Turbut ne viena, mokanti siuti svajoja apie savo figuros manekena, nes zino kaip sunku yra nuimti sau matus ar prisimatuoti drabuzi, koreguoti ji... gerai , jei esi standartine, o tokioms nestandartinems kaip as tenka pacioms drabuzius siutis. taigi idedu nuoroda, kur issamiai parodyta kaip tai padaryti. pati dar nebandziau, bet kai atgausiu savo pradines formas, prarastas po gimdymo, butinai pasidarysiu. http://www.season.ru/sovety/modeling/manek_lusi.html
QUOTE(zave @ 2005 11 20, 21:43) Turbut ne viena, mokanti siuti svajoja apie savo figuros manekena, nes zino kaip sunku yra nuimti sau matus ar prisimatuoti drabuzi, koreguoti ji... gerai , jei esi standartine, o tokioms nestandartinems kaip as tenka pacioms drabuzius siutis. taigi idedu nuoroda, kur issamiai parodyta kaip tai padaryti. pati dar nebandziau, bet kai atgausiu savo pradines formas, prarastas po gimdymo, butinai pasidarysiu. http://www.season.ru/sovety/modeling/manek_lusi.htmlO kaip interesna  Gerai butu toks namie  Tik jokiu budu dabar jo nedarysiu  Niu stora dar as po vaikiuko ir po ilgo maitinimo  Pamatyciau toki manekena  O gal pasidaryt ir prie saldytuvo pasistayt  Pazadejau sau kol pampuska jokiu nauju apdaru! Zave,liuks daikteli suradai
Čia tai geras,  visada norėjau turėti tokį daiktą. Ačiū už nuorodą, bandysiu daryti.
kas bandys, butinai parasykit kaip sekesi cia dar viena nuoroda: http://www.taunton.com/threads/pages/t00002.asp(kai atsidarysit, zemiau yra dar keletas nuorodu)
*Justikiii*
2007 07 12, 12:05
Oho kaip ydomiai
geltoniausia
2007 07 12, 22:33
QUOTE(Linyt @ 2005 11 21, 11:34) Čia tai geras,  visada norėjau turėti tokį daiktą. Ačiū už nuorodą, bandysiu daryti. Tai kaip gi sekėsi su tuo manekeno darymu? Ar jau turi?
LINUTUKĖ
2007 07 13, 11:55
Gretchen
2007 07 13, 16:01
tikrai labai sauni ideja, ash tai vis pamastydavau apie toki reikal, nors nesu nei siuveja nei ka, tik shiaip norejau tokio interjero akcento, jei dar kaip nors graziai dekoruotas, matyt teks i folija vyniotis
*Justikiii*
2007 07 13, 16:09
Aš tai kažkaip manau, kad sunkiai ten iš gipso kažkas besigautų, nes kai siuvi, tai smaigstai adatėles tiesiai į jį (bent jau aš  ), o kaip ten su gipsiniu gautųs  . Pati visai neseniai nusipirkau iš putos, aptrauktą audiniu, tai labai patenkinta  . Atsitaikiau savo figūrai beveik vienas prie vieno. Ten juk jų taip pat visokių būna ir jei daiktas reikalingas ir naudojamas, tai ne taip jau brangiai (160lt). Taip, kad visoms patariu  .
Gretchen
2007 08 06, 08:14
QUOTE(pudra @ 2007 08 05, 22:34) Aš tai kažkaip manau, kad sunkiai ten iš gipso kažkas besigautų, nes kai siuvi, tai smaigstai adatėles tiesiai į jį (bent jau aš  ), o kaip ten su gipsiniu gautųs  . Pati visai neseniai nusipirkau iš putos, aptrauktą audiniu, tai labai patenkinta  . Atsitaikiau savo figūrai beveik vienas prie vieno. Ten juk jų taip pat visokių būna ir jei daiktas reikalingas ir naudojamas, tai ne taip jau brangiai (160lt). Taip, kad visoms patariu  . O jei ne paslaptis, tai kur tokius daiktus parduoda ?  Nors ash tai shiaip ne siuvejele, tiesiog noreciau namu interjero detales
Mambera
2007 08 06, 11:17
Gariunuose bent pora vietu yra, ir darVilniuj zemaites g. yra tokia firma dalcia, jie vitrinas parduotuvem parduoda , tai irgi turi.
