Ar jus megstate juos ?
Musu seima labai megsta tuos didelius geltonus greifruktus. Norejau suzinoti jusu nuomone apie juos. Jie skanus , bet keliantys itarima, kadangi i diena po viena suvalgom o tai jau nemazai. Kaip zinoma paprasti greifruktai gerai kai laikaisi dietu, jie degina kalorijas. Kazin ar tie dideli irgi turi tu paciu savybiu ?
Ar jus megstate juos ?
[quote=@Smilte@,2010 02 03, 15:20]
Musu seima labai megsta tuos didelius geltonus greifruktus. Norejau suzinoti jusu nuomone apie juos. @Smilte@ aš,buvau nusipirkusi geltonųjų didelių greifruktų,bet mam jie nepatiko. Aš,mėgstu greifrktus,bet man geriau patinka,raudonieji mažieji. Domėjausi jais,skaičiau apie juos,ir nutariau naudoti mažesnius.
[quote=regna,2010 02 03, 18:06]
[quote=@Smilte@,2010 02 03, 15:20] Musu seima labai megsta tuos didelius geltonus greifruktus. Norejau suzinoti jusu nuomone apie juos. @Smilte@ aš,buvau nusipirkusi geltonųjų didelių greifruktų,bet mam jie nepatiko. Aš,mėgstu greifrktus,bet man geriau patinka,raudonieji mažieji. Domėjausi jais,skaičiau apie juos,ir nutariau naudoti mažesnius. [/quote] Mums patiko kad jie maziau kartus QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 03, 17:40) @Smilte@-man raudonieji yra skanesni,o,skaičiau,kad raudonieji yra efektingesni,žmogaus sveikatai. aš,esu naudojusi{"Citroseptą"-čia yra šių sėklų ekstraktas} Aš,poto pradėjau naudoti raudonuosius,bet ,tai mano nuomonė,kurią ašsusidariau panaudojus QUOTE(regna @ 2010 02 03, 18:49) @Smilte@-man raudonieji yra skanesni,o,skaičiau,kad raudonieji yra efektingesni,žmogaus sveikatai. aš,esu naudojusi{"Citroseptą"-čia yra šių sėklų ekstraktas} Aš,poto pradėjau naudoti raudonuosius,bet ,tai mano nuomonė,kurią ašsusidariau panaudojus O cia tas Citroseptas yra maisto papildas ? Ar kaip ? QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 03, 14:20) Musu seima labai megsta tuos didelius geltonus greifruktus. Ne greifruktai, o greipfrutai QUOTE Kazin ar tie dideli irgi turi tu paciu savybiu? Kažkur esu skaičiusi, kad tokių pačių neturi. Naudingesni yra mažesni (žinau, kad kartesni QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 03, 16:58) O cia tas Citroseptas yra maisto papildas? Taip: - Kas yra Citrosept? - "Citrosept" (tema šiame forume). QUOTE(Borzika @ 2010 02 03, 20:22) Ne greifruktai, o greipfrutai Kažkur esu skaičiusi, kad tokių pačių neturi. Naudingesni yra mažesni (žinau, kad kartesni Taip: - Kas yra Citrosept? - "Citrosept" (tema šiame forume). Reikes pabandyti ta citrosept. Papildyta: [quote=Borzika,2010 02 03, 20:22] Ne greifruktai, o greipfrutai
Tie didieji man visai ne greipfrutiško skonio
oi kaip man patinka tie didieji patinka!
Saldūs, bet tokie lyg mutavę
Dievinu didžiuosius Pamelo greipfrutus
man irgi nerealus
superiukai
QUOTE(Aristokratė @ 2010 02 08, 10:28) geresni uz tuos mazesnius Tikrai ne geresni
Dievinu tuos didziuosius
Labai megstame Pamelo
Vakar nusipirkau, tai dar tokio saldaus nebuvau valgiusi.
QUOTE(Vakarė @ 2010 02 13, 12:12) karta toki saldu nusipirkome, taip sultys bego Neįtikėtina! QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 17, 16:51) Man yra ir labai saldus buvo Kalbu ne apie saldumą, o apie sultingumą
mes su MB labai megstam,vakarais koki filma ziuredami daznai niamniojam
man labai skanu, o tu mazu raudonuju nemegstu QUOTE(Borzika @ 2010 02 17, 17:46) Kalbu ne apie saldumą, o apie sultingumą nu kad sultys begtu, ir is vis,kad sultingas labai butu,tai nepasitaike dar tikrai
Man labai skanu
QUOTE(Mamyte'09 @ 2010 02 19, 22:12) Man labai skanu Gali buti, reiks atkreipti demesi QUOTE(Borzika @ 2010 02 17, 17:46) Kalbu ne apie saldumą, o apie sultingumą As taip pat esu pirkusi laaabai sultinga pomelo Kam idomu galite apie didziuosius greipfrutus pasiskatyti CIA
Mes irgi labai mėgstam Pomelus, sultingi kartais pasitaiko tik, o saldūs tai labai dažnai, perku paprastai IKI parduovėje.
mes maximoj perkam
Man tai tie dideli nelabai, kažkokie beskoniai. Nors tokių kokių mėgstu, tai jau seniai nemačiau. Tikras greifrutas turi būti kartus ir rūgštokas, beveik be saldumo, kad tik su cukrum valgyt norėtųsi. Bet jau seniai kiek nusiperku - skoniu į vandeningus apelsinus panašesni. O ir apelsinai kažkokie neaiškūs, vandeningi tokie. Gal ne veltui sako, kad trečiarūšius produktus tie supermarketai įvežinėja.
|