Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas neklauso pasivaikščiojimų metu
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
zvaigzde17
mano mazius yra tikras padauza, taip pat nemegsta buti laikomas uz rankytes.
Nupirkau dirziuka specialu ant rieso, tai taip juokingai atrodo, lyg ''suniukas'' lotuliukas.gif
Na, be man svarbiausia yra saugumas mirksiukas.gif
Ta dirziuka visada savo rankinuke laikau. Toks geras dalykas thumbup.gif
vaivos juosta
Ranką duoda tada, kai pamato nepažįstamą vyriškį tongue.gif , mašiną atvažiuojančią ( gyvenam ramiam kampelyje, tai nėra judrios gatvės ).
paulapaula
maniskis buvo auksinis vaikas,eidavo uz rankytes,nelakstydavo,nu super,bet per pora menesiu viskas apsiverte,dabar kaip gyvsidabris,lekia kur tik akys mato,neklauso lauke jis manes visai,galiu graziai galiu rekt jam viskas visvien doh.gif
beni
Mano sunutis nenori duot rankytes, kai vaikstinejam lauke schmoll.gif Tai didele problema, nesiseka niekaip jos isspresti verysad.gif
V&A
maniske taip pat rankos neduoda, lekia visur. parduotuvej jau neimanoma visai, reikia gaudyt, o jai cia dar smagiau. vezime nesedi savo visai, nors aukle kai veda i lauka jai ir ranka duoda ir vezime sedi doh.gif o is musu, tevu, issikalineja. dar kai viena su ja i maxima nuvaziuoju, tai pasodinu i ta vezima r labai greitai lekiam apsipirkinet. tada jau kokia knygute paimu, kad vartytu, arba surio lazdeles perkam ir kol apsiperkam tai kokias 3 suniamnioja lotuliukas.gif bet jei bunam su vyru dviese tai issidirbineja nerealiai. kai pavargsta eit, tai butinai ant ranku reikia nest, ir butinai , kad as nesciau, o ne vyras. o as jau vos ja panesu (13kg) doh.gif
na tikiuos isaugs tongue.gif
VAE
o aš saviškę už pavadėlio vedžioju. ir saugu ir patogu. kai paskau, kad eisim į lauką atsineša batukus ir pavadėlį. aišku, gatvėje komentarų sulaukiu įvairiausių, bet svarbiausia, kad mums taip gerai keliaut, tad į tuos komentarus nekreipiu dėmesio
baby_Danyal
Manasis ir tik pradejom i lauka be vezimo eit,jokiu ranku davimu,pats vienas eina ir dar i priesinga puse,nei man reikia doh.gif Viena diena psichologiskai nusiteikiau ir pradejau dresiruot lotuliukas.gif Kai tik i lauka einam iskart paimu uz rankos ir neklausau jokiu spiegimu klykimu,trepsiejimu ir vos ne kritimu ant zems,tvirtai suemus uz rankos einu lyg niekur nieko ir i ji net demesio nekreipiu..Pirmi du kartai buvo labai sunkus,trecias kartas jau lengviau ir taip vis geryn geryn...ir po kiek laiko,tik i lauka eit,tai pats pirmas man rankute tiesia ir nepaleidzia,sustojam prie perejos ramiai palaukiam kol masinos pravaziuos,visur..Eina kaip angeliukas wub.gif ,net parduotuvej noriu susimoket,tai viena ranka vargstu,nes kita isikibes laiko doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VAE @ 2008 05 30, 16:48)