Mėnesiena
2007 08 06, 14:57
o gal zinote ar gariunuose yra pirkti toks stovas, kur tiktai kaklo linija, veriniams toks?
Aš pirkau siuvimo reikmenų parduotuvėj "Danesa", Geležinio Vilko 2. Čia Vilniuj  . Ten siuvančios, jei dar neatrado, tai ir šiaip visokių gėrių suras  .
~saulyte~
2007 08 08, 15:28
QUOTE(pudra @ 2007 08 07, 08:41) Aš pirkau siuvimo reikmenų parduotuvėj "Danesa", Geležinio Vilko 2. Čia Vilniuj  . Ten siuvančios, jei dar neatrado, tai ir šiaip visokių gėrių suras  . Kiek supratau yra ivairiu ismatavimu"manekenu".Ju kaina skiriasi?
*Justikiii*
2007 08 08, 18:46
QUOTE(pudra @ 2007 08 07, 09:41) Aš pirkau siuvimo reikmenų parduotuvėj "Danesa", Geležinio Vilko 2. Čia Vilniuj  . Ten siuvančios, jei dar neatrado, tai ir šiaip visokių gėrių suras  . Dekui uz adresiuka  Tik kad labai retai kada i Vilniu pavyksta isvykt
Kaina visu dydziu manekenu vienoda. Tiesa, yra tokiu, kuriu dydis reguliuojamas, t.y. tiks visiems dydziams, bet cia jau kainyte soktelis iki 8-900lt. Be to, dar maciau ir biustu, riesu, koju ir pan., bet man paciai nebuvo aktualu, tad apie kainas nieko negaliu pasakyti. Papildyta:QUOTE(*Justikiii* @ 2007 08 08, 18:46) Dekui uz adresiuka  Tik kad labai retai kada i Vilniu pavyksta isvykt  Nera uz ka  . Prasom dazniau sostinen uzsukti  .
Mėnesiena
2007 08 08, 19:40
Pudra, ačiū ačiū  dabar taitikrai namo tuščiomis negryšiu
Ligrafi
2007 08 10, 13:28
QUOTE(zave @ 2005 11 20, 20:43) Turbut ne viena, mokanti siuti svajoja apie savo figuros manekena, nes zino kaip sunku yra nuimti sau matus ar prisimatuoti drabuzi, koreguoti ji... gerai , jei esi standartine, o tokioms nestandartinems kaip as tenka pacioms drabuzius siutis. taigi idedu nuoroda, kur issamiai parodyta kaip tai padaryti. pati dar nebandziau, bet kai atgausiu savo pradines formas, prarastas po gimdymo, butinai pasidarysiu. http://www.season.ru/sovety/modeling/manek_lusi.htmljau nusipirkau tos 'sidabrines' juostos Papildyta:QUOTE(saldybe @ 2007 08 08, 20:40) Pudra, ačiū ačiū  dabar taitikrai namo tuščiomis negryšiu  o tu darysi sita su krakmolu:)?
Raideles
2007 11 05, 10:26
Merginos, gal kuri žinot kiek kainuoja manekenas Gariūnuose?
Dariausi as ta manekena su blizgiaja juosta. Kosmaras Gyvenime dar taip nesijauciau. Vos neapalpau(ko dar nera mano gyvenime buve), akyse aptemo, kojos linko, nieko nebegirdejau. Mergaites, jei darysit ana manekena, bukit atsargios- pasirinkit 'greita' zmogu- kad jus greitai ir kruopsciai apvyniotu. Nes mano 'porininke' buvo siek tiek vepla, tai vyniojo nelygiai ir letai- tikrai ne kaip jauciausi. Idedu foto 'procese'  nesigauna normaliai idet paveikslelio
QUOTE(natina @ 2007 11 05, 19:52) Dariausi as ta manekena su blizgiaja juosta. Kosmaras Gyvenime dar taip nesijauciau. Vos neapalpau(ko dar nera mano gyvenime buve), akyse aptemo, kojos linko, nieko nebegirdejau. Mergaites, jei darysit ana manekena, bukit atsargios- pasirinkit 'greita' zmogu- kad jus greitai ir kruopsciai apvyniotu. Nes mano 'porininke' buvo siek tiek vepla, tai vyniojo nelygiai ir letai- tikrai ne kaip jauciausi. Idedu foto 'procese'  nesigauna normaliai idet paveikslelio  oho, nemaniau kad cia pavojingas procesas. reiks pries darant validoliu apsirupint o kuo vidu prikimsai?
