Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tirkiliškių lopšelis-darželis Aleksote
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ATENES
rasau pirma karta.Noreciau papasakoti apie pirma ispudi siame darzelyje.Atejome su vyru uzrasyti vaika,direktore puole vedzioti po grupes.Siaubas.Nera aukletoju ,dirba auklytes arba kitas darzelio personalas.Direktore tikras siaubas:netvarkinga,rekianti.Pareiskimo nerasem,vaika leisim i centre esanti darzeli. g.gif
lady cat
Tiesos yra, bet turbūt buvote neseniai t.y. rugpjūcio mėnesį, nuo rugsėjo 1d. bus visos auklėtojos. Rugpjūtį likę labai nedaug vaikų ir daug darbuotojų turbūt atsotogauja. O pas mus liuksine auklytė ir visai nebėda , kad kokią dieną auklėtojos ir nėra. ax.gif
Amneza
Nu čia dabar, nesvarbu, kad auklėtojos nėra? O kas atsakys jei kas vaikui atsitiktų? Auklėtojos padėjėja kuri neturi pedagoginio išsilavinimo? Kažkaip žiūrima į vaikų ugdymą ir globą pro pirštus.
baubukai
Sian eisim i šventę, o nuo pirmadienio pradesim lankyti šį darželį. Jokios paramos nedavėm, vaiką užrašėm šią vasarą. Na pirmas įspūdis man buvo nekoks, nors su direktore tai vyras visada kalbėjo, tai apie ją nieko negaliu pasakyt. Bet va draugų vaikas lanko ir jie labai patenkinti.
Pažiūrėsiu kaip mums seksis, palyginsiu su praeitu darželiu, jei labai nepatiks, tai grišim į seną, nors nelabai pakeliui dabar jis mums.
lady cat
QUOTE(Amneza @ 2007 08 30, 17:27)
Nu čia dabar, nesvarbu, kad auklėtojos nėra? O kas atsakys jei kas vaikui atsitiktų? Auklėtojos padėjėja kuri neturi pedagoginio išsilavinimo? Kažkaip žiūrima į vaikų ugdymą ir globą pro pirštus.
*

Ne vien pedagoginis issilavinimas svarbu, "dusia" ir meile vaikams man daug svarbiau ax.gif Savo pirmaji vedziau pas saltas kaip ledas "PEDAGOGES" aciu nebenoriu.
Beabejo idealu-pedagoginis issilavinimas plius "dusia", bet tokiu ieskoti reikia.
elitazzz
Šiandien dalyvavome šventėje ir labai patiko. Nuoširdžiai sveikiname darželio administraciją ir pedagogus su RUGSĖJO 1 -ąja. Linkime daug meilės ir kantrybės mūsų vaikučiams smile.gif
4mamyte
QUOTE(mause @ 2006 12 05, 22:48)
Nieko cia pikto nematau. tik nereikia smeisti aukletoju ir sakyti, kad jos alergiskos vaiko verksmui ar vaika priziuri kaip daikta. Pati vedu savo du vaikus i Tirkiliskių darzeli ir galiu pasakyti, kad esu labai patenkinta. Direktore visada pasitinka tevelius ryte, teiraujasi kaip sekasi, kaip jauciasi vaikuciai. Malonu. O kiek graziausiu svenciu, ivairiausiu renginiu, kiek vaikai moka daineliu, eilerastuku, pasaku...Aukletojos labai malonios, ko dar noreti.
*

akivaizdu,kad raso darzelio darbuotoja.nenoreciau papult pas ja.labai jau protokoliska ir sausa verysad.gif
Rencike
Aš abu savo vaikus leidžiu į šį darželį jau antri metai, geras darželis, esu patenkinta. Auklėtojos ir auklytės geros, rūpinasi, mokina vaikus visokių darbelių, dainelių. O kiek švenčių per metus, visą laiką rengiamos vaikų programėlės, tik spėk eiti žiūrėti.
gutukas
nuo pirmadienio ir mes lankome šį darželį... na kolkas esame patenkinti thumbup.gif
Rencike
QUOTE(gutukas @ 2007 09 12, 08:05)
nuo pirmadienio ir mes lankome šį darželį... na kolkas esame patenkinti  thumbup.gif
*

