joa ant saves
Pasižiūrėkit pas Oksytę temukei ji darė su mama manekeną.Ten viską parodžius ji kas ir kaip
o kur ta tema rasti?
na va radau
mergaites ka sudomino sitas manekeno darymas galit paziureti angliskam google yrasykit angliskai kaip padaryti siuvimo manekena ir ismes youtube puslapyje ten filmuota medziaga viskas labai aisku
Sveikutes
Bet problema ir man buvo - be pagalbos neissierciau
As ir uzvakar pasidariau vaiko manekena. Kadangi cia visos raset, kad gali trukti oro, tai pabijojau savo vaika itraukti i sia procedura. Tai as tiesiog paimiau vaiko marskinukus, prigrudau nebegeru skuduru ir tada apsukau lipnia juosta. Gavosi kiek kuprotas, bet geras manekeneas.
O tu gagute, kaip suprantu visa popierini manekena aptraukei grazia rastuota medziaga... QUOTE(~saulyte~ @ 2010 07 20, 12:29) O tu gagute, kaip suprantu visa popierini manekena aptraukei grazia rastuota medziaga... Na kai visa iskimsau- nereikalingais drabuziais, medziagom ir net kai kur laikrasciu - aptraukiau ( sena bliuskute ) ir kai kur pasiuvau kad butu kuo labiau prigludus, nemontavau stovo, nors turiu kazkoki pagali
SVEIKOS MERGAITES,
Siuvu drabuzius sau ir atsibodo ant saves vis matuot. Galvoju nusipirkti siuvimo manekena. Gal zinote kur kaune galima ji nusipirkti, man tiktu ir padevetas?
sveikos mergaites, pasidariau ir as manekena- prikimsau senu nebereikalingu rubu, kota padariau is kartoninio rulono ant kurio vynioja medziaga audiniu parduotuvese.Tas kartoninis rulonas pasirode man netvirtas toks, siubuojantis, tai as ji dar ikisau i metalini vamzdi....gavosi liuks.
QUOTE(ginusia @ 2010 09 21, 12:01) sveikos mergaites, pasidariau ir as manekena- prikimsau senu nebereikalingu rubu, kota padariau is kartoninio rulono ant kurio vynioja medziaga audiniu parduotuvese.Tas kartoninis rulonas pasirode man netvirtas toks, siubuojantis, tai as ji dar ikisau i metalini vamzdi....gavosi liuks. Mestėlk foto, smalsu, kaip gavosi QUOTE(ginusia @ 2010 09 21, 14:01) sveikos mergaites, pasidariau ir as manekena- prikimsau senu nebereikalingu rubu, kota padariau is kartoninio rulono ant kurio vynioja medziaga audiniu parduotuvese.Tas kartoninis rulonas pasirode man netvirtas toks, siubuojantis, tai as ji dar ikisau i metalini vamzdi....gavosi liuks. o kokiu principu ji darei? ar gerai gavos? as tai sestadieni uzsidejau ant saves celofana ir lipnia juostele save apklijavau, bet man jis kazkoks pasvires atrodo i prieki, bet dar nepakimstas.
o gal kas nors zinot kur galima nusipirkti siuvimo manekena kaune? nes niekur nerandu.
QUOTE(natina @ 2007 11 07, 21:18) Pavojinga tuo, kad organizmas, apvyniotas orui nepralaidzia medziaga o i vidu dejau is makroflekso padarytus rutulius, pailgas juosteles, 'stubura', sintepona ir tas vietas, kurios yra 'odos vidinis sluoksnis', kimsau medziaga- kad niekas neisisoktu. bet taip ir guli mano manekenas po stalu- per ilgas rankoves/rankas padariau... ir turbut geriau jau nusipirkti ta menekena... na pirktinis geriau atrodo, darant atsibosta ji tvarkyti, bet savo darant tai reiktu kazko paprasyti kad padetu, ypac nugara, nes as ir virsutines dalies nugaros neapklijavau ir reikia but labai issitiesus, bet cia buvau supermama.lt radus viena nare padare 2 manekenus tai super
ira ju pirkti kur siuvimo masinom prekiauja kaina apie 500lt plisu minus
nezinau ar pavadinimus cia galima rasyti parduotuviu
As taip pat paziurejau visa temair pasigedau to pirmo puslapiuko
Sveikos, radau ne pirmą puslapį, bet gal pagelbės
http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?pid=660498 http://www.season.ru/sovety/modeling/manek_lusi.html bandžiau ir aš daryti, svarbiausia vyniojant juostą (lipnią) nesuveržti kūno, nes paskui būna sunku kvėpuoti.
As pasidariau praejusia savaite
gal kas turit reguliuojama manekena? ar fainas? ner grazus, stiliaus delate nelabai galetu but..nors gal galima aptraukt grazia medziaga?
|