o aš saviškę už pavadėlio vedžioju. ir saugu ir patogu. kai paskau, kad eisim į lauką atsineša batukus ir pavadėlį. aišku, gatvėje komentarų sulaukiu įvairiausių, bet svarbiausia, kad mums taip gerai keliaut, tad į tuos komentarus nekreipiu  dėmesio
*

Vedzioja zmones ir pas mus vaikus uz pavadelio,bet as tai negaliu ziuret doh.gif kaip suniukus kokius doh.gif ..Sakiau savo vaiko niekad sitaip nevedziociau schmoll.gif ..Nepatinka man... schmoll.gif Nors aisku kiekvienas ziuri kam kaip geriau rolleyes.gif
Eglucius
na mes ir ta pacia beda turim... jau kai iseinam i lauka tai tik spek begti paskui, ir aisku visada i priesinga puse nai kad reikia eiti doh.gif rankyte kartais tik duoda, o taip tik lekia kur akys mato... jei jau laikai per jega... tai nepatinka schmoll.gif , vistiek istruks ir nubegs. o ten to vaiko netampysi gatvej atsistojes, tai ir begi paskui doh.gif verysad.gif gal isaugsim mes sia beda smile.gif
Violetke
Neduoda rankos ir maniskis... Jei tik pabandai paimt, traukia nors tu ka. O kadangi bevaikstant ir pargriuti dar daznai tenka, tai kita karta noretusi uz rankos palaikyti kad negriutu beeidamas, bet nepavyksta. biggrin.gif Jam matyt labiau patinka zuikius gaudyt, o ne uz mamos rankos laiytis. lotuliukas.gif
Astulka*
QUOTE(baby_Danyal @ 2008 05 31, 11:34)

Vedzioja zmones ir pas mus vaikus uz pavadelio,bet as tai negaliu ziuret doh.gif kaip suniukus kokius doh.gif ..Sakiau savo vaiko niekad sitaip nevedziociau schmoll.gif ..Nepatinka man... schmoll.gif Nors aisku kiekvienas ziuri kam kaip geriau rolleyes.gif
*

pilnai drinks_cheers.gif Savo vaikui pavadelio niekada nedeciau schmoll.gif
Kristina-Dimka
pas mus ir tokia pati problema.lekia kur akys mato ir neatsisuka atgal paziuret ar eina kas nors is paskos,o rankyte duoda tik kaip prieinam prie bordiuru kad uzliptu nenugriuvus arba nuliptu,bet jau bando pati,kartais dar reikia pagaut biggrin.gif
Kaimo dama
Mūsiškis ir kai tik pradėjo vakščiot kažkur 1,1m tai lauke šaudavo,kur tik akys užmato, būdavo einam parku,o jis į mišką bėga nuo mūsų,tai tėvas sodindavo į vežimą ir viskas,aš dar truputėlį leisdavau pasiganyt,bet jau kokia savaitėlė kai mudu laukutin einam susikibę už rankučių thumbup.gif Gal jau protingėja tongue.gif .Bet pastebėjau,kad kai arčiau gatvės vaiksčiojam visdar mėgsta pasileist ir bėgt į kelią,jokio baimės jausmo g.gif Net nežinau kaip aišint,kad ten labai pavojinga,bet tikiuosi,kad netrukus suvoks kam kelias skirtas...