O kokioj grupėj būnat, gal gandriukų, ten mano mažoji eina 4u.gif
mause
QUOTE(Rencike @ 2007 09 04, 16:37)
Aš abu savo vaikus leidžiu į šį darželį jau antri metai, geras darželis, esu patenkinta. Auklėtojos ir auklytės geros, rūpinasi, mokina vaikus visokių darbelių, dainelių. O kiek švenčių per metus, visą laiką rengiamos vaikų programėlės, tik spėk eiti žiūrėti.
*

mums irgi patinka šis darželis.Pati lankiau, o dabar savo vaiką leidžiu. Geri pedagogai, myli savo darbą ir vaikus. Darželyje daug veiklos vaikams, įvairiausios sventės. Labai gražūs renginiai į kuriuos kviečiami tėveliai. V thumbup.gif aikai auklėjami ne ,,valdiškai", o gauna daug dvasinio peno. Direktorė labai rūpestinga, kiekvieną rytą visus tėvelius pakalbina, klausdama, kaip sekasi, ar ko nors netrūksta. Na, o jei yra čia tokių pedagogų, kurie sėdi ne savo rogėse, tai manau yra kitų darbų.
gutukas
QUOTE(Rencike @ 2007 09 12, 16:08)
O kokioj grupėj būnat, gal gandriukų, ten mano mažoji eina 4u.gif
*

mes "Kiškučių" smile.gif
lady cat
QUOTE(gutukas @ 2007 09 13, 13:07)
mes "Kiškučių"  smile.gif
*

clap.gif clap.gif Mano mergikė irgi eina į kiškučių grupę, mums kol kas neblogai sekasi, dar paašarojame, bet gal jau nebeilgai. Ir auklėtojos lyg ir neblogos. ax.gif
GintareM
Sveikutes, nugi ir as pradejau galvoti ir rupintis, kad man reiks vesti savo merguzele i lopseli. domiuosi dabar visais. Uzrasem i Boruzele, bet man kazkaip ji nors ir arciausiai, bet ne prie sirdies... Noreciau suzinoti tiksliau kur jis randasi Jusu visu lankomas Lopselis- darzelis, nes Aleksota dar neipatingai pazystu blush2.gif
lady cat
QUOTE(kgintare @ 2007 09 21, 15:53)
Sveikutes, nugi ir as pradejau galvoti ir rupintis, kad man reiks vesti savo merguzele i lopseli. domiuosi dabar visais. Uzrasem i Boruzele, bet man kazkaip ji nors ir arciausiai, bet ne prie sirdies... Noreciau suzinoti tiksliau kur jis randasi Jusu visu lankomas Lopselis- darzelis, nes Aleksota dar neipatingai pazystu  blush2.gif
*

Tame rajone už Maximos bazes "nugaros" . Atrodo ten Tirkiliškių gatve, reikėtų važiuoti Europos prospektu link Žemes ūkio akademijos, tada i kairę Kalvarijos gatve ir ketvirtas posukis vėl i kairę -Tirkiliskiu gavė. Ten šalia šeimos klinika "Sveikatos ratas".
GintareM

QUOTE(lady cat @ 2007 09 21, 23:10)
Tame rajone už Maximos bazes "nugaros" . Atrodo ten Tirkiliškių gatve, reikėtų važiuoti  Europos prospektu link Žemes ūkio akademijos, tada i kairę Kalvarijos gatve ir ketvirtas posukis vėl i kairę -Tirkiliskiu gavė. Ten šalia šeimos klinika "Sveikatos ratas".
*

o ne arciau butu per veiveriu ir uz iki parduotuves sukti? g.gif mums maxima ne taip ir toli... nu mes prie norfos bazuojames... blush2.gif
lady cat
QUOTE(kgintare @ 2007 09 25, 12:38)
o ne arciau butu per veiveriu ir uz iki parduotuves sukti?  g.gif mums maxima ne taip ir toli... nu mes prie norfos bazuojames...  blush2.gif
*

