Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Savo figūros manekenas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2
zave
Turbut ne viena, mokanti siuti svajoja apie savo figuros manekena, nes zino kaip sunku yra nuimti sau matus ar prisimatuoti drabuzi, koreguoti ji... gerai , jei esi standartine, o tokioms nestandartinems kaip as tenka pacioms drabuzius siutis.
taigi idedu nuoroda, kur issamiai parodyta kaip tai padaryti. pati dar nebandziau, bet kai atgausiu savo pradines formas, prarastas po gimdymo, butinai pasidarysiu.

http://www.season.ru/sovety/modeling/manek_lusi.html
lincux
QUOTE(zave @ 2005 11 20, 21:43)
Turbut ne viena, mokanti siuti svajoja apie savo figuros manekena, nes zino kaip sunku yra nuimti sau matus ar prisimatuoti drabuzi, koreguoti ji... gerai , jei esi standartine, o tokioms nestandartinems kaip as tenka pacioms drabuzius siutis.
taigi idedu nuoroda, kur issamiai parodyta kaip tai padaryti. pati dar nebandziau, bet kai atgausiu savo pradines formas, prarastas po gimdymo, butinai pasidarysiu.

*

O kaip interesna smile.gif Gerai butu toks namie ax.gif Tik jokiu budu dabar jo nedarysiu schmoll.gif Niu stora dar as po vaikiuko ir po ilgo maitinimo blush2.gif Pamatyciau toki manekena mega_shok.gif O gal pasidaryt ir prie saldytuvo pasistayt mirksiukas.gif Pazadejau sau kol pampuska jokiu nauju apdaru!
Zave,liuks daikteli suradai thumbup.gif
Linyt
Čia tai geras, thumbup.gif visada norėjau turėti tokį daiktą. Ačiū už nuorodą, bandysiu daryti.
zave
kas bandys, butinai parasykit kaip sekesi

cia dar viena nuoroda:

http://www.taunton.com/threads/pages/t00002.asp
(kai atsidarysit, zemiau yra dar keletas nuorodu)
*Justikiii*
Oho kaip ydomiai smile.gif
geltoniausia
QUOTE(Linyt @ 2005 11 21, 11:34)
Čia tai geras,  thumbup.gif  visada  norėjau turėti  tokį  daiktą.  Ačiū už  nuorodą, bandysiu daryti.
*

Tai kaip gi sekėsi su tuo manekeno darymu? Ar jau turi? ax.gif bigsmile.gif
LINUTUKĖ
o cia parodyta kaip is gipso padaryti
user posted image
http://www.mytwindressforms.com/how.htm
Gretchen
tikrai labai sauni ideja, ash tai vis pamastydavau apie toki reikal, nors nesu nei siuveja nei ka, tik shiaip norejau tokio interjero akcento, jei dar kaip nors graziai dekoruotas, matyt teks i folija vyniotis biggrin.gif
*Justikiii*
labai faina ideja mirksiukas.gif ax.gif wub.gif wub.gif
pudra
Aš tai kažkaip manau, kad sunkiai ten iš gipso kažkas besigautų, nes kai siuvi, tai smaigstai adatėles tiesiai į jį (bent jau aš blush2.gif ), o kaip ten su gipsiniu gautųs g.gif . Pati visai neseniai nusipirkau iš putos, aptrauktą audiniu, tai labai patenkinta biggrin.gif . Atsitaikiau savo figūrai beveik vienas prie vieno. Ten juk jų taip pat visokių būna ir jei daiktas reikalingas ir naudojamas, tai ne taip jau brangiai (160lt). Taip, kad visoms patariu mirksiukas.gif .
Gretchen
QUOTE(pudra @ 2007 08 05, 22:34)
Aš tai kažkaip manau, kad sunkiai ten iš gipso kažkas besigautų, nes kai siuvi, tai smaigstai adatėles tiesiai į jį (bent jau aš  blush2.gif ), o kaip ten su gipsiniu gautųs  g.gif  .  Pati visai neseniai nusipirkau iš putos, aptrauktą audiniu, tai labai patenkinta  biggrin.gif . Atsitaikiau savo figūrai beveik vienas prie vieno. Ten juk jų taip pat visokių būna ir jei daiktas reikalingas ir naudojamas, tai ne taip jau brangiai (160lt). Taip, kad visoms patariu  mirksiukas.gif .
*