morozko
Vyresnėlis kai buvo panašaus amžiaus irgi bėgdavo kur akys mato ir aš jam iš paskos. Bet užaugo ir dabar tik laikydmas mano ranką lauke vaikštom doh.gif
saldumelisss
mano mazius ir nebeduoda rankos verysad.gif nebent tada kai pasijunta nesaugus smile.gif ar kai reikia pagalbos nulipti ar uzlipti smile.gif
*ssuzzi*
maniske irgi neduoda rankutes,nors namie praktikuojames,gal ismoks ax.gif
Ice
Saviškio niekaip neišmokinu eit i įsukibus į rankutę doh.gif Jei tik paimu, iš karto klaupiasi, tenka paleisti, tada stojasi ir bėga patenkintas kur akys veda. Bandžiau atsiklaupusio nepaleisti, mokinau, kad stotųsi, bet niekaip verysad.gif Pradeda klykti, rėkti ir tenka paleisti. Neklaužadukas doh.gif
DOMINUKE
Sveiki.Mano manymu,vaikutis neduoda rankytes todel,kad jauciasi jau labai didelis biggrin.gif Nes su maniskiu yra butent taip,nes daznai jo paklausiu,ar Domutis jau didelis,o jis nuolat man primena kad taip.o ypac laukuti.tai manau todel ir nenori duoti rankeles,nes jo manymu jis jau gali visur eiti vienas mirksiukas.gif
Magnifique
Mažius irgi niekam neduoda rankos....tik vat dabar gal pripratinau truputį ....o ir eina už rankytės tik tada kai netik duodu pirštą į kurį įsikabina,bet ir dar dviem pirstais svelniai bet tvirtai suimu jo rieša....tada gražiai ir visą parką praeina ir net nebando ištrūkt... thumbup.gif thumbup.gif
mammka
Mano padaužiukas net nesileidžia prie rankų liečiamas doh.gif .Jau nuo tada kai išmoko vaikščiot.Duoda ranką kai perlipt reik ką nors ar laiptais lipt (nors ir tai,labai jau jaučiasi savarankiškas ir drąsus-neimčiau už rankos,vienas liptų blink.gif ) .Nu ir vargstam...eina vienas.Per didesnę gatvę yra nešamas,per mažesnę ir su riksmais būna verysad.gif .Nepritampysi visada ...
Būna ir suklumpa ,ir išsigąsta tai tada jau duoda rankytę kol saugesnę vietą pasiekia.
Dzanetukas
Musu vaikiukai juk nori pasijusti savarankiski lotuliukas.gif
Manoji duoda rankyte tik tada, kai einam kur toliau. Pvz. iki pardes lotuliukas.gif
O kieme apie jokias rankutes negali buti ir kalbos doh.gif blink.gif
Bet kas man joje labiausiai patinka, jei nugriuna, netgi ir stipriai susimusa - niekad neverkia. Stebiuosi as ja biggrin.gif .
Nes vakar vyresne griuvo belekdama - tai toki skandala uzkele - ausis uzsikimsk doh.gif
Vaivorykštė
Mano panele irgi kartais neduoda, tada as sakau : " na, gerai, tai as tau irgi neduodu.Visai rankos neduosiu." Aisku kalbeti reikia nepykstant, o taip pat uzsispyrusiai kaip ir ji, ir paslepti savo ranka uz nugaros.Tada panelyte greitai apsigalvoja ir pareikalauja, kad duociau lotuliukas.gif Pabandykit, gal ir jums pavyks g.gif
**Amore Dea**
sveikutes 4u.gif ,is pradziu irgi neklause,neduodavo rankos,namie grieztesniu balsu pasakiau pora kartu kad reikia mamytei duoti rankyte,arba vaziuos vezymeli,dabar klauso visada veduosi uz rankytes. smile.gif
vaivos juosta
Ar geruoju, ar piktuoju bandau tartis - eis ten, kur sušviečia doh.gif . Suklūsta, jei pasakau, kad tuoj mašina atvažiuos, tai dar kelis metrus paeis šalia taip, tai.... Anąkart net važiuojant mašina girdžiu - " ten suk " doh.gif .
Ajara
Neduoda ir manoji, turiu prievarta nutverti kol masina pravaziuoja, labai jau savarankiska nori buti. Kartais del to net i vezima pasodinu kai reikia paejeti.
jurginux
Su mumis tas pats doh.gif be sansu susitarti.Dar kita karta pasakai kad einam ciuces ieskoti arba tetes tai eina sale,bet po to greit atsibosta ir suka i bele kuri kiema,ir sauk nesaukus net neatsisuka pasiziuret doh.gif Tai kad mamai nervu negrajitu su vezimu kolkas visur vaziuojam,o iki vasaros gal pradesim klausyti rolleyes.gif
Ilcia
Paskutiniu metu sūnus (1 m. 10 mėn.) lauke tapo "savarankiškas" doh.gif . Paleidžia mano ranką, kai tik išeiname pro duris... o tada mamytei liepia eiti į kitą pusę...maža to - "atia" pamojuoja. Ir kai tik pamato, kad nusisuku, skuodžia, kiek kojos neša lotuliukas.gif ... Suprantama, kad tas savarankiškumas iškart išgaruoja, kai pasitaiko svetimų praeivių ar palaidų šunų... Nesistengiu jo tampyti už skverno ar per jėgą tempti už rankos...tačiau ten, kur būtina (kelyje, kur nesaugu ar pan.) - jis neprieštarauja vedamas už rankos smile.gif ....