Galima ir taip 4u.gif
Shanghai
Labutis, mes irgi ieskomes darzelio, planuojame po metu, kita rudeni pradet lankyt. Arciausiai Tirkliskiu yra, tai i ji ir taikomes. Siaip atsiliepimai labai ivairus. Labiausiai sis darzelis pasizymi renginiais visokiais. Ju netruksta tai tikrai. Ko beklausiau, tai visi is karto apie renginius pasakoja. Dar girdejau, kad direktore turi psichologiniu problemu, bet jos is ten niekada niekas niekur neiskeldins, nes atseit ji turi ar tai broli ar tai sese kazkur labai jau aukstai besedinti (ministerijoj berods)... Ar kas susidure su direktores psichloginem problemom?
lady cat
QUOTE(Shanghai @ 2007 10 26, 15:22)
Labutis, mes irgi ieskomes darzelio, planuojame po metu, kita rudeni pradet lankyt. Arciausiai Tirkliskiu yra, tai i ji ir taikomes. Siaip atsiliepimai labai ivairus. Labiausiai sis darzelis pasizymi renginiais visokiais. Ju netruksta tai tikrai. Ko beklausiau, tai visi is karto apie renginius pasakoja. Dar girdejau, kad direktore turi psichologiniu problemu, bet jos is ten niekada niekas niekur neiskeldins, nes atseit ji turi ar tai broli ar tai sese kazkur labai jau aukstai besedinti (ministerijoj berods)... Ar kas susidure su direktores psichloginem problemom?
*

Visi mes turime kažkokių "keistenybių" , bet jei tai nemaišo darbui ir jo kokybei, turbūt nieko blogo.
O kad ji visą savo širdį, jėgas ir netgi gyvenimą į tą darželį sudėjusi, nuo to mūsų vaikams tikrai nėra blogai. bigsmile.gif
AGI
Būtų labai įdomu išgirsti mamyčių, leidžiančių pačius mažiausius į šį darželį, nuomonę, komentarus, galbūt net konkrečius dalykus, kurie džiugina arba erzina. Esu įsitikinusi, kad vaiko savijauta darželyje labiausiai priklauso nuo auklėtojų ir auklyčių. Kokie atsiliepimai apie lopšelinukų auklėtojas? Kiek vaikų lanko tokias grupes?
Kol kas esu parašiusi prašymą tik į šį darželį, nors daug kas ragina pasirinkti ir atsarginį variantą pvz. prie darbo. Mums Tirkiliškių darželis arčiausiai namų, todėl būtų patogiausia.
NGVICI
QUOTE(AGI @ 2007 10 29, 12:09)
Būtų labai įdomu išgirsti mamyčių, leidžiančių pačius mažiausius į šį darželį, nuomonę, komentarus, galbūt net konkrečius dalykus, kurie džiugina arba erzina. Esu įsitikinusi, kad vaiko savijauta darželyje labiausiai priklauso nuo auklėtojų ir auklyčių. Kokie atsiliepimai apie lopšelinukų auklėtojas? Kiek vaikų lanko tokias grupes?
Kol kas esu parašiusi prašymą tik į šį darželį, nors daug kas ragina pasirinkti ir atsarginį variantą pvz. prie darbo. Mums Tirkiliškių darželis arčiausiai namų, todėl būtų patogiausia.
*