O jei ne paslaptis, tai kur tokius daiktus parduoda ? 4u.gif
Nors ash tai shiaip ne siuvejele, tiesiog noreciau namu interjero detales smile.gif
Mambera
Gariunuose bent pora vietu yra, ir darVilniuj zemaites g. yra tokia firma dalcia, jie vitrinas parduotuvem parduoda , tai irgi turi.
Mėnesiena
o gal zinote ar gariunuose yra pirkti toks stovas, kur tiktai kaklo linija, veriniams toks? g.gif
pudra
Aš pirkau siuvimo reikmenų parduotuvėj "Danesa", Geležinio Vilko 2. Čia Vilniuj smile.gif . Ten siuvančios, jei dar neatrado, tai ir šiaip visokių gėrių suras mirksiukas.gif .
~saulyte~
QUOTE(pudra @ 2007 08 07, 08:41)
Aš pirkau siuvimo reikmenų parduotuvėj "Danesa", Geležinio Vilko 2. Čia Vilniuj  smile.gif . Ten siuvančios, jei dar neatrado, tai ir šiaip visokių gėrių suras  mirksiukas.gif .
*

Kiek supratau yra ivairiu ismatavimu"manekenu".Ju kaina skiriasi?
*Justikiii*
QUOTE(pudra @ 2007 08 07, 09:41)
Aš pirkau siuvimo reikmenų parduotuvėj "Danesa", Geležinio Vilko 2. Čia Vilniuj  smile.gif . Ten siuvančios, jei dar neatrado, tai ir šiaip visokių gėrių suras  mirksiukas.gif .
*

Dekui uz adresiuka smile.gif Tik kad labai retai kada i Vilniu pavyksta isvykt g.gif verysad.gif
pudra
Kaina visu dydziu manekenu vienoda. Tiesa, yra tokiu, kuriu dydis reguliuojamas, t.y. tiks visiems dydziams, bet cia jau kainyte soktelis iki 8-900lt. Be to, dar maciau ir biustu, riesu, koju ir pan., bet man paciai nebuvo aktualu, tad apie kainas nieko negaliu pasakyti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 08 08, 18:46)
Dekui uz adresiuka  smile.gif  Tik kad labai retai kada i Vilniu pavyksta isvykt  g.gif  verysad.gif
*

Nera uz ka mirksiukas.gif . Prasom dazniau sostinen uzsukti smile.gif .
Mėnesiena
Pudra, ačiū ačiū 4u.gif yahoo.gif dabar taitikrai namo tuščiomis negryšiu biggrin.gif
Ligrafi
Va, ka dar radau, kazkada taip pat masciau toki pasdaryt, bet dar nespejau lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
natina
QUOTE(zave @ 2005 11 20, 20:43)

*

jau nusipirkau tos 'sidabrines' juostos thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saldybe @ 2007 08 08, 20:40)
Pudra, ačiū ačiū  4u.gif  yahoo.gif dabar taitikrai namo tuščiomis negryšiu  biggrin.gif
*

o tu darysi sita su krakmolu:)?
Raideles
Merginos, gal kuri žinot kiek kainuoja manekenas Gariūnuose?
natina
Dariausi as ta manekena su blizgiaja juosta. Kosmaras doh.gif
Gyvenime dar taip nesijauciau. Vos neapalpau(ko dar nera mano gyvenime buve), akyse aptemo, kojos linko, nieko nebegirdejau. Mergaites, jei darysit ana manekena, bukit atsargios- pasirinkit 'greita' zmogu- kad jus greitai ir kruopsciai apvyniotu. Nes mano 'porininke' buvo siek tiek vepla, tai vyniojo nelygiai ir letai- tikrai ne kaip jauciausi.
Idedu foto 'procese' blush2.gif
nesigauna normaliai idet paveikslelio blush2.gif
user posted image
zave
QUOTE(natina @ 2007 11 05, 19:52)
Dariausi as ta manekena su blizgiaja juosta. Kosmaras doh.gif
Gyvenime dar taip nesijauciau. Vos neapalpau(ko dar nera mano gyvenime buve), akyse aptemo, kojos linko, nieko nebegirdejau. Mergaites, jei darysit ana manekena, bukit atsargios- pasirinkit 'greita' zmogu- kad jus greitai ir kruopsciai apvyniotu. Nes mano 'porininke' buvo siek tiek vepla, tai vyniojo nelygiai ir letai- tikrai ne kaip jauciausi.
Idedu foto 'procese' blush2.gif
nesigauna normaliai idet paveikslelio blush2.gif
user posted image
*