bela
Maniškis taipogi individualistas - viską pats turi daryti ir labai nemėgsta kai jam padedama, tada supyksta ir išvis nieko nebedaro. Vos pradėjęs vaikščioti nematė reikalo duoti rankos nei namie, nei lauke. anksčiau kai tik išeidavom į lauką lėkdavo kaip akis išdegęs - tik spėk gaudyti, doh.gif o dabar labai toli nuo manęs nebėga; ranką duoda tik tada, kai reikia eiti per gatvę arba pajunta, kad kelias itin nelygus, tada irgi duoda.
gudriukas
matau tai daugeliui tokio amziaus vaikams budinga lotuliukas.gif pas mus taip pat ta pati situacija..vezime nenori buti,masinos keduteje taip pat...o eina gatve savarankiskai,neleidzia jos net paliesti.. doh.gif todel einame su teciu is abieju pusiu apsupe ir dairomes i visas puses... smile.gif
jurgulis777
O maniskiui kaip kada. Kartais duoda rankyte ir einam tvarkingai, o kartais tiesiog kosmaras, jei neini, ten kur jis nori, griuna, verkia. doh.gif
Vitaliux 31
Mano mažasis irgi nenorėdavo rankos duot,tad į lauką galėdavom tik kieme išeit,nes vartus galiu uždaryt,arba su vežimu važiuodavom doh.gif O va vyresnėlis ir po šia diena nori eit į ranką įsikibęs rolleyes.gif
balock
Man tai ranka duoda, nors kai kada ir pasioziuoja, ypac kai nori lekt, kur negalima biggrin.gif .
julija4ever
Mano dukrytei 1m. 8men., rankytes lauke neduoda doh.gif Bet cia gal toks amzius dabar g.gif O ir vezimelyje nelabai nori sedeti, tai stengiames su vezimeliu nueiti, ten kur saugiau, i miska, parka ir pan. tada paleidziu ir ji pati laksto.
neringa_lt
Man tas pats sunelis neduoda rankos kai iseiname i lauka,tai gerai kad pripratinau duoti ranka kai einame per gatve,seip einame kur ner gatves,nes sunelis bega i gatve labai,net nzn ka daryti kad jis taip nebegtu specialiai viena diena bego prie gatves tai dar masina vaziavo tai persigandus labai buvau. verysad.gif
Mong
Ir mano sunelis rankos neduoda. Matyt kad nuo pat mazu dienu nepratinau. Dabar bega pats kur nori, ir jam visiskai nesvarbu salia as ar ne. Net buvau pasislepus nuo jo, o jam dzin. Laksto sau patenkintas. doh.gif
<"PuMa">
na mano dukryte irgi neduoda rankos,labai jau savarankiska nori buti ir sako mamyte as eisiu pati doh.gif ,bet jei pamato kad masina atvaziuoja tai tada atbega prie manes ir duoda ranka
Lesia
iki kokiu 2 metuku irgi ne duodavo rankytes,savarankiskai eidavo ten,kur jam reikejo,ne padedavo nei kates nei sunis,o paskui kazkaip savaime pradejo-paprasai,paduoda rankyte ir eina ramiai victory.gif
l1nuska
manoji taip pat neduoda ir eina kur akys veda... bet gal mums dar per anksti, manau suprotes su amziumi ir susitvarkys si problemele... smile.gif
gievka
lauke isejus pasivaiksciot labai retai dukryte duoda rankyte...... smile.gif lekia kur jai reikia...kur akys mato.... doh.gif pasakai "duok rankyte" tai duoda bet labai retai...ir tik keliom sekundem..... ax.gif
neringa_lt
QUOTE(Mong @ 2009 02 28, 12:51)
Ir mano sunelis rankos neduoda. Matyt kad nuo pat mazu dienu nepratinau. Dabar bega pats kur nori, ir jam visiskai nesvarbu salia as ar ne. Net buvau pasislepus nuo jo, o jam dzin. Laksto sau patenkintas. doh.gif
*

as nuo pat kai pradejo vaikscioti pratinau kad duotu rankyte bet vistiek neduoda.