Mes lankom si darzeli jau antri metai.Kadangi pradejom gana anksti(dar neturejom pilnai 2ju metuku), tai lopselinukai jau antri metai.Is pradziu lyg ir supykau, kad mus neperkele su visais draugais i darzelio grupe,o ir aukletojos pasikeite, bet dabar dziaugiuosi, nes liko keli vaikuciai is praeitu metu su kuriais jis daugiausiai bendravo, be to liko su bendraamziais.Labai buvo gaila issiskirti su auklyte.Nuostabi moteris, tiesiog sukurta buti su vaikais ir vaikai ja baisiai myli.Karolis dar ir dabar sutikes ja koridoriuj isbuciuoja.
Dabar mes dobiliuku grupej ir man labai patinka energingoji musu aukletoja Audrone.Mano manymu ji daugiau uzsiima maziukais nei pernykstes nors apie buvusias tikrai negaliu pasakyt ne vieno blogo zodzio.Bet jau si su tokiu dziaugsmu pasitinka ir islydi kiekviena vaika, kad net mano vyresnelis uzsimane grizti i darzely, nors jau yra pirmokas.Svarbiausia as matau, kad mano vaikas iseina i darzely ir grizta is ten puikiai nusiteikes ir man tikrai daugiau nieko nereikia.
AGI
QUOTE(NGVICI @ 2007 10 31, 12:25)
Mes lankom si darzeli jau antri metai.Kadangi pradejom gana anksti(dar neturejom pilnai 2ju metuku), tai lopselinukai jau antri metai.Is pradziu lyg ir supykau, kad mus neperkele su visais draugais i darzelio grupe,o ir aukletojos pasikeite, bet dabar dziaugiuosi, nes liko keli vaikuciai is praeitu metu su kuriais jis daugiausiai bendravo, be to liko su bendraamziais.Labai buvo gaila issiskirti su auklyte.Nuostabi moteris, tiesiog sukurta buti su vaikais ir vaikai ja baisiai myli.Karolis dar ir dabar sutikes ja koridoriuj isbuciuoja.
Dabar mes dobiliuku grupej ir man labai patinka energingoji musu aukletoja Audrone.Mano manymu ji daugiau uzsiima maziukais nei pernykstes nors apie buvusias tikrai negaliu pasakyt ne vieno blogo zodzio.Bet jau si su tokiu dziaugsmu pasitinka ir islydi kiekviena vaika, kad net mano vyresnelis uzsimane grizti i darzely, nors jau yra pirmokas.Svarbiausia as matau, kad mano vaikas iseina i darzely ir grizta is ten puikiai nusiteikes ir man tikrai daugiau nieko nereikia.
*

Ačiū Tau už informaciją. O Karolis pradėdamas eiti į darželį jau pats sėsdavo ant puoduko? Mūsiškis kol kas pats ant puoduko nesiprašo, o ir soskės dar niekaip negalim atsisakyti. Vienintelis dalykas, kurį puikiai įvaldė - tai valgymas. Įdomu, kaip Jums pavyko visų šių dalykų išmokti ir kaip tai įtakojo lopšelis?
triuliu

ir mes planuojam zygiuoti i si darzeli nuo pavasario, tai labai idomu kas kur ir kaip g.gif mano sunutis visai nedraugauja su puoduku doh.gif
mause
Tik nieko nedvejokit ir veskit i si darzeli savo vaikucius. Mes lankom ir labai patenkinti. Cia ne tik daug graziu svenciu, bet ir kasdienė veikla labai ivairi ir turininga, o svarbiausia vaikams ugdomas dvasingumas. O direktorė irgi labai rupestinga, kiekviena ryta sutikusi tevelius, pakalbina, paklausia kaip sekasi, ar nera kokiu problemu. Nezinau ar kur dar rasite , kad butu taip siltai bendraujama su teveliais. As uz Tirkiliskių darželį. 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif
AGI
Smagu girdėti Mausės atsiliepimus. Mes kaimynių (Narsiečiai) temelėje jau pusę lopšelinukų grupės subūrėme. Tikiuosi, kad nuo rudens visi vaikučiai draugiškai keliaus į Tirkiliškių darželį, susidraugaus ir nebus jokių ašarų ir nenorų eiti į darželį.
mause
4u.gif Tai puiku, gal susipazinsim su Narsiečių mamytem, Kai pradesit lankyti pamatysit, kad sitam darzely kaip namie. Manau ir maistas labai skanus , kai gamina valgį kvepia visas darzelis, direktore priziuri, kad viskas butu gerai. Tik ukvede galetu labiau pasirupinti apsvietimu.
LaVil
QUOTE(mause @ 2007 11 17, 19:11)
4u.gif Tai puiku, gal susipazinsim su Narsiečių mamytem, Kai pradesit lankyti pamatysit, kad sitam darzely kaip namie. Manau ir maistas labai skanus , kai gamina valgį kvepia visas darzelis, direktore  priziuri, kad viskas butu gerai.  Tik ukvede galetu labiau pasirupinti apsvietimu.
*

O tai jus savo vaika i si darzeli vedat, ar esat is personalo? bigsmile.gif
lady cat
Supermamoje jau tendencija, jei kas nors ką nors gero pasako, tai būtinai gali būti tik iš personalo g.gif g.gif g.gif