QUOTE(zave @ 2007 11 06, 22:08) oho, nemaniau kad cia pavojingas procesas. reiks pries darant validoliu apsirupint o kuo vidu prikimsai? Pavojinga tuo, kad organizmas, apvyniotas orui nepralaidzia medziaga o i vidu dejau is makroflekso padarytus rutulius, pailgas juosteles, 'stubura', sintepona ir tas vietas, kurios yra 'odos vidinis sluoksnis', kimsau medziaga- kad niekas neisisoktu. bet taip ir guli mano manekenas po stalu- per ilgas rankoves/rankas padariau... ir turbut geriau jau nusipirkti ta menekena...
vikaPika
2007 11 07, 22:03
o kazin kur ju buna pirkt ir kiek kainuoja
QUOTE(natina @ 2007 11 07, 21:18) ir turbut geriau jau nusipirkti ta menekena...  tai kad butu standartine figura, tai niekas cia turbut su tais manekenu darymais ir nevargtu.
QUOTE(zave @ 2007 11 08, 10:17) tai kad butu standartine figura, tai niekas cia turbut su tais manekenu darymais ir nevargtu. Gazkaip apie kitus nepagalvojau pagalvojau, kad sau daugiau- maziau prisitaikyciau o siaip tai reikia tureti kruopscia ir greita drauge- tada problemu neturetu buti:)
irmulia
2008 01 15, 14:30
| ! |
| Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.
Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.
Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Irmulia savo draudimus įmetė ir visos išsilakstė Niu, eisiu skaityti ką ten rašo apie manekenų pasidarymą. Jei jau pasigaminsiu būtinai pasirodysiu
irmulia
2008 08 08, 09:37
Kartais reikia priminti taisykles Įdomu, ar kam pavyko pasigaminti manekeną?  nes man irgi tai aktualu.  Rezgu planus kaip čia kokį susiręsti
Ar niekam nepavyko? idomu butu pamatyti
as savo figuros manekena persikraustydama i nauja buta ismeciau, siaip ar taip kazkoks nevykes gavos. plius dabar liemuo plateja dienom  ir nezinia, kada manekenas vel atitiktu mane pries ivyki
Sveikinu su praplatėjimais  , o kuo toliau skaitau, tuo man labiau atrodo, kad geriau aš ieškosiu pirkti....
QUOTE(relija @ 2008 08 08, 23:21) Sveikinu su praplatėjimais  , o kuo toliau skaitau, tuo man labiau atrodo, kad geriau aš ieškosiu pirkti.... aciu:) as ir taip dabar daryciau... nesu(nebuvau) tiek jau nestandartine, kad, kad neprisitaikyciau... liemenele savo uzdedi, kelnaites prikamsai nes siaip butu reikeje 90-68-95 kazkur. bet smalsu pabandyt savo pasidaryt
Gal galetumete paaiskinti kaip ta manekena daryti su ta blizgancia juosta, nes rusiskai nelabai suprantu kas parasyta. Ar ta juosta prisiklijuoja prie rubu? Ir kaip paskui ja atplesti, ar priklijuota prie rubu sukarpyti? Daug kyla klausimu, o labai noriu pasidaryti manekena
*MAGIC*
2008 08 10, 10:14
QUOTE(Vaida @ 2008 08 10, 10:52) Gal galetumete paaiskinti kaip ta manekena daryti su ta blizgancia juosta Kiek atsimenu, tai klijuot reikia ant kokių senų marškinėlių (kurių negaila bus gadint). Vyniot kaipparodyta, tik atsimint, kad tam 'apvyniojamąjam' bus labai nekomfortiška ir karšta, taigi pasirinkti gerai vėdinamą patalpą ir stengtis labai negaišti .Klijuoti labai kruopščiai kiek ten tų sluoksnių nepamenu, bet kad jau tvirta būtų. Paskui kirpti kaip parodyta kartu su marškinėliais .Tada kietai prikimšti 'išnarą' ir suklijuoti per tą kirpimo liniją. Lyg ir viskas, ką pamenu
QUOTE(Vaida @ 2008 08 10, 10:52) Gal galetumete paaiskinti kaip ta manekena daryti su ta blizgancia juosta, nes rusiskai nelabai suprantu kas parasyta. Ar ta juosta prisiklijuoja prie rubu? Ir kaip paskui ja atplesti, ar priklijuota prie rubu sukarpyti? Daug kyla klausimu, o labai noriu pasidaryti manekena sena trikotazine maikute apvyniot reikia. paskui ja kirpt, kad islistum, o siules vel suklijuot, vidu prikimst. pasikartojau
BabyGrite
2008 10 07, 20:22
Gal kas turite nuorodu ar pavyzdziu kaip pasidaryti tiktai kaklo stoveli?
