Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Savo figūros manekenas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2
sagyta
joa ant saves smile.gif nu zinok sunkokai be pagalbininko gal nen neimanoma.ir geriau daryk prie atviro lango ar dar kur nes zinok ir oro truksta ir jausmas nekoks doh.gif
grite
Pasižiūrėkit pas Oksytę temukei ji darė su mama manekeną.Ten viską parodžius ji kas ir kaip thumbup.gif
sagyta
o kur ta tema rasti? g.gif as matai naujoke nelabi ka ir suprantu cia blush2.gif
sagyta
na va radau blush2.gif tik kazin ar tos statybines putos brangei kainuoja ir ar jos nedeformuoja po to to manekeno? g.gif
sagyta
mergaites ka sudomino sitas manekeno darymas galit paziureti angliskam google yrasykit angliskai kaip padaryti siuvimo manekena ir ismes youtube puslapyje ten filmuota medziaga viskas labai aisku drinks_cheers.gif
gagutee
Sveikutes smile.gif tai stai skaiciau skaiciau ir supratau kad man tokio ir erkent reiketu, bet kadangi esu totali suvalkiete, nei tos sidabrine juostos pirkau nei gipso, emiau viska kas papuole po ranka ir buvo nebereikalinga biggrin.gif pasigaminau per 3,5 valandos - uzteko kruvos laikrasciu, dvieju lipnios juostos ruloneliu ir nebereikalingu drabuziu biggrin.gif
gagutee
Bet problema ir man buvo - be pagalbos neissierciau smile.gif Sleivas, kreivas - bet mano gabaritu - http://yfrog.com/n2modelisj smile.gif
~saulyte~
As ir uzvakar pasidariau vaiko manekena. Kadangi cia visos raset, kad gali trukti oro, tai pabijojau savo vaika itraukti i sia procedura. Tai as tiesiog paimiau vaiko marskinukus, prigrudau nebegeru skuduru ir tada apsukau lipnia juosta. Gavosi kiek kuprotas, bet geras manekeneas. biggrin.gif Man kaip tokiai megejai, tinka. thumbup.gif
O tu gagute, kaip suprantu visa popierini manekena aptraukei grazia rastuota medziaga... g.gif O kuom vidu uzpildei? Ar prie jo kota - stova kazkoki primontavai?
gagutee
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 07 20, 12:29)
O tu gagute, kaip suprantu visa popierini manekena aptraukei grazia rastuota medziaga...  g.gif O kuom vidu uzpildei? Ar prie jo kota - stova kazkoki primontavai?
*

Na kai visa iskimsau- nereikalingais drabuziais, medziagom ir net kai kur laikrasciu - aptraukiau ( sena bliuskute ) ir kai kur pasiuvau kad butu kuo labiau prigludus, nemontavau stovo, nors turiu kazkoki pagali biggrin.gif kazkaip kadangi kol kas reikia tik virsutines dalies tai ir patinngejau, veliau gal reiks permontuot biggrin.gif Stovi jis dabar ant staliuko kampelyje smile.gif
dalitute333
SVEIKOS MERGAITES,

Siuvu drabuzius sau ir atsibodo ant saves vis matuot. Galvoju nusipirkti siuvimo manekena. Gal zinote kur kaune galima ji nusipirkti, man tiktu ir padevetas? blush2.gif
ginusia
sveikos mergaites, pasidariau ir as manekena- prikimsau senu nebereikalingu rubu, kota padariau is kartoninio rulono ant kurio vynioja medziaga audiniu parduotuvese.Tas kartoninis rulonas pasirode man netvirtas toks, siubuojantis, tai as ji dar ikisau i metalini vamzdi....gavosi liuks. clap.gif biggrin.gif Didziulis aciu uz idejas.
irmulia
QUOTE(ginusia @ 2010 09 21, 12:01)
sveikos mergaites, pasidariau ir as manekena- prikimsau senu nebereikalingu rubu, kota padariau is kartoninio rulono ant kurio vynioja medziaga audiniu parduotuvese.Tas kartoninis rulonas pasirode man netvirtas toks, siubuojantis, tai as ji dar ikisau i metalini vamzdi....gavosi liuks. clap.gif  biggrin.gif Didziulis aciu uz idejas.
*