Keistas man toks nusistatymas.
NGVICI
QUOTE(AGI @ 2007 11 05, 13:36)
Ačiū Tau už informaciją. O Karolis pradėdamas eiti į darželį jau pats sėsdavo ant puoduko? Mūsiškis kol kas pats ant puoduko nesiprašo, o ir soskės dar niekaip negalim atsisakyti. Vienintelis dalykas, kurį puikiai įvaldė - tai valgymas. Įdomu, kaip Jums pavyko visų šių dalykų išmokti ir kaip tai įtakojo lopšelis?
*

Kai pradejom eiti darem tik i pampersa, bet gal po pusmecio jau dejom pampersa tik miegui, o po kurio laiko ir visai atsisakem.Atsisakem, nes jis atsigules vis tiek ji nusiimdavo.Pradzioj dar buvo kelios nelaimes ir i kelnes ir i lova, na bet dabar jau viskas praeityje.O tam itakos darzelis labai daug turejo, nes buvo vaiku be pampersu, kurie pastoviai eidavo ant puoduko, be to po miego ar po pietu ,net nebezinau, jie visi draugiskai sededavo.o dabar bent jau namie tai pats padaro, ispila i klozeta ir dar issluosto su tualetiniu popieriu, kad muzikele nutiltu.Na cia su sysiu, su kaku dar reikia pagalbos.
Dar vienas labai didelis pliusas darzeliui- musu pernykste grupe liko ta pati visa vasara ir su tom paciom aukletojom, ir toj pacioj vietoj.
Na o del soskes, kaip nebutu geda ir negerai, bet ir darzely ir namie uzmiegam tik su soske.Na betdarzely del to nebuvo jokiu problemu.Uzmiega iskrinta, o pabudus jau nebereikia.
AGI
Ačiū už padrąsinimus. Tikrai mėginsim ruoštis darželiui ir nuo kito rudens jį lankyti. Manau, kad darželis prie namų yra geresnis variantas nei prie darbo. Juk tada mažiuką gali paimti ir tėtis, ir mama.
LaVil
QUOTE(lady cat @ 2007 11 18, 20:10)
Supermamoje jau tendencija, jei kas nors ką nors gero pasako, tai būtinai gali būti tik iš personalo  g.gif  g.gif  g.gif

Keistas man toks nusistatymas.
*

Nelabai supratau komentaro blink.gif g.gif
tai ka jau pasidometi negalima?! o ,kad is personalo , tai nieko blogo nematau...hmmm
net ir geriau butu jei kas is personalo pasisakytu.

Mamo
Mano dukrele 5 metu lanko si darzeli nuo 3 metu.Kai prasideda rudens-ziemos sezonas,is karto pasigauna virusus,nors iki 3 metu buvo namie su mociute ir visai nesirgdavo.Kazkas gal ten su sildymu,vedinimu,viena diena salta,kita baisiai karsta,i sale einama per nekurenama laiptine ir koridoriu,tai dvi dienas i darzeli nueinam,po to dvi-tris savaites sergam,o dabar dar ir mazoji sese nuo vyresniosios uzsikrecia,tai dar sunkiau serga,zodziu,ziema mums tikras isbandymas verysad.gif
AGI
QUOTE(Mamo @ 2007 11 30, 12:44)
Mano dukrele 5 metu lanko si darzeli nuo 3 metu.Kai prasideda rudens-ziemos sezonas,is karto pasigauna virusus,nors iki 3 metu buvo namie su mociute ir visai nesirgdavo.Kazkas gal ten su sildymu,vedinimu,viena diena salta,kita baisiai karsta,i sale einama per nekurenama laiptine ir koridoriu,tai dvi dienas i darzeli nueinam,po to dvi-tris savaites sergam,o dabar dar ir mazoji sese nuo vyresniosios uzsikrecia,tai dar sunkiau serga,zodziu,ziema mums tikras isbandymas verysad.gif
*