rutuliuxaz
2008 10 21, 14:04
Gal kas galėtų patikslinti, kokios juostos reikia manekeno gamybai pagal 1 psl. pavyzdį? Ir kur ją būtų galima įsigyti...Ačiū
monaziu
2008 10 21, 16:54
Labai aciu uz sia tema As manau kad net standartines figuras turincioms mamytems si tema gali buti aktuali, juk ant saves pasiutas rubas daug graziau ir maloniau guli, nei pasiutas pagal standartini kirpima
irmulia
2008 10 21, 17:04
QUOTE(rutuliuxaz @ 2008 10 21, 14:04) Gal kas galėtų patikslinti, kokios juostos reikia manekeno gamybai pagal 1 psl. pavyzdį? Ir kur ją būtų galima įsigyti...Ačiū  Jei turi omenyje iš pirmojo posto, tai tokių "sidarbinės" spalvos yra pirkti senukuose
rutuliuxaz
2008 10 22, 06:42
QUOTE(irmulia @ 2008 10 21, 18:04) Jei turi omenyje iš pirmojo posto, tai tokių "sidarbinės" spalvos yra pirkti senukuose  dėkui labai, kažkaip iš pradžių net nesupratau kokios paskirties tos juostos ir is vis kur ieškoti. interneto ir jūsų pagalba apsišviečiau, artimiausiu metu pirksiu ir gaminsiu
_Magnolija_
2009 02 02, 10:59
sveikos gal kas mate kur tokio stiliau manekena galima butu nusipirkti? ir gal kaina apytiksliai zino
irmulia
2009 02 18, 22:59
| ! |
| Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.
Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.
Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Melynakrauje
2009 11 23, 20:03
Vaaau! Va čia tai bent atradimą man padarėt. Valioo! Tik viena bėda, kaži ar pati sugebėčiau, suku dabar galvą kaip vienai prasisukt.. Hm Gal tikrai paskui iš Magnolijos pigiau nusipirkt
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 11 23, 20:03) Vaaau! Va čia tai bent atradimą man padarėt. Valioo! Tik viena bėda, kaži ar pati sugebėčiau, suku dabar galvą kaip vienai prasisukt.. Hm Gal tikrai paskui iš Magnolijos pigiau nusipirkt  kad pigiau butu abejoju, gal tik kokybiskiau
Simpatukas_
2010 03 02, 22:59
Tai ar pavyko kam galu gale pasidaryti ta maenkena?! Tiek daug kalbejot, o pasidalint rezultatais jau nenorit? Gal nieko nepavyko?
tai va pabandziau ir as ta manekena darytis namie  ta su lipnia juostele ir zinokit visai neblogai gavosi geriau negu tikejausi  nors jau ir pilvukas 7menesi bet vis vien.vidu zadu su praskiestu lipalu istepti kad butu standesnis.tik va nesugalvoju ka i vidu prikimsti.gal pjuvenu?
Kiviukė
2010 05 27, 19:54
Pati ant savęs darei?  kaži, ar čia be pagalbininko įmanoma išsiversti? ...
|
|