sad.gif daba biski pradejo bijoti masinu kai esame netoli gatves tai duoda rankyte nebebiega per gatve sad.gif
dialex
man irgi rankyte mazai kada duoda .kai einam ,rankyte istraukia ir tokiu svarbiu zingsniu eina ...tipo jau didelis.tik jei vaziuoja masina kazkur salia tai iskart bega prie manes ir duoda rankyte ,nors lygtai niekad ir negasdinom masinom biggrin.gif
Raske80
Mano maziuke irgi nori but savarankiska doh.gif ,lekia visur pati,bet manau,kad ateis tas laikas kai duos rankyte ir bus galima ramiai pasivaikscioti mirksiukas.gif
mixasia
mes kai einam i lauka tai irgi retai duoda rankyte, bega kur akis mato ir krenta nespeja stabdyt tai kol oras blogas dar einam su vezimu i lauka nors irgi sunkiai sedi doh.gif
rimučiux
mums anyta parvežė tokius vadukus,labai patogu, ypač kai eini mieste,nežinai kas šaus vaikui i galvą,taip dar po mašina palysti gali,o čia eina sau ir rankos duoti nereikia,labai geras dalykas
5imute
Na sitoje temoje tikriausiai visos mamytes su tomis paciomis problemomis. Maniskis irgi neduoda rankytes, bet as dziaugiuosi, kad jis tik eina, kad nereikia nesti - na o man reikia akylesnei buti ir stebeti, kad kokia duobe po kojomis nepasitaikytu ar didesne pelke. Na pries perrejas jau supranta,kad reikia sustoti ir duoti rankyte, o anksciau noredavo eiti plentu, ten kur masinos vaziuoja, mat jam idomiau ir kelias platesnis mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
daisyte
Musu panele irgi savarankiska nori buti, ypac dabar kai jau visur sausa beveik, tai lekia kur akys uzmato... gerai, kad bent i gatve, kai sudraudziu nepuola... bet siaip kai reikia skubiai kur nors nueiti, kartais buna vienas vargas... nesti nepanesi, o eiti, kur prasau, nenori... sako tu eik, as taves cia palauksiu blink.gif tai stoviu ir laukiu kol paziures, ka nori, uzlips ir nulips kazkur ir tada jau galesim eiti, nes skubinti beviltiska, o pyktis nesinori g.gif nebent koks praeivis nepazistamas pakalbina ir klausia kodel su mama neini, tai tada kaip mat salia manes atsistoja ir ranka duoda jei prasau ax.gif o kartais ir siaip pati i ranka kabinasi, vaikstom, snekam, eilerascius sakom rolleyes.gif matyt, pagal nuotaika smile.gif
ngabrielyte
Laukutyje visaip buna viena diena duoda rankyte kita ne
^Braškytė^
man buna irgi neduoda ,bet kai pamato koki dieda su barzda ,ar seip koki baisuokli iskart ranka duoda lotuliukas.gif
dideee
Maniske irgi neduoda rankos, labai jau nori buti savarankiska. smile.gif
Daugiaziede
Neduoda rankos,nes labai jau savarankiskas "as pats" smile.gif
NYLE MA
Maniškė irgi neduoda rankos. Nori savarankiška būti. Bet kai mašinas išgirsta - tuoj į šalį bėga. Iki 1,5 metukų - duodavo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.