Laikykitės, Mamo. Labai nesinori, kad vaikučiai sirgtų. Bet aš kažkodėl abejoju, ar tai konkretaus darželio kaltė. Juk bene visuose darželiuose galima surasti nemažai tokių "sirgaliukų". Gal tiesiog susirenka daug vaikų vienoje vietoje ir tie virusiukai plinta. Vienus greičiau nugali, kitų iš viso nepajėgia užkariauti. Turbūt patys tėvai turėtų labiau rūpintis savo vaikais ir neleisti jų sloguojančių, kosinčių į daželį. Bet iš tiesų tai padaryti labai sunku - darbai nelaukia, o močiutes ar geras kaimynes ne visi turi...
meva
Esu jau mociute, todel noriu pamokyti jaunasias mamytes- grudinkit savo atzaleles. Visakeriopai stiprinkit vaikucius. O vaikai visur serga ir namie ir darzeli. Stebiu as jus jaunasias mamytes- ir ne visos tinkamai rengiat, kai salta ,tai vaikas aprengtas lyg siltu metu laiku. O kai dar pakankamai silta, tai vaikelis aptuzojamas lyg vidurziemi. Belieka perkaitusi vaika vejeliui pustelti ir jau sergam. Taip kad pries kaltindamos kitus ismokote ismintingai elgtis. Be to ir mano anuke lanko si darzeli, nepasakyciau, kad ten taip salta tuos kolidoriuos. tenka ir man anukele palydeti i darzeli, kai teveliai dirba. Visada iejus kolidoriuje paciupineju radijatoriu - viskas ten tvarkoje. Siulyciau nusimauti pirstinaites is paliesti kolidoriaus radijatorius. Maciau viena mamyte su dukryte einancias is darzelio. As tiesiog apstulbau pamacius mamyte su ausine kepure, o dukra ir i kailius ivyniota. O buvo tikrai silta diena. Vaziavau marsrutiniu autobusiuku ir ilgai galvojau apie jas- o kas bus ziema? Atsiprasau, nes nenoriu nieko izeisti, o tai tik mano, pagyvenusio zmogaus pamastymai.
GintareM
Nu va uzrasiau ir as savo panele i lopselio grupe nuo kito rugsejo. Kazi kiek sancu papult? g.gif mums dar nebus 2 metuku... Direktores nebuvo tai su sekretore berods snekejom... Liepe ateiti dar su direktore pasneketi. Tik as nesuprantu kam... Gal galit patart ka ten nuejus kalbet, ko klaust, kai jau prasymas parasytas?
LaVil
mes irgi ne pas direktore uzsirase. Pavaduotoja (bent taipprisistate) padave tokia knyga registracijos, ten uzrase, mes prasymus parasem ir viskas. Manau reiks pavasary nueit pasitikslint, del info paklaust. O siaip manau ir jus nepergyvenkit, jei jau i registracijos knyga uzrase, tai papult turetumet, nueikit pavasary ir pasikalbekit su direktore, kad ramiau butu..... man taip atrodo...... rolleyes.gif
GintareM
QUOTE(LaVil @ 2007 12 05, 17:46)
mes irgi ne pas direktore uzsirase. Pavaduotoja (bent taipprisistate) padave tokia knyga registracijos, ten uzrase, mes prasymus parasem ir viskas. Manau reiks pavasary nueit pasitikslint, del info paklaust. O siaip manau ir jus nepergyvenkit, jei jau i registracijos knyga uzrase, tai papult turetumet, nueikit pavasary ir pasikalbekit su direktore, kad ramiau butu..... man taip atrodo...... rolleyes.gif
*

O tai dar gali i registracijos knyga neuzrasyt??? blink.gif
LaVil
QUOTE(kgintare @ 2007 12 10, 17:12)
O tai dar gali i registracijos knyga neuzrasyt???  blink.gif
*