oho, nemaniau kad cia pavojingas procesas. reiks pries darant validoliu apsirupint lotuliukas.gif
o kuo vidu prikimsai?
natina
QUOTE(zave @ 2007 11 06, 22:08)
oho, nemaniau kad cia pavojingas procesas. reiks pries darant validoliu apsirupint  lotuliukas.gif
o kuo vidu prikimsai?
*

Pavojinga tuo, kad organizmas, apvyniotas orui nepralaidzia medziaga ax.gif

o i vidu dejau is makroflekso padarytus rutulius, pailgas juosteles, 'stubura', sintepona ir tas vietas, kurios yra 'odos vidinis sluoksnis', kimsau medziaga- kad niekas neisisoktu. bet taip ir guli mano manekenas po stalu- per ilgas rankoves/rankas padariau...
ir turbut geriau jau nusipirkti ta menekena... mirksiukas.gif
vikaPika
o kazin kur ju buna pirkt ir kiek kainuoja
zave
QUOTE(natina @ 2007 11 07, 21:18)

ir turbut geriau jau nusipirkti ta menekena... mirksiukas.gif
*

tai kad butu standartine figura, tai niekas cia turbut su tais manekenu darymais ir nevargtu.
natina
QUOTE(zave @ 2007 11 08, 10:17)
tai kad butu standartine figura, tai niekas cia turbut su tais manekenu darymais ir nevargtu.
*

Gazkaip apie kitus nepagalvojau blush2.gif
pagalvojau, kad sau daugiau- maziau prisitaikyciau smile.gif
o siaip tai reikia tureti kruopscia ir greita drauge- tada problemu neturetu buti:)
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
relija
Irmulia savo draudimus įmetė ir visos išsilakstė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Niu, eisiu skaityti ką ten rašo apie manekenų pasidarymą. Jei jau pasigaminsiu būtinai pasirodysiu
irmulia
Kartais reikia priminti taisykles mirksiukas.gif

Įdomu, ar kam pavyko pasigaminti manekeną? bigsmile.gif nes man irgi tai aktualu. ax.gif Rezgu planus kaip čia kokį susiręsti biggrin.gif
Lahja
Ar niekam nepavyko? idomu butu pamatyti
relija
Aš tai tik vakar pradėjau apie tai skaityti, pas mane taip greit tikrai nebus....O gal dar ir svorio sumažės... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
natina
as savo figuros manekena persikraustydama i nauja buta ismeciau, siaip ar taip kazkoks nevykes gavos. plius dabar liemuo plateja dienom rolleyes.gif ir nezinia, kada manekenas vel atitiktu mane pries ivyki blush2.gif
relija
Sveikinu su praplatėjimais 4u.gif , o kuo toliau skaitau, tuo man labiau atrodo, kad geriau aš ieškosiu pirkti....
natina
QUOTE(relija @ 2008 08 08, 23:21)
Sveikinu su praplatėjimais 4u.gif , o kuo toliau skaitau, tuo man labiau atrodo, kad geriau aš ieškosiu pirkti....
*

aciu:)
as ir taip dabar daryciau... nesu(nebuvau) tiek jau nestandartine, kad, kad neprisitaikyciau... liemenele savo uzdedi, kelnaites prikamsai lotuliukas.gif
nes siaip butu reikeje 90-68-95 kazkur. bet smalsu pabandyt savo pasidaryt rolleyes.gif
Vaida
Gal galetumete paaiskinti kaip ta manekena daryti su ta blizgancia juosta, nes rusiskai nelabai suprantu kas parasyta. Ar ta juosta prisiklijuoja prie rubu? Ir kaip paskui ja atplesti, ar priklijuota prie rubu sukarpyti? Daug kyla klausimu, o labai noriu pasidaryti manekena
*MAGIC*
QUOTE(Vaida @ 2008 08 10, 10:52)
Gal galetumete paaiskinti kaip ta manekena daryti su ta blizgancia juosta
*

