseinam i lauka tai tik spek begti paskui, ir aisku visada i priesinga puse nai kad reikia eiti
Neduoda rankos ir maniskis... Jei tik pabandai paimt, traukia nors tu ka. O kadangi bevaikstant ir pargriuti dar daznai tenka, tai kita karta noretusi uz rankos palaikyti kad negriutu beeidamas, bet nepavyksta.
pas mus ir tokia pati problema.lekia kur akys mato ir neatsisuka atgal paziuret ar eina kas nors is paskos,o rankyte duoda tik kaip prieinam prie bordiuru kad uzliptu nenugriuvus arba nuliptu,bet jau bando pati,kartais dar reikia pagaut
Mūsiškis ir kai tik pradėjo vakščiot kažkur 1,1m tai lauke šaudavo,kur tik akys užmato, būdavo einam parku,o jis į mišką bėga nuo mūsų,tai tėvas sodindavo į vežimą ir viskas,aš dar truputėlį leisdavau pasiganyt,bet jau kokia savaitėlė kai mudu laukutin einam susikibę už rankučių
Vyresnėlis kai buvo panašaus amžiaus irgi bėgdavo kur akys mato ir aš jam iš paskos. Bet užaugo ir dabar tik laikydmas mano ranką lauke vaikštom
mano mazius ir nebeduoda rankos
maniske irgi neduoda rankutes,nors namie praktikuojames,gal ismoks
Saviškio niekaip neišmokinu eit i įsukibus į rankutę
Sveiki.Mano manymu,vaikutis neduoda rankytes todel,kad jauciasi jau labai didelis
Mažius irgi niekam neduoda rankos....tik vat dabar gal pripratinau truputį ....o ir eina už rankytės tik tada kai netik duodu pirštą į kurį įsikabina,bet ir dar dviem pirstais svelniai bet tvirtai suimu jo rieša....tada gražiai ir visą parką praeina ir net nebando ištrūkt...
Mano padaužiukas net nesileidžia prie rankų liečiamas
Būna ir suklumpa ,ir išsigąsta tai tada jau duoda rankytę kol saugesnę vietą pasiekia.
Musu vaikiukai juk nori pasijusti savarankiski
Manoji duoda rankyte tik tada, kai einam kur toliau. Pvz. iki pardes O kieme apie jokias rankutes negali buti ir kalbos Bet kas man joje labiausiai patinka, jei nugriuna, netgi ir stipriai susimusa - niekad neverkia. Stebiuosi as ja Nes vakar vyresne griuvo belekdama - tai toki skandala uzkele - ausis uzsikimsk
Mano panele irgi kartais neduoda, tada as sakau : " na, gerai, tai as tau irgi neduodu.Visai rankos neduosiu." Aisku kalbeti reikia nepykstant, o taip pat uzsispyrusiai kaip ir ji, ir paslepti savo ranka uz nugaros.Tada panelyte greitai apsigalvoja ir pareikalauja, kad duociau
sveikutes
Ar geruoju, ar piktuoju bandau tartis - eis ten, kur sušviečia
Neduoda ir manoji, turiu prievarta nutverti kol masina pravaziuoja, labai jau savarankiska nori buti. Kartais del to net i vezima pasodinu kai reikia paejeti.
Su mumis tas pats
Paskutiniu metu sūnus (1 m. 10 mėn.) lauke tapo "savarankiškas"
Maniškis taipogi individualistas - viską pats turi daryti ir labai nemėgsta kai jam padedama, tada supyksta ir išvis nieko nebedaro. Vos pradėjęs vaikščioti nematė reikalo duoti rankos nei namie, nei lauke. anksčiau kai tik išeidavom į lauką lėkdavo kaip akis išdegęs - tik spėk gaudyti,
matau tai daugeliui tokio amziaus vaikams budinga
O maniskiui kaip kada. Kartais duoda rankyte ir einam tvarkingai, o kartais tiesiog kosmaras, jei neini, ten kur jis nori, griuna, verkia.