kai bandem registruotis i viena darzeli, tai tik prasymus prieme ir viskas. Tik paskui pagalvojau , kad kazkodel i knyga neuzregistravo..... tai i ta darzeli tikrai neisim smile.gif ...nors jauciu net eilej nefiguruojam ten
Viktte
Galvoju ir as i sita darzeli vaika uzrasyti. Gal galite pasakyti, ar reikia kokiu dokumentu (vaiko gimimo liudijimo ar pan.)? As visai nesigaudau situose reikaluose. Man baisiausia butu, jei suprasciau, kad direktore nori kysio. Nezinociau kaip reaguoti blush2.gif
Natalie_
Galvoju nuo rudens leisti savo mazyli i si darzeli. Bat kazkaip baisoka, matau yra ivairiu atsiliepimu apie ji ir nevisai geru. Siaip susidariau ispudi, kad darzelis nera labai turtingas, kazin kaip darbuotojai? Nesinori vaikiuko palikti betkam. Vaikui noriu geriausio. Gal erta vezt i Kauna? Vis tiek ii darba vazinet su masina tenka. Patarkit smile.gif
LaVil
QUOTE(Natalie_ @ 2008 03 13, 02:05)
Galvoju nuo rudens leisti savo mazyli i si darzeli. Bat kazkaip baisoka, matau yra ivairiu atsiliepimu apie ji ir nevisai geru. Siaip susidariau ispudi, kad darzelis nera labai turtingas, kazin kaip darbuotojai? Nesinori vaikiuko palikti betkam. Vaikui noriu geriausio. Gal erta vezt i Kauna? Vis tiek ii darba vazinet su masina tenka. Patarkit smile.gif
*

galit pasidairyti kituose darzeliuose Aleksote. Yra prie turgaus vienas, girdejau daug neblogu atsiliepimu, bet ten atrodo montesori grupe...nezinau tiksliai. Yra netoli maxima bazes, prie mokyklos, bet i ta nerekomenduoju ir prie Aleksoto funikulieriaus smile.gif Aisku ir Garliavoj ju pilna, pasiziurekit kuris labiausiai tinka 4u.gif
Lince J
gal kas galeu nupasakoti kaip rasti si darzeli ,gal i Az parasytu buciau labai dekinga ,mes atvaziuotume nuo garliavos ir reikia sukti i kaire link IKI parduotuves o toliau........ g.gif
LaVil
QUOTE(Lince J @ 2008 04 09, 13:54)
gal kas galeu nupasakoti kaip rasti si darzeli ,gal i Az parasytu buciau labai dekinga ,mes atvaziuotume nuo garliavos ir reikia sukti i kaire link IKI parduotuves o toliau........ g.gif
*

Nuo Garliavos vaziuojant, ties antro forto bunkeriu yra pereja, tai ten sukti i kaire ir vaziuoti gatvele tiesiai, paskui kai kelias sukasi, sukti i kaire ir iskart i desine. Tiesiai tiesiai ir bus darzelis. Ten salia parduotuve yra ir , atrodo, sveikatos centras kazkoks 4u.gif Su masina nuo veiveriu pl. gaunas ~3-5 min vaziuot, o gal ir greiciau .
AGI
Mamytės, kurios vedat savo vaikučius į šį darželį, papasakokit šiek tiek apie dabar ten dirbančias auklėtojas. Ypač domina pačių mažiausiųjų grupės auklėtojos.
meva
QUOTE(AGI @ 2008 04 11, 08:35)
Mamytės, kurios vedat savo vaikučius į šį darželį, papasakokit šiek tiek apie dabar ten dirbančias auklėtojas. Ypač domina pačių mažiausiųjų grupės auklėtojos.
*

Rotoli
Mes ir po metų galvojam leisti savo mažių į šį darželį, bet dar nebuvom užsirašyti. Gal kas kokių šviežių atsiliepimų turit?
GeraSima
Mes pas direktore buvom, tai net nekalbejo. Sake lopselis perpildytas, tai net nezinau ar nuo rugsejo priims, nors pareiskimas pries pusantru metu parasytas. Nebezinau ka daryti... Aleksote ir Garliavoj niekas nieko nezada. Bet cia gal tik su lopseliais tokia apverktina padetis. Gal zinot kas koki darzeli lopseli kad ir kokiam kaime aplink Aleksoto rajone?
AGI
Aš prašymą padaviau praėjusių metų rugpjūtį. Bet niekas į jokį žurnalą neregistravo. Paskui dar telefonu pasiskambinau, tai sakė, kad viskas gerai, pakliūsit į tą lopšelį. Tai tiesiog laukiu ir tiek. Norim pradėti eiti jau šį rudenį. Gal reikia pasiskambinti, jei situacija taip pasikeitusi?
LaVil
QUOTE(GeraSima @ 2008 05 13, 17:36)
Mes pas direktore buvom, tai net nekalbejo. Sake lopselis perpildytas, tai net nezinau ar nuo rugsejo priims, nors pareiskimas pries pusantru metu parasytas. Nebezinau ka daryti... Aleksote ir Garliavoj niekas nieko nezada. Bet cia gal tik su lopseliais tokia apverktina padetis. Gal zinot kas koki darzeli lopseli kad ir kokiam kaime aplink Aleksoto rajone?
*