Kiek atsimenu, tai klijuot reikia ant kokių senų marškinėlių (kurių negaila bus gadint). Vyniot kaipparodyta, tik atsimint, kad tam 'apvyniojamąjam' bus labai nekomfortiška ir karšta, taigi pasirinkti gerai vėdinamą patalpą ir stengtis labai negaišti .Klijuoti labai kruopščiai kiek ten tų sluoksnių nepamenu, bet kad jau tvirta būtų. Paskui kirpti kaip parodyta kartu su marškinėliais .Tada kietai prikimšti 'išnarą' ir suklijuoti per tą kirpimo liniją. Lyg ir viskas, ką pamenu rolleyes.gif
natina
QUOTE(Vaida @ 2008 08 10, 10:52)
Gal galetumete paaiskinti kaip ta manekena daryti su ta blizgancia juosta, nes rusiskai nelabai suprantu kas parasyta. Ar ta juosta prisiklijuoja prie rubu? Ir kaip paskui ja atplesti, ar priklijuota prie rubu sukarpyti? Daug kyla klausimu, o labai noriu pasidaryti manekena
*

sena trikotazine maikute apvyniot reikia. paskui ja kirpt, kad islistum, o siules vel suklijuot, vidu prikimst.
pasikartojau rolleyes.gif
BabyGrite
Gal kas turite nuorodu ar pavyzdziu kaip pasidaryti tiktai kaklo stoveli?
rutuliuxaz
Gal kas galėtų patikslinti, kokios juostos reikia manekeno gamybai pagal 1 psl. pavyzdį? Ir kur ją būtų galima įsigyti...Ačiū 4u.gif
monaziu
Labai aciu uz sia tema thumbup.gif

As manau kad net standartines figuras turincioms mamytems si tema gali buti aktuali, juk ant saves pasiutas rubas daug graziau ir maloniau guli, nei pasiutas pagal standartini kirpima 4u.gif

irmulia
QUOTE(rutuliuxaz @ 2008 10 21, 14:04)
Gal kas galėtų patikslinti, kokios juostos reikia manekeno gamybai pagal 1 psl. pavyzdį? Ir kur ją būtų galima įsigyti...Ačiū 4u.gif
*

Jei turi omenyje iš pirmojo posto, tai tokių "sidarbinės" spalvos yra pirkti senukuose mirksiukas.gif
rutuliuxaz
QUOTE(irmulia @ 2008 10 21, 18:04)
Jei turi omenyje iš pirmojo posto, tai tokių "sidarbinės" spalvos yra pirkti senukuose  mirksiukas.gif
*

dėkui labai, kažkaip iš pradžių net nesupratau kokios paskirties tos juostos ir is vis kur ieškoti. interneto ir jūsų pagalba apsišviečiau, artimiausiu metu pirksiu ir gaminsiu ax.gif
_Magnolija_
sveikos gal kas mate kur tokio stiliau manekena galima butu nusipirkti? ir gal kaina apytiksliai zino 4u.gif

user posted image
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Melynakrauje
Vaaau! Va čia tai bent atradimą man padarėt. Valioo! Tik viena bėda, kaži ar pati sugebėčiau, suku dabar galvą kaip vienai prasisukt.. Hm Gal tikrai paskui iš Magnolijos pigiau nusipirkt ax.gif
natina
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 11 23, 20:03)
Vaaau! Va čia tai bent atradimą man padarėt. Valioo! Tik viena bėda, kaži ar pati sugebėčiau, suku dabar galvą kaip vienai prasisukt.. Hm Gal tikrai paskui iš Magnolijos pigiau nusipirkt ax.gif
*

kad pigiau butu abejoju, gal tik kokybiskiau 4u.gif
Simpatukas_
Tai ar pavyko kam galu gale pasidaryti ta maenkena?! Tiek daug kalbejot, o pasidalint rezultatais jau nenorit? Gal nieko nepavyko? blush2.gif
sagyta
tai va pabandziau ir as ta manekena darytis namie 4u.gif ta su lipnia juostele ir zinokit visai neblogai gavosi geriau negu tikejausi g.gif nors jau ir pilvukas 7menesi bet vis vien.vidu zadu su praskiestu lipalu istepti kad butu standesnis.tik va nesugalvoju ka i vidu prikimsti.gal pjuvenu? doh.gif
Kiviukė
Pati ant savęs darei? g.gif kaži, ar čia be pagalbininko įmanoma išsiversti? ... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.