Mano mažasis irgi nenorėdavo rankos duot,tad į lauką galėdavom tik kieme išeit,nes vartus galiu uždaryt,arba su vežimu važiuodavom
Man tai ranka duoda, nors kai kada ir pasioziuoja, ypac kai nori lekt, kur negalima
Mano dukrytei 1m. 8men., rankytes lauke neduoda
Man tas pats sunelis neduoda rankos kai iseiname i lauka,tai gerai kad pripratinau duoti ranka kai einame per gatve,seip einame kur ner gatves,nes sunelis bega i gatve labai,net nzn ka daryti kad jis taip nebegtu specialiai viena diena bego prie gatves tai dar masina vaziavo tai persigandus labai buvau.
Ir mano sunelis rankos neduoda. Matyt kad nuo pat mazu dienu nepratinau. Dabar bega pats kur nori, ir jam visiskai nesvarbu salia as ar ne. Net buvau pasislepus nuo jo, o jam dzin. Laksto sau patenkintas.
na mano dukryte irgi neduoda rankos,labai jau savarankiska nori buti ir sako mamyte as eisiu pati
iki kokiu 2 metuku irgi ne duodavo rankytes,savarankiskai eidavo ten,kur jam reikejo,ne padedavo nei kates nei sunis,o paskui kazkaip savaime pradejo-paprasai,paduoda rankyte ir eina ramiai
manoji taip pat neduoda ir eina kur akys veda... bet gal mums dar per anksti, manau suprotes su amziumi ir susitvarkys si problemele...
lauke isejus pasivaiksciot labai retai dukryte duoda rankyte......
QUOTE(Mong @ 2009 02 28, 12:51) Ir mano sunelis rankos neduoda. Matyt kad nuo pat mazu dienu nepratinau. Dabar bega pats kur nori, ir jam visiskai nesvarbu salia as ar ne. Net buvau pasislepus nuo jo, o jam dzin. Laksto sau patenkintas. as nuo pat kai pradejo vaikscioti pratinau kad duotu rankyte bet vistiek neduoda.
man irgi rankyte mazai kada duoda .kai einam ,rankyte istraukia ir tokiu svarbiu zingsniu eina ...tipo jau didelis.tik jei vaziuoja masina kazkur salia tai iskart bega prie manes ir duoda rankyte ,nors lygtai niekad ir negasdinom masinom
Mano maziuke irgi nori but savarankiska
mes kai einam i lauka tai irgi retai duoda rankyte, bega kur akis mato ir krenta nespeja stabdyt tai kol oras blogas dar einam su vezimu i lauka nors irgi sunkiai sedi
mums anyta parvežė tokius vadukus,labai patogu, ypač kai eini mieste,nežinai kas šaus vaikui i galvą,taip dar po mašina palysti gali,o čia eina sau ir rankos duoti nereikia,labai geras dalykas
Na sitoje temoje tikriausiai visos mamytes su tomis paciomis problemomis. Maniskis irgi neduoda rankytes, bet as dziaugiuosi, kad jis tik eina, kad nereikia nesti - na o man reikia akylesnei buti ir stebeti, kad kokia duobe po kojomis nepasitaikytu ar didesne pelke. Na pries perrejas jau supranta,kad reikia sustoti ir duoti rankyte, o anksciau noredavo eiti plentu, ten kur masinos vaziuoja, mat jam idomiau ir kelias platesnis
Musu panele irgi savarankiska nori buti, ypac dabar kai jau visur sausa beveik, tai lekia kur akys uzmato... gerai, kad bent i gatve, kai sudraudziu nepuola... bet siaip kai reikia skubiai kur nors nueiti, kartais buna vienas vargas... nesti nepanesi, o eiti, kur prasau, nenori... sako tu eik, as taves cia palauksiu
Laukutyje visaip buna viena diena duoda rankyte kita ne
man buna irgi neduoda ,bet kai pamato koki dieda su barzda ,ar seip koki baisuokli iskart ranka duoda
Maniske irgi neduoda rankos, labai jau nori buti savarankiska.
Neduoda rankos,nes labai jau savarankiskas "as pats"
Maniškė irgi neduoda rankos. Nori savarankiška būti. Bet kai mašinas išgirsta - tuoj į šalį bėga. Iki 1,5 metukų - duodavo.
|