paziurekit Aleksote prie funikulieriaus ten yra darzelis smile.gif
Shanghai
Sveikutes, pasidalinsiu ispudziais.
Pries pora savaiciu nuejom i sita darzeli uzsiregistruoti. Pries tai pasiskambinau. Kalbejau su pacia direktore, kalbejo labai maloniai, kviete ateiti, apsilankyti, koks darzelis ir kolektyvas puikus ir t.t. ir pan. Pokalbis telefonu sudare tikrai gera ispudi. Na, o kai nuejom uzsirasyti... Taip ir likau nieko nesupratus... Direktore kazkokia pikta ir ne nuotaikoj buvo (gal siaip kas nuotaika buvo sugadines?), vos tik suzinojo ko mes atejom is karto pradejo burbeti, kad ne ne, darzelis perpildytas, vietu nera, ir dar visa tirada skundu kaip miestas nesirupina Aleksotu - jame verkiant reikia daugiau darzeliu, kad vaziuoja cia visokie is Garliavos... Na zodziu... Galu gale paklause is kur mes, kai suzinojo, kad pagal gyvenmaja vieta mums priklauso sis darzelis, truputeli apsiramino, atseit savo rajono vaikams privalo padeti ir jiems butinai turi buti pirmenybe. Tada liepe rasyti prasyma ir jame irasyti teveliu darbovietes ir uzimamas pareigas (!!!). Na sito tai nesupratau. Kam to reikia? I darzeli priimineja pagal teveliu pareigas ar ka? Ar tipo isitikinti, kad teveliai ne bedarbiai ir uz darzeli sugebes susimoketi? Nesupratau... Bet paklausti kam to reikia neisdrysau, kazkaip labai ji nenuotaikoj buvo... Tada labai atidziai perskaite prasyma ir suteike pavaduotojai leidima mus uzregistruoti i spec knyga. Pavaduotoja buvo malonesne, papasakojo daugiau. Sake, kad prasymu yra uzregistruota daugiau nei jie turi vietu, kad pirmenybe tikrai suteikiama pagal gyvenamaja vieta, taip pat pasiskunde teveliais, kurie savo vaikucius registruoja penkiuose darzeliuose is karto ir kai gauna vieta nepasivargina bent jau paskambinti i kitus darzelius, kad juos isbrauktu is eiles. Taip susidaro netikros eiles ir galbut kai kuriems veliau atejusiems uzsirasyti darzelio administracija pasako ne, kai galetu sakyti taip... Taip pat sake, kad rugpjuti kai pradeda formuoti grupeles arba kai atsilaisvina vietu, jie perskambina teveliams pasiteirauja ar dar pageidauja lankyti ju darzeli, bet kartais pasitaiko nesusipratimu - nurodytu telefonu prisiskambinti neimanoma (pvz pakeicia numeri ar pan.), patys teveliai neskambina nesidomi, tai jie is eiles ir isbraukia toki pasimeteli, o paskui rugsejo gale kyla aliarmas...
Siaip darzelis tai man nelabai pasirode. Nors po grupeles nevedziojo, bet koridorius, administracijos patalpos, lauko durys labai jau varganai atrodo. Aisku pretenziju negaliu reikst, visi zinom kokia musu svietimo ir ypac ikimokyklinio ugdymo istaigu padetis...
Be to dar i akis labai krito kieme nenupjauta zole. Suzelus iki keliu erkiu veisykla. Stovi maziu grupele ant asfalto ir kazkodel ne vienas nesiverze lyst i ta simsyna. Ar cia darzelio administracija neukiska, ar kas ta zole turi pjauti ir aplinka patvakyti..? Galu gale, tai ir teveliai galetu susimesti ir savaitgali ta sabakstyna patvarkyti, o tai tikrai vaikai dar kokiu erkiu prisigaudys....
Vienu zodziu, prasyma parasem, i knyga uzregistravo, laukiam rugpjucio, tada skambinsim...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.