Mestėlk foto, smalsu, kaip gavosi bigsmile.gif mirksiukas.gif
dalitute333
QUOTE(ginusia @ 2010 09 21, 14:01)
sveikos mergaites, pasidariau ir as manekena- prikimsau senu nebereikalingu rubu, kota padariau is kartoninio rulono ant kurio vynioja medziaga audiniu parduotuvese.Tas kartoninis rulonas pasirode man netvirtas toks, siubuojantis, tai as ji dar ikisau i metalini vamzdi....gavosi liuks. clap.gif  biggrin.gif Didziulis aciu uz idejas.
*

o kokiu principu ji darei? ar gerai gavos? as tai sestadieni uzsidejau ant saves celofana ir lipnia juostele save apklijavau, bet man jis kazkoks pasvires atrodo i prieki, bet dar nepakimstas. smile.gif
^Austėja^
o gal kas nors zinot kur galima nusipirkti siuvimo manekena kaune? nes niekur nerandu.
^Austėja^
QUOTE(natina @ 2007 11 07, 21:18)
Pavojinga tuo, kad organizmas, apvyniotas orui nepralaidzia medziaga ax.gif

o i vidu dejau is makroflekso padarytus rutulius, pailgas juosteles, 'stubura', sintepona ir tas vietas, kurios yra 'odos vidinis sluoksnis', kimsau medziaga- kad niekas neisisoktu. bet taip ir guli mano manekenas po stalu- per ilgas rankoves/rankas padariau...
ir turbut geriau jau nusipirkti ta menekena... mirksiukas.gif
*

na pirktinis geriau atrodo, darant atsibosta ji tvarkyti, bet savo darant tai reiktu kazko paprasyti kad padetu, ypac nugara, nes as ir virsutines dalies nugaros neapklijavau ir reikia but labai issitiesus, bet cia buvau supermama.lt radus viena nare padare 2 manekenus tai super thumbup.gif kaip auksiniai pas ja gavos. as ir galvoju pirkti tik nezn kur kaune ju yra pirkti?
braskexxx
ira ju pirkti kur siuvimo masinom prekiauja kaina apie 500lt plisu minus
nezinau ar pavadinimus cia galima rasyti parduotuviu 4u.gif
^Austėja^
QUOTE(braskexxx @ 2010 11 04, 12:29)
ira ju pirkti kur siuvimo masinom prekiauja kaina apie 500lt  plisu minus
nezinau ar pavadinimus cia galima rasyti parduotuviu  4u.gif
*

galima smile.gif arba jei nenorite cia, parasykite man i az, buciau labai dekinga jums smile.gif
Kotryna7
QUOTE(Ligrafi @ 2007 08 10, 14:28)
Va, ka dar radau, kazkada taip pat masciau toki pasdaryt, bet dar nespejau lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
*

Sveikos.
Labai graziai cia surasyta lietuviskai, zingsnis po zingsnio, bet gal kas dar turi ta pirma puslapeli? smile.gif
Vika852
As taip pat paziurejau visa temair pasigedau to pirmo puslapiuko 4u.gif
Linyt
Sveikos, radau ne pirmą puslapį, bet gal pagelbės

http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?pid=660498
http://www.season.ru/sovety/modeling/manek_lusi.html

bandžiau ir aš daryti, svarbiausia vyniojant juostą (lipnią) nesuveržti kūno, nes paskui būna sunku kvėpuoti. smile.gif
Kotryna7
As pasidariau praejusia savaite smile.gif Vyniojom paprasciausia pakavimo permatoma juosta ir visai gerai smile.gif paskui viduj pripurskiau makroflexo, tik blogai, kad jisai kazkoks issistovejes buvo, tai neissipute maksimaliai, tik ties krutine, o likusia dali sukamsiau nereikalingais maiseliais ir pan smile.gif Manau, veliau darysiu dar viena, bet tada jau normalaus makroflexo nusipirksiu ir apacia apibresiu pries nuimant, nes dabartinis truputi i prieki pasvires...
lioliuke
http://www.youtube.com/watch?v=17AxZ9btb6U
blackberry
gal kas turit reguliuojama manekena? ar fainas? ner grazus, stiliaus delate nelabai galetu but..nors gal galima aptraukt grazia medziaga? g.gif 4u.gif
user posted image
Vykintta
QUOTE(braskexxx @ 2010 11 04, 13:29)
ira ju pirkti kur siuvimo masinom prekiauja kaina apie 500lt  plisu minus
nezinau ar pavadinimus cia galima rasyti parduotuviu  4u.gif
*

turguje maciau, vilniuje, 60 LT smile.gif
~saulyte~
QUOTE(beibi* @ 2011 10 17, 16:10)
turguje maciau, vilniuje, 60 LT smile.gif
*

Kuriame turguje? Ir tikri didelis manekenas tiek kainavo?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.